Spocket isporučuje Dropshipping na različitoj razini

Kao relativno nova tvrtka, Spocket mogao je lako pogriješiti kao još jedan gladan pokretač koji se pokušava povećati na unosnom tržištu dropshipping usluga.


Međutim, kad moramo razgovarati Predsjednik uprave Saba Mohebpour, Sinulo nam je da nisu samo još jedna tehnološka tvrtka koja želi napraviti svoj veliki iskorak. U stvari, Spocket vodi naloge za revolucijom načina na koji se rukovodi dropshippingom i imaju uspjeh da idu zajedno s njim..

Naš intervju seže duboko u porijeklo Spocket-a i kako se oni postavljaju za uspjeh izdvajajući se u moru dropshipping usluga dok se još uvijek uklapaju u.

Početna stranica Spocket

Podrijetlo spocket

Dok je tvrtka službeno osnovana 2017. godine, ideja za Spocket izradila je izvršni direktor i osnivač Saba Mohebpour tijekom dana svog kolegija u UBC-u..

Mohebpour se iskreno sjeća kako je YouTube video bio katalizator za njegovo ulaženje u svijet programiranja.

(Bio sam) inspiriran YouTube videom 17-godišnjaka koji je prodao aplikaciju Yahoo-u, počeo sam učiti programiranje i pokrenuo aplikaciju pod nazivom Vendchat. Dok smo to morali zatvoriti, mnogo sam naučio kroz iskustvo i voila! Spocket se rodio.

No prije nego što bi Spocket mogao zapravo započeti, trebalo je upoznati tržište e-trgovine i pokušati se probiti u industriju..

Za Mohebpour i tim logičan je korak bio uspostavljanje internetske trgovine, ali ubrzo su shvatili da je pronalaženje pouzdanih dobavljača, ručno naručivanje svakog proizvoda, držanje zaliha: sve se činilo nevjerojatno nepraktično za tvrtku koja još uvijek pokušava pronaći svoje uporište.

Saba Mohebpour, osnivač Spocketa i tima.

Tijekom svog istraživanja Mohebpour je shvatio da je držanje zaliha ogroman problem za brojne trgovce na malo. To je bila iskra potrebna za uspostavljanje temelja Spocket-a: rješenje bez rizika za e-trgovinu.

Kao i kod većine startupa, Spocket je morao riješiti nekoliko naleta na cesti prije nego što su se uspostavili, ali jedno je posebno zaleđe cesta potpuno ispalo iz njihovih ruku. Bilo je to tijekom Program Techstars iz Seattlea, za koji je tvrtka prihvaćena u prosincu 2017., Mohebpour je imao problema s pohađanjem zbog strožijih pravila putovanja.

Srećom, na kraju se sve ispostavilo.

“Budući da sam bio iranski građanin i uz Trumpove nove politike na mjestu – ne bih mogao. Ali moj tim je prisustvovao u ime tvrtke! Od tada smo tek osvojili nove visine – od našeg nevjerojatnog kruga financiranja do povećanja broja trgovaca na našoj platformi. To je izuzetno uzbudljiv projekt! “, Dodao je.

Stojeći dok se uklapa

Naravno, zakoračenje u dropshipping industriju bilo je više od stvaranja tvrtke i pružanja usluge za nju. Tim iz Spocket-a morao je razumjeti koja su pitanja koja prevazilaze „čuvanje zaliha“ i „smanjenje rizika“ za internetsku trgovinu.

Ako su se željeli istaknuti među morem dropshipping usluga i savršeno se uklopiti s potrebama klijenta ili kupca, trebali su razumjeti koji su najveći problemi u dropshippingu i kako ih Spocket namjerava drugačije riješiti..

Dropshipping, uglavnom je ograničen na kineske dobavljače. Mjesečni rokovi isporuke baš i ne funkcioniraju u ovom stoljeću trenutne zahvalnosti. Da bi trgovci imali poštene šanse za uspjeh pred velikanima kao što je Amazon, rokovi isporuke moraju biti kratki i konkurentni.

Prednost lokalnim proizvodima, zajedno s etički proizvedenim proizvodima koji se testiraju kvalitetom, raste, i s obzirom na to, ukrcali smo dobavljače prvenstveno iz SAD-a i EU-a kako bi smanjili vrijeme otpreme, i osigurati da kvaliteta ne predstavlja problem..

Pozicioniranje sebe kao usluge koja pruža ne samo bolje vrijeme isporuke, već i domaće proizvode visoke kvalitete što ih čini jednim korakom iznad prosjeka dropshipping usluge.

Spocket plan i cijene od ožujka 2019. (izvor)

Ali tim na Spocketu nije bio zadovoljan. Mohebpour je, posebno, shvatio da mnogo ambalaže dobavljača zasjeni marku maloprodaje. Da bi se borili protiv toga, stvorili su partnerstva s ključnim dobavljačima, tako da se koriste samo neutralni paketi, a dobavljač će računu dodati u okvir dobavljača..

Da bi dodali višnju na vrh, Spocket olakšava trgovcima da sami provjere proizvode prije nego što je dodaju u svoju trgovinu koristeći uzorke naloga koji su dostupni na njihovoj stranici za pretraživanje.

Rješavanjem svih ovih problema i pružanjem usluge koja pruža i kvalitetu i brzinu, Spocket se postavlja kao vrhunska usluga Dropship-a za mrežne prodavače.

Ne samo usluga, već i rješenje

Unatoč tome što se Spocket borio na svim cilindrima, Mohebpour i njegov tim nikada nisu izgubili iz vida ono što tvrtka želi biti. A to će biti više od samo jedne druge tvrtke koja se bavi uslugama, već rješenje za maloprodaje.

To je značilo pucanje u glavi kako riješiti problem koji dugo muči mrežne trgovce.

Rješavamo problem izobličenja zaliha u iznosu od 1,1 bilijuna dolara, stvarajući uslugu koja omogućava poduzetnicima da grade svoj brand dok Dropship isporučuju kvalitetne proizvode lokalnih dobavljača i brzu isporuku.

Spocket automatizira sve „dosadne“ bitove poslovanja kako bi se trgovci mogli usredotočiti na marketing, marke i konverzije..

To je ogroman zadatak za tvrtku koja ima tek više od godinu dana (!) Ali za Spocket, ne radi se samo o još jednoj priči o uspjehu, već o premošćivanju jaza između trgovaca i digitalnog tržišta.

“Bili smo dio ove velike revolucije u e-trgovini koja omogućuje svima s internetskom vezom da pokrenu trgovinu i povećaju je. Osiguravamo da vaše iskustvo prodavača nije gužva u sferi nabave i isporuke proizvoda! “

Proizvodna platforma pomaže trgovcima da nabave proizvode

Međutim, na kraju dana, Spocket je ono što motivira njihove korisnike, a Mohebpour nam govori koliko je važno i zahvalno vidjeti trgovce koji koriste Spocket za svoje internetske tvrtke..

„Naša je najveća motivacija osnažiti poduzetnike: svjedočiti na hiljade trgovaca koji pokreću svoje poslovanje putem Spocket-a nestvarno je. Neizmjerno smo zahvalni i zadivljeni brojem fenomenalnih prodavaonica koje skladište Spocket proizvode i čine ih vlastitim, svojim jedinstvenim stilom. “

Sa nultim troškovima unaprijed, automatiziranom obradom i provjerenim proizvodima, Spocket je uspio smanjiti vrijeme izgradnje zgrade za pola i pružiti pouzdanim izvorima za trgovce: utjecaj koji zapravo imaju na tržištu prisiljava ih da postignu više!

Postizanje uspjeha i razbijanje prekretnica

Spocket postoji tek oko godinu dana, ali već su ga uspjeli skupiti priličan broj prekretnica i uspjeha. Generalni direktor Mohebpour iskreno se sjeća kako su uspjeli pridobiti ulagače tijekom Techstars programa i širenja u WooCommerce.

Spocketovo cijelo putovanje bilo je ogromno brodsko kolo – moja nesposobnost da se uputim u program Techstars, unatoč tome što sam se odlučila zatvoriti 1,5 milijuna rundi s investitorima poput Mistral Venture Partners, 7 Gate Ventures, Panache Ventures i akceleratora Plug and Play.

… Prošli mjesec (kolovoz 2018.) proširili smo se na WooCommerce, pružajući više trgovaca šansama da pojednostave posao, a to je velika prekretnica..

Aplikacija Spocket Shopify (preuzimanje datoteka)

Spocket WordPress dodatak (preuzimanje datoteka)

Sljedeća je velika prekretnica za Spocket dostigla 25.000 trgovaca u manje od godinu dana, a brojke su i dalje velike. Dovoljno je reći da im se naporan rad isplati.

Danas Spocket podržava prodavače na svih pet kontinenata pomažući im u pokretanju i razmjeni njihovih mrežnih trgovina. Što se samog tima tiče, oni su se proširili iz dvodjelnog tima sa središnjim položajem u Vancouveru, na 11 članova s ​​dizajnerom u Indiji, programerima u Brazilu i operacijama na Filipinima. Sve ovo također pokazuje snagu tvrtke u raznolikosti.

Izgradnja za budućnost (i za korisnike)

Koliko uspjeha trenutno uživa Spocket, Mohebpour i tim još uvijek imaju pogled u budućnost, za koju planiraju velike stvari za tvrtku.
Saba Mohebpour, osnivač Spocket-a

„Planiramo dovesti Spocket na druge platforme, osim WooCommercea i Shopifyja, tako da bez obzira na to gdje se poduzetnik nalazi na Internetu, oni mogu brže rasti uz Spocket.

Željeli smo izgraditi bazu znanja za trgovce na koju će se pozivati ​​kako započinju na ovom epskom putovanju, i što je najvažnije, radujemo se pružanju brzih rješenja za više trgovaca širom svijeta. “

Ključni dio izgradnje bolje platforme sa Spocketom jest razumijevanje njihovih korisnika. Za mala i srednja poduzeća to znači pozicioniranje sebe kao savršenu platformu za pomoć korisnicima u razvoju poslovanja.

Spocket je izrađen za pomoć malim i srednjim poduzećima.

Kako tvrtke rastu, postaje prilično teško pratiti zalihe ili pojedinačno obraditi svaku narudžbu: upravljamo i automatiziramo sav ručni rad, kako bi trgovci svu svoju pažnju usmjerili na oglašavanje, marketing, optimizaciju trgovina, zadržavanje kupaca: sve važno dijelovi uspješne internetske trgovine.

Mohebpour nastavlja, “Trgovci na malo mogu dodavati proizvode više dobavljača bez gnjavaže dozvola i ugovora jer smo to riješili: ovo omogućava trgovcima na raspolaganju širi spektar proizvoda, a da ne spominjemo, naše ekskluzivne duboko snižene cijene. Brže, glatke i bolje tvrtke rezultat su Spocket-a! “

Dropshipping na različitoj razini

Teško je da se bilo koja tvrtka ili startup izdvoji kada se suočite s morem natjecatelja, ali unatoč tome što je star samo godinu dana, Spocket je uspio ne samo to učiniti svojim uslugom dropshippinga, već ih rade u cjelini različita razina.

Ali dostići tu razinu uspjeha nije bilo lako i sve je ovisilo o zaista strastvenom timu. Izvršni direktor Saba Mohebpour kaže da je to najbolje kada opisuje ljude u Spocketu:

Mi smo tim sastavljen od strastvenih, znatiželjnih ljudi iz cijelog svijeta; slušamo naše kupce i neprestano smo uključeni u razvijanje Spocket-a u bolju verziju sebe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map