Sondaj: Angajații bloggeri au angajați freelanceri?

Majoritatea oamenilor cunosc acum pe cineva care își face viața ca freelancer sau folosește diferite platforme pentru a câștiga bani în plus. Economia Gig a crescut în ultimii ani și nu există semne de încetinire.


In conformitate cu Biroul Statisticii Muncii din S.U.A., 16,5 milioane de persoane sunt considerate freelanceri doar în S.U.A. Și a Raportul forței de muncă viitoare 2018 de la Upwork indică faptul că aproape jumătate (48%) din companiile americane utilizează în prezent freelanceri, în creștere cu 43% față de 2017.

La nivel global, rata medie pe oră pentru un freelancer este de 19 dolari. Acest lucru trebuie să fie suficient de atractiv, deoarece mai mult de jumătate (51%) din freelanceri spun că nicio sumă de bani nu i-ar îndemna să își ia din nou un loc de muncă tradițional.

Aceasta ne aduce la ultima noastră întrebare: Oamenii care „blogează” angajează freelanceri? Pentru a răspunde, BuildThis.io a creat un sondaj și a venit cu câteva rezultate interesante.

Sondaj pentru utilizatori: Câți bani cheltuiesc bloggerii pentru angajarea de freelanceri? spune unui prieten

Cele 5 preluări din sondajul nostru

Am contactat un grup de 22 de bloggeri pentru a afla dacă folosesc freelanceri, cum îi folosesc și atitudinile lor față de externalizarea muncii sau de păstrarea lor în casă. Cele 5 oferte principale ale sondajului nostru au fost deschise pentru ochi.

1- 66,7% dintre bloggerii pe care i-am intervievat angajează freelanceri

Studiul bloggerilorBloggerii angajează freelanceri?

Când au fost întrebați dacă angajează freelanceri, o majoritate (66,7%) a spus că da. Restul (33,3%) păstrează toată munca pe care o fac în casă.

De ce bloggerii nu angajează freelanceri?

Dintre respondenții care nu angajează freelanceri, unele dintre cele mai comune motive pentru care au dat decizia lor au fost:

 • Îmi place să fac singur
 • Constrângeri bugetare
 • Preocupări cu privire la calitatea muncii
 • Externalizarea nu are autenticitate

2- 50% dintre bloggeri cheltuiește mai puțin de 500 USD lunar

Cât cheltuie bloggerii în fiecare lună angajând freelanceri?

Jumătate (50%) dintre respondenții sondajului spun că cheltuiesc sub 500 de dolari pe lună pentru freelanceri. 25% cheltuiesc între 1.001- 3.000 $, 18.8% cheltuiesc între 501- 1.000 $, iar restul de 6.2% cheltuiesc peste 5.000 $ lunar.

3- Upwork, Fiverr, Peopleperhour și Freelancer.com sunt cele mai populare printre bloggeri

Unde își angajează bloggerii freelanceri?

Majoritatea bloggerilor pe care i-am intervievat folosesc Upwork (31,3%) pentru a cerceta și angaja freelanceri adecvați. A doua cea mai populară platformă este Fiverr (18,8%), urmată de Freelancer.com și Peopleperhour (ambele cu 12,5%, respectiv).

Atât Upwork, cât și Fiverr au luat mai mult de 50% din acțiuni.

4- Grupurile Facebook, LinkedIn și comunitatea sunt celelalte locuri în care oamenii caută externalizarea

Deși există platforme online concepute pentru a conecta freelancerii cu clienții, acestea nu sunt singurele locuri în care aceste două grupuri se găsesc între ele. Conform sondajului, celelalte modalități prin care bloggerii sunt independenți localizați sunt:

 • Grupuri Facebook
 • Comunități locale
 • O referință personală sau profesională
 • LinkedIn

5- Cea mai populară sarcină externalizată este lucrarea de design web, urmată de scrierea conținutului

Care sunt sarcinile externalizate de bloggeri?

Doar pentru că cercetăm bloggerii, nu înseamnă neapărat că externalizează crearea de conținut (unii o fac). Blogurile sunt proprietăți online care necesită grafică, SEO și alte abilități specializate pentru a-și întrece colegii.

Unele dintre cele mai frecvente sarcini pe care bloggerii le externalizează includ:

 • Design (site web, logo, alte elemente grafice) – 81,3%
 • Scrierea conținutului – 62,5%
 • Dezvoltare web – 50%
 • Social media – 50%

Ai nevoie de ajutor pentru găsirea și angajarea freelancerilor?

Uneori, poate fi mai benefic să angajezi un freelancer decât să ai personal intern sau să faci o sarcină singur. Freelancerii pot lucra acolo unde se află (în general acasă), ceea ce îți reduce deasupra capului și mulți au unele abilități specializate pe care le aduc la masă.

Dar cineva care se numește „freelancer” nu înseamnă neapărat că îți vor oferi ceea ce vrei și ai nevoie. Amintiți-vă – există milioane de freelanceri care lucrează în economia concertului, deci există șanse mari ca unii dintre acești lucrători să fie mult mai buni decât alții.

Deci, cum găsești acel talent de top? Iată câteva sfaturi pe care le-am colectat de la respondenții la sondaj.

1. Definiți-vă domeniul de aplicare și știți ce aveți nevoie

Va fi greu să obții o muncă de calitate dacă nu poți comunica ceea ce ai nevoie unui freelancer. Înainte de angajare, este esențial să aveți un contur clar al sarcinii pe care doriți să o externalizați. Notează-ți clar domeniul de aplicare și stabilește termenele pentru finalizare. Motivul din urmă este să evitați confuziile dintre dvs. și freelanceri.

Un alt motiv pentru a avea un domeniu de definiție clar este să evitați să vă impuneți să fiți un obiectiv. Este posibil să nu fiți conștienți că majoritatea proiectelor sunt abandonate din cauza cererii necontrolate și a modificărilor din sfera de aplicare. Ca atare, iată sfaturile respondentului nostru:

Fiți cât se poate de detaliat în cerințele dvs., deoarece acest lucru vă va ajuta să faceți proiectul să se netezească și să rămână pe cale. De asemenea, ajută la stabilirea așteptărilor la care ar trebui să fie rezultatele finale finale. – Chris Makara

Fiți foarte clar despre ce căutați, despre cum este să lucrați pentru dvs. și despre ceea ce vă așteptați în ceea ce privește o relație continuă. Cu cât poți obține mai specific, cu atât mai bine. De asemenea, fac un punct să precizez rata de plată din comunicările mele inițiale pentru a mă asigura că suntem în același loc de parcare, pentru a nu pierde timpul reciproc. – Maddy Osman

Asigurați-vă o potrivire bună prin stabilirea așteptărilor și asigurându-le că răspund rapid la comunicare. – Vinay Koshy

2. Căutați în platforme sau în rețeaua dvs. de talente

După cum puteți vedea din rezultatele sondajului, există multe locuri diferite pentru a găsi un freelancer. Când angajați pe site-uri independente, unul dintre cele mai valoroase sfaturi este să citiți mostre și recenzii. Recenziile sunt cel mai bun indicator al performanței, deoarece provin din clienți plătiți anterior ca tine.

Iată câteva dintre cele mai populare platforme de angajare în care poți începe să cauți talente:

oDesk

upwork - platforme de angajare a freelancerilorUpwork este principala platformă de freelancing, unde puteți căuta freelanceri calificați și agenții profesionale pentru tot felul de sarcini și proiecte (vizitați online).

Fiverr

fiverr - platformă de freelancingFiverr este o comunitate freelanceră cu mulți freelanceri și profesioniști talentați. De multe ori Fiverr oferă servicii rapide, pe termen scurt și buget pe care mulți angajatori le-au preferat (vizitați online).

Dacă doriți să săpați mai adânc diferența dintre ambele platforme, citiți articolul nostru Upwork vs Fiverr. Cu toate că, este posibil să aveți nevoie de freelanceri pentru a lucra cu platforma specifică, precum unul dintre respondenții noștri aici:

Nu sunt particular, doar îmi pasă că iau SimbiRicky

Pe lângă platforme, ce au de spus respondenții noștri atunci când căutăm candidați independenți?

1) Cercetarea mai întâi despre VA. Cum funcționează? Cum vor să fie plătite? Cât timp vor investi? Câtă implicare cer de la tine? 2) Dacă sunteți în căutarea VA atunci voi spune că nu mergeți pentru unul ieftin. Amintiți-vă întotdeauna calitatea nu vine cu mai puțin. Primesti ceea ce platesti. Este cea mai mare învățare a mea de până acum. 3) Verificați recenziile dacă angajați un VA exp. Dar nu ezita să lucrezi cu unul nou. Noua VA lucrează atât de mult pentru a vă face fericit. 4. Fără negocieri cu VA nou. – Bhawana

Primul lucru pentru orice dezvoltare web de externalizare este să alegeți partenerul potrivit de outsourcing. Apoi cereți-le referințe anterioare, de exemplu, clienții și produsele anterioare. Nu uitați să evaluați fluxul de comunicare, deoarece procesul de plângere este dureros și consumă mult timp. – Jerry Low

Calitatea muncii depuse și actualitatea – Enstine Muki

Experiență și prețuri – Azlinas Miswan

3. Potriviți-vă cerințele cu experiența lor

Dacă aveți nevoie de cineva care să vă re-codificați site-ul, este posibil să doriți să angajați un coder în locul unui designer grafic. Ați putea dori pe cineva care să vă poată gestiona contabilitatea financiară cu BigCommerce, în loc să țină conturile tradiționale.

Cu alte cuvinte, potriviți jobul cu abilitățile și experiența freelancerului. Dacă aveți o cerință clară scrisă, cum am menționat la primul punct, puteți naviga prin profilurile freelancer pentru a găsi candidații potriviți.

Un exemplu de profil freelancer și experiențe pe care le are candidatul. Citiți cu atenție pentru a afla dacă acesta este candidatul potrivit pentru sarcina dvs. (sursă).

Dacă sunteți în căutarea de freelanceri cu competențe specifice, iată un exemplu de platformă de freelancing de nișă:

Codeable

Codabil - platformă freelanceCodabilă este platforma de freelancing pentru cei care au nevoie de abilități WordPress. La Codeable, puteți găsi experți WordPress care vă pot ajuta cu probleme legate de WordPress (vizitați online).

Pe lângă asta, iată ce au de spus câțiva dintre bloggeri despre acest lucru:

În primul rând, faceți-vă cercetările. Verificați portofoliul lor și aveți o conversație pentru a vă asigura că freelancerii pot face ceea ce le angajați. În al doilea rând, să aveți termene clare și clare. Setați întotdeauna termenul limită cu câteva zile înainte de a avea nevoie de conținut pentru a oferi o cameră de wiggle. – Sharon Hurley Hall

Căutați un freelancer cu experiență care să aibă abilități potrivite pentru jobul dvs. – Bill Acholla

Nu uitați să le intervievați. – Joe Kok

4. Sortează prin freelanceri și interviu

Așa este, nu uitați să interviezați candidatul preselecționat!

Întrucât probabil veți avea mult interes pentru pozițiile sau proiectele dvs., veți dori să vă intervievați candidații finali înainte de a angaja pe cineva. Iată câteva întrebări pe care le poți pune înainte de a decide:

 • Cum te-ar evalua ultimul client?
 • Care este timpul tău tipic de transformare?
 • Cum mă vei ține la curent?
 • În ce fus orar lucrezi??
 • Cum vedeți această poziție pe termen lung?

Acordă atenție răspunsurilor lor și nu presupune că candidații au aceeași cultură de lucru cu tine. Cu aceste întrebări de bază, puteți afla mai multe despre candidați și puteți stabili fundamentul pentru relații de externalizare mai bune.

Sfaturi suplimentare ale respondentului nostru în această problemă includ:

Luați-vă timp pentru a veterina cu atenție oamenii. Când angajați pe site-uri independente – și mai ales când angajați scriitori – vă veți confrunta adesea cu situații în care eșantioanele împărtășite nu sunt de fapt lucruri pe care solicitantul le-a scris. De asemenea, veți rula în scenarii în care solicitanții împărtășesc mostre despre lucrurile pe care le-au scris de fapt, dar că au fost atât de puternic editate de altcineva, încât schițele finale sunt diferite de noapte și de zi. – Tabitha Naylor

Prefer să angajez câțiva și apoi să le ofer tuturor tuturor aceeași sarcină pentru a-i găsi pe cei mai buni dintre acești listați. De asemenea, asigurați-vă că aveți ceva ciudat în descrierea postului dvs. pentru a le filtra pe cei care nu citesc totul (ex: începeți scrisoarea de întâmpinare cu capitala Irlandei) – Khalid Farhan

5. Stabilirea unei relații pe termen lung

Angajarea unui freelancer este un pic de muncă, deci nu este ceva ce vrei să repete de fiecare dată când ai nevoie de anumite sarcini. Există valoare în stabilirea relațiilor pe termen lung cu acești lucrători.

Dacă doriți să construiți o relație pe termen lung cu freelancerii, iată câteva statistici de care trebuie să fiți conștienți. Conform Parteneri MBO, freelancerii așteaptă mai mult de la clientul lor, altul decât cel monetar, de exemplu:

 • Pentru a-și evalua munca – 96%
 • Control asupra programului lor – 89%
 • Control asupra muncii lor – 88%
 • Pentru a fi tratat ca membru al echipei – 83%

Pe scurt, trebuie să ai încredere în expertiza lor.

Iată câteva gânduri suplimentare de la unul dintre respondenți:

Când angajați pe cineva, gândiți-vă pe termen lung. Nu luați pe nimeni doar 1 sau 2 luni (sau pentru 1 sau 2 proiecte). Antrenează-i, învață de la ei și încearcă să-i păstrezi cât mai mult timp. Nu numai că construiește o relație mai sănătoasă, dar vă vor lua munca cu adevărat în serios. – Anil Agarwal

6. Nu luați o decizie pe baza prețului

Utilizarea unui freelancer poate fi o modalitate accesibilă de a lucra pe blogul dvs., dar asta nu înseamnă că alegeți cea mai ieftină opțiune. În schimb, doriți freelanceri cu experiență care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Puteți găsi un freelancer aleatoriu care vă poate rezolva problema la jumătate din prețul unei persoane cu experiență. Dar, șansele sunt rezultatul soluției va fi, de asemenea, în mod clar mai puțin profesional.

Acest lucru spune unul dintre respondenții sondajului în această privință:

La fel ca „cumpărați frumos, astfel încât să nu cumpărați de două ori” – angajați freelanceri buni, astfel încât să nu cheltuiți mai mult pentru a repara munca proastă. – Suraya

Aveți nevoie de ajutor pentru angajarea de freelanceri? Nu luați decizia numai pe preț. Aflați de ce. spune unui prieten

Gânduri finale

Nu toate firmele (blogging-ul este o afacere) sunt dornici să angajeze freelanceri, dar nu poți face totul singur și aștepți să ai un minut liber în ziua ta. Din fericire, tehnologia a creat o schimbare fundamentală în modul în care abordăm munca, ceea ce înseamnă că puteți obține ajutor de calitate pentru blogul dvs. la un preț accesibil.

Cu toate acestea, să vedem care sunt unele dintre motivele pentru care bloggerii nu angajează freelanceri:

Scrisul este atât de ușor și de distractiv pentru mine, încât îl fac singur. Am scris peste 10.000 de articole pe parcursul carierei mele online, așa că scriu gratuit și ușor – Ryan Biddulp

Cred că autenticitatea este cheia succesului, mai ales atunci când vorbim de marketing de conținut. Recomand întotdeauna bloggerilor să publice postări care vorbesc despre experiențele, opiniile și cunoștințele lor. De aceea nu favorizez angajarea freelancerilor la întâmplare pentru nevoile mele de conținut. – Shane Barker

Publicul este inteligent. Vor observa chiar și cea mai mică schimbare de ton și aparenta lipsă de autenticitate. Este important pentru mine să-mi comunic adevărul și este ceva posibil prin angajarea de freelanceri. – Rhode InStyle

Nu am nevoie de unul în acest moment. O voi face în viitor și sunt îngrijorat că va dura prea mult timp pentru a-i instrui pentru ceea ce am nevoie. – Ileane B. Smith

Limitarea bugetului și calitatea redactării – Yan Jian

Pentru că aș putea să o fac și eu. – Wong Zhi Xin

Chiar dacă ați fost unul dintre cei mai rezistenți la angajarea unui freelancer, aceste rezultate ar trebui să fie de gândire. Colegii dvs. folosesc din ce în ce mai mult platforme online și alte resurse pentru a se conecta cu profesioniști pentru a crește calitatea site-urilor lor web și pentru a îmbunătăți experiența generală pentru vizitatorii site-ului lor..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map