Kako narediti aplikacijo za igre za brezplačni splet (in orodja za začetek)

Se kdaj vprašate, zakaj so aplikacije za mobilne igre tako priljubljene? Seveda obstaja razlog za to. Industrija mobilnih iger velja za najbolj donosno in največjo poslovno priložnost za morebitne prihodke. Vedno več podjetij bo izkoristilo mobilne igre, saj naj bi na svetovnem trgu iger ustvarili 152,1 milijarde USD 2019.


Nenehne številke spodbujajo podjetja k izdelavi zelo privlačnih aplikacij za mobilne igre za promocijo blagovne znamke. Ker je donosnost ključnega pomena za razvoj aplikacije za mobilne igre.

Zato je nujno, da se mobilna igra z zelo privlačnimi in zasvojenimi funkcijami in presenetljivo uporabniško izkušnjo zagotovo doda na ta seznam najbolj iskanih funkcij.

V tem članku boste raziskali, kako uspešno narediti aplikacijo za mobilne igre. Začnimo s temi zgodbami o uspehu po vašem navdihu.

Najbolj uspešne aplikacije za mobilne igre na svetu

1. Candy Crush

candy crush - kako narediti aplikacijo za mobilne igre brezplačnoVir: Poligon

Candy Crush se je začela junija 2016 in do danes je igra še vedno najljubša za ljudi, še ne kaže znakov ustavitve. Skrivnost uspeha Candy Crush je preprost koncept, zaradi katerega se igralci vračajo za več.

Na začetku igra uporabnikom omogoča, da se preprosto ujemajo s tremi barvnimi bonboni. Uporabniki so po zaključku vsake stopnje našli zadovoljstvo. Pozneje, ko uporabniki prehajajo različne ravni, potem začnejo odklepati različne funkcije, ki so zasvojenost z igro. Uporabniki so morali prijateljem poslati tudi prošnje Candy Crush za odklepanje življenj. Na splošno so barve, dizajn, zvočni učinki in funkcije zelo privlačni in postanejo razlog za uspeh aplikacije.

2. Spopad klanov

Spopad klanov - kako narediti aplikacijo za mobilne igre brezplačnoVir: Reddit

Aplikacija Clash of Clans, ki jo poganja Supercell, se je leta 2012 postavila kot mega-prodajalec. Skrivnost uspeha aplikacije je njegova funkcija za več igralcev, dober igranje, koncept, grafika in uporabnost. Še več, tako Clash Royale kot Clash of Clans sta v letu 2018 ustvarila 635 milijonov dolarjev dobička v višini 1,6 milijarde dolarjev..

To je bilo nekaj primerov najuspešnejših svetovnih aplikacij za mobilne igre, ki so prinesle velike prihodke. Zdaj morate razmišljati o ustvarjanju aplikacije za igre, kajne? Če je odgovor pritrdilen, je tukaj popoln opis, kako opisati načine za uspešno izvedbo brezplačne aplikacije za igre.

Kako narediti aplikacijo za igre brezplačno

Preden te sprejmejo na aplikacija za mobilne igre razvojno potovanje, naj vam razložimo nekaj pomembnega. Večinoma mnogi od nas ustvarjajo aplikacije za mobilne igre, da ustvarijo nekaj dohodka, za to pa potrebujete ravno strategijo zaslužka.

Ustvarite strategijo zaslužka za svojo aplikacijo za mobilne igre

Če ustvarjate svojo aplikacijo za igre na srečo z namenom dobička, morate najprej ustvariti strategijo zaslužka. Strategija zaslužka vam bo pomagala ugotoviti, kako lahko z aplikacijo dosežete največjo korist.

Ko razvijete igro za mobilne naprave, vložite nekaj stroškov, da jo povrnete, morate imeti strategijo zaslužka. Za oblikovanje pokončne strategije monetizacije izberite med naslednjimi najpogostejšimi načini.

 • Nakupi v aplikacijah – Nakup v aplikaciji je dober način za zaslužek igralcev. Nakup v aplikaciji je pristop, ki igralcem omogoča nakup virtualnih izdelkov za določeno igro, s pomočjo katere lahko razvijalci ustvarijo denar.
 • Vključite vsebino oglasa – Drug odličen način za pridobivanje dohodka od iger na srečo je oglaševanje. Oglase lahko kombinirate z nakupi v aplikacijah. Obe strategiji bosta neverjetno delovali, vendar vključite najprimernejše oglase, sicer ne boste dobili želenih rezultatov.
 • Premium različice – Premium različice omogočajo igralcem, da si ogledajo predstavitev vašega izdelka in nato plačajo, če želijo še naprej igrati.

Orodja za začetek

Če želite razviti svojo naslednjo igro za mobilne naprave, si oglejte ta hitri vodnik, ki vam bo pokazal nekaj osnovnih orodij za ustvarjanje aplikacije za igre.

1. Računalnik

V prvi vrsti boste potrebovali sistem za namestitev igralnega motorja nanj. Za to lahko imate PC ali Mac. Upoštevajte, da obstajajo določeni igralni motorji, ki delujejo le v računalniku ali računalniku Mac, ne podpirata pa oba sistema.

2. Pametni telefon

Naslednja stvar, ki jo boste potrebovali, so zagotovo en ali dva pametna telefona za preizkus igre na vaši zahtevani platformi. Če želite zagnati svojo aplikacijo za Android in iPhone, potem je vredno zagotoviti, da deluje dobro na obeh platformah.

3. Račun razvijalca

Če želite predložiti aplikacijo za igre, potrebujete račun razvijalca. Predložitev v trgovini Play zahteva 25 dolarjev življenja in 99 dolarjev na leto za App Store. Ni podobno ustvarjalcem aplikacij, za posodobitve morate biti odgovorni, da se igra izvaja v vseh napravah. To bi lahko zahtevalo različne nove posodobitve letno.

4. Orodja za oblikovanje igre

Ne glede na to, ali ste pripravljeni razviti 2D ali 3D igro, potrebujete trdna sredstva za igro, da boste lahko izstopali na trgu. Sredstva za igre lahko vključujejo igralne like, glasbo, ozadje in menije.

5. Spletno gostovanje

Odvisno od narave aplikacije za igre, če vaša igra zahteva, da shranjujete podatke v spletu, kot so uporabniški profili, zgodovina dejavnosti itd., Je potrebno zanesljivo spletno gostovanje. Gostovanje je lahko v različnih oblikah, od shranjevanja baz podatkov do uspešnosti strežnika, kar potrebujete, pa je zelo odvisno od funkcije, ki jo razvijete.

V nasprotnem primeru, če je standardna samostojna aplikacija za igre brez povezave, kot je Tetris, potem je ne potrebuje.

6. Igralni motor

Igralni motor je najpomembnejše orodje za razvoj aplikacije za mobilne igre. Na trgu so na voljo različni motorji za igre, odvisno od potreb aplikacij za igre; lahko izbirate med najosnovnejšim in izredno sofisticiranim igralnim motorjem.

Igralnik lahko razvrstite na podlagi naslednjih funkcij:

Predloga igre

Predloga igre je način za začetek. Ne omogoča več sprememb, razen likov, glasbe in ozadja. Če želite izbrati predloge za igre, lahko preverite številne spletne rešitve AppyPie ali ChupaMobile.

Poleg tega obstaja nekaj predlog za igre WordPress, ki bodo v pomoč začetnikom, nekaj dobrih primerov je navedenih spodaj:

Predloga Arcane za mobilne igreArcane predloga za mobilne igre

Arcane robustna predloga igre WordPress vključuje fantastične funkcije in možnosti za ustvarjanje množičnih igralnih skupnosti. To je dobra predloga za tiste, ki želijo ustvarjati turnirje in moštvene vojne. Glavne značilnosti predloge Arcane so:

 • Enostavna ekipna vojna in ustvarjanje turnirjev
 • Uporabniški profili po meri
 • Strani ekipe po meri
 • Sprednje oblike
 • Popolnoma odziven dizajn
 • Vizualni skladatelj PB
 • Možnosti podnožja
 • Neomejeno barv
 • Možnosti SEO
 • Združljiv med brskalnikom
 • Animirane slike in ikone
 • Namestitev z enim klikom

Predloga eSport za mobilne igreeSport predloga za mobilne igre

eSport je še ena predloga spletnega mesta za igre, ki je primerna za začetnike. Na voljo je z brezhibnim materialom, pripravljenim za uporabo, ki vam omogoča, da stvari počnete na svoj način, hkrati pa posodabljate videz tako, kot želite. eSport ponuja robustne funkcije, ki vključujejo: neomejene igre, napeljave, predvajalnike in drsnike, odsek za sponzorje, seznam funkcij ne more biti končan.

Povleci in spusti

Za začetnike je vlečenje in spuščanje zelo primeren pristop. Omogoča vam seznam dejanj in ga morate uporabiti samo za predmete v igri. Recimo, če razvijate 2D kvadrat, vas bo prislon povleci in spusti usmeril z nekaj navodili. Pokazalo vam bo, da če pritisnete katerokoli določeno tipko, bo vaš kvadrat začel ustvarjati skoke.

Vizualno skripta

Vizualno zapisovanje je preprost postopek, ki omogoča, da se objekt kodira brez kodiranja. To je napredna rešitev, ki omogoča ustvarjanje vozlišč, ki predstavljajo dejanja za objekte v igri. Prikaže diagram, ki predstavlja vsako dejavnost, ki se odvija v oknu igre.

Kodiranje

Zdaj je najpomembnejša značilnost motorja igre kodiranje. Če želite samo razviti aplikacijo za zaslužek, potem lahko izberete igro, ki ponuja preprost skriptni jezik, ki je za začetnike enostavno razumljiv. Če pa želite biti profesionalni razvijalci, se morate začeti učiti, kako kodirati aplikacijo za igre.

Preberite nasvete @CubixWorldwide – Orodja in predloge za igro, da brezplačno naredite aplikacijo za igre. Povej prijatelju

Primeri igralnih motorjev

Kot že omenjeno, je pri izdelavi aplikacije za igre najpomembnejši igralec iger. Če nimate pojma, kateri igralec igre je najboljši za vas, potem na kratko poglejte nekaj priporočil.

1. GameSalad

igra solata - primer igre igreVir VB

Za začetnike je to dobro. GameSalad odlikuje povleci in spusti meni z intuitivnim vmesnikom. Najboljši del tega je, da vsebuje mobilni pregledovalnik, ki omogoča testiranje igre na različnih napravah.

2. BuildBox

BuildBox - Primer motorja za igroVir: BuildBox

BuildBox je nov igralec in je s svojo platformo našteval 100 iger, nekaj iger pa je v App Store naložilo najboljše prenose, vključno z The Line Zen in Color Switch. BuildBox obsega več funkcij, vključno z vlečenjem in spuščanjem, predlogi za igre, odličnim uporabniškim vmesnikom, 2D grafiko (sprites) urejevalnikom in animatorjem.

3. GameBuilder Studio

Gamebuilder Studio - primer motorja za igreVir: Gamebuilder Studio

GameBuilder Studio uporablja vizualno skriptnost, zato lahko za začetek preverite vse video vaje samo zato, da boste našli osnove. GameBuilder Studio vključuje naslednje funkcije vizualni urejevalnik, fizika iger, trg vtičnikov, dobre vadnice, 2D animacije.

4. CryEngine

Cry Engine - primer motorja za igroVir: Cry Motor

CryEngine je sistem za vse igre, ki uporabnikom ponuja popolno izvorno kodo motorja, skupaj s popolnimi funkcijami brez licenčnin, nobenih obveznosti in nobenih licenčnin v zameno. Funkcije CryEngine vključujejo peskovnik in orodja, vizualne predmete, like in animacije, platforme in avdio / fiziko.

5. Godotov motor

Godot Engine - primer motorja za igreVir: GitHub

Godot Engine je napreden, zmogljiv igralec. To je multi-platform, 2D in 3D open source igra. Godot Engine ponuja nabor nekaterih podrobnih orodij, vključno z vozlišči za različna ponašanja po meri, prilagodljiv scenski sistem, vizualni urejevalnik, urejanje v živo in druga orodja po meri. Dobro je ustvariti visoko profesionalne aplikacije za mobilne igre.

S pomočjo teh iger za izdelavo brezplačnih aplikacij za igre >> GameSalad, BuildBox, CryEngine itd. Raziščite več. Povej prijatelju

Bodite pripravljeni, da ustvarite svojo naslednjo aplikacijo za igre

Mobilne igre so dovolj zanimive ne le za igralce, ampak tudi za razvijalce. Če niste preveč v razvojnem procesu, so na voljo platforme, za katere ni potrebno kodiranje, in lahko ustvarite čudovit izdelek s pomočjo nekaterih že pripravljenih predlog.

Če je vaša igra strast, se lahko naučite kodirati z milijoni spletnih virov. Vzemite si nekaj časa za ustvarjanje naslednje največje aplikacije za mobilne igre in uživajte v svojem ustvarjanju. To bi lahko predstavljalo priložnost, da svojo aplikacijo za mobilne igre spremenite v donosen posel.

Rameez Ramzan je pomočnik vodje digitalnega marketinga v Cubixu, priznanem podjetju za razvoj programske opreme in izdelkov v Washingtonu. Specializiran je za plačano trženje, SEO in SMM ter revizije spletnih strani, da bi spletnim mestom pomagali boljše. Povežite se z Rameezom naprej LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map