10 bedste domænenavnegeneratorer til dit websted

Uanset om du overvejer at starte en rejseblog eller vil etablere en online butik til din virksomhed, har du brug for et websted. Mere vigtigt er det, at du skal registrere et navn (eller domænenavn) til dit brand, og det skal være iørefaldende!


Du tænker sandsynligvis for dig selv, “Hvorfor skal jeg tænke så hårdt på et domænenavn? Kan jeg ikke bare gå med det, jeg har? ”

Du kunne, men så ville det sandsynligvis ikke være et godt domænenavn. Og hvis du ønsker, at din blog eller dit websted skal have succes, bliver du nødt til at komme med et godt domænenavn for at gå sammen med det.

Hvad er et domænenavn?

Domænenavn er let at huske ord (er), der bruges til at kommunikere til en DNS-server det websted, vi gerne vil besøge. Domain Name Server er det, der oversætter det venlige navn til en IP-adresse eller omvendt. (kilde)

Hvis du har brug for lidt hjælp til at finde ud af et domæne, så har vi dig dækket! Se vores liste over domænenavnegeneratorer, som du kan bruge til at gemme dig hovedpine ved at skulle finde ud af et nyt domænenavn.

Bemærk: Hvis du ikke har valgt et domænenavn, kan du få et gratis domæne med disse webhosts:

 • InMotion Hosting 
 • Hostinger
 • GreenGeeks

1. Lean Domain Search

leandomainsearchLean Domain Search

Oprettet af Automattic, folkene bag WordPress.com-platformen og kerneteamet, der arbejder på WordPress selv, er Lean Domain Search muligvis den mest anvendte domænenavngenerator i øjeblikket.

Det er enkelt nok at bruge det. Start bare med et enkelt nøgleord, vælg derefter dine domænemuligheder, så giver de dig hundreder af idéer til domænenavne, der i øjeblikket er tilgængelige. Det, der er fantastisk, er, at de endda tjekker, om navnet også findes på Twitter!

2. NameMesh

namemeshNameMesh

NameMesh giver dig mulighed for at opdele dine domænenavnsøgninger i otte forskellige kategorier: almindelig, lignende, ny, SEO, kort, sjovt, ekstra og mix. Dette giver mulighed for mere eksperimentelle navne, som du sandsynligvis ikke har overvejet.

Du kan også filtrere navnene baseret på domæneudvidelse, domæneadgang og maksimal også. Hvis du leder efter et nyt navn til din opstart, kan NameMesh det gør det også for dig.

3. NameStall

namestallNameStall

I NameStall er der ikke et enkelt værktøj, i stedet giver de dig en pakke domænegeneratorer, som du kan bruge. Tre af de mere nyttige, du kan bruge, er hoveddomænenavngeneratoren, tre-ord domænenavngeneratoren og den rimende domænenavngenerator.

Selvom det kan virke overvældende i starten, men når du først får fat i det, vil du være i stand til at oprette domænenavne, der er helt unikke. Eksperimenter med ‘ordgrupper’ såsom ‘500 populære første ord’, ‘grundlæggende engelske ord’ eller endda ‘1500 populære sidste ord’ for at give dig utallige muligheder med tilpassede navne til din blog.

4. Bust et navn

bustaname-1Bust et navn

Med Bust A Name kan du bruge deres mange filterværktøjer til at finde et domænenavn, der passer til dine krav og specifikke behov. Du starter med at filtrere dine søgeord og vælger derefter enten “starter” eller “slut” med dit søgeord. Det giver dig derefter en liste, som du kan filtrere igennem, afhængigt af hvor naturligt du ønsker, at navnet skal lyde og dets karakterbegrænsning.

De har også en mulighed for at se på domænenavne, der er taget, samt muligheden for at filtrere efter udvidelser, som f.eks. .Com, .net og .org.

Har du ikke et bestemt søgeord i tankerne? Du kan bruge deres valgmulighed “Foretag et tilfældigt domæne” til at foreslå dig tilgængelige navne. Hvis du finder en, du kan lide, kan du gemme den eller købe den via links til den bedste domæneregistrator som GoDaddy og NameCheap.

5. Nameboy

nameboyNameboy

Nameboy giver dig mulighed for at finde domænenavne, der er tilgængelige baseret på de nøgleord, du har valgt. Du lægger op til nøgleord, som Nameboy derefter sammenstiller en liste over foreslåede domænenavne, som du kan bruge.

Deres søgeresultater viser dig også, hvilke udvidelser der tages, og hvilke der stadig er tilgængelige. Mens webhostingsecretrevealed.com for eksempel kan tages, kan du stadig købe webhostingsecretrevealed.net i stedet.

Du kan også tjekke for domænenavne, der er tilgængelige til videresalg samt bindestreger eller rimende nøgleord.

6. Wordroid

wordoidWordroid

Hvis du ønsker mere flair og kreativitet til dit domænenavn, skal du bestemt prøve Wordroid, domænenavngeneratoren, der dybest set udgør ord, der ser pænt ud og er gode til at navngive blogger, produkter, firmaer og endda domænenavne..

Det gratis og intelligente navneværktøj er en af ​​de mere kreative navnegeneratorer derude, da de dybest set skaber nye ord på forskellige sprog. De gør dette med deres specielle navnegenereringsværktøj, der følger de fonetiske regler, mens de opretter navne, der ruller ud af tungen.

Du kan endda justere bestemte parametre på webstedet, som f.eks. Mønster, wordroid-længde, sprog, kvalitetsniveau og endda om du vil inkludere domæneudvidelser eller ej.

7. Domain Puzzler

domainpuzzlerDomain Puzzler

Domain Puzzler adskiller sig fra de fleste domænenavngeneratorer, idet du kan bruge flere nøgleord som byggesten til at generere dit perfekte domænenavn. Baseret på de søgeord, du har valgt, vil Domain Puzzler gennemgå alle de forskellige kombinationer, du kan oprette, og samtidig kontrollere, hvilke der er tilgængelige til registrering.

For at bruge det er alt, hvad du skal gøre, bare at angive et sæt nøgleord, du vil have på dit domæne, vælge de udvidelser, du ønsker, og så vil værktøjet udføre alt arbejde.

8. DomainHole

domainholeDomainHole

Selvom det ikke er så ekspansivt som de andre domænenavnegeneratorer, tilbyder DomainHole stadig en række forskellige værktøjer (flere for at være nøjagtige), som du kan bruge til at oprette og et domænenavn.

Bortset fra de sædvanlige brainstormingsværktøjer kan du også kigge efter domæner, der for nylig er udløbet, og oprette tilfældige domæner med deres navne-generatorer. Hvis du vil, kan du endda specificere og kontrollere alle domæneudvidelser for at se efter det perfekte domænenavn.

9. Domæner Bot

domainsbotDomæner Bot

Ikke kun gør Domains Bot et fremragende stykke arbejde med at generere interessante domænenavne, de giver dig også mulighed for at vælge synonymer, som du gerne vil bruge med dine originale søgeord. Kombination af disse faktorer kan resultere i nogle temmelig seje navne, som du sandsynligvis ikke ville have tænkt på.

For at bruge det skal du først indsætte et eller flere nøgleord. Derefter kan du gennem de oprindelige resultater, tilpasse de TLD’er, du ønsker, tilføje eller ændre synonymer og endda tilføje dine foretrukne præfikser og suffikser.

I begyndelsen er mange af Domains Bot-resultaterne temmelig ligetil, men gå mere ned mere, og du finder nogle temmelig interessante kombinationer.

10. Panabee

panabeePanabee

For en domænenavnegenerator, virksomhedsnavgenerator og domænenavnsøgningsværktøj, der er let at bruge, kan du ikke gå galt med Panabee. Interessant nok ønskede de at blive kaldt Pandabee – desværre blev dette domænenavn allerede taget.

Med Panabee kan du begynde at lede efter et domænenavn ved at indtaste to nøgleord, som de derefter viser en liste over navneforslag baseret på dem. Hvis det ønskede domænenavn er taget, kan du gå over til et domæneregistreringssite og se efter andre tilgængelige udvidelser.

Ud over forslag til domænenavne kan Panabee også kontrollere, om det ønskede domænenavn bliver brugt som social media username.

Konklusion

Det er ikke let at navngive en virksomhed, der er både cool og mindeværdig. Især hvis du skal holde det on-brand med din virksomhed. Forhåbentlig kan du med de bedste domænegeneratorer, som vi har nævnt ovenfor, finde et domænenavn, der er tilgængeligt og beskrive din virksomhed og brand godt.

Har du oprettet et navn til din blog endnu? Hvis du allerede har et fantastisk navn, har du sandsynligvis brug for en fantastisk webbygger for at oprette dit websted. Vi har fået dig dækket med denne praktiske webstedsguide!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map