Anketa: Ali upravljani WordPress gostovanje vredno dodatnih stroškov?

Plačevanje za upravljane storitve gostovanja WordPress je lahko drago, vendar je res vredno, če ste lastnik malih in srednje velikih podjetij ali bloger?


Ker ima WordPress 31,9% interneta in je bolj priljubljen med lastniki podjetij in blogerji, ne preseneča, da bi nekateri imeli raje dodatno skrb pri gostovanju storitev.

Vendar niso vse upravljane storitve gostovanja WordPress ustvarjene enakovredno in za nekatere uporabnike morda sploh ne bi bilo vredno. Da bi dosegli dno tega, smo se odločili, da izvedemo anketo in uporabnike povprašamo, ali razmišljajo o stroških upravljanega WordPress gostovanja.

Poleg tega si bomo ogledali tudi nekaj tem o upravljanem WordPress gostovanju in dejavnikih, ki vam bodo pomagali ugotoviti, ali so vredni dodatnih stroškov ali ne.

Kazalo

 • Pet velikih vzletišč iz naše raziskave
 • Upravljamo WordPress gostovanje, ki ga priporočamo
 • Kaj se je zgodilo, ko ljudje preidejo na gostitelja WP
 • Ali je upravljano WP gostovanje primerno za vas?
 • Kako izbrati: nasvet strokovnjaka

5 velikih odvzemov naše raziskave

Pred kratkim smo poslali anketo številnim ljudem in vprašali, kakšna so njihova mnenja in mnenja o upravljanem WordPress gostovanju. Rezultati so bili najmanj zanimivi.

1. 52,2% uporabnikov pravi, da je upravljanje WordPress Hosting vredno dodatnih stroškov

Ali menite, da je upravljanje WP gostovanja vredno dodatnih stroškov?52,2% uporabnikov meni, da je upravljanje WP gostovanja vredno dodatnih stroškov.

Več kot polovica ljudi, ki so odgovorili na anketo, pravi, da je upravljanje storitev WordPress gostovanja vsekakor vredno dodatnih stroškov. Razlog je v tem, da dobivate strokovno podporo in kurirane zmogljivosti strežnika za upravljanje velike količine prometa.

Anketa: 52,2% uporabnikov meni, da je upravljanje gostovanja WP vredno dodatnih stroškov. Kliknite za Tweet

2. Ostali verjamejo, da lahko to storijo tudi sami

Medtem ko več kot polovica meni, da sta dodatna podpora in zmogljivosti strežnikov vredni dodatnih stroškov, preostala verjame, da ni vredno, saj imajo znanje, da sami rešijo vse tehnične dele, ko je strokovna podpora nesmiselna.

3. Podpora je največja skrb za večino uporabnikov

Podpora - največji dejavnik78,3% uporabnikov pravi, da je podpora največja skrb za WordPress spletno mesto.

Ena največjih skrbi pri gostovanju storitev za uporabnike je kakovost podpore, ki jo nudi. Glede na to, da je storitev namenjena dodatni pozornosti do podrobnosti, je dobra podpora verjetno glavno vprašanje zlasti za uporabnike WordPressa v anketi.

4. Večina uporabnikov na gostovanju plačuje 6 $ / mesečno in več

Stroški spletnega gostitelja60,9% uporabnikov plača več kot 15 USD na mesec za svoje gostovanje.

Vsaj 82,6% uporabnikov ankete trenutno plačuje 6 $ / mesečno in več za gostovanje njihovih spletnih strani. To ne bi smelo biti presenečenje, saj večina deljenega gostovanja, gostovanja malih podjetij in storitev gostovanja WordPress spada v ta cenovni razred.

# 5: Uporabniki se bodo odločili za upravljano gostovanje WordPress-a, če tega ne zmorejo sami

Če ne bi imeli znanja ali časa, da bi sami reševali tehnične vidike, bi se večina uporabnikov odločila za uporabo upravljanih storitev gostovanja WordPress.

Priporočeno upravljano gostovanje WordPress-a

1. Kinsta

Kinsta je ime, ki bi ga morali poznati mnogi, čeprav je njihova niša zelo specifična. Poskrbijo le za uporabnike WordPressa, ki iščejo vrhunsko zmogljivost za vsako ceno. S tem je pridobil zaviden ugled med uporabniki na ravni podjetja, zato ga priporočajo tudi napredni razvijalci.

Gostovanje enega spletnega mesta WordPress s približno 20.000 obiski in 10 GB prostora na disku stane 300 USD na leto.

Obiščite Kinsta

2. Gostovanje WPX

WPX gostovanje ponuja samo dve stvari – bliskovito hitro WordPress gostovanje in imena domen. Njihovo gostovanje v oblaku deluje na WPX Cloud, prilagojenem CDN-ju, ki združuje, da bi uporabnikom zagotovili vrhunsko uspešnost WordPress-a. To gostiteljico so že pred časom priporočali znani blogerji in se dobro odrezali v pregledih ReviewSignal.

Načrt ravni vpisa na WPX, ki omogoča gostovanje do 5 spletnih mest z 10 GB prostora za shranjevanje, stane 20,83 USD / mesec, ko se plačuje letno.

Obiščite WPX gostovanje

Kaj se je zgodilo, ko ljudje preidejo na upravljani gostitelj WP?

Zgodba o uspehu # 1: WHSR + WP Engine

WP motor je eno izmed najboljših gostujočih podjetij za WordPress in osebno sem preizkusil njihove storitve. Izstopala je le njihova uspešnost strežnikov, ki smo jo uporabili za gostovanje naših sestrskih mest Spletno gostovanje Secret Revealed (WHSR).

Čas do prvega bajta (TTFB) iz strani WebpageTest kaže na 224 ms

Preskus hitrosti strežnika na Bitcatcha kaže dober rezultat – večinoma ima 250 ms in manj

Nismo imeli nič drugega kot neverjetne rezultate z gostovanjem uptime nad 99%, TTFB (Time-to-first-byte) pod 250 ms in oceno A + na hitrostnem testu Bitcatcha.

Vse te predstave, ne da bi vam bilo treba izpopolniti, pomeni, da je gostovanje WP Engine optimizirano za WordPress spletna mesta.

Zgodba o uspehu # 2: Intelisys + LiquidWeb

Nismo edini, ki smo imeli koristi od prehoda na bolj gostovanje, usmerjeno v WordPress. Intelisys je drugo podjetje, ki se je izjemno izboljšalo v smislu uspešnosti strežnika, ko so prešli na upravljano gostovanje v programu WordPress Tekoča spletna stran.

Vendar to presega le tehnični vidik. Podjetje LiquidWeb je kot del svojega paketa nudilo tudi celovito podporo Interlisysu, 24 ur, 7 dni na teden. To je Interlisysu dalo zaupanje in sposobnost, da se osredotočijo na svoje delo, ne da bi skrbeli za tehnična vprašanja.

Ali je upravljano WordPress gostovanje primerno za vas?

Da:

Upravljani gostitelj WordPress je pravi za vas, če ste iskali …

1. Hitrost

Način optimiziranja upravljanih gostiteljev WordPress omogoča popolno zagon spletnih mest WordPress. Medtem ko se natančne hitrosti ponavadi razlikujejo, pričakujete, da bodo skupne zmogljivosti boljše v primerjavi s skupnim gostovanjem.

Lokacija strežnika Kinsta Nekateri upravljano gostovanje WordPress ponuja več lokacij podatkovnih centrov, kar je lahko zelo koristno za izboljšanje hitrosti nalaganja, če ciljate na določene lokacije (npr. Azija, Evropa, ZDA itd.). Kinsta, na primer, ponuja 20 različnih lokacij podatkovnega centra ki so na voljo po vsem svetu. Tako lahko izberete podatkovni center, ki najbolje ustreza vaši publiki.

2. Orodja, usmerjena v WordPress

Od brezplačnih tem do večnamenskih orodij, kot so JetPack, lahko pričakujete, da bo na voljo veliko specifičnih za WordPress.

3. Podpora za WordPress

Glede na to, da uporabljate WordPress, je verjetno, da boste za pomoč pri tem potrebovali strokovnjake za WordPress. Pri upravljanem gostovanju v WordPressu so vsa podpora strokovnjakom, ki se ukvarjajo z vprašanji, povezanimi z WordPressom, in vam lahko pomagajo.

4. Okolju za razvijalce prijazno okolje

Če ste razvijalec ali se želite ukvarjati s spletnim mestom, upravljani gostitelji WordPress ponujajo nabor orodij, ki so osredotočena na razvijalce. Če želite popraviti po meri ali se poigrati s svojim sistemom, lahko to storite brez skrbi, da bi uničili svoje spletno mesto.

Št:

Čeprav upravljano gostovanje WP za mnoge zveni kot utopija, obstajajo razlogi, da ta vrsta storitve ni primerna za vaše spletno mesto. Tu sta dve največji pomanjkljivosti z upravljanim gostiteljem WordPress.

1. Cena

Upravljanje gostovanja WordPress bo na splošno dražje od storitev gostovanja v skupni rabi. To lahko presega proračun za blogerje ali lastnike spletnih mest, ki se šele začenjajo.

2. Samo WordPress

Kot pove že ime, je upravljano gostovanje WordPress namenjeno samo spletnim mestom WordPress. Če razmišljate o preizkušanju drugih CMS, boste morali začeti znova.

Kako izbrati: Kaj je treba upoštevati pri prijavi za upravljani gostitelj WordPress

Kot je razvidno iz rezultatov naše raziskave, obstaja veliko zanimivih statistik o uporabnikih in kako dojemajo upravljane storitve gostovanja WordPress.

Ampak, kaj pa zate?

Ne glede na to, ali ste majhno podjetje ali se razvijajoči se bloger, ali lahko utemeljite ceno za uporabo upravljanega gostovanja v WordPressu?

Odgovor: Vse je odvisno od tega, kaj potrebuje vaše spletno mesto.

Preden se zavežete za upravljani načrt gostovanja WordPress, je najbolje, da razmislite o naslednjih dejavnikih, ki vam bodo pomagali pri odločitvi, ali so vredni dodatnih stroškov.

1. Čas in znanje

To je pogosto največji odločilni dejavnik za uporabo upravljanega gostovanja v WordPressu ali ne in za to, ali je vredno plačati nekoliko več kot povprečni WordPress načrti za gostovanje.

Če ste nekdo, ki je sposoben in dobro poznan pri WordPress gostovanju, potem ni verjetnosti, da vam ni treba najeti drugega, ki bi poskrbel za tehnične vidike.

Mnogo udeležencev naše raziskave je več kot z veseljem sami upravljajo s svojo spletno stranjo in meni, da upravljanje WordPress gostovanja ni vredno dodatnega, če lahko to storijo sami.

Če pa teh tehničnih izkušenj nimate ali pa preprosto nimate časa za učinkovito vzdrževanje spletnega mesta WordPress, vam lahko upravljana storitev WordPress gostovanja zlahka pomaga pri skrbi za vse tehnične podrobnosti.

Na WordPress sem se že navadil in tam lahko urejam večino stvari. Že leta se ukvarjam s spletnim oblikovanjem / razvojem in zelo redko imam težave. Mislim pa, da bi lahko bili koristni za tiste, ki so novi v WordPressu in nimajo veliko izkušenj s spletnimi mesti Upravljani WordPress Hosting. – Marina Barajeva

Vesel sem, kjer sem! Na HostGatorju sem na namenskem strežniku. Uživam v svobodi, vsestranskosti in hitrosti te storitve. – Erik Emanuelli

Osebno imam dovolj tehnične spretnosti, da lahko sam vodim vse naše gostovanje. Prav tako nisem ljubitelj platforme WordPress, predvsem zaradi njihovega nadpovprečnega modela zaslužka. – Aleksej Weyman

2. Promet na spletni strani

Recimo, da imate blog WordPress ali spletno mesto in ima ogromno rast in imate velik porast prometa, verjetno je, da bi bila uporaba upravljanega gostovanja WordPress najboljša izbira za vas.

Na splošno načrti za redno gostovanje v skupni rabi ne zmorejo velike količine prometa, ker se strežniški viri delijo z drugimi uporabniki. Če ste porabili vse dodeljene vire za svoje spletno mesto, potem boste zaključili s počasnim nalaganjem strani in morali nadgraditi na drug načrt.

Z upravljanim gostovanjem v WordPressu vam lahko količina razpoložljivih virov strežnika za enkratno uporabo pomaga pri obvladovanju ogromnih stopenj dohodnega prometa.

Pomembno pa je zapomniti, da če ne dosegate tako visoke ravni prometa dosledno, potem v bistvu plačujete dodatna sredstva za strežnike, ki jih sploh ne boste uporabljali.

Pomembno je, da se zavedate prometa in dejavnosti svojega spletnega mesta, da boste lahko bolje razumeli, kakšne vire strežnika potrebuje vaše spletno mesto WordPress..

Mislim, da je to odvisno od stopnje prometa. Vsekakor bi razmislil o dodatnem plačilu, ko bo moje spletno mesto dobilo reden velik promet, ki ga skupno gostovanje ne more podpirati in WordPress ne bo optimiziran za to. Verjamem, da deljeni gostovalni paketi nekaterih dobrih gostovalnih podjetij ustrezajo večini blogerjev in plačilo dodatnih stroškov za upravljano gostovanje WordPressa zanje ni stroškovno učinkovito. Osebno ne bom plačal, dokler ne vidim rednega pokuka v promet na spletnem mestu. – Harpreet Siddhu

Upravljan WordPress paketi za gostovanje so na splošno bolj drage od tradicionalnih ponudb za skupno gostovanje. Preden se odločite za to storitev gostovanja, boste morda želeli razmisliti o statistiki prometa in velikosti spletnega mesta. V glavnem so za manjše bloge dovolj virov skupnega gostovanja. – Devesh Sharma

3. Skrbi gostiteljske družbe

V naši raziskavi smo navedli številne pomisleke, med katerimi lahko uporabniki izbirajo (in lahko izberejo za več možnosti), ko gre za gostovanje skrbi za WordPress spletno mesto.

Tu so rezultati, ki se začnejo z največjimi pomisleki:

 1. 78,3% uporabnikov je največjo skrb za WordPress spletna mesta izbralo podporo.
 2. 69,6% je enako glasovalo, da je glavna skrb za varnost in optimizacijo hitrosti.
 3. 30,4% jih skrbi vzdrževanje njihovega spletnega mesta WordPress.
 4. Ostalo so bile stvari, ki jih uporabniki najmanj ali sploh niso bili zaskrbljeni glede WordPress spletnih mest, kot so stroški obnove, podpora SSL, WHM in vmesnik cPanel..

To je nekaj, če imate veliko pomislekov z našimi udeleženci v anketi, nato pa bo prijava na upravljano gostovanje v WordPressu pomagala omiliti veliko teh pomislekov.

Za začetek je na voljo veliko prednosti, ki jih dobite z upravljanim WordPressom v primerjavi z običajnimi načrti skupnega gostovanja, kot so boljša varnost, hitrost in podpora strankam.

NIKOLI se ne bi vrnili k običajnemu skupnemu gostovanju. Za začetek vsak običajni gostitelj v skupni rabi ne bi mogel upravljati prometa. In to je neverjetno pomembno.

Ampak, četudi začenjam spletno stran iz nič, bi vseeno šel z upravljanim gostiteljem WordPress, ker je tudi vse ostalo toliko boljše. Predvsem opora.

Na primer gostim BloggingWizard.com z WPX gostovanjem. Na večino podpornih vozovnic odgovorijo v 10 minutah in njihovi strežniki so hitri.

Gostitelji v skupni rabi imajo svoje mesto in so solidna možnost, ko ste na proračunu, vendar niso vedno tako dobri kot tisti, ki se zdijo na površini. – Adam Connell

(Ne vračam se nazaj na konvencionalno skupno gostovanje), ker je Upravljanje bolje za zaposlenega blogerja, kot sem jaz. – Ryan Biddulph

4. Priprava na rast spletnega mesta

Dejavnik, ki ga morate upoštevati pri gostovanju WordPress-a, je, ali ste sposobni spremeniti svoje gostovalne načrte, ko raste tudi vaše spletno mesto. Če uporabljate skupni načrt gostovanja, pogosteje ne, imate strežniške vire z zelo malo prostora za razširljivost.

Z upravljanim gostovanjem WordPressa imate boljšo razširljivost za svoje spletno mesto v primerjavi z načrtom gostovanja v skupni rabi.

Če imate spletno mesto WordPress, ki ima veliko obiskovalcev, je verjetnost, da boste želeli možnost, da prilagodite svoje strežniške vire, kot je potrebno. Vsekakor priporočam, da se odpravite na upravljano gostovanje WordPress-a, če ste pripravljeni plačati še malo več.

Da, razmišljal bi o plačilu več za upravljano gostovanje v WordPressu. Upravljano gostovanje v WordPressu je ponavadi bolj zmogljivo in je bolj natančno nastavljeno za delo z WordPressom. Druga pomembna prednost je, da je gojenje pogosto boljše, kot razširjeno gostovanje. Več je prednosti, če primerjate upravljano gostovanje WordPress-a s običajnim skupnim gostovanjem, kot so varnost, hitrost in boljša podpora.

Potem lahko postavite vprašanje, če vsi potrebujejo upravljano gostovanje v WordPressu? Moj odgovor nanj je: Ne, vsem ni treba uporabljati upravljanja WordPress gostovanja?

Če imate dobro obiskano spletno mesto WordPress, želite večjo razširljivost in ste pripravljeni plačati malo več, potem priporočam upravljano gostovanje WordPressa.

Če ste začetnik, novice-bloger, morda imate majhen blog? Zelo dobro sodeluje s skupnim ponudnikom gostovanja, ki stane nekaj dolarjev na mesec.

Ali bi razmislili o dodatnem plačilu za upravljano gostovanje v WordPressu? Ja, bi! Upravljano gostovanje v WordPressu je vsekakor boljša rešitev od skupnega gostovanja. – Peter Nilsson

5. Funkcije, usmerjene v WordPress

Ena od prednosti uporabe storitve gostovanja, usmerjene v WordPress, je, da ponavadi vključujejo funkcije, ki bodo koristile uspešnosti vašega spletnega mesta WordPress. Spodaj je nekaj funkcij, povezanih z WordPressom, ki jih lahko pričakujete od upravljanega načrta gostovanja WordPressa.

Funkcije WordPressa:

Pričakujete lahko, da boste za upravljani načrt WordPress plačali kjer koli med 19,95 USD / mesečno – 37,50 USD / mesečno, vendar poleg skupnih funkcij, kot je brezplačni SSL, nudijo tudi dodatne funkcije, kot sta brezplačno skeniranje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme, na ravni podjetja. Zaščita DDoS, in brezplačno CDN.

Na splošno povprečna gostiteljska družba v skupni rabi teh storitev ne ponuja kot del svojih načrtov. Namesto tega je večja verjetnost, da boste za vse te funkcije uporabili zunanjega ponudnika ali storitev (in ponavadi so drage!).

Vsekakor ne (preklop nazaj na konvencionalno skupno gostovanje), nimam časa, da bi se z njo spopadal, in delovanje je običajno slabše. – Shane

Verjetno ne bi razmišljal o prehodu na običajno skupno gostovanje (z upravljanega gostovanja WordPressa), če mi ne zmanjka proračuna. Skupno gostovanje je super za majhne bloge, pri katerih je glavni problem proračun in sredstva niso pomembna. Če pa upravljate poslovno ali profesionalno spletno mesto, boste z upravljanjem gostovanja dobili mir, popoln nadzor nad svojim spletnikom in več viri.- Ammar Ali

(Ne vračamo se nazaj na konvencionalno skupno gostovanje) Preprosto zato, ker je upravljano WordPress gostovanje bolj varno in bolje nastavljeno za uspešnost kot konvencionalno skupno gostovanje. – Abhijit Rawool

Preberi do Ali je upravljanje WordPress gostovanja vredno dodatne cene? naprej Quora

Preberi do Ali je upravljanje WordPress gostovanja vredno dodatne cene? naprej Quora

Preberi do Kakšne težave so gostovanja za spletno mesto WordPress? naprej Quora

Povzetek

Upravljano gostovanje v WordPressu je lahko izvrsten arzenal, vendar le, če to zahteva vaše spletno mesto. Če ustrezate vsem potrebnim zahtevam, potem je vsekakor vredno dodatnih stroškov za upravljanje upravljanega načrta gostovanja WordPress. Bill Acholla, Maddy Osman, Bridget M Willard, James Hunt, in Marsha Kelly spadajo med lastnike spletnih mest / blogerje, ki menijo, da je upravljanje WordPress gostovanja vredno dodatnih stroškov.

Če pa začenjate in imate še vedno majhen spletni dnevnik ali spletno mesto, morda ne bi bilo vredno porabiti toliko denarja v njem. Janice Wald, Bill Gassett, Adrian Jock, in Ashley so med udeleženci, ki za to ne bi plačali dodatne cene.

Sploh ni treba, da vsi uporabljajo gostovanje, ki ga upravlja WordPress, vendar če to storite, je vsekakor vredno!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map