Alternatif GoDaddy Terbaik 2020: [# 1 luar biasa + Diskaun 47%]

0

Sekiranya anda mencari alternatif GoDaddy terbaik, ini bermakna anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan syarikat. Dan bagaimana seseorang boleh berpuas hati? Kerana mereka tidak konsisten dalam perkhidmatan mereka.


Pelanggan sering mengeluh mengenai sokongan pelanggan, waktu dan kelajuan mereka. GoDaddy adalah organisasi yang sangat besar yang mempunyai hampir 4000 pekerja dan menawarkan pelbagai jenis produk.

Lebih jauh lagi, syarikat tersebut telah mendaftarkan sejumlah besar domain (77 juta) setakat ini – menjadikannya pendaftar nama domain terbesar di dunia. Tetapi itu bukan cara berniaga.

Mengapa Alternatif GoDaddy?

BBB bermaksud "Biro Perniagaan Lebih Baik", tempat di mana anda boleh melaporkan aduan mengenai syarikat. Selain itu, penilaian tinggi di BBB menunjukkan syarikat itu berurusan secara profesional dengan pelanggannya dan pelanggan berpuas hati dengan perkhidmatan syarikat. Tetapi terdapat hampir 981 laporan aduan di BBB yang menunjukkan GoDaddy tidak memfokuskan pada kepuasan pelanggan.

Sebab lain ialah syarikat tidak menghormati nilai etika dan iklan seksual yang digunakan yang sebenarnya tidak berkaitan dengan promosi perkhidmatan. Saya tidak faham mengapa mereka menggunakan jenis iklan seksual? Ayuh, ini adalah syarikat pendaftar hosting dan domain. Selain itu, pada awal 2011 CEO Bob Parsons di Zimbabwe membunuh seekor gajah liar yang juga menunjukkan syarikat tidak menjaga amalan etika.

Sebab yang sangat besar seterusnya untuk mengucapkan selamat tinggal kepada Godaddy adalah SOPA bill. Rang undang-undang yang bertentangan dengan kebebasan internet dan hampir semua syarikat menentangnya tetapi GoDaddy menyokongnya pada awalnya. Apabila banyak pelanggan meninggalkan perkhidmatan syarikat, syarikat itu menentang SOPA hanya untuk kepentingan perniagaannya. Tetapi masalahnya ialah kita tidak boleh mempercayai GoDaddy. Apakah jenis rang undang-undang yang sama yang akan dibuat selepas ini? Akan GoDaddy menyokong lagi?

Tidak terlalu tua apabila perkhidmatan syarikat terganggu dengan perkhidmatan hosting, e-mel dan domainnya merosot. Sebilangan besar pelayan waktu tidak berfungsi, perkhidmatan sokongan yang buruk menjadi tradisi mereka dan mereka tidak menumpukan pada kualiti.

Lebih-lebih lagi, mereka membina panel kawalan sendiri untuk pengurusan laman web. Ya, ini bukan alasan besar untuk mencari hos yang serupa dengan GoDaddy melainkan jika kita mengetahui bahawa panel disesuaikan buatan sendiri GoDaddy benar-benar kompleks dan tidak kemas.

Mereka berusaha untuk memperbaiki dengan cara yang lebih baik tetapi sekarang terdapat banyak penyedia hosting dan syarikat domain lain yang lebih dipercayai dan boleh dipercayai. Di sini kita akan membincangkan beberapa alternatif terbaik dan berkualiti untuk Godaddy.

Alternatif Godaddy Terbaik 2020 untuk Hosting Web dan Pembelian Domain yang Boleh dipercayai

1. InMotion Hosting – Diskaun 56% + Hosting yang Boleh dipercayai daripada GoDaddy

Alternatif InMotion GoDaddy

Inilah InMotion dengan panelnya yang disesuaikan dan mesra pengguna yang melayani pelanggan dengan menyediakan rancangan hosting peringkat individu hingga perniagaan. Syarikat yang menawarkan Max Speed ​​Zones untuk menjadikan perkhidmatan mereka lebih pantas daripada yang lain. Bukan itu sahaja, integrasi aplikasi google yang mudah, pemasang 1 klik untuk lebih dari 310 aplikasi, keselamatan premium, pengawal spam, pelbagai bahasa untuk pengekodan dan banyak lagi.

Semua rancangan hosting sama ada ia dikongsi atau VPS atau dikhaskan oleh hosting SSD (pemacu keadaan pepejal) yang terkenal dengan kelajuan membaca dan menulis yang tinggi. Sebaliknya GoDaddy tidak termasuk pemacu SSD pada rancangannya dan banyak berdasarkan pemacu mekanikal tradisional.

Takut kehilangan data? Jangan risau InMotion menawarkan kemudahan sandaran percuma walaupun pada rancangannya yang sangat asas yang menyimpan data secara automatik dan anda boleh memulihkannya bila-bila masa anda memerlukannya hanya dengan beberapa klik. Jadi mengapa perlu membayar wang tambahan kepada GoDaddy untuk sandaran data.

Godaddy menawarkan hanya 30 hari di mana anda boleh menguji perkhidmatan mereka dan jika anda tidak berpuas hati dengannya, anda hanya mempunyai 30 hari untuk menghantar permintaan pengembalian dana. Tetapi InMotion memberikan anda jaminan wang dikembalikan selama 90 hari.

Langkah lain yang sangat menyokong syarikat adalah anda boleh menempah nama domain. Ya, semasa membeli rancangan hosting melalui InMotion, anda dapat memilih domain percuma di kemudian hari. Tetapi di GoDaddy anda harus memilih nama semasa membeli (kadangkala kita tidak ingat namanya). Oleh itu, anda terburu-buru membeli domain yang tidak anda perlukan.

Pasukan sokongan InMotion sangat berpengetahuan, cepat dan tersedia 24/7. Sementara di sisi lain orang mengadu tentang perkhidmatan sokongan GoDaddy. Kami telah menguji GoDaddy baru-baru ini dan kami melihat mereka bertambah baik tetapi responsnya tidak secepat InMotion.

Lihat ciri perbandingan:

ciri-ciri

Dalam gerakan

GoDaddy

Pelan (Sangat Asas)

Lancarkan

Ekonomi

Laman web

2

1

Domain Percuma

Ya

Ya

Ruang Cakera

Tanpa had

100GB

SSD

Ya

Tidak

Lebar jalur

Tanpa had

Tanpa had

Zon Kelajuan Maks

Ya

Tidak

Sandaran Percuma

Ya

Tidak

Alamat e-mel

Tanpa had

100

Sembang Langsung

Ya

Tidak

Kredit Iklan

$ 250

Tidak

Jaminan Wang Dikembalikan

90 hari

30 hari

Lawati InMotion

2. SiteGround – Hebat untuk Hosting yang Boleh dipercayai

hosting laman web laman web

SiteGround adalah alternatif GoDaddy yang sangat baik. SiteGround menawarkan teknologi, sokongan, dan rancangan hosting web terpantas yang dibuat dengan baik.

Pusat data syarikat terletak di tiga benua AS, Eropah dan Asia Pasifik yang berlainan untuk membolehkan penghantaran kandungan terpantas. Walaupun GoDaddy juga menggunakan pendekatan ini dan menggunakan pelayan yang berada di peringkat global tetapi sejumlah besar aduan dan statistik kami tidak memuaskan. Sebaliknya SiteGround jelas memenuhi standard industri.

Syarikat juga menggunakan pemacu SSD bersama dengan pelbagai teknologi buatan sendiri yang luar biasa. SiteGround menawarkan SuperCacher, HTTP / 2, NGINX, Free CDN dan PHP 7. SuperCacher menyimpan kandungan laman dalam tiga lapisan berbeza. Mula-mula kandungan Statik kemudian Memcached dan pada akhirnya ia menyimpan kandungan Dinamik. Tetapi hosting GoDaddy masih tidak disokong ke PHP terkini dan tidak menggunakan teknologi khas seperti SSD, kelajuan pelayan NGINX dll..

GoDaddy tidak menggunakan pendekatan Pro-aktif untuk mencari masalah jika mereka mengapa begitu banyak kebisingan terhadap mereka. Sebaliknya, pemantauan SiteGround dalaman mengelakkan kesilapan dan memantau pelayan secara proaktif. Oleh itu, bukan sahaja mereka dapat memperbaiki kesalahan tetapi berusaha keras untuk menghapuskan penyebabnya sebelum berubah menjadi keadaan yang serius.

Pilihan lain yang menarik adalah mekanisme Pengasingan Akaun. Dalam hal ini jika akaun dipengaruhi oleh virus atau perisian hasad maka ia tidak akan mempengaruhi yang lain. Setiap akaun benar-benar terasing dari yang lain. Ini bermaksud anda dilindungi sepenuhnya.

SiteGround menawarkan sandaran percuma untuk semua rancangannya tetapi seperti yang anda ketahui, GoDaddy mengenakan bayaran untuk sandaran data. SiteGround baru-baru ini meningkatkan infrastrukturnya dan mendakwa bahawa ia kini 7 kali lebih pantas daripada sebelumnya. Apabila anda membandingkan kedua-dua syarikat, anda akan menjadi alternatif GoDaddy terbaik untuk menjadi tuan rumah laman web anda.

ciri-ciri

Tapak Tapak

GoDaddy

Pelan (Sangat Asas)

Memulakan

Ekonomi

Laman web

1

1

Domain Percuma

Ya

Ya

Ruang Cakera

10GB-SSD

Putaran 100GB

SSD

Ya

Tidak

Lebar jalur

10,000 lawatan / bulan.

Tanpa had

SuperCacher

Ya

Tidak

Sandaran Percuma

Ya

Tidak

Alamat e-mel

Tanpa had

100

Sembang Langsung

Ya

Tidak

Kredit Iklan

$ 250

Tidak

Jaminan Wang Dikembalikan

30 hari

30 hari

Lawati SiteGround

3. BlueHos t

bluehost serupa dengan godaddy

BlueHost dimiliki oleh kumpulan EIG yang terkenal dan berkesan memenuhi keperluan pelanggannya. Walaupun masalah sokongan atau prestasi BlueHost berjaya dilakukan. Lebih-lebih lagi jika anda akan menggunakan WordPress maka anda akan senang mendengarnya secara rasmi disarankan oleh WordPress.org.

GoDaddy dan BlueHost menawarkan jenis ciri yang hampir sama tetapi terdapat perbezaan kualiti perkhidmatan yang sangat besar. Ujian kelajuan dan Waktu yang kami jalankan memihak kepada BlueHost.

Sekiranya kita membandingkan perkhidmatan sokongan kedua-dua syarikat, maka pemenangnya adalah BlueHost. Pasukan sokongan berpengetahuan dan mempunyai kepakaran untuk menangani masalah. Juga syarikat menyimpan stok video, tutorial, Soalan Lazim dan pelbagai artikel.

Adakah GoDaddy melindungi setiap sumber akaun hosting? Tidak, syarikat tidak menggunakan teknik apa pun untuk memperuntukkan sumber pelayan kepada setiap pengguna dengan cekap. Tetapi BlueHost melindungi setiap sumber pengguna. Sekiranya akaun menggunakan lebih banyak sumber daripada had, buat sementara waktu ia akan beralih ke pelayan lain.

Sekiranya anda akan membina laman web e-dagang, bagaimana orang mengetahui tawaran anda? Alternatif GoDaddy ini menawarkan $ 150 untuk mengiklankan laman web anda di enjin carian terkenal. Ini akan membolehkan perniagaan itu tidak asing lagi bagi orang lain dalam masa yang singkat. Tetapi GoDaddy tidak menawarkan kredit iklan apa pun pada rancangan hostingnya.

Sekiranya anda berupaya membelanjakan sedikit lebih banyak wang daripada rancangan hosting GoDaddy, maka ini adalah tawaran hebat. Pilih rancangan BlueHost “Plus” yang merangkumi kredit pemasaran $ 200, penyimpanan tanpa had, lebar jalur, dan subdomain & domain terparkir, akaun e-mel dan dapat menghoskan laman web tanpa had pada satu akaun hosting.

ciri-ciri

BlueHost

GoDaddy

Pelan (Sangat Asas)

Asas

Ekonomi

Laman web

1

1

Domain Percuma

Ya

Ya

Ruang Cakera

50GB

100GB

SSD

Tidak

Tidak

Lebar jalur

Tidak bermeter

Tanpa had

Perlindungan Sumber

Ya

Tidak

Sandaran Percuma

Tidak

Tidak

Alamat e-mel

5

100

Sembang Langsung

Ya

Tidak

Kredit Iklan

Tidak

Tidak

Jaminan Wang Dikembalikan

30 hari

30 hari

Lawati BlueHost

4. A2Hosting – Perkhidmatan Hosting Berkelajuan Tinggi

a2hoting

Alternatif GoDaddy lain yang hebat adalah A2Hosting yang menawarkan sokongan dan prestasi yang hebat. Syarikat ini juga menawarkan alat buatan dalaman seperti pemecut laman web A2 Optimized akan meningkatkan prestasi CMS mana pun yang anda mahu kendalikan. Kadang-kadang lonjakan lalu lintas secara tiba-tiba melambatkan kelajuan laman web yang mematikan atau boleh menyebabkan pengunjung tidak dapat diakses. Untuk mengatasi situasi seperti ini, anda boleh membeli alat Performance Plus dengan harga $ 1,45. Ini akan menggandakan sumber hosting anda seperti CPU dan RAM untuk mengekalkan ketersediaan laman web pada masa lonjakan lalu lintas.

Seperti yang kita ketahui, pelayan GoDaddy tidak begitu dipercayai kerana masalah downtime yang berlebihan. Di sini lihat penilaian dan aduan ulasan pelanggan. Bagaimana jika syarikat memberi jaminan untuk menawarkan masa operasi yang luar biasa sebanyak 99.9%? Ya A2 Hosting memberikan jaminan 99.9% dan jangan sesekali mengecewakan laman web anda walaupun anda menggunakan rancangan yang sangat asas dan murah. Ketersediaan keselamatan, sandaran kuasa dan kakitangan pakar yang memantau pelayan membolehkan ketersediaan pelayan 24/7.

Hosting A2 juga merancang alat yang eksklusif untuk Peminat WordPress. Mereka mengembangkan plugin bernama “A2 Optimized”. Plugin ini secara automatik mengkonfigurasi laman web anda dari perspektif keselamatan dan prestasi. Walaupun GoDaddy masih belum dapat menawarkan alat khas untuk menjadikan perkhidmatan mereka dapat dipercayai.

Sekiranya anda tidak menyedari langkah berjaga-jaga keselamatan, maka jangan risau biarkan pasukan A2 mengatasinya. KernelCare, Double layer Firewall, Brute Force Defense, pengimbasan, dan pemantauan akan memastikan laman web anda selamat dan terjaga.

A2 Hosting juga merupakan pilihan terbaik untuk mewujudkan laman web e-dagang. Pelan hosting bersenjata SSD menawarkan pemasangan 1 klik untuk Magento, PrestaShop, OpenCart dll. Selain itu, rancangan merangkumi integrasi PayPal dan sijil SSL percuma untuk transaksi yang selamat.

Selain semua teknologi yang berbeza ini syarikat juga memudahkan pelanggan dengan sandaran percuma, versi terbaru PHP, perlindungan ID dan banyak percuma (Kredit iklan, potongan Tema Tesla, alat penyerahan mesin carian mudah dan banyak lagi.).

ciri-ciri

A2Hosting

GoDaddy

Pelan (Sangat Asas)

Lite

Ekonomi

Laman web

1

1

Domain Percuma

Tidak

Ya

Ruang Cakera

Tanpa had

100GB

SSD

Ya

Tidak

Lebar jalur

Tanpa had

Tanpa had

Pengoptimum automatik A2

Ya

Tidak

Sandaran Percuma

Ya

Tidak

Alamat e-mel

25

100

Sembang Langsung

Ya

Tidak

Kredit Iklan

$ 50

Tidak

Jaminan Wang Dikembalikan

Bila-bila masa (tetapi bayaran balik sepenuhnya dalam masa 30 hari)

Lawati A2Hosting

30 hari

5. HostGator

hos web hostgator

Mana-mana jenis hosting yang anda mahukan di sini adalah HostGator yang menawarkan banyak dengan harga yang rendah. Rancangan hosting Shared, Managed WordPress, Cloud, Reseller, VPS dan Dedicated mereka dianggap sebagai alternatif terbaik dari GoDaddy. Syarikat ini juga dimiliki oleh EIG, syarikat yang sama yang memperoleh banyak nama terkenal lain. Di sini melihatnya.

Anda baru dan bimbang dengan reka bentuk laman web anda. Berikut adalah penyelesaian di HostGator kerana mereka menawarkan 4500 templat percuma untuk laman web anda. Anda juga boleh mengubah templat ini mengikut keinginan anda. Adakah anda fikir GoDaddy mempunyai stok templat yang banyak? Tidak!

Sembang Langsung, sistem Tiket, Telefon sentiasa siap sedia untuk anda. Anda juga boleh mengemukakan soalan di Forum. Syarikat juga menyelenggarakan galeri video mengenai topik yang berbeza seperti Webmail, WordPress, phpMyAdmin dll. Kadang-kadang Sembang Langsung menjadi sedikit tidak responsif. Tetapi mereka masih mengatasi GoDaddy yang bahkan tidak menawarkan Live Chat.

HostGator juga merupakan pilihan yang sangat baik untuk pemaju. Syarikat ini menawarkan banyak bahasa sehingga pemaju dapat membina reka bentuk tersendiri.

Bukan hanya ini, kredit iklan $ 200, penghijrahan laman web percuma, jaminan 99.9% Waktu Sedia, sandaran data percuma dan sumber yang tidak dapat dimeterai menjadikan perkhidmatan mereka tidak dapat ditahan.

Sekiranya anda ingin pergi dengan HostGator maka pada pendapat kami anda harus memilih “Baby Plan”. Kerana merangkumi banyak ciri berguna lain tetapi harganya beberapa dolar lebih banyak daripada “rancangan penetasan”.

ciri-ciri

HostGator

GoDaddy

Pelan (Sangat Asas)

Penetasan

Ekonomi

Laman web

1

1

Domain Percuma

Tidak

Ya

Ruang Cakera

Tidak bermeter

100GB

SSD

Tidak

Tidak

Lebar jalur

Tidak bermeter

Tanpa had

Sandaran Percuma

Ya

Tidak

Alamat e-mel

Tanpa had

100

Sembang Langsung

Ya

Tidak

Kredit Iklan

$ 200

Tidak

Jaminan Wang Dikembalikan

45 hari

30 hari

Lawati HostGator

6. DreamHost

hosting dreamhost

Dengan hosting lebih daripada 1.5 juta laman web dan syarikat pemenang anugerah perkhidmatan pelanggan 2016. Oleh itu, mari kita bincangkan tentang apa yang mereka dapat yang lebih baik daripada GoDaddy?

Walaupun rancangan mereka mahal berbanding GoDaddy tetapi mereka memberikan kualiti yang diimpikan pengguna.

Pertama sekali mereka diberi jaminan 100% Masa Masa. Ini bermaksud melalui kehidupan hosting akaun laman web anda akan selalu tersedia untuk pelanggan dan pengunjung. Lebih-lebih lagi, syarikat sumber sokongan daripada menggunakan sumber tenaga bergantung pada kemampuan kakitangannya sendiri dan menawarkan pasukan sokongan dalamannya sendiri.

Mereka mengalahkan semua syarikat dalam polisi pembayaran baliknya dengan menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 97 hari. IT bermaksud mereka sangat yakin dengan perkhidmatan mereka. Lebih-lebih lagi rancangan hosting DreamHost dilengkapi dengan beberapa percuma seperti Sijil SSL / TLS, kredit Iklan dan perlindungan Privasi.

CloudFlare adalah pilihan yang sangat baik untuk penghantaran kandungan laman web dengan pantas. GoDaddy tidak termasuk integrasi CloudFlare. Sekiranya anda mahukan perkhidmatan CloudFlare maka anda perlu mengintegrasikan laman web anda secara manual dengan melayari laman rasmi CloudFlare yang mungkin menyakitkan bagi orang baru. Tetapi di sini di Dream host terdapat integrasi CloudFlare automatik yang boleh anda aktifkan hanya dengan satu klik.

Syarikat yang menawarkan panel kawalan digulung tangannya. Tetapi jangan risau mereka dibina sebagai mesra pengguna. Ia sangat mudah dan senang digunakan. Semua pilihan dipaparkan dengan jelas sama ada soal pengurusan e-mel atau pangkalan data, anda boleh menavigasi ke setiap pilihan dengan mudah.

Menawarkan 1 domain percuma, storan tanpa had pada pemacu keadaan pepejal, PHP 5, Perl, Python, Rails disokong dan semua yang anda mahukan dalam rancangan hosting. Sekiranya anda serius dan profesional ingin memulakan kerja dalam talian, DreamHost pasti akan memenuhi harapan anda.

ciri-ciri

DreamHost

GoDaddy

Pelan (Sangat Asas)

Asas

Ekonomi

Laman web

Tanpa had

1

Domain Percuma

Ya

Ya

Ruang Cakera

Tanpa had

100GB

SSD

Ya

Tidak

Lebar jalur

Tanpa had

Tanpa had

Sandaran Percuma

Ya

Tidak

Alamat e-mel

Tanpa had

100

Sembang Langsung

Ya

Tidak

Kredit Iklan

$ 100

Tidak

Jaminan Wang Dikembalikan

97 hari

Lawati DreamHost

30 hari

7. GreenGeeks

greengeeks

Inilah GreenGeeks yang bertujuan untuk melindungi alam sekitar dan menggunakan projek tenaga boleh diperbaharui untuk memperkasakan jentera. Untuk syarikat peningkatan prestasi yang menggunakan PHP7, SSD dan CDN untuk menjadikan laman web mereka pantas.

Seperti syarikat terkenal lain GreenGeeks juga menawarkan Sembang Langsung, Telefon, E-mel, tutorial video dan pangkalan pengetahuan untuk membantu pelanggannya. Pembangun drag and drop yang mudah membolehkan pengguna membina laman web tanpa bahasa pengaturcaraan.

Pada masa ini syarikat hanya menawarkan satu rancangan hosting bersama. Tetapi rancangan hosting tunggal itu sangat menarik kerana kos rendah dan banyak ciri berlabel “Tanpa had”. Seperti anda boleh menjadi tuan rumah laman web tanpa had, boleh membuat subdomain tanpa had, lebar jalur dan storan tanpa had dan banyak lagi.

Syarikat juga menawarkan pakej pemasaran bersama dengan penyerahan laman web dan alat pengoptimuman mesin pencari. Pelan hosting tunggal dan unik mereka juga serasi dengan laman web e-commerce dengan menawarkan Direktori Terlindung Kata Laluan, alat Penyulitan, SSL dan Troli yang berbeza.

Bagi setiap keselamatan pengguna dan prestasi laman web adalah syarat asas. Oleh itu, Pengesanan Bruteforce Automatik, Pembunuh Spam, Pemantauan dan sandaran 24/7 menjadikan anda selamat dari aspek keselamatan. Untuk memuatkan halaman dengan lebih pantas, syarikat menawarkan pelbagai teknik caching termasuk Hot Data Caching dan perkhidmatan caching bawaan.

ciri-ciri

GreenGeeks

GoDaddy

Pelan (Sangat Asas)

Asas

Ekonomi

Laman web

Tanpa had

1

Domain Percuma

Ya

Ya

Ruang Cakera

Tanpa had

100GB

SSD

Ya

Tidak

Lebar jalur

Tanpa had

Tanpa had

Sandaran Percuma

Ya

Tidak

Alamat e-mel

Tanpa had

100

Sembang Langsung

Ya

Tidak

Kredit Iklan

Tidak

Tidak

Jaminan Wang Dikembalikan

30 hari

30 hari

Lawati GreenGeeks

8. WebHostin gHub

webhostinghub

Webhostinghub hanya mempunyai kepakaran dalam rancangan hosting bersama dan menawarkan tiga rancangan seperti Spark, Nitro dan Dynamo. Mereka menawarkan domain gratis bersama dengan pembelian paket hosting atau Anda dapat memindahkan domain yang ada tanpa membayar biaya apa pun. Selanjutnya, mereka akan memindahkan laman web anda tanpa waktu henti.

Mereka menawarkan pembangun laman web BOLDGRID yang percuma dengan rancangan hosting. Tema tergolong dalam kategori yang berbeza seperti muzik, perniagaan, blog, Fotografi dan lain-lain. Oleh itu, boleh memilih templat yang anda inginkan, edit dan dapatkan dalam talian.

WHH menawarkan sokongan pelanggan 24/7 AS. Pelanggan dapat berkomunikasi dengan pasukan sokongan melalui Telefon, Sembang Langsung dan skype. Syarikat juga mempunyai pusat bantuan yang penuh dengan tutorial dan artikel.

Mereka menawarkan jumlah kredit Iklan yang berbeza pada setiap rancangan hosting. Dalam rancangan hosting yang sangat asas, jumlahnya adalah $ 75, dan $ 175 untuk Nitro dan $ 250 untuk rancangan hosting Dynamo. Syarikat mempermudah proses pemasangan WordPress seperti semasa proses pembayaran, anda boleh memilih WordPress, kemudian rancangan hosting dilengkapi dengan WordPress yang telah dipasang sebelumnya.

ciri-ciri

WebHostingHub

GoDaddy

Pelan (Sangat Asas)

Percikan api

Ekonomi

Laman web

2

1

Domain Percuma

Ya

Ya

Ruang Cakera

Tanpa had

100GB

SSD

Ya

Tidak

Lebar jalur

Tanpa had

Tanpa had

Sandaran Percuma

Tidak

Tidak

Alamat e-mel

Tanpa had

100

Sembang Langsung

Ya

Tidak

Kredit Iklan

$ 75

Tidak

Jaminan Wang Dikembalikan

90 hari

30 hari

Lawati WebHostingHub

Ringkasan Keseluruhan Alternatif GoDaddy

Kami mempertimbangkan di atas adalah alternatif GoDaddy terbaik dan mengatasi masalah yang anda hadapi semasa mengadakan perkhidmatan mereka.

Kerana setiap syarikat menyampaikan lebih banyak daripada GoDaddy dan yang lain, yang lain juga mempunyai Live Chat untuk MEMBAIKI sebarang masalah .

Tetapi jika kita menyenaraikan alternatif dengan lebih ringkas maka kita memilih I n Motion, SiteGround dan B lu eHost. DreamHost juga merupakan pilihan yang sangat baik tetapi mahal daripada yang lain dalam senarai.

Sekarang mari kita mempermudah dengan membandingkan ciri ketiga penyedia perkhidmatan hosting teratas ini.

ciri-ciri

Dalam gerakan

Tapak Tapak

BlueHost

Rancangan

Lancarkan

Memulakan

Asas

Laman web

2

1

1

Domain Percuma

1

1

1

Ruang Cakera

Tanpa had

10GB

50GB

SSD

Ya

Ya

Tidak

Lebar jalur

Tanpa had

10,000 lawatan / bulan.

Tidak bermeter

Sandaran Percuma

Ya

Ya

Tidak

Alamat e-mel

Tanpa had

Tanpa had

5

Kredit Iklan

$ 250

Tidak

Tidak

Teknologi buatan syarikat

Zon Kelajuan Maks

SuperCacher

Peruntukan Sumber

Polisi Bayaran Balik

90 hari

30 hari

30 hari

Harga

$ 5.99 / bln

$ 3.95 / bln

$ 2.95 / bln

Lawati InMotion

Lawati SiteGround

Lawati BlueHost

Mari kita mulakan perbincangan ini dan cadangan kami adalah anda harus menggunakan InMotion. Kerana mereka menawarkan banyak ciri seperti yang anda dapat lihat jadualnya.

Tetapi itu tidak bermaksud syarikat lain jauh di belakang InMotion.

Seperti yang kita sebutkan dalam tajuk “Terbaik” yang bermaksud semuanya baik.

Tetapi demi lebih ringkas dan bagi mereka yang baru dalam dunia dalam talian, kami menarik semua syarikat dalam satu.

Alternatif Terbaik untuk GoDaddy untuk Membeli Domain

Tidak syak lagi GoDaddy adalah pendaftar domain terbesar dan menawarkan domain dengan harga murah. GoDaddy menawarkan domain .com baru hampir percuma ($ 0.99 untuk tahun pertama) tetapi pembaharuannya sangat mahal.

Anda harus membayar hampir dengan pembaharuan $ 15.17. Tetapi tahukah anda ada beberapa alternatif hebat yang menawarkan nama domain dengan harga yang lebih rendah. Berikut adalah beberapa nama besar;

NamaCheap

($ 10.69 / tahun)

 • Nama yang paling popular dan terkenal di industri ini
 • Pembaharuan $ 10.69 untuk .com TLD
 • Mereka mengenakan yuran ICANN $ 0.18
 • $ 2.88 / tahun untuk WHOIS Guard
 • Penyenaraian Domain PERCUMA di pasaran
 • Panel kawalan mesra pengguna yang disesuaikan

Beli Domain dari NameCheap

(Disyorkan)

NamaSilo

($ 8.99 / tahun)

 • Mereka tidak begitu popular berbanding dengan NameCheap
 • Pembaharuan pada harga yang sama $ 8.99 untuk .com TLD
 • Tanpa bayaran ICANN
 • Penjaga WHOIS PERCUMA
 • Penjualan Domain PERCUMA di pasaran NameSilo
 • Panel kawalan mesra pengguna

Beli Domain dari NameSilo

Gunakan Kod Kupon "HostingSprout" untuk penjimatan $ 1

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map