12 Online forretningsidéer til begyndere

At starte en online forretning har aldrig været lettere for dig, især i 2018. Tilbage i dag vil et forretningsforetagende have masser af risici, du har brug for, såsom at skulle investere i en fysisk butik eller finde et kontor.


Med vores liste over de bedste online forretningsidéer kan du eliminere en masse af disse risici og have mere fleksibilitet med den måde, du arbejder på. Plus med nogle grundlæggende knowhow til opbygning af websteder og en dybt forståelse af vedligeholdelse af websteder kan du opbygge et websted, der vil nå ud til flere potentielle kunder med meget lidt overhead.

FTC-afsløring: BuildThis modtager henvisningsgebyrer fra værktøjer, der er anført på dette websted. Men udtalelserne er baseret på vores erfaring og ikke hvor meget de betaler. Vi fokuserer på at hjælpe små virksomheder og enkeltpersoner med at opbygge websteder som en virksomhed. Understøtt venligst vores arbejde og lær mere i vores indtjeningsoplysninger.

Contents

Bedste online forretningsidéer og hvordan man kommer i gang

Du kan spørge dig selv, ”Men hvilke typer online forretningsidéer er der? og hvordan kommer jeg i gang? ”

Hvis du har brug for lidt hjælp, har vi nogle forslag, som du kan vove dig ind for at begynde at tjene den passive indkomst!

Grundlæggende er det at starte en online forretning det samme som at starte en offline virksomhed. Der er en fælles ting, du har brug for at forberede – en online tilstedeværelse (f.eks. Et websted).

Et websted er den første ting, du skal overveje, hvis du vil vokse dit websted som en virksomhed. Og her er nogle værktøjer, der kan hjælpe dig:

 • Domæneregistrator – Registrer dit domænenavn hos en betroet domæneregistrator
 • Webhosting til din lille virksomhed – Vælg den høje ydelse og pålidelige hostingfirma til dit websted
 • Bedste webstedsbyggere – Hvis du foretrækker drag and drop-editoren, er webstedsbyggeren alternativerne.
 • Køb SSL-certifikat – Det er vigtigt at beskytte dine kundedata med implementering af SSL
 • Fakturaskabeloner – Fakturer dine kunder med en enkel og gratis fakturaskabelon

Idé nr. 1. Start en blog

Den velprøvede og sande metode til at starte en online forretning er gennem blogging.

Bare for at give dig en idé om, hvor meget en blog tjener, er Pinch of Yum en succesrig madblog og websted tjener $ 802.144,55 i en 12-måneders periode.

Hvis du brænder for at skrive eller har evnen til at skrive usædvanligt godt, er et bloggingwebsted den bedste online forretning, du kan starte med.

Pinch of Yum

Det, der er fantastisk, er, at du ikke engang har brug for en masse tekniske eller computerfærdigheder. Platforme som WordPress giver dig mulighed for at oprette og opbygge en blogwebsted på kort tid.

Du kan endda være vært for dit websted med SiteGround eller iPage eller kigge efter de passende webstedsbyggere, der er optimeret til blogging (hvilket er meget vigtigt, hvis du vil holde din brugeroplevelse op til pari).

Ved hjælp af en blog kan du opbygge et omfattende følgende for dit brand, som giver dig mulighed for at få overskud ved at samarbejde med annoncører eller ved at få en provision fra brand sponsoreret indhold.

Her er nogle vigtige trin, der hjælper dig med at komme i gang med din blog:

Trin 1: Vælg en niche

Folk søger kun på internettet af en årsag: at løse et problem. Det være sig for at lede efter et sted at hænge ud, fikse et lækkende rør eller nye opskrifter til middag, din blog skal give en løsning.

Trin 2: Planlæg din blogstruktur

Dernæst skal du have en god blogstruktur. Det er nødvendigt for brugernavigation og SEO-formål. Det kan også give dig ideer til din indholdsstrategi og fremtidig blogudvidelse.

Trin 3: Opret fantastisk indhold

Hvis du kender en fantastisk hurtig måde at ordne et lækkende rør på, skriv om det! Det er let at producere stort indhold, hvis du er ekspert i din niche, ellers skal du undersøge søgeord.

Trin 4: Markedsfør dit indhold

Når du har et fantastisk stykke artikel, er det tid til at promovere det! Da de fleste af mennesker er på en social medieplatform, kan du dele dit indhold, hvor dine målgrupper er.

Trin 5: Tjen penge på en blog

Hvordan man tjener penge på en blog er en vigtig faktor, hvis du vil begynde at tage din blog alvorligt. På udkig efter sponsoreret indhold, oprette din egen e-bog eller godkende annoncørers produkter er få populære måder.

Eksempler på at starte en online virksomhed med en trinvis vejledning:

 • Sådan starter du en rejseblog med WordPress og tjener penge
 • Sådan starter du en madblog med WordPress
 • Sådan starter du en fotografiblog ved hjælp af WordPress (og 4 måder at tjene penge på)

Idé nr. 2. Deltag i affiliate marketing

Affiliate marketing har eksisteret i lang tid, og det er en af ​​de nemmeste måder, du kan tjene penge online.

I hovedsagen tjener du penge ved at modtage en provision på produkter, som du solgte fra andre virksomheder, enten via deres eget websted eller via platforme som Amazon eller eBay.

Amazon-tilknyttet program

Tilknyttede netværk som Kommissionskryds, eller ShareASale tilbyde en række produkter og service. Du kan tilmelde dig disse tilknyttede netværk for at udvide dine valg.

Desuden tilbyder masser af store mærker tilknyttede programmer, og det er ret let at komme i gang. Alt hvad du skal gøre er blot at tilmelde dig som et tilknyttet selskab og sælge det selskabs produkt eller tjenester ved hjælp af et specielt henvisningslink, som du derefter får en provision for hvert solgt produkt eller en tjeneste.

Den bedste del? Du kan gøre dette uden selv at løfte en finger!

Her er nogle tip til dig, inden du starter affiliate marketing online forretning:

1. Research-tilknyttede programmer

Brug lidt tid på at undersøge de rigtige tilknyttede programmer. Du vil sikre dig, at programmerne er tillidsfulde og har et godt omdømme i at udbetale provision.

2. Hvordan du får betalt

Der er forskellige måder at få betalt i tilknyttet marketing såsom CPS, CPL, CPC og CPA. Kontroller nøje, inden du kommer i gang for at sikre dig, at programmet er rentabelt og i stand til at generere nok afkast på investeringen.

3. Udbetalingsdag

Det afhænger af hvert tilknyttet program, nogle kan du få din betaling på samme dag og andre har muligvis brug for 1 – 13 arbejdsdage afhængigt af dit land. Kontroller også med tilknyttet program, hvordan modtager du betalingen? Det er via PayPal eller check.

4. Typer af support

Find ud af, hvilken slags kundesupport du kan få, hvis du tilmelder dig det tilknyttede program. Kan du tale med nogen via telefon eller chat, eller skal du vente i 24 timers e-mail-svar?

Markedet for tilknyttede programmer kan være ret kompliceret, og at finde det rigtige program til dig vil kræve lidt research. Hvis du vil finde ud af mere om affiliate marketing, er her en praktisk FAQ, som du kan tjekke ud.

Idé nr. 3. Åbn en e-handelsbutik

En anden populær idé at starte en online-forretning er at åbne en eCommerce-butik.

I 2017 udgjorde det samlede detailsalg af e-handel over hele verden $ 2,3 billioner og indtægterne forventes at vokse til $ 4,88 billioner i 2021.

e-handelsstatistikDetailhandel med e-handel verden over fra 2014 til 2021. (kilde)

Med platforme som Shopify, BigCommerce eller WooCommerce, Det har aldrig været lettere for dig at starte en online butik.

Ikke kun er de lette at oprette, det er også enormt billigere at åbne en eCommerce-butik, da du ikke behøver at bekymre dig om de høje driftsomkostninger for en fysisk butik. Du skal bare sørge for, at onlinebutikdriften kører glat, at din butik vokser gradvist.

Hvis du bekymrer dig om ting som levering eller oplagring, kan du bruge metoder såsom dropshipping (mere om det senere) til at administrere din beholdning.

Tag WooCommerce onlinebutik som eksempel, der er nogle almindelige, men alligevel vigtige tip, du skal vide for at drive en eCommerce-butik. Disse tip gælder ikke kun WooCommerce, men fungerer også på andre platforme.

Vigtige tip til at åbne en e-handels-online-forretning:

1. Vælg den rigtige e-handelsplatform

Den rigtige platform til din online butik er vigtig.

Hvorfor?

For sammenlignet med at køre en blog, er der en masse ting, man skal overveje til en eCommerce-butik, såsom betalingsgateway, produktkonfigurationer, add-on plugins, transaktionsgebyr osv..

Dette er de ting, der vil påvirke din butiksdrift på lang sigt.

2. Få et domænenavn og hostingplatform

Hvis du opretter en butik på WooCommerce, skal du have din egen eCommerce-hosting (f.eks. InMotion Hosting og SiteGround). Dette giver dig mulighed for at have mere kontrol over din butik sammenlignet med andre platforme.

Den anden ting, du har brug for, er et domænenavn.

Mens nogle hostingfirma tilbyder gratis domæneregistrering, hvis du er vært hos dem, kan du nemt registrere dit foretrukne domænenavn på NameCheap eller GoDaddy og oprette forbindelse til dine eCommerce-platforme.

3. Installer og opsæt platformen

At opbygge en eCommerce-butik med WooCommerce er super let.

Du bliver nødt til det download plugin på dit WordPress admin-dashboard ved at tilføje det som et nyt plugin. Aktiv plugin, og du skal derefter se indstillingssiden.

Og det er det! Du er klar til at begynde at opbygge en eCommerce-butik.

Mens WooCommerce kræver, at du manuelt konfigurerer sin platform, er de gratis at bruge. Færdige som Shopify eller BigCommerce kræver, at du betaler et gebyr for at bruge det.

4. Konfigurer og tilføj produkter

Afhængigt af hvordan du opretter din online butik, kan der være en læringskurve til brug og fortrolighed med hver platform.

Sælger enkle produkter?

Det kan være nødvendigt, at du ved lige nok for at tilføje detaljer som pris, SKU-kode, mængde, forsendelsesmetode og lagerbeholdning.

At sælge mere komplicerede ting kan kræve, at du opsætter produktvarianter eller attributter og overvejer ting som f.eks. Linkede produkter til up-selling eller krydssalg eller tilslutning af betalingsgateways til din online butik.

Heldigvis har de fleste af platformene en gratis prøveperiode, så du kan få en praktisk oplevelse med dem.

5. Installer tilføjelser

Alle eCommerce-platforme leveres med tilføjelser, der kan hjælpe dig med at vokse din online butik og forbedre salget.

BigCommerce har en omnichannel-software, der giver dig mulighed for at markedsføre og sælge dine produkter problemfrit på markedspladser som Amazon, eBay, Etsy og andre kanaler.

Med Shopify kan du sælge på sociale medieplatforme som Pinterest, Facebook, Instagram og Messenger, mens WooCommerce har det største antal plugins, du kan bruge, og mange af dem er gratis.

At starte en eCommerce-butik er den bedste online forretningsidé, hvis du har fantastiske produkter eller ønsker at udvide dit salg. Som nævnt tidligere, da det globale salg af e-handel stiger, bør du ikke gå glip af det!

Idé nr. 4. Lav en app

Det er en alder af smartphones, og efterspørgslen efter nye og innovative apps er større end nogensinde. Hver dag downloades og bruges utallige apps på markedet for Android og iOS. Med så meget potentielle kunder kan det at fremstille en app være et lukrativt marked.

De af jer, der er programmører eller udviklere, der tager sig tid at udvikle og sælge en app til smart enhed vil det være værd at bruge din tid, hvis du ønsker at tjene penge online. Omkostningerne ved at oprette en app er meget minimale, da du ikke behøver at bekymre dig om ting som forsendelses- eller lageromkostninger.

Hvad mere er, hvis din app klarer sig godt, kan du endda lokke andre mærker til at annoncere i din app for en stor kilde til passiv indkomst.

Platforme til opbygning af mobile apps for at komme i gang:

Hvis du ikke har nogen kodningserfaring, er her apps-producenter på markedet for at hjælpe med at udvikle mobile apps:

1. Appery.io

Appery.ioBrug appery.io mobilapp-maker til at starte en online forretning

Skybaseret mobil app-builder til Android, IOS og Windows Phone. Appery.io bruger den visuelle editor til at trække og slippe komponenterne til at oprette UI. Du kan oprette forbindelse øjeblikkeligt til ethvert REST API og bruge det i din app.

2. AppMakr

Det er en DIY-platform, der lader enhver oprette IOS-, Android- og HTML5-apps. Ingen kodningskendskab kræves. Du kan bygge så mange apps, som du vil med AppMakr til ubegrænsede opdateringer og antal funktioner.

Udover at bygge en app, kan du også oprette websteder for klienter. Navngiver som bygning af en app, du behøver ikke at være ekspert på HTML eller PHP for at oprette websteder til klienter. Her er en liste over platforme til webstedsbygning, du kan bruge.

Idé nr. 5. Vær en social mediekonsulent

Mens store virksomheder og store mærker har råd til at ansætte fuldtidsansatte til at koordinere deres sociale mediekonti (Twitter, Facebook, Instagram osv.), Har de fleste små virksomheder en tendens til at styre det selv.

De fleste virksomhedsejere har imidlertid ikke tid eller kapacitet til at håndtere deres sociale medier, mens de stadig administrerer et større ansvar for virksomheden.

Det er her du kommer ind ved at tilbyde være en social mediekonsulent for de mindre virksomheder.

Den gennemsnitlige sats for en freelance social media manager / marketing er omkring $ 25,25 pr. Time, hvor det højeste beløb er $ 150 per time, og det laveste er $ 4 per måned. Jo bedre du er, jo højere kan dit gebyr være på disse freelance platforme. (kilde)

Som social media-konsulent kan du hjælpe dem med at planlægge deres markedsføringsplaner, strategisere indhold, der er relevant for deres målgruppe, og forbedre deres overordnede sociale medieplanlægning.

Her er nogle få ting, du kan komme i gang som social media-konsulent:

 1. Vær en rigtig person og hjælpsom for andre
 2. Analyser dataene for at sammenlægge det perfekte indhold til hver platform
 3. Brug værktøjer som IFTTT, Bufferapp, Hootsuite osv. Til at hjælpe dig med at automatisere og planlægge opgaven
 4. Udforsk og kig efter forskellige slags muligheder på sociale medier
 5. Horn dine evner til at skille sig ud fra mængden – Skrivning, design og fotoredigering

Faktisk, hvis du har dit eget websted eller blog, skal du lære denne enkle social media marketing guide for begyndere til at administrere dine egne sociale mediekonti.

Idé nr. 6. Freelancer til leje

Freelance-arbejde er ikke noget nyt i onlineverdenen, og det er en god måde at tjene nogle passive indtægter på, hvis du er ekspert inden for et bestemt felt. Mindre virksomheder ser ofte til freelancere for at hjælpe dem med engangsprojekter, da det er meget mere omkostningseffektivt end at ansætte et heltidsansat.

Det fantastiske ved freelance-arbejde er, at du ikke behøver at være bundet til noget felt. Platforme som Fiverr tilbyder freelancing-arbejde til alle mulige områder, herunder skriftligt indhold, grafisk design, programmering, til lige indtastning af data.

Det er dog vigtigt, at du administrerer din arbejdsgang ordentligt, da det at tage flere projekter ad gangen kan være overvældende for nogle.

Idé nr. 7. Vær en WordPress-temadesigner

Efterhånden som flere og flere mennesker starter deres egne WordPress-websteder, er efterspørgslen efter WordPress-temaer også steget markant. For dem, der har et talent for design og HTML-kodning, er der en stor efterspørgsel efter mennesker, der kan skabe skræddersyede og attraktive WordPress-webstedstemaer.

Websteder som Template Monster er et godt eksempel på, hvordan du kan generere en dejlig passiv indkomst for dig selv ved at sælge specielle og unikke temaer til mennesker. Hvis du ikke ønsker at oprette et websted, kan du endda bruge en markedsplads som ThemeForest til at sælge dine WordPress-temadesign.

Idé nr. 8. Brug eller arbejd med annoncører

Hvis du allerede har et websted eller en blog, har du allerede en fantastisk platform, som du kan bruge til at generere passiv indkomst. Ved at sælge en del af din sideplads til annoncører kan du tjene penge passivt, når dit publikum eller besøgende klikker på annoncerne på dit websted.

Ved hjælp af annoncører tælles din indtjening normalt ved hjælp af pris pr. Klik (CPC) og klikfrekvensmetode (CTR), hvor niveauet for din indtjening vil være baseret på dit websteds trafik. Grundlæggende, jo flere mennesker der klikker på annoncerne på din side, jo flere penge får du.

En af de mere populære måder at tjene penge gennem reklameklik er at bruge Google Adsense eller andre lignende annoncører som RSS-feeds og direkte bannere.

Idé nr. 9. Tilby webinarer og onlinekurser

Efterspørgslen efter tutorer, hvad enten det er online eller offline, har altid været stort. Hvis du er en ekspert eller kyndig inden for et specialiseret område, kan det at tilbyde onlineundervisning eller e-kurser være en fremragende måde at generere ekstra indtægter på fritiden.

Tutor.com eller TutorVista er steder, hvor du kan tilbyde online vejledningsservice. Udemy og lærevillige, på den anden side er gode platforme til at oprette videokurser og tjene penge ved at undervise mennesker over hele kloden. Digital marketing, webskrivning, Excel, økonomisk analyse og kæledyrstræning er nogle af de mest populære emner.

Idé nr. 10. Tilby SEO-tjenester

Ind-og-ud af søgemaskiner og platforme som Google Analytics kan være forvirrende for de fleste mennesker. Masser af små til mellemstore virksomheder overser ofte fordelene ved søgemaskineoptimering (SEO) og hvordan det forbedrer deres websteds ydelse.

Hvis du kender din vej omkring SEO og deres praksis, kan det at oprette et SEO-konsulentbureau være en god måde at bruge dit dygtighedssæt på. Du kan tilbyde tjenester såsom tolkning og læsning af deres analysedata på den rigtige måde, strukturering af indhold for at få bedre trafik eller korrekt brug af nøgleord til at forbedre rangering af søgemaskiner.

Du kan se på folk som AJ Ghergich for eksempler på, hvordan du opretter dit helt eget SEO konsulentbureau.

Idé nr. 11. Dropshipping-forretning

En anden god sti for iværksættere til at starte deres forretning er at etablere en dropshipping-virksomhed.

Ikke kendt med udtrykket? Nå, det er dybest set en type forretning, hvor du sælger produkter til kunder, MEN alt lager og forsendelse håndteres af producenten på dine vegne.

Kate er en succesrig dropshipper. Hun tjente $ 32.000 + månedlige indtægter fra sin Anime dropshipping-forretning. Kate-logik siger, at mange dropshippers kan tjene penge ved at samle forskellige ting fra en række dropshippers baseret på et fælles tema og således skabe en dedikeret shoppingbase. – Crazylister

Dropshipping-forretningKate’s Anime dropshipping online forretning butik.

Da forretningsmodellen adskiller sig fra en eCommerce-butik, indebærer omkostningerne at starte en dropshipping-virksomhed også anderledes.

Websteder som Shopify tilbyder en nem og enkel måde at komme i gang med en dropshipping-virksomhed, men hvis du har brug for lidt hjælp, er her nogle tip:

Tip til at starte en dropshipping-online-forretning:

1. Forskning efter en rentabel niche

Du kan ikke vælge nogen tilfældige produkter, du vil sælge. For at maksimere ydelsen skal du identificere den rentable niche til din butik.

Brug værktøjer som Google Keyword Planner eller SEMrush for at retfærdiggøre dit valg ved at undersøge markedets efterspørgsel, søgeordsvanskeligheder og konkurrenter.

2. Vælg en leverandør

Når det kommer til at finde leverandører, kan du ikke gå galt med AliExpress. Det er let og praktisk at bruge AliExpress med din dropshipping-butik.

For at komme i gang anbefaler Shopify faktisk AliExpress som din primære kilde i deres artikel til alle dine dropshipping behov.

3. Vælg en passende platform

Der er masser af e-handelsplatforme til din dropshipping-forretning. Men Shopify er en af ​​de bedste platforme, som du hurtigt kan komme i gang.

Shopify integreres med markedspladser som AliExpress og Oberlo for at importere produkter direkte til din butik og bestille dem til dine kunder.

4. Installer og konfigurer

Det er anderledes end WooCommerce, du kan straks konfigurere din dropshipping-butik, da du tilmeldte dig Shopify.

Vælg bare et smukt forretningstema for at begynde. Selvom der ikke kræves nogen installation, skal du stadig gennem læringskurven for at bruge platformen.

5. Start og promover din butik

Når den grundlæggende opsætning er udført, er det tid til at starte og promovere din dropshipping-forretning.

Analyser dit publikum, promover din butik på sociale medier og skriv originalt indhold relateret til dine produkter er et par måder at markedsføre din butik på.

De, der ønsker en forretningsmodel med lav risiko, skal bestemt overveje at vove sig ind i dropshipping-forretning, da de omkostninger, du er nødt til at tackle, er betalingen for produkterne (som du sælger til dine kunder) og opsætningen af ​​butikken.

Eventuelle andre omkostninger, såsom forsendelse, lagerstyring og produktoprettelse, håndteres i stedet af producenten.

Her er en trinvis vejledning til at starte en dropshipping online-forretning:

 • Sådan starter du en Shopify dropshipping-online butik

Idé nr. 12. Bliv en Vlogger / YouTuber

Indholdsforbruget har ændret sig dramatisk i løbet af de sidste par år, og en af ​​de hurtigst voksende platforme er de videocentriske websteder som YouTube og Snapchat. Selvom der er steder til tekstrige artikler på Internettet, vil brugerne oftere end ikke tvinge mere til rige medier såsom videoer.

Dette giver mulighed for stigningen af ​​Vloggers og YouTubers, der er i stand til at tjene millioner af dollars om året fra deres målgrupper ved at oprette videobaseret indhold.

En af YouTubers – Toby Turner er en af ​​de højest optjente stjerner på YouTube-kanaler. Fra vlogs, animation til podcasts tjener Toby $ 3,3 millioner for det indhold, han opretter. – NewMediaRockstars

Toby TurnerToby Turners YouTube-kanal – over 6,2 millioner abonnenter

Og det at starte en vlog eller en YouTube-kanal kan være meget billigt, da alt hvad du behøver er et kamera (enten din iPhone eller et grundlæggende spejlreflekskamera), og du er klar til at gå!

Desuden behøver du ikke bare lave videoer på YouTube. Der er andre effektive videoindholdsplatforme som Instagram, Snapchat Stories og Facebook Live-video, som du kan bruge til at opbygge et publikum og promovere dit brand.

Ofte stillede spørgsmål om online forretning

Hvilken online forretning der er bedst?

Dem, som jeg har opført her i denne artikel – blogging, affiliate marketing, online butik, social media marketing, app- eller webstedsdesignere – disse online virksomheder har de højeste succesrater i min forskning.

Hvordan starter jeg en internetforretning?

Det samme som at starte en offline virksomhed – du finder og udfylder forbrugerbehov. Den eneste forskel mellem en internetforretning med en offline forretning – er at du opretter forbindelse til dine kunder forskelligt (online vs personligt).

Her er vores guide til oprettelse af websteder for at komme i gang.

Er et websteds must-have for en online forretning?

Nej, et websted er ikke et must for at begynde at sælge online. Men til sidst har du brug for en til markedsførings- og kommunikationsformål.

Hvordan starter jeg en succesrig Shopify-virksomhed?

Vi har udgivet flere dybdegående guider om Shopify-forretning, læst: Sådan opretter du en online butik ved hjælp af Shopify og hvordan man starter en succesrig dropshipping-forretning med Shopify.

Hvilken forretning kan jeg starte med mindre end $ 20.000?

Alle virksomheder, som jeg nævnte her, kan startes med mindre end $ 20.000.

Hvorfor mislykkes de fleste online-virksomheder?

Tre hovedårsager til, at de fleste online-virksomheder mislykkes:
1- De er ikke i stand til at føre tilstrækkelig målrettet trafik til deres websted / online portal,
2- De tilbyder ikke unikke / kvalitetsprodukter med en branded oplevelse og
3 – De tilpasser sig ikke til ændringer hurtigt nok og mistes for nye konkurrenter.

Hvad køber folk mest online?

På dette tidspunkt af skrivning bedst sælgere på Amazon er produkter i følgende kategorier: 1- Legetøj & Spil, 2- Elektronik, 3-kamera & foto, 4- videospil og 5- bøger. Ifølge forskning af Startup Bros, produkter, der er nemme at afsende, og som sælger mellem $ 21 – $ 200, er lettest at sælge på Amazon.

Hvilken platform skal jeg bruge til at starte min online forretning?

Jeg anbefaler WordPress, der er vært for de, der starter et websted eller en blog; BigCommerce og Shopify er de bedste, hvis du ønsker at sælge dine egne produkter.

Hvor er jeg vært for min første online forretningswebsted?

Ved nybegynder anbefaler vi InMotion Hosting og Hostinger.

Konklusion

Vi har kun ridset overfladen for få online forretningsidéer, men dem, som vi har nævnt ovenfor, er nogle af de velprøvede måder, du kan komme i gang.

Hvis du leder efter mere inspiration, så tjek:

Den vigtige ting at bemærke er, at disse onlinevirksomheder oftere end ikke kan være gode at få nogle ekstra penge på siden, men ikke som en stabil indkomstskilde.

Det betyder ikke, at du ikke kan omdanne det til din primære forretning, som nogle iværksættere har gjort. Det kan gøres, men det vil tage et stykke tid, før du kan se betydelige overskud fra din online forretning, der vil retfærdiggøre, at du foretager denne overgang.

Som med enhver virksomhed skal du bare lægge tid og kræfter på det, hvis du vil se resultater. Inden du ved det, har du en succesrig online-forretning i dine hænder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map