13 nemmeste måder at øge mærkeoplysningen (og hvorfor det betyder noget)

Mærkebevidsthed kan defineres som hvor genkendeligt et brand er – hvor let forbrugere kan skelne det fra konkurrenter. Det er vigtigt for dit brand at øge brandmærke, fordi folk ikke let køber dit brand i stedet for en konkurrent, hvis de ikke ved, hvad der adskiller dig. Men hvis de genkender hvad der gør dig anderledes og værdsætter dig for det, så har du et ben op over konkurrencen.


Googles sandsynligvis kongen af ​​brand awareness. Det er et så kendt brand, at vi bruger det som et verb: når vi søger efter noget online, siger vi normalt, at vi går til “Google det.”

Men lad dig ikke skræmme. Selvom det at være et husholdningsnavn er den hellige gral af brand awareness, behøver du ikke at nå Googles niveau for at øge dit brand awareness.

Faktisk behøver folk ikke engang at huske dit brandnavn for dig for at nå et grundlæggende niveau af brand awareness. Så længe de husker en faktor, der adskiller dit brand, såsom din emballage, dine farver, dit slogan eller en del af din historie, har de bevidsthed om dit brand. De ved, hvad der får dig til at skille dig ud, og det giver dem en grund til at vælge dig.

Læs – 13 nemmeste måder at øge mærkebevidstheden (og hvorfor det betyder noget) af Jessica via @ReferralRock #brandawareness fortæl en ven

Nøglerne til at øge mærkeoplysningen

Der er masser af enkle mærkeoplysningsstrategier, som ethvert brand kan implementere. 91% af mærker i retails anvender 2 eller flere sociale mediekanaler, ifølge statistikker. I dag dækker vi de nemmeste måder at øge dit brand-opmærksomhed på.

1. Dyrk mund-til-mund

Dit brand kan kultivere brandmærke på to grundlæggende måder: gennem de direkte handlinger, du tager for at fremme dit brand, og gennem positive mund-til-mund.

Mund-til-mund-marketing forekommer når som helst mennesker deler positivt dit brand med deres venner, familie eller kammerater. Denne deling er afgørende for dit brands succes. Folk stoler meget mere på deres peers udtalelser og anbefalinger, end de stoler på reklame og anden meddelelse, der kommer direkte fra dit brand. Så hvis nogen hører om dig fra en ven, er det meget sandsynligt, at de husker dig – og til sidst vil købe dine produkter eller tjenester.

Næsten alle de andre mærkeoplysningsstrategier, som vi vil dække, afhænger af eller let udvides af det kraftcenter, der er mund til mund. Så det at opfordre andre mennesker til at dele dit brand er den mest indflydelsesrige måde at øge brand sensibilitet på.

2. Brug sociale medier til din fordel

Folk bruger stigende tid på sociale medier, hvor de naturligvis deler indhold med mange jævnaldrende på én gang. Så at oprette brandede indlæg, som folk ikke kan hjælpe med at dele, er en solid måde at øge dit brand sensibilitet på. Tricket er at få dine indlæg til at se ud og føles som indhold, som folk naturligt deler, og ikke som annoncer.

Wendys er et kraftcenter til at skabe ikoniske, delbare indlæg – deres tweets er blevet virale flere gange, hvilket får opmærksomheden til deres brand til at skyrocket. Selvom du ikke kan garantere, om et indlæg bliver viralt (Internettet er meget uforudsigeligt), kan du stadig nemt tage flere signaler fra Wendys for at oprette brandede indlæg, der er værd at dele.

A. Ved hvad dit publikum vil have, og lever derefter

Wendys ved, at dets publikum elsker humoristisk, vittigt indhold og dreng, har det leveret. Hvert eneste indlæg, de udarbejder, er fokuseret på underholdende. Et godt eksempel? Deres “stege”, eller snarky og sassy svar på tweets nævne deres eget brand og / eller deres konkurrenter samt tweets fra andre mærker. Tjek dette eksempel nedenfor:

Eksempel på en tweet af Wendy

Overvej nu dit eget publikum. Vil de have humoristisk, underholdende indhold eller mere seriøs information? Vil de blive uddannet, inspireret eller noget andet? Uanset hvad de ønsker – og hvad de naturligt deler – skal vejlede den type sociale medieindlæg, du frigiver.

B. Hold en ensartet mærketone

Wendys indsprøjter vidd og branded humor i hvert indlæg – hvad enten det er stege, memes eller deres eget rollespil med adskillige indvendige referencer, finder du altid denne signaturtone i deres indhold.

Find dit eget brandstemme, uanset om det er snarky, seriøst eller et sted imellem, og hold dig fast ved det med hvert indlæg, du laver. Denne konsistens er nøglen til at skabe opmærksomhed omkring brand, fordi det giver folk et andet stykke branding at huske dig ved.

C. Fokuser på dit publikums foretrukne platforme

Wendy’s ved at fokusere på Twitter (og sekundært), Instagram) fordi det er her deres publikum bruger mest tid. At forsøge at dyrke en tilstedeværelse på ethvert socialt netværk er for tidskrævende og vil normalt resultere i spildt arbejde, da det vil placere dine stillinger foran folk, der ikke er kandidater til at købe dit produkt. I stedet for skal du koncentrere dig om de platforme, dit publikum hyppigt besøger.

D. Spot tendenser

Wendys tweets konsekvent med øje på trends. I denne nylige tweet spiller de af skuespiller Emma Watsons brug af “selv-partner” som et mere styrkende alternativ til “single.”

Tip til mærkebevidsthed - Lys tendenser

Så længe du ikke prøver at rive sig ud af et kontroversielt emne, kan det at hjælpe dig med at øge dit brandmærke bevidsthed om at afspille det, der er trending, blive. Og selvom din tone er mere alvorlig, kan du stadig øge brandmærke ved at fremhæve tendenser i din branche.

Lær mere om tips til marketing på sociale medier til begyndere.

3. Fremme og genbruge brugergenereret indhold

Din sociale mediestrategi bør ikke kun omfatte produktion af dit eget kvalitetsindhold.

Opmuntring og udnyttelse af brugergenereret indhold – de sociale medieindlæg, som kunderne laver om dit brand, og de billeder og videoer, der indeholder kunder, der bruger dine produkter i deres daglige liv – er lige så vigtigt for at skabe brandmærke..

Som al mund-til-mund-marketing er brugergenereret indhold stærkt, fordi dine kunders venner og tilhængere stoler på, hvad dine kunder vælger at dele. Som et resultat er folk mere tilbøjelige til at huske dit brand, når det indeholder i deres venners originale indhold. Opmuntrer brugergenereret indhold med disse strategier:

 • Opret en brandet hashtag, som kunderne kan bruge, når de poster om dit produkt. For eksempel har skomærket Jack Rogers skabt hashtaggen #lovemyjacks, som det bruger til at mobilisere fans.

Brand awareness - Opret en branded hastag for kunder@ thecarolinagirl67 på Instagram

 • Ofte har det bedste brugergenererede indhold på din side (husk altid at tagge og kreditere skaberne for alt indhold, du genlægger, så de får den anerkendelse, de fortjener). American Eagle’s Aerie gør dette som en del af deres forpligtelse til at vise autentiske organer, uændret af Photoshop. Kunder mærker deres Aerie-udseende med #aeriereal, og disse udseende er en regelmæssig del af mærkets eget Instagram-feed.

@lagrossequifaitdesvideos, via @aerie, på Instagram

 • Start en konkurrence, hvor folk skal indsende brandet brugergenereret indhold for at deltage og tilbyde attraktive præmier til vinderne.
 • Opret en branded “udfordring”, hvor folk udfører en bestemt opgave, der er knyttet til dit brand, bruger en bestemt hashtag og tag din konto. (Du kan også gøre dette til en konkurrence eller endda give en velgørende donation til hver deltager.) Selv hvis folk ikke deltager i udfordringen, mærker de stadig deres venner, hvis de kan lide det, de ser, og generere mere brand bevidsthed for dig.

4. Start et brandambassadørprogram

Blandt de mennesker, der opretter brugergenereret indhold, er du nødt til at finde flere fremtrædende kunder, der deler glødende indlæg og kommentarer om dit brand uden at spørge.

Tænk på at rekruttere disse kunder til at tjene som brand ambassadører– langsigtede repræsentanter for dit brand, der regelmæssigt reklamerer for dig på deres egne platforme og i deres egen ægte stemme. De er motiverede til at sprede ordet om dit brand, fordi de brænder for dig og vil se dig lykkes, og fordi de tror, ​​at deres publikum ville drage fordel af dine produkter eller tjenester.

Du har muligvis hørt udtrykket “brand ambassadør” i forbindelse med et brand’s berømthedsrepræsentant. Ambassadører behøver dog ikke være berømtheder eller mennesker med et stort efterfølgende, så længe de har autoritet i din niche eller blandt medlemmer af din målgruppe. Det handler om at vælge repræsentanter, som dine publikum stoler på, som er komfortable med at holde en-til-en-samtaler om dit brand og dets produkter.

F.eks. Kører mange mærker, der er målrettet mod universitetsstuderende, campusambassadørprogrammer for at udnytte de forbindelser, som studerende allerede har gjort med deres jævnaldrende. Bumble-appen er et eksempel – de kører et detaljeret “Honey” -program af studerendes ambassadører.

Louisa (@louisavons) fungerer som en Bumble Honey campus-opsøgende manager ved Loyola University Chicago.

5. Hjælp meningsfulde årsager

Hvis der er en årsag, som dit brand brænder for, vil en donation vise din empati og øge din status i det offentlige øje.

Angiv monetære donationer er fordelagtige, men overvej også disse mere mindeværdige måder at give tilbage.

 • Du kan oprette en velgørenhedsbinding med visse produkter, ligesom TOMS gør (for hvert par solgte sko doneres et par til et barn i nød).
 • Eller du kan oprette en social delingskampagne, hvor hvert indlæg med en brandet hashtag udløser en donation til en favorit velgørenhedsorganisation. Dette øger hurtigt opmærksomheden – både om din sag og dit brand – med hver andel!

Disneys #shareyourears er et eksempel på en velgørenheds hashtag-kampagne. For hvert indlæg med Mickey-ører og hashtaggen, der blev delt inden for en given tidsramme, donerede Disney til Make-A-Wish-stiftelsen.

 • Dine medarbejdere kunne frivilligt gøre deres tid på en samfundsbegivenhed eller nonprofit, eller dit brand kunne starte sin egen virksomhedsdrevne frivillighedsdag.
 • Endnu bedre, hvis dine produkter direkte ville komme en samfundsorganisation til gode, hvorfor ikke donere dem? F.eks. Kan et flaskevandsselskab donere vand til en fodboldturnering eller båndkonkurrence, eller en hjemmeforbedringsbutik kan donere forsyninger til Habitat for Humanity.

Selvfølgelig skal enhver filantropi udføres, fordi du virkelig ønsker at hjælpe en sag. Hvis det kun er at give tilbage til reklame, vil dit publikum være i stand til at fortælle det, og det vil slå tilbage.

6. Fortæl historierne bag dit brand

Deling af autentiske historier om dit brand gør det lettere for folk at huske dig og dele dig med andre. Så sørg for at deltage i tankevækkende fortælling om brand.

Begyndte du dit brand til at imødekomme et behov, som ingen andre opfylder? Er dine produkter bygget til at løse et specifikt problem? Fortæl verden, for historier som denne er meget delelige.

Men rolig, hvis du ikke passer ind i en af ​​disse kategorier. Dit brand kan stadig skrive en “signaturhistorie” i din unikke stemme og tone. Denne autentiske og mindeværdige historie viser dit brand mission og værdier, hvordan og hvorfor de stammer fra, og hvordan du forpligter dig til disse værdier i alt hvad dit brand gør og siger, inklusive dine forhold til kunder.

Det nordlige ansigt deler deres signaturhistorie.

Dine kunders historier er en vigtig del af din egen brandhistorie, så overveje at dele deres oplevelser med dig på din blog, på en “vidnesbyrd” -side eller i videoform. Dette vil være endnu mere effektivt, hvis du lader dine kunder fortælle deres egne historier!

Tjek ovennævnte Zendesk’s kundevurderinger for Zoom, hvor de deler, hvorfor de elsker videokonferenceplatformen.

7. Vælg omhyggeligt emballage, slagord og anden branding

I denne digitale tidsalder bliver “unboxing” -oplevelsen endnu mere fremtrædende. På sociale medier (især digitale videoplatforme) fokuserer folk på alle aspekter ved at opdage et produkt, startende med emballagen. Dette beviser, at hvis din emballage er mindeværdig, er folk endnu mere tilbøjelige til at huske dit brand. Så overveje at placere dit branding på forsendelsesbokse, omdesigne din emballage til at skille sig ud eller endda skabe en oplevelse af at åbne dit produkt.

Den virale LOL Surprise legetøjslinje har mestret denne oplevelse – at åbne legetøjets “lag” for at opdage, hvilke overraskelser der er inden i, er lige så vigtig som det resulterende legetøj i sig selv, og denne unikke “unboxing” er det, der har gjort legetøjet så populært.

Simplemost

Du behøver ikke at gå så langt som LOL-kuglen, men omhyggeligt at genudpasse din emballage er en nem måde at øge brandmærke. Men hvad nu hvis du sælger software, en service eller et andet produkt, der ikke har nogen reel “pakke?” Uanset hvad du sælger, er der masser af andre branding-elementer, som du kan fokusere på at gøre mindeværdig, såsom dit slogan, farver og mission.

Hvis du leder efter logoer til branding, er her de gratis logoer, du kan downloade – ingen tilmelding kræves.

8. Opret informative blogindlæg

Udarbejdelse af informative blogindlæg er en strategi, der fungerer godt for alle mærker, uanset hvad du sælger. Hvis du skriver om emner i din niche, der imødekommer dit publikums behov, øger dette din autoritet i dine potentielle kunders øjne. Og når du først har hjulpet folk, vil det være svært for dem at glemme dig, især hvis de kan drage fordel af dine produkter. De kommer sandsynligvis tilbage til køb, fordi de har tillid til dit indhold. Så find ud af de spørgsmål, som folk stiller i din niche, og skriv blogindlæg, der besvarer disse spørgsmål.

Her er, hvordan du kan opbygge de rigtige vaner til succes med blogging.

9. Gæsteblog på andre sider

Begræns ikke din blogging til dit eget websted. Indsendelse af gæsteposter i høj kvalitet til andre websteder, der er relateret til din niche, men som ikke direkte konkurrerer mod dit eget websted, er en solid måde at placere dit brand foran et nyt, relevant publikum. Ideelt set giver det sted, du besøger gæst, mulighed for at inkludere en forfatterbio med et link og en sætning beskrivelse af dit brand. Hvis de ikke gør det, kan du i det mindste indsætte et par links til dit eget websteds indhold, som forhåbentlig vil hjælpe med at øge din trafik.

Tænk også på at blogge videre LinkedIn eller Medium. Disse sider har allerede et stort publikum opbygget, og du vil altid være i stand til at medtage et kort stik til din virksomhed i slutningen af ​​disse indlæg. Tag dit indhold, så det grupperes med andre indlæg i din niche.

10. Del overbevisende billeder og videoer

Ifølge McKnight Kurland, folk husker kun mellem 10-20% af det, de læser eller hører, men de husker cirka 65% af det, de ser. Det er klart, at hvis du kun opretter blogs og andet tekstindhold, er det ikke altid tilstrækkeligt til at øge brandmærke. Du øger dine odds for at blive husket, hvis du opretter overbevisende visuelt indhold – infografik såvel som andre mærkevarer og videoer.

Infografik er fantastisk til at kommunikere statistikker og relaterede informationsbid; for at finde ud af, hvor nyttige og kraftfulde de er, se infografien nedenfor fra visual.ly.

Du kan også omdanne indhold fra populære blogindlæg til korte videoer, så indholdet er lettere at fordøje. Ligesom billeder deles videoer nemt, de hjælper med at øge dit brand opmærksomhed hurtigt.

11. Udnyt podcasts

Hvis der ikke allerede er en podcast i din specifikke niche, er det en stor mærkebevidsthedsstrategi at oprette en til at besvare spørgsmål og skabe fokus på andre i din branche. Det er dog sandsynligt, at din niche allerede er fyldt med podcasts, især hvis du sælger en slags B2B multi-leverandør software. I dette tilfælde skal du have din grundlægger, administrerende direktør eller en anden fremtrædende person i din virksomhed vist på andres relaterede podcasts. Ligesom med gæsteposter, er dette en praktisk måde at få dit brand foran et nyt, relevant publikum.

12. Stram din SEO

Når kunder Google er et emne, ser de normalt ikke ud over den første side med søgeresultater. Men hvis dit brand rangerer meget på denne første side over dine konkurrenter, ser dit brand mere autoritativt – og folk lærer naturligvis om dit brand inden konkurrencen.

Og SEO er et overkommeligt valg til opbygning af brandmærke. Ifølge 59% af markedsførerne, der blev spurgt en henvisning Rock undersøgelse, SEO er en af ​​de mest omkostningseffektive metoder til opbygning af brandmærke.

Så sørg for at optimere dit websted til nøgleord, der er tæt knyttet til dit brand, som dit publikum søger efter. Ideelt set vil du optimere til tre typer nøgleord: de generelle nøgleord, der beskriver dine produkt- eller servicekategorier, de specifikke nøgleord, der er mere fokuseret på din produkttype, og de specifikke nøgleord, der stiller spørgsmål relateret til din niche.

Undersøg også din konkurrence på Google – de websteder, du kæmper mod for din placering på side et – så du ved, hvad du skal gøre for at kæmpe for den placering, du ønsker. Du finder normalt, at længere, mere specifikke søgeord har lav konkurrence, og trækker ind folk, der er mere tilbøjelige til at købe hos dig, selvom de generelt ikke søges efter så ofte.

13. Giv bort freebies

Hvem elsker ikke at få noget for ingenting? At give gratis swag med dit brand name på dem eller værdifulde kuponer kan gøre et varigt indtryk. Så find en begivenhed i dit samfund, såsom et sportsspil, en koncert, en ekspo, en konference eller en fællesskabsdag, hvor du sandsynligvis vil møde mange mennesker i dit brands ønskede publikum. Reserver et rum, og fordel freebies!

Sallie Tomato, et selskab med syningsmønstre, uddelte kuglepenne trykt med deres logo.

Hvis du beslutter at give ud swag, er dine bedste valg ting, som folk kan bære eller bære med sig (tænk skjorter, hatte, vandflasker eller tasker). Dette vil gøre folk, der bruger swag til at gå reklametavler, give dit brand opmærksomhed endnu et løft!

Glem ikke at give “bite-sized” gratis oplevelser med dit produkt eller din service. Hvis de mennesker, der prøver det, nyder deres oplevelse, er de endnu mere tilbøjelige til at huske dig og vende tilbage til køb, og de kan også fortælle deres venner. At give prøveversionsversioner af dine produkter eller gratis prøver er et godt valg, hvis dit brand tillader det.

Men hvad nu hvis dit produkt ikke er fysisk? Du har stadig muligheder. Hvis du sælger et software eller digitalt abonnement, er en demo eller gratis prøve en anden solid “freebie”, som du kan give ud. Og hvis du leverer en tilbagevendende service, kan du tilbyde en gratis første service eller kreditter til denne tjeneste.

13. Start et henvisningsprogram

Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtig mund-til-mund er for at skabe brandmærke. Men mund-til-mund kan være svært at spore og kontrollere. Du skal dog ikke bekymre dig – ved at starte et henvisningsprogram kan du nemt promovere og spore mund-til-mund, og sætte kraften tilbage i din virksomheds hænder.

Henvisningsprogrammer giver dig mulighed for at tilbyde spændende belønninger til eksisterende kunder, der direkte deler dit brand med deres venner. Du kan vælge incitamenter, der bedst vil motivere dine kunder til at dele, såsom gratis produkter, butikskreditter, rabatter, serviceopgraderinger eller branded swag.

Henvisningsprogrammer gør det også nemt for kunderne at dele ved hjælp af de metoder, de foretrækker, med bare et par klik. Og hvis du vælger a henvisningsprogrammel, det er nemt at spore disse henvisninger.

Lime Crime’s henvisningsprogram tilbyder en 20% rabatkupon til kunder, der henviser til deres venner og lader kunder nemt dele via e-mail, Facebook, Messenger eller ved at kopiere og indsætte et henvisningslink.

Når deres venner eller familiemedlemmer personligt henviser dem til din virksomhed, er potentielle kunder opmærksomme, fordi de har tillid til, hvad deres kammerater har at sige. Som et resultat er det mest sandsynligt, at disse henviste kundeemner bliver dine kunder og mere sandsynligt hold dig loyal til dit brand i længere perioder.

Afslutningsvis

Mærkebevidsthed handler om at gøre dit brand mere mindeværdigt og vise dit publikum, hvordan det er anderledes end dine konkurrenter.

Du kan øge brandmærke på to grundlæggende måder – gennem direkte handlinger dit brand udfører og gennem andres mund-til-mund-deling. Sørg for at kombinere begge disse tilgange, fordi folk husker og stoler på deres peers holdninger.

Hvilke af ovennævnte strategier tror du, der fungerer bedst til at udvide din virksomhed online? Begynd at anvende dem, og øg din brandmærke.

Jessica Huhn er forfatter til marketingindhold hos Referral Rock, hvor de mener, at enhver virksomhed har potentialet til at øge deres mund-til-mund-marketing. Når Jessica ikke skriver, er der en god chance for, at hun synger, arrangerer sange eller deler og nyder indhold på sociale medier. Opret forbindelse med Jessica på LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map