Най-добрите WordPress хостинг доставчици 2020: [Надеждни, надеждни и достъпни хостове]

7

Искате да създадете блог или бизнес сайт, но не знаете кой е най-добрият хостинг на WordPress през 2020 г.?


Не се притеснявайте, ние съставихме подробен списък на някои от най-добрите хост wordpress, за да ви помогнем да изберете правилната компания.

Но на първо място малко въведение към WordPress, това е CMS с отворен код (система за управление на съдържанието), лансирана през 2003 г. от Matt Mullenweg и Mike. Сега WordPress овластява повече от 25% уебсайтове по целия свят и една от най-популярните CMS платформи.

Можете да го инсталирате свободно на уеб сървъра и да получите онлайн в рамките на няколко минути. Тя се разраства много бързо поради простотата, гъвкавостта и предлага богат каталог на безплатни и премиум продукти (приставки и теми).

Използвайки го, можете да създадете всякакъв вид уебсайт, като Личен блог, сайт в стила на списанието, Магазин за пазаруване, Сайт за електронна търговия, сайтове за новини и много други. С две думи, има много възможности, които могат да бъдат направени с помощта на WordPress.

Защо WordPress?

Почти всички уеб хостинг компании поддържат WordPress, предлага инсталация с едно кликване и лесна за използване. Все още не е свършило; WordPress може да предложи много хиляди шаблони, лесна настройка, безплатни приставки, удобна за търсачките и много други.

Тук в тази статия, нашата цел е да включим най-добрите хостинг компании, които са съвместими с WordPress, докато използваме споделените хостинг планове.

Но! Ето един критичен проблем, който Кой е най-добрият хостинг на WordPress, който наистина присвоява моя сайт?

Не се притеснявайте! Улеснихме ви.

На първо място, помислете колко важни са тези фактори за вас и определете приоритетите за всеки;

 1. скорост
 2. Uptime
 3. Характеристика
 4. поддържа
 5. цена
 6. Политика за възстановяване на средства

Ние сме почти сигурни, че сега е лесно да изберете уеб хостинг, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Как правим тестове:

 • Правим всички тестове, като инсталираме една и съща версия на WP.
 • Инсталираме шаблон Rise, задвижван от процъфтяваща тема на всеки от хостинга
 • Същият брой публикации и страници
 • Не е инсталиран кеширащ инструмент или какъвто и да е вид приставки, инсталирани през пробния период
 • Правим тестове, използвайки най-основните планове на компаниите по-долу. Тъй като ние мислим, че ако те предоставят качеството в своя основен план, тогава със сигурност ще са добри в по-високите.

Wordpress хостинг 2019

10 най-добри WordPress хостинг доставчици на 2020 г.

Ето списъка с нашите открития, които поддържат и изпълняват WordPress много гладко и ние уверено ги обявяваме за най-добрите доставчици на хостинг услуги в WordPress.

1. A2Hosting

A2Hosting

Те ребрандират себе си и стартират през 2003 г. с името A2hosting, което преди беше „Iniquinet“. Тя е една от най-добрите хостинг компании в WordPress, даваща 99,9% гаранция за продължаване. И от нашия опит те успешно постигат своите претенции.

A2Hosting е много автоматичен, те оптимизират вашия сайт, като автоматично инсталират A2 оптимизиран плъгин, който се изработва от A2hosting. Това ще ви спести особено, когато нямате достатъчно познания за това как да направите оптимизация на сайта?

Плановете им са много привлекателни за хостинг на блог. Всички планове включват твърдотелни дискове и ако имате средства, тогава отидете за плана “Turbo”. Тъй като предлага „турбо сървъри“ и „A2 оптимизирайте ускорителя на сайта“, което прави вашия сайт 20 пъти по-бърз.

Компанията предприема различни предпазни мерки по отношение на сигурността и въвежда Brute Force, двойна защитна стена, сканиране на вируси, различни инструменти за сигурност и автоматично архивиране в своите планове, за да направи защитата безупречна.

Те предоставят качествени услуги за поддръжка и поддържат чат на живо, телефонно обаждане, имейл и голямо скривалище на базата знания. Така че, няма нужда да се притеснявате за нищо. Свързваме се с тях чрез техния чат на живо и тестваме, като задаваме различни въпроси. Отговорът идва за нула време с много удобни отговори.

Основни функции: (Lite план)

 • съхранение: неограничен
 • Bandwidth: неограничен
 • домейни: Не
 • Уебсайтове: 1 може да бъде домакин
 • Профили на имейли: 25
 • Гарантирано връщане на парите: 30 дни

2. SiteGround (60% отстъпка)

siteground най-добър хостинг за WordPress 2019

SiteGround стартира късно в сравнение с конкурентите си (BlueHost, DreamHost и т.н.), но расте много бързо и направи добра слава, особено сред блогърите. Компанията добре изработи хостинг планове и предлага различни технологии за гарантиране на бързината, продължителността, сигурността и т.н..

Закупуването на план е много лесно и просто трябва да въведете няколко подробности. И сега тук сте в cPanel, където инсталатора на 1 щракване ви очаква за инсталирането на WordPress.

Всички центрове за данни са подкрепени от множество източници на енергия като генератори и UPS, за да поддържат сайтовете Ви винаги онлайн. Има вградена опция за архивиране, за да се предотврати загуба на данни. SSD устройствата, SuperCacher, CloudFlare и много други са само за да направят вашия сайт безумно бърз. Освен това, ако ви е омръзнало да преживявате престоя си със съществуващия хостинг, тогава не се притеснявайте да преминете към изолация на акаунта на SiteGround, активното наблюдение на сървъра никога не ви подвежда..

SiteGround посвети своя опит на услугите за поддръжка и назначи знаещия персонал, който да оказва помощ на клиентите по телефона, чата на живо и системата за издаване на билети. Повярвайте ни, те са на разположение 24 часа в денонощието и отговарят за нула време.

Основни функции:- (StartUP план)

 • съхранение: 10GB
 • Посещения: 10000 / мес.
 • домейни: 1 безплатен домейн, неограничен поддомейни и паркирани домейни
 • Уебсайтове: Можете да хоствате 1 уебсайт
 • Профили на имейли: неограничен
 • Гарантирано връщане на парите: 30 дни

3. InMotionHosting

InMotion хостинг

За целите на оценката, ние приемаме план „стартиране“. Хостинг планът е добре оптимизиран с WordPress и притежава уникални функции като предварително инсталирани WP, автоматични актуализации, бърза ефективност, WP-CLI интеграция и т.н. задвижвайте качествения трафик.

Поддръжката на клиенти, базирана в САЩ, предлага решения за телефонни разговори, чат на живо и имейли във всеки аспект. Можете също да ги сканирате. Свързваме се с тях, използвайки Live Chat (тъй като това е най-често срещаният начин) и ги изпитваме много бързо. Изглежда, че те чакат.

Докато се отнася до скоростта, времето за зареждане е наистина кратко и с помощта на SSD устройствата, OptimumCache и други технологии за повишаване на скоростта услугите са наистина бързи. Също така се поддържа PHP 7, което е много дружелюбно и може да се похвали с бързината. Със средните 99,9% непрекъснато непрекъснато използване на електронна търговия, създател на плъзгане и пускане, компанията винаги е първият ни избор, докато хостваме WordPress и препоръчваме хостинг InMotion без никакви неясноти..

Основни функции: (План за стартиране)

 • съхранение: неограничен
 • Bandwidth: неограничен
 • домейни: 1 безплатен домейн, 6 паркирани домена и 25 поддомейни
 • Уебсайтове: 2 уебсайта могат да бъдат хоствани
 • Профили на имейли: неограничен
 • Гарантирано връщане на парите: 90 дни

4. BlueHost

BlueHost Най-добър WordPress хостинг 2019

Що се отнася до имиджа на марката, няма съвпадение на BlueHost и най-хубавото е това официално препоръчани от WordPress.

Използвайки основния хостинг план, открихме, че те са много професионални в предоставянето на услугите. Инсталаторът с едно кликване се оказва много удобен, докато инсталирате WordPress.

В случай, че се сблъскате с някакъв проблем, можете да се свържете с тяхната 24/7 налична техническа поддръжка на живо чрез Телефон, Чат и Билети.

BlueHost гарантира скоростта чрез използване на технологията за защита на ресурсите и CloudFlare. Използвайки безплатна услуга CloudFlare, можете да увеличите скоростта на вашия сайт с 2x и той ще се зареди в рамките на 2 ~ 3 секунди.

Трябва да преминете към плана „плюс“, тъй като той предлага много функции, отколкото „основния“ план като експерти за спам, 200 долара за рекламни кампании, неограничено съхранение и т.н. и т.н..

Основни функции: (Основен план)

 • съхранение: 50GB
 • Bandwidth: Без измерване (без конкретно ограничение)
 • домейни: 1 безплатен домейн, 25 поддомейни и 5 паркирани домейна
 • Уебсайтове: Можете да хоствате 1 уебсайт
 • Профили на имейли: 5
 • Гарантирано връщане на парите: 30 дни

5. GreenGeeks

greengeek хостинг

Трей Гарднър основава GreenGeeks през 2006 г. Ако сте в съзнание за околната среда, тогава ще се радвате да чуете, че те използват възобновяема енергия и ще получат няколко награди поради техните екологични инициативи.

Чрез приемането на най-новите технологии компания е в състояние да постигне скоростта. Най-новите процесори Intel Xeon, SSD, 64 GB DDR3 Ram сървъри, проектирани за максимална скорост. Нещо повече, сървърите се управляват правилно срещу фактори на сигурност, пожар и влажност, за да се предотврати всякакъв спад на услугите.

Обучен и опитен персонал предоставя помощ по телефона, чат на живо и заявки за билети. Наличен е и голям набор от статии, често задавани въпроси и видео уроци. Така че, ако във всеки случай, ако намерите там чат на живо или друга система бавно, запасът от база знания със сигурност ще ви помогне.

Компанията претендира 99,9% гаранция за Uptime и има множество центрове за данни, така че да се разделят данните между тях, за да се избегне загуба на данни. Повярвайте ни компания със сигурност изпълни техните искания за ъптайм. Що се отнася до времето за натоварване, то е най-вече от 1,7 до 2,3 сек.

Има излишък на функции като безплатен конструктор на уебсайтове, без такса за миграция, SEO инструменти, инсталатор на WP с едно щракване, PHP7, CDN и т.н..

Основни функции: (Основен план) 

 • съхранение: неограничен
 • Bandwidth: неограничен
 • домейни: 1 безплатен домейн, неограничен паркиран и поддомейни
 • Уебсайтове: неограничен
 • Профили на имейли: неограничен
 • Гарантирано връщане на парите: 30 дни

6. DreamHost

DreamHost WordPress хостинг 2019

DreamHost завършва близо 19 години в индустрията и хоства над 1 500 000 сайта. Те предлагат разнообразен хостинг като споделен, управляван, VP и посветен, които са подходящи за хостинг на уебсайтове с малък и висок трафик. След закупуването на хостинг плана тук е малко сложно за потребителите, които използват cPanel, тъй като компанията предлага собствен панел за персонализиране. Но не се притеснявайте, че са го проектирали като удобен за потребителя и след малко фокус е много лесно да се ориентирате.

Сигурност, те държат здраво, независимо дали става въпрос за сайт за електронна търговия или за някакъв вид уебсайт. SSL сертификат, автоматично сканиране на злонамерен софтуер и множество стъпки за удостоверяване са на разположение, за да прикрият дупките за сигурност. Компанията предлага 100% гаранция за необичайно време, което може да е причина за по-високите им цени. Вместо това да използват традиционните дискове, техните сървъри са оборудвани със SSD, което прави вашия сайт драстично бърз

За услуги за поддръжка те не предлагаха никаква поддръжка на клиента по телефона. Те са достъпни в чат на живо, имейл и Twitter 24/7/365 и не забравяйте, че са носителят на наградата за най-добри услуги за клиенти 2016 г..

Тази компания се препоръчва и от WordPress.org

Основни функции: (Основен план)

 • съхранение: неограничен
 • Bandwidth: неограничен
 • домейни: 1 безплатен домейн
 • Уебсайтове: Можете да хоствате неограничен уебсайт
 • Профили на имейли: неограничен
 • Гарантирано връщане на парите: 97 дни

7. MediaTemple

mediatemple отличен wordpress хостинг 2019

Те са в бранша и работят за задоволяване на своите клиенти от 1998 г. насам, а през 2013 г. той е придобит от Godaddy. Mediatemple е един от най-добрите хостинг доставчици на WordPress с цел тя да бъде надеждна за разработчици, блогъри, дизайнери, иноватори и др. След преживяването на личния им план открихме:

Плановете за хостинг на Media Temple се предлагат с базираните в САЩ награди и най-добрите опции за поддръжка и подпомагане на клиентите чрез чат на живо, телефон, билети и дори в Twitter. Ние дадохме своите предпочитания за Live Chat и ги намерихме супер бързи и невероятни. Независимо дали става въпрос за инсталация или някакъв друг проблем, свързан със сигурността, актуализациите, административния панел … те винаги са готови да ви помогнат.

По време на нашия тест за скорост и натоварване ги намерихме доста ефективни. Използването на SSD дискове, мащабируема честотна лента, PhP 7, CloudFlare CDN прави вашия сайт да работи чудесно. 99,99% гаранция за неочаквано време и ако не успеят да ви доставят, можете да поискате кредит съгласно тяхната кредитна политика. Освен това автоматичното архивиране защитава вашите данни.

Въпреки че плановете на Company Grid са скъпи, но в замяна, те ви осигуряват качеството във всеки аспект. Това означава, че те наистина доставят това, което плащате

Друга чудна позиция на компанията са инициативите за сигурност. Често сканиране за злонамерен софтуер, уязвимости, остарели приставки, откриване на спам и др. И SiteLock за откриване и премахване на злонамерен софтуер. Освен това, ако вашият сайт е хакнал, тогава просто им се обадете и оставете техните експерти по сигурността да се справят с проблемите на сигурността. Всичко зависи от вас от какъв тип сигурност се нуждаете, те предлагат различни пакети за сигурност.

Ако искате да се освободите от притеснения, медийният храм е чудесен вариант да помислите:

Основни функции: (Личен план)

 • съхранение: 20GB
 • Bandwidth: 1TB мащабируем
 • домейни: Не
 • Уебсайтове: 100 могат да бъдат хоствани
 • Профили на имейли: 1000
 • Гарантирано връщане на парите: 30 дни

8. HostGator

Хостинг хостинг 2019

Започвайки от стая в университетското общежитие през октомври 2002 г. от компанията Brent Oxley печелят повече от 1000 активни клиенти за година. Сега, Hostgator е голямо име и най-добрият хостинг на wordpress за уеб сайтове и блогове с малък и среден трафик. Те предлагат голямо разнообразие от хостинг планове, включително Shared / Web, Cloud, WordPress, Reseller, VPS и Dedicated. Основното предимство, което те имат, е ценообразуването, което е рационално, ако го сравним с качеството.

За целите на тестването закупихме планът за люпене, който смятаме за добър план за начинаещи.

Обаждания, чат на живо, билети, видео уроци и големият запас от форуми са на разположение 24 x 7 x 365. Подкрепящите услуги са добри и персоналът е много добре познат, но докато преживяваме, чатът на живо отнема 15 до 45 минути. Но това няма да се случва всеки път, когато понякога те са бързи. Но компанията трябва да я подобри и да бъде последователна.

Продължителността на работата е много важна, защото ако сайтът ви е намален, хората преминават към друг и така сте загубили много клиенти и читатели. SiteGround, претендиращ 99,9% гаранция за непредвидено време. Нашият тест показва, че услугите на компанията са стабилни и поддържа сайта Ви винаги онлайн.

HostGator осигурява $ 100 за Adwords, $ 100 за Yahoo! / Bing, вграден WP инсталатор, достъпни цени, cPanel, безплатен сайт за изграждане на повече от 4500 безплатни шаблона и много други. Просто влезте в HostGator със сигурност ще се насладите на техните услуги

Основни функции: (Излюпващ се план)

 • съхранение: Unmetered
 • Bandwidth: Unmetered
 • домейни: Без свободен домейн, неограничени поддомейни
 • Уебсайтове: 1 разрешено
 • Профили на имейли: неограничен
 • Гарантирано връщане на парите: 45 дни

9. WebHostingHub

webhostinghub

WebHostingHub предлага само споделени планове за хостинг на wordpress и известен като много добър вариант за малките уебсайтове. Не твърде стара, компанията стартира дейността си през 2010 г. WebHostingHub под ръководството на InMotion Company (голямо име в хостинг индустрията), което е много плюс в полза на WHH.

Те не са пуснали никаква статистика или не искат гаранция за Uptime. Но резултатите от нашите тестове са доста приемливи и поддържат вашия сайт функционален. Сайтове с ниска скорост, дразнят клиентите, затова компанията предлага SSD устройства, които са известни с висока скорост в сравнение с механичните устройства.

Конкурентното предимство на компанията е броят на предлаганите функции. SSD е с 20x скорост от традиционната, 90 дни за тестване на услугите, кредит за маркетингови кампании, Softaculous инсталатор, няма престой по време на миграция, плъзнете & drop builder, cPanel, много съвместим с WordPress, POP3 / IMAP Email и списъкът продължава. Те таксуват много малка сума ($ 1) за създаване на резервно копие след всеки 24 часа.

Много приятелска и съвместна поддръжка на разположение 24/7 на вашите услуги по телефон, чат на живо, имейл. Можете също да разговаряте с тях през скайпа. Подкрепата, която получихме беше фантастична. Те публикуваха информацията във Facebook и Twitter, свързана с инструменти, които могат да бъдат полезни за изграждането на сайта и блоговете, така че ги следвайте, за да останете актуална.

Основни функции: (Spark)

 • съхранение: неограничен
 • Bandwidth: неограничен
 • домейни: 1 безплатен домейн, 5 паркирани и 25 поддомейна
 • Уебсайтове: 2 разрешени
 • Профили на имейли: неограничен
 • Гарантирано връщане на парите: 90 дни

10. HostWinds

hostwinds надеждни хостинг доставчици на WordPress 2019

Е, компанията не се отличава добре от останалите в бранша. Започнете наскоро през 2010 г. компанията създава различни центрове за данни в Далас, Тексас и Инфомарт, които са подкрепени от генератори, чилъри, мониторинг на сигурността и т.н., за да се предпазят от всякакви бедствия.

Hostwinds се стреми усилено да предоставя изключителни услуги за поддръжка. Намерихме чата на живо достатъчно справедлив, за да разрешим проблема своевременно. Телефон, чат на живо, система за билети и база данни на знания се поддържат от компанията, за да се разберат проблемите на клиентите. Тези услуги са достъпни всеки път, всеки ден и през цялата година.

Компанията добре изработи технологиите за осигуряване на максимална скорост и 99,9% гаранция за необичайно време. Резултатите са доста уважавани и стабилни. Техниката WindSpeed ​​помага за защита на всеки потребителски ресурс и извършена оптимизация, която прави вашия сайт по-добър.

Основни функции: (Основен)

 • съхранение: неограничен
 • Bandwidth: неограничен
 • домейни: Без свободен домейн, неограничен поддомейни
 • Уебсайтове: 2 разрешени
 • Профили на имейли: неограничен
 • Гарантирано връщане на парите: 60 дни

Заключение – Кой е най-добрият домакин на WordPress на 2020 г.?

По-горе списък стрес за най-добрите домакини, което показва задоволителни резултати. Ако сте любител на WordPress и търсите хостинг, който най-добре отговаря на вашия блог или сайт, тогава трябва да опитате от тях.

Почти всички компании, използващи SSD, за да осигурят висок отклик като InMotion, SiteGround, A2Hosting и др. Всяка от хостинг компаниите има своите плюсове и минуси като WebHostingHub и SiteGround предлага много функции в удобни за портфейла пакети, но WHH е ново име в бранша, докато SiteGround ограничава броя посещения на месец.

Според нас InMotion, A2Hosting, SiteGround се представят малко по-високо и плавно и са подходящи от всички гледни точки (цена, най-новите технологии и т.н.), докато MediaTemple също е много добър вариант, но скъп.

SiteGround: Препоръчано от WordPress.org, подкрепено от авангардна инфраструктура, SSD дискове, множество центрове за данни, най-новите сървъри от най-висок клас и най-добрата поддръжка на клиенти.

InMotionHosting: SSD хостинг, безплатна миграция, безплатно име на домейн, различни поддържащи канали, години опит в индустрията, 90 дни гаранция за връщане на парите

A2Hosting: Неограничено съхранение на SSD дискове, безплатно автоматично активиране на SSL, доверено и повишено от отделни потребители, както и уебсайтове за преглед на трети страни.

В крайна сметка искаме да кажем това, изберете компанията, която най-добре отговаря на вашите изисквания. Ние внимателно съставихме списъка, след като направихме няколко теста и преценки от различни ъгли (производителност, подкрепа, стойност и т.н.). Изберете правилния хостинг на WordPress, отговарящ на всички нужди на хостинга и способен да се справи с трафика.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map