BlueHost vs GoDaddy -vertailu 2020: Side-by-Side Review

0

Koska web-alan teollisuudessa on paljon yrityksiä, on erittäin vaikea valita paras. Sekä BlueHost että GoDaddy ovat tunnettuja nimiä. BlueHost kuuluisa isännöintipalveluistaan, kun taas GoDaddy antoi nimensä lähinnä verkkotunnuksen rekisteröinnin vuoksi ja sen jälkeen he alkavat isännöidä palveluita.


Molempien tavoitteena on tarjota majoitusta alhaisella hinnalla. Molemmilla on paljon tyytyväisiä asiakkaita. Joten tämän mysteerin ratkaisemiseksi, kuka on paras, teemme BlueHost vs. Godaddy vertailu toisiinsa. Toivomme, että vertailu auttaa suuresti sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan.

GoDaddy vs BlueHost -pikayhteenveto

BlueHost on yksi parhaista WordPress-palveluntarjoajista ja tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi, kun ostat hosting-suunnitelman. Jos aiot käyttää WordPress CMS: ää, BH: n valitseminen olisi hieno vaihtoehto.

GoDaddy on halvin verkkotunnuksen rekisteröijä ja voit napauttaa verkkotunnuksesi vain 0,99 dollaria ensimmäisenä vuonna. Mutta emme suosittele käyttämään hosting-palvelua heiltä. Heidän suunnitelmansa ovat vähän kalliimpia kuin BlueHost.

BlueHost vs GoDaddy Review 2020 (rinnalla vertailu)

Käyttöaste

Uptime on ajanjakso, jonka aikana sivustosi on verkossa Internetin kautta ja ihmiset voivat käyttää sivustoasi tai ostaa tuotteita. Se tarkoittaa, että liialliset seisokit vaikuttavat yritykseesi ja maineesi. BlueHost ei tarjoa käyttöaikatakuuta, kun taas GoDaddy tarjoaa 99,9%: n takuun.

Mutta vain takuun tarjoaminen ei riitä, katso alla olevia tilastoja.

Testausjakson aikana havaitsimme, että suurimmassa osassa kuukautta BlueHost-palvelimien käyttöaika oli 99,99% ja joissakin kuukausissa jopa 100%. Vaikka GoDaddy ei keskity palvelimiinsa käytettävyyteen, siksi meillä on vähintään 99,85% ja enintään 99,99%. Lisäksi he onnistuvat toimittamaan 100% kaksi kuukautta peräkkäin.

Henkilökohtaisessa kokemuksessa havaitsimme, että Bluehost on palvelimen vakauden suhteen parempi kuin GoDaddy.

Voittaja: BlueHost

  • Voit myös lukea: Pingdom-vaihtoehdot ja vastaavat työkalut

Nopeus / lastausaika

Verkkosivun latausaika on aika, jonka kuluessa sivu ladataan kokonaan. Jos sivustosi lataaminen kestää yli 3 sekuntia, käyttäjät turhautuvat ja lopulta poistuvat sivustostasi. Lisäksi hitaat verkkosivustot ovat syy alhaiseen sijoitukseen hakukoneissa. Mutta testien mukaan, Pingdomia ja GTMetrix-työkalua käyttämällä, BlueHost toimii paremmin kuin GoDaddy.

BlueHostin ylläpitämän verkkosivuston keskimääräinen latausaika on alle 796 ms, kun taas GoDaddy vie sivun lataamiseen melkein 3,54 sekuntia. Huomaa, että asennamme WordPressin molempiin eikä asenna mitään laajennuksia. Pelkästään emme kokeneet suurta sivun latausaikaa GoDaddyn kanssa, BBB: ssä on myös tonnia asiakasvalituksia heidän käytettävyydestään ja nopeista palvelimistaan.

Toinen tapa lyhentää sivun latausaikaa on CloudFlare, joka teki sivustosi staattisen sisällön välimuistin toimittamaan nopeasti seuraavalla kerralla. BlueHost sisältää paneelissaan sisäänrakennetun CloudFlare-vaihtoehdon, ja sinun on vain ostettava muutama napsautus aktivoidaksesi se, mutta GoDaddy ei sisällä tällaista hyödyllistä vaihtoehtoa, mikä tarkoittaa, että jos haluat ottaa sen käyttöön, tee se manuaalisesti..

Voittaja: BlueHost

Asiakaspalvelu

Riippumatta siitä, oletko asiantuntija, et voi sanoa, että pystyt käsittelemään kaikkia aiheita. Teknologia muuttuu päivä päivältä, ja uusia reaaliaikaisia ​​kysymyksiä syntyy milloin tahansa. Tarvitset siis asiantuntevaa ja asiantuntevaa tukitiimiä vakavien ongelmien ratkaisemiseksi. Molemmat yritykset tarjoavat tukipalveluita ympäri vuorokauden puhelimitse ja lippuilla.

Mutta BlueHost tarjoaa myös välitöntä apua Live Chat -palvelun kautta, jonka avulla voit pyytää apua milloin tahansa 24/7/365. Kokemuksemme mukaan heidän tukitiiminsä on melko nopea, kohtelias ja vastaa muutamassa minuutissa. Toisaalta, Godaddy ei tarjonnut 24/7 live chat -vaihtoehtoa. GoDaddyllä on myös paljon valituksia teknisen tuen suhteen

Joskus joidenkin ongelmien takia yritys ei pysty antamaan apua paikan päällä, mutta haluat ratkaisun heti. Tietokanta on paikka, josta yritys keräsi tietoja kaikista aiheista ja kysymyksistä.

Molemmat tarjoajat pitivät yllä useita ohjeita. Joten tuolloin odottamisen sijasta käy yrityksen ohjekeskuksessa, jota ylläpidetään heidän virallisella sivustolla. Sieltä voit etsiä kysymyksiä ja ratkaisuja. Lisäksi molemmat tarjoavat myös yhteisöfoorumin, jossa voit lähettää aiheitasi.

Voittaja: BlueHost (Live Chat 24/7)

BlueHost- ja GoDaddy-hosting-ominaisuuksien vertailu

Tässä BlueHost vs GoDaddy -vertailussa käytettävyys, hinnat ja asiakastukitoiminnot ovat yksi välttämättömistä ominaisuuksista, mutta nämä eivät riitä. Meidän on verrattava kaikkia näkyviä ominaisuuksia, jotka ovat jokaisen blogin ja verkkosivuston perusedellytyksiä.

kaistanleveys

Yksinkertaisin sanoin, kaistanleveys on liikenteen määrä, jota verkkosivusto pystyy käsittelemään. Molemmat tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden kaikissa suunnitelmissaan.

Voittaja: Solmio

Verkkotila

Verkkotila on paikka, johon tallennat kaikki verkkosivustojesi tiedostot, kuvat, videot ja tekstisisältö. GoDaddy tarjoaa 100 Gt tallennustilaa taloussuunnitelmaansa (hyvin perussuunnitelmaan), kun taas BlueHost tarjoaa 50 Gt (se on enemmän kuin tarpeeksi, yleensä verkkosivustot eivät vie niin paljon).

Voittaja: Hyvä isä

Verkkosivusto, verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset

Sekä BlueHost että GoDaddy tarjoavat isännöidä yhtä verkkosivustoa ja 25 aliverkkotunnusta perussuunnitelmissaan. Lisäksi molemmat yritykset tarjoavat sinulle yhden ilmaisen verkkotunnuksen sillä hetkellä, kun aiot kirjautua hosting-suunnitelmaan.

Voittaja: Solmio

Varmuuskopioida

Varmuuskopiointi on aivan kuin sivustosi hengenpelastus. Kun sekaisin sivustosi joidenkin laajennusten tai minkäänlaisten muutosten takia, mitä teet? Tässä on lyhyt, helppo ja turvallinen tapa palauttaa varmuuskopioimasi tiedostot.

BlueHost sisältää ilmaisen varmuuskopioinnin, joka tekee automaattisesti viikoittaisen varmuuskopion, kun GoDaddy veloittaa 1,99 dollaria kuukaudessa. varmuuskopioksi & palauttaa.

Voittaja: BlueHost

CMS-asennukset

CMS: n asennus ei ole koskaan helppoa kuin ennen. Kehittäjät tekevät sen helpoksi etenkin aloittelijoille, joilla ei ole tai ovat hyvin rajalliset taidot. Nyt yhden napsautuksen asennusohjelman avulla voit asentaa paljon sovelluksia nopeasti.

Jos haluat asentaa WordPressin, joka on suosituin ja johtava CMS, Cpanelissa on erillinen vaihtoehto WordPress. Se vaatii vain muutaman napsautuksen ja valmis.

Voittaja: Solmio

Markkinointitarjoukset

Kuinka ihmiset saavat tietää yrityksestäsi? Vastaus on “mainos”. Sinun on mainostettava blogiisi ja verkkosivustosi, ts. Tehtävä tietoisuudeksi olemassaolostasi. Mutta mainos ei ole ilmainen, sinun on käytettävä siihen komea rahaa.

Bluehost ei tarjoa mainoshyvitystä perussuunnitelmassaan. Mutta jos aiot ostaa Plus- tai Prime-suunnitelman, hyvä uutinen on, että ne tarjoavat ilmaisia ​​200 dollarin mainoshyvityksiä isännöinnin lisäksi. Mutta GoDaddy ei sisälly tällaista tarjousta mihinkään suunnitelmaansa.

Voittaja: BlueHost

Palautusoikeus

Se on ajanjakso, jonka aikana voit pyytää varojen palauttamista. Se tapahtuu, kun et ole tyytyväinen yrityksen palveluihin ja haluat rahat takaisin.

BlueHost tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Mutta 30 päivän kuluttua sinulla on silti mahdollisuus saada suhteutettu hyvitys.

Toisaalta GoDaddy tarjoaa vain 30 päivää palautuspyynnön. Ja jos olet ostanut kuukausittaisen suunnitelman (alle vuosi), saat vain 48 tuntia palautuspyynnön.

Voittaja: BlueHost

GoDaddy- ja BlueHost-hosting-suunnitelmien katsaus

BlueHost-hosting-suunnitelmat viimeistään

BlueHostilla on kolme suunnitelmaa; perus, plus ja prime. ”Perussuunnitelma” näyttää vähän rajalliselta, koska voit ylläpitää vain yhtä verkkosivustoa, mutta tämä suunnitelma on paras isäntä pienyrityksille / soille. Voit isännöidä rajoittamatonta verkkotunnusta, jos ostat plus- tai pohjapiirroksen.

uusimmat godaddy-hosting-paketit

GoDaddy tarjoaa myös kolme suunnitelmaa, nimittäin Economy, Deluxe ja Ultimate. GoDaddy tarjoaa 50 Gt enemmän tallennustilaa Economy-suunnitelmaansa. Hintojen suhteen suunnitelmien kustannukset ovat säännöllisesti samat. Mutta GoDaddy tarjoaa suurempia alennuksia korkeampiin suunnitelmiinsa (Deluxe & Perimmäinen).

Voittaja: Hyvä isä

Raha-arvo

Arvioivatko nämä molemmat yritykset menojasi ja tarjoavat tarpeeksi?

Jos otamme GoDaddyn, heidän suunnitelmat ovat paljon samanlaisia ​​kuin BlueHost normaalihinnoilla, kun taas molemmat tarjoavat usein suuria alennuksia.

BlueHost Plus -suunnitelma sisältää rajattomasti merkittyjä ominaisuuksia. Toisaalta GoDaddy (Deluxe-suunnitelma) sisältää myös rajattomasti ominaisuuksia, mutta ei ilmaista varmuuskopiota & palauttaa.

Lisäksi GoDaddy ei tarjoa sisäänrakennettua CloudFlare-vaihtoehtoa ja asettaa rajoituksen tietokantojen tallennukselle.

Ja jos verrataan suunnitelmien hintoja, GoDaddy on vähän kallis lisäyskustannusten lisäämisen jälkeen & palautusvaihtoehto.

Voittaja: BlueHost

Käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli

Kun olet kirjautunut sisään, saat ohjauspaneelin sivuston hallintaan. CPanelin avulla käyttäjät voivat hallita CMS: n asennusta, verkkotunnusten perustamista, tietokantojen luomista, sähköpostinhallintaa ja monia muita ominaisuuksia.

Tällä hetkellä molemmat tarjoavat käyttäjäystävällisen cPanelin, joka on yleistä teollisuudessa. Mutta BlueHost teki muutamia muutoksia ja kiillotti paneelin kuten uudet kuvake- ja värimaailmat jne.

Joten jos et ole varma päättämään BlueHost vs GoDaddy -tapahtumassa paneelin näkyvyyden, käytettävyyden ja luotettavuuden perusteella; älä siis huolestu, että molemmat ovat melkein samoja.

Voittaja: Solmio

Verkkosivun rakentaja

Verkkovastaava voi rakentaa omia räätälöityjä malleja verkkosivustojen rakentajien kanssa. Mutta aika on mennyt, kun tarvitset erityisiä ohjelmointitaitoja sivuston rakentamiseen. Nyt kuka tahansa voi rakentaa oman suunnittelun Drag and Drop -rakentajan avulla.

BlueHost sisällyttää isäntäsuunnitelmiinsa ilmaisen verkkosivustojen rakentajan “Weebly”. Kirjaudu vain sisään cPaneliin täällä, näet Weeblyn napsauttamalla sitä ja aloittamalla rakentamisen tonnilla ilmaisia ​​malleja.

Ilmainen versio sisältää myös perustiedot SEO-tuesta, joka auttaa estämään anti-SEO-tekijöitä. Koska se on ilmainen versio, siksi siinä on rajoitetut ominaisuudet, kuten rajoitettu määrä sivuja ja “Tuo teemoja” -vaihtoehdon puuttuminen.

BlueHost-sivuston rakennustyökalun c-navigointi

Jos puhumme GoDaddystä, he tarjoavat ilmaisen ensimmäisen kuukauden kokeilujakson ja sen jälkeen joudut maksamaan 5,99 dollaria kuukaudessa tai 71,88 dollaria vuodessa. Voit luoda rajattomasti sivuja ja mukauttaa käytettävissä olevia teemoja. Tässä on joitain malleja

GoDaddy-teemat

Mutta asia on, että monia sivuston rakentajia on parempi kuin GoDaddy. Joten jos aiot käyttää rahaa, miksi sinun ei pitäisi käyttää niitä. Vaikka BlueHost tarjoaa rajoitetun sivuston rakentajan, se on tavallaan hyvä suosio.

Voittaja: BlueHost

Muut yleiset ominaisuudet

Nyt keskustelemme joistakin yleisistä piirteistä, jotka ovat myös tärkeitä kaikkien edellä mainittujen ominaisuuksien ohella. Nämä ominaisuudet on kehitetty käyttäjien helpottamiseksi.

Joten ennen kuin ostat minkä tahansa isännöinnin, tarkista, että jos yritys tarjoaa näitä ominaisuuksia. Kuten yhden napsautuksen asennusohjelma, php-versio, phpMyAdmin, tiedostonhallinta, FTP-yhteys, sähköpostin edelleenlähetys, sähköpostitilit jne..

Molemmat yritykset, jotka isännöivät paketteja, sisältävät kaikki nämä ominaisuudet, jotta käyttäjät voivat suorittaa toiminnot nopeasti ja ilman ennakkotietoa.

Yrityksen erikoisuus

Tässä kuvaillaan yrityksen tarjoamaa erityistä tekniikkaa, jolla on vaikutuksia isäntälaadun parantamiseen. Monet yritykset tarjoavat omia tekniikoitaan saavuttaakseen edun kilpailuun, kuten SiteGround.

  • Täältä näet mitä Site Ground sai erityisen

Joten vertailussa BlueHost vs GoDaddy -pelissä vertaillaan kuka sai erityisen tekniikan? GoDaddy ei tarjoa erityistä omaa muotoiltua tekniikkaa, joka auttaa parantamaan palvelimen suorituskykyä ja viime kädessä luotettavia palveluita. Tämä osoittaa myös, että yritys keskittyy pääasiassa verkkotunnuksen rekisteröintiyritykseen ja laiminlyövän hosting-toiminnan.

Toisaalta, BlueHost-palvelimet on varustettu hienolla tekniikalla, kuten resurssien suojauksella. Resurssien suojaus auttaa suojaamaan kunkin käyttäjän oikeuksia ja eristämään ne saman palvelimen sivustot, joilla on liikennepiikkejä. Ne tukevat myös skaalautuvuutta tapauksissa, joissa haluat siirtyä VPS- tai omistettuihin suunnitelmiin.

Joten tällä kilpailun aikakaudella, jos GoDaddy haluaa kilpailla, heidän tulisi ottaa käyttöön oma muotoiltu tekniikka kilpailun saavuttamiseksi.

Voittaja: BlueHost

Lopulliset ajatukset

Edellä olevan BlueHost vs GoDaddy -äänestyksen perusteella BlueHost sai enemmän ääniä kuin GoDaddy. Kokemuksemme mukaan suosittelemme BlueHostia, koska ne tarjoavat hyvät käytettävyys- ja tukipalvelut, jotka ovat minkä tahansa yrityssivuston tai blogin perusedellytys..

Lisäksi ne on lueteltu kärkipaikassa virallisella WordPress.org-sivulla. Joten BlueHost vs GoDaddy -taisteluissa suosittelemme varmasti BlueHostia pienille ja keskisuurille verkkosivustoille ja etenkin niille, jotka vain haluavat aloittaa. Mutta jos etsit halpaa WordPress-isäntä ja sinulla on rajoitettu budjetti, tartu GoDaddy-suunnitelmaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map