Alternativa më e mirë e GoDaddy 2020: [# 1 është zbritje e pabesueshme + 47%]

0

Nëse jeni në kërkim të alternativave më të mira të GoDaddy, kjo do të thotë që nuk jeni të kënaqur me shërbimet e kompanisë. Dhe si mund të jetë dikush i kënaqur? Sepse nuk janë konsistente në shërbimet e tyre.


Konsumatorët shpesh ankohen për mbështetjen e klientit, kohën e duhur dhe shpejtësinë e tyre. GoDaddy është një organizatë shumë e madhe e cila ka pothuajse 4000 të punësuar dhe ofron një gamë të gjerë produktesh.

Për më tepër, kompania regjistroi një sasi të konsiderueshme (77 mln) fushash deri më tani – duke e bërë atë regjistrin më të madh të emrave të domain në botë. Por nuk është një mënyrë për të bërë biznes.

Pse Alternativa GoDaddy?

BBB qëndron për "Zyra më e mirë e biznesit", një vend ku ju mund të raportoni ankesat për kompanitë. Për më tepër, gradimi i lartë në BBB tregon që kompania merret profesionalisht me klientët e saj dhe klientët janë të kënaqur me shërbimet e kompanisë. Por ka gati 981 raport ankesash në BBB që tregon se GoDaddy nuk po përqendrohet në kënaqësinë e klientit.

Një arsye tjetër është se kompania nuk respekton vlerat etike dhe ka përdorur reklama seksuale e cila është me të vërtetë e parëndësishme për promovimin e shërbimeve. Nuk e kuptoj pse po përdorin llojet seksuale të reklamave? Ejani, është një kompani pritës dhe regjistrues domain. Për më tepër, në fillim të vitit 2011, CEO Bob Parsons në Zimbabve vrau një elefant të egër, i cili gjithashtu tregon se ndërmarrja nuk kujdeset për praktikat etike.

Arsyeja tjetër shumë e madhe për të thënë Mirupafshim me Godaddy është projekt-ligji SOPA. Një projektligj i cili është kundër lirisë së internetit dhe pothuajse të gjitha kompanitë kundër kësaj por GoDaddy e mbështeti fillimisht. Kur mijëra klientë u larguan nga shërbimet e kompanisë, atëherë ndërmarrja kthehet kundër SOPA vetëm për hir të biznesit të saj. Por gjëja është se ne nuk mund t’i besojmë GoDaddy. Cili është i njëjti lloj faturash që përcaktohet herën tjetër? Do të mbështesë përsëri GoDaddy?

Jo shumë e vjetër kur shërbimet e kompanisë të komprometuara së bashku me shërbimet e saj të pritjes, postës elektronike dhe domenit zbritën. Shumica e serverëve të kohës kanë rënë, shërbimet e këqija të mbështetjes bëhen tradita e tyre dhe ata nuk po përqendroheshin në cilësi.

Për më tepër, ata ndërtuan panelin e tyre të kontrollit për menaxhimin e sitit. Po, nuk është një arsye e madhe për të gjetur një host të ngjashëm me GoDaddy nëse nuk e dimë se paneli i personalizuar i bërë nga GoDaddy është me të vërtetë komplekse dhe lloj i çrregullt.

Ata janë duke u përpjekur të përmirësohen në një mënyrë më të mirë, por tani ka shumë ofrues të tjerë të pritjes dhe kompani domain që janë më të besueshme dhe të besueshme. Këtu do të diskutojmë disa nga alternativat kryesore dhe cilësore të Godaddy.

Alternativat më të mira të Godaddy të vitit 2020 për një host të besueshëm në internet dhe blerjen e domenit

1. InMotion Hosting – 56% zbritje + Hosting i besueshëm se GoDaddy

InMotion GoDaddy Alternative

Këtu është InMotion me panelin e tij të personalizuar dhe miqësor për klientët që u shërbejnë klientëve duke siguruar plane individuale për planin e pritjes në nivel biznesi. Kompania që ofron Zonat e Shpejtësisë Max për t’i bërë shërbimet e tyre më shpejt se të tjerët. Jo vetëm kjo, Integrimi i thjeshtë i aplikacioneve google, instaluesi 1-klikues për mbi 310 aplikim, siguria premium, kontrolluesi i spamit, gjuhë të ndryshme për kodim dhe gjithnjë e më shumë.

Të gjitha planet e hostimit, qoftë të aksioneve ose të VPS-ve ose të dedikuara, mundësohen nga pritja SSD (disqet e ngurta shtetërore) të cilat njihen për shpejtësinë e lartë të leximit dhe shkrimit. Nga ana tjetër, GoDaddy nuk përfshin disqet SSD në planet e saj dhe bazuar shumë në disqet tradicionale mekanike.

Keni frikë nga humbja e të dhënave? Mos u shqetësoni InMotion ofron lehtësira rezervë falas edhe në planet e saj themelore të cilat automatikisht ruajnë të dhëna dhe ju mund t’i riktheni ato sa herë që të keni nevojë me vetëm disa klikime. Prandaj, pse të paguani para shtesë në GoDaddy për kopjen e të dhënave.

Godaddy ofron vetëm 30 ditë gjatë të cilave ju mund të provoni shërbimet e tyre dhe nëse nuk i kënaqët me to, atëherë keni vetëm 30 ditë për të dërguar kërkesë për rimbursim. Por InMotion ju garanton 90 ditë garanci për kthimin e parave.

Një tjetër hap shumë mbështetës nga kompania është që ju të mund të rezervoni emrin e domain. Po, ndërsa blini një plan pritës përmes InMotion ju mund të zgjidhni një domen falas në datën e mëvonshme. Por në GoDaddy ju duhet të zgjidhni emrin në kohën e blerjes (nganjëherë ne nuk e kemi emrin në mendje). Kështu që me nxitim keni blerë fushën që nuk ju nevojitet.

Ekipi i ndihmës InMotion është shumë i ditur, i shpejtë dhe i disponueshëm 24/7. Ndërsa nga ana tjetër njerëzit janë duke u ankuar për shërbimet e ndihmës GoDaddy. Ne kemi testuar GoDaddy kohët e fundit dhe shohim që ato po përmirësohen, por prapë përgjigja nuk është aq e shpejtë sa InMotion.

Shikoni tiparet krahasuese:

Features

Në lëvizje

GoDaddy

Planet (Shumë Themelore)

Nisja

ekonomi

Faqja e internetit

2

1

Domain falas

po

po

Hapësira e diskut

i pakufizuar

100GB

SSD-së

po

jo

Bandwidth

i pakufizuar

i pakufizuar

Zonat me shpejtësi maksimale

po

jo

Rikthim falas

po

jo

Adresat e postës elektronike

i pakufizuar

100

Biseda live

po

jo

Kredia e reklamimit

$ 250

jo

Garancia e kthimit të parave

90 ditë

30 dite

Vizitoni InMotion

2. SiteGround – E shkëlqyeshme për një host të besueshëm

mbajtja e faqes në internet

SiteGround është një tjetër alternative shumë e mirë e GoDaddy. SiteGround ofron teknologji të përgatitur, mbështetje dhe plane më të shpejtë të mbajtjes në internet.

Qendrat e të dhënave të ndërmarrjeve janë të vendosura në tre kontinente të ndryshëm SH.B.A., Evropë dhe Azi-Paqësorë për të mundësuar shpërndarjen më të shpejtë të përmbajtjeve. Megjithëse GoDaddy gjithashtu përdor këtë metodë dhe duke përdorur serverë të vendosur globalisht, por një numër i madh i ankesave dhe statistikat tona nuk janë të kënaqshme. Nga ana tjetër, SiteGround përmbush qartë standardet e industrisë.

Kompania gjithashtu duke përdorur disqet SSD së bashku me teknologji të ndryshme të mrekullueshme të vetë-krijuara. SiteGround ofron SuperCacher, HTTP / 2, NGINX, Free CDN dhe PHP 7. SuperCacher ka ruajtur përmbajtjen e faqes në tre shtresa të ndryshme. Në radhë të parë përmbajtja statike pastaj Memcached dhe në fund ajo cached përmbajtjen Dinamike. Por pritja e GoDaddy ende nuk mbështetet për PHP-në e fundit dhe duke mos përdorur ndonjë teknologji të veçantë si SSD, shpejtësia e serverit NGINX etj etj..

GoDaddy nuk janë duke përdorur një qasje Pro-aktive për të gjetur problemet nëse ata atëherë pse ka kaq shumë zhurmë kundër tyre. Nga ana tjetër, monitorimi në vend i SiteGround parandalon gabimin dhe monitoron serverat në mënyrë pro-aktive. Pra, jo vetëm që ata rregullojnë gabimin, por përpiqen shumë për të eliminuar shkaqet para se ato të kthehen në situatë serioze.

Një tjetër mundësi tërheqëse është mekanizmi i Izolimit të Llogarisë. Në këtë nëse një llogari preket nga ndonjë virus ose malware, atëherë nuk do të prekë të tjerët. Accountdo llogari është plotësisht e izoluar nga të tjerët. Do të thotë që ju jeni plotësisht të sigurt.

SiteGround ofron kopje rezervë falas për të gjitha planet e saj, por siç e dini tarifën e GoDaddy për kopjimin e të dhënave. SiteGround kohët e fundit azhurnoi infrastrukturën e saj dhe duke pretenduar se ato tani janë 7 herë më shpejt se më parë. Kur krahasoni të dy kompanitë, do të jeni alternativa më e mirë e GoDaddy për të pritur faqet e internetit tuaj.

Features

SiteGround

GoDaddy

Planet (Shumë Themelore)

StartUp

ekonomi

Faqja e internetit

1

1

Domain falas

po

po

Hapësira e diskut

10 GB-SSD

100GB-tjerrje

SSD-së

po

jo

Bandwidth

10,000 vizita / hënë.

i pakufizuar

SuperCacher

po

jo

Rikthim falas

po

jo

Adresat e postës elektronike

i pakufizuar

100

Biseda live

po

jo

Kredia e reklamimit

$ 250

jo

Garancia e kthimit të parave

30 dite

30 dite

Vizitoni SiteGround

3. BlueHos t

bluehost i ngjashëm me perëndinë

BlueHost zotërohet nga grupi i mirënjohur EIG dhe duke përmbushur në mënyrë efektive nevojat e klientit të tij. Edhe kjo është çështje mbështetje ose performanca e falimentimit me sukses BlueHost. Për më tepër nëse do të përdorni WordPress, atëherë me kënaqësi do të dëgjoni se rekomandohet zyrtarisht nga WordPress.org.

GoDaddy dhe BlueHost ofron pothuajse të njëjtat lloje të veçorive por ekziston një ndryshim i madh në cilësinë e shërbimeve. Testet e shpejtësisë dhe të Uptime që kemi kryer janë në favor të BlueHost.

Nëse krahasojmë shërbimet mbështetëse të të dy kompanive, atëherë fituesi është BlueHost. Ekipi mbështetës ka njohuri dhe ka ekspertizë për t’u marrë me problemet. Gjithashtu ndërmarrja mirëmban një rezervë të videos, tutoriale, FAQ dhe artikuj të ndryshëm.

A e mbrojti GoDaddy çdo burim të llogarisë pritës? Jo, kompania nuk po përdor asnjë lloj teknikë për të shpërndarë burimet e serverit për çdo përdorues në mënyrë efikase. Por BlueHost mbron çdo burim të përdoruesit. Nëse një llogari konsumon më shumë burime sesa kufijtë, atëherë përkohësisht ajo do të zhvendoset në një server tjetër.

Nëse do të krijoni një sit të tregtisë elektronike, atëherë si njihen njerëzit me ofertat tuaja? Kjo alternative e GoDaddy ofron 150 dollarë për të reklamuar faqen tuaj në motorët e njohur të kërkimit. Kjo do të mundësojë që biznesi të jetë i njohur për njerëzit brenda asnjë kohe. Por GoDaddy nuk ofron ndonjë kredi reklamuese në ndonjë nga planin e saj të pritjes.

Nëse jeni në gjendje të shpenzoni pak më shumë para sesa plani i pritjes së GoDaddy, atëherë këtu është një ofertë e shkëlqyeshme. Zgjidhni planin BlueHost “Plus” i cili përfshin 200 dollarë kredi për marketing, ruajtje të pakufizuar, gjerësi bande, nënfusha & domenet e parkuara, llogaritë e postës elektronike dhe mund të presin faqe interneti të pakufizuara në një llogari të vetme pritëse.

Features

Bluehost

GoDaddy

Planet (Shumë Themelore)

themelor

ekonomi

Faqja e internetit

1

1

Domain falas

po

po

Hapësira e diskut

50GB

100GB

SSD-së

jo

jo

Bandwidth

pamatur

i pakufizuar

Mbrojtja e burimeve

po

jo

Rikthim falas

jo

jo

Adresat e postës elektronike

5

100

Biseda live

po

jo

Kredia e reklamimit

jo

jo

Garancia e kthimit të parave

30 dite

30 dite

Vizitoni BlueHost

4. A2Hosting – Shërbim Hosting me Shpejtësi të Lartë

a2hoting

Një tjetër alternativë e shkëlqyeshme e GoDaddy është A2Hosting që ofron mbështetje dhe performancë të shkëlqyeshme. Kompania gjithashtu ofron mjet të krijuar në shtëpi si përshpejtuesi i faqes A2 Optimizuar do të rrisë performancën cilindo CMS që ju dëshironi të operoni. Ndonjëherë një sulm i papritur i trafikut ngadalëson shpejtësinë vdekjeprurëse të faqeve të internetit ose mund të shkaktojë të paarritshëm për vizitorët. Për të trajtuar një lloj situate të tillë, mund të blini mjete të Performancës Plus me vetëm $ 1.45. Do të dyfishojë burimet tuaja të pritjes si CPU dhe RAM për të ruajtur disponueshmërinë e faqes në kohën e pikave të trafikut.

Siç e dimë, serverët GoDaddy nuk janë aq të besueshëm për shkak të problemeve të tepërta të joproduktive. këtu shiko vlerësimin dhe ankesat e vlerësimit të klientit. Po sikur një kompani të garantojë të ofrojë një kohë të jashtëzakonshme prej 99.9%? Po A2 Hosting siguron 99.9% garanci dhe kurrë mos e lësh faqen tënde poshtë, edhe nëse je në planin themelor dhe të lirë. Disponueshmëria e sigurisë së duhur, rezervimit të energjisë dhe stafit të ekspertëve që monitorojnë personalët e serverëve bëjnë të mundur disponueshmërinë e serverëve 24/7.

A2 hosting gjithashtu projektoi mjete ekskluzivisht për tifozët WordPress. Ata krijuan një plugin të quajtur “A2 Optimized”. Kjo shtojcë konfiguron automatikisht faqen tuaj nga perspektiva e sigurisë dhe e performancës. Ndërsa GoDaddy ende nuk është në një mënyrë të ofruar ndonjë mjet të veçantë për t’i bërë shërbimet e tyre të besueshme.

Nëse nuk jeni të vetëdijshëm për masat paraprake të sigurisë, atëherë mos u shqetësoni le të trajtojë ekipi A2. KernelCare, Dy shtresa të Firewall, Brute Force Defense, skanimi dhe monitorimi do ta mbajnë faqen tuaj të sigurt dhe të sigurt.

A2 Hosting është gjithashtu një mundësi e shkëlqyeshme për krijimin e sitit të tregtisë elektronike. Planet e armatimit SSD ofron plane instalimi me 1 klik për Magento, PrestaShop, OpenCart etj. Për më tepër, planet përfshijnë integrimin PayPal dhe çertifikatën falas SSL për transaksione të sigurta.

Përveç të gjitha këtyre teknologjive të dallueshme, kompania gjithashtu lehtëson klientët me kopje rezervë falas, versionin më të fundit të PHP, mbrojtjen e identitetit dhe shumë freebies (kredia e reklamave, Tesla Temat zbritje, mjet i thjeshtë për dorëzimin e motorit të kërkimit dhe shumë më tepër.).

Features

A2Hosting

GoDaddy

Planet (Shumë Themelore)

lite

ekonomi

Faqja e internetit

1

1

Domain falas

jo

po

Hapësira e diskut

i pakufizuar

100GB

SSD-së

po

jo

Bandwidth

i pakufizuar

i pakufizuar

Optimizues automatik A2

po

jo

Rikthim falas

po

jo

Adresat e postës elektronike

25

100

Biseda live

po

jo

Kredia e reklamimit

$ 50

jo

Garancia e kthimit të parave

Ytdo herë (por rimbursim i plotë brenda 30 ditëve)

Vizitoni A2Hosting

30 dite

5. HostGator

host-host host

Cilindo lloj tipi që pret këtu është HostGator që ofron shumë me çmime të ulëta. Planet e tyre të përbashkëta, të menaxhuara të WordPress, Cloud, Reseller, VPS dhe Dedicated hosting konsiderohen të jenë alternativat më të mira të GoDaddy. Kompania gjithashtu pronë e EIG, e njëjta kompani që fitoi shumë emra të tjerë të famshëm. Këtu shiko.

Ju jeni të ri dhe të shqetësuar për hartimin e faqes tuaj. Këtu është zgjidhja në HostGator sepse ato ofrojnë 4500 modele falas për faqen tuaj të internetit. Ju gjithashtu mund të modifikoni këto shabllone sipas dëshirës suaj. A mendoni se GoDaddy ka një pjesë kaq të madhe modelesh? Nah!

Biseda e drejtpërdrejtë, sistemi i biletave, Telefoni është gjithmonë në shërbimin tuaj. Gjithashtu mund të bëni pyetje në forume. Kompania mirëmban gjithashtu galerinë e videove në tema të ndryshme si Webmail, WordPress, phpMyAdmin, etj. Ndonjëherë Biseda live bëhet paksa e pa përgjegjshme. Por prapëseprapë ata morën avantazhin e GoDaddy i cili madje nuk ofron Live Chat.

HostGator është gjithashtu një mundësi shumë e mirë për zhvilluesit. Kompania ofron shumë gjuhë në mënyrë që zhvilluesit të mund të ndërtojnë modelet e tyre të personalizuara.

Jo vetëm kjo, 200 dollarë kredi reklamuese, migracion falas në sit, 99.9% garanci në kohë të shpejtë, rezervë falas të të dhënave dhe burime të pa matura i bënë shërbimet e tyre të parezistueshme.

Nëse dëshironi të shkoni me HostGator, atëherë për mendimin tonë duhet të zgjidhni “Baby Plan”. Për shkak se përfshin shumë karakteristika të tjera të dobishme, por kushton disa dollarë më shumë sesa “plani i tërheqjes”.

Features

Hostgator

GoDaddy

Planet (Shumë Themelore)

hatchling

ekonomi

Faqja e internetit

1

1

Domain falas

jo

po

Hapësira e diskut

pamatur

100GB

SSD-së

jo

jo

Bandwidth

pamatur

i pakufizuar

Rikthim falas

po

jo

Adresat e postës elektronike

i pakufizuar

100

Biseda live

po

jo

Kredia e reklamimit

$ 200

jo

Garancia e kthimit të parave

45 ditë

30 dite

Vizitoni HostGator

6. DreamHost

pritje e ëndrrave

Me hostimin e mbi 1.5 milion siteve dhe kompanisë fituese të çmimeve të shërbimeve të klientit 2016. Pra, le të flasim për atë që ata morën më mirë se GoDaddy?

Edhe pse planet e tyre janë të shtrenjta në krahasim me GoDaddy, por ato po japin cilësinë që përdoruesit ishin në ëndërr.

Në radhë të parë atyre u jepet garancia 100% Uptime. Do të thotë gjatë jetës së llogarisë pritëse faqja juaj do të jetë gjithnjë e disponueshme për klientët dhe vizitorët. Për më tepër, në vend të kësaj, të ndihmojnë kompaninë e ekipit mbështetës, të mbështeten në aftësitë e veta të stafit dhe të ofrojnë ekipin e vet të ndihmës brenda.

Ata janë duke rrahur të gjitha kompanitë në politikën e rimbursimit të tyre duke ofruar garanci kthimi të parave 97 ditë. IT do të thotë se ata janë shumë të sigurt në shërbimet e tyre. Për më tepër, plani i pritjes së DreamHost vjen me disa freebies awesome si SSL / TLS Certifikata, kredi për reklama dhe mbrojtje të privatësisë.

CloudFlare është një mundësi shumë e jashtëzakonshme për shpërndarjen e shpejtë të përmbajtjes së faqes. GoDaddy nuk përfshin asnjë integrim të CloudFlare. Nëse doni shërbime të CloudFlare, atëherë duhet të integroni faqen tuaj me dorë duke vizituar faqen zyrtare të CloudFlare i cili mund të jetë një dhimbje koke për një person të ri. Por këtu në pritësin e ëndrrave ka një integrim automatik CloudFlare të cilin mund ta aktivizoni vetëm me një klik.

Kompania që ofron panelin e kontrollit të mbështjellë me dorë. Por mos u shqetësoni se ata kanë ndërtuar si përdorues miqësorë. Shtë shumë e thjeshtë dhe e lehtë për t’u përdorur. Të gjitha opsionet janë shfaqur qartë nëse është çështje e menaxhimit të postës elektronike ose bazave të të dhënave që mund të lundroni lehtësisht në secilën opsion.

Duke ofruar 1 domain falas, ruajtje të pakufizuar në disqet e ngurta shtetërore, PHP 5, Perl, Python, binarët e mbështetur dhe gjithçka që dëshironi në një plan pritës. Nëse jeni serioz dhe dëshironi profesionalisht të filloni punën në internet, atëherë DreamHost me siguri do të përmbushë pritjet tuaja.

Features

Dreamhost

GoDaddy

Planet (Shumë Themelore)

themelor

ekonomi

Faqja e internetit

i pakufizuar

1

Domain falas

po

po

Hapësira e diskut

i pakufizuar

100GB

SSD-së

po

jo

Bandwidth

i pakufizuar

i pakufizuar

Rikthim falas

po

jo

Adresat e postës elektronike

i pakufizuar

100

Biseda live

po

jo

Kredia e reklamimit

$ 100

jo

Garancia e kthimit të parave

97 ditë

Vizitoni DreamHost

30 dite

7. GreenGeeks

greengeeks

Këtu është GreenGeeks që synon të mbrojë mjedisin dhe përdorimin e projekteve të energjisë së rinovueshme për fuqizimin e makinerive të tij. Për kompaninë e përmirësimit të performancës duke përdorur PHP7, SSD dhe CDN për të bërë faqet e tyre të shpejtë.

Ashtu si kompanitë e tjera të famshme GreenGeeks gjithashtu ofron Live Chat, Telefon, Email, mësime video dhe një bazë njohuri për të ndihmuar klientët e saj. Krijuesi i lehtë drag and Drop mundëson përdoruesin të ndërtojë sitin pa gjuhë programuese.

Aktualisht kompani që ofron vetëm një plan të vetëm të përbashkët të pritjes. Por ai plan i vetëm i pritjes është shumë tërheqës për shkak të kostos së ulët dhe shumë tipare të emërtuara “Pafund”. Ashtu si ju mund të presni uebfaqe të pakufizuara, mund të krijoni nënfusha të pakufizuara, bandë të pakufizuar dhe ruajtje dhe më shumë.

Kompania gjithashtu ofron një paketë të marketingut së bashku me mjetet e paraqitjes në internet dhe mjetet e optimizmit të motorit të kërkimit. Plani i tyre unik dhe unik i hostimit është gjithashtu i pajtueshëm me faqen e tregtisë elektronike duke ofruar Drejtoritë e Mbrojtura nga Fjalëkalimi, mjetet e kriptimit, SSL dhe karrocat e ndryshme.

Ndërsa për sigurinë e çdo përdoruesi dhe performanca e sitit janë kërkesat themelore. Pra, Automatik Bruteforce Detection, Spam Assassin, 24/7 Monitorimi dhe rezervimi ju mban të sigurt nga ana e sigurisë. Për ngarkim më të shpejtë të faqeve, kompania ofron teknika të ndryshme caching, duke përfshirë Hot Data Caching dhe shërbime të memorimit të integruar.

Features

GreenGeeks

GoDaddy

Planet (Shumë Themelore)

themelor

ekonomi

Faqja e internetit

i pakufizuar

1

Domain falas

po

po

Hapësira e diskut

i pakufizuar

100GB

SSD-së

po

jo

Bandwidth

i pakufizuar

i pakufizuar

Rikthim falas

po

jo

Adresat e postës elektronike

i pakufizuar

100

Biseda live

po

jo

Kredia e reklamimit

jo

jo

Garancia e kthimit të parave

30 dite

30 dite

Vizitoni GreenGeeks

8. WebHostin gHub

webhostinghub

Webhostinghub ka vetëm ekspertizë në planet e përbashkëta të pritjes dhe të ofrojë tre plane si Shkëndija, Nitro dhe Dynamo. Ata ju ofrojnë domain falas, së bashku me blerjen e një plani të pritjes ose ju mund të transferoni ju domain ekzistues pa paguar ndonjë tarifë. Për më tepër, ata do të transferojnë faqen tuaj pa ndonjë kohë të keq.

Ata po ofrojnë ndërtuesin e faqes BOLDGRID i cili vjen plotësisht falas me planet pritëse. Temat i përkasin kategorive të ndryshme si muzikë, biznes, blog, Fotografi etj etj. Kështu që mund të zgjidhni modelet e dëshiruara ta modifikoni dhe merrni në internet.

WHH ofron mbështetje të klientëve 24/7 me bazë në SHBA. Konsumatorët mund të komunikojnë me ekipin mbështetës në Telefon, Chat Live dhe skype. Gjithashtu ndërmarrja mirëmban një qendër ndihmëse e cila është plot me mësime dhe artikuj.

Ata ofrojnë sasi të ndryshme të kredisë Ad për secilin plan pritës. Në planin themelor të pritjes, shuma është 75 dollarë, dhe 175 dollarë në Nitro dhe 250 dollarë në planin pritës të Dynamos. Kompania thjeshton procesin e instalimit të WordPress si gjatë procesit të arkëtimit që ju mund të zgjidhni WordPress, pastaj plani i pritjes të vijë me WordPress të instaluar paraprakisht.

Features

WebHostingHub

GoDaddy

Planet (Shumë Themelore)

shkëndijë

ekonomi

Faqja e internetit

2

1

Domain falas

po

po

Hapësira e diskut

i pakufizuar

100GB

SSD-së

po

jo

Bandwidth

i pakufizuar

i pakufizuar

Rikthim falas

jo

jo

Adresat e postës elektronike

i pakufizuar

100

Biseda live

po

jo

Kredia e reklamimit

$ 75

jo

Garancia e kthimit të parave

90 ditë

30 dite

Vizitoni WebHostingHub

Përmbledhje e përgjithshme e alternativave të GoDaddy

Ne konsideruam më lart janë alternativat më të mira të GoDaddy dhe tejkalimi i problemeve me të cilat përballeni gjatë mbajtjes së shërbimeve të tyre.

Sepse çdo kompani që ofron më shumë sesa GoDaddy dhe në krye të kësaj të tjerët gjithashtu kanë Bisedë live në FIX për çdo problem .

Por nëse rendisim alternativat në mënyrë më të përmbledhur, atëherë ne zgjedhim I n Motion, SiteGround dhe B lu eHost. DreamHost është gjithashtu një mundësi shumë e mirë por e shtrenjtë nga të tjerët në listë.

Tani le ta bëjmë të thjeshtë duke krahasuar tiparet e këtyre tre ofruesve të shërbimit më të mirë të pritjes.

Features

Në lëvizje

SiteGround

Bluehost

planet

Nisja

StartUp

themelor

Faqja e internetit

2

1

1

Domain falas

1

1

1

Hapësira e diskut

i pakufizuar

10GB

50GB

SSD-së

po

po

jo

Bandwidth

i pakufizuar

10,000 vizita / hënë.

pamatur

Rikthim falas

po

po

jo

Adresat e postës elektronike

i pakufizuar

i pakufizuar

5

Kredia e reklamimit

$ 250

jo

jo

Kompania e prodhuar teknologji

Zonat me shpejtësi maksimale

SuperCacher

Alokimi i burimeve

Politika e rimbursimit

90 ditë

30 dite

30 dite

çmim

$ 5.99 / mo

$ 3.95 / mo

$ 2.95 / mo

Vizitoni InMotion

Vizitoni SiteGround

Vizitoni BlueHost

Le ta mbyllim këtë diskutim dhe sugjerimi ynë është që të shkoni në InMotion. Sepse ato ofrojnë ton karakteristika siç mund ta shihni tabelën.

Por nuk do të thotë që kompani të tjera janë shumë larg nga InMotion.

Ndërsa përmendim “Më të mirët” në kreun që do të thotë se të gjithë janë të mirë.

Por për hir të më shumë koncizitetit dhe për ata që janë të ri në botën online, ne tërheqim të gjitha në një kompani.

Alternativa më e mirë për GoDaddy për të blerë domain

Pa dyshim që GoDaddy është regjistruesi më i madh i domeneve dhe ofron domain me ritme të lira. GoDaddy ofron domain të ri .com pothuajse falas (0,99 $ për vitin e parë) por rinovimi është shumë i shtrenjtë.

Ju duhet të paguani pothuajse në rinovimin 15.17 $. Por a e dini se ka disa alternativa të shkëlqyera që ofrojnë emra domainash me ritme më të ulëta. Këtu janë disa nga emrat e mëdhenj;

NameCheap

($ 10.69 / vit)

 • Emri më i popullarizuar dhe i njohur mirë në industri
 • Ripërtëritjet $ 10.69 për .com TLD
 • Ata tarifojnë tarifë prej $ 0,18 ICANN
 • 2.88 dollarë në vit për Gardën e WHOIS
 • FALAS listimi i domenit në treg
 • Paneli i kontrollit miqësor i përshtatur i përdoruesit

Bleni Domain nga NameCheap

(Këshillueshme)

NameSilo

($ 8.99 / vit)

 • Ato nuk janë shumë të njohura në krahasim me NameCheap
 • Rinovimet me të njëjtin çmim 8,99 $ për .com TLD
 • Pa tarifë ICANN
 • FALAS WHOIS Guard
 • FALAS i shitjes së domenit në tregun e NameSilo
 • Paneli i kontrollit miqësor për përdoruesit

Bleni Domain nga NameSilo

Përdorni kodin kupon "HostingSprout" për kursim 1 $

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map