Sondaj: Gazduirea WordPress administrată merită costurile suplimentare?

Plata serviciilor de găzduire WordPress administrate poate fi costisitoare, dar merită cu adevărat dacă sunteți un proprietar de întreprinderi mici sau mijlocii sau un blogger?


Cu puteri WordPress cu 31,9% din Internet și mai popular în rândul proprietarilor de afaceri și bloggerilor, nu este surprinzător că unii preferă îngrijire în ceea ce privește serviciile de găzduire.

Cu toate acestea, nu toate serviciile de găzduire WordPress gestionate sunt create la fel și pentru unii utilizatori, poate nici nu merită deloc să merite. Pentru a obține concluzia acestui lucru, am decis să efectuăm un sondaj prin care utilizatorii să se gândească la costul găzduirii WordPress gestionate.

În plus, ne vom arunca în câteva subiecte despre Gazduirea WordPress administrată și factorii care vă pot ajuta să determinați dacă merită sau nu costurile suplimentare.

Cuprins

 • Cele 5 mari preluări ale sondajului nostru
 • Găzduirea WordPress administrată vă recomandăm
 • Ce s-a întâmplat când oamenii trec la gazda WP
 • Este administrat WP-ul de găzduire potrivit pentru dvs.?
 • Cum să alegeți: sfaturile experților

5 mari aduse din sondajul nostru

Recent, am trimis un sondaj către mai multe persoane, întrebându-le care sunt gândurile și părerile lor despre găzduirea WordPress gestionată. Rezultatele au fost destul de interesante pentru a spune cel mai puțin.

1. 52,2% dintre utilizatori spun că gazduirea WordPress administrată valorează costurile suplimentare

Crezi că găzduirea WP gestionată merită costul suplimentar?52,2% utilizatori consideră că găzduirea WP gestionată merită costul suplimentar.

Mai mult de jumătate dintre persoanele care au răspuns la sondaj spun că serviciile gestionate de WordPress administrate merită cu siguranță costurile suplimentare. Motivul este că obțineți asistență profesională și performanțe curate ale serverului pentru a gestiona o cantitate mare de trafic.

Sondaj: 52,2% utilizatori cred că găzduirea WP gestionată merită costuri suplimentare. Faceți clic pe Pentru a Tweet

2. Restul consideră că le pot face singure

Deși mai mult de jumătate consideră că asistența suplimentară și performanțele serverului merită costuri suplimentare, restul consideră că nu merită, deoarece au cunoștințele de a gestiona singure toate componentele tehnice, atunci când suportul profesional nu are valoare..

3. Suportul este cea mai mare preocupare pentru majoritatea utilizatorilor

Sprijin - cel mai mare factor78,3% utilizatori spun că sprijinul este cea mai mare preocupare pentru un site WordPress.

Una dintre cele mai mari îngrijorări cu privire la serviciile de găzduire pentru utilizatori este calitatea suportului pe care îl oferă. Având în vedere că serviciul se referă la acordarea unei atenții suplimentare detaliilor, un sprijin bun este probabil principalul punct de luat în considerare în special pentru utilizatorii WordPress din sondaj.

4. Majoritatea utilizatorilor plătesc 6 $ / lună și mai mult pentru găzduire

Cost gazda web60,9% utilizatori plătesc mai mult de 15 USD pe lună pentru găzduire.

Cel puțin 82,6% dintre utilizatorii aflați în sondaj plătesc în prezent 6 USD / lună pentru a-și găzdui site-urile web. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece majoritatea serviciilor de găzduire partajată, găzduirea de afaceri mici și serviciile de găzduire WordPress se încadrează în acest interval de preț.

# 5: Utilizatorii vor opta pentru găzduirea WordPress administrată dacă nu o pot face singuri

Dacă nu aveau cunoștințele sau timpul necesar pentru a trata singuri aspectele tehnice, majoritatea utilizatorilor ar opta pentru utilizarea serviciilor de găzduire WordPress gestionate.

Gazduire WordPress recomandată gestionată

1. Kinsta

Kinsta este un nume cu care mulți ar trebui să fie familiari, chiar dacă nișa lor este foarte specifică. Acestea se adresează numai utilizatorilor WordPress care caută performanțe de top la orice preț. În acest sens, a câștigat o reputație formidabilă în rândul utilizatorilor la nivel de întreprindere și este foarte recomandat și de dezvoltatorii avansați.

Găzduirea unui site WordPress găzduit cu ~ 20.000 de vizite și 10 GB spațiu pe disc costă 300 USD pe an.

Vizitați Kinsta

2. Gazduire WPX

WPX Gazduire oferă doar două lucruri: găzduire rapidă WordPress și nume de domeniu. Găzduirea lor bazată pe cloud rulează pe WPX Cloud, un CDN personalizat care se combină pentru a oferi utilizatorilor ultimele performanțe WordPress. Această gazdă a fost recomandată de bloggeri celebri înainte și a funcționat bine în testele ReviewSignal.

Planul de intrare la WPX, care vă permite să găzduiți până la 5 site-uri web cu 10 GB stocare, costă 20,83 USD / lună atunci când este plătit anual.

Vizitați WPX Hosting

Ce s-a întâmplat când oamenii trec la gazda WP gestionată?

Povestea de succes nr. 1: motorul WHSR + WP

Motor WP este una dintre cele mai importante companii de găzduire WordPress din jur și le-am testat personal serviciile. Un lucru care a ieșit în evidență a fost performanțele lor pe server, pe care le-am obișnuit să găzduim site-urile noastre surioare Secret Gazduire Secret Revealed (WHSR).

Timpul până la primul octet (TTFB) rezultat din WebpageTest arată 224ms

Testul de viteză al serverului de la Bitcatcha arată un rezultat bun – în majoritate având 250ms și mai jos

Nu am avut decât rezultate uimitoare, cu uptime de găzduire de peste 99%, TTFB (Time-to-first-byte) sub 250ms și obținerea unui rating A + la testul de viteză Bitcatcha.

Toate aceste performanțe, fără a fi nevoie să efectuați o ajustare fină, înseamnă că găzduirea WP Engine este optimizată pentru site-urile WordPress.

Povestea de succes nr. 2: Intelisys + LiquidWeb

Nu suntem singurii care au beneficiat de tranziția într-o găzduire mai concentrată pe WordPress. Intelisys este o altă companie care s-a îmbunătățit remarcabil din punct de vedere al performanței serverului atunci când au trecut la hostingul WordPress gestionat LiquidWeb.

Dar, de asemenea, depășește doar aspectul tehnic. LiquidWeb a oferit, de asemenea, suport complet pentru Interlisys, 24 de ore, 7 zile pe săptămână, ca parte a pachetului lor. Acest lucru a oferit Interlisys încrederea și capacitatea de a se concentra asupra activității lor, fără a vă preocupa problemele tehnice.

Este administrat WordPress Gazduire corect pentru tine?

Da:

O gazdă WordPress administrată este potrivită pentru dvs. dacă ați căutat …

1. Viteza

Modul în care gazdele WordPress gestionate sunt optimizate îl face perfect să ruleze site-uri WordPress pe. În timp ce vitezele exacte tind să varieze, vă așteptați o performanță mai bună în general față de găzduirea partajată.

Locația serverului Kinsta Unele găzduire WordPress gestionate oferă mai multe locații ale centrelor de date, care pot fi de mare ajutor pentru îmbunătățirea vitezei de încărcare dacă vizați anumite locații (adică: Asia, Europa, Statele Unite etc.). Kinsta, de exemplu, oferă 20 de locații diferite ale centrului de date care sunt disponibile pe tot globul. În acest fel, puteți alege centrul de date care se potrivește cel mai bine publicului dvs..

2. Instrumente axate pe WordPress

De la teme gratuite la instrumente multifuncționale, cum ar fi JetPack, vă puteți aștepta ca o mulțime de specifici WordPress să fie disponibile la dispoziția dvs..

3. Asistență WordPress

Având în vedere că utilizați WordPress, probabil că veți avea nevoie de experți WordPress pentru a vă ajuta. Cu găzduirea WordPress administrată, tot sprijinul sunt specialiști experți în problemele legate de WordPress care vă pot ajuta.

4. Mediu favorabil dezvoltatorilor

Dacă sunteți dezvoltator sau sunteți interesat să faceți legătura cu site-ul dvs. web, gazdele WordPress administrate oferă o serie de instrumente care sunt centrate pe dezvoltator. Deci, dacă doriți să efectuați modificări personalizate sau să vă jucați împreună cu sistemul dvs., puteți face acest lucru fără să vă faceți griji despre distrugerea site-ului dvs. Web.

Nu:

În timp ce găzduirea WP administrată sună ca o utopie pentru mulți, există motive pentru care acest tip de serviciu nu este potrivit pentru site-ul dvs. web. Iată cele mai mari două dezavantaje cu o gazdă WordPress administrată.

1. Preț

În general, găzduirea WordPress gestionată va fi mai scumpă decât serviciile de găzduire partajate. Acest lucru poate fi peste buget pentru bloggerii sau proprietarii de site-uri care abia încep.

2. Doar WordPress

După cum sugerează și numele, găzduirea WordPress administrată este doar pentru site-urile WordPress. Dacă vă gândiți să încercați alte CMS, va trebui să începeți din nou de la zero.

Cum să alegeți: ce să luați în considerare înscrierea pentru o gazdă WordPress gestionată

După cum puteți vedea din rezultatele sondajului nostru, există o serie de statistici interesante despre utilizatori și modul în care percep serviciile de găzduire WordPress gestionate.

Dar, ce-i cu tine?

Indiferent dacă sunteți o companie mică sau un blogger în plin de viață, puteți justifica eticheta de preț pentru utilizarea unui hosting WordPress gestionat?

Răspunsul: Totul depinde de nevoile site-ului dvs. web.

Deci, înainte de a vă angaja la un plan de găzduire WordPress gestionat, este mai bine să luați în considerare următorii factori care să vă ajute să decideți dacă merită costurile suplimentare.

1. Timp și cunoaștere

Acesta este adesea cel mai mare factor decisiv pentru utilizarea unui hosting WordPress gestionat sau nu și pentru faptul că merită să plătiți un pic în plus decât planurile medii de găzduire WordPress.

Dacă sunteți cineva care este capabil și cunoaște cu privire la găzduirea WordPress, atunci șansele sunt, nu trebuie să angajați pe altcineva pentru a avea grijă de aspectele tehnice.

Mulți dintre participanții la sondajul nostru sunt mai mult decât fericiți să se ocupe singuri de site-ul lor și consideră că găzduirea WordPress gestionată nu merită în plus dacă o pot face singuri.

Cu toate acestea, dacă nu aveți acest know-how tehnic sau pur și simplu nu aveți timp pentru a menține eficient un site web WordPress, atunci un serviciu de găzduire WordPress gestionat vă poate ajuta cu ușurință să aveți grijă de toate detaliile tehnice.

M-am obișnuit deja cu WordPress și pot gestiona majoritatea lucrurilor de acolo. Sunt în proiectare / dezvoltare web de ani de zile și foarte rar au probleme în aceste zile. Dar cred că pentru cei care sunt noi cu WordPress și nu au prea multă experiență cu site-urile Web Hosting WordPress Hosting ar putea fi util. – Marina Barayeva

Fericit unde sunt! Sunt pe un server dedicat cu HostGator. Mă bucur de libertatea, versatilitatea și rapiditatea acestui serviciu. – Erik Emanuelli

Eu personal am suficientă abilitate tehnică pentru a gestiona singur toată găzduirea noastră. De asemenea, nu sunt un fan al platformei WordPress, mai ales datorită modelului lor de monetizare suflante. – Aleksey Weyman

2. Traficul site-urilor web

Să presupunem că aveți un blog WordPress sau un site web și se confruntă cu o creștere extraordinară și veți înregistra creșteri mari ale traficului, este posibil ca utilizarea unui hosting WordPress gestionat să fie cea mai bună alegere pentru dvs..

În general, planurile de găzduire partajate obișnuite nu sunt capabile să gestioneze o cantitate mare de trafic, deoarece resursele serverului dvs. sunt distribuite altor utilizatori. Deci, dacă ați utilizat toate resursele alocate pentru site-ul dvs. web, veți încheia o pagină de încărcare lentă și va trebui să faceți upgrade la un alt plan.

Cu găzduirea WordPress administrată, cantitatea de resurse pe care le aveți la dispoziție vă poate ajuta să gestionați niveluri uriașe de trafic de intrare.

Cu toate acestea, este important să rețineți că, dacă nu obțineți un nivel ridicat de trafic în mod constant, atunci plătiți în mod esențial suplimentar pentru resursele serverului pe care nici nu le veți folosi.

Este important să fiți conștienți de traficul și activitatea site-ului dvs. web, astfel încât să puteți înțelege mai bine ce resurse de server are nevoie de site-ul dvs. WordPress.

Cred că depinde de nivelul traficului. Cu siguranță, aș avea în vedere să plătesc suplimentar atunci când site-ul meu web va obține un trafic greu obișnuit pe care un gazduire comună nu îl poate suporta și nu este optimizat de WordPress pentru a-l gestiona. Consider că pachetele de găzduire partajate de la unele companii bune de găzduire sunt adecvate pentru majoritatea bloggerilor, iar plata suplimentară pentru găzduirea WordPress administrată nu este rentabilă pentru ei. Personal nu voi plăti până nu văd o privire obișnuită în traficul site-ului. – Harpreet Siddhu

Gestionate Pachetele de gazduire WordPress sunt în general mai costisitoare decât ofertele tradiționale de găzduire partajată. Poate doriți să luați în considerare statisticile de trafic și dimensiunea site-ului dvs. web înainte de a opta pentru acest serviciu de găzduire. În cea mai mare parte, resursele de găzduire partajate sunt suficiente pentru blogurile mai mici. – Devesh Sharma

3. Preocupări ale companiei de găzduire

În sondajul nostru, am enumerat o serie de îngrijorări pe care utilizatorii le pot alege (și pot alege pentru mai multe opțiuni) atunci când vine vorba de găzduire pentru un site web WordPress.

Iată rezultatele care încep cu cele mai mari probleme:

 1. 78,3% dintre utilizatori au ales asistența drept cea mai mare preocupare pentru site-urile WordPress.
 2. 69,6% au votat în mod egal că securitatea și optimizarea vitezei reprezintă o preocupare majoră.
 3. 30,4% sunt preocupați de întreținerea site-ului lor WordPress.
 4. Restul au fost lucrurile de care utilizatorii au fost cel mai puțin sau nu au fost preocupați cu privire la site-urile WordPress, cum ar fi costurile de reînnoire, suportul SSL, WHM și interfața cPanel.

Iată chestia, dacă împărtășiți multe dintre îngrijorările cu participanții la sondaj, atunci înscrierea cu o găzduire WordPress administrată va ajuta la ameliorarea multor preocupări.

Pentru început, există o serie de beneficii pe care le obțineți cu WordPress gestionat în comparație cu planurile convenționale de găzduire partajate, cum ar fi o mai bună securitate, viteză și asistență pentru clienți..

Niciodată nu m-aș întoarce la găzduirea comună comună. Pentru început, orice gazdă comună comună nu ar putea să gestioneze traficul. Și asta este incredibil de important.

Dar, chiar dacă începeam un site de la zero, aș merge totuși cu o gazdă WordPress administrată, deoarece toate celelalte sunt mult mai bune. În special suportul.

De exemplu, găzduiesc BloggingWizard.com cu WPX Hosting. Acestea răspund la majoritatea biletelor de asistență în termen de 10 minute, iar serverele lor sunt rapide.

Gazdele partajate își au locul și sunt o opțiune solidă atunci când sunteți la buget, dar nu sunt întotdeauna la fel de bune ca ceea ce par a fi la suprafață. – Adam Connell

(Nu reîntoarcerea la găzduirea partajată convențională), deoarece Managed este mai bun pentru un blogger ocupat ca mine. – Ryan Biddulph

4. Pregătirea pentru creșterea site-ului web

Un factor pe care trebuie să-l aveți în vedere atunci când vine vorba de găzduire WordPress este dacă sunteți în măsură să vă extindeți planurile de găzduire pe măsură ce site-ul dvs. web crește. Dacă utilizați un plan de găzduire partajat, de cele mai multe ori, sunteți blocat de resursele serverului cu foarte puțin spațiu pentru scalabilitate.

Cu găzduirea WordPress administrată, aveți o scalabilitate mai bună pentru site-ul dvs. web în comparație cu un plan de hosting comun.

Dacă aveți un site WordPress care are o mulțime de vizitatori, atunci șansele sunt că doriți posibilitatea de a-ți scala resursele serverului, după cum este necesar. Aș recomanda cu siguranță să mergeți pentru găzduire WordPress gestionată dacă sunteți dispus să plătiți un pic mai mult.

Da, aș avea în vedere să plătesc mai mult pentru găzduirea WordPress gestionată. Găzduirea WordPress administrată este de obicei mai performantă și este mai bine ajustată pentru a lucra cu WordPress. Un alt avantaj important este că, de multe ori, există o scalabilitate mai bună pentru creștere decât o găzduire partajată. Există mai multe avantaje atunci când compari găzduirea WordPress gestionată cu găzduirea comună comună, precum securitate, viteză și asistență mai bună.

Atunci puteți pune întrebarea dacă toată lumea are nevoie de găzduire WordPress gestionată? Răspunsul meu la acesta este: Nu, toată lumea nu are nevoie să folosească administrarea găzduirii WordPress?

Dacă aveți un site WordPress bine vizitat, doriți mai mult scalabilitate și doriți să plătiți puțin mai mult, aș recomanda găzduirea WordPress administrată.

Dacă ești începător, newbie-blogger, poate ai un blog mic? Funcționează foarte bine cu un furnizor de găzduire partajat care costă doi dolari pe lună.

Ați considera să plătiți suplimentar pentru găzduirea WordPress administrată? Da as putea! Găzduirea WordPress administrată este o soluție cu siguranță mai bună decât găzduirea partajată. – Peter Nilsson

5. Funcții focusate pe WordPress

Unul dintre avantajele utilizării unui serviciu de găzduire focalizat pe WordPress este că acestea tind să includă funcții care vor beneficia de performanța site-ului dvs. WordPress. Mai jos sunt câteva dintre caracteristicile legate de WordPress pe care vă puteți aștepta de la un plan de găzduire WordPress gestionat.

Caracteristici WordPress:

Vă puteți aștepta să plătiți oriunde între 19,95 USD / lună – 37,50 USD / lună pentru un plan WordPress gestionat, cu toate acestea, pe lângă funcțiile comune, cum ar fi SSL gratuit, acestea oferă și funcții suplimentare, precum scanarea și eliminarea gratuită a programelor malware, la nivel de întreprindere Protecție DDoS, și CDN gratuit.

În general, compania medie de găzduire partajată nu oferă aceste servicii ca parte a planurilor lor. În schimb, este mai probabil să utilizați un furnizor sau un serviciu extern pentru a obține toate aceste caracteristici (și au tendința de a obține prețuri!).

Absolut nu (revenirea la găzduirea comună comună), nu am timp să mă încurc, iar performanța este de obicei mai slabă. – Shane

Probabil nu aș lua în considerare trecerea la găzduirea comună partajată (de la găzduirea WordPress gestionată) decât dacă rămân fără buget. Gazduirea comună este excelentă pentru blogurile mici, unde bugetul este preocuparea principală, iar resursele nu contează foarte mult. Dar, dacă conduceți un site web de afaceri sau profesionist, obținerea unui hosting găzduit vă va oferi liniște sufletească, control deplin asupra blogului dvs. și mai multe resurse.- Ammar Ali

(Nu reveniți la găzduire partajată convențională) Pur și simplu pentru că Gazduirea WordPress gestionată este mai sigură și mai bine ajustată pentru performanță decât Gazduirea comună convențională. – Abhijit Rawool

Citit la Gazduirea WordPress administrată merită un preț suplimentar? pe Quora

Citit la Gazduirea WordPress administrată merită un preț suplimentar? pe Quora

Citit la Care sunt preocupările de găzduire pentru un site web WordPress? pe Quora

rezumat

Găzduirea WordPress administrată poate fi un arsenal excelent, dar numai dacă site-ul dvs. web solicită. Dacă îndepliniți toate cerințele necesare, atunci merită cu siguranță costurile suplimentare pentru a merge la un plan de găzduire WordPress gestionat. Bill Acholla, Maddy Osman, Bridget M Willard, James Hunt, și Marsha Kelly se numără printre proprietarii / bloggerii site-urilor web care consideră că găzduirea WordPress administrată merită costurile suplimentare.

Cu toate acestea, dacă începeți și încă mai rămâneți un blog sau un site web, atunci poate nu merită să cheltuiți toți banii în el. Janice Wald, Bill Gassett, Adrian Jock, și Ashley se numără printre participanții care nu ar plăti prețul suplimentar pentru aceasta.

Concluzie, nu toată lumea trebuie să folosească găzduire WordPress administrată, dar, dacă o faceți, merită cu siguranță!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map