5 Alternatif Ahref Terbaik di 2020 untuk Pembangunan Pautan

27

Siapa yang tidak suka menguasai kata kunci sasaran di halaman pertama enjin carian?


Terdapat lebih daripada 200 faktor yang digunakan oleh Google untuk menilai laman web dan dua daripadanya mempunyai pengaruh paling besar. Yang pertama adalah kandungan dan detik adalah pautan balik. Anda boleh membuat kandungan membunuh yang memberikan nilai tinggi kepada pengguna tetapi bagaimana menganalisis atau mencari pautan balik pesaing?

Ahrefs adalah salah satu alat terbaik untuk menganalisis profil pautan balik pesaing dan juga dapat digunakan untuk memantau pautan balik laman web mana pun. Tetapi sedikit mahal yang mendorong kebanyakan pengguna mencari alternatif ahrefs. Sekiranya anda berada dalam bidang SEO sejak sekian lama, anda mungkin tahu bahawa semua alat SEO terbaik menawarkan harga yang hampir sama dengan Ahrefs.

Jadi, berikut adalah beberapa sebab untuk mencari alternatif ahrefs:

 • Pelan percuma tidak lagi tersedia
 • Ia adalah alat yang mahal
 • Ciri kesukaran kata kunci mereka tidak tepat sebagaimana mestinya
 • Kekurangan sambungan Google Chrome

5 Alternatif Ahref Terbaik untuk Menganalisis dan Membina Pautan Balik

1. SEMrush

SEMrush alternatif terbaik untuk ahref

Pada mulanya, anda mungkin keliru melihat antara muka SEMrush kerana ciri-ciri yang terdapat di seluruh papan pemuka. Tetapi pada hakikatnya, program ini mudah digunakan. Ini adalah bukan hanya alat SEO tetapi merangkumi sekumpulan barang berguna termasuk

 • Analisis pautan balik
 • Penjejakan peringkat
 • Perancangan pengiklanan
 • Analisis trafik dan banyak lagi …

Ia adalah penyelesaian all-in-one untuk pemasaran digital dan mencurahkan data persaingan yang menjadikannya alternatif ahrefs yang hebat.

Dengan Semrush sangat mudah untuk mendapatkan data mendalam mengenai laman web pesaing. Anda hanya perlu masukkan domain pesaing anda nama dan kemudian ia akan menunjukkan statistik penting seperti

 • kata kunci organik dan kedudukannya di Google
 • profil pautan balik dengan sauh
 • kata kunci kedudukan teratas.

Setelah menambah laman pesaing, terus ke Posisi Cari Organik dari bar sisi. Sekarang anda akan melihat kata kunci bersama dengan jumlah carian dan kedudukan dalam mesin pencari. SemRush juga memasukkan kesukaran kata kunci setiap kata kunci. Dengan cara ini, anda boleh menggunakan Semrush dengan sebaik-baiknya dan merebut kata kunci yang berharga.

Ia juga menerangkan pergerakan terkini kata kunci pesaing anda di enjin carian. Dan dengan meletakkan nama domain pesaing tunggal Semrush senaraikan pesaing berpotensi lain dan dengan itu membantu anda merancang strategi SEO yang lebih kompeten.

Satu lagi ciri penting yang sangat berguna jika anda mengetahui mengenai khalayak sasaran anda adalah pilihan lokasi. Alat tersebut menyokong lebih daripada 100 lokasi. Sekarang jika anda memilih AS maka ia akan merangkak dan menunjukkan maklumat hanya mengenai khalayak AS. Setelah mendapat maklumat, tambah projek anda dalam audit SEO, ini akan membantu meningkatkan SEO di halaman.

SEMrush dapat membantu anda dalam merancang PPC. Dengan hanya satu alat ini, anda dapat melaksanakannya penyelidikan pengiklanan dan menganalisis strategi iklan pesaing. Alat kata kunci PPC mereka sangat membantu anda menguraikan kempen Adwords. Bersama dengan iklan Paparan, anda dapat mengawasi iklan video pesaing dan merancang iklan anda sendiri.

Baru-baru ini mereka memperkenalkan alat sihir kata kunci yang merupakan gabungan beberapa alat penyelidikan yang tidak terpisahkan dan memberikan perincian yang sangat komprehensif. Di sini lihat tangkapan skrin.

Alat sihir kata kunci semrush

Malangnya, kedua-dua ahref dan Semrush bukanlah perisian yang mampu dimiliki oleh semua orang. Tetapi tidak seperti ahrefs, Semrush menawarkan a akaun PERCUMA yang menyediakan sehingga 10 pertanyaan setiap hari. Selain itu, anda juga boleh mendapatkan Akaun percubaan 14 hari. Sementara di sisi lain, ahrefs tidak menyediakan akaun percuma dan untuk akaun percubaan, mereka memerlukan perincian pembayaran.

Semrush adalah salah satu alat yang hebat dan jika anda mampu maka anda mesti menggunakannya. Tetapi jika anda hanya blogger pemula maka anda mungkin tidak memerlukannya dan boleh bergantung pada akaun percuma mereka. Secara keseluruhan, SEMrush adalah alat hebat dengan banyak ciri yang menghadirkan laporan dalam format yang berbeza dan semestinya bernilai setiap sen anda.

Lawati SemRush

2. SEO Power Suite

SEO poweruite all-in-one alternatif untuk ahref

SEO Power Suite menawarkan program berasaskan perisian bukannya alat web dalam talian. Untuk menggunakan perkhidmatan mereka, anda perlu memuat turun perisian mereka di komputer tempatan anda dan kemudian memasangnya. Ia tersedia untuk Windows, Mac, dan Linux. SEO Power Suite dipercayai oleh lebih daripada 500k pengguna.

Mereka menawarkan 4 alat luar biasa yang

 • Penjejak Kedudukan
 • SEO SpyGlass
 • Juruaudit laman web
 • Pembantu Pautan.

Rank Tracker membantu pengguna memantau kedudukan di Google, Bing, Yahoo, dan lebih daripada 327 enjin carian. Cukup tambahkan alamat laman web dan kemudian sambungkan akaun Google Analytics atau Adwords anda. Ia akan mula dianalisis.

Perkara yang baik ialah anda dapat menambahkan 10 lagi laman web bersama dengan laman web anda yang boleh menjadi pesaing anda untuk menganggarkan perbezaan kemajuan. Dengan satu klik, anda boleh mendapatkan hasil ranking terkini atau hanya menetapkannya ke Auto-pilot untuk mengesan kedudukan.

Alat ini dapat mengesan kedudukan di lokasi tertentu. Penjejak peringkat boleh menjadi alat yang sangat berguna untuk menggali yang menguntungkan & kata kunci yang berharga untuk kempen anda terdiri daripada 16 pelbagai alat cadangan seperti Perancang Kata Kunci Google, alat Penemuan Kata Kunci, dan SEMRush, dll. Ini menjadikannya alat penyelidikan kata kunci yang hebat dan dengan itu alternatif terbaik untuk ahrefs. Selain itu, anda boleh mengeksport laporan yang disesuaikan dengan grafik.

Penyelidikan dan analisis kata kunci memberikan semua maklumat penting seperti

 • kata kunci yang berkaitan
 • jumlah carian
 • kesukaran peringkat
 • bilangan laman web yang bersaing, dll.

SEO SpyGlass adalah yang paling luar biasa dan salah satu alat kegemaran kami di SEO Power Suite. Setelah menambahkan laman web dalam SEO SpyGlass, ia akan memaparkan paparan ringkasan jumlah pautan balik dan domain dari mana pautan itu berasal. Ini juga menunjukkan jumlah IP unik.

Seo power suite statistik alat SpyGlass

Perincian yang dikemukakan oleh SpyGlass menjadikan SEO Power Suite sebagai alat yang sempurna dalam industri ini. Algoritma ini memberi anda gambaran terperinci mengenai pautan balik terkini dengan ikut dan teg nofollow. Dengan berpindah ke pelbagai tab, anda boleh mendapatkan butiran mengenai pautan balik dari laman utama, lalu lintas pautan balik dan berisiko banyak Pautan, dan lain-lain. Terdapat juga pandangan mengenai menghubungkan domain dan tautan. Oleh itu, dengan perincian mendalam dan penting ini, anda dapat membina strategi membina pautan yang mencukupi.

The Alat Juruaudit laman web boleh memeriksa kesihatan halaman anda. Ia mendapat tahu

 • pautan terputus
 • Kod HTML
 • tajuk
 • penerangan dan pautan dalaman.

Lebih-lebih lagi, dapat menjana mesra Peta Laman dan memantau keberkesanan profil sosial anda.

Alat bantuan pautan Power Suite dapat mencari peluang membina pautan. Pautan diberikan dengan pelbagai metrik seperti sauh dan faktor kualiti. Ini dapat membantu anda mencari laman web yang berwibawa dengan pautan ke pesaing anda. Dengan cara ini, anda juga boleh menghampiri mereka. Juga, ia memantau pautan balik anda dan boleh memberitahu anda jika ada memberikan sedikit nilai ke laman web anda atau tidak. Alat bantuan pautan berfungsi antara muka yang kemas dan bersih untuk perkhidmatan e-mel.

Oleh itu, dalam hal penetapan harga, kekuatan SEO dapat membuat lubang yang serius bagi blogger dan pemilik perniagaan yang mementingkan anggaran. Pelan profesional berharga $ 499 sementara rancangan Enterprise berharga $ 1199. Perbezaan utama antara kedua rancangan ini adalah bahawa Pelan profesional tidak boleh mengeksport beberapa laporan untuk pelanggan.

Secara keseluruhan, alat ini mungkin mahal untuk anda, tetapi ia adalah pilihan all-in-one yang sangat baik untuk pembinaan pautan, analisis pautan balik, dan meneliti. Anda mesti mencubanya.

Lawati SEO PowerSuite

3. Serpstat

laman utama serpstate

Serpstat adalah platform SEO all-in-one yang terdiri daripada 5 alat:

 • Penjejakan peringkat
 • Penyelidikan kata kunci
 • Analisis persaingan
 • Audit laman web
 • Analisis pautan balik

Sebagai analisis pautan balik, Serpstat menganalisis profil pautan balik anda, memantau pautan balik baru dan hilang, menunjukkan penanda anda, dan mengukur kewibawaan pautan tersebut. Ia juga meneliti pautan balik pesaing. Dengan ciri ini, anda dapat mengetahui laman web dan halaman mana yang dihubungkan dengan pesaing anda, mengira strategi membina pautan mereka, dan mengambil beberapa idea atau laman web ke strategi anda sendiri.

papan pemuka serpstate

Ini juga mempunyai pelbagai ciri yang membantu anda memanfaatkan sepenuhnya penyelidikan kata kunci serupa dengan Ahrefs. Selain pemilihan kata kunci biasa, ia menawarkan:

 • Kata Kunci Berkaitan: Ciri ini memberi anda senarai kata kunci yang besar secara semantik yang berkaitan dengan kata kunci utama anda (kata kunci LSI). Ini membantu anda memperluas senarai kata kunci anda dengan sinonim, variasi frasa yang berbeza untuk mengoptimumkan satu halaman untuk beberapa kata kunci dan menjadikan kandungan anda kelihatan lebih semula jadi.
 • Cadangan Cari: Apabila anda mula menaip pertanyaan anda ke carian Google, Google mencadangkan kata kunci biasa yang dicari orang di Google. Serpstat mengumpulkan semua kata kunci ekor panjang ini untuk anda.
 • Soalan Carian: Ini adalah cadangan carian dalam bentuk soal siasat.
 • Kesukaran Kata Kunci: Metrik ini menunjukkan betapa kompetitifnya kata kunci. Dengan maklumat ini, anda dapat memahami sama ada KW bernilai menghabiskan wang dan masa.
 • Maksud Kata Kunci: Alat ini menunjukkan elemen khas mana yang ditunjukkan untuk pertanyaan anda (peta, kotak jawapan, membeli-belah, dll.) Ini dapat membantu anda mencari KW yang tepat untuk dipaparkan di sana.
 • Penggabungan Kata Kunci: Pengelompokan mengelompokkan kata kunci dengan makna dan perkaitan. Yang satu ini membantu mengoptimumkan satu halaman untuk pelbagai pertanyaan dan memahami senarai kata kunci yang besar.
 • Penyelidikan Kata Kunci Persaingan: Anda boleh membandingkan URL dan URL pesaing anda dan mencari kata kunci SEO / PPC yang anda terlepas.

Alat hebat lain adalah Penjejakan Peringkat. Anda boleh menyediakan kemas kini setiap hari, setiap 3 hari atau mingguan. Lebih-lebih lagi, anda dapat memantau kedudukan anda secara berdampingan dengan kedudukan pesaing anda dalam satu projek, tanpa perlu membuat projek tambahan dan menghabiskan had tambahan.

The Audit Tapak alat menganggarkan tahap pengoptimuman teknikal laman web. Serpstat menemui semua ralat yang berkaitan dengan metadata, tajuk, kod status HTTP, pengindeksan, pautan dan pengalihan, kelajuan pemuatan, parameter pelayan, dan lain-lain. Ia menyusun ralat mengikut keutamaan, memberi anda senarai pautan di mana ralat berada, dan mengesyorkan cara untuk membetulkannya.

Selain itu, anda dapat menganggarkan iklan PPC pesaing, mencari contoh iklan, mencari kata kunci yang mereka tawarkan, membandingkan iklan beberapa domain. Hampir setiap ciri alat ini sesuai untuk analisis yang kompetitif dan juga untuk analisis laman web anda sendiri menjadikannya alternatif Ahrefs yang paling sesuai.

Versi percuma tersedia tetapi terhad dalam ciri, pertanyaan setiap hari dan hasil per laporan. Versi berbayar bermula dari $ 19 / bulan tetapi pelan termurah biasanya tidak mencukupi untuk analisis yang tepat. Pelan lain untuk penggunaan peribadi berharga $ 69 – $ 299 setiap bulan, untuk penggunaan perniagaan adalah $ 499 – $ 2,500 setiap bulan.

Oleh kerana rancangan B ($ 69) cukup untuk menjalankan dan mengoptimumkan beberapa laman web, Serpstat nampaknya menawarkan salah satu nisbah harga-prestasi terbaik di pasaran.

Lawati SerpStat

4. Moz

Alat pembinaan pautan terbaik MOZ

Moz adalah alat yang sangat terkenal dan dianggap sebagai alternatif ahrefs yang kuat. Moz memulakan perjalanannya pada tahun 2004 sebagai syarikat perunding SEO, tetapi sekarang mereka menawarkan banyak produk. Ini banyak digunakan oleh blogger, pemaju, dan perniagaan peringkat kecil hingga pakar untuk penerokaan SEO dan kata kunci yang lebih baik.

Metrik mereka yang paling popular adalah Domain dan Penguasa Halaman skala dari 0-100 yang diukur dengan mempertimbangkan pelbagai faktor. Laman web yang mempunyai kewibawaan tinggi bermaksud ia mempunyai pengaruh yang tinggi.

Produk Moz termasuk

 • Penjelajah Kata Kunci
 • Buka penjelajah laman web
 • Alat peringkat dan pengoptimuman.

Mereka juga menawarkan Bar Moz untuk semua pengguna mereka. Anda boleh memasang bar alat dari kedai Chrome. Ia akan menunjukkan metrik penting seperti statistik Domain dan Page Authority di bawah setiap hasil carian Google dan juga pautan balik. Ini sangat berguna untuk mengetahui bahawa bagaimana pemain berpengaruh pada kata kunci yang anda taipkan di Google.

Penjelajah laman web terbuka Moz menarik sebahagian besar pengguna sama ada percuma atau premium untuk mendaftar langganan Moz. Mereka memiliki ukuran indeks yang besar dan juga meningkatkannya dengan kemas kini jadual. Untuk memeriksa profil pautan, masukkan alamat laman di bar dan tekan Enter. Ia akan memaparkan semua pautan yang masuk ke laman web itu. Lebih-lebih lagi, ia memberitahu tag nofollow, skor spam dan teks utama setiap pautan bersama dengan metrik otoriti domain dan halaman.

Baca juga:

 • 10 Alternatif dan Perkhidmatan Pesaing SemRush Terbaik
 • Alternatif SPyFu untuk Mengintip Pesaing Anda dan Penyelidikan Kata Kunci

Dengan mendapatkan maklumat ini, anda dapat mengintip profil pesaing anda dan memutuskan seberapa kuat pautan yang anda perlukan untuk mendapatkan ranking. Dengan alat ini, anda boleh menyemak profil pautan masuk siaran atau keseluruhan laman web.

Selain itu, mereka membenarkan anda gunakan penapis untuk jenis maklumat tertentu seperti menunjukkan pautan luaran atau pautan dalaman atau kedua-duanya. Anda juga boleh menapis 301, 302, mengikuti, nofollow, ekuiti, tidak ada pautan ekuiti atau pautan ke subdomain dan domain root, dll..

Statistik peneroka laman MozSEO

Kini dengan begitu banyak maklumat, anda boleh merancang jalan dari mana anda memerlukan pautan balik dan seberapa berpengaruh pautan itu. Ciri peluang pautan juga memainkan peranan penting dengan menunjukkan 302, 4xx, 5xx. Ciri hebat lain ialah pautan bersilang yang membantu anda mencari laman web yang menghubungkan dengan pesaing anda tetapi bukan untuk anda.

Gunakan yang terbaik dari mereka peneroka kata kunci sebelum menulis buta pada sebarang kata kunci. Taip kata kunci di bar penjelajah kata kunci maka ia akan dipaparkan setiap bulan jumlah carian, kesukaran dan kadar peluang. Kadar peluang merujuk kepada anggaran kadar klik-tayang. Terdapat juga pengukur tahap keutamaan di mana kata kunci skor yang lebih tinggi dianggap lebih disukai. Kata kunci Penjelajah juga memberikan senarai cadangan yang sangat panjang dan analisis SERP.

Moz Pro rancangan merangkumi Pengoptimuman halaman dan alat penjejakan peringkat. Pengoptimuman halaman menghasilkan laporan berdasarkan 27 faktor di halaman yang berbeza dan memberikan skor SEO. Anda boleh meningkatkan skor SEO dengan mengikuti cadangannya. Moz juga menyediakan Followerwonk untuk memantau profil sosial. Bagi pembangun API, mereka menyediakan Mozscape API dalam tiga rancangan yang berbeza.

Anda boleh mendaftar untuk akaun PERCUMA yang terhad kepada 5 kuari / hari untuk alat penjelajah kata kunci sementara penjelajah laman berfungsi tanpa had. Mereka mengenakan bayaran $ 99 / bln untuk rancangan standard (asas) sehingga 2 pengguna dan perkhidmatan sokongan 24/7. Anda boleh memilih pelan dengan mempertimbangkan poket dan keperluan anda.

Lebih-lebih lagi, Moz artikel sangat membantu pembelajaran SEO. Moz adalah alat yang mengagumkan yang sangat membantu anda untuk mencari kata kunci baru dan menganalisis pesaing dan dengan itu membantu anda dalam merancang perancangan yang berkesan untuk mengatasi mereka.

Lawati Moz

5. Majestic

megah dengan indeks terbesar

Yang seterusnya dalam senarai adalah Majestic. Ia dimiliki oleh Majestic-12 Ltd, sebuah syarikat yang berpusat di UK. Perisian pembinaan pautan tunggal ini menawarkan pelbagai alat di satu tempat seperti

 • Penjelajah Laman web
 • Analisis pautan balik
 • Membandingkan domain
 • Penjelajah Carian
 • Dan API yang kuat untuk pemaju.

Terdapat juga pelanjutan penyemak imbas.

Di papan pemuka, anda akan melihat bar penjelajah laman di mana anda perlu meletakkan alamat laman web mengenai maklumat yang anda perlukan. Sekarang di satu papan pemuka, ia akan menunjukkan kepada anda pautan balik luaran, domain merujuk dan perincian teks sauh. Ia akan menunjukkan hubungan Kerajaan dan Pendidikan secara berasingan.

Untuk maklumat lebih lanjut, anda perlu mengklik tab. Seperti di tab Backlinks program menunjukkan semua ikut dan tidak ikut pautan dan dari mana pautan ini berada. Anda boleh menyembunyikan atau menunjukkan pautan yang dipadamkan. Perkara hebat yang membolehkan mereka mengeksport data pautan balik ke pemacu tempatan anda.

Maklumat pertunjukan megah berdasarkan dua ciri indeks yang dikenali sebagai Segar dan Bersejarah. Pilihan indeks Bersejarah memberikan perincian komprehensif berdasarkan semua data yang mereka ada sementara indeks Segar memberikan maklumat 90 hari terakhir. Pilihan ini menjadikan strategi pautan balik anda lebih produktif dengan memberikan sejarah pautan balik bersejarah dan terkini pesaing anda.

Mari kita jelaskan satu perkara itu majestic tidak menawarkan perkhidmatan SEO. Sebilangan besar blogger peringkat permulaan mencari butiran asas seperti anggaran jumlah kata kunci, kesukaran kedudukan, penjejakan kedudukan kata kunci, data mengenai lalu lintas organik, dan kata kunci yang berkaitan, dll. Tetapi megah kekurangan semua perkara ini.

Oleh itu, apa kebaikan Majestic? Ia dapat melakukan analisis pautan balik yang lebih baik dengan metrik yang berbeza seperti aliran Petikan, aliran Topikal, dan aliran Kepercayaan. Mereka mempunyai indeks pautan balik yang kaya.

Aliran Kepercayaan: Tentukan dengan jumlah klik pada URL yang diberikan di laman web yang dipercayai.

Aliran Petikan: Ini terutama menentukan bilangan pautan balik dan kesannya pada domain.

Aliran Topikal: Ini mengukur pengaruh URL dalam kategori tertentu.

Alat Pautan Balik Pukal Majestic membantu anda menganalisis sehingga 400 URL sekaligus. Lebih baik apabila anda ingin menganalisis pelbagai pesaing anda.

Untuk menentang pesaing anda, anda juga memerlukan profil pautan balik yang serupa dengan mereka. Di sini Alat Clique Hunter boleh menolong anda. Sekiranya anda menambahkan tiga URL pesaing, maka ia akan menunjukkan laman web mana yang biasa menghantar pautan ke mereka semua. Majestic mendapat senarai ciri yang panjang termasuk Buzzsumo, Neighborhood Checker, dan URL submitter, dll.

Anda boleh mendapat akaun percuma Majestic, hanya berikan maklumat yang diperlukan dan daftar. Walaupun ciri-cirinya terhad tetapi boleh digunakan untuk analisis yang sangat asas atau menguji perkhidmatan mereka. The “Ringan” pelan hanya berharga $ 41.67 / tahun yang terhad pada ciri sementara “Pro” rancangan merangkumi banyak fungsi dan berharga $ 83.33. Majestic adalah alat yang hebat jika tujuan utama anda memantau pautan balik.

Lawati Majestic

Alat Bonus: Menjerit Frog SEO Spider

Screaming Frog adalah salah satu alternatif utama untuk ahrefs kerana senarai ciri dan maklumat terperinci yang panjang. Ia juga digunakan oleh jenama besar seperti Apple, Disney, dan Amazon, dll. Hebatnya Alat labah-labah SEO boleh dipasang pada sistem Windows, Mac, dan Linux anda dan dengan alat yang satu ini, anda dapat merangkak hasil masa nyata.

Cukup tambahkan URL dalam perisian dan klik Mula. Dalam versi percuma, ia dapat merangkak 500 pautan sementara rancangan premium mengimbas pautan tanpa had. Dengan beralih antara pelbagai tab, anda mendapat perincian mengenai dalaman & pautan luaran, H1, H2, Penerangan Meta, dan tajuk Halaman. Selanjutnya, ia juga menunjukkan pautan dengan protokol HTTP dan HTTPS.

Screaming Frog adalah kaedah terbaik untuk menjimatkan masa sambil merawat faktor SEO di halaman. Anda boleh mencari pautan keluar dan masuk dengan mudah dengan URL. Labah-labah SEO mengenal pasti pengalihan kekal dan sementara. Juga, ia menyediakan tag ikutan dan nofollow untuk pautan.

Untuk laman web yang lebih lama, pautan terputus sakit kepala dan ini boleh membunuh SEO laman web anda. Labah-labah SEO tidak hanya menunjukkan 404 halaman tetapi juga 301. Oleh itu, anda boleh mengambil tindakan untuk memperbaiki pautan yang terjejas dengan cepat. Apabila perisian selesai merangkak hingga 100%, teruskan ke “Kod Respons” tab dan gunakan penapis Ralat Pelanggan 4xx. Sekarang untuk mencari sumber pautan yang rosak, klik pada tab Pautan yang diberikan di bahagian bawah perisian.

Seperti yang kita semua tahu bahawa enjin carian tidak menyukai pendua dan alat ini, anda dapat menemui semua dengan cekap pendua tajuk halaman, deskripsi Meta, dan halaman kandungan rendah, dll SEO Spider dapat melakukan pemeriksaan untuk pautan CSS, Javascript, dan flash. Anda bahkan boleh mengkonfigurasinya untuk merangkak semua subdomain.

Salah satu elemen utamanya ialah ia dapat mengambil analisis Google serta data konsol Carian dan menampilkan semua maklumat mereka hanya pada satu papan pemuka. Anda boleh mengeksport peta laman yang disesuaikan dengan mudah.

Alat ini merangkumi banyak ciri penting lain seperti

 • URL yang disekat oleh robots.txt
 • Mengaudit atribut hreflang dan Ajax, dll.

Di antara semua ini, dalam versi premium, a pasukan teknikal sentiasa ada untuk bantuan anda. Anda boleh mendapatkan panduan pengguna dari laman web mereka sekiranya terdapat kesukaran.

The Screaming Frog juga menawarkan banyak perkhidmatan lain seperti pengoptimuman mesin pencari, pembinaan pautan, dan pengurusan PPC, dll. Tetapi untuk ciri-ciri tersebut, anda harus membayar jumlah tambahan. Alat labah-labah tidak dapat memberikan statistik seperti cadangan kata kunci, jumlah carian, dan persaingan, dan lain-lain, melainkan menumpukan pada mengoptimumkan laman web anda untuk menjadikannya mesra mesin pencari. Pada masa ini, harga £ 149.00 dengan semua ciri mereka diaktifkan.

Screaming Frog SEO Spider adalah mesti mempunyai alat yang merangkumi banyak perkara untuk SEO di satu tempat dan dengan itu menjimatkan banyak masa. Awak boleh eksport data ke hamparan dan format standard lain. Tidak kira anda blogger atau agensi SEO, tentunya ia akan menghasilkan lebih banyak daripada wang yang anda bayar.

Lawati Screaming Frog

Kesimpulannya

Pada pandangan kami, ini adalah beberapa alternatif ahref terbaik. Tetapi pilihan bergantung sepenuhnya kepada keperluan anda. Seperti jika tumpuan utama anda untuk memerhatikan pesaing yang menghubungkan profil ketika itu Majestic adalah alat yang hebat untuk dicuba kerana mereka mempunyai indeks besar dan memberikan analisis mendalam.

Untuk penyelesaian all-in-one, SEO PowerSuite adalah pilihan yang tepat. Alat penjejak peringkat mereka berfungsi dengan kerjasama 16 pelbagai alat. SEO SpyGlass mereka adalah alat hebat dengan begitu banyak statistik sementara juruaudit laman web dapat memberikan maklumat berguna untuk SEO di halaman. Tetapi harga mereka sangat tinggi yang mungkin menjadi pemutus urus niaga utama bagi kebanyakan pelanggan.

Anda mungkin juga suka membaca:

 • Pemeriksa Plagiarisme Terbaik untuk Menghasilkan Kandungan Unik
 • Perkhidmatan Hosting SSD yang Sangat Disyorkan dan Terbaik

Jadi apa yang terbaik yang merangkumi semua faktor penting dan membuktikan alat SEO yang berguna?

Untuk ini, kami mengesyorkan anda pergi SEMrush kerana alat pelbagai fungsi mereka. Anda boleh mengesan pergerakan pesaing anda, mendapatkan senarai panjang kemungkinan pesaing, kesukaran kata kunci & mengesan, merancang Paparan & Iklan video dan menyokong lebih dari 100 lokasi. Lebih-lebih lagi, mereka menawarkan harga yang kompetitif dan akaun percubaan percuma selama 14 hari.

Jadi ini adalah cadangan. Jangan ragu untuk berkongsi yang mana yang membuktikan alternatif ahref terbaik untuk anda. Kami sangat menghargai maklum balas anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map