Parhaat DigitalOcean-vaihtoehdot 2020 [Aloita vain 0,004 dollaria / tunti]

1

Haluatko tietää, mitkä ovat luotettavia DigitalOceen vaihtoehtoja tai vastaavia pilvipalveluita?


Tai tarvitset vain hienoja varajäseniä siirtääksesi nykyisen projektisi DigitalOceanista?

Lähes kaikkien online-olemassaolijoiden on tiedettävä Digitaloceenin pilvipalveluista. Syynä niiden suosioon ovat laadukkaat palvelut edulliseen hintaan. Näistä syistä johtuen heillä on vahva maine ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Mutta Odota!

Miksi digitaalisen valtameren vaihtoehdot?

Tukipalvelut ovat yksi näkyvimmistä tekijöistä, kun he päättävät projektin web-palveluntarjoajasta. Ja tukipalveluissa Live Chat on erittäin kätevä tapa saada apua heti.

Mutta DigitalOcean ei tarjonnut livekeskustelua ja ainoa tapa on lähettää lippu. Lippun lähettäminen on hyvä, mutta pieniin asioihin. Vakavissa ja suurissa ongelmissa, joissa tarvitset apua heti, lipun lähettäminen on erittäin hankalaa, koska se vie tunteja.

Joten ihmisille, jotka voivat käsitellä palvelimen teknisiä näkökohtia yksin, tämä ei välttämättä ole vaikeuksia harkita. Mutta aloittelijoille tämä on todella suuri ongelma, ja he voivat odottaa mielen stressitilanteita hankalien tukikanaviensa vuoksi.

Toinen syy saattaa olla hinnoittelu joillekin käyttäjille. Vaikka DigitalOcean tarjoaa erittäin edullisen hintarakenteen, mutta nyt korkean kilpailun vuoksi löydät myös joitain halpa tarjoajat kuin Digitaalinen valtameri.

Tämä on eräs tärkeimmistä kohdista, etenkin asiakastuki, joka saa asiakkaat etsimään mahdollisia vaihtoehtoja.

Luettelemalla kaikki vaihtoehdot, luettelosta tulee melko valtava, joten saamme huolellisesti mukaan vain läheisemmät, tehokkaammat ja asiantuntevammat tarjoajat.

Siirrytään nyt oikeaan aiheeseen

Vuoden 2020 parhaat DigitalOcealin vaihtoehdot, kilpailijat ja vastaavat pilvipalvelut [Aloita vain 0,004 dollaria / tunti]

1. Kamatera – # 1 VALINTA

(Paras: Kehittäjät, ohjelmoijat ja resurssien intensiiviset tehtävät)

Kamatera pilvipalvelimet

Kamatera on meidän “Suosituin valinta”Kun kyse on edulliseen pilvipalveluun, jota tukevat tyylikäs infrastruktuuri, tehokas laitteisto ja uusimmat palvelinkomponentit. Mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon DigitalOceenelle, on kymmenien käyttöjärjestelmien tuen saatavuus sekä mukautettujen käyttöjärjestelmien käyttöönotto.

On olemassa laaja valikoima käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, CentOS, Debian, FreeBSD jne., Jotka voidaan asentaa muutamalla napsautuksella. Itse asiassa myös kehittäjäsovellukset ja CMS, kuten Drupal, Magento, WordPress, Joomla, Docker, LAMP, LEMP, MongoDB ja Tomcat, ovat asennettavissa..

Aivan kuten Digital Oceansin nopea käyttöönotto, voit myös asettaa pilvipalvelimen alle 60 sekunnin ajan halutuilla järjestelmäresursseilla. Prosessi on yksinkertainen, sinun tarvitsee vain siirtyä tilisi kojelautaan, valita palvelinvyöhyke, päättää, mitä käyttöjärjestelmää / sovellusta tarvitset, valita suorittimen ytimet, RAM, tilaa ja muut lisäosat (tarvittaessa) ja re hyvä mennä. Se siitä; se on niin yksinkertaista kuin se on.

Yhtiöllä on vuosien kokemus (yli 2 vuosikymmentä), sisäisiä asiantuntijoita on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta he voivat käsitellä teknisiä kysymyksiä live-chatin, sähköpostin ja puhelun kautta. Kamatera voittaa DigitalOcecen tässä suhteessa, koska kilpailijaisäntällä ei ole live chat-tukea, he auttavat vain sähköpostitse / lipulla.

Kun vertaamme molempien palveluntarjoajien datakeskuksen sijainteja, Kamateralla on myös reuna tässä osiossa. Heillä on 13 tietokeskusta neljällä mantereella, kun taas DigitalOcecessa on 12, ei kuitenkaan iso asia. Kummankin isännän tarjoamista palveluista ja tuotteista löydät niistä laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien lisäosat, kuten varmuuskopiointi, lataustasapainot, palomuurin suojaus, IP-osoitteet jne..

Kamatera ja DigitalOcean tarjoavat sovellusten, käyttöjärjestelmien ja kehitysympäristöjen asentamiseen yhden napsautuksen asennusohjelman, joka varmistaa palvelimen nopean käynnistymisen. Valittavana on yli 100 käyttöjärjestelmäkuvaa täyttääksesi kaiken käyttäjän.

Perus ”Standard” pilvisuunnitelma (pisara) maksaa 5 dollaria / kk pakkauksissa 1 Gt RAM-muistia, 1 vCPU, 1 Tt kaistanleveys ja 25 Gt SSD-tilaa. Kamateraan verrattuna heidän pääsysuunnitelma maksaa 4 dollaria / kuukausi, joka sisältää 1 Gt RAM-muistia, yhden vCPU: n taajuudella 2667MHz, 20 Gt: n SSD-tila, CentOS Linux 8, 1 vapaa IP ja 5TB kaistanleveys. Voit myös määrittää mukautetun pilvipalvelimen, jossa on jopa 384 Gt RAM-muistia ja 72 vCPU-ydintä.

Nyt kysymys on, miksi Kamatera?

Kamatera on ylivoimaisesti yksi parhaista pilvialustoista, koska kaikki heidän palvelimet on rakennettu nopeimmin Intel Platinum -prosessoreilla (300% nopeammin kuin edeltäjien sukupolvet). Jokainen palvelin, joka käyttää 40 Gbit: n Internet-yhteyttä, SSD: tä välttää pullonkauloja, varmistaa nollaviiveen ja rajoittamattoman skaalautuvuuden.

Lisäksi he tarjoavat myös 30 päivän ilmaisen kokeilutilin koeajalle, jotta voidaan tarkistaa ja päättää, onko projektiille oikea pilvipalvelin. Älä tuhlaa enemmän aikaa, siirry Kamateran päälle napsauttamalla tätä ja nauti kokeilutilistä TÄNÄÄN.

Suunnitelmat vaihtelevat
hinnoittelu4 dollaria kuukaudessa – 80 dollaria kuukaudessa
Sivustot / sovelluksetRajoittamaton
prosessori1 – 72 vCores
RAM1024 Mt – 384 Gt
varastointi20 Gt – 1 000 Gt SSD
kaistanleveys5TB

2. Vultr [Alkaa 0,004 dollaria tunnissa]

(Paras: Kehittäjät, ohjelmoijat ja bloggaajat)

Vultr paras matala prcie pilvi hosting

Kun Vultristä tulee DigitalOceenin vaihtoehtoja, jotka perustuvat pääasiassa hinnoitteluun, tulee vahva valinta etenkin kehittäjille. Niiden vankka infrastruktuuri ja ennakoiva valvonta antavat heille mahdollisuuden tarjota 100% käyttöaikatakuu. Ja jos he eivät toimita vaatimustaan, he myöntävät katkokset luoton tälle ajanjaksolle.

Vultrillä on 15 tietokeskusta sijaitsevat ympäri maailmaa (Pohjois-Amerikka, Aasia, Eurooppa ja Australia). Tämän avulla voit ottaa palvelimesi käyttöön lähellä asiakkaita ja tarjoaa alhaisen viiveen sivujen lataamisessa. Vultr käyttää viimeisimmän sukupolven Intel-suorittimia. Palvelimet sisältävät myös solid-state-asemia.

Kuten DigitalOcean, myös Vultr tarjoaa pilvimahdollisuuksia tunnissa ja kuukausittain. Ensimmäinen halpahintainen cloud computing -suunnitelma maksaa vain 2,50 dollaria kun taas se tarjoaa 512 Mt RAM-muistia, 1-ytimen suorittimen, SSD-20 Gt: n tallennustilan ja 500 Gt: n kaistanleveyden. Seuraava suunnitelma maksaa saman verran kuin DigitalOceenen perussuunnitelma (ts. 5 dollaria), mutta tarjoaa enemmän resursseja, kuten SSD-25 Gt, 1 Gt RAM-muistia, 1 ydin ja melkein 1 Tt kaistanleveys.

Vultr ei vain vie sinut nopeasti verkkoon, vaan tarjoaa myös hämmästyttävän suunnitellun ohjauspaneelin. Voit helposti käyttää palvelimen erilaisia ​​ominaisuuksia. Niiden avulla voit luoda tilannekuvan palvelimesta, joka säästää aikaa, kun siirryt uudelle palvelimelle. Vultr sisältää paljon muita ominaisuuksia, kuten Estä säilytys, Sovellukset yhdellä napsautuksella (WordPress, Joomla, GitLab jne.) Ja lukuisia käyttöjärjestelmämalleja.

Vultr ylläpitää erilaisia ​​Linuxiin, Windowsiin, palvelinsovelluksiin ja web-palvelimiin liittyviä sovelluksia. Tässä väärä pettymys on se, että Vultr ei tarjoa livekeskustelua. Voit tehdä vain avata lipun ja saada apua heidän asiantuntevalta henkilökunnaltaan. Yleensä he vastaavat nopeasti ja odotat vastauksen muutamassa tunnissa. Joten jos etsit edullista vaihtoehtoa, niin Vultr saattaa olla se.

Suunnitelmat vaihtelevat
hinnoittelu2,50 dollaria kuukaudessa – 640 dollaria kuukaudessa
sivustotRajoittamaton
prosessori1 – 16 ydintä
RAM512 Mt – 96 Gt
varastointi10 Gt – 1600 Gt SSD
kaistanleveys0,5–15 kt

3. A2Hosting – suosituin DigitalOceenen kilpailija bloggaajille

(Paras: Bloggaajat, markkinoijat ja verkkovastaavat)

A2 pilvi-vps mukautetulla suunnitelmalla

Toinen tehokas vaihtoehto, joka tulee markkinoille DigitalOceenen vaihtoehtona, on A2Hosting, joka lanseerattiin vuonna 2003. Ne osallistuvat myös ympäristön suojelemiseen tukemalla uusiutuvan energian hankkeita ja tekemällä yhteistyötä Carbonfund.orgin kanssa..

Joskus ihmiset eivät ehkä tienneet palvelevansa palveluita, mutta nyt kasvava määrä tyytyväisiä asiakkaita (yli 12,3 kt arvosteluja) osoittaa, että A2 on vahvasti sitoutunut laatuun. SSD-levyt, erilaiset sisäiset työkalut suorituskyvyn virittämiseksi tekevät A2-hosting-palvelusta nopeimman web-palveluntarjoajan. Paitsi nopeuden, he ovat myös sitoutuneet tarjoamaan käyttöaikaa 99,9%.

A2Hosting tarjoaa sekä valmiita että muokattavia pilvisäilytyssuunnitelmia. Mukautussuunnitelmissa voit itse valita palvelinvyöhykkeen, RAM: n, CPU-ytimet, CPU: n nopeuden ja tallennustilan. Lisäksi voit valita Ubuntu-, Slackware-, Fedora-, CentOS-, Debian- ja monien muiden käyttöjärjestelmien malleista. CPanel vaatii lisenssin aktivoinnin. Cloud VPS voidaan ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä käyttäjän pyynnöstä.

Heidän ”Käynnistä” -suunnitelma (maksaa 15 dollaria) on erinomainen valinta aloittelijoille ja bloggaajille. Suunnitelmassa on 10 Gt: n SSD-tallennustila, 512 Mt RAM-muistia, 2 ytimen CPU ja rajoittamaton saapuva liikenne. Vaikka ne sisältävät 2TB lähtevän datan ilmaiseksi ja sen jälkeen se maksaa vain 0,12 dollaria per 1 Gt. Kaikkia suunnitelmia tuetaan milloin tahansa rahat takaisin -takuulla. Voit hakea täyden hyvityksen, jos et ole tyytyväinen niihin. Joten et koskaan tarvitse käyttää heidän palveluitaan.

Kaikki tukikanavat ovat läsnä käyttäjien auttamiseksi. Heidän Guru-henkilökuntansa tarjoaa apua puhelimessa, Skypessä, puhelussa, lipuissa ja live-chatissa. Ja itseapua varten voit etsiä heidän tietokantaansa. A2Hosting on todella hieno valinta, joka tarjoaa yhteensopivan ja nopean jaetun isännöinnin, pilvipalvelimet, VPS-palvelimet ja omistettuja hosting-ratkaisuja.

Suunnitelmat (3 suunnitelmaa)
hinnoittelu15 dollaria kuukaudessa – 25 dollaria kuukaudessa
sivustotRajoittamaton
prosessori2 ydintä
Suorittimen nopeus600 MHz
RAM512 Mt – 1 Gt
kaistanleveys4–6 kt
varastointi10 Gt – 25 Gt SSD

merkintä: Voit suunnitella suunnitelmat tarpeidesi mukaan jopa 8-ytimisen, 16 Gt RAM-muistin ja 200 Gt: n tallennustilan avulla.

4. CloudWays

(Paras: Kehittäjät, bloggaajat, yritykset ja markkinoijat)

Cloudwaysin hallitsema vaihtoehto digitaloceanille

Cloudwaysistä tulee erittäin potentiaalinen tarjoaja, kun harkitaan DigitalOceen vaihtoehtoja. Vuonna 2011 perustettu yritys tarjoaa luotettavia hallittuja pilvimainossuunnitelmia. Ne tarjoavat fantastisen joukon ominaisuuksia, kuten tallennus kiinteässä asemassa, Http / 2 käytössä, yhden napsautuksen skaalaus, latausalue, yhden napsautuksen kloonauksen intuitiivinen kojetaulu, ilmainen sivuston siirto ja paljon muuta.

Cloudways tarjoaa pilviinfrastruktuurit useilta palveluntarjoajilta Vultr, DigitalOcean, Google, Amazon ja KYUP. Joten jos haluat käyttää DigitalOceea, mutta hämmentynyt, koska ne eivät tarjoa livekeskustelua, Cloudways on paras ratkaisu. He tarjoavat sisäinen tukitiimi 24/7 live chatin, sähköpostin ja puhelupyynnön jne. Kautta, kun valitset Digital Ocean pilven.

Heidän isännöintisuunnitelmansa tukee useita sovelluksia ja on siten yhteensopiva bloggaajien, kehittäjien, suunnittelijoiden ja verkkokaupan vaatimusten kanssa. perussuunnitelma (7 dollaria) tarjoaa 512 Mt RAM-muistia, 20 Gt tallennustilaa, 1 Tt kaistanleveyttä ja a vapaa 1 napsauta SSL-varmennetta. Lisää kaistanleveyttä voidaan lisätä vain 0,02 dollarilla / Gt käyttämällä Digital Ocean -alustaa. Suunnitelmissa on 30 päivän palautuskäytäntö. Lisäksi useiden yritysten infrastruktuurilla voit varmasti keksiä halutun suunnitelman.

CloudWays tukee erilaisia ​​pilvialustoja, joten löydät tonnia datakeskuksia ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että voit valita palveluntarjoajan suunnitelman, jolla on datakeskus lähellä kohdeyleisöäsi, mikä parantaa sivuston lataamista. Kehittäjälle ne sallivat helppo Git-integraatio. Lisäksi ne tarjoavat SSH: n & SFTP-käyttö, API, tietokantojen ja cron-työpaikkojen valinta jne. Huomaa, että et voi integroida cPanel- tai Plesk-ohjelmaa.

Cloudways tarjoaa myös Varnish-käyttöliittymän, joka parantaa sivuston turvallisuutta ja suorituskykyä. Ne tukevat erilaisia ​​nopeusystävällisiä tekniikoita, kuten nginx, PHP 7, memcached ja Apache-palvelin sujuvaa hosting-kokemusta varten. Voit testata heidän palveluitaan. He tarjoavat 3 päivän kokeilutilin ilman luottokorttia. Joten se on parempi tapa tutkia CloudWaysia.

merkintä: Cloudways tarjoaa pilvimahdollisuuksia käyttämällä DigitalOcean, Vultr, Amazon, Google ja Kyup -infrastruktuuria. Alla on Cloudways-hinnoittelu DigitalOcean-alustalle.

 Suunnitelmat (4 suunnitelmaa)
hinnoittelu7 dollaria kuukaudessa – 70 dollaria kuukaudessa
sivustotRajoittamaton
prosessori1 – 2 ydintä
RAM512 Mt – 4 Gt
varastointi20 Gt – 60 Gt SSD
kaistanleveys1–4 kt
SSLVapaa

5. Host1Plus

(Paras: Kehittäjät – täysi pääkäyttöoikeus)

host1plus pilvipalvelimet

Jatkaen DigitalOceenen vaihtoehtojen luetteloa, tässä on Host1Plus. On sekä Windows- että Linux-pilvipalvelimia. Ohjaus kehittäjäystävällisille ominaisuuksille, kuten SSH-käyttö, DNS-hallinta ja API-käyttöoikeus muihin toimintoihin, tekee siitä yhden parhaista pilvipalveluiden kehittäjille.

Syy, miksi Host1plus on uusi nimi sinulle, jonka he lanseerasivat juuri vuonna 2008. Mutta yritys kasvaa niin nopeasti ja hallitsee nyt yli 70 000 asiakasta ympäri maailmaa. Sijainninvalinnalla on merkittävä asema sivustojen lataamisessa, siksi Host1Plus-pilvipalvelu tarjoaa tällä hetkellä 3 palvelimen sijaintia Saksassa, Yhdysvalloissa ja Brasiliassa.

Host1Plus-palvelimet on varustettu Intel Xeon E5 v3: lla. Lisäksi kaikki heidän suunnitelmansa sisältävät ajoitetut varmuuskopiot, yhden ilmaisen IPv4: n, skaalautuvuuden ja käyttöjärjestelmien esiasennetut mallit. Se tarjoaa ilmaisen erillisen IP-osoitteen. Myös heidän palvelimet tukevat KVM-hypervisorit joilla on parempi suorituskyky ja turvallisuus kuin OpenVZ: lla.

Host1plus-sovellusta käyttämällä sinun on työskenneltävä pääasiassa komentorivien kanssa. Mutta voit vapaasti asentaa minkä tahansa muun käyttöjärjestelmän. Jos et pidä komentorivien toimivuudesta, voit käyttää cPanel-lisäosaa kuluttamalla 15 dollaria. Pohjimmiltaan suunnitelma sisältää yhden ytimen suorittimen, 512 Mt RAM-muistia, 20 Gt tallennustilaa ja 2TB kaistanleveyttä maksamalla 8 dollaria / kuukausi. Tämän lisäksi he tarjoavat 14 päivän palautuskäytännön.

Tukipalvelujen tarjoamiseksi Host1plus tarjoaa chatin ja laajan tietokannan. Lisäksi arvostamme heidän opetusohjelmiaan, jotka sisältävät hyödyllistä sisältöä. Yhtiö myös tarjoa chat-palveluita klo 9-18 GMT + 3. Mutta voit skypeä niitä jopa työajan jälkeen. Host1plus on kasvava tarjoaja, joka tarjoaa edullisia pilvipalveluita tarjoamalla paljon hallintaa käyttäjän käsissä.

Linux-käyttöjärjestelmäSuunnitelmat (6 suunnitelmaa)Windows-käyttöjärjestelmäSuunnitelmat (4 suunnitelmaa)
hinnoittelu8 dollaria kuukaudessa – 156 dollaria kuukaudessahinnoittelu25 dollaria kuukaudessa – 152 dollaria kuukaudessa
sivustotRajoittamatonsivustotRajoittamaton
prosessori1 ydin – 8 ydintäprosessori2 ydintä – 8corea
RAM512 Mt – 32 + GtRAM4 Gt – 32 + Gt
varastointi20 Gt – 1 000 Gt SSDvarastointi100 Gt – 1 000 Gt SSD
kaistanleveys2–24 ktkaistanleveys6–20 kt

6. DreamHost – Rajoittamaton SSD-pilvipalvelu

(Paras: Kehittäjät, Bloggaajat, Markkinoijat)

Dreamhost pilvilaskenta 2017

Vuodesta 1997 toiminut Dreamhost tunnetaan luotettavana ja kokeneena palveluntarjoajana. Laadun isännöintipalvelun lisäksi he myös näyttävät asemansa parhaana verkkotunnuksen rekisteröijänä. Ne tarjoavat palvelimen käynnistämisen 30 sekunnissa, mikä on nopea ratkaisu kehittäjille, markkinoijille ja bloggaajille.

Yhtiö rakensi älykkään arkkitehtuurin, joka koostuu uusimmasta tekniikasta, kuten puolijohdeasemat ja seuraavan sukupolven prosessorit. He antavat palvelinohjauksen käsiisi ja voit tehdä muutoksia komentorivien ja muiden työkalujen avulla.

Dreamhost tarjoaa yhden ytimen prosessorin ja 512 Mt RAM-muistia. Suunnitelma sisältää myös 80 Gt: n SSD-tallennustilan ja 100 Gt: n lohkomuistin juuri nyt $ 4.50 / mo samalla kun voit lisätä lisälohkoja tarpeitasi kohden vain 10 dollaria kuukaudessa. Ne tarjoavat ilmaisen lähetysliikenteen, kun sinulta veloitetaan latauskaistanleveys. Ja sijoituksesi on turvattu 97 päivän palautuskäytännöllä.

Tarvitsetko kekseliäitä suunnitelmia? Ne tarjoavat myös palvelimia, joissa on jopa 8 Gt RAM-muistia. Toinen Dreamhostin käytön etu, voit käyttää pilvipalvelinta pitkään, kun sinulta veloitetaan enintään 600 tuntia. (25 päivää) tietyn kuukauden aikana. Joten nautit palveluista pidempään ja alhaisilla hinnoilla verrattuna DigitalOcenekseen.

DreamHost tarjoaa myös kehittäjäystävällisiä työkaluja DreamObjects-osiossa veloittamalla nimellismaksuja. Se sisältää verkkosovellusten kehittämisen, automaattiset WordPress-sivustojen varmuuskopiot ja tallennussovellusten (CloudBerry, QNAP ja Dropshare ja monet muut) integroinnin jne..

Voit ottaa milloin tahansa yhteyttä heidän tukipalveluihinsa chatin ja sähköpostien kautta. Jos tarvitset apua puhelimeen, sinun on ostettava heidän ”Call-back” -ominaisuus. Kaiken kaikkiaan, DreamHost on mukava valinta, ja hinnoittelu tekee siitä todella läheisen vaihtoehdon DigitalOceenelle.

 Suunnitelmat (3-Suunnitelmat)
hintoja4,50 dollaria kuukaudessa – 48 dollaria kuukaudessa
sivustotRajoittamaton
prosessori1 ydin – 4 ydintä
RAM512 Mt – 8 Gt
kaistanleveysLataa liikenne ilmaiseksi
varastointi80 Gt – SSD

7. HostGator pilvipalvelu

(Paras: Bloggaajat, verkkovastaavat ja markkinoijat)

hostgator pilvi parhaat nopeat digitalocealin vaihtoehdot

HostGator tarjoaa nopeita, mutta taloudellisia pilvipalveluita. Saatat kuulla joidenkin valittavan jaetusta isännöinnistään. Mutta käyttämällä HostGator pilvipalvelua, maistat kokonaan uuden kokemuksen. Jopa jotkut vakiintuneet bloggaajat mainitsevat HostGator Cloud -palvelut parhaana web-hosting-palveluna.

Laadun lisäksi toinen asia, joka tekee HostGatorista hyvän DigitalOceen-vaihtoehdon bloggaajille ja verkkovastaaville, on hinnoittelu. Hostgator tarjoaa viipyvän pilvisuunnitelman vain $ +4,95 / kk kun taas Digitalocean veloittaa 5 dollaria / kk. Plus, verrattuna DigitalOceaniin, HostGator tarjoaa käyttäjilleen enemmän resursseja, kuten 2-ytiminen CPU, 2 Gt RAM-muistia, mittaamaton kaistanleveys ja tallennustila jne. Vaikka DigitalOcean tarjoaa yhden ytimen CPU: n, 20 Gt: n SSD-muistin, 512 Mt: n RAM: n ja 1 Tt: n. kaistanleveys.

Skaalautuvuus on HostGatorin kauneus ja vain yksinkertaisilla napsautuksilla voit lisätä resursseja tarpeitasi vastaavasti. Tämä ei ole vain kustannussäästö, mutta myös vie sinut pois tiedonsiirrosta ja resurssien loppuun liittyvistä ongelmista. Nopeiden palvelujen toimittamiseksi ne sisältävät integroidun paikallisen välimuistion kaikissa suunnitelmissa.

Toinen motiivi HostGatorin valitsemiseksi digitalokeanista on ohjauspaneeli. HostGatorissa on helppo käyttää ohjauspaneelia. Lisäksi HostGator osoittaa enemmän luottamusta palveluihinsa, minkä seurauksena he tarjoavat 45-päivää rahat takaisin -takuu, joka ylittää toimialan keskiarvon.

HostGator ei ole silti vaikuttunut? Olemme varmoja, että tämä muuttaa mielesi. Digitalocean ei tarjoa livekeskustelua. Apua varten sinun on lähetettävä lippu, joka on hidas prosessi. Ja jos et tiedä paljoa palvelimen hallinnasta ja muista teknisistä parametreista, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Toisaalta HostGator tarjoaa asiakastukea puhelimen, live-chatin ja lippujen kautta. Vaikka ne eivät ole yhdenmukaisia ​​live chatissa, mutta silti paljon parempia kuin mikään lippujärjestelmä.

 Hatchling-, vauva- ja yrityspilvi
hinnoittelu4,95 – 9,95 dollaria kuukaudessa
sivustot1 – Rajoittamaton
prosessori2 ydintä – 6 ydintä
RAM2–6 Gt
kaistanleveysrajoittamaton
varastointirajoittamaton
AlitoimialueetRajoittamaton

merkintä: Korkeammat suunnitelmat sisältävät SSL- ja Pysäytettyjen verkkotunnusten ominaisuudet

8. InMotion-hosting

(Paras: Verkkomarkkinoijat, bloggaajat ja isompia kehitysprojekteja)

InMotion Cloud VPS -majoituskatsaus

Seuraava paras vaihtoehto DigitalOceenelle on hyvin organisoitu, luotettu ja suosittu InMotion-hosting. CNET luottaa yritykseen ja sai A + -luokituksen BBB: llä. Lisäksi oikeilta käyttäjiltä on tuhansia hyviä arvosteluja. Heidät erotetaan yleisesti nopeiden palveluiden, nopean vastauksen asiakastuesta ja anteliaisuudesta 90-päivää palautusoikeus.

InMotion tarjoaa hallittuja Cloud VPS -palvelupalveluita, jotka saattavat olla syy heidän suunnitelmiinsa kalliiksi verrattuna DigitalOcereen. Mutta korkeat suunnitelmien vaatimukset ansaitsevat tällaisen hinnoittelun. Otetaan vain esimerkki heidän VPS-1000HA-S (yksinkertaisin) suunnitelmasta, joka maksaa $ 29.99 / kuukausi mutta sisältää 4 Gt RAM-muistia, 75 Gt: n SSD-tallennustilaa, 4 Tt kaistanleveyttä, 3 IP-osoitetta, varmuuskopiointia ja paljon muuta. Lisäksi rajattomat verkkosivustot voivat isännöidä yhdessä suunnitelmassa. Kaikki Cloud VPS -suunnitelmat on myös optimoitu verkkokaupan tarpeisiin.

Tällaisilla kekseliäisillä suunnitelmilla voit arvata, että se on perustettu bloggaajille ja verkkomarkkinoijille aloittelijoiden sijaan. Koska he tarjoavat VPS-pohjaista pilvipalvelua, niin voit odottaa kiviaines 99,99% Uptime ja salamannopea. Suurimmat nopeusalueet on merkittävä rooli nopeuden parantamisessa, jonka avulla voit valita datakeskuksen sijainnin kassan aikana.

Jos käytät jo cPanel Ole hyvä ja tiedä, että InMotion sisältää intuitiivisen cPanel-palvelun kaikkien heidän Cloud VPS -suunnitelmiensa kanssa. Ne tarjoavat myös ilmaisen verkkotunnuksen 6 ja 12 kuukauden suunnitelmilla. Yhden tai kahden ytimen sijasta InMotion kehittää järjestelmän, jossa tehtäväsi on hajautettu käytettävissä oleviin CPU-ytimiin nopeampaa suoritusta varten ja siten useita tehtäviä voidaan suorittaa spontaanisti.

Toinen ominaisuus, joka tekee InMotionista yhden upeista DigitalOceen vaihtoehdoista, on asiakaspalvelu. Paitsi livekeskustelu, puhelin ja sähköpostit, voit myös puhua Skypen kautta.

Joten vaikka heidän suunnitelmansa ovat kalliita verrattuna DigitalOcereen, saat kuitenkin hyvin varustetun suunnitelman, joka sisältää tulenkestävän nopeuden SSD: llä (20x nopeampi kuin pyörivät asemat), palvelimen tilannekuva, varmuuskopio, ilmainen sivuston siirto ja paljon muuta.

 Suunnitelmat (3 suunnitelmaa)
hintoja29,99 dollaria kuukaudessa – 74,99 dollaria kuukaudessa
sivustotRajoittamaton
prosessoriVapaa
RAM4–8 Gt
kaistanleveys4–6 kt
varastointi75 Gt – 260 Gt SSD
IP-osoitteet3 – 5
cPanelVapaa

johtopäätös

Pilvipalvelusta tulee vähitellen suosittu alusta kehittäjille, bloggaajille ja verkkomarkkinoijille, koska sen potentiaalisia etuja ovat esimerkiksi vankka käyttöaika, useat tietokeskukset, nopea nopeus ja paljon muuta.

Lisäksi cloud computing tarjoaa ainutlaatuisen ominaisuuden, jossa tietosi kloonataan eri palvelimille, ja palvelimen vian sattuessa sivustosi toimii silti normaalisti muun toimivan palvelimen kautta. Se on pilvipalvelun houkutteleva kauneus.

Parhaimman DigitalOceen-vaihtoehdon valitseminen tulee hyvin yksinkertaiseksi pitämällä silmällä haluamaasi työtä. Jos etsit vaihtoehtoa varten kehittävät tarpeet, sitten suosittelemme Kamatera ja Vultr koska saat kaikki kehittäjäystävälliset työkalut ja sovellukset yhdestä paikasta. Lisäksi heillä on myös ympäri vuorokauden avoinna oleva tukitiimi, joka käsittelee käyttäjän kyselyjä nopeasti.

Toisaalta, jos olet bloggaaja tai verkkomarkkinoija ja haluat ylläpitää blogiasi pilvipalveluissa pidemmällä aikavälillä sitten A2Hosting ja DreamHost tarjota mielenrauhan palvelut. Ne ovat uskomattoman nopeita, toimittavat käyttöaikaa yli 99,9%, ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat tukipalveluita pääasiassa live-chatin, puhelimen ja lippujen kautta. Lisäksi on paljon kolmansien osapuolien hyviä arvosteluja molemmista isännöimistä.

Se on nöyrä ehdotuksemme DigitalOceenen vaihtoehdoista. Joten valitse palveluntarjoaja tarpeitasi ja jaa vaalitut ajatuksesi kanssamme. Se on meille ilo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map