10 bedste leverandører af dropshipping tilgængelige i 2020

Dropshipping kan være en meget indbringende virksomhed, hvis det gøres rigtigt. Opbyg din dropshipping-butik korrekt, vælg de rigtige produktnicher og find den bedste dropshipping leverandører alt sammen i høj grad mod din succes. Så populær er denne metode til ordreopfyldelse, der udgør næsten en tredjedel af online butikker.


At matche de bedste dropshipping-produkter med din niche kommer gennem forskning og eksperimentering, men hvordan vil du beslutte, hvem der er den bedste leverandør til din dropshipping-forretning? Heldigvis er dette en linje, hvor du ikke nødvendigvis skal vælge – du kan samarbejde med mere end en leverandør.

Mest populære Dropshipping selskaber

1. AliExpress

AliExpress - bedste dropshipping leverandørMed over 100 millioner produkter er AliExpress en af ​​de største leverandører af dropshipping (Prøv det her!)

Pris: Gratis

AliExpress behøver ingen introduktion i Asien, da det er hjernebarnet til Alibaba, det Kina-baserede e-handelsfirma. Den vigtigste forskel er, at Alibaba normalt gør engrossalg, mens AliExpress henvender sig til detailkunder. Overvej det som østøstens Amazonas.

Tilgængelig siden 2010 og har den markante fordel ved at være baseret i den region, som mange betragter verdens fabrik. Dette betyder hurtig adgang til næsten alle former for forbrugsvarer til rimelige priser. Hvis dine besøgende dog er i USA eller EU-regionerne, kan forsendelse muligvis tage nogen tid og tilføje ordrer lidt mere overhead.

Dropshipping med AliExpress kan være en på et par måder. Den første er den traditionelle metode, hvilket betyder, at når du først har fået en ordre, skal du manuelt indtaste køberens detaljer og transaktion i AliExpress-systemet.

Den næste måde er ved at bruge Oberlo, en app, der kan findes på Shopify-webstedet til byggeri-applikationsmarked. Dette giver dig mulighed for at forbinde din Shopify-butik direkte til AliExpress-systemet, så alt er automatiseret.

Besøg AliExpress

2. DHgate

DHgate - online markedspladsMed hovedkvarter i Beijing, Kina, er DHgate en online markedsplads for detail- og engrossalgsprodukter.

Pris: Gratis

DHgate er en anden Kina-baseret online markedsplads, men er ikke så stor som Alibaba. På grund af dette gør webstedet både engrossalg og detailhandel på en enkelt platform. I dag forbinder det ikke kun folk til leverandører i Kina, men også kilder fra Vietnam, Japan og Tyrkiet.

En af de unikke træk ved DHgate er, at det har digitale handelscentre (DTC’er) i flere lande over hele verden. Dette er fysiske forretninger, hvor sælgere kan inspicere produkter, inden de træffer partnerskabsbeslutninger. Det har i øjeblikket DTC’er i USA, Ungarn, Australien, Spanien, Rusland, Tyrkiet, UAE og Peru.

Du kan enten arbejde med DHgate direkte eller bruge en app, hvis du er på Shopify-platformen. De har ikke deres egen app, men fungerer selvom en kaldes ShopMaster.

3. Oberlo

Oberlo - dropship leverandørOberlo er en Shopify-app, der hjælper dig med at integrere problemfrit med dropshipping-leverandører (Tjek det ud!)

Pris: Startplan er gratis

I stedet for at være en online markedsplads som AliExpress eller DHgate, er Oberlo en online markedspladsintegrator, der er specielt designet til dropshippers til brug på Shopify. Denne smarte applikation giver dig mulighed for at købe produkter fra flere platforme og fungerer som det centrale instrumentbræt.

Det gør hele processen med dropshipping til en leg, fra at finde produkter til at liste dem på dit Shopify-websted. Selvom AliExpress er en vigtig kilde på Oberlo, fungerer den også med en integreret gruppe af leverandører mærket som Oberlo Supply Marketplace. Disse er for det meste fra Europa, Nordamerika og Kina.

Oberlo tilbyder også andre fordelagtige funktioner såsom salgstrendanalyse, flersproget support og endda en Chrome-udvidelse. Den grundlæggende plan er gratis, men når du øger antallet af produkter, du sælger, kan du eventuelt tilmelde dig en betalt plan (som starter fra $ 29,90 pr. Måned).

4. Lomme

Pocket - dropshipping leverandør usaSpocket hjælper dig med at finde dropshipping-leverandører med base i USA / EU-regionen (Find ud af mere)

Pris: Fra $ 12 / mo

Mens Spocket muligvis har et mere begrænset antal produkter og leverandører til rådighed, gør det en afvigelse fra afhængighed af Kina-baserede leverandører. Teknisk set er Pocket-leverandører tilgængelige i 28 lande, men ved deres egen optagelse er der fortsat fokus på en håndfuld, nemlig USA, UK, Canada, Australien og Tyskland.

Dette gør dem lidt af et hit og miss for mange dropshippers, der måske håber på en global rækkevidde. Men hvis din hensigt er at vælge og betjene meget specifikke markeder, kan Spocket muligvis være et godt valg for dig.

Spocket har en meget begrænset startplan, som du kan prøve gratis over en periode på 14 dage. Derefter skal du betale $ 12 pr. Måned for at forblive på den samme plan – eller mere for en bedre plan for at sælge flere produkter. Denne platform er designet til brug med WooCommerce.

Find ud af mere om vores Spocket casestudie her.

5. SaleHoo

Saleshoo - grossister og dropshipping leverandørerSalesHoo er platformen, hvor du kan finde både grossister og dropshipping leverandører.

Pris: Fra $ 67 / år

SaleHoo er et af de mere unikke tilbud på denne liste, da det er specielt designet til dropshippers af en tidligere dropshipper selv. Det har sin egen markedsplads for leverandører, der understøtter både dropshipping såvel som grossister. Hver af disse gennemgås direkte af SaleHoos eget personale, så det er mere sandsynligt, at de er pålidelige end dem på platforme, der håndterer et stort antal detailhandlere.

SaleHoo-platformen fungerer som en søgemaskine, så du hurtigt kan bore ned generelle søgninger til bestemte kategorier og derefter produkter, du kan vælge imellem. Du kan også tale med leverandører direkte via deres site – en fantastisk måde at få mere information og opbygge tillid på.

Desværre har SaleHoo ikke en gratis version, og der er kun to planer tilgængelige – årligt eller levetid. For den seriøse dropshipper er levetidsplanen dog et godt værdi for pengene-tilbud. Begge planer understøttes af en pengene-tilbage-garanti.

6. Doba

Pris: Fra $ 29 / mo

Doba er et andet produktmarked og hævder at være vært for leverandører med i alt over to millioner produkter, der tilbydes. Systemet her giver dig mulighed for at købe produkter og derefter eksportere dem sammen til notering i din butik.

Denne kilde er tydeligvis ikke så omfattende som AliExpress eller endda DHgate og mindre integreret end apps som Oberlo. Funktioner på plads er nyttige, men i sidste ende tjener mere som en bekvemmelighed for dropshippers, der stadig bliver nødt til at tage betydelige handlinger i deres ender.

Doba-abonnementer varierer ikke efter volumen, men dyrere planer har mere avancerede funktioner. Selvom det kan være normen, er selv antallet af tilgængelige produkter mere begrænset af deres startplaner – som går fra $ 29 pr. Måned.

7. Dråbt

Prisfastsættelse: Fra $ 47 / mo

Dropified er en integratorplatform, der giver dig adgang til dropshipping-produkter på både AliExpress og eBay. Dette er en god kombination af East meets West og tilbyder dropshippers et godt udvalg af produkter fra hele verden.

Funktioner inkluderet her er rettet mod problemfri drift og inkluderer produktvalg og indlæsning, ordestyring og produktvedligeholdelsesrelateret automatisering (f.eks. Prisopdateringer, lager osv.). Udover e-handelswebsteder, kan du også arbejde med Dropified på Facebook, så der faktisk ikke er behov for at oprette en dropshipping-butik for at begynde at sælge.

Dropified adskiller sine planer både efter produktvolumen og funktioner, så newbies på deres lavere plan kan vænne sig til basale funktioner, før de går videre til bedre ting. Priserne er dog ikke billige og spænder fra $ 47 pr. Måned til $ 167 pr. Måned.

8. Mærker på verdensplan

Prisfastsættelse: $ 299 / år

Worldwide Brands hævder at tilbyde adgang til ikke kun det største udvalg af engrosprodukter, men også at tilbyde den bedste kvalitet af leverandører. Selvom sidstnævnte kan være mulig, er det foregående et meget tvivlsomt krav. Efter at have været på markedet siden 1999 er det stadig muligt.

Webstedet er helt rettet mod at være et produkt- og leverandørgalleri, så der er ikke mange klokker og fløjter her. Det er simpelthen en massiv ressourcepool, som du kan bruge til at finde ting, du kan tilføje til din dropship-produktportefølje.

Worldwide Brands siger, at det er godt for eBay og Amazon-butikker, men da det er et bibliotek, fungerer det med ethvert dropshipping-medium, f.eks. Dit eget eCommerce-sted. For adgang til deres leverandørbase opkræver de et engangsgebyr på $ 299.

9. Engros2b

Wholesale2b - markedsplads for at forbinde leverandører med dropshippers

Prisfastsættelse: Fra $ 29.99 / mo

Wholesale2b er et andet dyr end de fleste af de her nævnte mærker. Mens det fungerer som en markedsplads for at forbinde leverandører med dropshippers, tilbyder det brugerne så meget mere, hvis de er villige til at betale prisen.

Grundlæggende brugere, der simpelthen ønsker at få adgang til en dropshipping-leverandørdatabase, kan gøre det her og simpelthen manuelt overføre de produkter, de ønsker over til deres egne salgskanaler. Wholesale2b har dog gjort deres database så meget mere tilgængelig takket være integrationsmulighederne for en lang række platforme som Shopify, BigCommerce, ECWID og WooCommerce.

Det har også planer for dem, der kun vil sælge på eBay, Amazon eller deres egne websteder. Hver af disse planer er dog tavs, så hvis du har til hensigt at bruge mere end en salgskanal, bliver du nødt til at tilmelde dig flere planer på Wholesale2b – som kan stables i omkostninger betydeligt.

10. MegaGoods

Prisfastsættelse: Fra $ 14.99 / mo

Af alle de kilder, vi har nævnt her, er MegaGoods den eneste, der har en mere fokuseret niche af produkter snarere end at liste alt under solen. Det er de vigtigste interessegrupper inden for forbrugerelektronik, og du kan finde alt i relation til billyd til spiludstyr.

I stedet for at fungere som mellemmand har MegaGoods faktisk besiddelse af alle de produkter, den viser, så alt kommer fra samme kilde. Dropshipping sammen med dem er som at arbejde med et enkelt, massivt firma, der er designet til at sende ud til dropshippers alene.

Her får du en 30-dages prøveadgang til deres database, hvorefter et månedligt servicegebyr på $ 14,99 betales. Dette er et af de mest upåklagelige drop-shippingsystemer uden mus, men vil bestemt ikke give dig meget i vejen for automatiseringsværktøjer.

Besøg MegaGoods

Konklusion: Vælg en masse til Dropshippers

Som du sandsynligvis kan fortælle fra denne liste, er der ikke nogen løsning i én størrelse til alle dropshippers. I dette tilfælde er det en god ting, da du kan vælge de dropshipping-leverandører, du ønsker, der bedst passer til den måde, du udfører din virksomhed på.

Priserne varierer også meget, og hvis du driver en anstændigt rentabil dropshipping-forretning, bliver gebyrerne i de fleste tilfælde ubetydelige. Nogle af disse leverandører er også ret veletablerede, så der bør ikke være nogen bekymring for at arbejde med nogen af ​​dem.

Dem, der arbejder med Shopify, ser dog ud til at vise en meget højere tendens til automatisering, og for hvad de har at tilbyde, opkræver et meget beskedent gebyr. Pointen er stadig, at du vil have valg – mange valg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map