Najboljše možnosti DigitalOcean 2020 [Začni s samo 0,004 $ / uro]

1

Ali želite vedeti, kakšne so zanesljive alternative DigitalOcean ali podobne storitve v oblaku?


Ali pa potrebujete le nekaj nadomestnih namestnikov, da svoj obstoječi projekt premaknete iz DigitalOcean-a?

Skoraj vsi, ki imajo spletno eksistenco, morajo vedeti o storitvah gostovanja v oblaku Digitalocean. Razlog za njihovo priljubljenost so kakovostne storitve po nizkih cenah. Na podlagi teh razlogov imajo močan ugled in na tisoče zadovoljnih strank.

Ampak Počakaj!

Zakaj digitalne možnosti Ocean?

Podporne storitve so eden najpomembnejših dejavnikov pri odločanju ponudnika spletnega gostovanja za projekt. V podpornih storitvah Live Chat je izjemno priročen način za takojšnjo pomoč.

Ampak DigitalOcean ni ponudil klepeta v živo in edini način je predložiti vozovnico. Predložitev vozovnice je dobra, vendar pri manjših težavah. Za resne in večje težave, pri katerih takoj potrebujete pomoč, je predložitev vozovnice zelo neprijetna, saj traja več ur.

Torej, za ljudi, ki se lahko sami ukvarjajo s tehničnimi vidiki strežnika, to morda ne bo težava. Toda za začetnike je to res velika težava in zaradi neprijetnih podpornih poti lahko pričakujejo stresne situacije v mislih.

Drug razlog lahko nekatere cene določajo cene. Čeprav DigitalOcean ponuja cenovno zelo ugodno strukturo cen, zdaj pa jih lahko najdete tudi zaradi visoke ravni konkurence ponudniki nizkih cen kot Digital Ocean.

To je nekaj glavnih točk, zlasti podpora strankam, ki stranke vodijo k iskanju možnih alternativ.

Če naštejemo vse alternative, seznam postane precej velik, zato skrbno vpišemo le še bližje, močne in kompetentne ponudnike.

Zdaj pa preidimo na resnično temo

Najboljše alternative DigitalOcean leta 2020, tekmovalci in podobne storitve v oblaku [začnite s samo 0,004 $ / uro]

1. Kamatera – IZBOR # 1

(Najboljše za: Razvijalci, programerji in naloge za intenzivne vire)

Kamatera strežniki v oblaku

Kamatera je naš “Najboljša izbira“Ko gre za cenovno ugodno gostovanje v oblaku, podprto z elegantno infrastrukturo, zmogljivo strojno opremo in najnovejšimi komponentami strežnika. To je odlična alternativa DigitalOcean-u na razpolago na desetine podpor operacijskih sistemov, pa tudi uvajanje OS po meri.

Obstaja širok razpon operacijskih sistemov, vključno z Windows, CentOS, Debian, FreeBSD itd., Ki jih je mogoče namestiti z nekaj kliki. Pravzaprav so na voljo tudi razvijalske aplikacije in CMS, kot so Drupal, Magento, WordPress, Joomla, Docker, LAMP, LEMP, MongoDB in Tomcat..

Tako kot hitro zagotavljanje digitalnih oceanov, lahko tudi v 60 sekundah nastavite strežnik v oblaku z želenimi sistemskimi viri. Postopek je preprost. Pojdite na nadzorno ploščo računa, izberite območje strežnika, določite, kateri OS / aplikacijo potrebujete, izberite jedra CPU-ja, RAM, prostor in druge dodatke (če je potrebno) in dobro grem. To je to; tako preprosto kot je.

Podjetje ima dolgoletne izkušnje (več kot dve desetletji), 24-urni strokovnjaki so na voljo 24/7 za reševanje tehničnih težav s klepetom v živo, e-pošto in telefonskim klicem. Kamatera v tem pogledu premaga DigitalOcean, saj gostiteljski tekmovalec nima podpore za klepetanje v živo, pomagajo le prek e-pošte / vstopnice.

Ko primerjamo lokacije podatkovnih centrov obeh ponudnikov, ima tudi Kamatera prednost v tem razdelku. Na štirih kontinentih imajo 13 podatkovnih centrov, medtem ko ima DigitalOcean 12, čeprav ni veliko. V zvezi s storitvami in izdelki, ki jih ponujata oba gostitelja, lahko v njih najdete široko paleto storitev, vključno z dodatki, kot so varnostno kopiranje, izravnalniki obremenitve, zaščita požarnega zidu, IP-ji itd..

Za nameščanje aplikacij, operacijskih sistemov in razvijalskih okolij Kamatera in DigitalOcean zagotavljata namestitveni program z enim klikom, kar zagotavlja hiter zagon strežnika. Na voljo je več kot 100 slik OS, s katerimi lahko izpolnite vse uporabnike.

Osnovni “standardni” oblačni načrt (kapljica) stane 5 USD / mesec paketov 1 GB RAM-a, 1 vCPU, 1TB pasovne širine in 25 GB SSD prostora. V primerjavi s Kamatero njihov vhodni načrt stane 4 USD / mesec paketov 1 GB RAM-a, 1 vCPU pri 2667MHz, 20GB SSD prostora, CentOS Linux 8, 1 Free IP in 5TB pasovne širine. Prav tako lahko konfigurirate strežnik v oblaku po meri z do 384 GB RAM-a in 72 vCPU jeder.

Zdaj je vprašanje, zakaj Kamatera?

Kamatera je daleč ena najboljših oblačnih platform, saj so vsi njihovi strežniki zgrajeni z najhitrejšimi procesorji Intel Platinum (300% hitrejši od generacij predhodnikov). Vsak strežnik z 40Gbitno internetno povezljivostjo, SSD diski za preprečevanje ozkih grl, zagotavljanje ničelne zamude in neomejeno razširljivost.

Poleg tega ponujajo tudi tridesetdnevno brezplačno preizkusno različico za testno vožnjo, tako da lahko preverite in se odločite, ali je pravi oblak gostovanje za njihove projekte. Ne zapravljajte več časa, pojdite do Kamatere s klikom tukaj in danes uživajte v TRIALNEM računu.

Načrti se vrstijo
Cenitev4 USD / mesec – 80 USD / mesec
Spletna mesta / aplikacijeNeomejeno
CPU1 – 72 vCores
Oven1024 MB – 384 GB
Skladiščenje20 GB – 1000 GB SSD
Pasovna širina5TB

2. Vultr [Začne se pri 0,004 $ / uro]

(Najboljše za: Razvijalci, programerji in blogerji)

Vultr najboljše gostovanje v oblaku z nizko prcie

Pri iskanju alternativ DigitalOcean, ki temeljijo predvsem na cenah, postane Vultr močna izbira, zlasti za razvijalce. Njihova robustna infrastruktura in proaktivno spremljanje jim omogočata, da ponudijo stoodstotno garancijo za čas. V primeru, da ne bodo vložili zahtevka, bodo za to obdobje izdali dobropis za izpad.

Vultr ima 15 podatkovnih centrov ki se nahajajo po vsem svetu (Severna Amerika, Azija, Evropa in Avstralija). To vam omogoča, da strežnik namestite v bližini kupcev in ki ponuja nizke zamude pri nalaganju strani. Vultr uporablja Intelove procesorje najnovejše generacije. Tudi strežniki vsebujejo pogone SSD.

Tako kot DigitalOcean tudi Vultr ponuja gostovanje v oblaku na uro in mesečno. Prvi načrt računalništva v oblaku z nizkimi cenami stane le 2,50 USD ker ponuja 512 MB RAM-a, 1-Core CPU, SSD-20GB storage in 500GB pasovno širino. Naslednji načrt stane podobno osnovnemu načrtu DigitalOceana (tj. 5 USD), vendar zagotavlja več virov, kot so SSD-25GB, 1GB RAM, 1 Core in skoraj 1TB pasovna širina.

Vultr ne samo da vas hitro dobi na spletu, ampak tudi ponuja neverjetno zasnovano nadzorno ploščo. Lahko dostopate do različnih lastnosti strežnika. Omogočajo vam ustvarjanje posnetka strežnika, ki prihrani čas pri prerazporeditvi na nov strežnik. Vultr vključuje številne druge funkcije, kot je Block storage, Aplikacije z enim klikom (WordPress, Joomla, GitLab itd.) In številne predloge za OS.

Vultr vzdržuje različne aplikacije, povezane z Linuxom, Windowsom, strežniškimi aplikacijami in spletnimi strežniki. Tukaj je stvar, ki nas nekoliko razočara, Vultr ne ponuja klepeta v živo. Vse, kar lahko storite, je samo, da odprete vozovnico in poiščete pomoč njihovega strokovnega osebja. Na splošno odgovorijo hitro, odziv pa pričakujete v nekaj urah. Če torej iščete cenovno ugodno alternativo, je morda Vultr tisti.

Načrti se vrstijo
Cenitev2,50 USD / mesec – 640 USD / mesec
Spletne straniNeomejeno
CPU1 – 16 jeder
Oven512 MB – 96 GB
Skladiščenje10 GB – 1600 GB SSD
Pasovna širina0,5TB – 15TB

3. A2Hosting – najboljši tekmovalec DigitalOcean za blogerje

(Najboljše za: Blogerji, tržniki in spletni skrbniki)

A2 oblak vps s prilagojenim načrtom

Druga močna možnost, ki se začne uporabljati kot DigitalOcean alternativa, je A2Hosting, ki je bil predstavljen leta 2003. Sodelujejo tudi pri varovanju okolja s podporo projektom obnovljivih virov energije in partnerstvom s Carbonfund.org.

Včasih so se ljudje morda premalo zavedali svojih storitev, zdaj pa vse večje število zadovoljnih strank (več kot 12,3 tisoč pregledov) kaže, da se A2 močno zavzema za kakovost. SSD diski, različna notranja orodja za prilagajanje zmogljivosti gostijo A2 kot enega najhitrejših ponudnikov spletnega gostovanja. Ne le pri hitrosti, temveč tudi pri 99,9% podaljška.

A2Hosting ponuja tako vnaprej pripravljene kot prilagodljive načrte gostovanja v oblaku. V načrtih za prilagajanje lahko dejansko izberete območje strežnika, RAM, jedra CPU, hitrost CPU in prostor za shranjevanje. Poleg tega lahko izbirate med različicami OS predloge Ubuntu, Slackware, Fedora, CentOS, Debian in še veliko več. Medtem ko cPanel zahteva aktivacijo licence. VPS v oblaku se lahko na željo uporabnika vklopi in izklopi.

Njihov načrt “Start” (stane 15 USD) je odlična izbira za začetnike in blogerje. V načrtu je 10 GB SSD pomnilnika, 512 MB RAM-a, 2 jedra CPU in neomejen vhodni promet. Medtem ko brezplačno vključujejo izhodne podatke 2TB in bodo stali le 0,12 dolarja za 1 GB. Vsi načrti so podprti z garancijo za vračilo denarja kadarkoli. V primeru, da z njimi niste zadovoljni, lahko zahtevate povračilo v celoti. Torej nikoli niste zavezani uporabljati njihovih storitev.

Uporabnikom so na voljo vsi podporni kanali. Njihovo osebje v Guruju nudi pomoč pri telefonu, skypeu, klicu, vozovnicah in klepetu v živo. Za samopomoč pa si lahko ogledate njihovo bazo znanja. A2Hosting je res lepa izbira, ki ponuja združljivo in hitro gostovanje v skupni rabi, strežnike v oblaku, VPS strežnike in namenske rešitve za gostovanje.

Razpon načrtov (3 načrti)
Cenitev15 USD / mesec – 25 USD / mesec
Spletne straniNeomejeno
CPU2 jedra
Hitrost CPU-ja600 MHZ
Oven512 MB – 1 GB
Pasovna širina4TB – 6TB
Skladiščenje10 GB – 25 GB SSD

Opomba: Načrte lahko oblikujete po svojih zahtevah z do 8-jedri, 16 GB RAM-a in 200 GB pomnilnika.

4. CloudWays

(Najboljše za: Razvijalci, blogerji, podjetja in tržniki)

Cloudways upravlja alternativa za digitalocean

Cloudways postane zelo potencialni ponudnik, če razmišlja o možnostih DigitalOcean. Podjetje je začelo že leta 2011 in ponuja zanesljive načrte gostovanja v oblaku. Ponujajo fantastičen nabor funkcij, kot so shranjevanje na SSD diskih, omogočeno Http / 2, skaliranje z enim klikom, območje uprizarjanja, intuitivno nadzorno ploščo s klikom z 1 klikom, brezplačna selitev spletnega mesta in še veliko več.

Cloudways ponujajo infrastrukturo v oblaku različnih ponudnikov Vultr, DigitalOcean, Google, Amazon in KYUP. Če torej želite uporabljati DigitalOcean, vendar zmedeni, saj ne ponujajo klepetanja v živo, je Cloudways najboljša rešitev. Ponujajo interna podporna ekipa 24/7 prek klepetanja v živo, e-poštnih sporočil in prošenj za klic itd. Med izbiranjem oblaka Digital Ocean.

Njihovi načrti za gostovanje podpirajo številne aplikacije in so zato združljive za zahteve blogerjev, razvijalcev, oblikovalcev in e-trgovine. The najosnovnejši načrt (7 USD) ponuja 512 MB RAM-a, 20 GB pomnilnika, 1TB pasovno širino in a prost 1 klik SSL potrdila. S platformo Digital Ocean lahko dodate več pasovne širine v samo 0,02 USD / GB. Načrti so podprti s 30-dnevno politiko vračila. Poleg tega z infrastrukturo več podjetij zagotovo lahko pridete do želenega načrta.

CloudWays podpirajo različne oblačne platforme, tako da najdete na tone podatkovnih centrov po vsem svetu. To pomeni, da lahko izberete načrt ponudnika, ki ima podatkovni center v bližini vaše ciljne publike, kar izboljša nalaganje spletnega mesta. Za razvijalca omogočajo enostavna integracija Gita. Poleg tega zagotavljajo SSH & Dostop do SFTP, API, izbira baz podatkov in opravila cron itd. Tukaj upoštevajte, da ne morete integrirati cPanel ali Plesk.

Cloudways ponujajo tudi varnishki vmesnik, ki izboljšuje varnost in delovanje spletnega mesta. Podpirajo različne hitrosti prijazne tehnologije, kot so NGINX, PHP 7, Spomnjeno in Apache strežnik za nemoteno gostovanje. Lahko preizkusite njihove storitve, ponujajo 3-dnevni preizkusni račun brez kreditne kartice. Torej je boljši način za raziskovanje CloudWays.

Opomba: Cloudways ponujajo gostovanje v oblaku z uporabo infrastrukture DigitalOcean, Vultr, Amazon, Google in Kyup. Spodaj so cene oblakov za platformo DigitalOcean.

 Razpon načrtov (4 načrti)
Cenitev7 USD / mesec – 70 USD / mesec
Spletne straniNeomejeno
CPU1 – 2 jedra
Oven512 MB – 4 GB
Skladiščenje20 GB – 60 GB SSD
Pasovna širina1TB – 4TB
SSLprost

5. Host1Plus

(Najboljše za: Razvijalci – Popolni dostop do korenin)

strežniki v oblaku host1plus

Nadaljujte s seznamom alternativ DigitalOcean, tukaj je Host1Plus. Obstajajo tako Windows kot Linux strežniki v oblaku. Nadzor nad uporabnikom prijaznimi funkcijami, kot so dostop do SSH, upravljanje DNS in dostop do API-ja do drugih funkcionalnosti, ga uvršča med najboljše gostovanje v oblaku za razvijalce.

Razlog, zakaj je Host1plus za vas novo ime, ki so ga uvedli šele leta 2008. Toda podjetje tako hitro raste in zdaj upravlja z več kot 70 tisoč strankami po vsem svetu. Izbira lokacije igra vidno vlogo pri nalaganju spletnih mest, zato trenutno ponuja oblačno računalništvo Host1Plus 3 lokacije strežnika v Nemčiji, ZDA in Braziliji.

Strežniki Host1Plus so opremljeni z Intel Xeon E5 v3. Poleg tega vsi njihovi načrti vključujejo načrtovane varnostne kopije, eno brezplačno IPv4, razširljivost in vnaprej nameščene predloge operacijskih sistemov. Ponuja brezplačen namenski IP naslov. Tudi njihovi strežniki podpirajo KVM hipervizorji ki so izboljšale zmogljivost in varnost kot OpenVZ.

Z uporabo Host1plus morate večinoma delovati z ukaznimi vrsticami. Lahko pa namestite kateri koli drug OS. Če ne marate ukaznih vrstic, potem lahko uporabite dodatek cPanel, tako da porabite 15 USD. Najosnovnejši načrt vključuje 1-jedrni procesor, 512 MB RAM-a, 20 GB pomnilnika in 2TB pasovno širino, pri čemer stane 8 USD na mesec. Poleg tega ponujajo 14-dnevno politiko vračila.

Za zagotavljanje podpornih storitev ponuja Host1plus klepet in obsežno bazo znanja. Poleg tega zelo cenimo njihove vadnice, ki vsebujejo koristno vsebino. Družba tudi ponudite storitve klepeta med 9-18 GMT + 3. Lahko pa jih skype tudi po pisarniških urah. Host1plus je rastoči ponudnik, ki ponuja storitve nizkega cenovnega računalništva v oblaku, saj daje veliko nadzora v rokah uporabnika.

Linux OSObseg načrtov (6 Načrti)Windows OSRazpon načrtov (4 načrti)
Cenitev8 USD / mesec – 156 USD / mesecCenitev25 USD / mesec – 152 USD / mesec
Spletne straniNeomejenoSpletne straniNeomejeno
CPU1 jedro – 8 jederCPU2 jedra – 8 polnov
Oven512 MB – 32 + GBOven4 GB – 32 + GB
Skladiščenje20 GB – 1000 GB SSDSkladiščenje100 GB – 1000 GB SSD
Pasovna širina2TB – 24TBPasovna širina6TB – 20TB

6. DreamHost – Neomejeno gostovanje v oblaku SSD

(Najboljše za: Razvijalci, blogerji, tržniki)

Cloudho računalništvo Dreamhost 2017

Dreamhost, ki deluje od leta 1997, je znan kot zaupanja vreden in izkušen ponudnik. Poleg kakovostnih storitev gostovanja se uveljavljajo tudi kot najboljši registrator domene. Ponujajo, da strežnik zaženejo v 30 sekundah, zato je hitra rešitev za razvijalce, tržnike in blogerje.

Podjetje je zgradilo pametno arhitekturo, ki jo sestavljajo najnovejše tehnologije, kot so SSD diski in procesorji naslednje generacije. Nadzor strežnika dajo v vaše roke in spremembe lahko izvedete prek ukaznih vrstic in drugih orodij.

Dreamhost ponuja 1-jedrni procesor z 512 MB RAM-a. Načrt vsebuje tudi shrambo 80GB-SSD in shrambo blokov 100GB tik ob 4,50 USD / mesečno medtem ko lahko dodatne bloke dodate po svojih potrebah le pri 10 USD na mesec. Zagotavljajo brezplačen promet za nalaganje, medtem ko vam bomo zaračunali pasovno širino prenosa. In vaša naložba je zavarovana s 97-dnevno politiko vračila.

Potrebujete bolj iznajdljive načrte? Ponujajo tudi strežnike z upto 8GB RAM-a. Še ena prednost uporabe Dreamhosta je, da lahko strežnik v oblaku zaženete dlje časa, medtem ko vam bomo zaračunali največ 600 ur. (25 dni) v določenem mesecu. Tako boste uživali storitve daljšega časa z nizkimi cenami v primerjavi z DigitalOcean.

DreamHost ponuja tudi razvijalcem prijazna orodja v okviru DreamObjects z zaračunavanjem nominalnih pristojbin. Vključuje razvoj spletnih aplikacij, samodejno varnostno kopiranje strani WordPress in integracijo aplikacij za shranjevanje (CloudBerry, QNAP in Dropshare in številne druge) itd..

Kadar koli se lahko obrnete na njihove službe za podporo prek klepeta in e-poštnih sporočil. Če želite dobiti pomoč po telefonu, morate kupiti funkcijo »Pokliči«. Sicer pa je DreamHost lepa izbira, predvsem zaradi cen pa je resnično blizu alternativi DigitalOcean.

 Razpon načrtov (3-načrti)
Cene4,50 USD / mesec – 48 USD / mesečno
Spletne straniNeomejeno
CPU1 jedro – 4 jedra
Oven512 MB – 8 GB
Pasovna širinaNaložite promet brez prometa
Skladiščenje80 GB – SSD

7. HostGator Cloud gostovanje

(Najboljše za: Blogerji, spletni skrbniki in tržniki)

cloudgator oblak najboljše alternative digitalocean

HostGator ponuja hitre, a varčne storitve gostovanja v oblaku. Morda boste slišali, da se nekateri pritožujejo zaradi skupnega gostovanja. Toda z uporabo gostovanja v oblaku HostGator boste okusili povsem novo izkušnjo. Celo nekateri uveljavljeni blogerji omenjajo storitve HostGator Cloud kot najboljše spletno gostovanje.

Poleg kakovosti je druga cena, zaradi katere je HostGator dobra DigitalOcean alternativa za blogerje in spletne skrbnike, cene. Hostgator ponuja ravno takšen oblačni načrt 4,95 USD / mesec medtem ko Digitalocean zaračuna 5 USD / mesec. Poleg tega HostGator svojim uporabnikom v primerjavi z DigitalOcean ponuja več virov, kot so 2-jedrni procesor, 2 GB RAM-a, neomejena pasovna širina in pomnilnik itd. Medtem ko DigitalOcean ponuja 1-jedrni CPU, 20 GB SSD pomnilnika, 512 MB RAM-a in 1TB pasovno širino.

Prilagodljivost je lepota HostGatorja in s preprostimi kliki lahko povečate svoje vire glede na vaše potrebe. To ne samo, da prihranite pri stroških, ampak tudi rešuje težave pri migraciji podatkov in težavah zunaj virov. Za zagotavljanje hitrih storitev vključujejo integrirano lokalno predpomnjenje z vsemi njihovimi načrti.

Drug motiv za izbiro HostGatorja nad digitaloceanom je nadzorna plošča. HostGator vključuje enostavno upravljanje nadzorne plošče. Prav tako HostGator pokaže več zaupanja v njihove storitve 45 dni garancija za vračilo denarja, ki je nad industrijskim povprečjem.

Še vedno niste navdušeni nad HostGatorjem? Prepričani smo, da se bo to spremenilo. Digitalocean ne ponuja klepeta v živo in za pomoč morate predložiti vozovnico, kar je počasen postopek. In če ne veste veliko o upravljanju strežnika in drugih tehničnih parametrih, potem lahko stopite v resne težave. Po drugi strani pa HostGator ponuja podporo strankam prek telefona, klepeta v živo in vstopnic. Čeprav v klepetu v živo niso dosledni, a vseeno veliko boljši od vseh sistemov za vstopnice.

 Hatchling, Baby in Business Cloud
Cenitev4,95 $ – 9,95 / mesec
Spletne strani1 – Neomejeno
CPU2 jedra – 6 jeder
Oven2GB – 6GB
Pasovna širinaBrez merjenja
SkladiščenjeBrez merjenja
PoddomeneNeomejeno

Opomba: Višji načrti vključujejo funkcije domen SSL in Parked

8. Gostovanje inMotion

(Najboljše za: Spletni tržniki, blogerji in večji razvojni projekti)

Pregled gostovanja InMotion Cloud VPS

Naslednja najboljša alternativa za DigitalOcean je dobro organiziran, zaupanja vreden in priljubljen InMotion hosting. Podjetje CNET-u zaupa podjetje in je z BBB dobilo oceno A +. Prav tako je na tisoče dobrih ocen resničnih uporabnikov. Običajno se odlikujejo po hitrih hitrih storitvah, podpori strank s hitrim odzivom in velikodušnosti 90 dni politika vračila.

InMotion ponudba storitev, ki jih upravlja gostovanje v oblaku VPS, kar je lahko razlog, da so njihovi načrti v primerjavi z DigitalOcean dragi. Toda visoke specifikacije načrtov si zaslužijo takšno ceno. Vzemite primer njihovega načrta VPS-1000HA-S (najbolj osnovnega), ki stane 29,99 USD / mesec vendar vključuje 4 GB RAM-a, 75 GB SSD prostora, 4TB pasovno širino, 3 naslove IP, varnostno kopiranje in še veliko več. Poleg tega je na nekem neomejenem spletnem mestu dovoljeno gostovanje v enem samem načrtu. Vsi načrti VPS v oblaku so optimizirani tudi za potrebe e-trgovine.

S tako iznajdljivimi načrti lahko uganite, da je vzpostavljen za blogerje in spletne tržnike namesto za začetnike. Ker tako ponujajo gostovanje v oblaku na osnovi VPS, lahko pričakujete kamnita trdna 99,99% Uptime in strelovod. Območja hitrosti igrajo pomembno vlogo pri izboljšanju hitrosti, ki vam omogoča, da med postopkom odjave izberete lokacijo podatkovnega centra.

Če že uporabljate cPanel z vašim obstoječim ponudnikom, boste z veseljem vedeli, da InMotion vključuje ta intuitivni cPanel z vsemi njihovimi načrti VPS v oblaku. Prav tako nudijo brezplačno ime domene s 6 in 12-mesečnimi načrti. Namesto 1 ali 2 jeder InMotion razvije sistem, v katerem se vaša naloga razširi na razpoložljiva jedra CPUja za hitrejšo izvedbo in zato lahko več nalog opravi spontano.

Druga funkcija, zaradi katere je InMotion ena od odličnih alternativ DigitalOcean, je skrb za stranke. Ne samo v klepetu v živo, telefonu in e-poštnih sporočilih, ampak tudi po skypeu.

Čeprav so njihovi načrti dragi glede na DigitalOcean, pa boste dobili dobro predstavljen načrt, ki vključuje utripajočo hitro hitrost s SSD-jem (20x hitreje od vrtečih se pogonov), posnetek strežnika, varnostno kopiranje, brezplačno selitev spletnega mesta in še veliko več.

 Razpon načrtov (3 načrti)
Cene29,99 USD / mesec – 74,99 USD / mesec
Spletne straniNeomejeno
CPUprost
Oven4GB – 8GB
Pasovna širina4TB – 6TB
Skladiščenje75 GB – 260 GB SSD
IP naslovi3 – 5
cPanelprost

Zaključek

Gostovanje v oblaku se postopoma spreminja v priljubljeno platformo za razvijalce, blogerje in spletne prodajalce zaradi njegovih potencialnih koristi, kot so neprekinjeni čas delovanja, več izbire podatkovnih centrov, velika hitrost in še veliko več.

Tudi računalništvo v oblaku ponuja edinstveno funkcijo, kjer se vaši podatki klonirajo na različnih strežnikih, v primeru okvare strežnika pa bo vaše spletno mesto še vedno normalno delovalo prek drugega delujočega strežnika. To je privlačna lepota gostovanja v oblaku.

Izbira najboljše alternative DigitalOcean postane zelo enostavna, če pazite na vrsto dela, ki ga želite opraviti. Če iščete alternativo za razvojne potrebe, potem priporočamo Kamatera in Vultr ker boste na enem mestu dobili vsa orodja in aplikacije, prijazne razvijalcem. Poleg tega imajo na razpolago tudi 24-urno interno skupino za podporo, ki takoj obravnava uporabnikove poizvedbe.

Po drugi strani pa, če si bloger ali spletni tržnik in želite gostovati v svojem blogu na gostovanju v oblaku za daljši čas torej A2Hosting in DreamHost ponujajo brezskrbne storitve. Hitro so hitri, nudijo več kot 99,9% časa delovanja, so preprosti za uporabo in zagotavljajo podporne storitve predvsem s klepetanjem v živo, telefonom in vstopnicami. Poleg tega obstaja veliko dobrih ocen obeh gostiteljev.

To je naš skromni predlog o alternativah DigitalOcean. Zato izberite ponudnika svojih potreb in delite svoje zarodne misli z nami. V veselje nam bo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map