10 weebly-websteder, der får dig til at gå wow

Når det kommer til webstedsbyggere, er Weebly utvivlsomt en af ​​de bedste til at starte med. Platformen har mere end 40 millioner websteder, og du kan ikke gå galt med det.


Uanset om du vil oprette et websted eller oprette et komplet e-handelswebsted, gør Weeblys drag-and-drop-system det til en usædvanlig nem platform at opbygge et fantastisk udseende websted.

Her er en hurtig gennemgang af, hvad du kan få.

Hvad tilbyder Weebly?

Priser fra: $ 8 / mo
Planer: Starter, Pro, Business, Performance

Hastighedstest: A / Uptime-test: 99,96%

PRO: Let at bruge, egnet til nybegynder.

Weebly tilbyder 50+ webstedsskabeloner i deres lager (se dem her).Weebly tilbyder 50+ webstedsskabeloner i deres lager (se alle skabeloner her).

Weebly anmeldelse Besøg online

I denne artikel vil vi dele med dig de bedste Weebly-websteder, der giver dig inspiration og motivation til at skabe dine egne.

Tag ikke bare vores ord for det, tjek disse 10 Weebly-websteder, der er utroligt designet ved hjælp af platformens temaer og editor.

Weebly-websteder: Eksempler på e-handelswebsteder

1. The Box Bros

The Box BrosThe Box Bros

Oprettelse af et virkelig smukt websted med e-handel er bestemt muligt med Weebly og The Box Bros er et sådant eksempel. Deres hjemmeside bruger et simpelt layout, men udfylder det med smukke fotografier af deres produkter og en video øverst på siden.

Navigationslinjen er placeret øverst, så besøgende nemt kan få adgang til deres online butik eller kontakte dem for mere information.

2. Indy Plush

Indy PlysIndy Plys

Indy Plush bruger en gitterskabelon til at vise deres nydeligt designede plushies. Besøgende kan få adgang til alle produktkategorier på forsiden, mens de fremhævede produkter er vist i ristetype nedenfor. Indy Plush undgik at bruge komplicerede design, så brugerne kan se produkterne med det samme.

Du kan nemt genskabe Indy Plushs design med Weeblys drag-and-drop-system, der viser, hvor intuitiv deres platform er.

Weebly-websteder: Eksempler på rejsesider

3. Casto Vacations

Casto-ferierCasto-ferier

Casto Vacations er et prisbelønnet luksus rejsebureau og ligner The Box Bros, de udnyttede Weeblys brugervenlige platform til at skabe et fantastisk rejsested. Besøgende bliver behandlet med en fantastisk video, der er en samling af alle de destinationer, som rejsebureauet tilbyder.

Rul længere ned, og du kan tjekke deres tjenester, blogindlæg og mere, der er lagt ud i en smuk ristetypeskabelon.

4. C MY Cities

C Mine byerC Mine byer

C MY Cities giver rejsende et lokalt præg på deres ferier og tilbyder personaliserede rejseguider med lokalbefolkningen, der er intim med landets ind-og-ud. Webstedet bruger selv et rent design med alle de tilgængelige oplysninger på forsiden.

Besøgende kan rulle ned for at se deres tjenester, de lande, de er tilgængelige i, og endda selve rejseguiderne. Det er et enkelt og professionelt websted, der blev opnået ved hjælp af Weeblys web-designværktøjer

Weebly-websteder: Eksempler på design- og kreative agenturwebsteder

5. Stik & Spil

Plug & Play-designProp & Spil design

Kreative agenturer, der ved, hvordan man bruger Weeblys kraftfulde skabelon, kan resultere i nogle temmelig fantastiske kreationer. Det britiske baserede webdesignagentur Plug & Play brugte bestemt deres skarpe øjne i design til at skabe en side, der wows besøgende.

Deres hovedside fremhæver deres portefølje for et antal af deres kunder. De inkluderede endda et “Let’s Talk” -afsnit nederst for potentielle kunder at nå ud til dem.

6. Side ottefyr

Side OtteyfirSide Otteyfir

Page Eightyfour er et en-kvindes kreativt agentur ledet af Jag Nagra, der bruger Weeblys slideshow-skabelon til at fremvise hendes portefølje og finurlige kunstfølelse. Resultatet er et virkelig smukt websted, der er både unikt og iøjnefaldende.

Webstedet drager fordel af flere designelementer, såsom parallax-rulleeffekt og animerede gitre. Det viser sig, at hvis du parrer fantastisk kunstretning med Weeblys skabeloner, kan resultatet være virkelig forbløffende.

Weebly-websteder: Eksempler på mad- og restaurantwebsteder

7. Keke’s Breakfast Cafe

Keke's morgenmadscaféKeke’s morgenmadscafé

Læg Kekes morgenmadscafé op, og du vil blive behandlet med et billede af deres lækre tilbud. Brug af deres morgenmads-godbidder (pandekager, kager, vafler osv.) Da baggrunden holder fokus på deres specialitet.

De sociale medieknapper er placeret i bunden, så du nemt kan tjekke deres lækre menu og følge dem på deres sociale mediesider.

8. Vores tabel

Vores tabelVores tabel

Et godt logo, et fremragende domænenavn og smukke billeder med høj opløsning kan gøre dit websted til at se helt poleret og professionelt ud. Vores tabel tjekker alle boksene, når de lavede deres websted, og resultatet er et fantastisk sted, der forbinder landmænd og producenter til samfund, der ønsker friske og lækre produkter.

Det gammeldags flade design giver stedet en legende stemning, mens den stadig er seriøs og attraktiv for besøgende.

Weebly-websteder: Eksempler på blogsider

9. Sadel og ruskind

Sadel og ruskindSadel og ruskind

Et blogsite behøver ikke at være superkompliceret og svært at fremstille. Saddle and Suede viser, at du med Weebly kan oprette en poleret blog, der er enkel at navigere og bedøvelse at se på. Familieparret Jonathan og Rachel startede bloggen som et sted at dele om de ting, de brænder for.

10. Projektbiler

ProjektbilerProjektbiler

Project Cars startede som en enkel blog af London-baserede Mad Studios for at sende opdateringer om racerspil. Da spillet blev en succes, fornyede de bloggen helt ved hjælp af Weeblys værktøjer til at skabe en mere poleret og visuelt forbløffende blog, hvor fans kan tjekke for opdateringer eller købe selve spillet.

Bloggen viser, at du kan starte med en grundlæggende og “barebones” -blog og udvikle den til noget meget mere poleret senere.

Flere eksempler på Weebly-temaer

Afslutningsvis

At designe et websted eller en blog fra bunden kan være en skræmmende oplevelse. Det behøver ikke være med Weebly! Ved hjælp af Weebly kan du tage den hårde del af webdesign ud af ligningen og fokusere på din virksomhed.

Hvis du leder efter alternativer, her er nogle af de bedste webstedsbyggere, der måske passer dig.

Baseret på de Weebly-websteder, som vi har nævnt ovenfor, kan du dog have et fantastisk udseende sted på kort tid!

Vil du se flere eksempler på websteder, der er bygget på specifikke webstedsbyggere? Du kan tjekke vores Wix-webstedeksempler.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map