Parhaat WordPress-palveluntarjoajat 2020: [luotetut, luotettavat ja edulliset isännät]

7

Haluatko perustaa blogin tai yrityssivuston, mutta et tiedä mikä on vuoden 2020 paras WordPress-hosting?


Älä huolestu. Laadimme yksityiskohtaisen luettelon parhaista WordPress-palvelimista auttaaksesi sinua valitsemaan oikea yritys.

Mutta ensinnäkin vähän johdantoa WordPress, se on avoimen lähdekoodin CMS (sisällönhallintajärjestelmä), jonka vuonna 2003 käynnistivät Matt Mullenweg ja Mike. Nyt WordPress tarjoaa yli 25% verkkosivustoja maailmanlaajuisesti ja on yksi suosituimmista CMS-alustoista.

Voit asentaa sen vapaasti verkkopalvelimelle ja saada verkkoon muutamassa minuutissa. Se kasvaa erittäin nopeasti yksinkertaisuuden, joustavuuden vuoksi ja tarjoaa laajan luettelon ilmaisista ja premium-tuotteista (laajennukset ja teemat).

Sitä käyttämällä voit luoda minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja, kuten henkilökohtainen blogi, aikakauslehtityylisivustot, ostoskaupat, verkkokauppasivustot, uutissivustot ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna on paljon mahdollisuuksia, jotka voidaan tehdä WordPressin avulla.

Miksi WordPress?

Lähes kaikki web-hosting-yritykset tukevat WordPressiä, tarjoaa asennuksen yhdellä napsautuksella ja helppokäyttöisen. Se ei ole vielä ohi; WordPressillä on paljon tarjottavaa, kuten ilmaisia ​​tuhansia malleja, helppo asentaa, ilmaiset laajennukset, hakukoneystävällinen ja paljon muuta.

Tässä artikkelissa tavoitteemme on kerätä parhaat WordPress-yhteensopivat hosting-yritykset, kun ne käyttävät jaettuja hosting-suunnitelmia.

Mutta! Tässä on kriittinen ongelma Mikä on paras WordPress-hosting, joka todella sopii sivustolleni?

Älä huoli! Teimme sen sinulle helpoksi.

Aluksi harkitse kuinka tärkeitä nämä tekijät ovat sinulle ja määritä prioriteetit jokaiselle;

 1. Nopeus
 2. Käyttöaste
 3. ominaisuudet
 4. Tuki
 5. Kustannus
 6. Palautusoikeus

Olemme melko varmoja, että nyt on helppo valita tarpeitasi parhaiten sopiva web-hosting.

Kuinka teemme testit:

 • Suoritamme kaikki testit asentamalla saman version WP: stä.
 • Asennamme jokaiseen isännöintiin nousevan teeman ylläpitämän Rise-mallin
 • Sama määrä viestejä ja sivuja
 • Kokeilujakson aikana ei ole asennettu välimuistityökalua tai minkäänlaisia ​​laajennuksia
 • Teemme testit käyttämällä alla olevien yritysten aivan perussuunnitelmia. Koska ajattelemme, että jos he toimittavat laadun hyvin perussuunnitelmassaan, niin he ovat varmasti hyviä korkeammissa.

Wordpress-hosting 2019

10 parasta WordPress-palveluntarjoajaa vuonna 2020

Tässä on luettelo löydöksistämme, jotka tukevat ja käyttävät WordPressiä erittäin sujuvasti, ja julistamme itsemme varmasti parhaiksi WordPress-palveluntarjoajiksi.

1. A2Hosting

A2Hosting

He uudistavat itsensä uudelleen ja lanseerasivat vuonna 2003 nimellä A2hosting, joka aiemmin oli “Iniquinet”. Se on yksi WordPress-huippuyrityksistä, joka antaa käyttöaikatakuun 99,9%. Ja kokemuksemme mukaan he saavuttavat vaatimukset menestyksekkäästi.

A2Hosting on paljon automaattinen, joka optimoi sivustosi asentamalla automaattisesti A2: n optimoidun laajennuksen, jonka A2hosting on luonut. Tämä säästää sinua etenkin, kun sinulla ei ole tarpeeksi tietoa sivuston optimoinnista?

Heidän suunnitelmansa ovat erittäin houkuttelevat blogin ylläpidossa. Kaikki suunnitelmat sisältävät solid-drive-asemat ja jos sinulla on varoja, siirry Turbo-suunnitelmaan. Koska se tarjoaa “turbopalvelimia” ja “A2 optimoi sivuston kiihdyttimen”, mikä tekee sivustostasi 20x nopeamman.

Yhtiö ryhtyy erilaisiin turvatoimenpiteisiin ja ottaa käyttöön Brute Force -palvelun, kaksoispalomuurin, virustarkistuksen, erilaiset suojaustyökalut ja automaattisen varmuuskopion suunnitelmissaan tehdä tietoturvasta tyhjävarma.

He toimittavat laadukkaita tukipalveluita ja ylläpitävät Live Chat-, puhelinsoitto-, sähköposti- ja suurta tietokannan kapasiteettia. Joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Otamme heihin yhteyttä live-chatin kautta ja testaamme kysymällä erilaisia ​​kysymyksiä. Hyvin kätevät vastaukset tulevat nopeasti.

Avainominaisuudet: (Kirjallinen suunnitelma)

 • varastointi: Rajoittamaton
 • kaistanleveys: Rajoittamaton
 • verkkotunnukset: Ei
 • Verkkosivut: 1 voidaan isännöidä
 • Sähköpostitilit: 25
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

2. SiteGround (60% alennus)

sivuston paras isäntä WordPress 2019: lle

SiteGround lanseerasi myöhään verrattuna kilpailijoihinsa (BlueHost, DreamHost jne.), Mutta kasvaa erittäin nopeasti ja sai mainetta etenkin bloggaajien keskuudessa. Yhtiö on laatinut isännöintisuunnitelmansa hyvin ja tarjoaa erilaisia ​​tekniikoita nopeuden, käytettävyyden, turvallisuuden jne. Varmistamiseksi.

Suunnitelman ostaminen on erittäin helppoa ja sinun on annettava muutama yksityiskohta. Ja nyt täällä olet cPanelissa, jossa napsautuksen asennusohjelma odottaa sinua WordPressin asennukseen.

Kaikkia tietokeskuksia tukee useita virtalähteitä, kuten generaattorit ja UPS, jotta sivustosi pysyisivät aina verkossa. Tietojen menettämisen estämiseksi on sisäänrakennettu varmuuskopiovaihtoehto. SSD-asemat, SuperCacher, CloudFlare ja paljon muuta ovat vain tekemään sivustostasi hullun nopeasti. Lisäksi, jos olet kyllästynyt kokemaan seisokkeja nykyisen palvelimesi kanssa, älä huolestu siirtymällä SiteGround-tilin eristämiseen. Proaktiivinen palvelinvalvonta ei koskaan päästä sinua alas.

SiteGround omistaa asiantuntemuksensa tukipalveluihin ja osoittaa asiantuntevan henkilöstön tarjoamaan apua asiakkaille puhelin-, live-chat- ja lippujärjestelmässä. Luottakaa meihin, ne ovat käytettävissä ympäri vuorokauden ja vastaavat nopeasti.

Avainominaisuudet:- (Käynnistyssuunnitelma)

 • varastointi: 10GB
 • käynnit: 10000 / mo.
 • verkkotunnukset: 1 ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton aliverkkotunnus ja varatut verkkotunnukset
 • Verkkosivut: Voit isännöidä 1 verkkosivustoa
 • Sähköpostitilit: Rajoittamaton
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

3. InMotionHosting

InMotion-hosting

Arviointia varten otamme käyttöön ”Launch” -suunnitelman. Isännöintisuunnitelma on optimoitu hyvin WordPressin kanssa ja sillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten esiasennettu WP, automaattiset päivitykset, nopeustehokas, WP-CLI-integraatio jne. Jne. Yhtiö tarjoaa 250 dollarin mainontahyvityksiä, mukaan lukien 100 dollaria Adwords, 75 dollaria bing ja 75 dollaria Yahoo. ajaa laadukasta liikennettä.

Yhdysvaltoihin perustuva asiakastuki tarjoaa puhelin-, live-chat- ja sähköpostiratkaisuja kaikilta osin. Voit myös skype niitä. Otamme heihin yhteyttä käyttämällä Live Chatia (koska se on yleisin tapa) ja koimme heidät erittäin nopeasti. Näyttää siltä, ​​että he odottavat sinua.

Nopeudesta huolimatta latausaika on todella lyhyt ja käyttämällä SSD-asemia, OptimumCachea ja muita nopeuden parantamistekniikoita, palvelut ovat todella nopeita. Myös PHP 7 tukee, joka on erittäin ystävällinen ja ylpeilee nopeudella. Koska keskimäärin 99,9% Uptime jatkuvasti, verkkokauppaystävällinen, vedä ja pudota -yrittäjä, yritys on aina ensimmäinen valintamme WordPressia isännöidessään ja suosittelemme InMotion-hosting-palvelua ilman epäselvyyksiä.

Avainominaisuudet: (Käynnistyssuunnitelma)

 • varastointi: Rajoittamaton
 • kaistanleveys: Rajoittamaton
 • verkkotunnukset: 1 ilmainen verkkotunnus, 6 varattua verkkotunnusta ja 25 aliverkkotunnusta
 • Verkkosivut: 2 verkkosivustoa voidaan ylläpitää
 • Sähköpostitilit: Rajoittamaton
 • Rahat takaisin takuu: 90 päivää

4. BlueHost

BlueHost paras WordPress-hosting 2019

Tuotemerkki imagoa kohden ei ole BlueHostia, ja parasta on se virallisesti suositellut WordPress.

Käyttämällä perussuunnitelmaa huomasimme heidän olevan erittäin ammattitaitoisia tarjoamaan palveluita. Yhden napsautuksen asennusohjelma on erittäin kätevä WordPressin asennuksen aikana.

Jos sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä heidän 24 tuntia vuorokaudessa käytettävissä olevaan tekniseen tukeen puhelimen, chatin ja lippujen välityksellä.

BlueHost varmistaa nopeuden käyttämällä resurssien suojaustekniikkaa ja CloudFlare-ohjelmaa. Käyttämällä CloudFlare-ilmaista palvelua, voit lisätä sivustosi nopeutta kahdesti ja se latautuu 2 ~ 3 sekunnissa.

Sinun pitäisi etsiä plus-suunnitelmaa, koska se tarjoaa paljon ominaisuuksia kuin “perussuunnitelma”, kuten roskapostiasiantuntijat, 200 dollaria mainoskampanjoille, rajoittamaton tallennustila jne. Jne..

Avainominaisuudet: (Perussuunnitelma)

 • varastointi: 50GB
 • kaistanleveys: Mittaamaton (ei erityistä rajaa)
 • verkkotunnukset: 1 ilmainen verkkotunnus, 25 aliverkkotunnusta ja 5 varattua verkkotunnusta
 • Verkkosivut: Voit isännöidä 1 verkkosivustoa
 • Sähköpostitilit: 5
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

5. GreenGeeks

greengeek-hosting

Trey Gardner perusti GreenGeeksin vuonna 2006. Jos olet ympäristöystävällinen, tulet olemaan iloinen kuullessani, että he käyttävät uusiutuvaa energiaa ja saavat useita palkintoja ympäristöystävällisten aloitteidensa vuoksi.

Hyväksymällä uusimman teknologian yritys pystyy toimittamaan nopeuden. Uusimmat Intel Xeon -prosessorit, SSD: n, 64 Gt DDR3 Ram -palvelimet, jotka on suunniteltu maksiminopeudelle. Lisäksi palvelimia hallitaan asianmukaisesti turvallisuus-, palo- ja kosteustekijöiltä kaikenlaisten palvelujen kaatumisen estämiseksi.

Koulutettu ja kokenut henkilökunta tarjoaa apua puhelimitse, suoraa keskustelua ja lippupyyntöjä. Saatavana on myös suuri määrä artikkeleita, UKK: ta ja video-oppaita. Joten jos joka tapauksessa löydät live-chatin tai jonkin muun järjestelmän hitaasta, tietokannan määrä auttaa sinua varmasti.

Yhtiö vaatii 99,9%: n Uptime-takuun, ja sillä on useita tietokeskuksia, jotta data voidaan jakaa keskenään tietojen menetyksen välttämiseksi. Usko, että yritys on varmasti täyttänyt heidän käyttöaikavaatimuksensa. Latausaika on enimmäkseen 1,7–2,3 sekuntia.

Ominaisuuksia, kuten ilmainen verkkosivustojen rakentaja, ei siirtymismaksua, SEO-työkaluja, yhden napsautuksen WP-asennusohjelma, PHP7, CDN ja niin edelleen, on redundanssi..

Avainominaisuudet: (Perussuunnitelma) 

 • varastointi: Rajoittamaton
 • kaistanleveys: Rajoittamaton
 • verkkotunnukset: 1 ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton varattu ja aliverkkotunnukset
 • Verkkosivut: Rajoittamaton
 • Sähköpostitilit: Rajoittamaton
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

6. DreamHost

DreamHost WordPress Hosting 2019

DreamHost on valmistunut lähes 19 vuotta teollisuudelle ja ylläpitää yli 1 500 000 sivustoa. Ne tarjoavat monipuolisen isännöinnin, kuten jaetut, hallinnoidut, VP: n ja omistetut, jotka soveltuvat pienen ja suuren liikenteen verkkosivustojen ylläpitoon. Kun olet ostanut isännöintisuunnitelman, tässä on vähän hankala käyttäjille, jotka käyttävät cPanelia, koska yritys, joka tarjoaa oman räätälöintipaneelin. Mutta älä huoli, että he suunnittelivat sen käyttäjäystävälliseksi ja vähän keskittymisen jälkeen se on erittäin helppo navigoida.

Turvallisuus, he pitävät sen tiukasti riippumatta siitä, onko kyseessä verkkokauppasivusto tai mikä tahansa verkkosivusto. SSL-varmenne, automaattinen haittaohjelmien tarkistus ja useita todennusvaiheita on saatavana suojausaukkojen peittämiseksi. Yhtiö tarjoaa 100% Uptime -takuun, mikä saattaa olla syy niiden korkeampaan hintaan. Sen sijaan, että käyttäisivät perinteisiä asemia, heidän palvelimet on varustettu SSD: llä, joka tekee sivustostasi dramaattisesti nopean

Tukipalvelujen osalta he eivät tarjonneet asiakastukea puhelimitse. Ne ovat saatavana Live Chat -palvelussa, sähköpostitse ja Twitterissä 24/7/365. Muista, että he ovat Paras asiakaspalvelu 2016 -palkinnon voittaja.

Tätä yritystä suosittelee myös WordPress.org

Avainominaisuudet: (Perussuunnitelma)

 • varastointi: Rajoittamaton
 • kaistanleveys: Rajoittamaton
 • verkkotunnukset: 1 ilmainen verkkotunnus
 • Verkkosivut: Voit isännöidä rajoittamatonta verkkosivustoa
 • Sähköpostitilit: Rajoittamaton
 • Rahat takaisin takuu: 97 päivää

7. MediaTemple

mediatemple erinomainen wordpress-hosting 2019

Ne ovat toimialalla ja työskentelevät asiakkaidensa tyydyttämiseksi vuodesta 1998, ja vuonna 2013 Godaddy osti sen. Mediatemple on yksi niistä parhaat WordPress-palveluntarjoajat tavoitteena, että se on luotettava kehittäjille, bloggaajille, suunnittelijoille, keksijöille jne. jne. Koettuaan heidän henkilökohtaisen suunnitelmansa löysimme:

Media Temple -majoitussuunnitelmissa on yhdysvaltalaisia ​​palkittuja ja huippuluokan tukivaihtoehtoja sekä asiakkaiden auttaminen live-chatin, puhelimen, lippujen ja jopa twitterin kautta. Olemme antaneet Live Chat -asetuksemme ja havainneet ne erittäin nopeiksi ja uskomattomiksi. Onko kyse asennuksesta vai muusta turvallisuuteen, päivityksiin, hallintapaneeliin liittyvästä ongelmasta … ne ovat aina valmiita auttamaan sinua.

Nopeus- ja kuormitustestissämme havaitsimme ne melko tehokkaiksi. SSD-asemien, skaalautuvan kaistanleveyden, PhP 7: n ja CloudFlare CDN: n käyttö saa sivustosi toimimaan loistavasti. 99,99% Uptime-takuu ja jos ne eivät toimita, voit pyytää luottoa heidän luottopolitiikansa mukaisesti. Lisäksi automaattinen varmuuskopiointi turvaa tietosi.

Vaikka Company Grid -suunnitelmat ovat kalliita, mutta vastineeksi ne tarjoavat sinulle laadun kaikilta osin. Se tarkoittaa, että he todella toimittavat sen, minkä maksat

Yksi ihmeellinen yritys on turvallisuusaloitteet. Haittaohjelmien, haavoittuvuuksien, vanhentuneiden laajennusten, roskapostin havaitsemisen jne. Tarkistaminen ja SiteLock haittaohjelmien havaitsemiseksi ja poistamiseksi. Lisäksi, jos sivustosi on hakkeroitu, soita heille vain ja anna heidän tietoturva-asiantuntijoidensa käsitellä turvallisuuskysymyksiä. Kaikki on sinun tehtäväsi, millaista suojausta tarvitset. Ne tarjoavat erilaisia ​​suojauspaketteja.

Jos haluat vapautua huolestumisesta, mediatemppeli on loistava vaihtoehto harkita:

Avainominaisuudet: (Henkilökohtainen suunnitelma)

 • varastointi: 20GB
 • kaistanleveys: 1TB skaalautuva
 • verkkotunnukset: Ei
 • Verkkosivut: 100 voidaan isännöidä
 • Sähköpostitilit: 1000
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää

8. HostGator

Hostgator isännöi 2019

Brent Oxley -yrityksen aloittaessa yliopistollisesta asuntolasta lokakuussa 2002, saa yli 1000 aktiivista asiakasta vuodessa. Nyt Hostgator on iso nimi ja paras WordPress-isännöinti pienille ja keskisuurille liikenteen verkkosivustoille ja blogeille. Ne tarjoavat laajan valikoiman hosting-suunnitelmia, kuten Jaettu / Web, Cloud, WordPress, Jälleenmyyjä, VPS ja Dedicated. Heidän pääreunuksensa on hinnoittelu, joka on ralli-arvostava, jos sitä verrataan laatuun.

Testausta varten ostimme Hatchling-suunnitelman, joka on mielestämme myös hyvä suunnitelma aloittelijoille.

Soita, Live Chat, lipunmyynti, video-oppaat ja suuri joukko foorumeita on saatavana 24 x 7 x 365. Tukipalvelut ovat hyviä ja henkilökunta on erittäin asiantuntevaa, mutta kokemuksemme mukaan Live Chat vie 15 – 45 minuuttia yhteyden muodostamiseen. Mutta niin ei tapahdu aina, joskus ne ovat nopeita. Mutta yrityksen tulisi parantaa sitä ja olla johdonmukainen.

Käytettävyysaika on erittäin tärkeä, koska jos sivustosi on alhaalla, ihmiset siirtyvät toiselle ja siten, että menetit monia asiakkaita ja lukijoita. SiteGround vaatii 99,9%: n käyttöajan. Testimme osoittaa, että yrityksen palvelut ovat vakaita ja pitävät sivustosi aina verkossa.

HostGator tarjoaa 100 dollaria Adwordsille, 100 dollaria Yahoo! / Bingille, sisäänrakennetun WP-asennusohjelman, kohtuuhintaisen hinnoittelun, cPanelin, ilmaisen sivuston rakentajan, yli 4500 ilmaista mallia ja paljon muuta. Vain päästäksesi HostGatoriin nautit varmasti heidän palveluistaan

Avainominaisuudet: (Hatchling Plan)

 • varastointi: rajoittamaton
 • kaistanleveys: rajoittamaton
 • verkkotunnukset: Ei ilmaista verkkotunnusta, rajoittamaton aliverkkotunnus
 • Verkkosivut: 1 sallittu
 • Sähköpostitilit: Rajoittamaton
 • Rahat takaisin takuu: 45 päivää

9. WebHostingHub

webhostinghub

WebHostingHub tarjoaa vain jaettuja WordPress-hosting-suunnitelmia ja tunnetaan erittäin hyvänä vaihtoehtona pienen tason verkkosivustoille. Ei liian vanha, yritys aloitti toimintansa vuonna 2010. WebHostingHub InMotion Company -yrityksen (iso nimi isännöintiteollisuudessa) valvonnassa, mikä on erittäin pluskohta WHH: n hyväksi..

He eivät ole laatineet tilastotietoja tai vaatineet Uptime-takuuta. Mutta testituloksemme ovat melko hyväksyttäviä ja pitävät sivustosi toiminnallisena. Hitaita sivustoja ärsyttäviä asiakkaita, minkä vuoksi yritys tarjoaa SSD-asemia, jotka tunnetaan suuresta nopeudesta mekaanisten asemien yli.

Yrityksen kilpailuetu on tarjottujen ominaisuuksien määrä. SSD: t 20x nopeudella kuin perinteiset, 90 päivää palveluiden testaamiseen, luotto markkinointikampanjoihin, Softaculous-asennusohjelma, ei seisokkeja siirron aikana, vedä & pudotusvalmistaja, cPanel, erittäin yhteensopiva WordPressin, POP3 / IMAP Email -sovelluksen kanssa ja luettelo jatkuu. He veloittavat erittäin pienen summan (1 dollari) varmuuskopion luomisesta 24 tunnin välein.

Erittäin ystävällinen ja yhteistyökykyinen tuki, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden palveluksessasi puhelimitse, live-chatissa, sähköpostitse. Voit myös keskustella heidän kanssaan skypen kautta. Saatu tuki oli fantastinen. He lähettivät Facebookissa ja Twitterissä tietoja työkaluista, joista voi olla apua sivuston ja blogien luomisessa, joten seuraa niitä pysyäkseen ajan tasalla.

Avainominaisuudet: (Kipinä)

 • varastointi: Rajoittamaton
 • kaistanleveys: Rajoittamaton
 • verkkotunnukset: 1 ilmainen verkkotunnus, 5 pysäköityä ja 25 aliverkkotunnusta
 • Verkkosivut: 2 sallittu
 • Sähköpostitilit: Rajoittamaton
 • Rahat takaisin takuu: 90 päivää

10. HostWinds

hostwinds tarjoaa luotettavia WordPress-palveluntarjoajia 2019

No, yritystä ei eroteta hyvin muista teollisuuden aloista. Aloitti äskettäin vuonna 2010, yritys perusti Dallasiin, Texasiin ja Infomartiin erilaisia ​​tietokeskuksia, joita tukevat generaattorit, jäähdyttimet, turvallisuusvalvonta jne. Suojautuakseen kaikilta katastrofeilta.

Hostwinds pyrkii tarjoamaan poikkeuksellisia tukipalveluita. Löysimme live chat-messut tarpeeksi ratkaisemaan ongelman nopeasti. Yritys ylläpitää puhelin-, live-chat-, lippu- ja tietokantapalveluita asiakasongelmien selvittämiseksi. Nämä palvelut ovat saatavana joka kerta, joka päivä ja ympäri vuoden.

Yrityksen hyvin suunnitellut tekniikat tarjoavat maksimaalisen nopeuden ja 99,9%: n käyttöajan. Tulokset ovat melko kunniallisia ja vakaita. WindSpeed-tekniikka auttaa suojaamaan käyttäjien resursseja ja suoritettua optimointia, joka tekee sivustosi toimivuudesta entistä paremman.

Avainominaisuudet: (Basic)

 • varastointi: Rajoittamaton
 • kaistanleveys: Rajoittamaton
 • verkkotunnukset: Ei ilmaista verkkotunnusta, rajoittamaton aliverkkotunnuksia
 • Verkkosivut: 2 sallittu
 • Sähköpostitilit: Rajoittamaton
 • Rahat takaisin takuu: 60 päivää

Johtopäätös – mikä on vuoden 2020 paras WordPress-isäntä?

Luettelon yläpuolella stressi parhaille isäntille, mikä osoittaa tyydyttäviä tuloksia. Jos olet WordPress-rakastaja ja etsit blogiisi tai sivustoosi parhaiten sopivaa majoitusta, sinun kannattaa kokeilla näitä.

Lähes kaikki yritykset, jotka käyttävät SSD: tä korkean vastauksen aikaansaamiseksi, kuten InMotion, SiteGround, A2Hosting jne. Jokaisella hosting-yrityksellä on edut ja haitat, kuten WebHostingHub ja SiteGround tarjoaa runsaasti ominaisuuksia lompakkoystävällisissä paketeissa, mutta WHH on uusi nimi teollisuudessa, kun taas SiteGround rajoitti käyntien määrää kuukaudessa.

Mielestämme InMotion, A2Hosting, SiteGround suorittavat hiukan korkeampia ja sujuvammin ja sopivat kaikilta näkökulmilta (hinta, uusin tekniikka jne.), Kun taas MediaTemple on myös erittäin hyvä vaihtoehto, mutta kallis.

SiteGround: Suosittelee WordPress.org, tukena huippuluokan infrastruktuuri, SSD-levyt, useita tietokeskuksia, huippuluokan uusimmat palvelimet ja alan paras asiakastuki.

InmotionHosting: SSD-hosting, vapaa siirto, ilmainen verkkotunnus, erilaiset tukikanavat, vuoden kokemus teollisuudesta, 90 päivän rahojen palautustakuu

A2Hosting: Rajoittamaton tallennustila SSD-levyillä, ilmainen automaattinen SSL-aktivointi, yksityisten käyttäjien luottamat ja äänestämät, sekä kolmansien osapuolien katselusivustot.

Loppujen lopuksi haluamme sanoa, että valitse yritys, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Koostimme luettelon huolellisesti suoritettuaan useita testejä ja arviointeja eri näkökulmista (suorituskyky, tuki, arvo jne.). Valitse oikea WordPress-hosting, joka täyttää kaikki ylläpitotarpeet ja pystyy käsittelemään liikennettä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map