10 най-добри евтини Linux VPS доставчици 2020

1

Ловите ли VPS сървъра за хостинг на вашите прерастващи проекти?


Любопитни ли сте дали има някой евтин доставчик на Linux VPS?

VPS се отнася до виртуален частен сървър и също е описан като виртуален специализиран сървър. При този тип хостинг физическият сървър е разделен на множество виртуални машини със специализирани ресурси като RAM, съхранение и процесор.

VPS сървърът позволява повече контрол като инсталиране на желаната ОС и администриране на сървъра. Той може да побира по-големи сайтове ефективно, благодарение на специалната среда. Въпреки че VPS сървърът също споделя между различните потребители, но има значително по-малко количество потребители на целия сървър.

Някои уникални предимства, притежавани от VPS сървъра

 • Лесна мащабируемост и допълнителни ресурси могат да бъдат добавени чрез навигация до контролния панел
 • Предоставя сегрегирана среда на всеки потребител, следователно не може да бъде прекъсната от съседен VPS
 • Осигурете по-голяма сигурност
 • Всеки потребител има своите специални ресурси като RAM, CPU и съхранение и т.н..
 • Осигурява най-висока продължителност на работа и пламващи бързи ресурси Ресурси като специализирания сървър на половината от цената Предоставя root достъп и дори можете да променяте операционната система
 • Имате избор да използвате управляван и неуправляем VPS сървър и много други

Поради горната функция на линията, обикновено се вижда, че подобни услуги може да са изключително скъпи. Но наистина не е така VPS хостингът може да ви струва повече от споделения хостинг, но въпреки това остава достъпен.

евтини доставчици на Linux сървър за vps

Така че, ако търсите евтин VPS сървър, който работи с операционната система Linux и осигурява по-голяма надеждност, сигурност и спокойствие, тогава идвате на правилното място.

Топ 9+ най-добрите евтини Linux VPS хостинг доставчици 2020

1. Каматера

Kamatera

Kamatera е идеално място за Linux и Windows ентусиасти, които търсят едно гише, за да се възползват от много достъпни, но мащабируеми виртуални сървъри, захранвани от облачна инфраструктура. Компанията има дългогодишен опит в ИТ сектора (оперира от 1995 г.), това е повече от две десетилетия. Въпреки това, те са в състояние да предоставят модерни услуги, спокойствие и услуги, ориентирани към производителността по целия свят чрез множество центрове за данни, разположени на четири континента.

Kamatera ви позволява да избирате от до 13 глобални центрове за данни, подкрепени от твърди дискове, мощни процесори Intel Platinum и 400Gbit честотна лента с 99.95% време на работа – гарантирано. С тяхната уеб базирана конзола са необходими по-малко от 60 секунди за внедряване на облачен Linux VPS, тъй като всичко е автоматично, благодарение на незабавното осигуряване. Всичко, което трябва да направите, е да изберете местоположението в центъра за данни, предпочитания сървър, необходимата OS / App, Брой на процесорите, Ram, хранилище, парола и име на проекта.

Има куп операционни системи (100+ изображения на ОС), достъпни за инсталиране с различни версии, включително Ubuntu, CentOS, Windows, FreeBSD, Debian и т.н. Човек лесно може да инсталира cPanel, WordPress, Redis, MySQL, nfSense, phpMyAdmin и LEMP също благодарение на удобния за потребителя контролен панел. Разработчиците могат да разгърнат и персонализирана ОС. Добавки като архивиране, частна мрежа и управляван хостинг могат да бъдат активирани по време на процеса на внедряване или по-късно в зависимост от вас.

Освен облачен VPS, Kamatera предлага разнообразна гама от продукти, включително блоково съхранение, балансиране на натоварването, защитна стена, частна облачна мрежа и управлявани облачни услуги за всички групи потребители. Техните планове за блоково съхранение започват от 0,05 долара / GB на месец, което е най-подходящо за съхранение на бази данни и приложения на ниска цена. Балансиращото натоварване е удобно при управление на огромен уебсайт, приложения или среда за разработка, за да се раздели работното натоварване на множество за минимизиране на проблеми с производителността.

Каматера планира цена

Kamatera предлага до 9 предварително приспособени планове, заедно с персонализирана опция, където можете да конфигурирате всеки аспект на вашия сървър. Първият пакет носи мощността на 1 vCPU, 1GB Ram, 20GB SSD пространство и гигантската 5TB честотна лента с цената на само $ 4 / месец или $ 0,005 / час – не е ли безумно ниско? Получавате две опции относно системата за фактуриране; почасово и месечно. Всички тези бонуси се предлагат с 24/7 налична премия за клиенти. Очаква се безплатен пробен период от 30 дни HostingSprout посетители, така че го дайте НАПРАВЕТЕ веднага ДНЕС.

2. Vultr (само $ 2,50 / месец)

Vultr Linux VPS сървъри у дома

Независимо дали сте разработчик, уеб администратор или блогър, Vultr предлага най-евтините Linux VPS сървъри, способни да работят различни Linux дистрибуции, приложения и също да инсталират персонализирани ISO. Въпреки факта, че предоставят безумно достъпни услуги за облачен хостинг за разработчици, тяхната продължителност и скоростта на рендеринг също са невероятни. Наличието на множество центрове за данни по целия свят гарантира ниска латентност, като по този начин най-бързите скорости на зареждане. Можете да изберете от 16 места и да конфигурирате най-близкия облачен сървър към вашата целева аудитория.

Центровете за данни на Vultr се състоят от сървъри от световна класа, изградени с хардуер на корпоративно ниво, SSD дискове, Intel процесори и авангардна инфраструктура. Не можете да извлечете максимума от своите инстанции без удобен и мощен панел за управление, затова те ви предлагат интуитивен контролен панел, богат на функции, който улеснява разгръщането, унищожаването, промяната и конфигурирането на системни настройки с няколко кликвания на мишката , Те гарантират максимална използваемост, като предоставят пълен контрол и достъп на администратора над вашата виртуална машина.

Когато традиционният споделен хост поиска да се абонирате за дългосрочни планове, за да се възползвате от максимална отстъпка, Vultr цени вашите пари, тъй като предлагат почасова и месечна система за таксуване. Тяхната система за фактуриране изчислява използваните ресурси и създава фактури според използваните ресурси. Това каза, че плащате само за това, което използвате (pay-as-you-go). Разработчиците могат да интегрират API в своята среда за разработка и да управляват сървърите си бързо.

За различни вкусове на ОС и за да задоволите всички видове нужди на потребителите, има широк спектър от дистрибуции, включително CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, OpenBSD и CoreOS и др. Освен това можете лесно да разгърнете машина с Windows за ASP, .Net и приложения, базирани на Windows. Изолирането на частната мрежа може да бъде постигнато чрез използване на IPv4 и IPv6 IP адреси. Като цяло, силно препоръчваме Vultr за разработчици и програмисти, както и за уебмастъри, които търсят нискотарифни VPS захранвани от облак.

3. A2Hosting

A2Hosting е друг най-високо оценен евтин Linux VPS доставчик, който предоставя на клиентите изобилие от функции като част от техните услуги. Те са дълбоко оценени като един от най-добрите и ценни хостинг доставчици. Основана през 2003 г., сега A2Hosting предлага споделени, облачни, VPS, специализирани и специализирани хостинг планове за WordPress. И за нула време можете също да настроите VPS сървър.

То предлага неуправляем, управляван и Core VPS хостинг пакети. Стартира неуправляемата услуга само 5 долара и се счита за най-добрата опция за VPS на ниски цени за опитни разработчици. Обратно на управляваните планове, неуправляемата услуга осигурява root достъп и така имате пълен контрол над операционните системи, основни настройки като зареждане, изключване и много други административни права.

A2Hosting предлага множество възможности за избор на центрове за данни, разположени в САЩ (Мичиган), Европа (Амстердам) и Азия (Сингапур), без да налагат допълнителни такси. Всичките им сървъри са надарени със SSD хранилище и следователно можете да очаквате голямо предимство в скоростта. Освен това имате възможност да задействате Турбо ускорение в процеса на касата за повишаване на скоростта. Освен това A2Hosting ви позволява да избирате от Linux операционната система като Debian, CentOS, Ubuntu и много други.

Всички неуправляеми планове са конфигурируеми и така ви позволява да изберете ядра на процесора, съхранение, честотна лента и RAM памет и т.н., според вашите спецификации. Най-основният неуправляем план включва 20GB съхранение, 1core, 512MB и 2TD трансфер на данни. Задачите могат да се извършват чрез командни линии, но имате незадължителен cPanel което ще струва $ 19,95.

конфигуриране на A2hosting linux VPS сървър

Но ако търсите спокойни решения и нямате нищо против да плащате за тях, тогава техните управлявани планове са за вас. Планът идва в $ 32,99 на месец с 4GB RAM, 75GB SSD пространство, безплатен SSL, 4 vCPU, cPanel и Turbo скорост. Но това няма да ви даде корен достъп, което ще бъде проблем за някои потребители. Така че, ако потребителите искат root достъп до управлявани VPS услуги, A2 предлага специално разработени планове на Core VPS в рамките на една и съща цена.

Заедно с услугите на първокласно качество те предоставят и поддръжка на клиенти на ниво Гуру. 24/7 Чат на живо, телефон, Skype и система за билети са просто поддържани за незабавно решаване на проблеми с клиентите. Освен това всички планове са подкрепени по всяко време гаранция за връщане на парите, в рамките на първите 30 дни пълно възстановяване и след това възстановено възстановяване. Те предлагат и безплатни услуги за миграция на сайтове. Абсолютно ги препоръчваме, тъй като A2hosting е сигурен, стабилен и надежден доставчик.

4. Хостингер – $ 3,95 / месец

Когато говорим за безплатен хост на WordPress без реклами, Hostinger е достатъчно щедър, за да ви помогне да създадете уебсайт, без да плащате нито една стотинка. Въпреки че безплатният акаунт се предлага с ограничен достъп, но позволява създаването на напълно функционален сайт. Освен своите евтини споделени хостинг планове, те имат и най-евтиния виртуален частен хостинг сървър, пълен с поддръжка на Linux и различни дистрибуции. Той също така позволява специален IP адрес за картографиране на потребителски порт чрез IPv4 и IPv6, дори и за самия основен пакет.

Докато търсите евтин VPS за Linux, Hostinger включва дистрибутор с широк диапазон като CentOS 64 бит, CentOS с cPanel и WHM, контролен панел VestCP, панел Webuzo, Fedora, Ubuntu и Debian и т.н. Просто казано, вие вземете различни дистрибуции и архитектури, за да настроите желаната среда за хостинг за вашите проекти. За максимално удобство на потребителите има инсталатори на скриптове с едно щракване, които позволяват лесно разгръщане на всяка операционна система, Minecraft сървъри, VPN и интеграция с други приложения. Освен това функцията с едно щракване пакетира всички популярни скриптове и опции за ОС.

Всички VPS сървъри на Hostinger, изградени с твърди дискове и статистика на хардуера, което означава светкавична производителност е гарантирана. SSD дисковете работят 20x или по-бързо в сравнение с традиционните механични устройства. Това каза, че осигурява по-висока I / O скорост дори по време на скокове на трафика. Високата надеждност се осигурява и чрез използването на процесори Intel Xeon и 128 GB RAM. Комбинацията от всички тези авангардни хардуер води до оптимизирана за производителност платформа, изградена за потресаващи услуги.

Благодарение на мощните инструменти за управление, които улесняват извличането на максимума от вашия виртуален сървър, от таблото за управление, изпълнението на архиви и разполагането на инсталационни контейнери са бързи. Техническата поддръжка е денонощна, за да ви помогне чрез чат на живо и имейл дори за неуправляеми VPS акаунти. Може би знаете, че много хостове не предлагат помощ на клиентите за неуправляеми услуги, но това не е вярно, когато изберете Hostinger. Те имат екип от вътрешни експерти, които решават вашите проблеми възможно най-скоро. Самият основен план струва само 3,95 долара на месец с 1GB RAM, 2,4 GHz, 20GB SSD съхранение и 1 TB честотна лента..

5. хостинг на InMotion

InMotion е топ компания, която със сигурност ще ви хареса да срещнете, когато търсите достъпен VPS сървър. Всички техни виртуални сървъри идват със съвременни функции. Убедителната точка е, че те представят облачна базирана инфраструктура, за да направят услугите си непобедими. Освен това, вие ще получите безплатни услуги за управление на сървъра като актуализации на ОС и кръпки за сигурност и т.н. Те предлагат a общо две места за избор на център за данни: Вашингтон, D.C и Лос Анджелис, Калифорния.

InMotion включва множество мощни функции. Всички планове, включени в cPanel който е най-интуитивният контролен панел в бранша, който прави управлението на функции като домейни, имейл и бази данни много по-лесно. И наистина не е нужно да плащате за това отделно дори в евтини Linux сървърни планове. Също така техните планове са оптимизирани за електронна търговия и те предоставят безплатни услуги за миграция на сайтове.

Вие сте доста обезопасени, докато използвате InMotion, тъй като те предлагат безплатни услуги за архивиране на данни. Plus Live State Snapshot се оказва много полезен, когато сървърът ви е неустановен чрез надграждане на всяка версия на приложението. С тази хубава функция всъщност можете да се върнете назад във времето, за да оправите всичко както трябва.

В момента има 3 различни VPS планове. Основният план “VPS-1000HA-S” се появява с 4GB RAM, 4TB месечна честотна лента, 3- IP адреси и безплатен SSL сертификат. Тъй като можете да хоствате неограничени домейни, така че за това, те също предлагат достатъчно 75GB хранилище на SSD. Освен това, вие сте в състояние да получите безплатно име на домейн с всички 6 и 12-месечни планове.

Бърз преглед на основните функции на VPS.

функции inmotion linux vps

InMotion винаги поддържа помощ на клиентите за техните приоритетни нива и обслужва решенията чрез незабавен чат на живо, скайп, билети и телефон. Заедно те поддържат и огромна база от знания. InMotion е един от любимите ни доставчици и сме сигурни, че много други потребители биха ви казали същото. Плюс това е най-доброто място за получаване на всички видове хостинг решения в разумни цени.

6. DreamHost

DreamHost е един от най-евтините Linux VPS хостинг доставчици с управлявани услуги. Те носят надеждно решение за блогъри, дизайнери и разработчици. Създадена през 1997 г., компанията достига дълъг път и затова е призната за надежден доставчик. Сега те са поели ангажимент да предоставят 100% време за изпълнение и под секунда бърза услуга.

Просто се изисква да попълните процеса на плащане и те ще дадат ясно да стартирате сървъра в рамките на нула време. По-нататък DreamHost има дългосрочна сделка за поддръжка с Ubuntu, която осигурява най-новите актуализации, покривайки дупките за сигурност и безпроблемните услуги за по-малко време на престой. Те осигуряват съхранение на 20x по-бързи SSD дискове вместо стандартните дискове SATA.

DreamHost предлага вътрешен контролен панел, който помага за ескалиране на ресурсите. Закупуването на план, който носи повече ядра RAM, Storage и CPU за нов проект, е основната причина за ненужни разходи, така че чрез контролния панел можете да поръчате повече ресурси само когато е необходимо. Мащабируемостта като тази доста спестява разходи.

Освен това техните много достъпни хостинг планове за Linux се предлагат със стандартни функции като PHP, Perl, Python, Nginx, XCache, SSH достъп и други. Плюс това, всички планове включват криптиране на Let, което може да се активира с едно кликване и се счита за съществен елемент в SERP.

Dreamhost VPS функции

Основният план просто се развива във $ 15 с 1 GB RAM и 30 GB съхранение на твърди устройства. Също така, те дават неограничена честотна лента с всички пакети. Най-добрата част от плановете на DreamHost, които има няма ограничение за броя на домейните, които можете да хоствате в един акаунт и по този начин разработчиците и дизайнерите могат да инициират множество проекти за своите клиенти. Освен това ще ви бъде предоставен 1 специален IP адрес с този план.

Ако сте настроили VPS в акаунта си, но сте заключили, че този VPS не достига вашите нужди и искате да го анулирате, ще ви се върне услугата за цялата година минус първия месец за VPS. Техният персонал за техническа поддръжка е винаги денонощен, за да ви помогне. Те са достъпни в Twitter и имейли с доста приятен период на реакция. Чатът на живо е достъпен от 6:00 до 22:00 тихоокеанско стандартно време (PST). Като цяло, DreamHost е не само евтин, но и един от най-добрите доставчици на Linux VPS.

7. Bluehost

Рядко има някой, който работи онлайн (уеб администратори, блогъри) и не знае за Bluehost. Компанията е невероятно преобладаваща сред начинаещите. Bluehost предлага различни планове за задоволяване нуждите на най-различни клиенти. Услугите им се състоят от споделени, облачни, управлявани WordPress, WooCommerce, VPS и специализирани хостинг планове. Също така можете да регистрирате домейн с тях.

Евтините цени на Bluehost правят Linux VPS достъпна за всички. Компанията използва съвременни технологии като OpenStack и KVM. Освен това, прилагайки хипервизора KVM, BlueHost гарантира гарантирани ресурси за всеки VPS потребител.

Bluehost предлага подобрен cPanel което е най-интуитивното табло на пазара. Това е много хубаво за начинаещите потребители или за тези, които не искат да работят със сложни командни линии. Освен това те предоставят пълния достъп до CentOS и до сървъра, за който сте платили. Друго огромно предимство на получаването на Bluehost е, че допълнителни ресурси са в движение. Можете да добавите още хранилище чрез cPanel в движение.

Bluehost става по-благоприятен избор, ако търсите евтини, но сравнително надеждни VPS услуги с невероятни функции. В рамките само на $ 19,99 / месец. можете да наемете виртуален сървър, който има 2 ядра CPU, 30 GB SAN хранилище на SSD, неограничена честотна лента и 2 GB RAM. Те също включват 1 IP адрес. Има и 30-дневна гаранция за връщане на парите за парите ви. Ще получите и едно безплатно име на домейн.

Въпреки че е добър доставчик, но има някои недостатъци в получаването на Bluehost. На първо място, те не предоставят избор на местоположението на центъра за данни. Избор на местоположение на център за данни може да бъде наложително при създаването на сайтове за електронна търговия. Второ, когато повечето компании предлагат безплатно кодиране, Bluehost го включи като незадължителна функция и трябва да платите допълнителна сума за това.

Отличната поддръжка на клиенти е крайъгълният камък на вашия хостинг пакет, където можете да адресирате всички усложнения, които срещнете и да получите решения от техническите експерти. Bluehost ви увери в денонощната поддръжка на клиенти чрез чат на живо, имейл и обаждане. Въпреки че Bluehost отнема до 10 мента. в отговор, но като цяло предоставя доста задоволителни услуги.

8. Host1Plus

Host1plus е един от доставчиците, които предлагат евтини Linux VPS на SSD и по този начин извежда производителността на напълно ново ниво. Те основно проектираха услугите за разработчици. Можете да стартирате вашия VPS сървър само $ 4 / месец с множество функции за развитие. Цените допълнително се движат надолу, като просто увеличите продължителността на абонамента за повече от месец.

Host1plus е изграден върху здравата инфраструктура, която използва процесори Intel Xeon, виртуализация на OpenVZ и кешираща система SSD. Освен това тяхната връзка поддържа до 500 Mbps възходяща връзка. Освен това те твърдят, че предлагат система за съхранение RAID 10, която е известна с бързата скорост и минималната степен на отказ.

хостинг функции хост1plus linux vps

Едно нещо, което искаме да изясним, че е по-достъпно за опитните разработчици, тъй като те лесно могат да работят в командните редове. От друга страна за неопитни и нетехнически потребители, Host1plus предлага cPanel лиценз, който ще струва $ 15 / месец, което прави техните услуги малко скъпи.

Има голямо количество планове за избор, така че можете да забележите удобно този, който може да изпълни вашите изисквания. Първият им план, наречен „Amber“, позволява 20GB Ceph съхранение, 512 MB RAM, 1 Core CPU и 1TB честотна лента. Освен това Host1plus ви позволява да стартирате Linux OpenVZ и Linux KVM план.

Настройването на VPS сървър с Host1plus е много лесно. Просто изберете желания от вас център за данни, който е стратегически разположен близо до вашата целева аудитория. Те имат общо 5 места около картата, които са Чикаго (САЩ), Лос Анджелис (САЩ), Сао Пауло (Бразилия), Франкфурт (Германия) и Йоханесбург (Южна Африка). След това изберете Linux системата, която искате да използвате, и поставете платежната информация. Това е

Linux OS

Host1plus предоставя услуги за поддръжка. Но единствената част, която ни разочарова, е липсата на чат на живо, който е достъпен само по време на 9-18 GMT + 3. Въпреки, че отговорът е бърз, но те трябва да предлагат денонощни чат услуги за бързо справяне с проблемите на клиента. Като алтернатива можете да осъществявате контакт чрез имейли или да разглеждате техните уроци и база знания. Като обобщим можем да кажем, че е добър доставчик на VPS, но за опитни разработчици.

 • Топ 10 най-евтини хостинг на VPS сървъри: Най-добрите евтини VPS сървъри

9. HostGator

HostGator е изненадващо често срещан сред търсещите, които искат достъпни хостинг решения. Наред с основните хостинг решения като споделен и управляван WordPress, те са предпочитани и заради светкавично бързото си, но достъпно облачно хостинг решение за блогъри. С HostGator можете да получите VPS сървъра със или без cPanel

Вашият виртуален сървър е изцяло изолиран от други потребители и осигурява автономен контрол върху инсталирането на операционна система и конфигуриране на настройките. За всички Linux VPS сървъри, те осигуряват съхранение в RAID 10 система което осигурява по-добра защита и максимална достъпност на вашите данни. Освен това, ако ще започнете малък проект, няма нужда да получавате по-голям план, тъй като лесно можете да монтирате ресурсите, когато сайтът ви прераства.

Първият им план наречен Snappy 2000, който осигурява достъп до 2 ядра процесор, 2GB RAM, 120GB уеб пространство и 1,5TB честотна лента. Те включват 2-IP адреси. HostGator дава достъп до водещи функции като уеб сървър Apache, PHP, MySQL, Perl и Python и др., HostGator гарантира DDOS защита, IP защитна стена и някои други строги мерки за сигурност. VPS сървърите се захранват от процесори на Intel.

Що се отнася до ценообразуването, HostGator може да ви причини сериозен шок. За по-кратко време, те се превръщат в наистина скъпи услуги $ 79.95 / месец докато цената започва да намалява с увеличаване на периода на абонамента и става само 19.95 долара. Без съмнение те са отличен доставчик на VPS, но тактиките като тази карат клиентите да ги избягват.

Със сигурност техният клиентски персонал е на разположение 24/7, но те не са толкова остри, колкото трябва да бъдат. През повечето време трябва да изчакате поне 10 минути, докато понякога периодът на забавяне може да се увеличи до 30-40 минути. Има редки случаи, когато получаваме бърз отговор.

По-точно, що се отнася до ефективността на VPS сървъра, несъмнено те са невероятни, но тяхната ценова стратегия и услуги за поддръжка са най-важните фактори за сделката. Така че, след като се абонирате за техния план, ако осъзнаете, че това не е услугата, която искате, поискайте възстановяване, тъй като те предоставят 45-дневна политика за възстановяване.

10. 1и1

1and1 е доставчикът, който пуска най-евтиния Linux сървър за нула време. Съвременните технологии като VMware Virtualization, Intel Xeon 2660 v2 & 2683 v3 и SSD устройства са приети от 1and1, за да предоставят услуги с първокласно качество. На всичкото отгоре техните VPS планове се захранват от облачни услуги.

1&1 предлага планове както за Windows, така и за Linux потребители. Имате право да избирате от тоновете шаблони на ОС като Ubuntu, Debian, Windows 2012, 2008 и 2016 и т.н..

Те предоставят избор на центрове за данни в САЩ, Германия и Испания. Най-ниският им пакет се състои от 1 ядрен процесор, 512 MB RAM и щедро количество памет (30 GB) на SSD устройствата. Няма нужда да се притеснявате за месечния трансфер на данни, тъй като те позволяват неограничен трафик на всички планове. Плюс това, включен SSL сертификат.

Също така имайте предвид, че те просто позволяват 1 статичен IP адрес. Освен това, ако искате да използвате cPanel или Plesk, тогава трябва да се абонирате за техния план „Cloud M“ на виртуалния сървър. Настройването на акаунт е изключително лесно, просто изберете центъра за данни и изберете ОС, данни за плащане и там отивате. Готово.

Погледнете видни характеристики на 1and1;

1and1 vps сървър функция

1&1 е много като решение на VPS за опитни разработчици. Най-забележимата причина, че те не предложи чат на живо, така че трябва да се свържете с тях чрез имейли или Call. Смятаме, че чатът на живо е по-удобен, ако първият ви език не е английски и пропускането на такава функция наистина е разочароващо за начинаещите потребители.

Тъй като не всеки е технологично настроен човек и среща няколко инцидента. Можем да предположим как се чувства, когато възникне критичен инцидент, но няма начин да получите незабавна помощ от компанията. Така че ние никога не насърчаваме новите потребители да изберат доставчик като 1&1, който не предлага много основен чат на живо. Но ако знаете администрация на сървъра, тогава е добре да отидете и определено е много достъпна.

 • Топ 10 на най-добрите доставчици на хостинг сървъри за Linux

 заключение

По-малките сайтове работят отлично със споделен хостинг, но за големи уебсайтове абсолютно се нуждаете от VPS среда. По-горе прегледаните доставчици на VPS не са просто евтини, но и перфектно отговарят на вашите нарастващи нужди. Всички те превъзхождат индустрията и предлагат решения на разработчици, дизайнери, блогъри и предприятия.

И така, какво препоръчваме за евтино Linux VPS решение?

Въпреки че всички прегледани хостове са страхотни, но несъмнено препоръчваме InMotion управляван VPS хостинг, който е подкрепен от облачната инфраструктура. Той обхваща всички основни функции за разработчици, блогъри и уебмастъри. Освен това те са изключително бързи и осигуряват солидно време за изпълнение в рамките на разумните цени.

Ако преследвате неуправляеми планове, тогава A2 хостинг е добре познат играч и предлага евтин Linux VPS сървър.

Изборът е изцяло ваш, имайте предвид вашите разпоредби и изберете от този, който разгледахме по-горе, за да получите достъпни и ценни услуги.

Значи опитвали ли сте някой от доставчиците, обсъдени по-горе, или ще опитате? Споделете ценния си опит с нас и други читатели чрез коментари.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map