Tawaran Black Friday 2019 Terbaik untuk Perniagaan Kecil

Jumaat Hitam hampir tiba dan inilah masa terbaik sepanjang tahun bagi pemilik perniagaan untuk mendapatkan tawaran terbaik. Dari hosting web hingga alat perniagaan, terdapat banyak perkara yang dapat membantu perniagaan berkembang maju di era digital ini. Menjalankan perniagaan hari ini bermaksud bahawa anda perlu menjalankan lebih banyak aktiviti dalam talian daripada hanya mempunyai laman web yang berada di situ yang tidak berfungsi.


Beberapa perkara ini boleh mencabar, seperti mencari alat yang tepat untuk menolong anda. Mari kita lihat beberapa yang terbaik yang ditawarkan tahun ini dan bagaimana anda dapat memanfaatkannya untuk mengikuti pertandingan.

Tawaran Black Friday yang dipilih sendiri untuk Pemilik Perniagaan Kecil

1. NameCheap

Potongan Jumat Hitam Namecheap 2019

NameCheap adalah nama yang diakui adalah industri penyediaan web hosting dan nama domain. Ia menawarkan beberapa pilihan tawaran kepada pelanggan Black Friday ini. Yang pertama adalah penjualan besar – potongan sehingga 97% – pada pendaftaran domain teratas dan potongan 27% untuk pemindahan nama domain. Anda juga dapat menjimatkan 60% dari rancangan e-mel peribadi dan hingga 85% pada sijil SSL.

Mempunyai kehadiran web hari ini bukan sekadar pilihan yang baik untuk menjadi penting bagi perniagaan dari semua peringkat. Walaupun anda tidak menggunakan Internet secara langsung untuk penjualan, tanpa kehadiran digital, anda mungkin kehilangan penjenamaan dan penjanaan utama.

Namun yang tidak disedari oleh ramai orang ialah anda tidak perlu membeli semua produk yang anda perlukan untuk aktiviti dalam talian anda di satu tempat. Sebagai contoh, anda boleh memilih untuk membeli hosting web anda dari satu syarikat, tetapi nama domain anda dari yang lain.

Sebab untuk melakukannya adalah bahawa semua produk ini mempunyai harga elastik. Namecheap adalah salah satu sumber terbaik untuk tawaran baik pada nama domain dan menjimatkan 97% pada harga satu boleh menjadi signifikan untuk perniagaan kecil.

Walaupun banyak pakej hosting web dilengkapi dengan beberapa kelayakan untuk pengendalian e-mel, ini tidak selalu sesuai untuk keperluan perniagaan. Sebagai contoh, jika anda ingin menghantar e-mel pemasaran dalam jumlah yang besar, anda mungkin lebih baik menggunakan hosting E-mel Peribadi yang berasingan.

Akhirnya, terdapat pensijilan SSL. Ini diperlukan hari ini kerana banyak syarikat penyemak imbas Internet mula memberi tumpuan kepada keselamatan. Google juga menghukum kedudukan carian laman web yang tidak mempunyai sijil SSL.

Apa Urus Niaga di NameCheap?

 • Diskaun 97% untuk pendaftaran domain teratas
 • Diskaun 27% untuk pemindahan nama domain
 • Diskaun 60% untuk rancangan e-mel peribadi
 • Diskaun sehingga 85% untuk sijil SSL

Lawati NameCheap

2. Elemen Envato

Promo Black Friday Envato 2019

Envato Elements menawarkan pengguna akses ke koleksi grafik yang besar yang dapat digunakan untuk tujuan apa pun. Ini menjadikan mereka hampir menjadi keperluan bagi perniagaan, terutama yang ingin menjangkau khalayak luas melalui pemasaran digital.

Masalah dengan mencari gambar untuk digunakan dalam aktiviti pemasaran anda adalah selalunya, item yang anda dapati dalam talian adalah milik seseorang. Untuk menggunakannya untuk keperluan anda sendiri, anda perlu mencuba dan mendapatkan hak untuk perkara tersebut yang boleh sangat menyakitkan dan harganya berbeza-beza..

Selesaikan masalah ini dengan mendaftar dengan Envato dan mengakses pangkalan data mereka yang mengandungi berjuta-juta fail. Ini boleh digunakan semula dengan cara yang anda suka, dengan cepat dan mudah. Yang anda perlukan satu langganan yang anda bayar setiap bulan.

Black Friday ini mereka menawarkan potongan pada langganan tahunan dan bulanan. Harga langganan bulanan turun dari $ 33 sebulan menjadi $ 19 sebulan, sementara jika anda membayar setiap tahun anda menjimatkan lebih banyak pada kadar hanya $ 14 sebulan.

Bandingkan dengan pangkalan data imej stok seperti foto iStock yang mengenakan bayaran $ 12 untuk satu kredit (beberapa gambar berharga lebih dari 1 kredit) dan anda dapat melihat apa yang mencuri langganan dengan Envato.

Tawaran Black Friday mereka bermula dari 12:00 AEDT pada 2 Disember 2019 dan berlangsung sehingga jam 5 petang AEDT pada 3 Disember 2019.

Apa Urus Niaga di Envato?

 • Diskaun 50% untuk semua rancangan langganan

Lawati Envato

3. Hosting Berkongsi A2 Hosting

A2 Hosting Black Friday Promo 2019

Di mana Namecheap memberikan tawaran hebat untuk nama domain dan aksesori lain pada Black Friday ini, A2 Hosting telah membuat anda mendapat liputan sekiranya anda berada di pasaran untuk hosting bersama. A2 Hosting adalah salah satu nama teratas dalam perniagaan dan jika anda tidak berpuas hati dengan hosting semasa anda, ini adalah tempat yang bagus untuk berpindah sekarang.

Mereka telah mengurangkan harga hosting bersama dan rancangan ini bermula dari $ 1.98 sekarang. Itu menjadikan mereka sangat berpatutan. Bahagian terbaiknya ialah kadar diskaun 67% untuk hosting bersama berlaku untuk keseluruhan rangkaian hosting bersama mereka, yang bermaksud bahawa jika anda mencari lebih banyak sumber untuk hosting bersama, anda akan menjimatkan lebih banyak.

Sekiranya anda kecewa dengan host web yang berprestasi rendah, berpindah ke sini sekarang bukan sahaja dapat menjimatkan wang anda tetapi mereka juga akan menangani migrasi laman web anda untuk anda. Biarkan mereka bimbang tentang butiran teknikal!

Nikmati potongan harga istimewa dari A2 Hosting dari jam 9 pagi pada 26 November 2019 hingga 11.59 malam pada 3 Disember 2019.

Apa Urus Niaga di A2 Hosting?

 • Potongan 67% untuk semua rancangan hosting bersama

Lawati A2 Hosting

4. Hosting VPS yang dikenali

Tawaran Black Friday Terkenal 2019

KnownHost adalah penyedia perkhidmatan hosting web yang lengkap tetapi ia juga dikenali (maafkan pun) untuk rancangan VPS yang sangat baik yang dimiliki. Ini adalah bentuk peningkatan hosting bersama biasa dan anda sering dapat memilih berapa banyak yang anda mahukan dari segi sumber. Sumber-sumber itu juga mudah ditingkatkan.

Sekiranya laman web anda berjaya, pastikan anda memerhatikan penggunaan sumber anda dan merancang pengembangan. Hosting yang dikongsi jika sering tidak dimaafkan jika anda melebihi penggunaan sumber dan melakukannya boleh mengakibatkan gangguan perkhidmatan yang mempengaruhi perniagaan anda.

Lihat lebih awal rancangan VPS, terutamanya sekarang kerana KnownHost memberikan tawaran istimewa pada Black Friday ini. Untuk sebarang rancangan VPS yang anda log masuk, anda bukan sahaja mendapat potongan harga tetapi juga faedah lain.

Menggunakan kod kupon KHBLKFRI5030 apabila memilih pakej Managed VPS atau Managed KVM Cloud, anda akan mendapat diskaun tidak hanya 50% tetapi anda juga akan menikmati potongan 30% berulang apabila tiba masanya untuk pembaharuan. Mereka juga menggandakan sumber hosting VPS anda, jadi anda mendapat lebih banyak dari semuanya. Gabungan itu adalah faedah jangka panjang yang kukuh untuk garis bawah untuk menjalankan laman web perniagaan anda.

Dapatkan tawaran ini dari KnownHost pada Black Friday ini, sah dari jam 6 pagi pada 22 November 2019 hingga tengah malam 1 Disember 2019.

Apa Tawaran di KnownHost?

 • Diskaun 50% VPS Terurus atau Awan KVM Terurus
 • Diskaun 30% untuk bil berulang

Lawati KnownHost

5. Sentuhan Sentiasa

Hubungi Hubungi Promo Black Friday 2019

Constant Contact adalah salah satu nama teratas dalam hal pemasaran digital. Mereka mempunyai rangkaian fitur yang kuat untuk menawarkan perniagaan dari berbagai ukuran yang meliputi pelbagai bidang pemasaran digital. Ini berkisar dari pemasaran e-mel hingga automasi pemasaran. Mereka adalah aset pemasaran digital sehenti anda.

Pemasaran digital dapat membantu perniagaan dalam banyak cara dan merupakan alat yang ampuh untuk digunakan. Perhubungan Tetap bukan sahaja dapat membantu menjangkau pelanggan anda, tetapi juga pada waktu yang tepat dan dengan tawaran yang tepat. Tingkatkan generasi petunjuk anda dengan mudah dan cepat.

Bagi pengguna yang baru berhubung dengan anda, anda boleh menikmati potongan 50% dari tiga bulan pertama langganan anda. Harga langganan anda bergantung pada jumlah alamat e-mel yang anda ada dalam senarai e-mel anda.

Kesepakatan itu juga berlaku untuk pengguna yang sedang menjalani percubaan percuma, jadi jangan risau, anda yang masih dapat potongan 50% pada tiga bulan pertama.

Promo ini sah dari 25 November 2019 hingga 1 Disember 2019. Sekiranya anda terlewat, mendaftar antara 2 Disember 2019 hingga 4 Disember 2019 masih akan menjimatkan 40% daripada tiga bulan pertama.

Apa Urus Niaga pada Hubungan Tetap?

 • Potongan 50% pada tiga bulan pertama langganan anda

Lawati Perhubungan Tetap

6. Roket WP

Promo WP Rocket Black Friday 2019

WP Rocket adalah plugin WordPress yang direka untuk mempercepat laman web anda. Dengan begitu banyak laman web yang menjalankan WordPress hari ini, ia merupakan pilihan popular yang bukan hanya hebat, tetapi sebagai pemalam, juga mudah digunakan. Cukup pasang dari plugin WordPress anda dan tetapkannya agar berjalan seperti yang anda mahukan.

WordPress adalah platform yang hebat tetapi kerana cara berkelakuannya, kadang-kadang juga sedikit sumber daya. Ini lebih mempengaruhi laman web perniagaan kerana laman web mereka bukan hanya membuat penjualan atau menjana petunjuk tetapi merupakan wajah digital jenama mereka.

Anda memerlukan laman web yang dapat melakukan yang terbaik untuk menunjukkan perniagaan anda dengan sebaiknya dan di situlah alat seperti WP Rocket sangat berguna. Anda juga hanya perlu mengkonfigurasinya sekali sahaja dan laman web anda akan berjalan dalam keadaan teratas untuk waktu yang lama.

Black Friday ini anda dapat WP Rocket dengan potongan 30% tidak kira lesen mana yang anda pilih. Perjanjian ini bermula dari 26 November 2019 hingga 3 Disember 2019.

Apa Urus Niaga di WP Rocket?

 • Diskaun 30% untuk semua lesen

Lawati WP Rocket

Lihat – Tawaran Black Friday yang dipilih sendiri untuk pemilik perniagaan kecil melalui @BuildThis_io beritahu rakan

Kesimpulan: Simpan Besar dan Tingkatkan Perniagaan Anda

Black Friday selalunya merupakan masa terbaik untuk mendapatkan banyak perkara, tetapi ia berlaku terutamanya untuk perniagaan kecil yang mesti memerhatikan perbelanjaan. Koleksi tawaran Black Friday tahun ini yang kami kumpulkan di sini merangkumi banyak bahagian perniagaan digital untuk anda.

Untuk perniagaan, kehadiran digital lebih dari sekadar ‘dilihat dalam talian’ tetapi terdapat begitu banyak cara untuk menggunakan aset dalam talian untuk meningkatkan perniagaan anda.

Pertimbangkan banyak alat ini tidak sebagai pilihan tetapi berpotensi berfungsi sebagai cara yang tidak ternilai anda dapat meningkatkan perniagaan. Dalam senario apa pun, itu bagus tetapi diskaun curam menjadi lebih baik. Manfaatkan harga yang lebih rendah sekarang dan tingkatkan prestasi digital anda dengan segera.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map