12 solide fakta og statistikker om e-mail-marketing, du burde vide

På trods af din jobstatus, alder eller køn er chancerne på hverdage, du læser en e-mail, før du går op af sengen. Du har sandsynligvis gjort det i morges.


På nuværende tidspunkt burde indholdsmarkedsførere vide, at det er vigtigt at have en e-mail-marketingstrategi for hvert brand. Så hvis du på en eller anden måde er uvillig til at gøre dette, her er nogle nylige fakta og tal, der kan hjælpe dig med at få dig og dit team til at arbejde med e-mail-kampagner og holde det på rette spor.

Før dette er her nogle af de fakta og statistikartikler, vi tidligere har gjort:

  • Online shopping, e-handel og interne-statistik
  • Hvor meget af Internettet er WordPress

Bogmærk dem, hvis du er interesseret. Lad os ramme vejen!

E-mail-marketingstatistikker og -fakta

1. E-mail har det største rækkevidde

Antal sendte og modtagne e-mails pr. Dag over hele verden fra 2017 til 2023 (i milliarder).

Vidste du, at e-mail er den bredeste marketingkanal nogensinde? I 2018 er der forbi 3,8 milliarder e-mail-brugere rundt om i verden, og antallet forventes at vokse til 4,4 milliarder brugere i 2023.

Hvis det ikke er slående nok for dig at begynde at planlægge at nå dine kunder via e-mail, HTF-analytikere estimerer, at i år 2022 vil e-mail-marketing fortsætte med at vokse, og markedsstørrelsen vil nå $ 694 millioner.

Markedsstørrelsen for e-mail-marketing vil nå $ 694 millioner inden år 2022 via @placeitapp fortæl en ven

2. E-mail-marketing har den højeste ROI-sats

Forskning har påpeget, at en e-mail-marketingkampagne har et højere investeringsrente (ROI) end nogen anden digital marketingkanal.

En rapport fra Data og Marketing Association oplyste, at ROI for e-mail-markedsføring er over £ 42 for hvert pund, du bruger, et tal, der voksede i forhold til den forrige rapport i 2017. E-mail-ROI er skudt op fra £ 32 (2017) til £ 42 (2018).

Derudover an Økonomisk folketælling fra 2018 fremhæver, at 74% af virksomhederne vurderer e-mail-marketingkanal og anerkender, at denne strategi bringer deres forretning en god eller fremragende ROI.

3. Gen Z øger brugen af ​​e-mail til virksomheder

Millennials og Generation X har mættet e-mail-brug, alle ved dette, men der er en generation, der forventes at øge denne markedsføringsstrategi i de næste par år, når de bliver ældre. Mærker satser nu på Generation Z.

Dette er ikke kun en tilfældig opsving. Ifølge en undersøgelse af SendGrid og ægstrategi 85% af Gen Z bruger e-mail mindst en gang om måneden, dette antal vokser med alderen, da tusinder og Gen X bruger e-mail mindst en gang om måneden i henholdsvis 89% og 92%.

Selvom det ikke er sandsynligt, at Gen Z bruger e-mail til arbejde (de fleste af dem er ikke en del af arbejdsstyrken endnu), vil de have e-mailvaner næsten som millennials gør lige nu. Det forventes det 68% af dem læser e-mails fra virksomheder, der sender reklamer, kuponer eller kvitteringer.

68% af Gen Z læser e-mails fra virksomheder, der sender reklamer, kuponer eller kvitteringer via @placeitapp fortæl en ven

4. Folk stoler på e-mail for at kommunikere direkte

En af grundene til, at e-mail-marketingstrategier har været succesrige i så mange år, er, at forbrugere stadig ønsker og har tillid til en direkte forbindelse med mærker, og i bedste fald abonnerer de frivilligt for at få værdifuldt indhold via denne kanal.

Markedsudviklingen antyder, at bank-, finans- og forsikringsservice såvel som detail- og forbrugsvarer og rejser og gæstfrihed er den største industri inden for vedtagelse af e-mail-marketingløsninger.

5. Det har de højeste kundeopbevaringsrater

I mange år har marketingfolk rangeret e-mail som den mest effektive kanal til bevidsthed, erhvervelse, konvertering og opbevaring. Nu har e-mail den højeste kundeopbevaringsfrekvens. Ifølge Emarsys, 81% af SMB’erne er stadig afhængige af e-mail som deres primære kanal til kundeopsamling. Og e-mailen har kundeopbevaringsrater på 80%.

I de næste par år ifølge Salesforce Trends in Customer Trust, 75% af årtusinder og Gen Zers forventes at opretholde deres brand engagement baseret på tidligere interaktioner.

Tænk på, at du ikke kun kan holde dine kunder, men du kan også få dem tilbage, hvis de af en eller anden grund forlader din marketingkampagne.

Lav en indsats for at øge og tilføje værdi til e-mail-indhold på helligdage og især i løbet af Black Friday. Det er blevet anført, at Black Friday tilbud have de højeste winbacksatser, også kaldet kundereaktivering; tallene viser det winback-ordrer stiger med 106% i løbet af denne dato, sammenlignet med resten af ​​året.

E-mail er fortsat den vigtigste drivkraft for kundebeholdning (80%) og erhvervelse (81%) for SMB’er, pr. Emarsys fortæl en ven

6. E-mail øger online-salg

Omnisend e-mailsOgså fra Omnisend – Den absolut bedste dag (for åbne og klikfrekvenser) til at sende e-mails er den første i måneden.

Afsendelse af 3 automatiske e-mails kan føre til 90% flere online ordrer sammenlignet med enkelte e-mails, som hævdet af Omnisend, en platform for automatisering af e-handelsmarkedsføring.

Det estimeres 81% af amerikanske online-shoppere handler mere sandsynligt -enten online eller i butikker – som et resultat af, hvad de læser i en e-mail. Forbrugere kan lide e-mail-belønninger, såsom at få et særligt tilbud, en kupon, de kan indløse eller en online-eksklusiv pris.

7. E-mail tillader øjeblikkelig kontakt med det amerikanske marked

Statistikker viser det 28% af amerikanske voksne indrømme, at de konstant er online.

I henhold til dette Pressemeddelelse fra Market Watch, Amerika har den største markedsandel på det globale marked for e-mail-marketing. Det er nøglen til vellykkede e-mail-marketingstrategier.

Faktisk antyder eMarketer 2019-prognosedata det 37,2% af USAs digitale annoncemarked tilhører Google, 22,1% til Facebook og 8% til Amazon ved udgangen af ​​2019.

Det antages, at Nordamerika har den største markedsandel på det globale marked for e-mail-marketing pr. MarketWatch fortæl en ven

8. Marketing via e-mail er alsidig og mobil

Når det gøres godt og optimeret til lydhørhed, er en e-mail-marketingkampagne attraktiv og iøjnefaldende og har positive reaktioner, der i sidste ende bliver salg.

Afhængigt af det indhold, du administrerer, og dit brands behov, 53% af e-mails åbnes på mobile enheder. Du kan inkludere billeder, fremhævede videoer eller videoer oprettet i din e-mail-marketing ved hjælp af værktøjer som f.eks slideshow maker.

Vær særlig opmærksom på lydhørhed, og at videoerne er optimeret til at blive vist korrekt på mobile enheder, fordi. Hvis ikke, vil besøgende se andre steder. Ifølge Scientia Mobile og Google Study, 53% af forbrugerne opgiver indhold, der ikke vises hurtigt nok, og alle dine tidligere bestræbelser vil være dømt.

Når det er sagt, skal grafisk alsidighed være synkroniseret med velskrevet kopi og emnelinjer. Paige Arnof-Fenn, ejer af Massachusetts marketingfirma Mavens & Moguls, påpeger emnelinjer for e-mails skal være korte fordi mange mennesker læser på deres telefoner eller tablets.

9. E-mail er den mest foretrukne platform til digital marketing

Ifølge eTargetMedia, e-mail-marketing bevæger sig mod personalisering og oprettelse af interaktivt indhold.

Dette betyder, at information ikke bare går en vej, men vil ankomme til det rigtige tidspunkt, og at forbrugere har mulighed for at booke noget, tage afstemninger, se videoer eller følge mærker på sociale medier. Accentures forskning viser, at 91% af forbrugerne foretrækker mærker, der husker, hvem de er, anerkender deres interesser og tilbyder anbefalinger, der er relevante for dem personligt.

På den anden side skal du være opmærksom, som det fremgår af en nylig Adobe Branded Content Survey 2019, at 25% af forbrugerne er irriterede over indhold, der er for personlig, så det skal være noget derimellem og virkelig tænkt til et specifikt mål.

10. E-mail har den laveste CPA

e-mail har de laveste omkostninger pr. overtagelseE-mails har det laveste gennemsnitlige CPA; direkte mail har på den anden side den højeste CPA med et gennemsnit på $ 26,40.

E-mails har de laveste gennemsnitlige anskaffelsesomkostninger (CPA) på omkring $ 10, sammenlignet med sociale medier – $ 20, direkte mail – $ 31, betalt søgning – $ 16 og online displayannoncer – $ 25.

Hvorfor er dette vigtigt for din strategi? Dette er let, de fleste mærker ønsker at nå det største antal ved hjælp af så få ressourcer som muligt.

E-mails har de laveste gennemsnitlige anskaffelsesomkostninger (CPA) på omkring $ 10 via @placeitapp fortæl en ven

11. Folk læser faktisk deres e-mails

Ifølge Internetlivestats, ca. 936.740 legitime e-mails sendes hvert sekund over hele kloden.

For at få succes skal du fokusere på et veludført e-mail-marketingdesign. Hvis du stadig arbejder på det og har brug for gratis logoer eller hurtig logo design, sammen med andre branding-visuals, se på skabeloner og designværktøjer, som e-mail-marketingtjenester tilbyder, eller brug onlineskabere som dem på Placeit. På denne måde kan du spare meget tid, der kan bruges til forskning i stedet.

Det er blevet sagt, at folk læser deres e-mails, men det betyder ikke, at de læser alt, eller at de har tid til at læse et nyhedsbrev i romanstørrelse.

Med hensyn til selve det skrevne indhold, skal du holde det samtale og mellem 300 og 500 ord for at få folk til at faktisk læse din besked i stedet for bare at rulle ned for at komme til det, der er vigtigt.

Hvis du skriver lange e-mails, ender de sandsynligvis i papirkurven.

12. Nyhedsbreve Forøg kundens engagement

Hvis du lærer at mestre e-mail-marketingværktøjer, øger du salg og konverteringsfrekvens, og antallet viser, at du skal fokusere på at skabe et godt nyhedsbrev, især hvis du starter et nyt brand.

Som forfatter Dave Pell udtaler, selvom de er døde og kommer tilbage et par gange i de sidste årtier, nyhedsbreve er udødelige. Hvorfor? Han påpeger et par grunde, og det vigtigste er, at e-mail er personlig, du indtaster en andens velbegrænsede plads: deres personlige indbakke.

Det er virkelig vigtigt, at hver e-mail afspejler, at du har lavet dine hjemmearbejde, det betyder, at du tager dig tid til at skrive tankevækkende indhold og kort forklare fordelene ved at købe dine produkter og om muligt give ekstra fordele for e-mail-abonnenter.

E-mail-marketing er langt fra død! Her er 12 fakta og statistikker om e-mail-marketing via @placeitapp fortæl en ven

konklusioner

Husk, at e-mail-indbakken er den feed, som brugere kan kontrollere 100%, og når de først afmelder eller markerer dine e-mails som spam, er du ude.

Overskrifter med “e-mail er død” kommer og går, når brugerne er begejstrede for nye teknologier eller trendy sociale medieplatforme, men husk, at e-mailen også har overlevet en masse af dem. Tænk på, da du først oprettede din personlige e-mail-adresse. Efter alle disse år tjekker du stadig på det, abonnerer på nye tjenester og vil fortsætte med at gøre det i de kommende år.

Som marketingspecialister afhænger udfordringen nu af at tilpasse en e-mail-marketingkampagne til løbende tendenser og nye brugere.

Karina Ramos er repræsentant for Placeit. En platform, hvor alle kan tjene deres egne visuelle aktiver til deres brand uanset tekniske eller kunstneriske færdigheder. Opret forbindelse med Placeit på Facebook og LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map