Najboljši ponudniki gostovanja WordPress 2020: [Zaupanja vredni, zanesljivi in ​​cenovno ugodni gostitelji]

7

Želite ustanoviti spletni dnevnik ali poslovno spletno stran, vendar ne veste, katero je najboljše WordPress gostovanje v letu 2020?


Brez skrbi, sestavili smo podroben seznam nekaterih najboljših gostiteljev wordpressa, ki vam bodo pomagali izbrati pravo podjetje.

Najprej pa malo uvod v WordPress, gre za odprtokodni sistem za upravljanje vsebin (Content Management System), ki sta ga leta 2003 začela Matt Mullenweg in Mike. Zdaj WordPress omogoča več kot 25% spletnih strani po vsem svetu in eno najbolj priljubljenih platform CMS.

Lahko ga brezplačno namestite na spletni strežnik in v nekaj minutah stopite v splet. Zaradi enostavnosti, prilagodljivosti zelo hitro raste in ponuja širok katalog brezplačnih in vrhunskih izdelkov (vtičniki in teme).

Z njim lahko ustvarite poljubno spletno mesto, kot so osebni blog, spletna stran v slogu revije, nakupovalna trgovina, spletna stran e-trgovina, novice in še veliko več. Na kratko, obstaja veliko možnosti, ki jih je mogoče storiti s pomočjo WordPress-a.

Zakaj WordPress?

Skoraj vsa podjetja za spletno gostovanje podpirajo WordPress, ponuja namestitev z enim klikom in enostavno uporabo. Saj še ni konec; WordPress ponuja veliko tisočih predlog, enostavno nastavitev, brezplačne vtičnike, prijazen iskalnikom in še veliko več.

V tem članku je naš cilj vključiti najboljše ponudnike gostovanja, ki so združljiva z WordPressom, medtem ko uporabljajo skupne načrte gostovanja.

Ampak! Tu je kritičen problem, ki Kateri je najboljši WordPress gostovanje, ki resnično prisvoji moje spletno mesto?

Ne skrbi! Za vas smo olajšali.

Najprej razmislite, kako pomembni so ti dejavniki, in vsakemu dodelite prednostne naloge;

 1. Hitrost
 2. Občasni čas
 3. Lastnosti
 4. Podpora
 5. Cena
 6. Politika vračil

Prepričani smo, da je zdaj enostavno izbrati spletno gostovanje, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Kako izvajamo teste:

 • Vse teste naredimo tako, da namestimo isto različico WP-ja.
 • Na vsako gostovanje namestimo predlogo Rise, ki jo poganja tematika
 • Enako število objav in strani
 • V preizkusnem obdobju ni nameščeno nobeno orodje za predpomnjenje ali kakršne koli vtičnike
 • Teste delamo z uporabo zelo osnovnih načrtov spodnjih podjetij. Ker mislimo, da če bodo v svojem osnovnem načrtu dali kakovost, bodo v višjih zagotovo dobri.

Gostovanje WordPress 2019

10 najboljših ponudnikov gostovanja za WordPress leta 2020

Tu je seznam naših ugotovitev, ki podpirajo in izvajajo WordPress zelo gladko in jih samozavestno izjavljamo kot najboljše ponudnike gostovanja v WordPressu.

1. A2 gostovanje

A2Hosting

Ponovno so prodali svojo blagovno znamko in jo uvedli leta 2003 z imenom A2hosting, ki je bilo prej “Iniquinet”. Je eno izmed najboljših WordPress gostujočih podjetij, ki daje 99,9% garancijo za uptime. In po naših izkušnjah uspešno uveljavljajo svoje trditve.

A2Hosting je veliko samodejno, saj optimizirajo vaše spletno mesto tako, da samodejno namestijo vtičnik, optimiziran za A2, ki ga izdela A2hosting. Tako boste prihranili, zlasti če nimate dovolj znanja, kako narediti optimizacijo spletnega mesta?

Njihovi načrti so zelo privlačni za gostovanje bloga. Vsi načrti vključujejo pogone SSD in če imate sredstva, pojdite na načrt “Turbo”. Ker ponuja “turbo strežnike” in “A2 optimizirate pospeševalnik mesta”, kar vaše spletno mesto naredi 20x hitrejše.

Podjetje sprejema različne varnostne ukrepe in v svoje načrte uvaja Brute Force, dvojni požarni zid, pregledovanje virusov, različna varnostna orodja in samodejno varnostno kopiranje..

Zagotavljajo kakovostne podporne storitve in vzdržujejo klepet v živo, telefonski klic, e-pošto in veliko zbirko znanja. Torej, ni vam treba nič skrbeti. Z njimi pokličemo preko njihovega klepetanja v živo in preizkušamo z postavljanjem različnih vprašanj. Odgovor je v kratkem času z zelo priročnimi odgovori.

Ključne funkcije: (Lite načrt)

 • Shranjevanje: Neomejeno
 • Pasovna širina: Neomejeno
 • Domene: Ne
 • Spletna mesta: 1 lahko gosti
 • Računi e-poštnih sporočil: 25
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

2. SiteGround (60% popust)

spletno mesto najboljše gostovanje za WordPress 2019

SiteGround se je začel pozno v primerjavi s svojimi konkurenti (BlueHost, DreamHost itd.), Vendar raste zelo hitro in je dobil slavo, zlasti med blogerji. Podjetje je dobro izdelalo načrte za gostovanje in ponuja različne tehnologije za zagotavljanje hitrosti, uptime, varnosti itd.

Nakup načrta je zelo enostaven in vnesti morate le nekaj podrobnosti. In zdaj ste v cPanelu, kjer vas čaka namestitveni program z enim klikom za namestitev WordPress-a.

Vsa podatkovna središča podpirajo več virov energije, kot so generatorji in UPS, da bodo vaša spletna mesta vedno na spletu. Obstaja vgrajena varnostna kopija, ki preprečuje kakršno koli izgubo podatkov. Pogoni SSD, SuperCacher, CloudFlare in še veliko več so samo zato, da vaše spletno mesto postane noro hitro. Poleg tega, če ste utrujeni od izpadov z obstoječim gostovanjem, ne skrbite, preklopite se na SiteGround izolacijo svojega računa, proaktivno spremljanje strežnikov vas nikoli ne izneveri..

SiteGround je svoje strokovno znanje posvetil podpornim storitvam in dodelil dobro osebje, ki bo strankam pomagalo po telefonu, klepetu v živo in sistemu izdaje vozovnic. Zaupajte nam, na voljo so 24/7 in se odzovejo v nobenem trenutku.

Ključne funkcije:- (StartUP načrt)

 • Shranjevanje: 10 GB
 • Obiski: 10.000 / mo.
 • Domene: 1 brezplačna domena, neomejene poddomene in parkirane domene
 • Spletna mesta: Lahko gostite 1 spletno mesto
 • Računi e-poštnih sporočil: Neomejeno
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

3. InMotionHosting

Gostovanje InMotion

Za namene evalvacije vzamemo načrt “Izstrelitev”. Načrt gostovanja je dobro optimiziran z WordPressom in ima edinstvene funkcije, kot so prednameščena WP, samodejne posodobitve, hitro učinkovitost, integracija WP-CLI itd. Podjetje ponuja 250 USD oglaševalskih kreditov, vključno s 100 $ Adwords, 75 $ bing in 75 Yahoo $ poganjajo kvaliteten promet.

Podpora za stranke, ki temelji na ZDA, ponuja rešitve za telefoniranje, klepet v živo in e-pošto v vseh pogledih. Lahko jih tudi skype. Z njimi vzpostavimo stik z uporabo Live Chat-a (saj je to najpogostejši način) in jih zelo hitro izkusimo. Zdi se, kot da vas čakajo.

Glede hitrosti je čas nalaganja res kratek in s pomočjo pogonov SSD, OptimumCache in drugih tehnologij za izboljšanje hitrosti so storitve resnično hitre. Podprto je tudi PHP 7, ki je zelo prijazen in se ponaša s hitrostjo. S povprečnimi 99,9% vztrajno elektronskim poslovanjem, prijaznim e-trgovino, gradbenikom povleci in spusti, je podjetje vedno naša prva izbira, medtem ko gostimo WordPress, zato priporočamo InMotion Hosting brez nejasnosti..

Ključne funkcije: (Načrt za zagon)

 • Shranjevanje: Neomejeno
 • Pasovna širina: Neomejeno
 • Domene: 1 brezplačna domena, 6 parkiranih domen in 25 poddomena
 • Spletna mesta: Gostovali sta lahko dve spletni strani
 • Računi e-poštnih sporočil: Neomejeno
 • Garancija za vračilo denarja: 90 dni

4. BlueHost

BlueHost Best WordPress gostovanje 2019

Kar zadeva podobo blagovne znamke, se BlueHost ne ujema in najboljša stvar je uradno priporoča WordPress.

Z uporabo osnovnega načrta gostovanja smo ugotovili, da so pri opravljanju storitev zelo profesionalni. Instalacijski program z enim klikom se izkaže za zelo priročnega med namestitvijo WordPress-a.

V primeru kakršne koli težave se lahko obrnete na njihovo 24/7 razpoložljivo tehnično podporo v živo prek telefona, klepeta in vstopnic.

BlueHost zagotavlja hitrost z uporabo tehnologije za zaščito virov in CloudFlare. Z brezplačno storitvijo CloudFlare lahko hitrost spletnega mesta povečate za 2x in naloži se v 2 do 3 sekunde.

Pojdite na načrt plus, saj ponuja veliko funkcij kot osnovni načrt, kot so strokovnjaki za neželeno pošto, 200 USD za oglaševalske akcije, neomejeno shranjevanje itd. Itd.

Ključne funkcije: (Osnovni načrt)

 • Shranjevanje: 50 GB
 • Pasovna širina: Brez meritev (brez posebne meje)
 • Domene: 1 brezplačna domena, 25 poddomena in 5 parkiranih domen
 • Spletna mesta: Lahko gostite 1 spletno mesto
 • Računi e-poštnih sporočil: 5
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

5. GreenGeeks

greengeek gostovanje

Trey Gardner je ustanovil GreenGeeks leta 2006. Če ste zavestni do okolja, boste z veseljem slišali, da uporabljajo obnovljivo energijo in prejeli več nagrad zaradi svojih okolju prijaznih pobud.

S sprejetjem najnovejše tehnologije je podjetje sposobno doseči hitrost. Najnovejši procesorji Intel Xeon, SSD-jevi, 64 GB DDR3 Ram strežniki, zasnovani za največjo hitrost. Poleg tega strežniki pravilno upravljajo proti dejavnikom varnosti, požara in vlažnosti, da preprečijo kakršne koli padce storitev.

Usposobljeno in izkušeno osebje nudi pomoč po telefonu, klepetu v živo in prošnjah za vstopnice. Na voljo je tudi velika zaloga člankov, pogostih vprašanj in video vadnic. Če v vsakem primeru, če najdete tam klepet v živo ali katerega koli drugega sistema počasi, vam bo zaloga znanja zagotovo pomagala.

Podjetje zahteva 99,9-odstotno garancijo za neomejeno uporabo in ima več podatkovnih centrov, tako da podatke razdeli med njimi, da se prepreči kakršna koli izguba podatkov. Verjemite nam, da je družba zagotovo izpolnila njihovo zahtevo za uptime. Kar zadeva čas nalaganja, je večinoma od 1,7 do 2,3 s.

Obstaja odveč funkcij, kot so brezplačni graditelj spletnih mest, ni pristojbine za selitev, orodja za SEO, namestitveni program za WP z enim klikom, PHP7, CDN in tako naprej.

Ključne funkcije: (Osnovni načrt) 

 • Shranjevanje: Neomejeno
 • Pasovna širina: Neomejeno
 • Domene: 1 brezplačna domena, Neomejeno parkirano in Poddomene
 • Spletna mesta: Neomejeno
 • Računi e-poštnih sporočil: Neomejeno
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

6. DreamHost

DreamHost WordPress gostovanje 2019

DreamHost dopolni skoraj 19 let v industriji in gosti več kot 1.500.000 spletnih mest. Ponujajo raznoliko gostovanje, kot so Shared, Managed, VP in Dedicated, ki so primerne za gostovanje majhnih do visoko prometnih spletnih mest. Po nakupu gostiteljskega načrta tukaj je malo težavno za uporabnike, ki uporabljajo cPanel, ker podjetje ponuja lastno ploščo za prilagajanje. Toda ne skrbite, da so ga zasnovali kot uporabniku prijaznega in po nekaj ostrenja je zelo enostavno krmariti.

Varnost, ne glede na to, ali gre za spletno mesto za e-trgovino ali kakršno koli spletno mesto. Za prikrivanje varnostnih lukenj so na voljo SSL potrdilo, samodejno skeniranje zlonamerne programske opreme in več korakov preverjanja pristnosti. Podjetje ponuja 100-odstotno garancijo za čas, kar je lahko razlog za njihove višje cene. Namesto tega z uporabo tradicionalnih pogonov so njihovi strežniki opremljeni s SSD-jem, zaradi česar je vaše spletno mesto dramatično hitro

Za podporne storitve niso ponudili nobene podpore strankam po telefonu. Na voljo so v klepetu v živo, e-pošti in Twitterju 24/7/365 in ne pozabite, da so dobitnik nagrade Best Services Services 2016.

To podjetje priporoča tudi WordPress.org

Ključne funkcije: (Osnovni načrt)

 • Shranjevanje: Neomejeno
 • Pasovna širina: Neomejeno
 • Domene: 1 brezplačna domena
 • Spletna mesta: Lahko gostite neomejeno spletno mesto
 • Računi e-poštnih sporočil: Neomejeno
 • Garancija za vračilo denarja: 97 dni

7. MediaTemple

mediatemple odlično wordpress gostovanje 2019

V industriji delujejo in zadovoljujejo svoje kupce od leta 1998, leta 2013 pa jo je kupil Godaddy. Mediatemple je eden izmed najboljši ponudniki gostovanja WordPress z namenom, da bo zanesljiv za razvijalce, blogerje, oblikovalce, inovatorje itd. Po izkušnji z njihovim osebnim načrtom smo ugotovili:

Načrti za gostovanje Media Temple-a so na voljo v ZDA, nagrajene in vrhunske podporne možnosti ter strankam pomagajo prek Live Chat-a, telefona, vstopnic in celo na twitterju. Dali smo svoje nastavitve za Live Chat in se jim zdeli zelo hitri in neverjetni. Ne glede na to, ali gre za namestitev ali kakšno drugo težavo v zvezi z varnostjo, posodobitvami, skrbniško ploščo… vedno so vam pripravljeni pomagati.

Med testom hitrosti in obremenitve smo se jim zdeli precej učinkoviti. Uporaba pogonov SSD, povečane pasovne širine, PhP 7, CloudFlare CDN omogoča, da se vaše spletno mesto čudovito zažene. 99,99-odstotno jamstvo za nepravočasno in če vam ne bodo dostavili, lahko zahtevate posojilo po njihovi kreditni politiki. Poleg tega samodejna varnostna kopija zavaruje vaše podatke.

Čeprav so načrti podjetja Grid dragi, vendar vam v zameno zagotavljajo kakovost v vseh pogledih. To pomeni, da resnično prinesejo tisto, za kar plačate

Drugo čudovito stališče podjetja so varnostne pobude. Pogosto pregledovanje zlonamerne programske opreme, ranljivosti, zastarelih vtičnikov, odkrivanje neželene pošte itd. In SiteLock za odkrivanje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Še več, če je vaše spletno mesto vdrlo, jih samo pokličite in jim pustite, da njihovi varnostni strokovnjaki rešijo varnostna vprašanja. Vse je odvisno od tega, kakšno varnost potrebujete. Ponujajo različne varnostne pakete.

Če se želite brez skrbi, je medijski tempelj odlična možnost, da razmislite:

Ključne funkcije: (Osebni načrt)

 • Shranjevanje: 20 GB
 • Pasovna širina: Prilagodljiv 1TB
 • Domene: Ne
 • Spletna mesta: 100 jih lahko gosti
 • Računi e-poštnih sporočil: 1000
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

8. HostGator

Hostgator gostovanje 2019

Od oktobra 2002 je podjetje Brent Oxley v univerzitetnih domovih pridobil več kot 1000 aktivnih strank na leto. Zdaj je Hostgator veliko ime in najboljše wordpress gostovanje za majhna do povprečna spletna mesta in bloge. Ponujajo široko paleto gostovalnih načrtov, vključno s skupnimi / spletnimi, oblačnimi, WordPress, preprodajalci, VPS in namenskimi. Glavna prednost, ki so jo dobili, so cene, ki jih cenimo, če jih primerjamo s kakovostjo.

Za potrebe testiranja smo kupili Hatchling načrt, ki se nam zdi tudi dober načrt za začetek.

Klic, klepetalnica v živo, vstopnice, video vadnice in velika zaloga forumov so na voljo 24 x 7 x 365. Podporne storitve so dobre, osebje pa zelo dobro seznanjeno, toda ko doživljamo Live Chat, je za povezavo potrebno 15 do 45 minut. A to se ne bo zgodilo vsakič, ko so včasih hitri. Toda podjetje bi ga moralo izboljšati in biti dosledno.

Nadaljevanje je zelo pomembno, ker če vaše spletno mesto ni, se ljudje preusmerijo na drugega in tako izgubite veliko strank in bralcev. SiteGround, ki zahteva 99,9-odstotno garancijo za nepravočasno. Naš test kaže, da so storitve podjetja stabilne in ohranja vaše spletno mesto vedno na spletu.

HostGator ponuja 100 USD za Adwords, 100 USD za Yahoo! / Bing, vgrajen namestitveni program WP, cenovno ugodne cene, cPanel, brezplačni graditelj spletnih strani z več kot 4500 brezplačnimi predlogi in še veliko več. Pojdite v HostGator in zagotovo boste uživali v njihovih storitvah

Ključne funkcije: (Valilni načrt)

 • Shranjevanje: Brez merjenja
 • Pasovna širina: Brez merjenja
 • Domene: Brez brezplačne domene, neomejeno poddomena
 • Spletna mesta: 1 dovoljeno
 • Računi e-poštnih sporočil: Neomejeno
 • Garancija za vračilo denarja: 45 dni

9. WebHostingHub

webhostinghub

WebHostingHub ponuja samo skupne načrte gostovanja wordpress in znan kot zelo dobra možnost za majhna spletna mesta. Podobno podjetje ni začelo leta 2010. WebHostingHub pod nadzorom InMotion Company (veliko ime v gostiteljski industriji), kar je zelo pozitivna točka v korist WHH.

Niso dali nobene statistike ali zahtevali nobene garancije za čas. Toda naši rezultati testov so precej sprejemljivi in ​​ohranjajo vaše spletno mesto funkcionalno. Spletna mesta z nizko hitrostjo, ki motijo ​​kupce, zato podjetje ponuja pogone SSD, ki so znani po visoki hitrosti preko mehanskih pogonov.

Konkurenčna prednost podjetja je število ponujenih funkcij. SSD je z 20-kratno hitrostjo od običajnih, 90 dni za testiranje storitev, kredit za marketinške kampanje, Softaculous monter, brez izpadov med selitvijo, povlecite & drop builder, cPanel, zelo združljiv z WordPress, POP3 / IMAP Email in seznam se nadaljuje. Za ustvarjanje varnostne kopije po vsakih 24 urah zaračunajo zelo majhen znesek (1 USD).

Na voljo vam je zelo prijazna in sodelovalna podpora 24/7 po telefonu, klepetu v živo, e-pošti. Z njimi lahko klepetate tudi prek skypea. Podpora, ki smo jo bili deležni, je bila fantastična. Na Facebooku in Twitterju so objavili podatke, povezane z orodji, ki bi lahko bila koristna pri gradnji spletnega mesta in blogov, zato jim sledite, da bodo posodobljeni..

Ključne funkcije: (Iskrica)

 • Shranjevanje: Neomejeno
 • Pasovna širina: Neomejeno
 • Domene: 1 brezplačna domena, 5 parkiranih in 25 poddomena
 • Spletna mesta: 2 dovoljeno
 • Računi e-poštnih sporočil: Neomejeno
 • Garancija za vračilo denarja: 90 dni

10. HostWinds

hostwinds zanesljivi ponudniki gostovanja WordPress 2019

No, podjetje se ne razlikuje dobro od ostalih v panogi. Začetek pred kratkim leta 2010 podjetje vzpostavi različne podatkovne centre v Dallasu, Teksasu in Infomartu, ki jih podpirajo generatorji, hladilniki, varnostni nadzor itd. Za zaščito pred kakršno koli nesrečo.

Hostwinds si močno prizadeva zagotoviti izjemne podporne storitve. Klepetanje v živo smo našli dovolj pošteno, da bi težavo sproti rešil. Telefon, klepetalnica v živo, sistem vozovnic in storitve znanja podpirajo podjetje, da odkrijejo težave s strankami. Te storitve so na voljo vsakič, vsak dan in skozi vse leto.

Podjetje je dobro pripravilo tehnologije za zagotavljanje največje hitrosti in 99,9% garancije za čas. Rezultati so precej ugledni in stabilni. WindSpeed ​​tehnika pomaga zaščititi vse uporabniške vire in opraviti optimizacijo, zaradi katere bo vaše spletno mesto boljše.

Ključne funkcije: (Osnovno)

 • Shranjevanje: Neomejeno
 • Pasovna širina: Neomejeno
 • Domene: Brez brezplačne domene, neomejeno poddomena
 • Spletna mesta: 2 dovoljeno
 • Računi e-poštnih sporočil: Neomejeno
 • Garancija za vračilo denarja: 60 dni

Zaključek – Kateri je najboljši gostitelj programa WordPress leta 2020?

Na zgornjem seznamu je stres najboljših gostiteljev, kar kaže na zadovoljive rezultate. Če ste ljubitelj WordPress-a in iščete gostovanje, ki najbolje ustreza vašemu blogu ali spletnemu mestu, potem poskusite s temi.

Skoraj vsa podjetja, ki uporabljajo SSD-je za velik odziv, kot so InMotion, SiteGround, A2Hosting itd. Vsako od gostiteljskih podjetij ima svoje prednosti in slabosti, kot sta WebHostingHub in SiteGround, ponuja veliko funkcij v denarnicah prijaznih paketih, vendar WHH je novo ime v industriji, medtem ko je SiteGround omejeval število obiskov na mesec.

Po našem mnenju InMotion, A2Hosting, SiteGround delujejo nekoliko višje in gladko ter so primerni z vseh vidikov (cena, najnovejša tehnologija itd.), Medtem ko je MediaTemple tudi zelo dobra možnost, vendar draga.

SiteGround: Priporočljivo s strani WordPress.org, podprto z vrhunsko infrastrukturo, SSD diski, več podatkovnimi centri, najnovejšimi strežniki in najboljšo industrijsko podporo strankam.

InMotionHosting: SSD gostovanje, brezplačna migracija, brezplačno ime domene, različni podporni kanali, dolgoletne izkušnje v industriji, 90-dnevno jamstvo vračila denarja

A2Hosting: Neomejeno shranjevanje na SSD diskih, brezplačna samodejna aktivacija SSL, zaupati in podprti s strani posameznikov uporabnikov, pa tudi spletna mesta za pregledovanje tretjih oseb.

Na koncu želimo to povedati, izberite podjetje, ki najbolje ustreza vašim zahtevam. Seznam smo skrbno sestavili po več testiranjih in presojah z različnih zornih kotov (uspešnost, podpora, vrednost itd.). Izberite pravo WordPress gostovanje, ki bo izpolnilo vse potrebe po gostovanju in sposobno ravnati s prometom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map