SiteGround Review 2020: A është ai hosti më i mirë i WordPress?

0

SiteGround është një nga shërbimet më të mira të mbajtjes në internet për vitin 2020 që u fillua në vitin 2004. Ata kanë bërë një emër të mirë pavarësisht nga konkurrenca e fortë. Pothuajse të gjithë, duke përdorur shërbimet e Hosting SiteGround qoftë ekspertët ose fillestarët duket shumë i mërzitur nga ata. kjo rishikim në terren do t’ju japë njohuri për tiparet që ata ofrojnë, planet dhe gjithçka që duhet të dini para se të blini.


Ata janë në raftin më të lartë për të siguruar mbështetjen, kohën e duhur, shpejtësinë, etj. Dhe kanë një reputacion të shkëlqyeshëm në industrinë e web hosting. Gjithashtu, ata kanë serverë në shumë zona gjeografike për lehtësi dhe qasje të lehtë për klientët e saj.

Me shumë përvojë në industri (më shumë se dhjetë vjet), SiteGround ofron produkte të ndryshme si Shared, Cloud, Dedicated, VPS dhe WordPress Hosting.

Ata po ofrojnë disqet SSD në të gjitha planet e saj për t’i bërë shërbimet më të shpejta.

Përparimet e teknologjisë që ka ndërmarrja;

 • Drives SSD për serverë pritës
 • SuperCacher
 • Teknologjia e serverit NGINX në internet
 • Protokoll HTTP / 2
 • Kontejnerë Linux

Pse e rekomandoj SiteGround?

Sepse lloji i shërbimeve që ata ofrojnë në krahasim me çmimin janë të jashtëzakonshëm; veçanërisht shërbimet e ngritjes dhe ndihmës. Për më tepër, pasi WordPress është platforma më e përdorur, SiteGround ofron disa veçori unike në lidhje me WordPress që dëshmojnë shumë të dobishme. Ka shumë arsye të tjera që, do t’i përshkruaj më poshtë. Pra, le të bëjmë një turne

Ky përmbledhje në sit do t’ju ofrojë pasqyrë të plotë në lidhje me shërbimet e kompanisë. Pasi ta keni lexuar do të mund të vendosni se a është mirë për ju apo jo?

Rishikimi i SiteGround-it i vitit 2020 – Le të krahasojmë tiparet, planet dhe çmimet

Le të diskutojmë së pari disa veçori dhe përfitime thelbësore në lidhje me këtë shërbim më të mirë të mbajtjes.

uptime

Uptime është shumë e rëndësishme për uebfaqen tuaj sepse koha e duhur është koha gjatë së cilës uebfaqja juaj funksionon ose mund të themi të arritshme për vizitorët.

Uptime e faqes tuaj ndikojnë drejtpërdrejt tek vizitorët si Nëse një vizitor, shumicën e kohës e gjeti faqen tuaj poshtë (të paarritshme), atëherë përfundimisht në një moment ai / ajo do të largohet nga faqja e internetit kurrë për të mos u kthyer më.

Kështu që, ju duhet të presni faqen tuaj në host që ofron një server të jashtëzakonshëm në kohën e duhur.

Teknologjia e kontejnerëve Linux duke u përdorur nga kompania e cila njihet si burim efikas. Ata monitorojnë serverat më shpesh sesa monitorimi i përgjithshëm për të zbuluar problemet para se ato të shndërrohen në probleme serioze.

Për më tepër, një avancim tjetër teknologjik nga kompania është teknika e izolimit të llogarisë. w \ Me këtë, nëse një llogari pritjeje preket dhe zvogëlohet për shkak të ndonjë problemi si një rritje e trafikut të tyre teknikë e izolimit të llogarisë nuk do të lejojë që llogaria tjetër të ndikohet.

uptime-2

Uptime e ofruar nga SiteGround është 99,99%. Sipas përvojës sonë, kohëzgjatja gjatë disa muajve është 99,99%. Koha më e vogël që ne kemi përvojë është 99.97% e cila tregon qartë se ata kurrë nuk e lëshojnë faqen tuaj te internetit. Uptime 100% është gjithashtu e mundshme nëse përdorni një dedikim pritës, por është shumë e kushtueshme.

Shumë kompani të tjera që pretendojnë 99,99% me kohë, por çështja është se, a e kanë dorëzuar? Po, disa ndërmarrje e dorëzojnë atë, por planet e tyre të pritjes janë të shtrenjta ndërsa disa kompani thjesht janë përqëndruar në pretendimet në vend që të dorëzojnë.

Pra, përfundimi ynë është që SiteGround ofron një kohë të mirë dhe konkurruese në krahasim me shumë kompani të tjera. Thumbs Up! Për kohën e duhur që ata u janë dorëzuar klientëve të tyre.

mbështetje

support-copy

Para së gjithash, Le ta kontrollojmë këtë video,

Po sikur të ndodhi diçka e gabuar dhe nuk dini çfarë të bëni? Atëherë keni nevojë për shërbime mbështetëse për të zgjidhur problemin. Por çfarë nëse ekipi mbështetës nuk ju përgjigjet siç duhet ose në mënyrë të drejtë. Kjo do të krijojë një situatë më të tmerrshme; do të humbni vizitorët dhe të ardhurat gjithashtu. Pra, në rast të SiteGround, nuk do të duhet të shqetësoheni për mbështetjen.

Ekipi i tyre mbështetës është shumë aktiv dhe gjithmonë i disponueshëm për t’ju ndihmuar. Ekipi i tyre mbështetës është shumë informues, i trajnuar dhe i përgjegjshëm për të zgjidhur problemet tuaja brenda asnjë kohe dhe për t’i udhëhequr klientët sa më shpejt që të jetë e mundur. Për më tepër, ata ruajnë profilet e ekipit të tyre në faqen e internetit për të krijuar një mjedis të besueshëm.

Ekzistojnë tre mënyra për t’i kontaktuar ata 24/7 përmes biletave, bisedës live dhe telefonit. Unë kam një përvojë të mirë me ta dhe do të doja të jepja 9 nga 10. Pra, kur është fjala për mbështetje, ju nuk keni pse të shqetësoheni dhe të blini SG hosting pa asnjë dyshim.

shpejtësi

Shpejtësia e ngarkimit të faqes suaj të internetit është një tjetër faktor i rëndësishëm dhe shumë kritik pasi Google përmendi tashmë se ata e konsiderojnë atë si një sinjal renditje. Do të thotë që faqja juaj duhet të ngarkohet brenda disa sekondave siç është maksimumi 2 ~ 3 sek. Pavarësisht se cili plan pritës po përdorni SiteGround do të ofrojë një shpejtësi të jashtëzakonshme dhe të çuditshme të serverit.

Kam një përvojë të mirë dhe i gjeta të kënaqur përsa i përket shpejtësisë. Ekzistojnë një numër i mjeteve falas të testimit të shpejtësisë në dispozicion në internet për të kontrolluar shpejtësinë e faqes si GTMetrix dhe Pingdom. Kam provuar shpejtësi të lartë jo vetëm një herë, por e kontrollojmë më shpesh dhe konstatojmë se ato janë në përputhje me shpejtësinë.

Pra, pyetja është se çfarë bëjnë ata për shpejtësinë më të lartë se të tjerët nuk janë? Para së gjithash, ata përdorin disqet SSD edhe në Ndarjen e Ndarur për operacionin që të ekzekutohet më shpejt në krahasim me disqet tradicionale.

speed-copy

Për më tepër, ata përdorin teknologjinë SuperCacher e cila është në dispozicion me të gjitha planet përveç

StartUp. Teknologji SuperCacher përbëhet nga tre shtresa; shtresa e parë kopjon përmbajtjen statike si imazhet, skriptet, etj. dhe i vendos ato në memorjen RAM kështu që herën tjetër këto përmbajtje ngarkohen nga memorja RAM e cila është shumë e shpejtë në krahasim me ngarkimin nga hard disqet e serverit.

Shtresa e dytë që caching query nga baza e të dhënave dhe ruajini ato në RAM si rezultat i të cilave nëse kërkohet përsëri e njëjta pyetje, atëherë rezultatet shfaqen menjëherë. E fundit është shtresa Dinamike e cila ruan të gjithë faqet e faqes suaj të internetit që me siguri do të ulë ndjeshëm kohën e ngarkesës së përmbajtjes.

Një teknologji tjetër që ata po ofrojnë është CloudFlare CDN brenda cPanel e cila është përdorur për të ruajtur përmbajtjen e faqes tuaj në qendrat e ndryshme të të dhënave mbi kufijtë gjeografikë. Kështu që kur një vizitor i afrohet faqes tuaj të internetit ajo ngarkon përmbajtjen nga qendra më e afërt e të dhënave tek përdoruesi.

CloudFlare është shërbimi më i mirë falas kur bëhet fjalë për optimizimin e faqes tuaj për një shpejtësi të jashtëzakonshme. Nëse shqetësimi juaj kryesor ka të bëjë me shpejtësinë e sitit ose të përjetoni shpejtësi të ulët me kompani të tjera pritëse, atëherë duhet ta provoni me siguri këtë.

Rikthim falas

A i konsideroni kopjet rezervë të faqes në internet si një faktor të rëndësishëm? Farë do të bëni nëse faqja juaj është hakuar ose komprometuar? Ju duhet të keni një shërbim rezervë për të ruajtur përmbajtjen tuaj.

Ka zhvillues të ndryshëm dhe programues që ndërtojnë Temat dhe shtojcat për t’ju ndihmuar të arrini funksionet e dëshiruara në faqen tuaj të internetit. Por ndonjëherë një plugin ose temë mund të shkatërrojë faqen tuaj të internetit dhe ta bëjë atë plotësisht të paarritshëm.

Për të kapërcyer këtë situatë marrja e rezervës do të jetë një jetë shpëtimtar. Për një shërbim rezervë premium, blogerët / webmasterët duhet të shpenzojnë 5 ~ 30 dollarë në muaj. Por SiteGround, ndryshe nga shumë hoste të tjerë, ofron kopje rezervë të përditshme falas për të gjitha planet.

Kështu që në rastin e ndonjë problemi serioz mund ta riktheni me lehtësi të gjithë faqen shpejt. Ata bënë një kopje të të dhënave tuaja në një StartUp, por në të gjitha planet e tjera më të larta ata bënë 30 kopje. Do të thotë të mos shqetësoni më humbjen e të dhënave.

Menaxhuar WordPress Hosting

Një tjetër ofertë shumë tërheqëse që mund të heqë klientët në WebP Menaxhuar WP SiteGround. Këtu vini re se kjo nuk ofrohet nga disa kompani të tjera pritëse dhe zakonisht kushton më shumë sesa pritja tradicionale.

Pra, çfarë do të thotë nga Hosted WordPress i Menaxhuar?

Për një të ri, do të duhet kohë të dini se si të siguroni uebfaqen e wordpress si duhet? Si të bëni azhurnime dhe rezervime ditore? Si të ruani shpejtësinë?

Zgjidhja është menaxhuar WordPress Hosting. Në këtë, kompania administron të gjitha këto aspekte si sigurinë, shpejtësinë, rezervimin, etj. Tani nuk do të duhet të shqetësoheni për asgjë, thjesht të përqendroheni në përmbajtjen tuaj, sepse të gjitha gjërat e tjera bëhen dhimbja kryesore e kompanisë.

siguri

Ju duhet të siguroni uebfaqen tuaj sepse tani siguria e një dite është çështja kryesore. Hakerët janë gjithmonë në kërkim të vrimave të sigurisë dhe çdo vit mijëra faqe në internet të hakuar nga hakerat vetëm sepse njerëzit nuk po i kushtojnë shumë vëmendje sigurisë së faqes. Ju mund të shihni videon se si SiteGround siguron faqet e internetit dhe bloget tuaja. Ju lutemi shikoni;

Për shqetësime të sigurisë, kompania bën rezervat ditore, monitoron për të identifikuar vrimat e sigurisë, azhurnimet, ofron shtojcat, etj. Llogaritë janë të izoluara edhe në pritjen e përbashkët, kjo do të thotë nëse një llogari pritëse është e hakuar ose e prekshme për shkak të ndonjë arsye llogarie të tjera nuk do të preken.

Yeardo vit ata shtojnë shumë rregulla në murin e zjarrit për të mbrojtur WordPress dhe platformat e tjera gjithashtu. Ekipi i sigurisë së kompanisë lëshon shumë kohë sigurie për të siguruar sigurinë e duhur.

Për më tepër, sistemi i tyre i Parandalimit Spam filtron të gjitha postat elektronike hyrëse dhe dalëse pasi është shumë e thjeshtë për të përhapur dobësitë përmes postave elektronike. Kështu që, në fund të fundit, nëse ndonjë prekshmëri ndikon në llogarinë tuaj të pritjes pasi mashtroni të gjitha shtresat e sigurisë (që është pothuajse e pamundur), atëherë kompania ju siguron një lehtësi falas të rezervave ditore për të gjitha planet; në atë rast, ju lehtë mund të rivendosni brenda një çështje të disa klikimeve.

cPanel 

SiteGround bëri panelin e tij të personalizuar për të menaxhuar llogarinë tuaj të hostimit në internet, besoni apo jo, paneli i tyre me porosi është mënyra e thjeshtë për t’u përdorur ashtu si cPanel. Ata do të zhyten shpejt në të ardhmen.

CPanel i ofruar nga kompania është shumë e thjeshtë për të menaxhuar me lehtësi llogarinë pritëse. Cili është roli i cPanel? Duke përdorur cPanel, ju mund të menaxhoni postë elektronike, domene, nënfusha, menaxher skedar, statistika të ndryshme, llogari FTP, baza të të dhënave rezervë dhe shumë më tepër. Ata e bënë panelin më miqësor për mirëkuptim.

Për më tepër, ju mund të rregulloni cPanel. Kompania është partneri i mjeteve të palëve të treta si Softaculous, SpamExperts, etj. Për të rritur përvojën e klientit. Kompania zhvilloi disa mjete të veta unike si azhurnimet Auto, SuperCacher, etj. Për t’i bërë shërbimet më të besueshme. Gjithashtu, ju mund të transferoni faqen e internetit nga një host tjetër në SiteGround pa ndonjë kosto.

Pa tarifa të fshehura

Tani, në këtë pjesë të rishikimit të SiteGround do të diskutoj nëse ato tarifojnë ndonjë tarifë të fshehur?

Epo, ato janë shumë transparente dhe tregojnë qartë çdo detaj për planet e tyre. Kur klikoni në listën e krahasimit ose detajet e planit, lista krahasuese tregon të gjitha planet ku të gjitha tarifat dhe përqindjet shprehen shumë qartë. Ju mund të rrëmbeni informacionin thjesht duke lëvizur miun mbi çdo përmbajtje në listë.

Gjithashtu, ata po tregojnë në pjesën e mbështetjes përparësitë që ju janë dhënë, sipas planit që ju zgjidhni. Ata po tregojnë gjithashtu kohën e shërbimit të tyre gjatë gjithë muajit dhe vitit në faqen e tyre të internetit. Pra, të ndjehen të lirë gjatë blerjes dhe lexoni informacionet para se të zgjidhni një plan.

Kufizimi i përdorimit të SiteGround

Kështu që, unë kam ndarë të gjitha tiparet që ato ofrojnë, por presim që ka edhe të meta, le të flasim.

Vizitorë të kufizuar

Për dallim nga kompanitë e tjera pritëse, planet e SiteGround (Shared and WP Menaxhuar) janë të kufizuara në një numër të caktuar vizitorësh në muaj. Numri i vizitorëve ndryshon nga një plan në tjetrin.

Plani themelor është plani StartUp i cili lejon 10,000 vizitorë në muaj. Kjo është një sasi e vogël e vizitorëve, por këta numri të vizitave është i përshtatshëm për një blog shumë të ri dhe uebfaqe të vogla.

Nëse do të filloni një blog të ri, atëherë do të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme për të filluar me SG. Pra, ndërsa blerjen e planit zgjidhni atë me mençuri sipas kërkesave tuaja, mos shkoni për plane më të mëdha.

Ju mund të blini planin “StartUp” me vetëm 3,95 $ në muaj për shkak të 60% zbritje duke përdorur lidhjen tonë ekskluzive ndërsa ky plan normalisht kushton 9,95 $.

i kushtueshëm

SiteGround është pak e shtrenjtë kur e krahasojmë në bazë të ruajtjes, faqet e internetit për të pritur dhe lejuar vizitorët në muaj. Shumë kompani të tjera pritëse ofrojnë më shumë hapësirë ​​ruajtjeje si 50 GB ose 100 GB në planet e tyre themelore, por SiteGround ofroi vetëm 10 GB.

Përvec disa ndërmarrjeve u jepet një bandë e pakufizuar me çmime relativisht të ulëta. Nëse çmimi me të vërtetë ka rëndësi në rastin tuaj, atëherë ka shumë kompani të tjera pritëse si psh InMotion (Shërbimi ynë i rekomanduar i WordPress-it) përndryshe SiteGround është një zgjedhje solide për të zgjedhur.

Pra, është e qartë se çmimet janë pak të larta, por ato janë shumë efikase në ofrimin e shpejtësisë, Uptime, Sigurisë dhe mbështetjes që i bën ata të kushtueshëm.

Magazinimi i kufizuar

Nëse e krahasonim hapësirën e ruajtjes me kompanitë e tjera pritëse, atëherë është pak më e ulët. Por Magazinimi mund të mos jetë problem në rast të blogut / uebfaqes së tipit përshkrues.

Sipas natyrës përshkruese, nënkuptojmë nëse blog-u juaj bazohet kryesisht në përmbajtjen e tekstit, hapësira e ofruar nga kompania në “planin fillestar” është e mjaftueshme.

Por mund të jetë problem nëse e përdorni për të ngarkuar programe kompjuterike dhe përmbajtje të ngjashme me më shumë hapësirë. Pra, nëse jeni i ri, atëherë plani StartUp është i përshtatshëm për pothuajse të gjitha llojet e faqeve të internetit dhe kur trafiku juaj rritet, atëherë zhvendoseni në planin më të lartë.

Përmbledhje e Planeve të Pritjes së SiteGround

Le të flasim për planet pritëse të SG. Aktualisht, SiteGround ofron tre plane StartUp, GrowBig dhe GoGeek në kategorinë e pritjes dhe fjalëve të WordPress.

Kështu që, unë do të ndaj vetëm informacione të hollësishme rreth këtyre planeve (hostimi i përbashkët). Paketat e përbashkëta dhe të WP Hosting janë të përshtatshme për të gjitha CMS kryesore si WordPress, Joomla, Drupal, etj. Dhe gjithashtu për faqet e trafikut mediokër. Nëse faqja juaj po merr shumë trafik, atëherë VPS ose serveri Dedikuar do të jenë të përshtatshme për ju.

StartUp

Shtë një plan shumë themelor i cili aktualisht është në dispozicion me 3,95 $ / muaj për shkak të 60% zbritje me kohë të kufizuar. Ky plan është i përshtatshëm për një blog me madhësi mesatare ose një faqe interneti biznesi pasi ky plan lejon vetëm 10,000 vizita në muaj.

planin e fillimit të përbashkët të faqes në sit

Ndërsa blerja e këtij plani mbani në mend se ju mund të strehoni vetëm një faqe në internet. Karakteristikat thelbësore janë:

 • Serverët e aktivizuar HTTP / 2
 • Email të pakufizuar & DBS
 • 24/7 Mbështetje teknike
 • Ruajtja e SSD 10 GB
 • 10k vizitorë mujorë
 • Le të Encrypt SSL
 • Rezervim falas ditor
 • Setup falas & transferim
 • Ndërtues falas i faqes në internet
 • cPanel & Qasja në SSH
 • CloudFlare falas CDN
 • Pafund SQL DB im
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave

GrowBig

Ndërsa blogu ose faqja juaj e internetit rritet, mund të zhvendoseni në atë më të lartë, siç është paketa GrowBig. Ky plan ju lejon të pritni shumë faqe në internet. Ky plan është gjithashtu i përshtatshëm kur keni shumë faqe në internet me trafik mesatar dhe përfshin teknologjinë SuperCacher me tre nivele.

Paketa pritëse e site-it GoBig

Plani lejon 25000 vizita në muaj. Në rregull, ky plan është në dispozicion me 14,95 $, por tani për shkak të 45% zbritje, ju mund ta kapni atë me vetëm 7,95 $. Ky plan përfshin të gjitha tiparet thelbësore duke përfshirë ato premium:

 • Mbështetje teknike mbi bazën e përparësisë
 • Teknologji Ekskluzive SuperCasher
 • 20 GB Ruajtje e të Dhënave
 • Mirë për vizitorët mujor 25k
 • Mund të presësh shumë faqe interneti
 • Mbështetje teknike Premium 24/7
 • Shpejtësi e shpejtë e serverit
 • Baza e të dhënave të pakufizuar MySQL
 • Migrim falas në internet
 • Wildcard SSL falas një vit
 • Instaluesit e Aplikacioneve Falas
 • Rezervime ditore
 • 30 kopje rezervë

GoGeek

Nëse keni para dhe kërkoni për host me performancë të lartë, atëherë zgjidhni “GoGeek”. Ky plan është për faqet e internetit të trafikut të rëndë pasi kjo lejon 100,000 vizita në muaj.

Ky plan gjithashtu vjen me teknologjinë SuperCacher të tre shtresave. Sipas kompanisë, ka pak përdorues në secilin server që ndajnë burimet.

Në mënyrë tipike ky plan kushton 29,95 dollarë, por tani ai është në dispozicion me 60% zbritje, kështu që shuma bëhet 11,95 $. Kjo është arsyeja pse mos e humbni vetëm klikimin në lidhje dhe kapeni para se të bëhet vonë.

Paketa pritëse e GoGeek Siteground

Ky plan përfshin veçori thelbësore dhe premium të tilla si:

 • Mund të presësh faqe interneti të pakufizuara
 • Pajtueshmëria Falas PCU
 • Opsion stagging për WordPress dhe Joomla
 • Trafiku dhe Baza e të dhënave e pashlyer
 • cPanel dhe SSH
 • Llogaritë falas të postës elektronike
 • 24/7 Mbështetje teknike me përparësi
 • SuperCacher për Shpejtësi të Lartë
 • 1 vit pa pagesë WildCard SSL
 • 30 kopje rezervë
 • 1-Klikoni Krijimi i repit Git
 • Ndërtues falas i faqes në internet
 • 30 GB Hapësirë ​​në internet bazuar në SSD
 • Sistemi ditor rezervë falas
 • 30 ditë opsion për kthimin e parave

Veglat e skenimit Geeky për Joomla dhe WordPress që ju mundësojnë të provoni ndryshimet përpara se të paraqisni materialin në internet.

Pajtueshmëria Falas PCI: Kjo certifikatë siguron standardet e sigurisë e cila është e nevojshme në rastin kur faqja juaj e internetit pranon kartat e kreditit dhe ndihmon për të ruajtur një mjedis të sigurt.

përfundim

Nëse jeni duke kërkuar për web hosting me shpejtësi të lartë, kohën e duhur dhe mbështetje të shpejtë, atëherë blini SiteGround pa asnjë dyshim. Gjë për të mbajtur mend është të presim çmimet dhe kufizimet e paketave.

Përveç çmimeve dhe kufizimeve, ata po ofrojnë një mori karakteristikash falas. Nëse keni një uebsajt me trafik masiv, atëherë SiteGround është më i miri.

Sipas këndvështrimit tonë, çmimet janë të përshtatshme, sepse ato po japin shumë. Pra, nëse çmimi nuk ka rëndësi për ju, atëherë shkoni për SiteGround.

Për më tepër, aktualisht, ata po ofrojnë 60% zbritje në planin StartUp, kështu që çmimet janë pothuajse të barabarta me planet e tjera të kompanisë pritëse me kosto të ulët, thjesht klikoni në lidhjen më poshtë dhe kapni zbritjen e madhe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map