Вик преглед

Оцене Вик-а & Преглед прегледа


Име: Вик

Опис: Вик је услуга која омогућава корисницима да граде веб странице чак и са нула техничког знања. Подржани су многи типови веб локација, од једноставних статичких веб локација до продавница е-трговине.

Оперативни систем: Интернет базиран

Категорија апликације: Буилдер веб локација, Буилдер интернетске трговине, е-цоммерце решење

 • Лакоћа коришћења

 • Предлошци & Дизајни

 • Функције & Флексибилност

 • Вредност за новац

 • Подршка муштеријама

Све у свему

4.7

Резиме

Преузет у свом најосновнијем облику, Вик је алат за прављење веб локација који корисницима пружа могућност креирања запањујућих веб локација помоћу једноставног интерфејса за превлачење и повлачење. Такође има додатне функције које омогућавају укључивање моћних додатака како би се проширила функционалност сајта, што га чини једним од свестранијих градитеља сајтова који данас излази на тржиште.

Сазнајте више

 • Вик планови и цене
 • Вик шаблони и дизајни
 • Вик АДИ вс Вик Едитор
 • Пресуда: Ко треба да користи Вик

Прос

 • Тона унапред изграђених шаблона
 • Веома интуитиван визуелни уредник страница
 • Јединствени уређивач страница за мобилне уређаје
 • Доступни су снажни додаци
 • Доступна је свеобухватна подршка
 • Вик сајтови су брзи

Цонс

 • Бесплатно није БЕСПЛАТНО
 • Тешко је пребацити шаблоне
 • Не можете да извозите своју Вик локацију
 • Испробајте Вик бесплатно
 • Погледајте Вик предлошци

{
"@контекст": "хттп://сцхема.орг",
"@тип": "Преглед",
"итемРевиевед": {
"@тип": "Софтверска апликација",
"име": "Вик",
"Опис": "Вик је услуга која омогућава корисницима да граде веб странице чак и са нула техничког знања. Подржани су многи типови веб локација, од једноставних статичких веб локација до продавница е-трговине.",
"слика": "//буилдтхис-22а6.ккцдн.цом/вп-цонтент/уплоадс/вик-ревиев-хоме.јпг",
"Оперативни систем": "Интернет базиран",
"апплицатионЦатегори": "Буилдер веб локација, Буилдер интернетске трговине, е-цоммерце решење"
},
"ревиевЦатинг": {
"@тип": "Оцена",
"оценаВалуе": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"бестЦатинг": 5,
"најгоре оцењивање": 0
},
"аутор": {
"@тип": "Особа",
"име": "Јасон Цхов"
},
"ревиевБоди": "

Преузет у свом најосновнијем облику, Вик је алат за прављење веб локација који корисницима пружа могућност креирања запањујућих веб локација помоћу једноставног интерфејса за превлачење и повлачење. Такође има додатне функције које омогућавају укључивање моћних додатака како би се проширила функционалност сајта, што га чини једним од свестранијих градитеља сајтова који данас излази на тржиште.

\ р \ н

Сазнајте више

\ р \ н

  \ р \ н
 • Вик планови и цене
 • \ р \ н

 • Вик шаблони и дизајни
 • \ р \ н

 • Вик АДИ вс Вик Едитор
 • \ р \ н

 • Пресуда: Ко треба да користи Вик
 • \ р \ н

"
}

Преглед: Шта је Вик

Како функционише Вик?

Понуђен као интернетска услуга, Вик вам омогућава рад с драг-анд-дроп визуалним уређивачем како бисте направили веб локацију чак и ако немате знање о кодирању и немате претходну обуку. Замислите то као коришћење блокова за стварање личног дизајна. Систем је толико интуитиван да ће вам вероватно требати само тренуци да се упознате.

Након што је ваша основна веб локација спремна и визуелно прихватљива за вас, Вик Буилдер веб локација такође вам омогућава да додате додатне елементе као посебне додатке на вашу веб локацију као што су градитељи образаца, форуми, мрежне продавнице и мноштво других ствари.

Примери веб локација са Вик-ом

Ево неколико сјајних веб локација са Вик-ом.

Пример веб странице направљене са Вик-омПример бр. 1: Анимал Мусиц – Агенција за видео оглашавање, ова динамична локација у коју морате да поверујете.

Пример веб странице направљене са Вик-омПример бр. 2: Моница Пацк Пилатес – О фитнесу и вежбању које је једноставно, а опет живописно и привлачно.

Пример веб странице направљене са Вик-омПример бр. 3: Карлие Клосс – Једна од већих веб локација креирана и домаћин Вик-ом, супермодел!

Да бисте видели више, погледајте наш преглед примера веб локација Вик.

Прос: Шта ми се свиђа код Вика

1- тона добрих предложака веб локација за избор

Постоји више од 500 прелепих Вик предложака веб локација у 70 различитих категорија које можете изабрати. Покрива готово све опште и нишне потребе. Покретање ваше веб локације је једноставно као и прегледавање њихове базе података, као и само клик на онај који ћете користити.

Вик шаблони у различитим стиловима - такође можете да направите Вик веб локацију на празном платнуПостоји више од 500 прелепих Вик предложака у 70 различитих категорија и стилова дизајна за које можете бирати (погледајте примере).

2- Врло интуитиван визуелни уредник страница

Понуђен као интернетска услуга, Вик вам омогућава рад с драг-анд-дроп визуалним уређивачем како бисте направили веб локацију чак и ако немате знање о кодирању и немате претходну обуку. Замислите то као коришћење блокова за стварање личног дизајна. Систем је толико интуитиван да ће вам вероватно требати само тренуци да се упознате.

Сазнајте више о креирању ваше прве веб локације помоћу Вик-а

Вик уређивач веб локација - Додајте различите елементе веб локације помоћу превлачења и испуштањаДемо – Уређивање веб локације на Вик-у. 1) Општа подешавања веб локације – Управљајте страницама, прегледајте своју веб локацију на екрану мобилних уређаја или рачунара, објавите је и повежите се са доменом овде. 2) Изборник странице – Овдје поставите позадину странице и мени за уређивање. 3) Вик Едитор – превуците и испустите за померање елемената веб локације и уређивање текста.

3- Јединствени уредник мобилних веб локација

Вик је погодан за мобилне уређаје на два различита начина. Први је што вам омогућава да или искористите одговарајуће предлошке у складу са основним дизајном или можете самостално прилагодити веб локацију прилагођену мобилним уређајима.

Још занимљивији је јединствени Вик апликација за мобилне уређаје које можете да користите за рад са својим Вик локацијама са мобилних уређаја. То је нешто што видим да ће бити врло корисно за самосталне предузетнике који у основи морају све учинити сами.

Апликација за мобилне уређаје Вик пружа им начин да креирају и уређују своје веб локације у покрету, а да не морају да се вуку за рачунаром – само таблет или паметни телефон са великим екраном!

Погледајте приказ Вик апликације у видеу испод.

?

4- Снажни додаци кроз Апп Маркет

Као што сам већ напоменуо, Вик има много додатних функција које можете додати на своју основну веб локацију. Да бисте их користили, дозволите ми да вас упознам са Вик Апп Маркетом. Ово спремиште ради слично као ВордПресс додатке.

Постоји преко 260 апликација које су креирали и Вик и други трећи програмери које можете прегледати и изабрати да интегришете у своју веб локацију. Од свих градитеља веб локација које сам видио, тржиште Вик апликација једно је од најопсежнијих досад.

тржиште апликација за викВик Апп Маркет

Доступна је свеобухватна подршка

Пошто је Вик дизајниран да направи веб локацију што једноставнију, он се не ослања само на комуникацију са својим тимом за корисничку подршку. Искуство почиње од тренутка када се пријавите са њима и систем вам помаже заједно са наговештајима и упутствима.

У Вик уређивачу, сваки дизајн елемената који се могу уређивати обележава се упитником како бисте могли да знате да вам је помоћ на располагању ако вам је потребна.

Ако још увек нисте сигурни, на располагању вам је више самопомоћи у облику центра за помоћ и заједнице корисника или форума. Центар за помоћ има велико знање о свим стварима Вик-а, али такође укључује пуно других повезаних информација попут основа СЕО или маркетинга.

За сложенија питања можете покренути тему дискусије на форуму заједнице и додирнути богатство знања које могу имати други корисници Вик-а. Ако све друго не успе, увек постоји могућност да ступите у контакт са Вик-овом подршком путем е-поште.

Вик подршкаВик центар за помоћ

6- Вик сајтови су брзи

Брзина веб локација је важна за Гоогле, али и ваше посетиоце. Када правите своју веб локацију са Вик Сите Буилдером, то значи да сте и ви на њиховим серверима. У сврху овог прегледа Вик-а, направио сам узорку странице са њима и тестирао брзине које су биле сасвим прихватљиве.

Вик тест брзине веб локацијеВик веб локација Битцатцха тест брзине. Резултат = Б.

Вик тест брзине веб локацијеВик веб локација Пингдом тест брзине. Оцена перформанси = 82.

Против: Оно што ми се не свиђа код Вика

1- Бесплатно није БЕСПЛАТНО

У реду, тај поднаслов може бити мало погрешан, али бесплатна верзија Вика је осакаћена на више начина. На примјер, све бесплатне Вик странице морају носити Вик брендирање, што понекад може бити иритантно. Поготово зато ако само покушавате покренути малу, личну страницу од које не зарађујете ништа.

Узорак веб странице направљен на Вик бесплатном плануСве бесплатне Вик веб локације носе овај Вик оглас.

2- Тешко за пребацивање шаблона

Међутим, један недостатак Вик предложака је то што је тешко да их једном промените. Ваш садржај неће лако пренијети један образац у други, па ако одлучите да желите други предложак, вероватно ћете морати поново да обавите много посла.

3- Не можете да извозите своју Вик локацију

Премештање веб хостова део је живота неких власника веб локација. То је нешто што треба понекад да се уради и може се догодити из више разлога. Примарно је несрећа са постојећим домаћином.

Вик то потпуно узима из ваших руку не дозвољавајући корисницима да извозе Вик веб локације. Такође не можете уграђивати ниједне елементе своје Вик веб локације негде другде, тако да то решите из главе.

Према њима;

„Конкретно, није могуће извести или уградити датотеке, странице или веб локације креиране помоћу Вик Едитора или АДИ-ја на друго спољно одредиште или хост.“

Вик планови & Цене

ВИП
еЦомм.
Неограничено
Цомбо
Повежи се

Годишња цена$ 24,50 / месец$ 16.50 / месечно$ 12,50 / месечно$ 8,50 / месечно4,50 УСД / месец
Складиштење диска20 ГБ20 ГБ10 ГБ3 ГБ500 МБ
ССЛ Безбедностдадададада
Бесплатни домендадададаНе
Уклоните Вик огласедадададаНе
Апп Буилдер апликацијададаНеНеНе
Апликација за покретање сајтададаНеНеНе
Онлине продавницададаНеНеНе
Е-маил кампање10 е-маилова / моНеНеНеНе

Вик цене & Карактеристике

Вик је доступан бесплатно, али њихови бесплатни рачуни долазе са многим ограничењима. На пример, не морате да користите сопствено име домена и вашу веб локацију добијате под називом Вик оглашавање. Једном када сте се довољно исфрустрирали тиме, време је да погледате њихове плаћене планове.

Стратегија одређивања цена Вик-а делује страшно слично ономе како то раде компаније које пружају услуге хостинга – што више плаћате, боље су функције. Постоје различите разлике између сваког од планова, па их пажљиво прођите.

На пример, ако оно што желите да урадите је изградња интернетске продавнице, само планови погодни за вас биће две најскупље – еЦоммерце или ВИП.

Вик предлошци & Дизајни

Постоје Вик предлошци који одговарају готово свакој категорији коришћења која се може замислити. Нисам прешао све (опет их има преко 500!), Али могу вам рећи да сам приметио многе опште категорије. На пример, постоје обрасци погодни за пословање попут интернетских продавница и компанија за продају некретнина све до хоби локација као што су кућни љубимци и аутомобили.

Све Вик шаблоне су врло прилагодљиве, зато вам препоручујем да њихов дизајн посматрате као грубе смернице. Изаберите дизајн најближи ономе што имате на уму, а затим га прилагодите вашим потребама.

Ево неколико бесплатних предложака

Погледајте све дизајне Вик-а & овде предлошци.

Прегледајте предлошке веб локација укључене у плаћене Вик планове - За Веб локацијеПредлошци Вик-а: Животопис / ЦВ

Прегледајте предлошке веб локација укључене у планове Вик-а - За модне веб страницеВик предлошци: Мода & лепота

Прегледајте предлошке веб локација укључене у планове Вик-а - за меније хране и ресторанаВик предлошци: Храна & Ресторан

Прегледајте предлошке веб локација укључене у плаћене Вик планове - за одредишне страницеПредлошци Вик-а: Одредишне странице

Више о Вик Буилдеру веб локација (ФАК)

Вик АДИ вс Вик Едитор: У чему је разлика?

Вик Едитор је традиционални алат за превлачење и пуштање који омогућава корисницима да направе веб локацију без икаквог знања о кодирању. Вик АДИ, или Артифициал Десигн Интеллигенце, је програм заснован на АИ који помаже корисницима да аутоматски направе веб локацију одговарајући на основна питања.

Лично, не осећам да су две могућности увек ексклузивне. На пример, корисници се могу одлучити за коришћење АДИ-ја и затим га прате тако што ће направити мале промене на веб локацији у Вик уређивачу. Све у свему, моћна комбинација на коју треба бити сигуран.

Вик АДИ Вик Едитор Вик АДИ и Вик Едитор

Ево корака за изградњу Вик веб локације помоћу Вик АДИ и Вик Едитора.

Је ли Вик бесплатан?

Вик има бесплатан план где корисници могу бесплатно да смештају своје веб странице и онолико дуго колико желе. Међутим, постоје различита ограничења, попут укључивања бренда Вик, која се примењују на веб локацијама хостираним на Вик бесплатном плану.

Да ли је Вик прави алат за интернет продавницу?

Вик нуди алате који могу помоћи веб локацијама да постану готово све што њихови власници желе. Вик има све, од интернетских продавница до блогова. Имајте на уму да је по природи Вик брзи алат за изградњу и да је ту његов фокус.

Погледајте узорке мрежних продавница изграђених уз Вик.

Колико кошта Вик?

План за улазак у Вик почиње од 4,50 УСД месечно који вам омогућава да повежете домен са бесплатном веб страницом. За Цомбо план то кошта 8,50 УСД месечно, без огласа и укључује бесплатно име домена у трајању од 1 године. Вик Унлимитед кошта 12,50 УСД месечно и погодан је за средње до велике странице. Ако желите да направите интернетску продавницу, ВИП план и план е-трговине су опције. Оба коштају 24.50 УСД месечно и 16.50 УСД месечно.

Како се Вик упоређује са другим платформама?

Вик сматрамо једним од најбољих произвођача веб сајтова на тржишту. Помоћу ове табеле можете упоредити све популарне програмере веб локација.

Да ли је Вик за добро блогање?

По правилу, Вик је алат за прављење веб локација. То значи да помоћу њега можете направити било коју врсту веб локација. Међутим, постоје наменски додаци за блогање које можете користити са своје Вик странице.

Колико Вик наплаћује за регистрацију домена?

Добићете једногодишњи бесплатни домен ако се годишње претплатите на било који од премијум планова. Након тога у наредним годинама морате платити накнаду за обнову домена, а то вас кошта око 14,95 УСД годишње.

Да ли Вик има ССЛ?

Сва Вик локација поседује бесплатне дељене ССЛ сертификате. Корисници могу да имплементирају ХТТПС на своје Вик веб локације са контролне табле. Међутим, имајте на уму да Вик у овом тренутку писања не подржава ССЛ цертификате других произвођача.

Како да креирате Вик налог?

1. Идите на страницу за пријаву на Вик.цом > 2. Унесите своју адресу е-поште > 3. Унесите жељену лозинку > 4. Кликните на Регистрација. Кликните овде за почетак.

Упоредите: Вик вс ВордПресс.цом вс Веебли

Карактеристике
Вик
Веебли
ВордПресс.цом
Бесплатни пландадада
Најнижи плаћени план4,50 УСД / месец$ 12,00 / месечно$ 5 / месечно
Складишни просторОд 500МБОд 500МБОд 3 ГБ
ПротокОд 1ГБНеограниченоНеизмерено
Бесплатни доменЦомбо план и гореДа, осим бесплатних плановаЛични план и горе
Додаци / додаци на сајту250+320+50.000+
Подршка муштеријамаТелефон и е-пошта за плаћене плановеТелефонска подршка само за планове високог нивоаПодршка путем е-поште и разговора уживо за плаћене планове
Спремна за Интернет продавницу?Само на плановима највишег нивоаСамо на плановима највишег нивоаДодатак зависи
Подцаст спреман?даНеДодатак зависи
Форум је спреман?даУз помоћ треће странеДодатак зависи
Бесплатни ССЛдадада
Гатеваи плаћањаСтрипе, ПаиПал, Скуаре, 2ЦО и још много тогаСтрипе, ПаиПал, Скуаре, 2ЦО и још много тогаСамо ПаиПал
Може да продаје дигиталне производеСамо пословни пландаДодатак зависи
Вишејезична подршкадаЗависи од апликациједа
НапоменеВик је моћан и једноставан за употребу, али држи кориснике близу, не дозвољавајући извоз са сајтаВеебли је мало више скочен према веб локацијама еЦоммерце и има ограниченији избор предложакаУ целини, ВордПресс је неизмерно моћан и популаран, али да бисте га у потпуности искористили постоји крива учења.
ПосетитеВик.цомВеебли.цомВордПресс.цом

Вик преглед: Наша пресуда

Вик нуди својим корисницима могућност да брзо и са нултим знањем кодирања израде прелепе веб странице. Нуди врло свеобухватне функције које то подржавају и могућности су огромне. Замислите да створите интернетску трговину и започнете свој посао за само неколико сати – и то је основна претпоставка.

Да ли је савршено? Можда и не, јер у свему постоје мане. Ипак лично мислим да су недостаци у Вику више комерцијалне природе (ипак, то је посао), а не техничке природе. Постоје нека чудна ограничења као што је не дозвољавање корисницима да извозе своје веб локације, на пример лисица.

Ипак, као градитељ веб страница искуство је врло поједностављено и постоји врло мало разлога за збрку. За већину потенцијалних власника веб локација на свету Вик је веома солидна понуда коју бих топло препоручио. Толико је љубави према томе да је тешко побиједити приједлог.

Како почети?

Свако може да се региструје и креира веб локацију на Вик платформи (није потребна кредитна картица). Кликните ову везу за почетак.

Почните са коришћењем Вик Веб Буилдер-а одмах1. корак – Пријавите се путем Вик бесплатне пробне верзије и пријаве.

Изаберите функције и типове веб локација које градитеКорак 2 – Изаберите врсту веб локације коју желите и изаберите предграђени предложак.

* Превод: ЕН ИД

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map