Spocket oferă Dropshipping la un nivel diferit

Ca o companie relativ nouă, Spocket ar fi putut fi greșit cu ușurință ca o altă pornire înfometată, care încearcă să devină mare pe piața profitabilă a serviciului de transport de nave..


Cu toate acestea, când am ajuns să vorbim CEO Saba Mohebpour, ne-a răsărit că nu sunt doar o altă companie de tehnologie care caută să-și facă pauzele mari. De fapt, Spocket a condus sarcina de a revoluționa modul în care este gestionat dropshipping-ul și a avut succesul pentru a merge împreună cu acesta.

Interviul nostru se află în profunzimea originilor Spocket și a modului în care acestea se potrivesc pentru succes, ieșind în evidență într-o mare de servicii de transfer în timp ce încă se potrivesc în.

Pagina de start a Spocket

Originele buzunarului

În timp ce compania a fost înființată oficial în 2017, ideea pentru Spocket a fost în lucrările de către CEO și fondatorul Saba Mohebpour în zilele sale de colegiu înapoi în UBC.

Mohebpour amintește sincer cum un videoclip YouTube a fost catalizatorul pentru ca el să se aventureze în lumea programării.

(Am fost) inspirat de un videoclip YouTube al unui tânăr de 17 ani care a vândut o aplicație către Yahoo, am început să învăț programare și am început o aplicație numită Vendchat. În timp ce trebuia să închidem asta, am învățat foarte mult prin experiență și voilă! Spocket s-a născut.

Dar înainte ca Spocket să poată decola efectiv, a existat problema de a cunoaște piața comerțului electronic și de a încerca să intre în industrie.

Pentru Mohebpour și echipă, pasul logic a fost crearea unui magazin online, dar în curând și-au dat seama că găsirea furnizorilor de încredere, comandarea manuală a fiecărui produs, păstrând stocul: toate păreau incredibil de practic pentru o companie care încă încearcă să-și găsească suportul..

Saba Mohebpour, fondatorul Spocket, și echipa.

În timpul cercetărilor sale, Mohebpour și-a dat seama că păstrarea stocurilor era o problemă uriașă pentru o serie de comercianți. Aceasta a fost scânteia necesară pentru a stabili fundamentul Spocket: o soluție fără riscuri pentru comerțul electronic.

La fel ca în cazul majorității startup-urilor, Spocket a trebuit să facă față unor câteva denivelări de-a lungul drumului, înainte de a se stabili, însă o singură denivelare a drumului a fost complet din mâinile lor. A fost în perioada Programul Seattle Techstars, la care compania a fost acceptată în decembrie 2017, că Mohebpour a avut probleme să asiste din cauza unor politici de călătorie mai stricte.

Din fericire, totul a rezultat până la urmă.

„Fiind cetățean iranian la vremea respectivă și cu noile politici ale lui Trump în vigoare – nu aș putea să fac asta. Dar echipa mea a participat în numele companiei! De atunci am cucerit noi înălțimi – de la uimitoarea noastră rundă de finanțare la creșterea numărului de comercianți cu amănuntul de pe platforma noastră. Este un proiect extrem de palpitant! ”, A adăugat el.

În picioare în timp ce se potrivesc

Desigur, a pune piciorul în industria navei de pilotaj a fost mai mult decât crearea unei companii și furnizarea unui serviciu pentru aceasta. Echipa de la Spocket a trebuit să înțeleagă care sunt problemele care depășesc „păstrarea stocurilor” și „reducerea riscurilor” pentru un retailer online.

Dacă doreau să iasă în evidență printre serviciile de expediție și să se potrivească perfect cu nevoile unui client sau al unui client, trebuiau să înțeleagă care sunt cele mai mari probleme în drophipping și modul în care Spocket intenționează să le abordeze diferit..

Dropshipping-ul, în general, s-a limitat la furnizorii chinezi. Timpurile de livrare de o lună nu funcționează exact în acest secol de satisfacție instantanee. Pentru ca retailerii să aibă șanse corecte de succes în fața gigantilor, cum ar fi Amazon, timpul de expediere trebuie să fie scurt și competitiv.

Preferința pentru produsele locale, împreună cu produsele fabricate etic, testate de calitate, sunt în creștere și, având în vedere acest lucru, am urcat la bord furnizorii, în primul rând din SUA și UE, pentru a reduce timpul de livrare și pentru a ne asigura că calitatea nu este o problemă.

Poziționarea lor ca un serviciu care asigură nu numai timpi de expediere mai buni, ci și produse locale, de înaltă calitate, le face cu un pas peste serviciul mediu de expediție.

Planul buzunar și prețurile din martie 2019 (sursă)

Dar echipa de la Spocket nu a fost mulțumită de asta. În special, Mohebpour și-a dat seama că o mulțime de ambalaje ale furnizorilor tind să umbrească marca retailerului. Pentru a combate acest lucru, au creat parteneriate cu furnizori cheie, astfel încât să fie utilizate doar pachete neutre, iar factura vânzătorului va fi adăugată la rubrica de către furnizor.

Pentru a adăuga vișinele deasupra, Spocket ușurează pentru comercianți să verifice singuri produsele înainte de a le adăuga în magazin, folosind comenzi de mostre care sunt disponibile chiar pe pagina de căutare..

Abordând toate aceste probleme și oferind un serviciu care oferă atât calitate, cât și viteză, Spocket se pregătește să fie serviciul de expediție final pentru retailerii online..

Nu doar un serviciu, ci o soluție

În ciuda faptului că Spocket rulează pe toți cilindrii, Mohebpour și echipa sa nu au pierdut niciodată din vedere ceea ce urmărea să fie compania. Și asta trebuie să fie mai mult decât o altă companie de servicii, ci mai degrabă o soluție pentru comercianții cu amănuntul.

Asta însemna să-și bată capul cu privire la modul de rezolvare a unei probleme care plictisește comercianții online de mult timp.

Rezolvăm problema de 1,1 trilioane de dolari a distorsiunii stocurilor, creând un serviciu care permite antreprenorilor să își construiască brandul în timp ce expediază, furnizează produse de calitate de la furnizorii locali și face expedierea rapidă.

Spocket automatizează toate aspectele „plictisitoare”, astfel încât retailerii să se poată concentra pe marketing, branding și conversii.

Este o sarcină imensă pentru o companie cu o vechime de peste un an (!), Dar pentru Spocket, nu este vorba doar de o altă poveste de succes, ci și de a reduce decalajul dintre comercianții cu amănuntul și piața digitală.

„Am făcut parte din această mare revoluție de comerț electronic care permite oricui are o conexiune la internet să înceapă un magazin și să-l facă mare. Ne asigurăm că experiența dvs. de vânzător cu amănuntul este fără sughițe în domeniul aprovizionării și livrării de produse! ”

Platforma de produse ajută comercianții cu amănuntul să producă produse sursă

Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, ceea ce motivează Spocket sunt utilizatorii lor, iar Mohebpour ne spune cât de important și îmbucurător este să vedem comercianții care folosesc Spocket pentru afacerile lor online.

„Cea mai mare motivație a noastră este să împuternicim antreprenorii: să asistăm la mii de comercianți care își lansează afacerile prin Spocket este suprarealist. Suntem extrem de recunoscători și de grozav de numărul de magazine minunate care stochează produse Spocket și le fac propriile lor, cu stilul lor unic. “

Având un cost ascendent zero, procesare automată și produse verificate, Spocket a reușit să reducă jumătatea timpului de construire a magazinelor și să ofere surse de încredere pentru comercianți: impactul pe care îl au efectiv pe piață îi face să împingă să obțină mai mult!

Obținerea succesului și ruperea reperelor

Spocket-ul a fost în jur de aproximativ un an, dar au reușit deja să crească o serie de repere și succese. CEO Mohebpour își amintește sincer modul în care au reușit să câștige investitori în timpul programului Techstars și să se extindă în WooCommerce.

Întreaga călătorie a lui Spocket a fost o imensă montă rusă – cu incapacitatea mea de a mă îndrepta către programul Techstars, deși am ajuns să închid o rundă de 1,5 milioane cu investitori precum Mistral Venture Partners, 7 Gate Ventures, Panache Ventures și acceleratorul Plug and Play..

… ne-am extins la WooCommerce luna trecută (august 2018), oferind mai multor retaileri șansa de a-și eficientiza afacerea și aceasta este o etapă importantă.

Aplicația Spocket Shopify (Descarca)

Plugin WordPress Spocket (Descarca)

O altă etapă uriașă pentru Spocket a fost să ajungă la 25.000 de comercianți de retail în mai puțin de un an, numerele continuând să fie puternice. Este suficient să spun, munca lor grea este plătitoare.

Astăzi, Spocket sprijină retailerii de pe toate cele cinci continente ajutându-i să lanseze și să-și extindă magazinele online. În ceea ce privește echipa în sine, aceștia au extins o echipă formată din doi membri, cu o locație centrală în Vancouver, la 11 membri cu designeri din India, dezvoltatori în Brazilia și operațiuni în Filipine. Toate acestea arată, de asemenea, puterea companiei în diversitate.

Construirea pentru viitor (și pentru utilizatori)

Atât de mult succes cât se bucură Spocket în prezent, Mohebpour și echipa încă au ochii asupra viitorului, ceea ce planifică lucruri majore pentru companie.
Saba Mohebpour, fondatorul Spocket

„Avem de gând să aducem Spocket pe alte platforme, în afară de WooCommerce și Shopify, astfel încât indiferent unde este un antreprenor pe internet, acestea pot crește mai rapid cu Spocket.

Suntem dornici să construim o bază de cunoștințe pentru care comercianții cu amănuntul să facă referire la începutul acestei călătorii epice și, cel mai important, așteptăm cu nerăbdare să oferim soluții rapide pentru mai mulți comercianți de retail de pe glob. “

O parte cheie a construirii unei platforme mai bune cu Spocket este de a înțelege utilizatorii lor. Pentru întreprinderile mici-mijlocii, asta înseamnă să se poziționeze ca platforma perfectă pentru a ajuta utilizatorii să își dezvolte afacerea.

Spocket este construit pentru a ajuta întreprinderile mici-mijlocii.

Pe măsură ce întreprinderile cresc, devine destul de dificil de urmărit inventarul sau procesarea individuală a fiecărei comenzi: gestionăm și automatizăm toate lucrările manuale, astfel încât comercianții să își poată atrage toată atenția în publicitate, marketing, optimizare magazin, păstrarea clienților: toate lucrurile importante părți ale conducerii unui magazin online de succes.

Mohebpour continuă, „comercianții cu amănuntul pot adăuga produse de la mai mulți furnizori, fără a obține o problemă de permisiuni și contracte, întrucât ne ocupăm de aceasta: acest lucru permite o gamă mai largă de produse să fie disponibile pentru comercianți cu amănuntul, fără să mai vorbim de prețurile noastre exclusiv reduse. Afacerile mai rapide, mai netede și mai bune au fost rezultatul Spocket! ”

Dropshipping la un nivel diferit

Este greu ca orice companie sau startup să iasă în evidență atunci când te confrunți cu o mare de concurenți, dar, în ciuda faptului că are doar un an, Spocket a reușit să facă nu numai asta cu serviciul de dropshipping, ci îl fac în general. nivel diferit.

Dar atingerea acestui nivel de succes nu a fost ușoară și totul depindea de o echipă cu adevărat pasionată. CEO Saba Mohebpour spune cel mai bine atunci când descrie oamenii de la Spocket:

Suntem o echipă formată din oameni pasionați, curioși din întreaga lume; ne ascultăm clienții și suntem permanent angajați în evoluția Spocket către o versiune mai bună a ei înșiși.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map