BlueHost vs HostGator 2020 [Shpejtësia, Uptime dhe Karakteristikat e Rishikuara]

0

A jeni i hutuar ajo që duhet të zgjidhni nga BlueHost vs HostGator?


Krahasimi BlueHost vs HostGator

Për shkak se këta dy njihen si ofruesit e besueshëm dhe të lirë të hostimit të WordPress për të krijuar një faqe në internet duke përdorur çdo CMS të madhe të tilla si Joomla, Drupal, ose WordPress. Dhe kjo është arsyeja pse njerëzit duken të hutuar kur bëhet fjalë për të zgjedhur njërën prej tyre. Të dy hostet ofrojnë plane pritëse pothuajse me të njëjtat çmime dhe përfshijnë të gjitha karakteristikat thelbësore të tilla si cPanel, instalues ​​me 1 klik, versionin e fundit të PHP dhe llogaritë e postës elektronike, etj..

Faktet e Shpejta – Rishikimi BlueHost vs HostGator

Të dy BlueHost dhe HostGator janë në pronësi të EIG (Endurance International Group). Grupi gjithashtu fitoi shumë emra të tjerë të mëdhenj në industrinë e pritjes dhe është në partneritet me WordPress.com, SiteLock dhe Comodo, etj.

  • BlueHost u mor nga EIG në 2010.
  • HostGator u përvetësua nga EIG në 2012.

Përmbledhje e shpejtë e BlueHost vs HostGator

BlueHost është renditur si një nga ofruesit e rekomanduar në Wordpres.org. Kompania është shumë e famshme për shkak të çmimeve të saj ekonomike dhe kjo është arsyeja pse organizoi mbi 2M faqe në internet. Gjithashtu, ata ofrojnë mundësi të ndryshme të ndryshueshme, të tilla si cloud, të dedikuar, dhe host VPS.

Nga ana tjetër, HostGator është gjithashtu një lojtar i madh dhe punëson më shumë se 500 punonjës. Tani ata po administrojnë më shumë se 8 milion emra domainesh dhe 400,000 klientësh në të gjithë botën. Për më tepër, ata gjithashtu ofrojnë zgjidhje të shumta pritëse me një etiketë çmimesh shumë të arsyeshme.

Bluehost

Hostgator

Pra, këtu ne vijmë me krahasimin BlueHost vs HostGator për të bërë më të lehtë për ju të vendosni. Dhe jemi të sigurt se në fund të artikullit do të keni mundësi të zgjidhni këtë konfuzion dhe të dilni me atë më të mirën.

BlueHost vs HostGator Krahasimi: Kush do të fitojë betejën?

reputacion

Ekziston një përzierje e reagimit të përdoruesit në lidhje me këta dy ofrues, por ne shohim që BlueHost është pak më i njohur se HostGator. Mund të ketë ndonjë arsye të mundshme si psh BlueHost rekomandohet zyrtarisht nga WordPress dhe gjithashtu nga shumë blogerë me ndikim.

Gjithashtu, BlueHost ka një reputacion të shkëlqyer në mesin e blogerëve dhe webmasterëve që thjesht duan të fillojnë një blog. Ndërsa nga ana tjetër, shumë ankohen se HostGator përpiqet të ngatërrojë newbies me taktikat e tyre upsells.

Kishte një kohë kur HostGator konsiderohej si një nga ofruesit e shkëlqyer të shërbimeve, por tani shumë përdorues nuk janë të kënaqur me cilësinë e tyre, veçanërisht me mbështetjen e klientëve. Ndërsa ka një luhatje të paditur në cilësinë e shërbimeve të BlueHost. Pra, ne shkojmë për BlueHost kur bëhet fjalë për reputacionin.

Fituesi: BlueHost

uptime

Ju duhet të siguroheni që faqja juaj e internetit të mos bjerë poshtë shpesh, sepse kjo mund të shkatërrojë reputacionin e faqes tuaj. E vërteta virulente është që koha e humbjes nuk mund të eliminohet plotësisht. Por kjo mund të zvogëlohet duke pritur faqet në ofruesit e pritjes së cilësisë.

BlueHost ofron një kohë të qëndrueshme. Llogaria që ne po përdorim performon me kompetencë. Deri më tani nuk kemi hasur në asnjë prej incidenteve kur kohëzgjatja mesatare e tyre bie nën 99.9% në kohën e duhur. Këtu janë statistikat e Uptime të marra nga roboti Uptime m i vëzhgimit në l.

BlueHost Uptime

UptimeTest BlueHost Hosting

Në anën e kundërt, HostGator gjithashtu performon shumë mirë dhe arrin të kryejë 100% Uptime në disa muaj, por atyre u mungon konsistenca.

Aktualisht, ata janë duke bërë mirë pasi ju mund të shihni foton më poshtë e cila dëshmon se ato janë 100% gjatë 7 ditëve të fundit. Por kur bëhet fjalë për 30 ditë periudhë monitorimi kohëzgjatja mesatare bëhet 99.98%. Dhe nëse flasim për periudhën para 30 ditësh, atëherë do të ndeshim edhe 2 joproduktive 1 do të zgjasë 1 minutë, dhe 2-të mban faqen tonë poshtë për 3 minuta.

Edhe pse këto janë joproduktive të vogla, por në tërësi, kjo bëhet një joproduksion serioz.

HostGator Uptime

UptimeTest HostGator Hosting

Po, gjithmonë ekzistojnë mundësi të joproduktive me çdo ofrues të pritjes, por sipas statistikave tona me kohë të BlueHost vs HostGator BlueHost është fituesi i dukshëm.

fituesi: Bluehost

Bluehost

Hostgator

shpejtësi

Ju urreni të prisni? Askush nuk e pëlqen atë që shfletuesi i tyre thjesht mban ngarkimin e faqes dhe përfundimisht ngarkesën e faqes me përmbajtje të thyer. Nëse serverët marrin një kohë më të lartë për të ngarkuar faqen, kjo do të thotë shpejtësi të ulët dhe kështu shkakton një rënie të trafikut. Dhe kur nuk ka trafik, cili është qëllimi i mirëmbajtjes së uebfaqes. Pas mbarimit të kohës, shpejtësia është elementi tjetër i domosdoshëm që duhet të merrni parasysh.

Të dy kompanitë janë shumë afër njëra-tjetrës kur krahasojnë statistikat e shpejtësisë

Testi i Shpejtësisë BlueHost

Testi i Shpejtësisë së Pingdomit BlueHost

Testi i Shpejtësisë së HostGatorit

Testi i Shpejtësisë së Pingdom HostGator

Përmbledhja e statistikave shpjegon që të dy ngarkojnë më shumë faqen nën 1 sekondë. Por ndonjëherë faqja e cila është pritur në Serverat HostGator marrin midis 800 – 1500 ms. Kohëzgjatja është ende e respektueshme, por ulja e kohës së ngarkesës nënkupton që ngarkesa e faqes shpejt shpejt, kështu që është më e mira për faqen tuaj.

Faqja e pritur në serverin BlueHost ka më shumë madhësi faqesh sesa HostGator, por gjithsesi ngarkon më shpejt sesa HostGator.

fituesi: Bluehost

Testi i ndikimit të ngarkesës

Duke bërë testin e ngarkesës, ju mund të gjykoni cilësinë e serverave. Për të parë nëse të dy kompanitë ofrojnë një pritje të qëndrueshme dhe të besueshme në internet, ne përdorim një mjet të famshëm të njohur si LoadImpact.

Me ndihmën e këtij mjeti, ne dërgojmë përdorues virtualë në të dy faqet e hostuara në serverët HostGator dhe BlueHost.

Thjesht kontrolloni më poshtë statistikat për të gjetur hostin më të mirë në internet.

Statistikat e HostGator tregojnë se deri në 30 përdorues virtual rezultatet janë mjaft të kënaqshme dhe koha e ngarkesës kryesisht mbetet nën 630ms. Por pas kësaj serveri tregon një sjellje të paqëndrueshme dhe koha e ngarkesës u rrit deri në 16sec.

Statistikat e ngarkesave të hostGatorit

Serveri HostGator i Testit LoadImpact

Statistikat e LoadImpact të BlueHost

Sipas statistikave të BlueHost, fillimisht serveri i tyre merr pothuajse 950ms, por pas kësaj, serverët luajnë mjaft mirë duke zvogëluar kohën e ngarkesës. Duke vëzhguar mund të shihni që kryesisht koha e ngarkesës në sit mbetet nën 900ms dhe ka vetëm raste të rralla kur goditi 1 sek. Ju gjithashtu mund të shihni konsistencën në përputhje me kohën e ngarkesës.

Pra, kjo do të thotë që prishësit BlueHost mund të menaxhojnë trafikun në mënyrë efikase edhe kur ka më shumë numër përdorues aktiv.

Test LoadImpact Hosting BlueHost

fituesi: Bluehost

Shërbime mbështetëse

Po në lidhje me politikën e mbështetjes së host-it? A ofrojnë ndihmë teknike 24/7? Kjo është një fushë që është më e rëndësishmja si për fillestarët ashtu edhe për ekspertët.

Të dy kompanitë ofrojnë 24/7 Live Chat, Telefon, Email, sistemin e biletave dhe një bazë njohuri me plot artikuj. Por a janë ata të dy shpejt?

Shërbimet e mbështetjes BlueHost janë më të shpejta se HostGator. Kurdo që kemi nevojë për ndihmë ose disa informacione, ne fillojmë një bisedë live dhe lidhemi nën 5 – 7 minuta.

Por kur flasim HostGator Biseda live është e tmerrshme. Ju filloni një bisedë live në mënyrë që të merrni përgjigjen shpejt. Por mesatarisht ato zgjasin pothuajse 10 – 40 minuta dhe madje ndonjëherë ju duhet të prisni pothuajse një orë. Supozoni se doni më shumë burime ose faqja juaj duke përjetuar ndonjë gabim, dhe keni nevojë për ndihmë në bazë të menjëhershme, por ata thjesht po flenë. Shtë një shenjë se “Pa kujdes për klientët”.

Fituesi: BlueHost

Bluehost

Hostgator

Karakteristikat e Hosting-it vs BlueHost Hosting

Hapsirë ruajtjeje

Pra, sa ju nevojitet hapësira e ruajtjes për të ruajtur përmbajtjen e faqes? Një faqe interneti e thjeshtë e informacionit zakonisht nuk kishte shumë hapësirë. Ofertë BlueHost 50GB ruajtje në planin themelor ndërsa HostGator etiketonte ruajtjen e tyre si “Të pakufizuar”.

Pafund do të thotë se nuk ka kufi, por kur kompania mendon se faqja juaj po konsumon më shumë burime, atëherë ata do t’ju njoftojnë për të azhurnuar planin. Në mënyrë tipike kur një ofrues thotë i pakufizuar ose i pa-matur, do të thotë pothuajse 100 GB. Por përdoruesit e HostGator mund të ngarkojnë përmbajtje deri në 200 GB lehtë, dhe pas kësaj, ata mund të kenë nevojë për të përmirësuar.

Fituesi: HostGator

Bandwidth

Bandwidth është transferimi i të dhënave kur secili vizitor viziton faqen tuaj. Mund të themi gjithashtu se numri i vizitorëve që faqja juaj mund të mbajë. Nëse nuk jeni jashtë brezit, askush nuk është në gjendje të vizitojë faqen tuaj.

Por nuk ka shqetësime sepse të dy BlueHost dhe HostGator ofrojnë një bandë të paketuar në të gjitha planet.

Fituesi: lidhëse

Llogaritë e postës elektronike

Një llogari me email me emrin e markës duket më profesional dhe ju jep më shumë kontroll.

Kjo është arsyeja pse të zgjidhni një ofrues që ju lejon të krijoni numrin e llogarive të postës elektronike. BlueHost lejon deri në 5 llogari të postës elektronike dhe 100 MB deponim në çdo llogari. Kjo është sasi e mjaftueshme sepse kryesisht faqet e internetit të nivelit individual kanë një ose dy adresë e-mail për të mbetur në kontakt me vizitorët e tyre.

HostGator ofron numrin e pakufizuar të llogarive të postës elektronike në të gjitha planet e tyre të cilat u japin atyre një fitore të qartë mbi BlueHost në këtë raund. Këtu vini re se të dy ofruesit e pritjes mbështesin postën në internet, POP dhe IMAP.

Fituesi: HostGator

Bluehost

Hostgator

Paneli i kontrollit

Një panel i komplikuar i prapambetjes jo vetëm i zymtë për të operuar, por edhe harxhon kohën e vlefshme. Nuk ka rëndësi se nëse kompania ofron panelin e saj të prodhuar ose industrinë standarde cPanel por çështja është, duhet të jetë e lehtë për tu kuptuar.

Të dy ofruesit ofrojnë cPanel i cili është shumë i zakonshëm në treg për shkak të natyrës së tij intuitive.

Paneli i Kontrollit BlueHost

Paneli i Panelit të Kontrollit BlueHost

Paneli i Kontrollit HostGator

Paneli i Kontrollit të Panelit të Kontrollit HostGator

Pra, nëse jeni duke përdorur cPanel, atëherë kalimi në BlueHost ose HostGator nuk shkakton konfuzion. Sinqerisht, BlueHost cPanel është më i gjallë dhe përfshin mjete WordPress. Sepse të dyja ofrojnë cPanel kështu që kjo është një kravatë.

Fituesi: lidhëse

[Shënim: Personalisht ne e duam panelin e kontrollit BlueHost më shumë sesa HostGator.]

Bluehost

Hostgator

Instaluesi i aplikacionit

Kanë shkuar ditët kur ju duhet të mësoni komanda për të instaluar aplikacionin në internet (skriptin) si WordPress. Tani të gjithë ofruesit më të mirë të pritjes së WordPress kanë prezantuar Instalues ​​me 1 klik që lejon instalimin e shpejtë. Sshtë vetëm një çështje e disa klikimeve.

Jo vetëm WordPress të dy hostet e internetit ofrojnë skripte të shumta si Joomla, Drupal dhe PrestaShop, etj. për të kryer lehtësisht instalimet.

Fituesi: lidhëse

Versioni PHP

PHP është gjuha më e famshme e programimit dhe mbulon pothuajse 82% faqe në internet. Pra, sa është e rëndësishme për ju që të zgjidhni një kompani që mbështet versionin e fundit të PHP?

Përgjigja është e thjeshtë, versioni i fundit i PHP siç janë 7.0, 7.1 mund të përmirësojë ndjeshëm shpejtësinë e faqes. këtu mund të mësoni më shumë rreth PHP.

Të dyja HostGator dhe BlueHost mbështesin më të fundit Versione. Sidoqoftë, mund të zbresësh në çdo version të vjetër siç janë 5.6 ose 5.4 gjithashtu.

Fituesi: lidhëse

Bluehost

Hostgator

Domainet e parkuar

Ju mund të mos e ndjeni domosdoshmërinë e fushave të parkuara që në fillim, por pasi të jeni të famshëm, atëherë kjo përdorni për të siguruar markën dhe trafikun gjithashtu. Për shembull, ju keni abc.com domain dhe merr një trafik të dukshëm. Po, nëse dikush krijon emrin e domain të ngjashëm me ju si abc.net? Mund të ketë një shans që ai / ajo të marrë disa nga vizitorët tuaj të mundshëm.

Domeni i parkuar ju siguron nga një lloj i tillë incidentesh. me Plani bazë BlueHost ju mund të parkoni 5 domene. Do të thotë nëse blini abc.net mund ta tregoni emrin e domain (abc.com) dhe sa herë që vizitori hapet abc.net ata automatikisht do të ridrejtohen në faqen tuaj (abc.com).

Por HostGator nuk ofroi asnjë mundësi për parkimin e domeneve në planin e tyre të Hatchling (themelor). Pra, nëse parkimi i domenit është i domosdoshëm i paraqitur në rastin tuaj, atëherë plani i kapjes së HostGator nuk është zgjidhje e mirë.

Fituesi: BlueHost

Migrimi i faqeve automatike

Migrimi i faqes vërtetoi një mundësi të përshtatshme kur menduat të zhvendosni blogun / uebfaqen tuaj nga ofruesi ekzistues në një tjetër. Mund të ketë arsye të shumta për migracionin siç është mungesa e opsioneve të shkallëzuara. Arsyeja tjetër mund të jetë që ofruesi ekzistues nuk është më një ofrues i cilësisë.

Pra, nëse doni të migroni nga ofruesi i vjetër në HostGator, atëherë thjesht plotësoni formularin e tyre të transferimit, dhe ata do të transferojnë të gjitha gjërat si bazat e të dhënave, përmbajtja dhe skriptet, etj me kosto zero. Mos harroni se ju keni të drejtë për migracionin automatik gjatë 30 ditëve të para të regjistrimit. Dhe pas 30 ditësh një administrator do t’ju ndihmojë vetëm.

Ndërsa nga ana tjetër, do të tronditeni kur e shihni këtë Pagesa BlueHost 149,99 $ për migracionin në sitet e automjeteve. Kështu që nëse doni të zhvendosni faqen tuaj në serverat BlueHost, atëherë më mirë bëni vetë. Ka shumë mësime në dispozicion në internet.

Fituesi: HostGator

Le të Encrypt SSL

Në fillim, SSL ishte pjesa e rëndësishme për faqet që merreshin me të dhënat personale të klientëve si emrat, adresën, numrat e kartave të kreditit, etj. Përdoret për të kriptuar personalin e përdoruesit duke zbatuar protokollet e sigurisë për përmirësimin e sigurisë dhe intimitetit.

Por tani ajo bëhet një pjesë e detyrueshme e çdo faqe në internet dhe blog-eve, nëse ju keni, blog-un e bazuar në përmbajtje ose një sit të tregtisë elektronike për shkak të njoftimit të fundit të Google. Si motorët e kërkimit (Google) u japin një avantazh të rangut faqeve me SSL.

BlueHost cPanel paraqitur me opsionin Encrypt të Let në të gjitha planet e tyre. Kjo i mundëson përdoruesit të aktivizojë SSL në vetëm disa klikime. Por HostGator deri më tani nuk prezantoi një tipar të tillë të automatizuar dhe të dobishëm (Le të Encrypt). Sigurisht, ato gjithashtu ofrojnë SSL për të gjitha planet e tyre, por ju duhet të bëni disa punë teknike për aktivizimin e kësaj dhe paguani tarifa shtesë.

Fituesi: BlueHost

Bluehost

Hostgator

Rikthim i të dhënave

Pasja e kopjeve rezervë është shpresa e fundit kur gjithçka rrënohet dhe nuk shihni ndonjë zgjidhje. Duke rivendosur një kopje rezervë, faqja juaj zhvendoset në një pozicion kur e krijuat kopjen e fundit. Kjo është arsyeja pse është e nevojshme të krijoni kopje rezervë. Ka shumë shërbime falas dhe me pagesë për të mbështetur të gjithë elementët e zgjedhur ose të zgjedhur të një faqe në internet.

Një mundësi krijimi rezervë e dhënë nga kompania pritëse së bashku me planin e dhënë zakonisht në panelin e kontrollit dhe nuk keni nevojë të instaloni ndonjë plugin.

BlueHost ofron shërbime rezervë falas dhe të paguara. Ju mund të konfiguroni shërbimin për të krijuar kopje rezervë ditore, javore dhe mujore. Për më tepër, nëse doni të shkarkoni kopjen rezervë në kompjuterin tuaj, atëherë mund ta bëni këtë përmes FTP. Gjithashtu, nuk ka asnjë tarifë për të rivendosur kopjen rezervë.

HostGator bën një punë të keqe këtu. Kompania thotë se ata ofrojnë kopje rezervë falas dhe, po, ata kanë të drejtë, por sa herë që dëshironi të rivendosni kopjen rezervë, ata paguajnë 15 dollarë. Seriozisht ?? Yah! Ne jemi seriozë. Pra, çfarë do të bëjmë me shërbimet falas që mund të bëjnë vetëm kopjen rezervë, por nuk lejojnë restaurimin falas?

Fituesi: BlueHost

Çmimeve

Pricemimi është një tjetër element shumë i rëndësishëm për t’u marrë parasysh sidomos për ata që kanë fonde të kufizuara. Ju duhet të siguroni që të merrni vlerë për paratë tuaja. Të dy kompanitë ofrojnë plane të përbashkëta, WordPress, VPS dhe dedikuar plane pritëse.

Emër i Lirë Domain

Emri i Domainit është një adresë në internet e çdo blogu ose sajti. Pa këtë, nuk mund të krijoni një Blog. Shumë nga ofruesit e pritjes ofrojnë këtë falas nëse blini një plan pritjeje. BlueHost gjithashtu ofron një emër domain falas, së bashku me web hosting. Ju nuk duhet të paguani as një qindarkë për vitin e parë.

HostGator nuk u ka ofruar emrin e domain falas klientëve të tyre. Kjo do të jetë pak më shumë për vitin e parë sesa BlueHost.

Fituesi: BlueHost

Bluehost

Hostgator

domains & Garda e Intimitetit

Po sikur të blini vetëm emrin e domain? Edhe pse ka disa regjistrues të tjerë më të mirë të domain, por BlueHost dhe HostGator janë gjithashtu një konsideratë e jashtëzakonshme. Ekziston një ndryshim i vogël midis çmimeve të tyre.

BlueHost tarifon $ 11,99 për një domen .com ndërsa HostGator e ofron atë në 12,95 $. Por historia nuk ka mbaruar ende. Pas një viti BH kushtoi 15,99 $ ndërsa HG kërkon 15 dollarë për rinovim. Pra, nëse shkoni në BH, atëherë mund të kurseni gati një dollar për një herë, por të paguani më shumë në rinovime në krahasim me HG.

Mbrojtja e intimitetit të domenit është një shtesë që fsheh informacionin tuaj privat si adresa e emailit etj për t’ju shpëtuar nga emailet me qëllim të keq dhe kompanitë e marketingut. Por këtu vini re se nuk është një shtesë e detyrueshme. Pra, nëse doni ta aktivizoni këtë, atëherë BlueHost e ofroni atë në 11,88 dollarë ndërsa oferta HostGator në 12,95 $.

Për vitin e parë do të kurseni gati 2 dollarë kur blini një domen dhe mbrojtje të intimitetit nga BlueHost dhe në rinovimet, do të kurseni disa cent. Sepse ndryshimet janë të vogla kështu që kjo është një kravatë e qartë.

Fituesi: lidhëse

Web Hosting

BlueHost ofron 3 plane pritje në internet në kategorinë e përbashkët. Nuk ka asnjë ndryshim në kosto në këtë kohë të dy çmimet e ofruesit janë të njëjta përveç planeve themelore. Në planin e tyre themelor, BlueHost ofrojnë 1 emër domain falas, 50 GB hapësirë ​​ruajtje (më shumë se sa duhet) dhe bandë të bandës së pa matur. Ju mund të strehoni një domen në këtë plan. Kjo është shumë e përshtatshme nëse doni të organizoni një blog të vogël personal.

HostGator ofron ruajtje dhe gjerësi të bandës së pakryer në planin e tyre të tërheqjes, por të kufizuar për të pritur një emër domain. Për dallim nga BlueHost, ata nuk ju japin një domen falas për vitin e parë për blerjen e llogarisë së pritjes.

Përveç planit themelor, nëse flasim për planet Plus (BlueHost) dhe Baby (HostGator), të dy janë mjaft të ngjashëm. Mund të presësh fusha të pakufizuara. Shtë përshtatja më e mirë për përdoruesit që planifikuan të krijojnë shumë faqe në internet në të ardhmen e afërt, pa shpenzuar para shtesë. Siç mund ta shihni, nuk ka ndonjë dallim të dukshëm midis planeve më të larta se ato themelore, kështu që ne do të lidhim këtë pjesë si më sipër.

Fituesi: lidhëse

Bluehost

Hostgator

Politika e rimbursimit

Politika e rimbursimit gjithashtu mund të përshkruhet si garanci e kthimit të parave. Një kompani mund të përpiqet vetëm të kënaqë të gjithë klientët e saj. Nuk ka asnjë garanci që nëse një përdorues është plotësisht i kënaqur dhe kështu tjetri. Këtu politika e rimbursimit hyn në lojë dhe kursen paratë tuaja.

Pas regjistrimit me BlueHost, mund të kërkoni rimbursim brenda 30 ditëve të para. Pra, nëse mendoni se shërbimet e tyre nuk janë të kënaqshme, atëherë me siguri merrni paratë tuaja. Këtu mbani mend se pas 30 ditëve nuk keni të drejtë të kërkoni rimbursim.

Ndërsa HostGator ndjek politikën e rimbursimit 45 ditë, kështu që do të thotë të keni më shumë ditë për të provuar shërbimet e tyre përpara se të merrni një vendim nëse do të kërkoni rimbursim apo jo?

Pra, të vendosni midis BlueHost ose HostGator në lidhje me garancinë e kthimit të parave, nuk është aq e vështirë të zgjidhni atë më të mirën. Nuk është goxha e lehtë?

Fituesi: HostGator

përfundim

Prandaj është koha për të nxjerrë një përfundim b / w BlueHost vs HostGator. Kur flasim për aspekte të tjera si SSL falas, atëherë BlueHost ka përparësi edhe ndaj HostGator. Për më tepër, BlueHost gjithashtu përfshinë rezervë falas, parkim domain, emrin e domain falas dhe panel kontrolli të mobiluar mirë në planin e tij më themelor.

Nga ana tjetër, HostGator siguron shumë karakteristika të tjera, si dhe llogari të pakufizuara të postës elektronike, nën-fusha, ruajtje më të lartë për postë elektronike, dhe 4500 modele falas në internet. Por, ata duhet të konsiderojnë SSL falas nga Let Encrypt pasi është e rëndësishme për SEO.

Ju mund ta merrni SSL Falas nga CloudFlare. Tashmë ne po përdorim SSL falas nga CloudFlare në disa prej blogeve tona, dhe pjesa më e favorshme është se nuk keni nevojë të mësoni ndonjë send teknik për zbatimin e tij. Këtu është një udhëzues i plotë për të mundësuar SSL falas të CloudFlare në faqet e internetit të mundësuara me WordPress.

Në përgjithësi, planet BlueHost janë të dizajnuara mirë, dhe ato e bëjnë disponueshmërinë maksimale të shërbimeve të tyre të shpejta në mënyrë më të efektshme, kështu që ne do t’ju sugjerojmë BlueHost.

Ne kemi besim se rishikimi ju jep gjithçka të qartë dhe nuk ka më konfuzion se cilin mund të zgjidhni midis BlueHost vs HostGator?

Bluehost

Hostgator

Nëse mendoni se harrojmë të mbulojmë ndonjë tipar kryesor që duhet të krahasohet, ju lutemi na tregoni në komente. Ne do të jemi më shumë se të lumtur të lexojmë sugjerimet dhe reagimet tuaja.

Nëse akoma keni nevojë për ndihmë dhe të hutuar rreth HostGator vs BlueHost, mos hezitoni të kontaktoni. Ne jemi gjithmonë këtu për t’ju ndihmuar të gjeni hostin më të mirë në internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map