Kymmenen parasta Windows Server -palvelun tarjoajaa 2020

0

Joten aiot käyttää Windows Server -palvelin mutta hämmentynyt päättäessään, mikä on paras tarjoaja siellä?


Kymmenien isäntien saatavuus vaikeuttaa valintaa eri yritysten välillä, mutta teimme syvän tutkimuksen ja keksimme joitain parhaimmista vaihtoehdoista.

Windows- ja Linux-web-hosting-palveluiden välillä on huomattava ero paitsi siinä, että jälkimmäinen maksaa vähemmän rahaa.

Jos olet kehittäjä tai ohjelmoija, joka käsittelee enimmäkseen ASP, MS SQL tai ASP.net jne. sitten Windows-pohjainen hosting on täydellinen sinulle.

Windows OS -käyttöisten palvelimien keskeiset edut:

 • Säännölliset päivitykset optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi
 • Takana oleva yritys ottaa käyttöön viimeisimmät turvallisuuskorjaukset vankan suojauksen varmistamiseksi
 • Sinun ei tarvitse oppia edistyneitä taitoja koneesi hallintaan
 • Yhteensopiva Microsoft FrontPagen ja edistyneiden ominaisuuksien kanssa
 • Täydellinen vaihtoehto Windows-pohjaisten sovellusten kehittämiseen
 • ASP, Visual Basics, .Net ja ASP.net friendly
 • Graafista käyttöliittymää on helppo käyttää verrattuna Linuxiin
 • Voit asentaa, asentaa tai muuttaa asioita helposti (GUI: n takia)
 • Salli etäkäyttö

Windows Server -palvelin vastaan ​​Linux-käyttöjärjestelmä

Kymmenen parasta Windows Server -palvelun tarjoajaa 2020

1. Kamatera

Pilvipohjaisen Windows Server -WWW-hosting-palvelun avulla voimme unohtaa Kamateran, alustan, joka on rakennettu huipputeknologialla ja äärimmäisellä skaalautuvuudella kaikenlaisten sovellusten, verkkosivustojen ja Windows-käyttöympäristön ylläpitämiseksi.

Toisin kuin monet web-hosting-yritykset, jotka maksavat paljon rahaa, heidän suunnitelmansa ovat erittäin edulliset ja sallivat lopullisen skaalautuvuuden tien päällä. Voit kuitenkin lisätä tai vähentää palvelinresursseja, kuten tallennustilaa, muistia, käsittelytehoa muutamalla napsautuksella.

Skaalausprosessi on yksinkertainen ja nopea välittömän käyttöönoton ansiosta. Halutun Windows-koneen käyttöönotto tarvittavilla resursseilla vie alle minuutin. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on valita haluamasi käyttöjärjestelmä, datakeskuksen alue, CPU, RAM, tallennustila, palvelimen nimi ja laskutusjakso. Lisäksi heidän käyttäjäystävällisellä ohjauspaneelilla on myös tärkeä rooli tilisi hallinnassa kuin viehätysvoima.

Mikä tekee Kamateran erottelevaksi muiden pilvipalveluiden tarjoajien joukossa, on mahdollisuus välittömään 24 × 7 -tukeen, jota voidaan hyödyntää live-chatin, puhelun ja lippujen kautta. Tämän lisäksi ne tarjoavat myös laajan tietopohjan, josta voit saada omaehtoista apua. Kamateralla on vuosikymmenien kokemus teollisuudesta, asiantuntevasta henkilökunnasta ja huippuluokan laitteistoista, jotka takaavat maksimaalisen käytettävyyden sekä nopeat palvelut.

Kaikki heidän palvelimet (sijaitsevat 13 alueella) käyttävät nopeimpia Intel-prosessoreita, jotka ovat 300% nopeammat kuin aikaisemmat versiot, kytkettynä 40 Gbit: n julkiseen ja yksityiseen verkkoon ja tarjoavat erittäin eristetyn ympäristön. Lisäksi koet nopeimman mahdollisen nopeuden SSD: n avulla.

Riippumatta siitä, tarvitsetko valmiiksi suunnitelmaa tai haluatko luoda oman palvelimen, ne tarjoavat molemmat vaihtoehdot. Voit luoda Server for Windows -käyttöjärjestelmän, jossa on jopa 384 Gt RAM-muistia, 72 vCPU-ydintä ja 1 Tt tallennustilaa..

Saatavana on myös muita käyttöjärjestelmävaihtoehtoja, kuten CentOS, Debian, CloudLinux, Windows, FreeBSD, OpenSUSE, Gentoo, FreeNAS ja Ubuntu jne. Lisäksi sinulla on oikeus ottaa käyttöön myös oma kuva.

Suosittelemme, että annat Kamateralle mahdollisuuden isännöidä tietojasi, koska käytettävissä on myös 30 päivän ilmainen kokeiluversio..

2. Vultr – Luotettava pilvi-Windows-hosting 15 datakeskuksen vaihtoehdolla

paras Windows-palvelinpilvi

Vultr on suhteellisen uusi isännöintipalveluntarjoaja, joka aloitti toimintansa vuonna 2014, mutta jota hallinnoi joukkue, jolla on yli 20 vuoden kokemus web-isännöinnistä. Olemme todella vaikuttuneita niiden käytettävyydestä, nopeudesta ja skaalautuvuudesta.

Yhtiö kasvoi nopeasti ja siitä tuli yksi jättiläisistä pilvipalveluiden tarjoajista, jotka pitävät hallussaan yli 100 000 asiakasta maailmanlaajuinen.

Vultr tarjoaa riippumattomia pilvipalvelimia hyödyntääksesi sitä tarpeen mukaan, kuten Windows tai Linux.

Yksi merkittävistä asioista on se, että Vultr tarjoaa laajan valikoiman suunnitelmia omistettujen resurssien avulla. Voit helposti löytää sopivimman suunnitelman, joka sopii tarpeisiisi.

Lisäksi pilvitekniikoita esiteltiin helppo skaalautuvuus. Joten koko tilin siirtämisen sijaan Vultrilla voit lisätä tai vähentää resursseja heti tarvittaessa.

Ja siellä on myös automaattisen Bare Metal -palvelimen välitön varustaminen massiivisen liikenteen käsittelemiseksi. Siksi Vultrilla sinun ei tarvitse koskaan huolehtia skaalautuvista vaihtoehdoista.

Vultrillä on useita datakeskuksia, joilla varmistetaan alhainen viive kuin monilla pilvipalvelimilla. Heillä on 15 datakeskuksen sijaintia valita yleisön maantieteellisen sijainnin mukaan.

Toisaalta se auttaa myös vähentämään sivustosi ja sovellusten latausaikaa ympäri maailmaa. Koko verkko on rakennettu solid-state-asemilla ja yritysluokan laitteilla korkealla luku- ja kirjoitusnopeudella. Siksi seisokkien riski on erittäin pieni, koska järjestelmä vaihtaa automaattisesti toisiin tietokopioihisi, jos laitteistovika ilmenee..

Saatat pitää epäkohtana sitä, että Vultr ei tarjoa Plesk-ohjauspaneelia Windows-isäntäpalvelimen hallintaan. Ne tarjoavat yksinkertaisen talossa kehitetyn kojetaulun, jossa on 1 napsautuksen asennusohjelma.

Vaikka he tarjoavatkin Pleskin 30 päivän kokeiluversioon. Teknisen avun osalta voit lähettää lippuja tai oppia yksityiskohtaisten asiakirjojen avulla.

Valitettavasti ei ole live-chattia. Vultrilla isännöimällä et vain voi pelata vapaasti, mutta voit myös käyttää helppoa skaalautuvuutta ja epäilemättä luotettavaa suorituskykyä.

3. InterServer

InterServer

Interserverin tavoitteena on tarjota luotettavia ja kohtuuhintaisia ​​palveluita. Web-hosting on kilpaillut markkinat ja Interserver käsittelee sitä harkitusti vuodesta 1999 lähtien. Yhtiö ilmoittaa usein valtavia alennuksia, kuten hosting vain yhden sentin rajoitetun ajan..

Eri tyyppisten hosting-ratkaisujen ohella voit rekisteröidä verkkotunnuksen myös erittäin alhaisilla uusinnoilla kilpailuun verrattuna.

Kuten muutkin palveluntarjoajat, ne tarjoavat sinulle matalampaa hinnoittelua pidemmän aikavälin suunnitelmille, kuten 3-vuoden suunnitelmille. Heidän Windows-optimoitu hosting tarjoaa melko rajattomat ominaisuudet. Saat rajoittamattoman tallennustilan, tiedonsiirron, sähköpostin ja aliverkkotunnukset. Tämän lisäksi voit isännöidä jopa 20 sivustoa.

Nopeaa suorituskykyä varten on erillinen SSD-pohjainen välimuistijärjestelmä. Lisäksi on myös ilmainen integroitu CDN varmistaa nopea lastaus ympäri maailmaa.

Toinen huomionarvoinen asia, että niihin sisältyy ilmainen viikoittainen tietojen varmuuskopiointi, kun palautus vaatii pyynnön lähettämisen. Lisäksi tietosi tallennetaan vikasietoisessa tallennusmekanismissa ”RAID-10”. InterServer on yksi niistä yrityksistä, jotka tarjoavat 99% käyttöaikaa, ja kyllä ​​ne tekevät sen tehokkaasti mahdolliseksi luvatun käytettävyyden yläpuolella.

Asiakkaiden helppouden vuoksi ne sisältävät Plesk-ohjauspaneelin, jota useimmat Windows-palvelinpalveluntarjoajat tarjoavat, mutta myös helppokäyttöinen. Saatavilla on myös ilmainen SSL-sertifikaatti, joka on välttämätöntä paitsi turvallisuudelle myös hakukoneiden sijoitukselle.

He eivät tarjoa ilmaista verkkotunnusta, vaan voit ostaa yhden alennetulla hinnalla 1,99 dollaria. Yhtiö ylläpitää kaikkia perusedellytyksiä, kuten suorakeskustelua, puhelinta ja sähköpostia, auttaakseen asiakkaita ympäri vuorokauden. Kokemuksemme mukaan voimme sanoa, että he kuuluvat yrityksiin, joilla on todella nopea live-chat.

Jos et ole tyytyväinen nykyiseen palveluntarjoajaasi, voit siirtyä InterServeriin saumattomasti maksamatta yhden sentin. Ja paljon etuja, on olemassa 100 dollaria AdWords-hyvitystä ja 20% Template Monster alennus odottaa sinua.

4. DreamHost – halpa Windows Server -palvelin pilvellä

dreamhost

Vuodesta 1997, DreamHost on kasvanut tasaisesti ja isännöi yli 1,5 miljoonaa verkkotunnusta heidän lattiallaan. Ne tarjoavat täydellisiä verkkoratkaisuja, mukaan lukien verkkotunnusten rekisteröinti ja kaikenlaiset web-hosting-palvelut.

Toisin kuin edellä mainitut kaksi palveluntarjoajaa, he eivät tarjoa jaettua Windows-hosting-palvelua. Joten jos haluat isännöidä Windowsia, voit tehdä sen pilvialustalla.

Lisäksi Linuxille heidän jaettu isäntä on erinomainen valinta, jota tukee 100% käyttöaikatakuu, ilmainen SSL ja 97 päivän hyvityskäytäntö.

DreamHostin pilvipalvelu on hallitsematon palvelu, johon sinut saa ottaa käyttöön Windows, Linux ja BSD käyttöjärjestelmät. Sinulle annetaan täysi pääkäyttäjän käyttöoikeus, joten se voi asentaa valitsemasi käyttöjärjestelmän.

Pilvipalveluna, jota ohjaavat useita koneita, jotka toimivat yhtenä, joten seisokkien todennäköisyys on alhaisin. Pilvipalveluiden suurin hyöty on skaalautuvuus, jonka avulla voit laajentaa resursseja heti tarvittaessa.

Ne tarjoavat paljon tallennustilaa SSD-palvelimille. Heidän vähimmäissuunnitelmasta saat 80 Gt SSD-tilaa ja 100 Gt: n lohkotallennus ilman lisäkustannuksia.

Lisäksi ne varmistavat eristetyn ympäristön, jotta muut tilit eivät vaikuta sivustoosi muiden liikenteen nousun aikana.

Huomaa, että jaetussa Windows-palvelimessa Plesk-ohjauspaneeli on ilmainen, mikä saattaa johtua jaetuista kustannuksista. DreamHost-pilvessä ollessaan he tarjoavat vain yksinkertaisen ohjauspaneelin, joten sinulla pitäisi olla web-hosting-hallinnan kokemus.

DreamHost-pilvipalvelun avulla sinun ei tarvitse maksaa kertasummaa kerralla. Voit peruuttaa heidän palvelunsa milloin tahansa, joten sinun ei tarvitse maksaa palautuskäytäntöä. Lisäksi voit helposti integroida kolmansien osapuolien tallennussovelluksia varmuuskopiotiedostojen tallentamiseksi.

Vaikka heillä on suoraa keskustelua ja puhelintukea, DreamHostin 24/7 tekninen tuki tarjotaan pääasiassa lippujärjestelmän kautta. DreamHost on erinomainen valinta erityisesti kehittäjille, koska se on luotettava ja siinä on täysi juuripääsy erittäin edulliseen hintaan.

5. TMDHosting

TMDHosting

Tässä on erottuva TMDhosting, joka sisältää monia syitä, jotka pakottavat etsijät harkitsemaan niitä etsiessäsi Windows-palvelimen isännöintiä. TMD on erityisen vakaa verkkoisäntä, jolla on käyttöaikatakuu 99,999% ja räikeä nopea palvelu.

Voit käyttää Windows-pohjaisia ​​palvelinominaisuuksia jaetussa ympäristössä. Yhtiö on korvannut hitaasti pyörivät vetolaitteet SSD-levyt, jotka ovat 20x nopeampia, Siksi verkkosivustosi latautuu nopeammin.

Suorituksen lisäksi TMDHosting tarjoaa mahtava 60 päivän rahojen palautustakuun, joka ylittää normaalin ajanjakson. Joten se tarkoittaa, että sinulla on enemmän aikaa arvioida niitä. Parasta on, että heidän perussuunnitelmaansa mahtuu jopa 6 verkkosivustoa, rajoittamaton tallennustila, MSSQL-tietokanta ja kaistanleveys.

Tärkeintä on, että ne tekevät aina uusimpien .NET-kehysten nopeaa saatavuutta. TMD: llä on vahva palvelinpuolen tietoturva, palomuurisuojaus ja päivitetyt suojauskorjaukset. Heillä on aktiiviset palomuurit, joita powered by suosittu BitNinja. Lisäksi automaattinen valvonta, automaattiset päivitykset ja roskapostin asiantuntijat pitävät sinut turvassa.

Yhtiö on riittävän antelias tarjoamaan halpaa web-hosting-palvelua ilmaisen verkkotunnuksen lisäksi jokaisen suunnitelman kanssa. On myös yhden napsautuksen ilmainen SSL mikä on tärkeää sekä turvallisuudelle että SERP-sijoitukselle.

Ylläpitoominaisuuksien hallintaan kaikilla tileillä on Plesk-paneeli, joka on hiukan erilainen kuin cPanel, mutta helppo käyttää. Kukaan ei kuvittele ylläpitävän verkkosivustoa ilman varmuuskopioita ja tietysti varmuuskopiot maksavat sinulle ylimääräistä rahaa. Mutta TMDHosting tekee siitä sinulle yksinkertaisen tarjoamalla ilmaisia ​​varmuuskopiointi- ja palautuspalveluita.

Yrityksen asiantuntijoiden hankkiminen teknistä apua varten on aina parempi kuin luottaa kolmansien osapuolien tukeen. TMDhosting tarjoaa ympäri vuorokauden asiakastukea useiden kanavien, kuten live-chatin ja lippujen kautta.

Puhelintukea on saatavana myös maanantaista perjantaihin. Saat parhaat raha-arvoiset palvelut ja kohtuuhintaisia ​​Windows-palvelinsuunnitelmia kaikilla kelloilla ja pillillä sujuvan toiminnan suorittamiseksi.

6. A2Hosting

a2hosting Windows VPS Server

Koska A2Hosting oli alan joustavimpia verkkoisäntäjä, hän räätälöi palvelunsa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Hanke alkaa vuonna 2001 palvella valittuja asiakkaita, mutta vuonna 2003 he päättivät palvella laajempia markkinoita tuomalla markkinoille erilaisia ​​web-hosting-palveluita.

Nykyään he esittelevät sekä Linux- että Windows-palvelinsuunnitelmat. VPS: n ja omistamansa ohella voit jopa käyttää Windows-hosting-palveluja jaetussa ympäristössä taloudellisin hinnoin.

A2Hosting tietää, kuinka suuri nopeus on ratkaisevan tärkeää asiakkailleen. Joten kaikista paketeista tulee isännöintityypistä (jaettu, VPS jne.) Riippumatta SSD-pohjaiset palvelimet saumattomaan tiedonsiirtoon. Lisäksi tietokeskuksen sijainnin valinta (Yhdysvallat, Eurooppa ja Aasia) on sinun.

Asiakkaille lähinnä olevan sijainnin ansiosta tiedot voivat nopeasti kulkea datakeskuksesta asiakkaan selaimeen, jolloin nopea latausaika. Voit jopa asettaa Turbo-tekniikoita nopeuden lisäetuksi.

A2hosting-käyttöjärjestelmässä Windows-jaettu palvelimen isännöinti on halvin tapa käyttää Windows-käyttöjärjestelmän tekniikoita. Sinulle annetaan rajoittamaton SSD-web-tila koko tallennustarpeeseen, kuten käyttöjärjestelmä, tietokannat.

Lisäksi jokainen suunnitelma sisältää rajoittamattoman tiedonsiirron, mikä tarkoittaa sitä, ettei käyntien määrälle ole kuukausittaista rajoitusta.

Heidän Windows-isäntänsä käsittää Plesk-ohjauspaneelin, jolla on intuitiivinen käyttöliittymä verkkotunnusten, sähköpostien ja tietokantojen hallintaan jne. He tukevat useita ASP.NET-versiot, .NET, Silverlight ja ilmaiset SSL-varmenteet.

Yleensä Windows-käyttöjärjestelmää kritisoidaan huonojen turvatoimenpiteiden vuoksi. A2Hosting tarjoaa riittävän suojan haitallisilta toimilta.

Virustarkistus, ytimen päivitykset, palomuuri ja erityisesti järjestelmä raa’alla voimalla suojaa sinua kaikilta puolilta. Joten sinun ei tarvitse huolehtia Windows-palvelimen turvallisuudesta.

Asiakastuki on minkä tahansa web-hosting-yrityksen selkäranka; he myös hallitsivat viisaasti asiakastukea. Pikakeskustelu, sähköpostit ja puhelintuki ovat saatavana ympäri vuorokauden.

A2Hosting on luotettava verkkoisäntä, haluatko Windows- tai Linux-isäntä. Lisäksi saat uskomattoman milloin tahansa rahat takaisin -takuu (ts. 30 päivän kuluessa täysi hyvitys ja sen jälkeen käyttämättä jääneiden palvelujen kesto).

7. GoDaddy

Godaddy-web-hosting-ikkuna

Jos budjetti on alhainen ja etsit halpaa Windows-palvelimen majoitusta, Godaddy on kohtuullinen vaihtoehto. GoDaddy on suurin verkkotunnuksen rekisteröijä hallinnoi yli 76 miljoonaa verkkotunnusta. Verkkotunnuksen rekisteröinnin lisäksi ne tarjoavat Linux- ja Windows-web-hosting-palveluita.

GoDaddy tunnetaan valtavasta esittelyalennuksesta, jolla voit säästää huomattavasti rahaa allekirjoittamalla pitkäaikaisia ​​sopimuksia, kuten 3-vuoden. Voit myös ostaa markkinointityökaluja, verkkoturvallisuutta, SEO-palveluita, sähköpostin ylläpitoa ja toimistotyökaluja.

GoDaddy oli otsikoissa suurten palvelujen erittelyn vuoksi, kun heidän isäntä- ja sähköpostipalvelunsa laskivat, mikä vaikuttaa vakavasti heidän maineeseensa. Mutta nyt ne ovat parantuneet paljon, ja sen jälkeen ei ole mitään merkittävää palvelukatkosten tapausta.

He tarjoavat 99,9% käyttöaika ja heillä on suojausprotokollia, joissa on aktiivinen DDoS-suojaus. On lähes 50+ sovellusta, jotka voidaan ottaa käyttöön yhdellä napsautuksella. Järjestelmän ylläpitämiseksi ilmainen Plesk-ohjauspaneeli, joka on varustettu jokaisella suunnitelmalla, joka on melko kuuluisa Windows VPS -palvelimesta.

Ensimmäisessä ”Economy” -suunnitelmassaan ne sisältävät 100 Gt tallennustilaa ja rajoittamatonta kaistanleveyttä. Lisäksi se sallii 10 MySQL- ja 1 MSSQL-tietokannan. Se sallii yhden verkkotunnuksen ylläpidon, kun taas kaksi muuta suunnitelmaa voi ylläpitää rajaton määrän verkkosivustoja.

Saatat kuulla ilmaisen verkkotunnuksen, mutta GoDaddy tekee toisen työn. Ilmaisen verkkotunnuksen lisäksi ne tarjoavat ilmaisen Microsoft Office 365 -sähköpostin ensimmäisen tilausvuoden ajan.

Minkään paketin mukana ei ole ilmaista varmuuskopiota, vaikka on myös valinnainen varmuuskopiointipalvelu, joka maksaa vain 0,99 dollaria / kuukausi. Ne luovat kuitenkin automaattisia varmuuskopioita sekä tietoturvan seurantaa.

GoDaddy on asiakastuen suhteen melko rajallinen. Suurin tapa auttaa asiakkaita on sähköpostien kautta, kun taas live-chat on käytettävissä tiettyinä aikoina. Kyllä, GoDaddy kohtasi aiemmin haitallisia tapahtumia, mutta yritys parani huomattavasti tarjotakseen vakaita verkkoratkaisuja.

8. 1and1 IONOS – Halvin Windows VPS Server -palvelin

1and1 halpa Windows VPS plesk

Voit aloittaa matkansa vuonna 2003, saatat kuulla pääasiassa heistä verkkotunnuksen rekisteröijänä sellaisten erottuvien tarjousten takia, kuten 0,99 dollaria verkkotunnuksia ja huomattavat alennukset suosittujen laajennusten, kuten .com, ostamisesta. Mutta 1&1 on enemmän kuin vain verkkotunnuksen rekisteröijä. Ne tarjoavat laajan luettelon web-hosting-tuotteista, verkkoturvallisuudesta, verkkomarkkinoinnista, sähköpostin ylläpidosta ja verkkosivustojen rakennustyökaluista.

Jos et halua tehdä suurta reikää taskuun, 1and1 on edullinen tapa käynnistää Windows-isäntäpalvelin. Voit hyödyntää ASP.NET ja .NET vaikka se maksaa vain alle yhden dollarin kuukausittain. Jopa heidän ensimmäinen suunnitelmansa tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan ja antaa sinun ylläpitää rajoittamatonta verkkotunnusta.

Myös vuosittaisessa tilauksessa saat ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna. 1&1 on pätevä toimittamaan 99,9% käyttöaikaa, mutta nopeuden kannalta saatat joutua huolehtimaan optimoinnista ja sillä pitäisi olla aktiivinen CDN. Hienoa, että jopa halvimman Windows-palvelimen kanssa sijoituksesi on suojattu 30 päivän palautuskäytännöllä.

1and1: llä on useita datakeskuksia 10 eri paikassa, mukaan lukien Espanja, Saksa, Yhdistynyt kuningaskunta ja USA, jotka antavat niille mahdollisuuden tarjota ominaisuuksia, kuten geo-redundanssi. Tämän järjestelmän kautta he tallentavat tietosi kahteen erilliseen tietokeskukseen, joten laitteistovika ei vaikuta sinuun.

Kuten muut verkkoisäntäkoneet, 1&1 IONOS tarjoaa suojatun isännöinnin toteuttamalla palomuurit, palvelinvalvonta, DDoS-puolustus, jne. Mutta ylimääräisen hoidon vuoksi voit ottaa käyttöön myös valinnaisen SiteLock-tietoturvan, joka on tehokas palvelu haavoittuvuuksia ja hakkereita vastaan. Voit käyttää tätä 30 päivän kokeiluversiolla ja sitten vain 0,99 dollaria kuukaudessa.

Kaikissa Windows-suunnitelmissa on myös sähköpostin ylläpito. Voit luoda jopa 100 sähköpostitiliä. Muista, että jokaisella tilillä on 2 Gt sähköpostisäilöä.

Yhdessä muiden ilmaisohjelmien kanssa, 1and1 lahjan 100 dollarin markkinointiluotto Bing-markkinoinnista. Sähköposti, chat ja puhelin ovat tärkeimmät tavat saada teknistä apua ympäri vuorokauden. Jos loppuu käteinen ja haluat halvinta Windows-hosting-palvelua, 1and1 on epäilemättä mahdollisuus harkita.

9. HostWinds

hostwinds

Vuonna 2010 julkaistu HostWinds on useita palkittuja Windows VPS -palveluntarjoajia. He kerran ilmoittautui 500 Inc. -luetteloon.

HostWinds VPS-hosting-luokka on molemmissa vaihtoehdoissa; Linux ja Windows. He antavat päätöksen käsiisi, valitaanko hallittu vai hallitsematon VPS Windows Plan.

Jos olet kokenut henkilö, voit säästää kustannuksissa huomattavasti valitsemalla hallitsemattoman palvelimen, kun taas VPS: n aloitteleville bloggaajille / kehittäjille hallitut ratkaisut sopivat parhaiten heille.

HostWinds antaa sinun valita Windows-käyttöjärjestelmän eri versioiden joukosta. He tietävät, kuinka tärkeä nopeus on verkkosivustojen omistajille ja kävijöille, minkä vuoksi kaikki palvelimet yhdessä 1 Gbps-portit ja SSD-levyt.

Lisäksi voit valita datakeskuksen Dallasista tai Seattlesta maantieteellisen kohderyhmän mukaan. Hostwinds on yksi harvoista yrityksistä, jotka lupaavat toimittaa hämmästyttävä 99,999% saatavuus. Asiakkaallasi on kuitenkin pääsy aina verkkosivustollesi.

He ottivat myös paljon toimia varmistaakseen palveluidensa turvallisen toiminnan. Perusvalvonnan lisäksi on myös automaattinen DDoS-tunnistusjärjestelmä. Yöpuoleisten varmuuskopioiden lisäksi voit toimia vapaasti vain 1 dollarilla kuukaudessa.

VPS: n takia saat täysin yksityisen hosting-tilin muilta. Se tarkoittaa, että ei ole vaaraa, että tiliäsi häiritset muut saman palvelimen raskaat sivustot.

Skaalautuvuus on yksi tärkeimmistä osista, joita on tarkasteltava, jos ennustat välittömää kasvua tulevaisuudessa. Niiden avulla voit päivittää VPS: n saumattomasti ja tarjota ylimääräisiä vaihtoehtoja, joille sinulla on omistettu paketti.

Muista, että Plesk: n ilmaista ohjauspaneelia ei ole, joten sinun on maksettava muutama ylimääräinen dollari lisenssistä. Lisenssin hinta riippuu valitsemastasi versiosta.

HostWinds-asiakastukialue on melko vaikuttava, missä tukihenkilö ilmestyy muutamassa sekunnissa live-chatissa. Lisäksi tukiliput, puhelin ja tietokanta ovat hyödyllisiä.

10. CloudWays – Paras pilvipalveluiden hallinta Windows Server -palvelin

cloudways

Cloudways on alusta lähtien paras ratkaisu Linux- ja Windows-palvelimille. He ovat tehneet yhteistyötä useiden johtavien pilvipalvelujen tarjoajien, kuten Vultr, Amazon ja Google, jne. Kanssa ja tehneet heidän palvelunsa yksinkertaiseksi yhdessä aktiivisen asiakastuen kanssa. Cloudwaysin kautta saat hallittuja palveluita huippuluokan pilviarkkitehtuurilla kohtuullisella hinnoittelumerkillä.

Cloudways on jonkin verran paras vaihtoehto, jos et halua käsitellä teknisiä asioita tai aloittelijavaiheessa. Sen avulla voit käyttää Amazon-, Google-, Kyup-, Vultr- ja Linode-pilviä helposti.

Huomaa, että kuten muutkin pilvipalveluyritykset, Plesk-paneeli ei kuulu ilmaiseksi. Hallintaa varten voit joko ostaa Plesk-lisenssin tai hallita sen yksinkertaistetun ohjauspaneelin kautta.

Vaikka Cloudways sisältää ilmaisen Let’s Encrypt SSL: n, useita välimuistijärjestelmiä nopeuden lisäämiseksi ja mikä tärkeintä 24/7 asiakastuki live-chatin kautta.

Useimmat pilvipalveluntarjoajat eivät ota päänsärkyä sivuston siirtymiä vastaan, kun taas Cloudways tarjoaa sellaisen vapaus muuttaa tiliä kohden. WordPress-käyttäjillä on WordPress-laajennus tiedonsiirtoa varten. Ja muille sinun on lähetettävä pyyntö.

Cloudwaysin merkittävin osa on se, että kumppaneidensa kanssa muiden palveluntarjoajien kanssa ne tarjoavat valtavan määrän tietokeskuksia sivustosi tai sovelluksen isännöintiin. Lisäksi voit käyttää heidän palveluitaan ilmaiseksi kirjautumalla 3 päivän kokeilutilille.

CloudWays sisältää ohjauspaneelissaan yhden napsautuksen asentajan, joka tukee 10+ sovellusta, kuten WordPress. Ja saatavilla on myös joitain edistyneitä hosting-vaihtoehtoja, joita et ehkä yleensä löydä jaetussa Windows-palvelimessa, kuten 1 napsautuksen kloonaaminen ja Staging.

Palautuskäytäntöä ei ole, koska voit peruuttaa heidän palvelunsa minkä tahansa kuukauden aikana, joten kuitteja ei veloiteta. Se on kätevä tapa ottaa Windows-kone käyttöön aktiivisten tukikanavien kanssa.

11. HostGator

hostagor

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, HostGator on merkittävä nimi isännöintiteollisuudessa. Valtavat alennukset ovat yksi niiden suosion pisteistä. Voit käynnistää ASP.NET erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun avulla. Ja saat mittaamatonta kaistanleveyttä ja tallennustilaa. Erityisesti tehokas Plesk-ohjauspaneeli sisältyy Windows-isännöintisuunnitelmiin ilman lisäkustannuksia.

HostGator tarjoaa 99,9%: n käyttöajan, joka koskee sekä verkko- että laitteistovirheitä. Ja jos käytettävyys laskee alle luvatun prosenttiosuuden, he antavat hosting-luoton tilillesi.

Heidän Windows-isäntäpalvelimessa on paljon ohjelmointiominaisuuksia, kuten useita ASP.NET-versioita, PHP, Python, AJAX, ja paljon muuta.

HostGator on yksi isännöistä, jotka tarjoavat eriytetyn palautuskäytännön. Jos suurin osa yrityksistä tarjoaa 30 päivän palautuskäytännön tai ei lainkaan palautuskäytäntöä Windows-suunnitelmasta, HostGator antaa 45-päivää turvallisuus varoillesi.

Monien vastakkaisina, ne sallivat rajoittamattoman määrän MSSQL- ja MySQL-tietokantoja. Jokaisella tilillä on ilmaisia ​​jaettuja SSL-varmenteita.

Melkein 40 avointa lähdekoodia voidaan asentaa yhdellä napsautuksella. Kun rakennat sivustoa, saatat tarvita hyvää asettelua.

Tällä hetkellä HostGator ylläpitää melkein 4500 ilmaista mallia liittyvät eri luokkiin. Ja älä ole huolissasi nykyisestä verkkosivustojesi siirrosta, koska ne tarjoavat ilmaisen siirron ja verkkotunnuksen siirron.

Vaikka HostGator on loistava verkkoisäntä, joka tarjoaa skaalautuvia vaihtoehtoja edulliseen hintaan. Mutta emme löytäneet heidän live-keskusteluaan niin nopeasti. Lähinnä heidän keskimääräinen vasteaika on 5 minuutin välillä, mikä ei ole nopeaa.

Lisäksi tukilippuja ja puhelinta voidaan käyttää kyselyihin. Useiden tapojen avustaminen asiakkaiden hyväksi on kuitenkin todella hyödyllistä. Heillä on myös laaja tietokanta, josta voi löytää DIY-oppaita ja itseoppivia oppaita.

Viimeiset ajatukset: Minkä Windows-isäntäpalvelimen minun pitäisi valita?

Joten, minkä valitset nauttiaksesi nopeista palveluista, luotettavasta isännöinnistä ja gurun teknisestä tuesta?

Luettelimme joitain Windows-käyttöjärjestelmien parhaita web-hosting-yrityksiä, jotka voivat isännöidä projektejasi luotettavalla alustalla, jota tukevat yritysluokan infrastruktuurit. Tässä on kuitenkin suosituksemme:

A2Hosting: Ne eivät ole vain kohtuuhintaisia ​​Windows-palvelimille, mutta myös riittävän anteliaita tarjoamaan rajoittamatonta SSD-majoitusta, guru-tukea, Plesk Onyx -ohjauspaneelia, ilmaisia ​​SSL-varmenteita ja 20x nopeampia turbopalvelimia sekä milloin tahansa rahat takaisin -takuu..

Dreamhost: Tarvitsetko enemmän tilaa ja massiivisen lohkotallennuksen? Valitse siinä tapauksessa DreamHost, kun saat ilmaisen 100 Gt: n lohkotallennuksen, 80 Gt: n solid-state-isäntä ja rajoitukseton kaistanleveys. Niiden avulla voit helposti ottaa käyttöön Windows-, BSD- ja Linux-käyttöjärjestelmät.

1and1: Jos olet aloittelija tai sinulla on pienin budjetti, voit vapaasti mennä 1and1: llä. Tässä luettelossa paras Windows-palvelimen isäntä, ne ovat halvin käyttää 100 Gt tallennustilaa, ilmaista jokerimerkkiä SSL-varmennetta, 2,5 Gt RAM-muistia ja 24/7 asiakastukea useiden kanavien kautta.

Nyt on sinun vuorosi päättää, mikä sopii parhaiten projektivaatimukseesi, ja tehdä viisas päätös. Tarvitsetko lisäapua? Älä epäröi kysyä alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map