Kajian BoldGrid

Penilaian BoldGrid & Ringkasan Kajian


Nama: BoldGrid

Penerangan: BoldGrid adalah kumpulan alat yang boleh anda gunakan untuk mempermudah proses pembinaan laman web. Bekerja sama dengan lancar, ia membawa pengalaman pembangun drag-and-drop kepada pengguna WordPress.

Sistem operasi: Berasaskan laman web

Kategori Permohonan: Pembina Laman Web, Pembina Kedai Dalam Talian, Penyelesaian eCommerce

 • Kemudahan penggunaan

 • Templat & Reka Bentuk

 • Fungsi & Kelenturan

 • Nilai untuk Wang

 • Sokongan pengguna

Secara keseluruhan

3.7

Ringkasan

BoldGrid menawarkan pengalaman baru untuk membuat laman WordPress. Kerana BoldGrid dibina di atas WordPress, anda mempunyai kawalan penuh ke atas laman web anda yang merangkumi data dan fail sumber. Walaupun BoldGrid bukanlah penyelesaian turnkey seperti kebanyakan pembangun laman web, para profesional melebihi kelebihan dan itu akan menjadi penyelesaian bagi mereka yang mencari cara yang lebih mudah untuk membina laman WordPress.

Ketahui Lebih Lanjut

 • Gambaran keseluruhan ciri BoldGrid
 • Tema dan pelanjutan BoldGrid
 • Hosting untuk BoldGrid
 • Pelan BoldGrid yang telah dipasang sebelumnya

Kelebihan

 • Buat laman web WordPress tanpa pengekodan
 • 100% kawalan laman web anda
 • Ciri hosting penuh untuk menyokong laman web anda
 • Hidupkan laman web anda ke eCommerce tanpa caj
 • Pilihan untuk pertumbuhan laman web

Keburukan

 • Bukan penyelesaian turnkey seperti pembangun laman web lain
 • Perlu membiasakan diri dengan WordPress
 • Bertanggungjawab atas tugas pengurusan laman web
 • Dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai BoldGrid
 • Lihat Pelan dan Harga BoldGrid

{
"@konteks": "http://schema.org",
"@taip": "Kaji semula",
"itemDisemak": {
"@taip": "Aplikasi Perisian",
"nama": "BoldGrid",
"penerangan": "BoldGrid adalah kumpulan alat yang boleh anda gunakan untuk mempermudah proses pembinaan laman web. Bekerja sama dengan lancar, ia membawa pengalaman pembangun drag-and-drop kepada pengguna WordPress.",
"imej": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/boldgrid-home-review.jpg",
"sistem operasi": "Berasaskan laman web",
"aplikasiKategori": "Pembina Laman Web, Pembina Kedai Dalam Talian, Penyelesaian eCommerce"
},
"mengkaji semula": {
"@taip": "Penarafan",
"penilaianNilai": 3.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"terbaikNilai": 5,
"paling terukNilai": 0
},
"pengarang": {
"@taip": "Orang",
"nama": "Jason Chow"
},
"ulasanBody": "BoldGrid menawarkan pengalaman baru untuk membuat laman WordPress. Kerana BoldGrid dibina di atas WordPress, anda mempunyai kawalan penuh ke atas laman web anda yang merangkumi data dan fail sumber. Walaupun BoldGrid bukanlah penyelesaian turnkey seperti kebanyakan pembangun laman web, para profesional melebihi kelebihan dan itu akan menjadi penyelesaian bagi mereka yang mencari cara yang lebih mudah untuk membina laman WordPress. \ R \ n \ r \ nKetahui Lebih Lanjut\ r \ n

  \ r \ n \ t
 • Gambaran keseluruhan ciri BoldGrid
 • \ r \ n \ t

 • Tema dan pelanjutan BoldGrid
 • \ r \ n \ t

 • Hosting untuk BoldGrid
 • \ r \ n \ t

 • Pelan BoldGrid yang telah dipasang sebelumnya
 • \ r \ n

"
}

BoldGrid adalah pembangun laman web yang berfungsi di atas WordPress.

BoldGrid menjadikan proses reka bentuk keseluruhan web menjadi lebih mudah dengan WordPress. Ini menghindari keluk pembelajaran WordPress dengan ciri seperti penyeret dan lepas, bahagian halaman Gridblocks yang telah dibina sebelumnya, dan tema responsif. Pada masa yang sama, ia tetap dapat diakses oleh semua plugin dan fungsi WordPress.

WordPress – Platform CMS yang menggerakkan hampir 32% Internet (kira-kira 60 juta laman web di seluruh dunia).

Berikut adalah video pengenalan mengenai BoldGrid

Oleh itu, mari kita ketahui apa yang boleh dilakukan oleh BoldGrid untuk membuat laman web yang hebat dan bagaimana ia membantu anda dalam perniagaan anda.

Bagaimana BoldGrid dengan WordPress Membantu Memperluas Laman Web Anda

1. Anda boleh membuat laman web WordPress dengan pantas – Lebih cepat

Sekiranya anda membandingkan dengan cara konvensional, anda kini boleh membuat laman web WordPress yang indah hanya 3 langkah.

Memilih templat yang sesuai untuk perniagaan anda adalah langkah pertama. Seterusnya, anda perlu menyesuaikan tetapan lebar laman seperti nama perniagaan, warna, menu dan susun atur kandungan. Anda sudah bersedia untuk pergi. Sekarang anda boleh mula menambahkan kandungan dan foto anda ke halaman anda.

susun atur boldgridMembuat laman web dengan BoldGrid.

2. Anda mempunyai kawalan penuh terhadap laman web anda – 100%

Sebilangan besar pembangun laman web akan menghadkan kebolehcapaian anda seperti mengubah kod sumber.

Sekiranya anda menggunakan BoldGrid, anda tidak akan menghadapi masalah seperti itu. Anda akan mempunyai 100% kawalan laman web anda. Anda akan mendapat akses ke kod sumber yang mendasari tanpa sekatan. Penting apabila laman web anda berkembang bahawa anda perlu mengerjakan pengekodan.

3. Ciri tanpa had untuk meluaskan laman web anda

BoldGrid menawarkan pelbagai plugin yang menjadikan laman web menjadi pengalaman yang indah.

Semua pemalam adalah percuma dan anda boleh memuat turun dari laman web rasmi mereka. Selain itu, anda boleh memperluas fungsi laman web anda dengan plugin dari Direktori WordPress. Terdapat lebih daripada 52K pemalam yang tersedia untuk anda muat turun.

4 Ciri hosting penuh untuk menyokong laman web anda

Apabila anda memutuskan untuk menggunakan BoldGrid, anda juga perlu menjadikan web host sendiri. Oleh itu, anda juga akan mendapat ciri hosting penuh untuk menyokong laman web anda.

Sebagai contoh, InMotion Hosting – Syarikat hosting rasmi untuk BoldGrid, dilengkapi dengan pelbagai ciri yang bermanfaat untuk anda. Laman web anda akan dihoskan pada pemacu SSD berkelajuan tinggi dengan sokongan 24/7 A.S. Untuk memastikan laman web anda berprestasi dengan baik, InMotion Hosting menggunakan perkakasan kelas perniagaan.

Selain itu, anda boleh berbual dengan pakar BoldGrid ketika menghadapi masalah.

Ciri-ciri BoldGrid HostingCiri hosting penuh BoldGrid.

5. Balik laman web anda ke eCommerce

Apabila anda memerlukan laman web eCommerce, mudah juga dilakukan dengan BoldGrid.

Anda boleh memuat turun dan memasang plugin WooCommerce dari laman web mereka. WooCommerce + BoldGrid akan menangani segalanya dari membina etalase hingga menerima pembayaran. Ia juga dapat menguruskan kupon dan inventori diskaun anda. Sekiranya anda memerlukan sesuatu yang tambahan, ada peluasan percuma dan premium untuk memenuhi keperluan perniagaan anda.

BoldGrid WoocommerceMengubah laman web anda menjadi kedai WooCommerce.

Mulakan dengan BoldGrid

Tema BoldGrid

BoldGrid mempunyai lebih dari 200+ tema dan kombinasi kategori.

Sebagai contoh, senang membuat dan menggayakan galeri gambar di halaman anda dengan “Tema Fotografi”. Anda boleh menyoroti testimoni pelanggan dan mempamerkan hasil kerja anda dengan sedikit usaha.

“Tema Restoran” akan membolehkan anda membuat atau memuat naik menu anda dengan mudah. Pelawat anda dapat melihat pameran pilihan menu anda.

Tema BoldGridTema BoldGrid.

Semua tema BoldGrid 100% responsif mudah alih. Mereka direka untuk berfungsi dengan penyemak imbas dan peranti yang berbeza. Kemungkinan besar anda akan melihat bilangan tema BoldGrid berkembang secara besar-besaran. Kerana mereka telah bekerjasama dengan Envato.

Sambungan BoldGrid

BoldGrid mempunyai beberapa sambungan (plugin) yang berfungsi dengan baik dengan platform WordPress. Berikut adalah beberapa perkara utama,

 • Pemalam editor Halaman dan Pos

  Ia membolehkan anda menyeret dan melepaskan teks, baris, dan lajur tanpa kod pendek. Anda juga boleh mengubah saiz gambar dengan cepat. Bahagian halaman yang dibina sebelumnya adalah blok grid dan anda boleh mengeditnya dengan serta-merta.

 • Pemalam SEO

  Ia menganalisis kandungan halaman anda dalam masa nyata. Ia dapat membuat cadangan untuk membantu anda dengan amalan SEO terbaik. Seperti tajuk halaman, keterangan, dll

 • Pemalam galeri gambar

  Anda boleh menyesuaikan galeri WordPress anda sehingga dapat mewakili kandungan anda dengan sebaik-baiknya. Ia juga menghubungkan ke perpustakaan gambar untuk memberi anda akses kepada jumlah gambar percuma dan premium yang tidak berkesudahan.

 • Pemalam sandaran

  Ini adalah penyelesaian sandaran automatik yang disediakan oleh BoldGrid. Ini membolehkan anda menjadualkan sandaran anda dengan beberapa klik. Dengan salinan sandaran, anda boleh melakukan migrasi dan pemulihan dalam persekitaran WordPress yang baru.

Pemalam BoldGridPlugis BoldGrid.

Sekiranya anda tidak dapat menemui pemalam yang anda perlukan dari laman web mereka. Anda sentiasa boleh mendapatkan pemalam tambahan dari direktori pemalam WordPress. Terdapat lebih dari 52K plugin yang boleh anda pilih untuk laman web WordPress anda.

Pemalam WordPressDirektori pemalam WordPress.

Hosting BoldGrid

Dengan BoldGrid, laman web anda akan mendapat sokongan penuh dari syarikat hosting rasmi. Syarikat hosting akan menasihati anda mengenai pemasangan, kemas kini sokongan teknikal.

Ambil InMotion Hosting, sebagai contoh, anda akan menikmati ruang cakera tanpa had dan kadar pemindahan bulanan tanpa had. Ia juga menawarkan SSD berkelajuan tinggi dengan sokongan 24/7.

Tambahan pula, jika anda tidak berpuas hati dengan BoldGrid, InMotion Hosting menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 90 hari.

Lihat jadual BoldGrid Hosting di bawah,

Hosting BoldGrid
Sokongan penuh
1-Klik Pasang
Sesuai
Ketahui lebih lanjut
Hosting A2YaYaLawati dalam talian
Hab Web HostingYaYaYaLawati dalam talian
Hosting InMotionYaYaYaLawati dalam talian

Selain InMotion Hosting, BoldGrid juga berfungsi dengan baik dengan syarikat hosting lain yang terkenal. Seperti A2 Hosting dan Web Hosting Hub.

Pelan Hosting InMotion dengan BoldGrid Pra-Pemasangan

Berikut adalah jadual harga dan ciri-ciri perkhidmatan InMotion Hosting dengan BoldGrid yang telah dipasang sebelumnya.

Pelan InMotion
Lancarkan
Kuasa
Pro
Harga$ 2.95 / bln$ 4.49 / bln$ 7.49 / bln
Domain PercumaYaYaYa
PenyimpananTanpa hadTanpa hadTanpa had
Lebar jalurTanpa hadTanpa hadTanpa had
E-mel Selamat SpamYaYaYa
Sandaran DataPercumaPercumaPercuma
Sijil SSL percumaTermasukTermasukTermasuk
Zon Kelajuan MaksDiaktifkanDiaktifkanDiaktifkan
Domain Terparkir626Tanpa had
Sub Domain25100Tanpa had
Sokongan Pro SLATidakTidakYa
Sesuai untukAsas dan peribadiPerniagaan kecil kecilanPendahuluan dan
perniagaan yang berkembang

Sekiranya anda sudah mempunyai hos web, anda boleh memuat turun dan menggunakan BoldGrid secara percuma. Walau bagaimanapun, anda perlu melakukan tetapan secara manual.

Keputusan kami

BoldGrid adalah peluasan hebat untuk WordPress. Untuk tujuannya, BoldGrid melakukan pekerjaan dengan baik.

Anda mungkin mendapati BoldGrid berbeza dengan pembangun laman web lain seperti Wix dan Weebly. Sekiranya anda menggunakan Wix atau Weebly, anda tidak mempunyai kawalan 100% ke atas laman web anda. Hanya kerana anda mempunyai halaman di Facebook, itu tidak bermaksud anda dapat mengedit apa pun di halaman tersebut. Ia adalah konsep yang sama.

Sejauh alat WordPress, BoldGrid memang menjadikan semuanya sangat mudah. Membuat laman web dengan BoldGrid cukup mudah. Sekiranya anda pencinta DIY dan ingin menguasai sepenuhnya perniagaan anda (laman web), BoldGrid adalah pilihan yang tepat untuk anda.

Lawati BoldGrid.com

Pendedahan FTC

BuildThis.io memperoleh komisen dari merujuk pengunjung ke produk, perkhidmatan, dan perisian melalui perkongsian afiliasi.

Laman web kami memberi tumpuan untuk membantu perniagaan kecil dan individu yang ingin membina perkara hebat dalam talian. Sokong kami dengan membuat pembelian melalui pautan afiliasi kami supaya kami dapat terus menghasilkan panduan percuma dan berguna seperti ini.

Alternatif BoldGrid

Mencari alternatif? Berikut adalah pembangun laman web yang popular.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map