10 najboljših poceni ponudnikov Linux VPS 2020

1

Ali lovite strežnik VPS za gostovanje vaših preraščajočih projektov?


Vas zanima, če obstaja kakšen poceni ponudnik Linux VPS?

VPS se nanaša na virtualni zasebni strežnik in je opisan tudi kot virtualni namenski strežnik. Pri tej vrsti gostovanja je fizični strežnik razdeljen na več virtualnih strojev z namenskimi viri, kot so RAM, pomnilnik in CPU.

Strežnik VPS omogoča več nadzora, kot je namestitev želenega OS-a in skrbništvo strežnika. Zaradi namenskega okolja lahko učinkovito sprejme večja mesta. Čeprav je VPS strežnik delil tudi med različne uporabnike, pa je na celotnem strežniku bistveno manjša količina uporabnikov.

Nekaj ​​edinstvenih prednosti, ki jih ima strežnik VPS

 • Preprosto navigacijo do nadzorne plošče lahko dodate enostavno razširljivost in dodatne vire
 • Vsakemu uporabniku zagotavlja ločeno okolje, zato ga sosednji VPS ne more prekiniti
 • Zagotovite večjo varnost
 • Vsak uporabnik ima namenske vire, kot so RAM, CPU in pomnilnik itd.
 • Zagotavlja najdaljši čas delovanja in hitro utripajoče vire, kot je namenski strežnik, na polovici stroškov. Zagotavlja vam korenski dostop in celo lahko spremenite operacijski sistem
 • Izbirate lahko med upravljanim in neupravljanim VPS strežnikom in še veliko več

Zaradi zgoraj naštetih lastnosti linije se na splošno kaže, da so takšne storitve lahko zelo drage. A res ni. Gostovanje z VPS vas lahko stane več kot skupno gostovanje, vendar kljub temu ostaja cenovno ugodno.

poceni ponudniki strežnikov Linux Linux

Če torej iščete poceni strežnik VPS, ki deluje z operacijskim sistemom Linux in zagotavlja večjo zanesljivost, varnost in brezskrbnost, potem pridete na pravo mesto.

Najboljših 9+ najboljših poceni ponudnikov gostovanja v Linuxu Linux 2020

1. Kamatera

Kamatera

Kamatera je popoln kraj za Linux in Windows navdušence, ki iščejo vse na enem mestu, da bi izkoristili cenovno zelo dostopne, a hkrati razširljive virtualne strežnike, ki jih poganja infrastruktura v oblaku. Podjetje ima dolgoletne izkušnje na področju IT (deluje od leta 1995), torej več kot dve desetletji. Kljub temu lahko z več podatkovnimi centri, ki se nahajajo na štirih celinah, po vsem svetu zagotavljajo vrhunske, brezskrbne in storitveno usmerjene storitve..

Kamatera vam omogoča izbiro do 13 svetovnih podatkovnih centrov, podprtih s trdih diskih, zmogljivimi procesorji Intel Platinum in 400Gbit pasovno širino z 99,95% zagotovljenim časom delovanja. S svojo spletno konzolo potrebujete manj kot 60 sekund, da namestite VPS v oblaku v Linuxu, saj je zaradi samodejnega zagotavljanja vse samodejno. Vse, kar morate storiti, je, da izberete lokacijo podatkovnega središča, želeni strežnik, zahtevano OS / aplikacijo, število procesorjev, Ram, pomnilnik, geslo in ime projekta.

Na voljo je kup operacijskih sistemov (100+ slik OS) za namestitev z različnimi različicami, vključno z Ubuntu, CentOS, Windows, FreeBSD, Debian itd. Enostavno lahko namestite cPanel, WordPress, Redis, MySQL, nfSense, phpMyAdmin in Tudi LEMP, zahvaljujoč uporabniku prijazni nadzorni plošči po meri. Razvijalci lahko namestijo tudi OS po meri. Dodatke, kot so varnostne kopije, zasebno omrežje in upravljano gostovanje, lahko omogočite med postopkom uvajanja ali kasneje, odvisno od vas.

Kamatera poleg oblačnega VPS ponuja raznoliko ponudbo izdelkov, vključno s shranjevanjem blokov, uravnoteženjem obremenitve, požarnim zidom, zasebnim omrežjem v oblaku in upravljanimi storitvami v oblaku vsem uporabnikom. Njihovi načrti za shranjevanje blokov se začnejo že od 0,05 USD / GB na mesec, kar je najbolje za shranjevanje baz podatkov in aplikacij z nizkimi stroški. Nadzor orodja za nalaganje je uporaben pri upravljanju ogromnega spletnega mesta, aplikacij ali razvojnega okolja, da se delovna obremenitev razdeli na več, da se zmanjšajo težave pri uspešnosti.

Kamatera načrtuje ceno

Kamatera ponuja do 9 vnaprej prilagojenih načrtov skupaj z možnostjo po meri, kjer lahko konfigurirate vsak vidik vašega strežnika. Že prvi paket prinaša moč 1 vCPU, 1 GB Ram, 20 GB SSD prostora in velikansko pasovno širino 5TB za ceno le 4 USD / mesec ali 0,005 $ / uro – ni noro nizko? Na voljo imate dve možnosti v zvezi s sistemom za obračun; urno in mesečno. Vsi ti perkiji imajo 24/7 razpoložljivo vrhunsko podporo strankam. Čaka nas 30-dnevno brezplačno preizkušanje HostingSprout obiskovalci, zato ga dajte DOBER takoj DANES.

2. Vultr (samo 2,50 USD / mesec)

Domov VPS strežniki Vultr Linux

Ne glede na to, ali ste razvijalec, spletni skrbnik ali bloger, Vultr ponuja najcenejše strežnike Linux VPS, ki lahko poganjajo različne Linux distros, Apps in nameščajo tudi ISO-je po meri. Kljub dejstvu, da ponujajo neprimerno dostopne storitve gostovanja v oblaku za razvijalce, so njihove uptime in hitrosti upodabljanja prav tako neverjetne. Razpoložljivost več podatkovnih centrov po vsem svetu zagotavlja nizke zamude in tako najhitrejše hitrosti nalaganja. Izbirate lahko med 16 lokacijami in nastavite najbližji strežnik v oblaku za ciljno občinstvo.

Vultrjevi podatkovni centri so sestavljeni iz strežnikov svetovnega razreda, zgrajenih s strojno opremo na ravni podjetja, SSD-jev, Intelovih procesorjev in vrhunske infrastrukture. Brez primerov, ki so uporabniku prijazni in zmogljivi upravljalni plošči, ne morete doseči največ, zato vam nudijo intuitivno nadzorno ploščo, bogato s funkcijami, ki omogoča enostavno namestitev, uničenje, spreminjanje in konfiguracijo sistemskih nastavitev v nekaj klikih miške . Zagotavljajo končno uporabnost s popolnim nadzorom in skrbniškim dostopom do vašega virtualnega stroja.

Če tradicionalni deljeni gostitelj zahteva, da se naročijo za dolgoročne načrte, da bi izkoristili največji popust, Vultr ceni svoj denar, saj ponuja urni in mesečni sistem zaračunavanja. Njihov sistem za obračun izračuna porabljene vire in ustvari račune glede na uporabljene vire. Povedano je, da plačate samo tisto, kar uporabljate (plačilo-kot-greš). Razvijalci lahko integrirajo API v svoje razvojno okolje in hitro upravljajo svoje strežnike.

Za različne okuse operacijskega sistema in za izpolnjevanje vseh vrst potreb uporabnikov obstaja široka paleta distros, vključno s CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, OpenBSD in CoreOS itd. .Net in aplikacije za Windows. Izolacija zasebnega omrežja lahko dosežemo z uporabo IPv4 in IPv6 naslovov IP. V celoti pa toplo priporočamo Vultr za razvijalce in programerje ter za spletne skrbnike, ki iščejo poceni VPS v oblaku.

3. A2Hosting

A2Hosting je še en najbolj ocenjen poceni ponudnik Linux VPS, ki strankam ponuja številne funkcije kot del njihovih storitev. So globoko cenjeni kot eden najboljših in dragocenih ponudnikov gostovanja. A2Hosting, ki je bil ustanovljen leta 2003, zdaj ponuja skupne, oblačne, VPS, namenske in specializirane načrte gostovanja WordPress. V kratkem času lahko nastavite tudi strežnik VPS.

Ponuja neupravljan, upravljan in Core VPS gostovanje paketov. Zažene se storitev brez upravljanja najnižjih 5 USD in izkušeni razvijalci veljajo za najboljšo možnost VPS z nizkimi cenami. V nasprotju z upravljanimi načrti nenadzorovana storitev zagotavlja korenski dostop in tako imate popoln nadzor nad operacijskimi sistemi, bistvenimi nastavitvami, kot so zagonski, izklopljeni in številnimi drugimi administrativnimi pravicami.

A2Hosting ponuja več možnosti izbire podatkovnih centrov, ki se nahajajo v ZDA (Michigan), Evropi (Amsterdam) in Aziji (Singapur), brez dajanja dodatnih stroškov. Vsi njihovi strežniki so obdarjeni s pomnilnikom SSD, zato lahko pričakujete veliko hitrostno prednost. Prav tako imate možnost sprožiti Turbo Boost v postopku odjave za povečanje hitrosti. Poleg tega vam A2Hosting omogoča izbiro med operacijskim sistemom Linux, kot so Debian, CentOS, Ubuntu in številni drugi.

Vsi neupravljani načrti so nastavljivi in tako omogočite izbiro jeder CPU, pomnilnika, pasovne širine in RAM-a itd. glede na vaše zahteve. Najosnovnejši neurejeni načrt vključuje 20 GB shranjevanje podatkov, 1core, 512 MB in prenos podatkov 2TD. Naloge lahko izvajate prek ukaznih vrstic, vendar imate na voljo neobvezno cPanel kar bo stalo 19,95 USD.

konfiguriranje A2hosting linux VPS strežnika

Če pa iščete mirne rešitve in si ne zamerite plačevati, potem so njihovi upravljani načrti za vas. Načrt je 32,99 USD / mesečno s 4 GB RAM-a, 75 GB SSD prostora, brezplačnim SSL, 4 vCPU-ji, cPanel in hitrostjo Turbo. Vendar vam ne bo omogočil korenskega dostopa, ki bo težava za nekatere uporabnike. Če si uporabniki želijo korenskega dostopa do upravljanih storitev VPS, A2 ponuja posebej zasnovane načrte Core VPS v isti ceni.

Skupaj s storitvami vrhunske kakovosti zagotavljajo tudi podporo uporabnikom na ravni Guruja. 24/7 Live Chat, Phone, Skype in sistem vozovnic so samo vzdrževani za takojšnje reševanje težav s strankami. Poleg tega so vsi načrti podprti kadarkoli garancija za vračilo denarja, v prvih 30 dneh polnega povračila in nato nadzorovanega povračila. Ponujajo tudi brezplačne migracijske storitve. Vsekakor jih priporočamo, saj je A2hosting varen, stabilen in zanesljiv ponudnik.

4. Hostinger – 3,95 USD / mesec

Ko govorimo o gostitelju programa WordPress brez oglasov, je Hostinger dovolj velikodušen, da vam lahko pomaga ustvariti spletno mesto, ne da bi plačali en peni. Čeprav ima brezplačen račun omejen dostop, vendar omogoča vzpostavitev popolnoma funkcionalnega spletnega mesta. Poleg poceni gostujočih načrtov gostovanja imajo na voljo tudi najcenejši virtualni zasebni strežnik, ki gostuje z Linuxovo podporo in različnimi distribucijami. Dovoli tudi poseben naslov IP za preslikavo vrat po meri prek IPv4 in IPv6 tudi za zelo osnovni paket.

Ko iščete poceni VPS za Linux, Hostinger vključuje široko paleto distro, kot so 64-bitni CentOS, CentOS s cPanel in WHM, nadzorna plošča VestCP, plošča Webuzo, Fedora, Ubuntu in Debian itd. Preprosto povedano, vi pridobite različne distribucije in arhitekture za nastavitev želenega gostiteljskega okolja za svoje projekte. Za popolno uporabniško ugodnost obstajajo namestitveni skripti z enim klikom, ki omogočajo enostavno namestitev katerega koli operacijskega sistema, Minecraft strežnikov, VPN-jev in integracijo z drugimi aplikacijami. Poleg tega funkcija z enim klikom pakira vse priljubljene skripte in možnosti OS.

Vsi Hostinger-jevi strežniki VPS, ki so vgrajeni s trdnimi pogoni in najnovejšo strojno opremo, kar pomeni, da so hitrosti strele zagotovljene. SSD diski delujejo 20x ali hitreje v primerjavi s tradicionalnimi mehanskimi pogoni. Kljub temu prinaša večjo hitrost I / O, tudi med prometnimi naleti. Visoka zanesljivost je zagotovljena tudi z uporabo procesorjev Intel Xeon in 128 GB RAM-a. Kombinacija vse te vrhunske strojne opreme povzroči platformo, optimizirano za zmogljivosti, zgrajeno za osupljive storitve.

Zahvaljujoč zmogljivim orodjem za upravljanje, ki olajšajo maksimalen izkoristek vašega virtualnega strežnika, na nadzorni plošči hitro izvršite varnostne kopije in namestite namestitvene vsebnike. Tehnična podpora je vedno na voljo za lažji klepet v živo in e-pošto tudi za neurejene račune VPS. Morda veste, da mnogi gostitelji ne nudijo pomoči strankam za neurejene storitve, vendar to ni res, ko izberete Hostinger. Imajo interno strokovno ekipo, ki čim prej odpravi vaše težave. Sam osnovni načrt stane le 3,95 USD na mesec z 1 GB RAM-a, 2,4 GHz, 20 GB SSD-shrambe in 1TB pasovno širino.

5. Gostovanje inMotion

InMotion je vrhunsko podjetje, ki ga boste zagotovo radi spoznali, ko iščete cenovno dostopen strežnik VPS. Vsi njihovi virtualni strežniki so opremljeni z najsodobnejšimi lastnostmi. Prepričljiva točka, da predstavljajo infrastrukturo v oblaku, da bi njihove storitve postale nepremagljive. Poleg tega boste prejeli brezplačne storitve upravljanja strežnika, kot so posodobitve OS in varnostni popravki itd skupno dve lokaciji, ki ju izberemo za podatkovni center: Washington, D.C in Los Angeles, CA.

InMotion vključuje številne zmogljive funkcije. Vsi načrti vključeni v cPanel ki je najbolj intuitivna nadzorna plošča, ki zelo olajša upravljanje funkcij, kot so domene, e-pošta in baze podatkov. In resnično vam tega ni treba plačati posebej, niti v poceni strežniških načrtih Linuxa. Tudi njihovi načrti so optimizirani za e-poslovanje in omogočajo brezplačne storitve migracije spletnih mest.

Med uporabo InMotion ste precej zavarovani, saj nudijo brezplačne storitve varnostne kopije podatkov. Plus Live State Snapshot se izkaže za zelo uporabnega, ko vaš strežnik ne morete popraviti z nadgradnjo katere koli različice aplikacije. S to lepo funkcijo se lahko dejansko vrnete v čas, da vse uredite.

Trenutno obstajajo 3 različni načrti VPS. Osnovni načrt “VPS-1000HA-S” se pojavlja s 4 GB RAM-a, 4TB mesečne pasovne širine, 3–3 naslovi in ​​brezplačnim SSL certifikatom. Ker lahko gostite neomejeno število domen, zato nudijo tudi dovolj prostora za shranjevanje 75 GB na SSD diskih. Poleg tega lahko dobite brezplačno ime domene z vsemi 6 in 12-mesečnimi načrti.

Hiter pregled glavnih funkcij VPS.

funkcije inmotion linux vps

InMotion vedno skrbi za pomoč strankam na ravni svojih prioritet in jim ponuja rešitve prek takojšnjega klepetanja v živo, skypea, vstopnic in telefona. Poleg tega ohranjajo tudi ogromno bazo znanja. InMotion je eden izmed naših najljubših ponudnikov in prepričani smo, da bi veliko drugih uporabnikov povedalo isto. Poleg tega je najboljše mesto, da dobite vse vrste gostovalnih rešitev po zmernih cenah.

6. DreamHost

DreamHost je eden najcenejših ponudnikov gostovanja Linux VPS z upravljanimi storitvami. Za blogerje, oblikovalce in razvijalce prinašajo zanesljivo rešitev. Podjetje, ustanovljeno leta 1997, je daleč in je zato priznano kot zaupanja vreden ponudnik. Zdaj so se zavezali, da bodo zagotavljali 100-odstotno podaljšanje časa in pod drugo hitro storitvijo.

Preprosto morate izpolniti postopek odjave in ti bodo jasno sporočili, da lahko strežnik zaženejo v nobenem trenutku. Nadaljnji DreamHost ima Ubuntu dolgoročno podporo, ki zagotavlja najnovejše posodobitve, ki zajemajo varnostne luknje in brezhibne storitve za manj izpadov. Zagotavljajo shranjevanje na 20-krat hitrejših diskih SSD namesto na standardnih pogonih SATA.

DreamHost ponuja lastno nadzorno ploščo, ki pomaga pri povečanju virov. Nakup načrta, ki vsebuje več jeder RAM-a, pomnilnika in CPU-ja za nov projekt, je glavni vzrok za nepotrebne stroške, zato lahko prek nadzorne plošče naročite več sredstev samo, kadar je to potrebno. Takšna skalabilnost precej prihrani stroške.

Poleg tega njihovi zelo dostopni načrti za gostovanje Linuxa prihajajo s standardnimi funkcijami, kot so PHP, Perl, Python, Nginx, XCache, SSH dostop in še več. Poleg tega vsi načrti vključujejo šifriranje Let, ki ga je mogoče aktivirati s klikom in velja za bistveni element v SERP.

Dreamhost VPS funkcije

Zelo osnovni načrt se samo razvija v 15 dolarjev z 1 GB RAM-a in 30 GB pomnilnika na SSD diskih. Prav tako omogočajo neomejeno pasovno širino z vsemi paketi. Najboljši del načrtov DreamHost, ki obstajajo ni omejitev števila domen, ki jih lahko gostite na enem samem računu in tako lahko razvijalci in oblikovalci sprožijo več projektov za svoje stranke. Nadalje boste s tem načrtom dobili 1 namenski naslov IP.

Če ste na svojem računu nastavili VPS, vendar ste ugotovili, da ta VPS ne dosega vaših potreb in ga želite preklicati, vam bomo povrnili celoletno storitev, zmanjšano za prvi mesec za VPS. Njihovo osebje za tehnično podporo je vedno na voljo 24 ur dnevno, da vam pomaga. Na voljo so na Twitterju in e-poštnih sporočilih s precej lepim odzivnim obdobjem. Klepet v živo je na voljo med 6. in 22. uro po pacifiškem standardnem času (PST). Vse skupaj DreamHost ni le poceni, ampak tudi eden najboljših ponudnikov Linux VPS.

7. Bluehost

Redko je kdo, ki deluje na spletu (spletni skrbniki, blogerji) in ne ve za Bluehost. Družba neverjetno prevladuje med začetniki. Bluehost ponuja različne načrte za zadovoljitev potreb različnih strank. Njihove storitve so sestavljene iz skupnih, oblačnih, upravljanih WordPress, WooCommerce, VPS in namenskih gostovalnih načrtov. Prav tako lahko z njimi registrirate domeno.

Poceni cene Bluehosta omogočajo, da je VPS Linux dostopen za vse. Podjetje uporablja napredne tehnologije, kot sta OpenStack in KVM. Poleg tega BlueHost z uvedbo hipervizorja KVM zagotavlja zajamčene vire vsem uporabnikom VPS.

Bluehost ponuja izboljšan cPanel ki je najbolj intuitivna armaturna plošča na trgu. To je zelo dobro za začetnike ali tiste, ki ne želijo delati s kompleksnimi ukaznimi vrsticami. Prav tako omogočajo popoln dostop do CentOS-a in do strežnika, za katerega ste plačali. Še ena velika prednost pridobitve Bluehosta je, da so dodatna sredstva na poti. Preko cPanela lahko na poti dodate več prostora za shranjevanje.

Bluehost postane ugodnejša izbira, če iščete poceni, a razmeroma zanesljive storitve VPS z izjemnimi funkcijami. V samo 19,99 USD / mesec. lahko najamete navidezni strežnik, ki ima 2 jedra CPU, 30 GB SAN prostora za shranjevanje na SSD diskih, neomejeno pasovno širino in 2 GB RAM-a. Vključujejo tudi 1 IP naslov. Obstaja tudi 30-dnevno varčevanje denarja za zaščito vašega denarja. Dobili boste tudi eno brezplačno ime domene.

Čeprav je prijazen ponudnik, vendar je pri pridobivanju Bluehosta nekaj napak. Najprej ne omogočajo izbire lokacije podatkovnega centra. Pri postavitvi spletnih mest za e-trgovino je morda nujno treba izbrati lokacijo podatkovnega centra. Drugič, če večina podjetij ponuja brezplačno šifriranje, ga je Bluehost vključil kot neobvezno funkcijo in za to morate plačati nekaj dodatnega zneska.

Odlična podpora strankam je temelj vašega gostiteljskega paketa, kjer lahko odpravite vse zaplete, na katere naletite, in poiščete rešitve tehničnih strokovnjakov. Bluehost vam je zagotovil 24-urno podporo strankam s klepetom v živo, e-pošto in klicem. Čeprav Bluehost jemlje do 10 kovnic. kot odziv, vendar na splošno zagotavlja povsem zadovoljive storitve.

8. Host1Plus

Host1plus je eden od ponudnikov, ki ponuja poceni Linux VPS na SSD-ju in s tem zmogljivost dvigne na povsem novo raven. V glavnem so zasnovali storitve za razvijalce. VPS strežnik lahko začnete samo 4 USD / mesec z obilico razvojnih značilnosti. Cene se še naprej znižujejo s samo povečanjem naročnine več kot en mesec.

Host1plus zgrajen na robustni infrastrukturi, ki uporablja procesorje Intel Xeon, virtualizacijo OpenVZ in sistem za predpomnjenje SSD. Poleg tega njihova povezava podpira do 500 Mbps uplink. Prav tako trdijo, da ponujajo sistem za shranjevanje RAID 10, ki je znan po hitri hitrosti in minimalni stopnji odpovedi.

lastnosti gostovanja host1plus linux vps

Želimo pojasniti, da je za izkušene razvijalce cenovno ugodneje, saj lahko brez težav delajo v ukaznih vrsticah. Po drugi strani za neizkušene in netehnične uporabnike Host1plus ponuja licenco cPanel, ki bo stala 15 dolarjev na mesec, kar njihove storitve nekoliko stane..

Izbirate lahko med načrti, ki jih lahko izbirate, in tako lahko udobno opazite tistega, ki lahko izpolni vaše zahteve. Njihov prvi načrt imenovan “Amber” omogoča 20 GB pomnilnika Ceph, 512 MB RAM-a, 1 Core CPU in 1TB pasovno širino. Poleg tega vam Host1plus omogoča zagon načrta na osnovi Linux OpenVZ in Linux KVM.

Nastavitev VPS strežnika s Host1plus je zelo enostavna. Samo izberite želeni podatkovni center, ki je strateško lociran v bližini vaše ciljne publike. Na zemljevidu imajo skupno 5 lokacij, in sicer Chicago (ZDA), Los Angeles (ZDA), São Paulo (Brazilija), Frankfurt (Nemčija) in Johannesburg (Južna Afrika). Nato izberite sistem Linux, ki ga želite uporabiti, in vstavite podatke za obračun. To je to

Linux OS

Host1plus ponuja podporne storitve. Toda edini del, ki nas razočara, je nerazpoložljivost klepet v živo, ki je dosegljiv samo med 9. in 18. uro GMT + 3. Odziv je hiter, vendar bi morali ponuditi 24-urne storitve klepeta za takojšnjo obravnavo strankinih težav. Lahko pa vzpostavite stik prek e-poštnih sporočil ali brskate po njihovih vadnicah in zbirki znanja. Če povzamemo, lahko rečemo, da je to dober ponudnik VPS, vendar za izkušene razvijalce.

 • Top 10 najcenejših gostovanj VPS Server: Najboljši poceni VPS strežniki

9. HostGator

HostGator je presenetljivo pogost med iskalci, ki želijo cenovno ugodne rešitve gostovanja. Poleg osnovnih gostovalnih rešitev, kot je skupna in upravljana WordPress, so jim naklonjeni tudi zaradi svoje strelovodne, a cenovno ugodne rešitve gostovanja v oblaku za blogerje. Pri HostGatorju lahko dobite strežnik VPS z ali brez cPanela

Vaš virtualni strežnik je popolnoma izoliran od drugih uporabnikov in omogoča avtonomni nadzor nad namestitvijo operacijskega sistema in konfiguracijo nastavitev. Za vse strežnike Linux VPS, omogočajo shranjevanje v sistemu RAID 10 kar zagotavlja boljšo zaščito in največjo razpoložljivost vaših podatkov. Poleg tega, če boste začeli majhen projekt, potem ni treba pridobiti večjega načrta, saj lahko z lahkoto priklopite vire, ko vaše spletno mesto preraste.

Njihov prvi načrt je bil imenovan Snappy 2000, ki omogoča dostop do 2 jedra CPU, 2 GB RAM-a, 120 GB spletnega prostora in 1,5 TB pasovne širine. Vključujejo naslove 2-IP. HostGator omogoča dostop do vodilnih funkcij, kot so spletni strežnik Apache, PHP, MySQL, Perl in Python itd., HostGator zagotavlja zaščito DDOS, Tabela požarnega zidu IP in nekateri drugi strogi varnostni ukrepi. VPS strežnike poganjajo Intelovi procesorji.

Kar zadeva določanje cen, vam lahko HostGator povzroči resen šok. Za krajše časovno obdobje se spremenijo v res drage storitve, 79,95 USD na mesec medtem ko se s povečevanjem naročniškega obdobja in postanejo stroški začnejo zniževati tako nizkih 19,95 USD. Ni dvoma, da so odličen ponudnik VPS, a takšne taktike se kupcem izognejo.

Zagotovo je njihovo osebje za stranke na voljo 24 ur na dan, vendar niso tako ostre, kot bi morale biti. Večino časa morate čakati vsaj 10 minut, medtem ko se včasih zamuda lahko poveča na 30-40 minut. Redki so primeri, ko dobimo hiter odgovor.

Ko gre za uspešnost strežnika VPS, so nedvomno neverjetne, toda njihova cenovna strategija in podporne storitve so najpomembnejši dejavniki posla. Potem, ko se naročite na njihov načrt, če se zavedate, da to ni storitev, ki jo želite, prosite za vračilo, kolikor zagotavljajo 45-dnevna politika vračila.

10. 1and1

1and1 je ponudnik, ki v nobenem trenutku odpre najcenejši strežnik Linux. Sodobne tehnologije, kot so VMware Virtualization, Intel Xeon 2660 v2 & 1and1 sprejme 2683 v3 in pogone SSD za zagotavljanje storitev vrhunske kakovosti. Poleg tega njihove VPS načrte poganjajo storitve v oblaku.

1&1 ponuja načrte za uporabnike sistema Windows in Linux. Dovoljeno vam je, da izbirate med tonami predlogov za OS, kot so Ubuntu, Debian, Windows 2012, 2008 in 2016 itd. 1 in 1 izročite popoln korenski dostop do strežnika, kar je ena od glavnih skrbi večine razvijalcev za prosto delo..

Zagotavljajo izbiro podatkovnih centrov v ZDA, Nemčiji in Španiji. Njihov najnižji paket je sestavljen iz 1 jedrnega procesorja, 512 MB RAM-a in veliko prostora za shranjevanje (30 GB) na pogonih SSD. Ni treba skrbeti za mesečni prenos podatkov, saj omogočajo neomejen promet na vseh načrtih. Poleg tega je priložen SSL certifikat.

Upoštevajte tudi, da omogočajo samo 1 statični IP naslov. Če želite uporabljati cPanel ali Plesk, se morate naročiti na njihov načrt “Cloud M” navideznega strežnika. Nastavitev računa je zelo enostavna, samo izberite podatkovni center in izberite OS, podatke o plačilu in tam greste. Pripravljen je.

Poglejte pomembne lastnosti 1and1;

1and1 vps funkcijo strežnika

1&1 je podobno kot rešitev VPS za izkušene razvijalce. Najbolj opazen razlog, da oni ni ponudil klepeta v živo, zato jih morate kontaktirati prek e-poštnih sporočil ali Pokliči. Menimo, da je klepet v živo bolj udoben, če vaš prvi jezik ni angleščina in če opustitev takšne funkcije resnično razočara za novince.

Ker niso vsi dobro usposobljeni fantje in naletijo na več incidentov. Lahko ugibamo, kako se počuti, ko pride do kritičnega incidenta, vendar podjetja ni mogoče dobiti takojšnje pomoči. Tako novih uporabnikov nikoli ne spodbujamo, da izberejo ponudnika, kot je 1&1, ki ne ponuja zelo osnovnega klepeta v živo. Če pa poznate administracijo strežnika, je dobro, da je vsekakor zelo poceni.

 • Najboljših 10 najboljših ponudnikov strežnikov za gostovanje v Linuxu

 Zaključek

Manjša spletna mesta delujejo odlično s skupnim gostovanjem, za velika spletna mesta pa nujno potrebujete okolje VPS. Zgoraj pregledani ponudniki VPS niso samo poceni, ampak tudi popolnoma izpolnjujejo vaše porastne potrebe. Vsi v panogi presegajo in ponujajo rešitve razvijalcem, oblikovalcem, blogerjem in podjetjem.

Torej, kaj priporočamo za poceni rešitev Linux VPS?

Čeprav so vsi pregledani gostitelji odlični, vendar vsekakor priporočamo VM gostovanje z upravljanjem InMotion, ki je podprto z infrastrukturo v oblaku. Zajema vse bistvene značilnosti za razvijalce, blogerje in spletne skrbnike. Prav tako so izjemno hitri in zagotavljajo trden čas upodabljanja v razumnih cenah.

Če zasledujete neurejene načrte, je A2 Hosting zelo znan igralec in ponuja poceni strežnik VPS Linux.

Izbira je popolnoma vaša, ne pozabite na svoje določbe in izberite tistega, ki smo ga pregledali zgoraj, da pridobite cenovno dostopne in dragocene storitve.

Ali ste že preizkusili katerega koli od zgoraj omenjenih ponudnikov ali boste poskusili? Delite svoje dragocene izkušnje z nami in drugimi bralci prek komentarjev.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map