10 Wix-webstedeksempler, vi absolutt elsker

Det kan være svært at oprette et eget websted. Især hvis du ikke er den kreative type. Heldigvis leverer webstedsbyggere som Wix en pakke skabeloner, som du kan bruge til at skabe nogle temmelig spektakulære webdesign.


Hvis du er en absolut begynder når det kommer til at designe et websted, skal du ikke bekymre dig! Wix har hundreder af smukke skabeloner at vælge imellem og med lidt arbejde. Det vil have dit websted til at se superglat og professionelt ud.

Hvad tilbyder Wix?

 • Priser fra: $ 8,50 / mo
 • Planer: Opret forbindelse, combo, ubegrænset, e-handel, VIP
 • Vores hastighedstest: A / Uptime-test: 99,96%
 • PRO: Byg fra bunden, fremragende webredigerer.

Wix-skabelonerDer er mere end 500 færdige Wix-skabeloner (se alle skabeloner her).

Wix Review Besøg Online

Selvfølgelig, hvis det er inspiration, du leder efter, har vi dig dækket! Dette indlæg følger videre fra min forrige indlæg fra Weebly-websteder.

Vi har afrundet 10 af de mest fantastiske Wix-webstedereksempler, designet og bygget ved hjælp af nøjagtigt de samme værktøjer, som du har.

Bemærk: Vi har en populær guide til, hvordan du bruger Wix, find ud af mere for at oprette dit første Wix-websted.

Tjek disse fantastiske eksempler på virkelige websteder bygget med Wix! Fortæl en ven

Madwebsteder bygget med Wix

1. Syv gram caffe

Wix-websideeksempel - Seven Grams CafféKilde: Seven Grams Caffé

Ved hjælp af et widescreen-websted med en side, Seven Grams Caffé frister besøgende med deres hjemmelavede bagværk og kunsthåndværdig kaffe på et enkelt mundvandende foto.

Ved hjælp af et enkelt og elegant webdesign sætter Seven Grams Caffé deres mad i spidsen med vidnesbyrd, prompter på sociale medier, kontakter og billedgallerier, der er placeret et par ruller nedenfor.

2. Crustz

Madwebside bygget med Wix - CrustzKilde: Crustz

Dette Kuala Lumpur-baserede konditori ved, hvordan man tackle din tastebud med deres websteds design. Så snart du indlæser siden, vil du blive mødt med et billede af deres butik og deres sortiment af velsmagende kager, der vises.

Med et webstedslayout, der er enkelt og rent, kan besøgende nemt få adgang til deres galleri, kontaktoplysninger, liste over kager og mere med en strømlinet menu øverst.

E-handelswebsted bygget med Wix

3. MAAPILIM

e-handelswebsted bygget med Wix - MAAPILIMKilde: MAAPILIM

MAAPILIM tilbyder håndlavede mænds plejeprodukter, der er minimalistiske og elegante. Deres webstedsbutik gentager den samme filosofi ved hjælp af et simpelt billede, der viser deres produkter og en enkelt “Shop Nu” -knap, der beder besøgende om at tjekke deres lager.

Den rene design- og pop-up-menu betyder, at besøgende let kan finde sig rundt på webstedet med lidt-til-ingen besvær.

Portfolio-websteder bygget med Wix

4. Linda Franzosi

Porteføljewebsteder bygget med wix - Linda FranzosiKilde: Linda Franzosi

Hvis du søger at opbygge et CV-lignende websted eller vise din portefølje, viser Linda Franzosi-webstedet, hvordan du kan lave et smukt og professionelt websted ved hjælp af Wixs skabeloner og værktøjer.

Ved hjælp af et parallaxlayout kan de besøgende gennemgå sine færdigheder og kompetencer, de klienter, hun har arbejdet med, og endda hendes portefølje. Webstedet viser også sit talent inden for indholdsstyring og visuel design med et layout, der er visuelt attraktivt, mens det stadig er let at navigere.

5. French Knot Studios

Bryllupswebsted bygget med Wix - French Knot StudiosKilde: French Knot Studios

French Knot Studios ved, hvordan man kan få din opmærksomhed med sin smarte farvebrug og et lysbilledshow fyldt med fantastiske billeder. Butiksbegivenhedsplanlægning, bryllupsdesign og stylingstudie placerede de sociale knapper strategisk øverst på siden, så besøgende kan tjekke deres Instagram- og Pinterest-side med et enkelt klik.

Selv deres porteføljeside er struktureret på en måde, der giver detaljer om fotografierne under miniaturebilledet.

6. Dyremusik

Portfoliowebsted bygget med Wix - Animal MusicKilde: Dyremusik

Animal Music, som er et af de mere imponerende portfolio-steder, går ud i slående designs med hele hjemmesiden brugt som et stort udstillingsvindue til deres store porteføljestykker.

Med næsten ingen tekst omkring bombarderes besøgende med videoer, billeder og mere, hvilket skaber et websted, der virkelig er unikt for deres brand. De har endda sørget for at sætte knapperne på sociale medier på siderne, så folk kan følge deres side når som helst.

7. Liam Rinat

Liam RinatKilde: Liam Rinat

Masser af designere har brugt Wixs skabelon til at skabe nogle ret fantastiske og smukke sider. Føj Liam Rinat til listen med et meget unikt designet personligt sted, der passer til en “Visual Storyteller”.

Med kun tre knapper til navigation kan folk vælge at enten tjekke hans portefølje, kontakte ham eller vende tilbage til startsiden. De minimale knapper betyder, at webstedets fokus udelukkende er på Rinat og intet andet.

8. Sonja Van Duelmen

Sonja Van DuelmenKilde: Sonja Van Duelmen

Sonja Van Duelmen bruger sit websted til at afgive en erklæring, og den erklæring er: Jeg er kunstdirektør. Hendes hele websted er kun en stor porteføljeside, der viser hendes strålende arbejde ved hjælp af de forskellige skabelonformater af gitter, Ajax, murværk, karrusler og glider.

Den smarte webdesign og effektiv anvendelse af parallaxeffekten får det til at virke som om webstedet har mere dybde og plads, end det ser ud.

Webdesignwebsted bygget med Wix

9. Brown Owl Creative

Webdesignwebsted bygget med Wix - Brown Owl CreativeKilde: Brown Owl Creative

Brown Owl Creative viser, hvad du kan gøre med Wix i hænderne på fantastiske designere. Webstedet på fuld skærm viser webdesignbureauets flair til kreativ ved hjælp af designs der er inspireret af retro skrifttyper og knapper.

De tilføjede endda en ekstra detalje af musikonet, der skiftede til en Windows 98-lignende markør, når du holder musepekeren over et afsnit, der kan klikkes.

Fotograferingswebsteder bygget med Wix

10. Hilary O’Leary

Fotograferingswebsted bygget med Wix - Hilary O’LearyKilde: Hilary O’Leary

En fotograf med base i Sydafrika, Hilary O’Leary drager fuld fordel af Wixs skabelondesign for at skabe et fantastisk websted, der viser hendes lige så fantastiske billeder af det afrikanske dyreliv.

Ved hjælp af parallax-rulleeffekten formår hun at fange sin besøgende opmærksomhed med enkle (dog smukke) designs sammen med sine magtfulde billeder af det afrikanske dyreliv.

11. Thai Pham

Thai PhamKilde: Thai Pham

Mange designere har tendens til at gå overbord med deres webstedsdesign, men Thai Pham går det modsatte ved at bruge et simpelt Wix Pro Gallery til at oprette hans websted. Han lægger klogt på sine fotografier, der viser hans evne til at fange smukke øjeblikke.

Igen viser dette, at du i hænder på gode annoncer kan oprette fantastiske websteder på Wix med det enkleste design.

Personlige websteder bygget med Wix

12. Karlie Kloss

Personligt websted bygget med Wix - Karlie KlossKilde: Karlie Kloss

Du har set Karlie Kloss promovere Wix meget, og det er let at se hvorfor. Hendes hjemmeside er et godt eksempel på, hvor magtfulde skabeloner og værktøjer Wix har at tilbyde.

Webstedet er designet af Kloss og fremhæver alle de vigtige detaljer med hendes seneste arbejde på hjemmesiden sammen med hendes sociale medieknapper, projekter og kampagner og hendes kode med Klossy-initiativ.

13. Sergio Aguero

Sergio AgueroKilde: Sergio Aguero

Manchester City-mesterens officielle hjemmeside, Sergio “Kun” Aguero, er lige så bemærkelsesværdig som hans fodboldfærdigheder. Ved hjælp af en fantastisk Wix-skabelon giver Agueros websted hans fans alle de oplysninger, de har brug for om fodboldsuperstjernen, som inkluderer hans historie, statistik og tilstedeværelse på sociale medier.

Desuden kan hans websted også ses på to sprog, engelsk eller hans oprindelige Espanŏl. På den måde kan hans fans fra Argentina og over hele verden læse op om hans forberedelser til VM eller Champions League

Arbejde med Wix-skabeloner

En vigtig ting at være opmærksom på, når du bruger Wix-skabelonen, er, at du ikke kan ændre en ny skabelon til et Wix-sted, du har oprettet. Når du har valgt en skabelon og føjet indhold til den, kan du ikke skifte til en anden skabelon.

Hvis du vil bruge en anden skabelon, skal du oprette et nyt sted med den nye skabelon. Når det nye sted er oprettet, skal du gøre det overfør din plan og dit domæne til det nyoprettede websted. Hvis dit domænenavn er registreret hos tredjepartsdomæneregistratorer, skal du sørge for, at DNS-posten opdateres korrekt til det nye sted.

Ofte stillede spørgsmål på Wix-websteder

Hvilke websteder bruger Wix?

Wix driver alle slags websteder rundt omkring i verden, lige fra professionelle porteføljer som Karlie Kloss til forretningssteder som Real Graphene USA. Wix er den næst mest populære webstedsbygger i verden efter markedsandel med brugere, der administrerer over 300.000 domæner.

Hvor meget koster Wix?

Priserne for Wix spænder fra $ 4,50 / mo til $ 24,50 / mo for standardwebsteder. e-handelswebsteder koster mere og spænder fra et lavt niveau på $ 17 / mo til $ 35 / mo. Tilpassede planer er også tilgængelige efter anmodning.

Lær mere om Wix-planer og -priser.

Hvad er ulemperne med Wix?

Afhængig af dine behov kan Wix-planer blive ret dyre over tid, og du er hovedsageligt begrænset til kun at understøtte ressourcer inden for Wix-økosystemet. Wix tillader heller ikke eksport af websteder, så det vil være vanskeligt at overføre til en anden vært, hvis du beslutter at flytte i fremtiden.

Er Wix bedre end WordPress?

Wix er en webstedsbygger og WordPress er et Content Management System. Wix er lettere at bruge, men har ikke det langsigtede potentiale i WordPress.

Ejer Wix dit indhold?

Wix ejer ikke dit indhold, men på grund af dets proprietære design tillader det ikke brugere at eksportere deres websteder.

Afslutter

Dette er blot et par af de tusinder af fantastiske og professionelt udformede Wix-websteder i naturen. Den sindssyge mængde design og skabeloner, der er tilgængelige på Wix, betyder, at ingen to websteder vil være ens.

Hvis du føler dig inspireret af de fantastiske webdesign, hvorfor ikke begynde at gøre det til dit eget i dag?

* Oversættelse: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map