Najboljših 10 najboljših ponudnikov gostovanja v strežniku Windows 2020

0

Torej nameravate izkoristiti Gostovanje Windows Server vendar zmeden, da bi se odločil, kateri je najboljši ponudnik tam?


Razpoložljivost več deset gostiteljev precej otežuje izbiro med različnimi podjetji, vendar smo opravili neodvisno raziskavo in pripravili nekaj najboljših možnosti.

Med spletnim gostovanjem Windows in Linux obstaja velika razlika, razen tega, da slednje stane manj denarja.

Če ste razvijalec ali programer, ki se večinoma ukvarja ASP, MS SQL ali ASP.net itd. potem bo gostovanje s sistemom Windows popolno za vas.

Glavne prednosti strežnikov z operacijskim sistemom Windows:

 • Redne posodobitve za zagotovitev optimalne učinkovitosti
 • Podjetje zajema najnovejše varnostne popravke za zanesljivo zaščito
 • Za upravljanje s strojem ni treba učiti naprednih veščin
 • Združljivo z Microsoft FrontPage in naprednimi funkcijami
 • Odlična možnost za razvoj aplikacij za Windows
 • ASP, Visual Basics, .Net in ASP.net prijazen
 • Grafični uporabniški vmesnik je v primerjavi z Linuxom enostaven za uporabo
 • Stvari lahko enostavno razporedite, namestite ali spremenite (zaradi GUI)
 • Dovoli oddaljeni dostop do namizja

Gostovanje Windows Server vs Linux OS

Najboljših 10 najboljših ponudnikov gostovanja v strežniku Windows 2020

1. Kamatera

Ko gre za spletno gostovanje v strežniku Windows Server, kako lahko pozabimo na Kamatera, platformo, zgrajeno z najnovejšimi tehnologijami in vrhunsko razširljivostjo, ki gosti vse vrste aplikacij, spletnih mest in okolja Windows OS.

Za razliko od številnih spletnih ponudnikov gostovanja, ki stanejo veliko denarja, so njihovi načrti cenovno zelo ugodni in omogočajo dokončno razširljivost na poti. Kljub temu lahko v nekaj klikih povečate ali zmanjšate vse vire strežnika, kot so pomnilnik, pomnilnik, procesorska moč.

Postopek skaliranja je preprost in hiter, zahvaljujoč takojšnjemu zagotavljanju. Za nameščanje želenega sistema Windows z potrebnimi viri potrebujete manj kot 1 minuto. Vse, kar morate storiti, je, da izberete želeni operacijski sistem, območje podatkovnega centra, CPU, RAM, shrambo, ime strežnika in obračunski cikel. Poleg tega njihova uporabniška prijazna nadzorna plošča igra tudi ključno vlogo pri upravljanju vašega računa kot čar.

Kamatera je med drugimi ponudniki gostovanja v oblaku pomembna možnost takojšnje podpore strankam 24 × 7, ki jo lahko izkoristite s klepetom v živo, telefonskim klicem in vozovnicami. Poleg tega nudijo tudi veliko bazo znanja, kjer lahko dobite samopomoč. Kamatera ima več desetletij izkušenj v industriji, strokovno osebje in vrhunsko strojno opremo za zagotavljanje največjega časa delovanja in hitrih storitev.

Vsi njihovi strežniki (locirani v 13 regijah) uporabljajo najhitrejše Intelove procesorje, ki so 300% hitrejši od prejšnjih različic, povezani z 40Gbit javnim in zasebnim omrežjem in zagotavljajo zelo izolirano okolje. Poleg tega s pomočjo SSD-jev doživite največjo možno hitrost.

Ne glede na to, ali potrebujete vnaprej pripravljen načrt ali želite ustvariti svoj strežnik, ponujajo obe možnosti. Lahko ustvarite strežnik za operacijski sistem Windows z zmogljivostjo do 384 GB Ram, 72 vCPU Core in 1 TB storage.

Na voljo so tudi druge možnosti OS, vključno s CentOS, Debian, CloudLinux, Windows, FreeBSD, OpenSUSE, Gentoo, FreeNAS in Ubuntu, itd. Poleg tega imate možnost namestiti tudi svojo sliko..

Kot celoto priporočamo, da Kamateri omogočite gostovanje svojih podatkov, saj je na voljo tudi 30-dnevna brezplačna preizkusna različica.

2. Vultr – zanesljivo gostovanje v oblaku Windows z 15 možnostmi podatkovnega centra

vultr najboljši oblak strežnika Windows

Vultr je relativno nov ponudnik gostovanja, ki se je predstavil leta 2014, vendar ga upravlja ekipa z več kot 20 letnimi izkušnjami na področju spletnega gostovanja. Resnično smo navdušili nad njihovo uptime, hitrostjo in prilagodljivostjo.

Podjetje je hitro raslo in postalo eden izmed velikanskih ponudnikov gostovanja v oblaku več kot 100k + strank po vsem svetu.

Vultr ponuja neodvisne strežnike v oblaku, da jih lahko uporabijo glede na vaše potrebe, kot sta Windows ali Linux.

Ena od izjemnih stvari je, da Vultr ponuja široko paleto načrtov z namenskimi viri. Z lahkoto najdete najprimernejši načrt, ki ustreza vašim potrebam.

Poleg tega so bile predstavljene tehnologije v oblaku enostavno razširljivost. Torej namesto selitve celotnega računa lahko z Vultrjem takoj povečate ali zmanjšate vire.

Obstaja tudi takojšnja dobava avtomatiziranih strežnikov golih kovin za obvladovanje množičnega prometa. Torej z Vultrjem vam nikoli ni treba skrbeti za razširljive možnosti.

Vultr ima različne podatkovne centre za zagotovitev nizke zamude kot mnogi gostitelji v oblaku. Imajo 15 lokacij podatkovnih centrov med katerimi lahko izbirate glede na geografsko lokacijo občinstva.

Po drugi strani pa tudi pomaga skrajšati čas nalaganja vašega spletnega mesta in aplikacij po vsem svetu. Celotno omrežje je zgrajeno s pogoni SSD in poslovno strojno opremo za visoko hitrost branja in pisanja. Zato obstaja zelo majhno tveganje izpadov, ker sistem samodejno preklopi na druge kopije vaših podatkov v primeru okvare strojne opreme.

Morda se vam zdi slabo ali ne, da Vultr ne ponuja nadzorne plošče Plesk za upravljanje strežnika Windows za gostovanje. Omogočajo preprosto lastno razvito nadzorno ploščo z namestitvenim programom z enim klikom.

Čeprav sodelujejo, da bi Plesku ponudili 30-dnevno preizkušnjo. V zvezi s tehnično pomočjo lahko oddate vstopnice ali se naučite s podrobno dokumentacijo.

Žal klepeta v živo ni. Z gostovanjem v Vultrju ne morete samo igrati prosto, ampak lahko izkoristite enostavno skalabilnost in nedvomno zanesljive zmogljivosti.

3. InterServer

InterServer

Interserver je namenjen zagotavljanju zanesljivih storitev po dostopni ceni. Spletno gostovanje je konkurenčen trg in Interserver se z njim ukvarja preudarno od leta 1999. Podjetje pogosto objavlja ogromne popuste, kot je gostovanje za samo 1 cent za omejen čas.

Poleg različnih vrst gostovalnih rešitev lahko registrirate tudi ime domene ob zelo nizkih podaljšanjih v primerjavi s konkurenco.

Tako kot drugi ponudniki vam tudi pri dolgoročnih načrtih, kot so triletni, ponujajo nižje cene. Njihovo gostovanje, optimizirano za Windows, ima precej neomejene zmogljivosti. Dobiš neomejeno shranjevanje, prenos podatkov, e-pošto in poddomene. Poleg tega lahko gostite do 20 spletnih mest.

Za hitro delovanje obstaja ločen sistem za predpomnjenje na osnovi SSD. Še več, obstaja tudi brezplačno integriran CDN za hitro nalaganje po vsem svetu.

Še nekaj velja, da vključujejo brezplačne tedenske varnostne kopije podatkov, medtem ko obnova zahteva pošiljanje zahteve. Poleg tega so vaši podatki shranjeni na mehanizmu za odpornost na napake “RAID-10”. InterServer je med podjetji, ki ponujajo 99-odstotno podaljšanje časa, in da, dejansko omogočajo, da presegajo obljubljeni čas dela.

Za lažjo stranko vključujejo nadzorno ploščo Plesk, ki je ne ponuja le večina ponudnikov strežnikov Windows, ampak je tudi preprosta za uporabo. Na voljo je tudi brezplačno potrdilo SSL, ki ni nujno le za varnost, ampak tudi za razvrstitev v iskalnikih.

Ne ponujajo brezplačne domene, namesto tega pa jo lahko kupite po znižani ceni 1,99 USD. Podjetje vzdržuje vse osnovne načine, kot so klepet v živo, telefon in e-pošta za pomoč strankam 24/7. Glede na naše izkušnje lahko rečemo, da spadajo med podjetja z res hitrim klepetom v živo.

Če niste zadovoljni s svojim obstoječim ponudnikom, lahko brez težav plačate na InterServer brez plačila enega denarja. In poleg številnih ugodnosti obstaja 100 USD dobroimetja za AdWords in 20% predloga za predloge popust čaka na vas.

4. DreamHost – poceni gostovanje v strežniku Windows v oblaku

dreamhost

Od leta 1997 DreamHost stalno raste in gostila več kot 1,5 milijona domen na njihovih tleh. Ponujajo celovite spletne rešitve, vključno z registracijo domenskih imen in vse vrste storitev spletnega gostovanja.

Za razliko od zgoraj omenjenih dveh ponudnikov ne nudijo skupnega gostovanja v sistemu Windows. Če želite gostiti Windows, lahko to storite na platformi v oblaku.

Poleg tega je za Linux njihovo skupno gostovanje odlična izbira, ki je podprta s 100-odstotno garancijo za uptime, brezplačnim SSL in 97 dni vračila.

Storitve gostovanja v oblaku DreamHost so nenadzorovana storitev, v kateri vam je dovoljeno uvajanje Windows, Linux in BSD operacijski sistemi. Omogočen vam bo popoln korenski dostop, tako da lahko namestite OS po lastni izbiri.

Kot gostovanje v oblaku deluje na več napravah, ki delujejo kot eno, zato obstajajo najnižje možnosti izpadov. Največja prednost infrastrukture v oblaku je razširljivost, ki vam omogoča, da po potrebi takoj razširite vire.

Ponujajo veliko prostora za shranjevanje na SSD strežnikih. Po njihovem najmanjšem načrtu boste dobili 80 GB SSD prostora in 100 GB shramba blokov brez dodatnih stroškov.

Poleg tega zagotavljajo izolirano okolje, tako da vaše spletno mesto ne bo vplivalo na druge račune med prometnimi prihranki drugih.

Tu upoštevajte, da je na skupnem strežniku Windows nadzorna plošča Plesk brezplačno na voljo zaradi skupnih stroškov. Medtem ko so v oblaku DreamHost, ponujajo preprosto nadzorno ploščo, zato bi morali imeti izkušnje s upravljanjem spletnega gostovanja.

Z oblakom DreamHost vam ni treba plačati pavšalnega zneska hkrati. Njihove storitve lahko kadar koli prekličete in tako ni treba vračati politike. Poleg tega lahko preprosto shranite programe za shranjevanje drugih proizvajalcev za shranjevanje varnostnih kopij datotek.

Čeprav imajo klepet v živo in telefonsko podporo, je DreamHost 24/7 tehnična podpora v glavnem zagotovljena prek sistema za vozovnice. DreamHost je odlična izbira zlasti za razvijalce, saj je zanesljiv in ima popoln dostop do korenin po zelo dostopnih cenah.

5. TMDHosting

TMDHosting

Tu je značilen TMDhosting, ki vsebuje veliko razlogov, ki prisiljajo iskalce, da jih upoštevajo pri iskanju gostiteljskega strežnika Windows. TMD je še posebej stabilen spletni gostitelj z garancija za čas nadomestitve 99,999% in bliskovite hitre storitve.

V okolju v skupni rabi lahko izkoristite zmogljivosti strežnika, ki temelji na sistemu Windows. Podjetje je zamenjalo počasne vrteče pogone s SSD diski, ki so 20x hitrejši, zato se vaše spletno mesto hitreje naloži.

Poleg zmogljivosti TMDHosting zagotavlja vrtoglavo 60-dnevno garancijo vračila denarja, ki presega standardni rok. Torej pomeni, da imate več časa, da jih ocenite. Najboljši del je, da njihov osnovni načrt lahko gosti do 6 spletnih strani, neomejeno shranjevanje, bazo podatkov MSSQL in pasovno širino.

Najpomembneje je, da vedno dosegajo najnovejše okvire .NET. TMD ima močno varnost na strani strežnika, zaščito požarnega zidu in posodobljene varnostne popravke. Imajo aktivne požarne zidove, ki jih poganja priljubljena BitNinja. Poleg tega vas samodejni nadzor, samodejne posodobitve in strokovnjaki za SPAM ohranjajo varno.

Podjetje je dovolj radodarno, da z vsakim načrtom ponuja poceni spletno gostovanje poleg brezplačnega imena domene. Je tudi brezplačen SSL z enim klikom kar je pomembno za varnost, pa tudi uvrstitev v SERP.

Za upravljanje funkcij gostovanja vsi računi vključujejo ploščico Plesk, ki se nekoliko razlikuje od cPanela, vendar je enostavna za upravljanje. Nihče si ne predstavlja, da bi spletno mesto brez varnostnih kopij in seveda varnostne kopije stalo dodatnega denarja. Toda TMDHosting vam olajša, saj ponuja brezplačne varnostne kopije in obnovitvene storitve.

Imeti strokovnjake podjetja za tehnično pomoč je vedno bolje, namesto da se zanašate na podporo tretjih oseb. TMDhosting ponuja na razpolago podporo za stranke, in sicer prek več kanalov, kot sta klepet v živo in vstopnice.

Telefonska podpora je na voljo tudi od ponedeljka do petka. Dobivate najboljše storitve v vrednosti denarja in cenovno dostopne načrte strežnikov Windows z vsemi zvonovi in ​​žvižgi za nemoteno delovanje.

6. A2Hosting

a2 gostovanje strežnika Windows VPS

Kot eden najbolj prilagodljivih spletnih gostiteljev v panogi je A2Hosting svoje storitve prilagodil potrebam strank. Podjetje se začne leta 2001, da bi služilo izbranim strankam, leta 2003 pa so se odločili, da bodo služili širšemu trgu z uvedbo različnih storitev spletnega gostovanja prek svoje platforme.

Danes predstavljajo načrte strežnikov Linux in Windows. Poleg VPS-a in namenske vam lahko po ugodnih cenah pomaga tudi gostovanje sistema Windows v skupnem okolju.

A2Hosting ve, koliko hitrosti je ključnega pomena za svoje stranke. Torej ne glede na vrsto gostovanja (v skupni rabi, VPS itd.) Prihajajo vsi paketi Strežniki na osnovi SSD za brezšiven prenos podatkov. Poleg tega je odvisno od izbire lokacije podatkovnega centra (ZDA, Evropa in Azija).

Mesto, ki je najbližje vašim strankam, omogoča, da podatki hitro potujejo od podatkovnega centra do brskalnika stranke, s čimer se hitro naloži čas. Za dodatno prednost hitrosti lahko celo nastavite Turbo tehnologije.

Gostovanje strežnika v skupni rabi A2hosting je najcenejši način uporabe tehnologij Windows OS. Dobili boste neomejen spletni prostor SSD za celotne potrebe po shranjevanju, kot so OS, baze podatkov.

Poleg tega vsak načrt vključuje neomejen prenos podatkov, kar pomeni, da ni mesečnih omejitev števila obiskov.

Njihovo gostovanje v Windows obsega nadzorno ploščo Plesk, ki ima intuitiven vmesnik za upravljanje domen, e-poštnih sporočil in baz podatkov itd. Podpirajo več Različice ASP.NET, .NET, Silverlight, pa tudi brezplačni SSL certifikati.

Običajno je operacijski sistem Windows kritiziran zaradi slabih varnostnih ukrepov. A2Hosting zagotavlja ustrezno zaščito pred zlonamernimi dejavnostmi.

Pregled virusov, posodobitve jedra, požarni zid in še posebej sistem pred brutalno silo vas ščitijo z vseh strani. Tako vam ni treba skrbeti za varnost na spletnem strežniku Windows.

Podpora strankam je hrbtenica katerega koli spletnega ponudnika gostovanja; tudi oni so pametno upravljali s podporo strankam. Klepet v živo, e-poštna sporočila in telefonska podpora so na voljo 24/7/365 za pomoč.

A2Hosting je zanesljiv spletni gostitelj, ne glede na to, ali želite gostovanje v operacijskem sistemu Windows ali Linux. Še več, dobili boste neverjetno kadar koli garancija za vračilo denarja (tj. v roku 30-dnevnega povračila in nato nadomestil neuporabljene storitve).

7. GoDaddy

Godaddy spletno gostovanje za okna

Če imate nizek proračun in iščete poceni gostovanje v strežniku Windows, potem je Godaddy razumna možnost. GoDaddy je največji registrator domene upravlja več kot 76M domen. Poleg registracije domen ponujajo tudi spletno gostovanje za Linux in Windows.

GoDaddy je znan po velikem uvodnem popustu, s katerim lahko prihranite pomemben denar s podpisom dolgoročnih pogodb, kot so triletne. Prav tako lahko nakupujete marketinška orodja, spletno varnost, SEO storitve, gostovanje po e-pošti in pisarniška orodja.

GoDaddy se je znašel zaradi večjih okvar v storitvah, ko se je njihovo gostovanje in e-poštne storitve zmanjšalo, kar močno vpliva na njihov ugled. Toda zdaj so se zelo izboljšale in po tem ni večjih primerov izpada storitev.

Zagotavljajo 99,9% podaljška in imajo varnostne protokole z aktivno zaščito DDoS. Obstaja skoraj 50+ aplikacij, ki jih je mogoče namestiti z enim klikom. Za upravljanje gostovanja je na voljo brezplačna nadzorna plošča Plesk, opremljena z vsakim načrtom, ki je precej znan po strežniku Windows VPS.

V svojem prvem načrtu “Economy” vključujejo shranjevanje v velikosti 100 GB in neomejeno pasovno širino. Poleg tega omogoča 10 MySQL in 1 MSSQL bazo podatkov. Omogoča gostovanje 1 domene, medtem ko ostala dva načrta lahko gostita neomejeno število spletnih strani.

Morda boste slišali brezplačno ime domene, vendar GoDaddy opravi drugo delo. Skupaj z brezplačnim domenskim imenom omogočajo brezplačno e-poštno sporočilo Microsoft Office 365 za prvo leto naročnine.

V nobenem paketu ni nobene brezplačne varnostne kopije, čeprav obstaja dodatna storitev za varnostno kopiranje, ki stane le 0,99 USD / mesec. Ustvarjajo pa samodejno varnostno kopiranje in nadzor varnosti.

GoDaddy je s strani podpore strankam precej omejen, glavni način pomoči strankam je prek e-poštnih sporočil, medtem ko je klepet v živo na voljo v določenih urah. Da, GoDaddy se je v preteklosti soočal z nekaterimi neželenimi dogodki, vendar se je podjetje bistveno izboljšalo in tako zagotovilo stabilne spletne rešitve.

8. 1and1 IONOS – najcenejši gostitelj strežnika Windows VPS

1and1 poceni Windows VPS z plesk

Svojo pot je začel leta 2003, o njih boste morda slišali predvsem kot registrator domene zaradi izrazitih promocijskih ponudb, kot so 0,99 $ domene in znatni popusti pri nakupu priljubljenih razširitev, kot je .com Toda 1&1 je več kot le registrator domene. Ponujajo obsežen katalog izdelkov za spletno gostovanje, spletno varnost, spletno trženje, gostovanje po e-pošti in orodja za gradnjo spletnih strani.

Če ne želite narediti velike luknje v žepu, potem je 1and1 dostopen način za zagon strežnika Windows za gostovanje. Lahko jih uporabite ASP.NET in .NET medtem ko mesečno le stane pod en dolar. Že njihov prvi načrt ponuja neomejeno shranjevanje in omogoča gostovanje neomejenih domen.

Tudi ob letni naročnini boste prvo leto dobili brezplačno ime domene. 1&1 je kompetenten za zagotavljanje 99,9-odstotnega časa delovanja, toda z vidika hitrosti boste morda morali skrbeti za optimizacijo in imeti morate aktiven CDN. Odlična stvar je, da tudi pri najcenejšem Windows strežniku vaša naložba varuje 30-dnevno politiko vračila.

1and1 ima več podatkovnih centrov na 10 različnih lokacijah, vključno s Španijo, Nemčijo, Združenim kraljestvom in ZDA, ki jim omogočajo, da ponudijo funkcije, kot je odvečno odstranjevanje zemlje. Preko tega sistema shranjujejo vaše podatke v dveh ločenih podatkovnih centrih, da vas napaka strojne opreme ne bo prizadela.

Kot drugi spletni gostitelji, 1&1 IONOS ponuja varno gostovanje z uvedbo požarni zidovi, nadzor strežnika, obramba DDoS, itd. Toda za dodatno skrb lahko omogočite tudi neobvezno varnost SiteLock, ki je učinkovita storitev pred ranljivostmi in kraji. To lahko izkoristite s 30-dnevnim preizkusom in nato samo 0,99 USD / mesec.

Vsi načrti za Windows imajo tudi gostovanje po e-pošti. Ustvarite lahko do 100 e-poštnih računov. Upoštevajte, da ima vsak račun 2 GB pomnilnika e-pošte.

Skupaj z drugimi brezplačnimi izdelki 1and1 darilno boniteto v vrednosti 100 USD za promocijo na Bingu. E-pošta, klepet in telefon so glavni načini za tehnično pomoč 24/7. Če vam zmanjka denarja in želite najcenejše gostovanje v operacijskem sistemu Windows, je 1and1 nedvomno možnost razmišljati.

9. HostWinds

hostwinds

Predstavljen leta 2010 HostWinds je večkratni nagrajenec Windows VPS ponudnik gostovanja. Nekoč so bili vključeni na seznam 500 Inc..

HostWinds VPS hosting kategorija je na voljo v obeh možnostih; Linux in Windows. Odločili ste, da izberete upravljan ali neurejen načrt VPS za Windows.

Če ste izkušena oseba, lahko znatno prihranite pri stroških, če izberete nenadzorovani strežnik, medtem ko so blogerji / razvijalci, ki so novi v VPS, najbolje upravljane rešitve.

HostWinds omogočajo izbiro med različnimi različicami operacijskega sistema Windows. Vedo, kako pomembna je hitrost za lastnike spletnih strani in obiskovalce, zato so povezani vsi strežniki Vrata 1Gbps in SSD.

Poleg tega lahko glede na geografsko ciljno publiko izberete podatkovni center iz Dallasa ali Seattla. Hostwinds je med redkimi podjetji, ki obljubljajo, da bodo dostavila presenetljivo 99.999% razpoložljivost. Kljub temu bo vaša stranka vedno imela dostop do vaše spletne strani.

Sprejeli so tudi veliko ukrepov, da so njihove storitve postale varne za delovanje. Poleg osnovnega nadzora je na voljo tudi avto DDoS sistem za zaznavanje. Plus ob prisotnosti nočnih varnostnih kopij lahko prosto delate s samo 1 dolarjem na mesec.

Zaradi VPS-a od drugih dobite popolnoma zasebni račun za gostovanje. To pomeni, da ni nevarnosti, da bi vaš račun motil druga težka spletna mesta na istem strežniku.

Prilagodljivost je eden bistvenih delov, ki ga je treba upoštevati, če v prihodnosti napovedujete takojšnjo rast. Omogočajo vam neovirano nadgradnjo vašega VPS, za bolj odvečne možnosti pa imate na voljo namenske pakete.

Upoštevajte, da ni brezplačne nadzorne plošče Plesk, kar pomeni, da morate za licenco plačati nekaj dodatnih dolarjev. Stroški licence so odvisni od različice, ki jo želite izbrati.

Področje za podporo strankam HostWinds je zelo impresivno, če se oseba za podporo v nekaj sekundah pojavi v klepetu v živo. Poleg tega so v pomoč tudi vozovnice za podporo, telefon in baza znanja.

10. CloudWays – najboljše spletno gostovanje v strežniku Windows Server

cloudways

Od nastanka je Cloudways najboljša rešitev za strežnike Linux in Windows. Sodelovali so z več vodilnimi ponudniki oblakov, kot so Vultr, Amazon in Google itd., In svoje storitve poenostavili skupaj z aktivno podporo strankam. Preko Cloudways boste dobili ugodne storitve o vrhunski oblačni arhitekturi po primerni ceni.

Cloudways je nekoliko najboljša možnost, če se ne želite ukvarjati s tehničnimi stvarmi ali v začetni fazi. Omogoča vam preprosto uporabo Amazon, Google, Kyup, Vultr in oblak Linode.

Tukaj upoštevajte, da tako kot druga podjetja v oblaku tudi plošča Plesk ni vključena brezplačno. Za upravljanje lahko kupite licenco Plesk ali pa upravljate prek njihove poenostavljene nadzorne plošče.

Čeprav Cloudways vključujejo brezplačno šifriranje SSL-ja Let, več sistemov za predpomnjenje za hitrost in najpomembneje 24/7 podporo strankam prek klepetanja v živo.

Večina ponudnikov oblakov ne sprejema glavobola zaradi migracije spletnih mest, medtem ko jih Cloudways ponuja brezplačna migracija na račun. Za uporabnike WordPress-a imajo vtičnik WordPress za prenos podatkov. Za druge pa morate vložiti zahtevo.

Najbolj izjemen del Cloudways je, da zaradi svojega partnerstva z drugimi ponudniki dajo na voljo ogromno paleto podatkovnih centrov za gostovanje vašega spletnega mesta ali aplikacije. Poleg tega lahko brezplačno izkoristite njihove storitve s prijavo na tridnevni preizkusni račun.

CloudWays na svojem nadzorni plošči, ki podpira, vključuje namestitveni program z enim klikom 10+ aplikacij, kot je WordPress. Na voljo pa je tudi nekaj naprednih možnosti gostovanja, ki jih običajno ne morete najti na gostovanju v skupnem Windows-u, na primer kloniranje in staging z enim klikom.

Pravil o vračilu ni, ker lahko v enem mesecu prekličete njihove storitve in tako ne bodo zaračunani. To je priročen način za namestitev sistema Windows skupaj z aktivnimi podpornimi kanali.

11. HostGator

hostagor

Nenazadnje je HostGator vidno ime v gostiteljski industriji. Ogromni popusti so ena izmed točk njihove priljubljenosti. ASP.NET lahko zaženete po izjemno konkurenčnih cenah. In dobite neomejeno pasovno širino in prostor za shranjevanje. Zlasti zmogljiva nadzorna plošča Plesk je vključena v načrte gostovanja sistema Windows, ne da bi pri tem zaračunali dodatne stroške.

HostGator ponuja 99,9% garancijo za čas, ki velja tako za okvaro omrežja kot strojne opreme. In če uptime pade pod obljubljeni odstotek, vam bodo na vaš račun izdali dobropis za gostovanje.

Njihov strežnik za gostovanje v Windows vsebuje številne funkcije programiranja več različic ASP.NET, PHP, Python, AJAX, in še veliko več.

HostGator je eden od gostiteljev, ki ponujajo diferencirano politiko vračil. Če večina podjetij v načrtu za Windows zagotavlja 30-dnevne pravilnike o vračilu stroškov ali jih nima, jih poda HostGator 45 dni varnost za svoja sredstva.

Nasproti mnogim omogočajo neomejeno število baz podatkov MSSQL in MySQL. In vsak račun nastane z brezplačnimi skupnimi SSL potrdili.

Skorajda 40 open source skript je mogoče namestiti samo z enim klikom. Ko gradite spletno mesto, boste morda potrebovali dobro postavitev.

Trenutno HostGator skoraj ohranja 4500 brezplačnih predlog povezane z različnimi kategorijami. In ne skrbite za svojo obstoječo migracijo spletnega mesta, saj ponujajo brezplačno selitev in prenos domene.

Čeprav je HostGator odličen spletni gostitelj, ki ponuja razširljive možnosti z cenovno dostopnostjo. Vendar njihovega klepeta v živo nismo našli tako hitro. Njihov povprečni odzivni čas je večinoma med 5 minutami, kar ni hitro.

Poleg tega se lahko za poizvedbe uporabljajo podporne vozovnice in telefon. Vendar je resnično koristna prisotnost več načinov pomoči strankam. Imajo tudi obširno bazo znanja, v kateri lahko najdete vodnike za samostojno učenje in vaje za samostojno učenje.

Končne misli: Kateri strežnik Windows Hosting Server naj izberem?

Torej, koga izbrati, če želite uživati ​​v hitrih storitvah, zanesljivem gostovanju in tehnični podpori gurua?

Našteli smo nekaj najboljših podjetij za spletno gostovanje za operacijski sistem Windows, ki gostijo vaše projekte na zaupanja vredni platformi, podprti z infrastrukturo podjetja. Vendar pa je tukaj naša priporočila:

A2Hosting: Niso samo cenovno dostopni za strežnike Windows, temveč so tudi dovolj radodarni, da ponujajo neomejeno gostovanje SSD, podporo gurujem, nadzorno ploščo Plesk Onyx, brezplačne SSL certifikate in 20-krat hitrejše turbo strežnike, skupaj z garancijo za vračilo denarja kadarkoli.

DreamHost: Potrebujete več prostora in množično shranjevanje blokov? V tem scenariju izberite DreamHost, saj boste dobili brezplačno shranjevanje v blokih 100 GB, trdno stanje gostovanja 80 GB in pasovno širino brez omejitev. Z njimi lahko enostavno namestite operacijski sistem Windows, BSD in Linux OS.

1 in 1: Če ste začetnik ali imate najnižji proračun, potem pojdite z 1and1. Na tem seznamu najboljše gostovanje strežnikov Windows, so najcenejši za izkoriščanje shrambe 100 GB, brezplačnega SSC certifikata Wildcard, 2,5 GB RAM-a in 24/7 podpore za stranke prek več kanalov.

Zdaj je na vrsti, da se odločite, kateri najbolj ustreza vašim zahtevam projekta in se odločite pametno. Potrebujete nadaljnjo pomoč? Ne oklevajte vprašati v spodnjem razdelku s komentarji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map