Топ 10 на най-добрите хостинг доставчици на Windows Server 2020

0

Така че планирате да се възползвате Хостинг на Windows Server но объркан да реши кой от тях е най-добрият доставчик там?


Наличието на десетки хостове прави доста трудно да се избира между различни компании, но ние направихме независими изследвания и измислихме някои от най-добрите опции.

Съществува значителна разлика между уеб хостинга на Windows и Linux, освен че последният струва по-малко пари.

Ако сте разработчик или програмист, който най-вече се занимава ASP, MS SQL или ASP.net и т.н.. тогава хостинг базиран на Windows ще бъде перфектен за вас.

Основни предимства на сървърите, работещи с Windows OS:

 • Редовни актуализации, за да се гарантира оптимална работа
 • Компанията зад най-новите защитни лепенки за здрава защита
 • Не е необходимо да научите усъвършенствани умения за управление на вашата машина
 • Съвместим с Microsoft FrontPage и разширени функции
 • Перфектен вариант за разработване на приложения, базирани на Windows
 • ASP, Visual Basics, .Net и ASP.net приятелски
 • Графичният потребителски интерфейс е лесен за използване в сравнение с Linux
 • Можете лесно да разгърнете, инсталирате или промените нещата (поради GUI)
 • Разрешаване на отдалечен достъп до работния плот

Хостинг на Windows Server срещу Linux OS

Топ 10 на най-добрите хостинг доставчици на Windows Server 2020

1. Каматера

Що се отнася до облачния хостинг на Windows Server, как можем да забравим Kamatera, платформа, изградена с авангардни технологии и максимална мащабируемост, за да хоства цялата гама приложения, уебсайтове и Windows OS среда.

За разлика от много уеб хостинг компании, които струват много пари, плановете им са високо достъпни, както и позволяват максимална мащабируемост в движение. Това каза, че можете да увеличите или намалите всички сървърни ресурси като съхранение, памет, мощност на обработка в рамките на няколко кликвания.

Процесът на мащабиране е лесен и бърз, благодарение на моменталното осигуряване. Отнема по-малко от 1 минута, за да разгърнете желаната машина с Windows с необходимите ресурси. Всичко, което трябва да направите, е да изберете операционната система по ваш избор, зоната на центъра за данни, процесора, оперативната памет, съхранението, името на сървъра и платежния цикъл. На всичкото отгоре, техният удобен контролен панел също играе жизненоважна роля за управление на вашия акаунт като чар.

Това, което прави Kamatera открояващо се сред другите доставчици на облачен хостинг, е възможността за незабавна поддръжка на клиенти 24 × 7, която може да бъде използвана чрез чат на живо, телефонно обаждане и билети. Освен това те предлагат и богата база от знания, където можете да получите самопомощ. Kamatera има десетилетия опит в индустрията, експертен персонал и върхов хардуер, за да осигури максимално време за работа, плюс бързи услуги.

Всичките им сървъри (разположени в 13 региона) използват най-бързите процесори на Intel, които са с 300% по-бързи от предишните версии, свързани с 40Gbit публична и частна мрежа и осигуряват силно изолирана среда. Освен това, с помощта на SSD дискове, вие изпитвате най-голямата възможна скорост.

Без значение дали имате нужда от предварително направен план или искате да създадете свой собствен сървър, те предлагат и двете възможности. Можете да създадете операционна система Server за Windows с до 384GB Ram, 72 vCPU ядра и 1TB съхранение.

Налични са и други опции на ОС, включително CentOS, Debian, CloudLinux, Windows, FreeBSD, OpenSUSE, Gentoo, FreeNAS и Ubuntu и др. Освен това, имате право да разгърнете и собствено изображение..

Като цяло препоръчваме да дадете шанс на Kamatera да хоства вашите данни, тъй като има и безплатна пробна версия за 30 дни.

2. Vultr – Надежден облачен хостинг на Windows с 15 опции за Център за данни

vultr най-добрият облачен сървър за Windows

Vultr е сравнително нов хостинг доставчик, стартиран през 2014 г., но управляван от екип с 20+ години опит в уеб хостинг. Наистина ни впечатлиха с тяхната продължителност, бързина и мащабируемост.

Компанията бързо се разраства и се превръща в един от гигантските облачни хостинг доставчици, които притежават над 100k + клиенти в световен мащаб.

Vultr предлага независими облачни сървъри, които да го използват според вашите нужди като Windows или Linux.

Едно от изключителните неща е, че Vultr предлага широка гама от планове със специални ресурси. Лесно можете да намерите най-подходящия план, който отговаря на вашите нужди.

Освен това бяха представени облачни технологии лесна мащабируемост. Така че вместо да мигрирате целия акаунт, с Vultr можете да увеличите или намалите ресурсите веднага, когато се налага.

Освен това има незабавно осигуряване на автоматизирани сървъри за голи метали за справяне с мащабния трафик. Следователно с Vultr никога не трябва да се притеснявате за мащабируеми опции.

Vultr има различни центрове за данни, за да осигури ниска латентност от много облачни хостове. Те имат 15 места за центрове за данни да избирате според геолокацията на вашата аудитория.

От друга страна, той също така помага да се намали времето за зареждане на вашия сайт и приложения по целия свят. Цялата мрежа е изградена с твърди дискове и хардуер от бизнес клас за висока скорост на четене и запис. По този начин съществува много малък риск от прекъсвания, защото системата автоматично преминава към други копия на вашите данни в случай на хардуерна повреда.

Може да го считате за недостатък или не, че Vultr не предлага контролния панел Plesk за управление на хостинг сървъра на Windows. Те предоставят обикновено вътрешно разработено табло с инсталатор с едно кликване.

Въпреки че са партниращи, за да предложат Плеск за 30-дневен пробен период. По отношение на техническата помощ можете да подадете билети или да научите чрез подробна документация.

За съжаление няма чат на живо. Чрез хостинг на Vultr, можете не само да играете свободно, но можете да се възползвате от лесно мащабируемост и безспорно надеждни резултати.

3. InterServer

InterServer

Interserver идва с цел да предостави надеждни услуги с достъпни цени. Уеб хостингът е конкурентен пазар и Interserver се занимава с него разумно от 1999 г. Компанията често обявява огромни отстъпки като хостинг само за 1 цент за ограничено време.

Наред с различни видове хостинг решения можете да регистрирате име на домейн при много ниски подновявания в сравнение с конкуренцията.

Подобно на други доставчици, те ви предлагат по-ниски цени на дългосрочни планове като 3-годишни. Техният хостинг оптимизиран за Windows идва с доста неограничени възможности. Получавате неограничено място за съхранение, пренос на данни, имейл и поддомейни. На всичкото отгоре можете да хоствате до 20 сайта.

За бърза производителност има отделна кеширана система, базирана на SSD. Освен това също има безплатен интегриран CDN за да се осигури бързо зареждане в целия свят.

Друго забележително нещо е, че те включват безплатно седмично архивиране на данни, докато възстановяването изисква изпращане на заявка. Плюс това, вашите данни се съхраняват на механизма за съхранение на откази „RAID-10“. InterServer е сред компаниите, които предлагат 99% ъптайм, и да, те ефективно го правят по-голям от обещания им времетраене.

За улеснение на клиента, те включват контролния панел Plesk, който се предлага не само от повечето доставчици на сървъри на Windows, но и е лесен за използване. Наличен е и безплатен SSL сертификат, който е от съществено значение не само за сигурността, но и за класирането в търсачките.

Те не предлагат безплатен домейн, вместо това можете да закупите такъв на намалена цена от 1,99 долара. Компанията поддържа всички основни начини, като чат на живо, телефон и имейл, за да помогне на клиентите 24/7. Според нашия опит можем да кажем, че те са сред компаниите с наистина бърз чат на живо.

Ако не сте доволни от съществуващия си доставчик, можете да мигрирате към InterServer безпроблемно, без да плащате нито една стотинка. И освен много предимства, има 100 $ AdWords кредит и 20% Monster шаблон отстъпка ви чака.

4. DreamHost – Евтин хостинг на Windows Server в облак

dreamhost

От 1997 г. DreamHost непрекъснато расте и хоствано над 1.5M домейни на пода им. Те предлагат цялостни уеб решения, включително регистрация на имена на домейни и всички видове уеб хостинг услуги.

За разлика от гореспоменатите двама доставчици, те не предлагат споделен хостинг на Windows. Така че, ако искате да хоствате Windows, можете да го направите в облачната платформа.

Нещо повече, за Linux техният споделен хостинг е отличен избор, който е подкрепен със 100% гаранция за продължаване, безплатен SSL и 97 дни политика за възстановяване.

Облачният хостинг на DreamHost е неуправляема услуга, където можете да разгърнете Windows, Linux и BSD операционна система. Ще ви бъде осигурен пълен достъп до root, така че можете да инсталирате ОС по ваш избор.

Като хостинг в облак, задвижван от множество машини, които действат като едно цяло, така има и най-ниските шансове за прекъсване. Най-голямото предимство на облачната инфраструктура е мащабируемостта, която ви позволява незабавно да разширите ресурсите, когато е необходимо.

Те предлагат много място за съхранение на SSD сървъри. По най-малкия им план ще получите 80 GB SSD пространство и 100 GB блокчейн съхранение без допълнителни разходи.

Плюс това, те гарантират изолирана среда, така че вашият сайт да не влияе от други акаунти по време на трафика от други.

Тук имайте предвид, че на споделен Windows сървър, контролния панел на Plesk се предоставя безплатно, може да се дължи на споделената цена. Докато са в облака на DreamHost, те просто предлагат прост контролен панел, така че трябва да имате опит за управление на уеб хостинг.

С облака на DreamHost не е нужно да плащате еднократна сума наведнъж. Можете да прекратите услугите им по всяко време и така няма нужда от политика за възстановяване. Освен това можете лесно да интегрирате приложения за съхранение на трети страни, за да съхранявате архивни файлове.

Въпреки че имат чат на живо и телефонна поддръжка, DreamHost 24/7 техническата поддръжка се предоставя главно чрез системата за билети. DreamHost е отличен избор, особено за разработчиците, защото е надежден и се предлага с пълен достъп до корен в много достъпни цени.

5. TMDHosting

TMDHosting

Ето един отличителен TMDhosting, който носи много причини, които принуждават търсещите да ги обмислят при търсене на хостинг на Windows сървър. TMD е особено стабилен уеб хост с гаранция за ъптайм от 99,999% и пламващи бързи услуги.

Можете да се възползвате от Windows базирани сървърни възможности в споделената среда. Компанията замени бавно въртящите се дискове с SSD дискове, които са 20 пъти по-бързи, следователно, уебсайтът ви се зарежда по-бързо.

Освен производителност, TMDHosting предоставя огромна гаранция за връщане на парите от 60 дни, която е извън стандартния период. Така че това означава, че имате повече време да ги оцените. Най-добрата част е, че основният им план може да хоства до 6 уебсайта, неограничено място за съхранение, бази данни MSSQL и честотна лента.

Най-важното е, че те винаги осигуряват бързата наличност на най-новите .NET рамки. TMD има силна защита от страна на сървъра, защита на защитната стена и актуализирани кръпки за сигурност. Те имат активни защитни стени, задвижвани от популярната BitNinja. Освен това автоматичният мониторинг, автоматичните актуализации и SPAM експертите ви пазят в безопасност.

Компанията е достатъчно щедра, за да предложи евтин уеб хостинг, заедно с безплатно име на домейн с всеки план. Има и безплатен SSL с едно кликване което е важно за сигурността, както и класирането на SERP.

За управление на хостинг функции всички акаунти включват Plesk панел, който е малко по-различен от cPanel, но лесен за работа. Никой не си представя да стартирате уебсайт без архивиране и разбира се архивирането ви струва допълнителни пари. TMDHosting обаче го прави лесен за вас, като предлага безплатни услуги за архивиране и възстановяване.

Наличието на експерти на компанията за техническа помощ винаги е по-добре, вместо да разчитате на поддръжка на трети страни. TMDhosting предоставя денонощна поддръжка на клиенти чрез множество канали, като чат на живо и билети.

Поддръжка по телефона е налична и от понеделник до петък. Получавате най-добрите услуги на стойност пари и достъпни планове за сървър на Windows с всички звънци и свирки, за да работите безпроблемно.

6. A2Hosting

a2хостинг на Windows VPS сървър

Като един от най-гъвкавите уеб хостове в бранша, A2Hosting адаптира своите услуги съобразно нуждите на клиентите. Предприятието започва през 2001 г. да обслужва избрани клиенти, но през 2003 г. те решават да обслужват по-широк пазар, като въвеждат разнообразни уеб хостинг услуги чрез своята платформа.

Днес те представят както Linux, така и Windows сървър планове. Наред с VPS и посветен, можете дори да се възползвате от хостинг на Windows в споделената среда на икономични цени.

A2Hosting знае колко скорост е от решаващо значение за своите клиенти. Така че независимо от типа хостинг (споделен, VPS и т.н.), всички пакети идват с SSD базирани сървъри за безпроблемен трансфер на данни. Освен това, избор на местоположението на центъра за данни (САЩ, Европа и Азия) зависи от вас.

Местоположение, най-близко до вашите клиенти, позволява на данните бързо да пътуват от центъра за данни до браузъра на клиента, следователно бързо време за зареждане. Можете дори да настроите Turbo технологии за допълнително предимство на скоростта.

На A2hosting Windows споделения хостинг сървър е най-евтиният начин за използване на Windows OS технологии. Ще ви бъде предоставено неограничено SSD уеб пространство за цели нужди за съхранение като ОС, бази данни.

Освен това всеки план включва неограничен трансфер на данни, което означава, че няма месечно ограничение на броя посещения.

Техният хостинг на Windows включва контролния панел Plesk, който има интуитивен интерфейс за управление на домейни, имейли и бази данни и т.н. Те поддържат множество Версии ASP.NET, .NET, Silverlight, както и безплатни SSL сертификати.

Обикновено операционната система Windows е критикувана за лоши мерки за сигурност. A2Hosting осигурява адекватна защита срещу злонамерени дейности.

Сканиране на вируси, актуализации на ядрото, защитна стена и особено система срещу груба сила ви защитават от всички страни. Така че не е нужно да се притеснявате за сигурността на уеб сървъра на Windows.

Поддръжката на клиенти е основата на всяка уеб хостинг компания; те разумно управляваха и поддръжката на клиенти. Чат на живо, имейли и поддръжка по телефона са на разположение 24/7/365 за помощ.

A2Hosting е надежден уеб хост, независимо дали искате хостинг на Windows или Linux. Освен това ще получите невероятно по всяко време гаранция за връщане на парите (тоест, в рамките на 30 дни пълно възстановяване и след това невъзползвани услуги).

7. GoDaddy

Godaddy уеб хостинг за Windows

Ако имате нисък бюджет и търсите евтин хостинг на Windows сървър, тогава Godaddy е разумна опция. GoDaddy е най-големият регистратор на домейни управлява над 76M домейни. Освен регистрация на домейни, те предлагат Linux и Windows уеб хостинг.

GoDaddy е известен с огромна встъпителна отстъпка, при която можете да спестите значителни пари, като подпишете дългосрочни договори като 3-годишни. Можете също така да пазарувате маркетингови инструменти, уеб сигурност, SEO услуги, хостинг по имейл и офис инструменти.

GoDaddy беше на заглавия поради сериозна повреда в услугите, когато хостинг услугите им и имейл услугите спаднаха, което силно повлиява на репутацията им. Но сега те се подобриха много и след това няма голям случай на прекъсване на услугите.

Те осигуряват 99,9% продължаване и те имат протоколи за сигурност с активна DDoS защита. Има почти 50+ приложения, които могат да бъдат разгърнати с едно щракване. За управление на хостинг, безплатен контролен панел Plesk, оборудван с всеки план, който е доста известен за Windows VPS сървъра.

В първия си план за икономия те включват 100GB съхранение и неограничена честотна лента. Освен това, той позволява 10 MySQL и 1 MSSQL база данни. Тя позволява хостинг на 1 домейн, докато другите два плана могат да хостват неограничен брой уебсайтове.

Може да чуете името на безплатния домейн, но GoDaddy върши различна работа. Заедно с безплатно име на домейн те предоставят безплатен имейл на Microsoft Office 365 за първата година от абонамента.

Няма включен безплатен архив във всеки пакет, въпреки че има незадължителна услуга за архивиране, която струва само $ 0,99 / месец. Те обаче създават автоматично архивиране, както и мониторинг на сигурността.

GoDaddy е доста ограничен от страна на поддръжката на клиентите, основният начин за подпомагане на клиентите е чрез имейли, докато чатът на живо е достъпен през определени часове. Да, GoDaddy се сблъска с някои неблагоприятни събития в миналото, но компанията значително се подобри, за да осигури стабилни уеб решения.

8. 1and1 IONOS – най-евтиният хостинг на Windows VPS сървър

1and1 евтин Windows VPS с plesk

Стартирало пътуването си през 2003 г., може да чуете главно за тях като регистратор на домейни поради отличителни промоционални оферти като $ 0.99 домейна и значителни отстъпки при закупуване на популярни разширения като .com Но 1&1 е нещо повече от регистратор на домейни. Те предлагат богат каталог на уеб хостинг продукти, уеб сигурност, онлайн маркетинг, хостинг по имейл и инструменти за изграждане на уебсайтове.

Ако не искате да направите голяма дупка в джоба си, тогава 1and1 е достъпен начин за стартиране на хостинг сървър на Windows. Можете да се възползвате от ASP.NET и .NET докато само месечно струва под един долар. Дори първият им план предлага неограничено място за съхранение и ви позволява да хоствате неограничени домейни.

Също така при годишен абонамент ще получите безплатно име на домейн за първата година. 1&1 е компетентен да предоставя 99,9% време за работа, но от гледна точка на скоростта може да се наложи да се грижите за оптимизацията и да имате активен CDN. Чудесното е, че дори и при най-евтиния Windows сървър инвестицията ви е защитена от 30-дневна политика за възстановяване.

1and1 има множество центрове за данни в 10 различни места, включително Испания, Германия, Обединеното кралство и САЩ, които им позволяват да предлагат функции като гео-излишък. Чрез тази система те съхраняват вашите данни в два отделни центъра за данни, за да не бъдете засегнати от хардуерна повреда.

Подобно на други уеб хостове, 1&1 IONOS предлага сигурен хостинг чрез внедряване защитни стени, мониторинг на сървъри, защита на DDoS, и т.н. Но за допълнителна грижа можете да активирате и незадължителна защита на SiteLock, която е ефективна услуга срещу уязвимости и хакове. Можете да използвате това с 30-дневен пробен период и след това само $ 0,99 / мес.

Всички планове на Windows се предлагат и с хостинг по имейл. Разрешено е да създадете до 100 имейл акаунта. Имайте предвид, че всеки акаунт има 2GB хранилище за електронна поща.

Заедно с други безплатни, 1and1 подарък $ 100 маркетингов кредит за промоция в Bing. Имейл, чат и телефон са основните начини за техническа помощ 24/7. Ако нямате пари и искате най-евтиният хостинг на Windows, 1and1 несъмнено е опция за размисъл.

9. HostWinds

hostwinds

Стартиран през 2010 г. HostWinds е няколко носител на награда за хостинг доставчик на Windows VPS. Веднъж се включиха в 500 Inc. списък.

HostWinds VPS хостинг категория се предлага и в двете опции; Linux и Windows. Те поставят решението в ръцете ви дали да изберете управлявания или неуправляем VPS Windows Plan.

Ако сте опитен човек, можете да спестите значително разходи, като изберете неуправляем сървър, докато за блогъри / разработчици, нови за VPS, управляваните решения са най-подходящи за тях.

HostWinds ви позволява да избирате сред различни версии на операционната система Windows. Те знаят колко важна е скоростта за собствениците и посетителите на уебсайтове, затова всички сървъри са съчетани 1Gbps портове и SSD дискове.

Освен това можете да изберете център за данни от Далас или Сиатъл според географски насочената аудитория. Hostwinds е сред малкото компании, които обещават да доставят удивителен 99.999% наличност. Въпреки това, вашият клиент винаги ще има достъп до вашия уебсайт.

Освен това предприеха много стъпки, за да направят услугите си сигурни за работа. Освен основно наблюдение, има и авто DDoS система за откриване. Плюс наличието на нощни резервни копия, можете да работите свободно само с $ 1 / месец.

Поради VPS получавате напълно частен хостинг акаунт от други. Това означава, че няма риск акаунта ви да бъде нарушен от други тежки сайтове на същия сървър.

Мащабируемостта е една от основните части, които трябва да разгледате, ако прогнозирате незабавен растеж в близко бъдеще. Те ви позволяват да надграждате VPS безпроблемно и за по-излишни опции имате на разположение специални пакети.

Имайте предвид, че няма безплатен контролен панел Plesk, което означава, че трябва да платите няколко допълнителни долара за лиценз. Цената на лиценза зависи от версията, която предпочитате да изберете.

Областта за поддръжка на клиенти на HostWinds е доста впечатляваща, когато лицето за поддръжка се появява след няколко секунди в чат на живо. Плюс това са полезни билети за поддръжка, телефон и база знания.

10. CloudWays – най-добрият хостинг за Windows Server хостинг

cloudways

От създаването си Cloudways е най-доброто решение за Linux и Windows сървъри. Те си партнират с няколко водещи доставчици на облаци като Vultr, Amazon и Google и т.н. и правят услугите си прости, заедно с активната поддръжка на клиенти. Чрез Cloudways ще получите управлявани услуги по авангардна облачна архитектура на разумен ценови маркер.

Cloudways е донякъде най-добрият вариант, ако не искате да се занимавате с технически неща или на начинаещ етап. Тя ви позволява лесно да използвате Amazon, Google, Kyup, Vultr и Linode облак.

Тук имайте предвид, че като другите облачни компании, панелът Plesk не е включен безплатно. За управление можете да закупите лиценз на Plesk или да управлявате чрез техния опростен контролен панел.

Въпреки че Cloudways включват безплатен шифроващ SSL на Let Let, няколко кеширащи системи за скорост и най-важното 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо.

Повечето облачни доставчици не поемат главоболието от миграцията на сайтове, докато Cloudways предлагат такава безплатно миграция за сметка. За потребителите на WordPress те имат приставка за WordPress за пренос на данни. А за останалите трябва да подадете заявка.

Най-забележителната част на Cloudways е, че поради партньорството си с други доставчици, те предоставят на разположение огромен набор от центрове за данни за хостване на вашия сайт или приложение. Освен това, можете да се възползвате от услугите им безплатно, като се регистрирате за 3-дневен пробен акаунт.

CloudWays включва инсталатор с едно кликване в контролния панел, който поддържа 10+ приложения като WordPress. Освен това има наличие на някои разширени хостинг опции, които обикновено не можете да намерите в споделен хостинг на Windows, като например клониране с 1 щракване и стадиране.

Няма политика за възстановяване на средства, тъй като през всеки месец можете да анулирате услугите им и така няма да се таксуват никакви разписки. Това е удобен начин за разгръщане на Windows машина, заедно с активни канали за поддръжка.

11. HostGator

hostagor

Не на последно място, HostGator е видно име в хостинг индустрията. Огромните отстъпки са една от точките на тяхната популярност. Можете да стартирате ASP.NET при изключително конкурентни цени. И получавате непромерена честотна лента и съхранение. Най-вече мощният контролен панел Plesk е включен в хостинг планове на Windows, без да се таксуват допълнителни разходи.

HostGator предлага 99,9% гаранция за продължителност, която се отнася както за мрежова, така и за хардуерна повреда. И ако ъптаймът падне под обещания процент, те ще издадат хостинг кредит на вашата сметка.

Техният хостинг сървър на Windows съдържа множество функции за програмиране като множество ASP.NET версии, PHP, Python, AJAX, и много други.

HostGator е един от хостовете, които предлагат диференцирана политика за възстановяване. Когато повечето компании предоставят 30-дневна или никаква политика за възстановяване на средства за план на Windows, HostGator дава 45 дни сигурност за вашите средства.

Противно на много от тях, те позволяват неограничен брой бази данни MSSQL и MySQL. И всеки акаунт възниква с безплатни споделени SSL сертификати.

почти 40 скрипта с отворен код може да се инсталира само с едно щракване. Когато изграждате сайт, може да се наложи добро оформление.

В момента HostGator поддържа почти 4500 безплатни шаблона свързани с различни категории. И не се притеснявайте за съществуващата миграция на уебсайтове, тъй като те предлагат безплатна миграция и трансфер на домейни.

Въпреки че HostGator е страхотен уеб хост, който предлага мащабируеми опции с достъпна цена. Но не намерихме чата им на живо толкова бързо. Средно времето им за реакция е между 5 минути, което не е бързо.

Освен това билети за поддръжка и телефон могат да се използват за запитвания. Наличието на множество начини за подпомагане на клиентите обаче е наистина полезно. Те също имат обширна база знания, в която човек може да намери ръководства за самостоятелно обучение и уроци за самостоятелно обучение.

Заключителни мисли: Кой хостинг сървър на Windows трябва да избера?

И така, кой да изберете, за да се насладите на бързи услуги, надежден хостинг и техническа поддръжка на гуру?

Изброихме някои от най-добрите уеб хостинг компании за операционна система Windows, за да хоствате вашите проекти на надеждна платформа, подкрепена от инфраструктура за бизнес клас. Ето обаче нашите препоръки:

A2Hosting: Те са не само достъпни за Windows сървъри, но и достатъчно щедри, за да предлагат неограничен SSD хостинг, поддръжка на гуру, Plesk Onyx контролен панел, безплатни SSL сертификати и 20x по-бързи турбо сървъри, заедно с гаранция за връщане на парите по всяко време..

DreamHost: Нуждаете се от повече пространство и масивно блоково съхранение? В този сценарий изберете DreamHost, тъй като ще получите безплатно 100GB блокчейн съхранение, 80GB хостинг на твърдо състояние и лента без ограничения. С тях можете лесно да разгърнете Windows, BSD и Linux OS.

1and1: Ако сте начинаещ или имате най-нисък бюджет, тогава не се колебайте да отидете с 1and1. В този списък на най-добрият хостинг сървър на Windows, те са най-евтиният, за да се възползвате от 100 GB хранилище, безплатен Wildcard SSL сертификат, 2.5 GB RAM и 24/7 поддръжка на клиенти чрез множество канали.

Сега е ваш ред да решите кой най-добре отговаря на вашето проектно изискване и да вземете разумно решение. Нуждаете се от допълнителна помощ? Не се колебайте да попитате в секцията за коментари по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map