10+ Bedste gratis WordPress-temaer 2020 (inkluderet WooCommerce-temaer)

Denne artikel er skrevet af Lana Miro.


Uanset om du vil skille dig ud med en WordPress-blog, fremhæve en personlig portefølje, eller for at repræsentere en online butik, skal du oprette et websted med den højeste kvalitet. Men nogle gange har vi virkelig kort på budgettet og er nødt til at kigge efter denne eller den anden måde, hvordan man sparer nogle penge, mens vi starter et websted.

Webudviklere opkræver meget for et nøglefærdigt websted, nogle færdige webstedsskabeloner har en temmelig høj prisskilt … Men hvorfor ikke prøve gratis hjemmesideskabeloner?

Sådanne løsninger gør det muligt for dig at kende denne eller den anden proces, motorer, systemer og i slutningen af ​​dagen opbygge et cool sted, der vil hjælpe dig med at forbedre en indkomst. At sige mere, gratis skabeloner har næsten den samme funktionalitet og et strålende design, som giver dig et potentiale til at skabe et fantastisk sted.

Kan jeg bruge gratis WordPress-temaer til mine sider?

I den længste tid har gratis temaer ofte været forbundet med at være lav kvalitet og ubrugelig. Selv om det er tilfældet i nogle tilfælde, kan vi ikke benægte det faktum, at millioner har brugt gratis WordPress-temaer til at drive deres websteder.

Hvorfor?

Fordi gratis temaer er super enkle at bruge, enkle og grundlæggende, hvilket gør dem til den perfekte platform for dem, der ikke kender kodning eller en nybegynder.

Men det er ikke alt, nogle gratis WordPress-skabeloner kan faktisk give en god brugeroplevelse, der er visuelt attraktiv og enkel at bruge. For en normal WordPress-bruger kan en premium-skabelon være for kompliceret, da de har en tendens til at indeholde for mange funktioner, som du muligvis ikke har brug for til et simpelt websted.

Et par punkter til, hvorfor du skal gå gratis WordPress-temaer:

 • Det er gratis! Hvilket betyder, at du slet ikke behøver at bruge noget. Dette er godt, hvis du har et stramt budget.
 • Ikke alle gratis temaer er af lav kvalitet. Du vil sjældent finde et WordPress-tema med dårlig og rodet kodning, da hvert tema testes med WP-standarder & retningslinier.
 • Der er en række betroede temaudbydere. Temaproducenter af store navne som ThemeGrill, ThemeIsle og Theme Monsters er kendt for deres kvalitetstemaer.
 • En flok af dem er freemium, som stort set er et gratis tema med en premium-opgradering. Dette giver dig mulighed for når som helst at opgradere til et premiumtema med bedre funktioner og support.

Bemærk: Inden du installerer et WordPress-tema, her er listen over bedste webhosting til små virksomheder, du skal overveje.

Populære gratis responsive WordPress-temaer

Her har vi forberedt en liste over 10+ gratis WordPress-temaer (Generelt, WooCommerce og Blog), som hjælper dig med at skille dig ud med et professionelt websted, uanset hvad din virksomhed er. Disse temaer er lette at bruge og har en bred vifte af funktioner.

Så lad os ikke spilde tid og tjekke hvert af disse temaer!

Bedste gratis WordPress-temaer

Jen + Ben: WordPress-tema til Bryllupsplanlægger

Jen + Ben - Bryllupsplanlægger WordPress ThemeDetaljer | Demo

Jen + Ben er et renkodet WordPress-tema med et rent og elegant design. På trods af at dette tema er gratis, har det alle de moderne og skal have værktøjer og funktioner til at skabe et vidunderligt og højt funktionelt websted, der konverterer. Derudover blev det designet af de øverste ledere i branchen, hvilket giver kunderne mulighed for at nyde et elegant design og en fantastisk funktionalitet.

Travelop lite: Gratis WordPress-tema til rejseblog

Travelop lite - Rejsefotoblog Blog WordPress ThemeDetaljer | Demo

Vil du dele dine rejsebilleder med publikum? I bekræftende fald, kig nærmere på dette gratis WordPress-tema, der giver dig mulighed for at gøre dine drømme til virkelighed uden noget budget. Det har en nem og intuitiv installations- og tilpasningsproces, så der er absolut ikke behov for at være programmerer.

PetInn: Fuldt responsivt WordPress-tema til dyr & kæledyr velgørenhed

PetInn - Responsive Animals & Pets Charity WordPress ThemeDetaljer | Demo

Petlnn er et one-of-a-kind WordPress-tema, der blev udviklet til kæledyr velgørenhedsbureauer og organisationer. Det har en crossbrowser-kompatibilitet, som giver klienter mulighed for at se dit websted uanset hvilket søgesystem de bruger. Desuden er du velkommen til at dele dine tanker, betagende historier eller prime nyheder i en indbygget blog.

Spiludviklingsstudio gratis WordPress-tema

Spilfri udviklingsstudio WordPress ThemeDetaljer | Demo

Temaet er et perfekt værktøj til at sprede et ord om dit spiludviklingsstudio! Det har et iøjnefaldende og fuldt responsivt design, forudindlæst blog og masser af andre seje funktioner, der hjælper dig med at skille dig ud med et fantastisk websted. berige publikum med dette spiludviklingsstudio-gratis WordPress-tema.

Grafique: Arkitekt lite WordPress tema

Arkitekt Lite Gratis WordPress-temaDetaljer | Demo

Grafique er et arkitekt lite gratis WordPress-tema, der giver dig mulighed for at fremvise din arkitektportefølje på en professionel måde. Temaet har en let installationsproces, som vil hjælpe dig med at fortsætte med temaet i glimt af øjet og uden nervøsitet.

Adveland: Attraktionspark WordPress-tema

Adveland forlystelsespark WordPress ThemeDetaljer | Demo

Adveland er et lyst gratis WordPress-tema med et fantastisk design og et stort antal topklasse-funktioner. Dens crossbrowser-kompatibilitet hjælper dig med at se ud til at repræsentere din virksomhed for alle kunder, uanset hvilken browser de bruger. Derudover kan klienter altid stille dig et spørgsmål takket være en kontaktformular.

Shapely: En sides gratis WordPress-tema

Shapely - WordPress-tema på én sidedetaljer |Demo

Shapely er et fantastisk WordPress-tema med et mobilvenligt og retina-klar design. Temaet leveres også med en brugervenlig dokumentation og en nem installationsproces. For at gøre det kortere er det en ren fornøjelse at arbejde med dette tema.

Gratis WooCommerce-temaer

Storefront Gratis WooCommerce-tema

Storefront - WordPress Themedetaljer | Demo

Storefront er et fleksibelt WooCommerce-tema, der repræsenterer din online butik fra den bedst mulige side. Det leveres med en hel flok moderne funktioner, der hjælper dig med at opbygge en fantastisk online butik, der konverterer.

Drug Store Gratis WooCommerce-tema

Drug Store Gratis WooCommerce-temaDetaljer | Demo

Temaet har et mobilvenligt design og et stort potentiale for at gøre din online apotek til en af ​​de bedste i nichen. For at sige mere, takket være dette WooCommerce-tema kan du spare et solidt beløb bare fordi det er gratis. På trods af denne kendsgerning har den en fantastisk funktionalitet og et iøjnefaldende design.

eStore Free WooCommerce-tema

eStore - Gratis WooCommerce WordPress Themedetaljer | Demo

eStore er et fantastisk gratis WooCommerce-tema, der giver dig mulighed for at oprette en højfunktionel online butik. Det er SEO optimeret, har en crossbrowser-kompatibilitet, en hel masse tilpassede widgets og en række andre gode værktøjer og funktioner. Tøv ikke med at kontrollere dens demo!

Tyche Gratis e-handels-tema

Tyche - Gratis e-handels-temadetaljer | Demo

Brug for et stilfuldt tema for at markedsføre din online butik? Tjek dette gratis e-handels-tema, der imponerer dig med et øjeblik. Her har du en elegant webstedsskyver, iørefaldende design og masser af WooCommerce-funktioner.

Kæledyrsprodukter butik WooCommerce-tema (Premium)

Kæledyrsudstyr WooCommerce-temaDetaljer | Demo

Leder du efter et tema, der kan hjælpe dig med at skille dig ud med kæledyrs forsyninger online butik? Se på dette gratis WooCommerce-tema med en bred vifte af WooCommerce-værktøjer. Det kræver ingen anstrengelse at tilpasse det op til din smag og formål.

Gratis WordPress blog-temaer

Cento gratis WordPress blogtema

detaljer | Demo

Hvis du leder efter et rent og smukt designet WordPress-blogtema, er Cenote måske den, du har. Det har forskellige muligheder for topografi, farve og layout for at skabe en unik betagende blog. Dette lydhør designede tema blev lavet med SEO venligt i tankerne, så du nemt kan oprette enhver form for blogs.

Amadeus gratis WordPress blogtema

detaljer | Demo

Amadeus er et gratis WordPress-tema designet til bloggere og forfattere. Det leveres med en fuldgyldig menu til enkel navigation og skræddersyede funktioner som parallaxhovedbilleder, brugerdefinerede widgets, bedste skrifttyper til blogs med fuld farve og andre. Dette elegant designede WordPress-blogtema er 100% lydhør, SEO-venligt og oversat tilberedt.

Ascendant gratis WordPress blog tema

Ascendant - Multipurpose WordPress Themedetaljer | Demo

Ascendant er et rent multifunktions WordPress-tema, der bedst kan bruges til blogging af websteder og enhver anden type virksomhed. Du kan nemt tilpasse det op til dine behov og for at understrege designet med et rigt udvalg af Google-skrifttyper. For at sige mere, kan kunder nyde dit websted ved hjælp af enhver digital enhed, fordi Ascendant passer til enhver skærmstørrelse.

Opsummer: Gratis WordPress-temaer

Sammenfattende giver disse gratis WordPress-temaer dig mulighed for at skille dig ud med et fantastisk websted, selv uden budget. Således har du en professionel løsning med $ 0,00 på en pris. Er det ikke cool? For at sige mere, disse temaer har en fantastisk funktionalitet, der giver dig mulighed for at imponere publikum.

Hvilket tema kunne du for øvrig lide mest? Eller måske har du din egen front-runner blandt den gratis WordPress & WooCommerce-temaer? Du er velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Og følg med for mere! Held og lykke!

Lana Miro forelsker sig i smuk webdesign. Hun kan lide at dele sin oplevelse og udforske noget interessant. Hun samarbejder også med TemplateMonster. til at hjælpe alle med at finde deres bedste løsninger til deres egne online-projekter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map