10 parasta halpaa Linux VPS-palveluntarjoajaa 2020

1

Metsästätkö VPS-palvelinta kasvavien projektien ylläpitämiseksi?


Oletko utelias, jos sinulla on halpaa Linux VPS -toimittajaa?

VPS viittaa virtuaaliseen yksityiseen palvelimeen ja sitä kuvataan myös virtuaaliseksi omaksi palvelimeksi. Tämän tyyppisessä isännöinnissä fyysinen palvelin on jaettu useisiin virtuaalikoneisiin, joilla on omistettu resursseja, kuten RAM, tallennus ja CPU.

VPS-palvelin sallii enemmän hallintaa, kuten halutun käyttöjärjestelmän ja palvelimen hallinnan asentamisen. Se voi omistaa suurempia sivustoja tehokkaasti omistetun ympäristön ansiosta. Vaikka VPS-palvelin jaettiin myös eri käyttäjien kesken, käyttäjiä on huomattavasti pienempi koko palvelimella.

VPS-palvelimella on joitain ainutlaatuisia etuja

 • Helppo skaalautuvuus ja lisää resursseja voidaan lisätä siirtymällä vain ohjauspaneeliin
 • Tarjoaa erillisen ympäristön jokaiselle käyttäjälle, joten naapuri-VPS ei voi keskeyttää sitä
 • Varmista parempi turvallisuus
 • Jokaisella käyttäjällä on omat resurssinsa, kuten RAM, CPU ja tallennustila jne.
 • Tarjoaa suurimman käyttöajan ja räikeän nopean resurssin, kuten omistettu palvelin, puoleen kustannuksista. Tarjoaa pääkäyttäjän pääsyn ja jopa voit muokata käyttöjärjestelmää
 • Sinulla on mahdollisuus käyttää hallittua ja hallitsematonta VPS-palvelinta ja paljon muuta

Edellä mainituista rivin ominaisuuksista johtuen näyttää yleensä siltä, ​​että tällaiset palvelut saattavat olla erittäin kalliita. Mutta ei todellakaan ole. VPS-isäntä voi maksaa sinulle enemmän kuin jaettu hosting, mutta on silti edullinen.

halvat linux vps -palveluntarjoajat

Joten jos etsit halpaa VPS-palvelinta, joka toimii Linux-käyttöjärjestelmän kanssa ja tarjoaa suuremman luotettavuuden, turvallisuuden ja mielenrauhan, tulet oikeaan paikkaan.

Parhaat 9+: n parhaat halvat Linux VPS-palveluntarjoajat 2020

1. Kamatera

Kamatera

Kamatera on täydellinen paikka Linux- ja Windows-harrastajille, jotka etsivät keskitettyä palvelupistettä hyödyntääkseen erittäin edullisia, mutta skaalautuvia virtuaalipalvelimia, jotka toimivat pilviinfrastruktuurin avulla. Yhtiöllä on yli kahden vuosikymmenen kokemus IT-sektorista (toiminut vuodesta 1995). He kykenevät kuitenkin tarjoamaan huipputekijöitä, mielenrauhaa ja suorituskykyyn tähtääviä palveluja ympäri maailmaa useiden tietokeskusten kautta, jotka sijaitsevat neljällä mantereella.

Kamateran avulla voit valita jopa 13 globaalista datakeskuksesta, joita tukevat solid-state-asemat, tehokkaat Intel Platinum -prosessorit ja 400 Gbit kaistanleveys 99,95%: n käyttöajalla – taattu. Verkkopohjaisen konsolin kanssa pilvikäyttöisen Linux VPS: n käyttöönotto vie vähemmän kuin 60 sekuntia, koska kaikki on automaattista välittömän käyttöönoton ansiosta. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita datakeskuksen sijainti, ensisijainen palvelin, vaadittava käyttöjärjestelmä / sovellus, CPU-lukumäärä, RAM, tallennustila, salasana ja projektin nimi.

On olemassa joukko käyttöjärjestelmiä (yli 100 käyttöjärjestelmän kuvaa), jotka voidaan asentaa useiden versioiden kanssa, mukaan lukien Ubuntu, CentOS, Windows, FreeBSD, Debian, jne. CPanel, WordPress, Redis, MySQL, nfSense, phpMyAdmin ja Myös LEMP, käyttäjäystävällisen räätälöityjen ohjauspaneelien ansiosta. Kehittäjät voivat myös ottaa käyttöön mukautetun käyttöjärjestelmän. Lisäosat, kuten varmuuskopiot, yksityinen verkko ja hallittu isännöinti, voidaan ottaa käyttöön asennusprosessin aikana tai myöhemmin riippuen sinusta.

Pilvi-VPS: n lisäksi Kamatera tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman, mukaan lukien lohkon varastointi, kuormituksen tasapainottaja, palomuuri, yksityinen pilviverkko ja hallitut pilvipalvelut kaikille käyttäjäryhmille. Niiden tallennussuunnitelmat alkavat niinkin alhaalta kuin 0,05 dollaria / Gt kuukaudessa, sopivat parhaiten tietokantojen ja sovellusten tallentamiseen edullisesti. Kuormituksen tasapainottaja on kätevä hallittaessa valtavaa verkkosivustoa, sovelluksia tai kehitysympäristöä, jotta työn kuormitus voidaan jakaa useaan kertaan suorituskyvyn minimoimiseksi.

Kamatera suunnittelee hinnan

Kamatera tarjoaa jopa 9 valmiiksi räätälöityä suunnitelmaa ja mukautetun vaihtoehdon, jossa voit määrittää palvelimen jokaisen osan. Aivan ensimmäinen paketti tuo yhden vCPU: n, 1 Gt: n RAM-muistin, 20 Gt: n SSD-tilan ja jättiläisen 5TB: n kaistanleveyden vain hinnalla 4 dollaria / kuukausi tai 0,005 dollaria / tunti – eikö se ole hulluin alhainen? Saat kaksi vaihtoehtoa laskutusjärjestelmää varten; tunneittain ja kuukausittain. Kaikilla näillä etuisuuksilla on saatavana korkealaatuinen asiakastuki ympäri vuorokauden. 30 päivän ilmainen kokeilu odottaa HostingSprout kävijöitä, joten anna sille TOTE heti TÄNÄÄN.

2. Vultr (vain 2,50 dollaria kuukaudessa)

Vultr Linux VPS -palvelimet kotiin

Olitpa sitten kehittäjä, verkkovastaava tai bloggaaja, Vultr tarjoaa halvimmat Linux VPS -palvelimet, jotka pystyvät ajamaan erilaisia ​​Linux-distroita, sovelluksia ja asentamaan myös mukautettuja ISO-tunnisteita. Huolimatta siitä, että ne tarjoavat kohtuuttoman edullisia pilvipalveluita kehittäjille, heidän käytettävyytensä ja renderointinopeutensa ovat myös uskomattomia. Useiden tietokeskusten saatavuus ympäri maailmaa takaa pienen latenssin, joten nopeimmat latausnopeudet. Voit valita 16 sijainnista ja määrittää lähimmän pilvipalvelimen kohdeyleisöllesi.

Vultrin tietokeskukset koostuvat maailmanluokan palvelimista, jotka on rakennettu yritystason laitteistoilla, SSD-levyillä, Intel-suorittimilla ja huippuluokan infrastruktuurilla. Et voi saada maksimaalista hyötyä esiintymistäsi ilman käyttäjäystävällistä ja tehokasta hallintapaneelia, siksi ne tarjoavat sinulle intuitiivisen, monipuolisen ohjauspaneelin, jonka avulla järjestelmän asetusten käyttöönotto, tuhoaminen, muokkaaminen ja määrittäminen on helppoa muutamalla hiiren napsautuksella. . Ne takaavat lopullisen käytettävyyden antamalla täyden hallinnan ja järjestelmänvalvojan pääsyn virtuaalikoneeseesi.

Jos perinteinen jaettu isäntä pyytää tilaamaan pitkäaikaisia ​​suunnitelmia saadakseen enimmäisalennuksen, Vultr arvostaa rahaasi, koska ne tarjoavat tunnin ja kuukauden laskutusjärjestelmän. Heidän laskutusjärjestelmä laskee käytetyt resurssit ja luo laskut käytettyjen resurssien mukaan. Maksat vain siitä, mitä käytät (pay-as-you-go). Kehittäjät voivat integroida API: n kehitysympäristöönsä ja hallita palvelimiaan nopeasti.

Eri käyttöjärjestelmien makuja varten ja kaikenlaisten käyttäjien tarpeiden tyydyttämiseksi on tarjolla laaja valikoima distroja, kuten CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, OpenBSD ja CoreOS jne. Lisäksi voit myös asentaa Windows-koneen helposti ASP: lle, .Net- ja Windows-pohjaiset sovellukset. Yksityinen verkko voidaan eristää käyttämällä IPv4- ja IPv6-IP-osoitteita. Kaiken kaikkiaan suosittelemme Vultr-ohjelmistoa kehittäjille ja ohjelmoijille sekä verkkovastaaville, jotka etsivät edullisia pilvikäyttöisiä VPS-laitteita.

3. A2Hosting

A2Hosting on toinen suosituin halpa Linux-VPS-palveluntarjoaja, joka tarjoaa asiakkaille runsaasti ominaisuuksia osana heidän palveluitaan. Heitä arvostetaan syvästi yhtenä hienoimmista ja arvokkaimmista palveluntarjoajista. Vuonna 2003 perustettu A2Hosting tarjoaa nyt jaettuja, pilvi-, VPS-, omistettuja ja erikoistuneita WordPress-hosting-suunnitelmia. Ja et voi nopeasti myös perustaa VPS-palvelinta.

Se tarjoaa hallitsematon, hallittu ja ydin VPS hosting-paketit. Hallitsematon palvelu alkaa niinkin alhainen kuin 5 dollaria ja sitä pidetään parhaana halpa VPS-vaihtoehtona kokeneille kehittäjille. Päinvastoin kuin hallituissa suunnitelmissa, hallitsematon palvelu tarjoaa pääkäyttäjän pääsyn, ja siten sinulla on täysi hallinta käyttöjärjestelmissä, tärkeissä asetuksissa, kuten käynnistyksessä, sammuttamisessa, ja monissa muissa järjestelmänvalvojan oikeuksissa..

A2Hosting tarjoaa useita datakeskuksia, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa (Michigan), Euroopassa (Amsterdam) ja Aasiassa (Singapore) ilman erillistä maksua. Kaikilla heidän palvelimillaan on SSD-tallennustila, joten voit odottaa suurta nopeuden etua. Sinulla on myös mahdollisuus käynnistää Turbo Boost kassaprosessissa nopeuden lisäämiseksi. Lisäksi A2Hosting antaa sinun valita Linux-käyttöjärjestelmästä, kuten Debian, CentOS, Ubuntu ja monet muut..

Kaikki hallitsemattomat suunnitelmat ovat konfiguroitavissa ja siten voit valita suorittimen ytimet, tallennustilan, kaistanleveyden ja RAM: n jne. erittelysi mukaan. Alkeisimpaan hallitsemattomaan suunnitelmaan sisältyy 20 Gt tallennustila, 1core, 512 Mt ja 2TD tiedonsiirto. Tehtävät voidaan suorittaa komentorivien kautta, mutta sinulla on valinnainen cPanel joka maksaa 19,95 dollaria.

A2hosting linux VPS -palvelimen määrittäminen

Mutta jos etsit mielenrauharatkaisuja etkä halua maksaa siitä, heidän hallitut suunnitelmansa ovat sinulle. Suunnitelma on 32,99 dollaria kuukaudessa 4 Gt RAM-muistilla, 75 Gt: n SSD-tilassa, ilmaisella SSL: llä, 4 vCPU: lla, cPanelilla ja Turbo-nopeusominaisuuksilla. Mutta se ei anna sinulle pääkäyttäjän oikeuksia, mikä on ongelma joillekin käyttäjille. Joten jos käyttäjät haluavat pääkäyttäjän pääsyn hallittuihin VPS-palveluihin, A2 tarjoaa erityisesti suunniteltuja Core VPS -suunnitelmia samassa kustannuksessa.

Ensiluokkaisten palveluiden ohella ne tarjoavat myös Guru-tason asiakastuen. 24/7 -keskustelu, puhelin, Skype ja lippujärjestelmä ylläpidetään vain asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi välittömästi. Lisäksi kaikki suunnitelmat varmistetaan milloin tahansa rahat takaisin -takuu, ensimmäisen 30 päivän täyden hyvityksen sisällä, ja sitten palautuksen määrä. Ne tarjoavat myös ilmaisia ​​sivustojen siirtopalveluita. Suosittelemme ehdottomasti heitä, koska A2hosting on turvallinen, vakaa ja luotettava tarjoaja.

4. Hostinger – 3,95 dollaria kuukaudessa

Kun puhumme “mainoksetonta” ilmaisesta WordPress-isännästä, Hostinger on riittävän antelias auttamaan sinua verkkosivuston luomisessa maksamatta yhden penniäkään. Ilmaisella tilillä on rajoitettu pääsy, mutta se mahdollistaa täysin toimivan sivuston perustamisen. Halvan jaetun isännöintisuunnitelman lisäksi heillä on myös teollisuuden halvin virtuaalinen yksityinen palvelin, joka on varustettu Linux-tuella ja erilaisilla distroilla. Se sallii myös omistetun IP-osoitteen mukautettujen porttien kartoittamiseen IPv4: n ja IPv6: n kautta jopa hyvin peruspakettiin.

Kun etsit halpaa VPS-järjestelmää Linuxille, Hostinger sisältää laajan valikoiman distroja, kuten CentOS 64-bittinen, CentOS cPanelilla ja WHM: llä, VestCP-ohjauspaneeli, Webuzo-paneeli, Fedora, Ubuntu ja Debian jne. Yksinkertaisesti sanottuna Hanki erilaisia ​​jakeluita ja arkkitehtuureja halutun hosting-ympäristön määrittämiseksi projekteillesi. Äärimmäisen käyttömukavuuden vuoksi on olemassa yhden napsautuksen komentosarjojen asennusohjelma, joka mahdollistaa minkä tahansa käyttöjärjestelmän, Minecraft-palvelinten, VPN: ien helpon käyttöönoton ja integroinnin muiden sovellusten kanssa. Lisäksi yhden napsautuksen ominaisuus pakata kaikki suositut skriptit ja käyttöjärjestelmäasetukset.

Kaikki Hostinger VPS -palvelimet, jotka on rakennettu solid-state-asemilla ja nykyaikaisella laitteistolla, tarkoittavat salamanopeutta. SSD-levyt toimivat 20x tai nopeammin kuin perinteiset mekaaniset asemat. Se tarjoaa kuitenkin suuremman I / O-nopeuden jopa liikenteen nousun aikana. Korkea luotettavuus varmistetaan myös käyttämällä Intel Xeon -suorittimia ja 128 Gt RAM-muistia. Kaikkien näiden huipputeknisten laitteistojen yhdistelmä johtaa suorituskykyyn optimoituun alustaan, joka on rakennettu porrastamaan palveluita.

Tehokkaiden hallintatyökalujen ansiosta on helppo ottaa kaikki irti virtuaalisesta palvelimesta, kojetaulusta, varmuuskopioiden suorittaminen ja asennuskonttien käyttöönotto on nopeaa. Tekninen tuki on avoinna ympäri vuorokauden, ja se auttaa sinua live-chatin ja sähköpostin kautta jopa hallitsemattomien VPS-tilien osalta. Saatat tietää, että monet isännät eivät tarjoa asiakastukea hallitsemattomille palveluille, mutta se ei ole totta, kun valitset Hostingerin. Heillä on oma asiantuntijatiimi, joka korjaa ASAP-ongelmasi. Aivan perussuunnitelma maksaa vain 3,95 dollaria / kuukausi 1 Gt RAM-muistilla, 2,4 GHz, 20 Gt SSD -tallennuksella ja 1 Tt kaistanleveydellä..

5. InMotion-hosting

InMotion on huippuyritys, jonka haluat varmasti tavata etsiessään edullinen VPS-palvelin. Kaikissa heidän virtuaalipalvelimissa on uusimmat ominaisuudet. Pakottava kohta, että he tarjoavat pilvipohjaisen infrastruktuurin tehdäkseen palveluistaan ​​lyömättömän. Lisäksi saat ilmaisia ​​palvelimenhallintapalveluita, kuten käyttöjärjestelmäpäivityksiä ja tietoturvakorjauksia jne. Ne tarjoavat yhteensä kaksi sijaintia, jotka valitaan datakeskukseksi: Washington, D.C ja Los Angeles, CA.

InMotion sisältää lukuisia tehokkaita ominaisuuksia. Kaikki suunnitelmat sisältyvät cPaneliin mikä on alan intuitiivisin ohjauspaneeli, joka helpottaa ominaisuuksien, kuten verkkotunnusten, sähköpostien ja tietokantojen hallintaa. Ja sinun ei todellakaan tarvitse maksaa siitä erikseen edes halvoissa Linux-palvelinsuunnitelmissa. Lisäksi heidän suunnitelmansa on optimoitu verkkokauppaan ja ne tuottavat ilmaisia ​​sivustojen siirtopalveluita.

Olet melko turvattu käyttäessäsi InMotionia, koska ne tarjoavat ilmaisia ​​tietojen varmuuskopiointipalveluita. Plus Live State Snapshot osoittautuu erittäin hyödylliseksi, kun palvelimesi ei ole asettunut päivittämällä sovellusversiota. Tämän mukavan ominaisuuden avulla voit tosiasiallisesti palata ajassa taaksepäin saadaksesi kaiken oikein.

Tällä hetkellä on 3 erilaista VPS-suunnitelmaa. Perussuunnitelma “VPS-1000HA-S” ilmestyy 4 Gt RAM-muistilla, 4 Tt kuukausittain kaistanleveydellä, 3 IP-osoitteella ja ilmaisella SSL-sertifikaatilla. Koska voit isännöidä rajattomasti verkkotunnuksia niin, ne tarjoavat myös runsaasti 75 Gt tallennustilaa SSD-levyille. Lisäksi voit saada ilmainen verkkotunnus kaikilla 6 ja 12 kuukauden suunnitelmilla.

Pikakuvaus tärkeimmistä VPS-ominaisuuksista.

inmotion linux vps -ominaisuudet

InMotion pitää asiakastuen aina prioriteettitasollaan ja palvelee ratkaisuja välittömän live-chatin, skypen, lippujen ja puhelimen kautta. Niiden lisäksi ylläpidetään myös valtavaa tietopohjaa. InMotion on yksi suosituimmista palveluntarjoajistamme, ja olemme varmoja, että monet muut käyttäjät kertovat sinulle saman. Lisäksi se on paras paikka saada kaikenlaisia ​​hosting-ratkaisuja kohtuulliseen hintaan.

6. DreamHost

DreamHost on yksi halvimmista Linux VPS -palvelun tarjoajista, jolla on hallittuja palveluita. Ne tarjoavat luotettavan ratkaisun bloggaajille, suunnittelijoille ja kehittäjille. Vuonna 1997 perustettu yritys on pitkä matka, ja siksi se tunnustetaan luotettavaksi palveluntarjoajaksi. Nyt he ovat sitoutuneet tarjoamaan 100% käyttöaikaa ja nopealla palvelulla.

Tarvitset vain kassan täyttämisen, ja he tekevät selväksi palvelimen käynnistämisen nopeasti. Lisäksi DreamHostilla on pitkäaikainen tukisopimus Ubuntun kanssa, joka varmistaa uusimmat päivitykset, kattaa tietoturva-aukot ja saumattomat palvelut vähentää seisokkeja. Ne tarjoavat tallennustilaa 20x nopeammilla SSD-asemilla SATA-standardi-asemien sijaan.

DreamHost tarjoaa talon sisäisen ohjauspaneelin, joka auttaa resurssien laajentamisessa. Jos haluat ostaa lisää suunnitelmaa, joka sisältää enemmän RAM-, tallennus- ja CPU-ytimiä uudelle projektille, aiheutuu tarpeettomia kuluja, joten ohjauspaneelin kautta voit tilata lisää resursseja vain tarvittaessa. Tällainen skaalautuvuus säästää melko kustannuksia.

Lisäksi heidän erittäin edulliseen Linux-hosting-suunnitelmaansa kuuluu vakioominaisuuksia, kuten PHP, Perl, Python, Nginx, XCache, SSH ja muut. Lisäksi kaikki suunnitelmat sisältävät Let’n salauksen, joka voidaan aktivoida napsautuksella ja jota pidetään olennaisena elementtinä SERP: ssä.

dreamhost VPS -ominaisuudet

Aivan perussuunnitelma vain kehittyy $ 15 1 Gt RAM-muistilla ja 30 Gt tallennustilalla solid-state-asemilla. Lisäksi ne tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden kaikkien pakettien kanssa. Paras osa DreamHost-suunnitelmista, mitä siellä on ei rajoitusta isäntäalueiden lukumäärälle yhdellä tilillä ja siten kehittäjät ja suunnittelijat voivat aloittaa useita projekteja asiakkailleen. Lisäksi sinulle annetaan 1 oma IP-osoite tämän suunnitelman avulla.

Jos määrität VPS tilillesi, mutta päätät, että tämä VPS ei vastaa tarpeitasi ja haluat peruuttaa sen, sinulle maksetaan takaisin koko vuoden palvelu vähennettynä VPS: n ensimmäisellä kuukaudella. Heidän tekninen tukihenkilöstö on aina paikalla ympäri vuorokauden, auttaa sinua. Ne ovat saatavilla Twitterissä ja sähköposteissa, joissa on aika mukava vastausaika. Live-chat on käytettävissä klo 18–22 Tyynenmeren normaaliaika (PST). Kaiken kaikkiaan, DreamHost ei ole vain halpa, mutta myös yksi parhaista Linux VPS-toimittajista.

7. Bluehost

Harvoin on joku, joka työskentelee verkossa (verkkovastaavat, bloggaajat), etkä tiedä Bluehostista. Yhtiö on uskomattoman yleinen aloittajien keskuudessa. Bluehost tarjoaa erilaisia ​​suunnitelmia tyydyttämään monien asiakkaiden tarpeet. Heidän palveluihinsa kuuluu jaettua, pilvipalvelun hallintaa WordPress, WooCommerce, VPS ja omistettuja hosting-suunnitelmia. Voit myös rekisteröidä verkkotunnuksen heihin.

Bluehostin halpa hinnoittelu tekee Linux VPS: n kaikkien käytettäväksi. Yhtiö käyttää kehittynyttä tekniikkaa, kuten OpenStack ja KVM. Lisäksi toteuttamalla KVM-hypervisor, BlueHost varmistaa taatut resurssit jokaiselle VPS-käyttäjälle.

Bluehost tarjoaa parannettu cPanel mikä on markkinoiden intuitiivisin kojetaulu. Se on erittäin mukavaa aloittelijoille tai niille, jotka eivät halua työskennellä monimutkaisten komentorivien kanssa. Lisäksi he myöntävät täyden käyttöoikeuden CentOS: lle ja palvelimelle, jonka maksit. Toinen valtava etu saada Bluehost hankkimalla, että lisäresursseja on lennossa. Voit lisätä tallennustilaa cPanelin kautta tien päällä.

Bluehostista tulee edullisempi valinta, jos etsit halpoja, mutta suhteellisen luotettavia VPS-palveluita, joissa on viritysominaisuuksia. Vain 19,99 dollaria kuukaudessa. voit vuokrata virtuaalipalvelimen, jossa on 2 ytimen CPU, 30 Gt: n SAN-tallennustila SSD: llä, rajaton kaistaleveys ja 2 Gt RAM-muistia. Ne sisältävät myös yhden IP-osoitteen. Rahoillesi on myös 30 päivän palautustakuu. Saat myös yksi ilmainen verkkotunnus.

Vaikka se on mukava tarjoaja, mutta Bluehostin hankkimisessa on joitain puutteita. Ensinnäkin, ne eivät tarjoa valintaa datakeskuksen sijainnista. Tietokeskuksen sijainnin valinta saattaa olla välttämätöntä verkkokauppasivustojen perustamisessa. Toiseksi, kun suurin osa yrityksistä tarjoaa ilmaisen salauksen, Bluehost sisällytti sen valinnaiseksi ominaisuudeksi ja joudut maksamaan siitä jonkin verran lisämäärää.

Erinomainen asiakastuki on hosting-paketin kulmakivi, jossa voit käsitellä mahdolliset ongelmat ja saada ratkaisuja teknisiltä asiantuntijoilta. Bluehost vakuutti asiakaspalvelun ympäri vuorokauden ympäri live chatin, sähköpostin ja puhelun kautta. Vaikka Bluehost vie jopa 10 minttua. vastaamisessa, mutta tarjoaa kaiken kaikkiaan melko tyydyttäviä palveluita.

8. Host1Plus

Host1plus on yksi palveluntarjoajista, jotka tarjoavat halpaa Linux VPS: ää SSD: llä ja tuovat suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. He suunnittelivat pääasiassa palveluita kehittäjille. Voit käynnistää VPS-palvelimen oikein $ 4 / kk lukuisilla kehitysominaisuuksilla. Hinnat laskevat edelleen nostamalla vain tilauksen kestoa yli kuukauden ajan.

Host1plus on rakennettu vankkaan infrastruktuuriin, joka käyttää Intel Xeon -prosessoreita, OpenVZ-virtualisointia ja SSD-välimuistijärjestelmää. Lisäksi niiden yhteys tukee jopa 500 Mbit / s nousevaa linkkiä. Lisäksi he väittävät tarjoavansa RAID 10 -tallennusjärjestelmän, joka tunnetaan nopeasta nopeudesta ja vähimmäisvirheasteesta.

host1plus linux vps -ominaisuudet

Yksi asia, jonka haluamme tehdä selväksi, että se on edullisempaa kokeneille kehittäjille, koska he voivat helposti työskennellä komentorivillä. Toisaalta kokemattomille ja ei-teknisille käyttäjille Host1plus tarjoaa cPanel-lisenssin, joka maksaa 15 dollaria / kk, mikä tekee heidän palveluistaan ​​vähän kalliita.

Valittavien suunnitelmien joukko on runsas, joten voit löytää mukavasti suunnitelman, joka täyttää vaatimuksesi. Heidän ensimmäinen suunnitelma nimeltään “Amber” sallii 20 Gt: n Ceph-tallennustilan, 512 Mt: n RAM-muistin, yhden ytimen CPU: n ja 1 Tt: n kaistanleveyden. Lisäksi Host1plus antaa sinun käynnistää Linux OpenVZ- ja Linux KVM -pohjaisen suunnitelman.

VPS-palvelimen asentaminen Host1plus-ohjelmalla on erittäin helppoa. Valitse vain haluamasi tietokeskus, joka sijaitsee strategisesti lähellä kohdeyleisöäsi. Heillä on kartan ympärillä yhteensä 5 sijaintia, jotka ovat Chicago (Yhdysvallat), Los Angeles (Yhdysvallat), São Paulo (Brasilia), Frankfurt (Saksa) ja Johannesburg (Etelä-Afrikka). Valitse sitten haluamasi Linux-järjestelmä ja laita laskutustiedot. Se siitä

Linux-käyttöjärjestelmä

Host1plus tarjoaa tukipalveluita. Mutta ainoa meitä petävä osa on livekeskustelu, johon pääsee vain klo 9-18 GMT + 3. Vaikka vastaus on nopeaa, heidän tulisi tarjota ympäri vuorokauden käytäviä chat-palveluita vastaamaan asiakkaan ongelmiin nopeasti. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai selata heidän oppaitaan ja tietokantaansa. Yhteenvetona voidaan todeta, että se on hyvä VPS-tarjoaja, mutta kokeneille kehittäjille.

 • Kymmenen halvinta VPS-palvelinmajoitusta: Parhaat halvat VPS-palvelimet

9. HostGator

HostGator on yllättävän yleinen hakijoiden keskuudessa, jotka haluavat kohtuuhintaisia ​​isäntäratkaisuja. Perusteellisten isännöintiratkaisujen, kuten jaetun ja hallinnoidun WordPressin, ohella niitä suositaan myös salamannopean mutta edullisen pilvipalveluratkaisun tarjoajille. HostGatorilla voit joko saada VPS-palvelimen joko cPanelilla tai ilman

Virtuaalipalvelimesi on täysin eristetty muista käyttäjistä ja tarjoaa itsenäisen hallinnan käyttöjärjestelmän asentamisesta ja asetusten määrittämisestä. Kaikille Linux VPS -palvelimille, ne tarjoavat tallennustilaa RAID 10 -järjestelmässä joka tuottaa paremman suojan ja tietojen parhaan saatavuuden. Lisäksi, jos aiot aloittaa pienen projektin, ei tarvitse hankkia isompaa suunnitelmaa, koska voit helposti asentaa resursseja sivustosi kasvaessa.

Heidän ensimmäinen suunnitelmansa nimettiin Snappy 2000, joka tarjoaa pääsyn 2 ytimen suorittimeen, 2 Gt RAM-muistiin, 120 Gt: n verkkotilaan ja 1,5 Tt: n kaistanleveyteen. Ne sisältävät 2-IP-osoitteet. HostGator antaa pääsyn johtaviin ominaisuuksiin, kuten Apache-web-palvelin, PHP, MySQL, Perl ja Python jne., HostGator varmistaa DDOS-suojauksen, IP-palomuuritaulukko ja joitain muita tiukkoja turvatoimenpiteitä. VPS-palvelimia saavat Intel-prosessorit.

Hinnoittelusta HostGator voi antaa sinulle vakavan shokin. Lyhyemmäksi ajaksi ne muuttuvat todella kalliiksi palveluiksi 79,95 dollaria kuukaudessa kun taas hinta alkaa laskea, kun pidennät tilausjaksoa ja siitä tulee niinkin alhainen kuin 19,95 dollaria. Epäilemättä he ovat erinomainen VPS-palveluntarjoaja, mutta tällainen taktiikka saa asiakkaat välttämään heitä.

Varmasti heidän asiakashenkilöstö on käytettävissä ympäri vuorokauden, mutta he eivät ole niin teräviä kuin pitäisi olla. Suurimman osan ajasta joudut odottamaan vähintään 10 minuuttia, kun taas viive voi joskus nousta 30–40 minuuttiin. Harvoissa tapauksissa saamme nopean vastauksen.

Tietysti, kun kyse on VPS-palvelimen suorituskyvystä, ne ovat epäilemättä uskomattomia, mutta niiden hinnastostrategia ja tukipalvelut ovat tärkeimmät kauppaa rikkovat tekijät. Joten tilaamasi heidän suunnitelmansa, jos huomaat, että tämä ei ole haluamasi palvelu, kysy palautusta, koska he tarjoavat 45 päivän palautuskäytäntö.

10. 1 ja 1

1and1 on palveluntarjoaja, joka vihkii halvimman Linux-palvelimen nopeasti. Nykyaikaiset tekniikat, kuten VMware-virtualisointi, Intel Xeon 2660 v2 & 1and1 on ottanut käyttöön 2683 v3- ja solid-state-asemat tarjoamaan korkealaatuisia palveluita. Lisäksi heidän VPS-suunnitelmansa tarjoavat pilvipalvelut.

1&1 tarjoaa suunnitelmat sekä Windows- että Linux-käyttäjille. Sinulla on oikeus valita useista OS-malleista, kuten Ubuntu, Debian, Windows 2012, 2008 ja 2016 jne. 1 ja 1 luovuttaa palvelimelle täydet juurioikeudet, mikä on yksi suurimman osan kehittäjien peruskysymyksistä työskennellä vapaasti..

Ne tarjoavat datakeskusvalinnat Yhdysvalloissa, Saksassa ja Espanjassa. Niiden alin paketti koostuu yhdestä ytimen suorittimesta, 512 Mt RAM-muistista ja runsaasta määrästä (30 Gt) SSD-asemia. Ei tarvitse huolehtia kuukausittaisesta tiedonsiirrosta, koska ne sallivat rajoittamattoman liikenteen kaikissa suunnitelmissa. Lisäksi mukana SSL-varmenne.

Huomaa myös, että ne sallivat vain yhden staattisen IP-osoitteen. Lisäksi, jos haluat käyttää cPanel- tai Plesk-ohjelmaa, sinun on tilattava heidän virtuaalipalvelimen ”Cloud M” -suunnitelma. Tilin asettaminen on erittäin helppoa. Valitse vain datakeskus ja valitse käyttöjärjestelmä, maksutiedot ja sinne. Se on valmis.

Katso 1and1: n näkyviä piirteitä;

1and1 vps -palvelimen ominaisuudet

1&1 on paljon kuin VPS-ratkaisu kokeneille kehittäjille. Merkittävin syy siihen, että he ei tarjonnut live-keskustelua, joten sinun on otettava heihin yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla. Mielestämme livekeskustelu on mukavampaa, jos äidinkielesi ei ole englantia, ja tämän ominaisuuden laiminlyönti on todellakin pettymys aloittelijoille..

Koska kaikki eivät ole teknisiä taitajia ja kohtaavat useita tapahtumia. Voimme arvata miltä se tuntuu kriittisen tapahtuman tapahtuessa, mutta yrityksestä ei ole mitään keinoa saada välitöntä apua yrityksestä. Joten emme koskaan rohkaise uusia käyttäjiä valitsemaan palveluntarjoaja, kuten 1&1, joka ei tarjoa kovin yksinkertaista livekeskustelua. Mutta jos tiedät palvelimen hallinnan, se on hyvä mennä ja ehdottomasti erittäin edullinen.

 • 10 parasta Linux-palvelinpalveluntarjoajaa

 johtopäätös

Pienemmät sivustot toimivat hyvin jaetun isännöinnin kanssa, mutta suurille verkkosivustoille tarvitset ehdottomasti VPS-ympäristöä. Edellä tarkastellut VPS-palveluntarjoajat eivät ole vain halpoja, mutta täyttävät myös täydellisesti kasvavat tarpeesi. Kaikki ylittävät toimialan ja tarjoavat ratkaisuja kehittäjille, suunnittelijoille, bloggaajille ja yrityksille.

Joten mitä suosittelemme halvalle Linux VPS -ratkaisulle?

Vaikka kaikki tarkistetut isännät ovat mahtavia, suosittelemme epäilemättä InMotionin hallintaa VPS-isännöintia, jota tukee pilviinfrastruktuuri. Se kattaa kaikki kehittäjien, bloggaajien ja verkkovastaavien tärkeät ominaisuudet. Ne ovat myös poikkeuksellisen nopeita ja tarjoavat kestävän käyttöajan kohtuuhintaan.

Jos harjoittelet hallitsemattomia suunnitelmia, niin A2 Hosting on hyvämaineinen pelaaja ja tarjoaa halvan Linux VPS -palvelimen.

Valinta on täysin sinun oma. Pidä vain mielessäsi säännöksesi ja valitse yllä tarkastelemastamme saadaksesi edullisia ja arvokkaita palveluita.

Joten oletko kokeillut jotakin yllä mainittua palveluntarjoajaa vai aiotko yrittää? Jaa arvokasta kokemustasi kanssamme ja muilla lukijoilla kommenttien kautta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map