5 alternativat më të mira të Ahrefs në vitin 2020 për krijimin e lidhjeve

27

Kush nuk i pëlqen të dominojë fjalët kyçe të synuara në faqen e parë të motorëve të kërkimit?


Ka më shumë se 200 faktorë që Google përdor për të renditur faqet e internetit dhe dy prej tyre kanë më së shumti ndikim. E para është përmbajtje dhe sekondat janë backlinks. Ju mund të krijoni përmbajtje për të vrarë të cilat ofrojnë vlera të larta për përdoruesit, por si të analizoni ose gjeni linjat e konkurrencës?

Ahrefs është një nga mjetet më të mira për të analizuar profilet e lidhjeve backlink të konkurrencës, si dhe mund të përdoret për të monitoruar linjat e lidhjeve të çdo faqe në internet. Por është pak e kushtueshme që nxit shumicën e përdoruesve të kërkojnë alternativa ahrefs. Nëse ju jeni në fushën e SEO për një kohë të gjatë, ju mund të dini se të gjitha mjetet më të mira të SEO ofrojnë çmime krejt të ngjashme si Ahrefs.

Pra, këtu janë disa arsye për të kërkuar alternativa ahrefs:

 • Plani falas nuk është në dispozicion
 • Shtë një mjet i shtrenjtë
 • Karakteristikat e tyre të vështirësisë në fjalen nuk janë të sakta siç duhet të jenë
 • Mungesa e shtrirjes së Google Chrome

5 Alternativa më e mirë e Ahrefs për të Analizuar dhe Ndërtuar Backlinks

1. SEMrush

SEMrush alternativa më e mirë për ahref

Në fillim, ju mund të hutoni të shihni ndërfaqen SEMrush për shkak të veçorive që janë në të gjithë pultin. Por në realitet, programi është i thjeshtë për t’u përdorur. Kjo është jo vetëm një mjet SEO por përfshin një grup të gjërave të dobishme përfshirë

 • Analizë lidhëse
 • Ndjekja e renditjes
 • Planifikimi i reklamave
 • Analizat e trafikut dhe shumë më tepër…

Shtë një zgjidhje gjithëpërfshirëse për marketing dixhital dhe derdhja e të dhënave konkurruese që e bëjnë atë një alternativë të shkëlqyeshme.

Me Semrush është shumë e thjeshtë të marrësh të dhëna të thella rreth faqes së internetit të konkurrencës. Thjesht duhet shkruani fushën tuaj të konkurrencës emrin dhe pastaj do të tregojë statistika imperative si

 • fjalë kyçe organike dhe pozicionet e tyre në Google
 • profili i lidhjes së prapme me spiranca
 • fjalë kyçe të rangut më të lartë.

Pasi të shtoni faqen e konkurrencës, drejtohuni tek Pozicionet e Kërkimit Organik nga shirita anësor. Tani do të shihni fjalët kyçe së bashku me vëllimin e kërkimit dhe renditjen në motorin e kërkimit. SemRush gjithashtu përfshin vështirësi fjalen të secilës fjalen Në këtë mënyrë, ju mund të përdorni më të mirë të Semrush dhe të rrëmbeni fjalë kyçe të vlefshme.

Ai gjithashtu përshkruan cilat janë lëvizjet më të fundit të fjalëve tuaja konkurruese në motorët e kërkimit. Dhe duke vendosur një emër të vetëm konkurrues domain-Semrush rendisni konkurrentët e tjerë të mundshëm dhe kështu ju ndihmon të hartoni strategji më kompetente të SEO.

Një tipar tjetër domethënës i cili është shumë i dobishëm nëse dini për audiencën tuaj të synuar është zgjedhja e vendndodhjes. Mjeti mbështet më shumë se 100 lokacione. Tani nëse zgjidhni SH.B.A., atëherë do të zvarritet dhe do të tregojë informacione vetëm për audiencën amerikane. Pasi të merrni informacionin, vetëm shtoni projektin tuaj në auditimin SEO, kjo do të ndihmojë për të përmirësuar SEO në faqe.

SEMrush mund t’ju ndihmojë në planifikimin e PPC. Me këtë vetëm një mjet, ju mund të performoni hulumtim reklamimi dhe të analizojë strategjitë e reklamave të konkurrencës. Mjeti i tyre i fjalëve PPC ju ndihmon shumë të përshkruani fushatën Adwords. Së bashku me reklamat Afisho, mund të mbash një sy në reklamat e videove konkurruese dhe të planifikosh vetë.

Kohët e fundit ata prezantuan mjet magjik fjalen i cili është kombinimi i disa mjeteve integrale të kërkimit dhe ofron detaje shumë gjithëpërfshirëse. Këtu shikoni pamjen e ekranit.

Vegël magjike e fjalës fjalësore Semrush

Për fat të keq, të dy ahrefs dhe Semrush nuk janë softwares që të gjithë mund të përballojnë. Por ndryshe nga ahrefs, Semrush ofron një llogari falas që siguron deri në 10 pyetje në ditë. Për më tepër, ju gjithashtu mund të merrni Llogari gjyqësore 14-ditore. Ndërsa nga ana tjetër, ahrefs nuk japin llogari falas dhe për një llogari provë, ata kërkojnë detajet e pagesës.

Semrush është një nga mjetet e shkëlqyera dhe nëse mund ta përballoni, atëherë duhet ta përdorni. Por nëse jeni thjesht një bloger fillestar, mund të mos keni nevojë për këtë dhe mund të mbështeteni në llogarinë e tyre falas. Në përgjithësi, SEMrush është një mjet i shkëlqyeshëm me ton karakteristikash që paraqesin raporte në formate të ndryshme dhe me siguri ia vlen çdo qindarkë tuaj.

Vizitoni SemRush

2. Suite energjetike SEO

Fuqitë e SEO janë një alternativë gjithëpërfshirëse për ahref

SEO Power Suite ofron një program i bazuar në softuer në vend të mjetit në internet në internet. Për të përdorur shërbimet e tyre, duhet të shkarkoni programin e tyre në kompjuterin tuaj lokal dhe më pas ta instaloni. Shtë në dispozicion për Windows, Mac dhe Linux. SEO Power Suite është besuar nga më shumë se 500k përdorues.

Ata ofrojnë 4 mjete të mahnitshme të cilat janë

 • Renditësi i rangut
 • SEO SpyGlass
 • Auditori i faqes në internet
 • Asistent për lidhje.

Track Tracker ndihmon përdoruesin të monitorojë pozicionin në Google, Bing, Yahoo dhe më shumë se 327 motorë kërkimi. Thjesht shtoni adresën e faqes dhe më pas lidhni llogarinë tuaj Google Analytics ose Adwords. Do të fillojë të analizojë.

Gjëja e mirë që ju mund të shtoni edhe 10 faqe të tjera së bashku me faqen tuaj që mund të jenë konkurrentët tuaj për të vlerësuar ndryshimet e progresit. Me një klik të vetëm, mund të merrni rezultatet e fundit të renditjes ose thjesht ta vendosni atë në Auto-pilot për të ndjekur renditjen.

Mjeti mund të gjurmojë renditjen në një lokacion specifik. Ndjekësi i gradës mund të jetë një mjet shumë i dobishëm për të pritur fitimin & fjalë kyçe të vlefshme për fushatën tuaj si ajo përbëhet nga 16 mjete të ndryshme sugjerimi të tilla si Planifikuesi i Fjalë kyçe të Google, mjetet për zbulimin e fjalëve, dhe SEMRush, etj. Kjo e bën atë një mjet të shkëlqyeshëm për hulumtimin e fjalëve, dhe kështu alternativa më e mirë për ahrefs. Për më tepër, ju mund të eksportoni raporte të personalizuara me grafikë.

Hulumtimi dhe analizimi i fjalëve kyç ofron të gjitha informacionet thelbësore si ato

 • fjalë kyçe të lidhura
 • vëllimi i kërkimit
 • vështirësi në renditje
 • numrin e vendeve konkurruese, etj.

SEO SpyGlass është mjeti më i jashtëzakonshëm dhe një nga mjetet tona të preferuara në SEO Power Suite. Pas shtimit të faqes në SEO SpyGlass, ajo do të shfaqë një pamje përmbledhëse të numrit të përgjithshëm të backlinks dhe domeneve nga ku vijnë lidhjet. Gjithashtu tregon sasinë e IP-ve unike.

Statistikat e veglave të mjetit Seo power SpyGlass

Detajet që po prezantohen nga SpyGlass e bëjnë SEO Power Suite një mjet të përsosur në industri. Algoritmi i tij ju jep një pasqyrë të detajuar në lidhje me lidhjet më të fundit me ndiqni dhe etiketat nofullore. Duke lëvizur në skedarë të ndryshëm, mund të merrni detaje në lidhje me linjat e prapambetjes nga faqja fillestare, trafikun e lidhjeve të linjës dhe lidhjen e shumë rreziqeve, etj. Ekzistojnë gjithashtu njohuri rreth lidhjes së fushave dhe ankorave. Pra, me këto detaje të thella dhe thelbësore, ju mund të ndërtoni një strategji adekuate për ndërtimin e lidhjeve.

Mjet auditori në internet mund të kontrolloni shëndetin e faqeve tuaja. Zbulon

 • lidhje të thyera
 • Kode HTML
 • tituj
 • përshkrimet dhe lidhjet e brendshme.

Për më tepër, ajo mund të gjenerojë miqësore sitemap dhe monitoron efektivitetin e profileve tuaja sociale.

Mjet ndihmës për lidhjen e Power Suite mund të gjeni mundësitë e ndërtimit të lidhjes. Lidhjet jepen me metrikë të ndryshme si spiranca dhe faktori i cilësisë. Kjo mund t’ju ndihmojë të gjeni faqet autoritare me lidhje me konkurentët tuaj. Në këtë mënyrë, ju gjithashtu mund t’u afroheni atyre. Po ashtu, ajo monitoron linjat e lidhjes suaj dhe mund t’ju them nëse janë ato duke ofruar ndonjë vlerë në faqen tuaj ose jo. Mjeti i ndihmës për lidhjet shërben një ndërfaqe të pastër dhe të pastër për shërbimet e postës elektronike.

Pra, kur bëhet fjalë për çmimet, fuqia e SEO mund të bëjë një vrimë serioze në xhepa për blogerët e ndërgjegjshëm të buxhetit dhe pronarët e biznesit. Plani profesional vjen në 499 dollarë ndërsa plani i Ndërmarrjes kushton 1199 dollarë. Dallimi kryesor midis këtyre dy planeve është se plani profesional nuk mund të lejojë eksportimin e disa raporteve për klientët.

Në përgjithësi, mjeti mund të jetë i shtrenjtë për ju, por është një zgjedhje e shkëlqyeshme gjithëpërfshirëse për ndërtimin e lidhjeve, analizën e linqeve dhe hulumtimin. Ju duhet ta provoni.

Vizitoni SEO PowerSuite

3. Serpstat

faqen kryesore të serpstate

Serpstat është një platformë gjithëpërfshirëse SEO e cila përbëhet nga 5 mjete:

 • Ndjekja e renditjes
 • Hulumtim fjalen
 • Analiza konkurruese
 • Auditimi i sitit
 • Analizë lidhëse

Për sa i përket analizë lidhëse, Serpstat analizon profilin tuaj të lidhjes së prapme, monitoron linja të reja dhe të humbura, tregon ankorimet tuaja dhe mat autoritetin e lidhjes. Gjithashtu, ajo hulumton lidhjet e konkurrencës. Me këtë veçori, ju mund të zbuloni se cilat faqe dhe faqe janë në lidhje me konkurrencën tuaj, vlerësoni strategjinë e tyre të ndërtimit të lidhjeve dhe kapni disa ide ose faqe në internet për strategjinë tuaj.

dashboard serpstate

Ai gjithashtu ka një gamë të gjerë karakteristikash që ju ndihmojnë të shfrytëzoni sa më shumë hulumtim fjalen e ngjashme me Ahrefs. Përveç një zgjedhje të rregullt të fjalëve, ajo ofron:

 • Fjalë kyçe të lidhura: Kjo veçori ju siguron një listë të madhe të fjalëve kyçe që lidhen semantikisht me fjalen tuaj kryesore (fjalët kyçe LSI). Kjo ju ndihmon të zgjeroni listën tuaj të fjalëve me sinonime, ndryshime të ndryshme të frazave për të optimizuar një faqe për fjalë kyçe të shumta dhe ta bëni përmbajtjen tuaj të duket më e natyrshme.
 • Sugjerime të Kërkimit: Kur filloni të shtypni pyetjen tuaj në kërkimin Google, Google sugjeron fjalë të zakonshme që njerëzit kërkojnë në Google. Serpstat mbledh të gjitha këto fjalë kyçe me bisht të gjatë për ju.
 • Pyetjet e kërkimit: këto janë sugjerime kërkimi në formën e pyetjes.
 • Vështirësia e fjalës: Kjo metrikë tregon se sa konkurruese është fjala kyçe. Me këtë informacion, mund të kuptoni nëse KW ia vlen të harxhoni para dhe kohë.
 • Qëllimi i fjalës: Mjeti tregon se cilat elementë të veçantë janë paraqitur për kërkesën tuaj (harta, kutia e përgjigjeve, pazar, etj.) Mund të ju ndihmojë të gjeni KW-të e duhur për t’u paraqitur atje.
 • Grupimi i fjalëve kyçe: Grupimet e grupimeve të fjalëve kyçe sipas kuptimit dhe rëndësisë. Kjo ndihmon në optimizimin e një faqe për pyetje të shumta dhe kuptimin e një liste të madhe fjalen.
 • Hulumtim Konkursi për Fjalë kyçe: Ju mund të krahasoni URL-në tuaj dhe URL-në e konkurrencës suaj dhe të gjeni fjalë kyçe SEO / PPC që keni humbur.

Një mjet tjetër i shkëlqyeshëm është Ndjekja e gradave. Mund të vendosni çdo ditë, çdo 3 ditë ose azhurnime javore. Për më tepër, ju mund të monitoroni pozicionet tuaja krah për krah me pozicionet e konkurrencës tuaj në një projekt, pa pasur nevojë të krijoni projekte shtesë dhe të shpenzoni kufij shtesë.

 Auditimi i sitit mjet vlerëson nivelin e optimizmit teknik të faqes. Serpstat gjen të gjitha gabimet që lidhen me metadata, titujt, kodin e statusit HTTP, indeksimin, lidhjet dhe ridrejtimet, shpejtësinë e ngarkimit, parametrat e serverit, etj. Ai i rendit gabimet sipas përparësisë, ju jep një listë të lidhjeve ku gjenden gabimet, dhe rekomandon një mënyrë për t’i rregulluar ato.

Për më tepër, ju mund të vlerësoni reklamat PPC të konkurrentëve, të gjeni shembuj të reklamave, të gjeni fjalë kyçe për të cilat po bëjnë oferta, të krahasoni reklamat e disa fushave. Pothuajse çdo tipar i këtij mjeti është i përshtatshëm për një analizë konkurruese, si dhe për analizë të uebfaqes tuaj duke e bërë atë alternativen më të përshtatshme të Ahrefs.

Versioni falas është i disponueshëm por është i kufizuar në karakteristika, pyetje në ditë dhe rezultate për raport. Versionet e paguara fillojnë me 19 $ / muaj por plani më i lirë zakonisht nuk është i mjaftueshëm për një analizë të duhur. Planet e tjera për përdorim personal kushtojnë 69 – 299 $ në muaj, për përdorim biznesi janë 499 $ – 2.500 dollarë në muaj.

Meqenëse plani B (69 dollarë) është mjaft i mjaftueshëm për të kandiduar dhe optimizuar disa site, Serpstat duket se ofron një prej raporteve më të mirë të performancës së çmimeve në treg.

Vizitoni SerpStat

4. Moz

Vegla më e mirë për ndërtimin e lidhjeve MOZ

Moz është një mjet jashtëzakonisht i njohur dhe konsiderohet si alternativa e fortë e ahrefs. Moz e filloi udhëtimin në 2004 si kompani këshilluese SEO, por tani ata ofrojnë produkte të shumta. Përdoret shumë nga blogerët, zhvilluesit dhe bizneset e niveleve të vogla deri te ekspertët, për kërkime më të mira të SEO dhe fjalë kyçe.

Metrikat e tyre më të njohura janë Autoriteti i domain-it dhe faqes peshore nga 0-100 e cila matet duke marrë parasysh faktorët e shumtë. Një faqe në internet që ka autoritet të lartë do të thotë se ka ndikim të lartë.

Produktet e Moz përfshijnë

 • Explorer i fjalëve
 • Eksploruesi i faqes së hapur
 • Renditja dhe mjetet e optimizmit.

Ata gjithashtu ofrojnë një Moz bar për të gjithë përdoruesit e tyre. Mund ta instaloni shiritin e veglave nga dyqani Chrome. Ai do të tregojë metrikë të rëndësishme siç janë statistikat e Domainit dhe Faqe Authority nën secilin prej rezultateve të kërkimit në Google si dhe linjat e lidhjeve. Kjo është shumë e dobishme për të kontrolluar se sa me ndikim u futën lojtarët në fjalen që keni shtypur në Google.

Eksploruesi i faqes së hapur Moz tërheq shumicën e përdoruesve ose falas ose premium për regjistrimin e pajtimit Moz. Ata kanë një madhësi të madhe indeksi dhe gjithashtu duke e rritur atë me azhurnimet e orarit. Për të ekzaminuar profilin e lidhjes, thjesht vendosni adresën e faqes në shirit dhe shtypni Enter. Ai do të shfaq të gjitha lidhjet që vijnë në atë faqe interneti. për më tepër, i tregon etiketat e nofollow, rezultati i spamit dhe teksti i ankorimit të secilës lidhje së bashku me metrics e autoritetit të domain dhe faqeve.

Lexoni gjithashtu:

 • 10 Alternativat më të mira të SemRush dhe Shërbimet e Konkurrencës
 • Alternativa SPyFu për të spiunuar konkurentët tuaj dhe hulumtimin e fjalëve

Duke marrë këto informacione, ju mund të spiunoni profilin e konkurrencës tuaj dhe të vendosni se sa lidhje e fortë ju duhet për renditje. Me këtë mjet, ose mund të kontrolloni profili i lidhjes hyrëse të një postimi ose një faqe të tërë.

Për më tepër, ata ju lejojnë të aplikoni filtra për llojin e veçantë të informacionit si tregojnë lidhje të jashtme ose lidhje të brendshme ose të dyja. Gjithashtu, ju mund të filtroni 301, 302, të ndiqni, nofollow, kapitalin neto, pa lidhje kapitali ose lidhje me nënfushat dhe domenin rrënjë, etj..

Statistikat e eksploruesve të faqes MozSEO

Tani me kaq shumë informacione, ju mund të hartoni një shteg që nga ku të keni nevojë për linqe dhe sa ndikuese duhet të jenë lidhjet. Tipari i mundësive të lidhjes gjithashtu luan një rol të rëndësishëm duke treguar 302, 4xx, 5xx. Një tipar tjetër fantastik është kryqëzimi i lidhjes që ju ndihmojnë të gjeni faqet që lidhen me konkurrencën tuaj, por jo me ju.

Bëni përdorimin më të mirë të tyre eksplorues i fjalëve para se të shkruani verbërisht në ndonjë fjalë kyçe. Shkruajeni fjalen në shiritin e eksploruesit të fjalëve, atëherë ajo do të tregohet çdo muaj vëllimi i kërkimit, vështirësia dhe shkalla e mundësive. Shkalla e mundësive i referohet normës së vlerësuar të klikimit. Gjithashtu, ka një matës të nivelit të përparësisë, ku fjalët kyçe me rezultate më të larta konsiderohen më të preferueshme. Fjalë kyçe Explorer gjithashtu siguron një listë shumë të gjatë sugjerimesh dhe një analizë SERP.

Moz Pro plani përfshin mjetet e optimizimit të faqes dhe ndjekjes së gradave. Optimizimi i faqes gjeneron raportet bazuar në 27 faktorë të ndryshëm në faqe dhe i jep rezultatin SEO. Ju mund të përmirësoni rezultatin e SEO duke ndjekur rekomandimet. Moz gjithashtu ofron Followerwonk për monitorimin e profilit shoqëror. Për zhvilluesit e API ata ofrojnë API Mozscape në tre plane të ndryshme.

Ju mund të regjistroheni për një llogari falas e cila është e kufizuar në 5 gurore / ditë për mjetin eksplorues të fjalëve, ndërsa eksploruesi i faqes funksionon pa kufi. Ata ngarkojnë 99 dollarë / muaj për planin standard (bazë) për deri në 2 përdorues dhe 24/7 shërbime mbështetëse. Ju mund të zgjidhni lirshëm planin duke marrë parasysh xhepin dhe nevojat tuaja.

Për më tepër, Moz artikuj jane shume e dobishme për të mësuar SEO. Moz është një mjet mbresëlënës që ju ndihmon shumë për të eksploruar fjalen e re dhe për të analizuar konkurrentët dhe kështu ju ndihmon në hartimin e një planifikimi efektiv për t’i tejkaluar ato.

Vizitoni Moz

5. madhështor

madhështor me indeksin më të madh

Tjetra në listë është Madhështore. Shtë në pronësi të Majestic-12 Ltd, një kompani me bazë në Mbretërinë e Bashkuar. Ky program i vetëm për ndërtimin e lidhjeve ofron mjete të shumta në një vend si p.sh.

 • Explorer i faqes
 • Analiza e backlinks
 • Krahasimi i domenit
 • Explore Explorer
 • Dhe një API e fuqishme për zhvilluesit.

Ekzistojnë edhe shtesa të shfletuesit.

Në pult, ju do të shihni shiritin e eksploruesve të sitit ku ju duhet të vendosni adresën e faqes për të cilën keni nevojë për njohuri. Tani në një tabelë, do t’ju tregojë linja të jashtme, fushat referuese dhe detajet e tekstit të ankorimit. Ai do të tregojë lidhjet e qeverisë dhe arsimit veç e veç.

Për më shumë detaje, duhet të klikoni në skedat. Ashtu si në tab Backlinks programi tregon të gjitha ndiqni dhe jo pas lidhje dhe nga ku bëjnë pjesë këto lidhje. Mund të fshihni ose tregoni lidhjet e fshira. Gjë e shkëlqyeshme që ata ju lejojnë të eksportoni të dhëna të backlinks në njësinë tuaj lokale.

Informacion madhështor për shfaqje bazuar në dy tiparet e indeksit të njohur si E freskët dhe historike. Opsioni i indeksit Historik jep detaje gjithëpërfshirëse bazuar në të gjitha të dhënat që ata kanë ndërsa indeksi i freskët jep informacionin e 90 ditëve të fundit. Këto opsione i bëjnë strategjitë tuaja të lidhjes së prapme më produktive duke siguruar historinë dhe historinë e fundit të lidhjeve të fundit të konkurrentëve tuaj.

Le ta sqarojmë një gjë që madhështore nuk ofron shërbime SEO. Kryesisht blogerët e nivelit fillestar që ndjekin detajet themelore si vëllimi i vlerësuar i fjalëve, vështirësia në renditje, ndjekja e pozicionit të fjalëve kyçe, të dhënat në lidhje me trafikun organik dhe fjalët kyçe të ngjashme, etj., Por mungesa madhështore ka të gjitha këto gjëra.

Pra, për çfarë është e mira madhështore? Mund të kryejë një analizë më të mirë të lidhjes së lidhjeve me metrikë të ndryshme si rrjedhën e citimit, rrjedhën aktuale dhe rrjedhën e Mirëbesimit. Ata kanë një indeks të pasur të backlinks.

Fluksi i Mirëbesimit: Përcaktoni me numrin e klikimeve në URL të dhëna në sitin e besuar.

Fluksi i Citimit: Kryesisht përcakton numrin e prapambetjeve dhe efektin e tyre në domen.

Rrjedha Topike: Ajo mat ndikimin e URL-së në kategorinë specifike.

Mjet madhështor për lidhjen e pjesës më të madhe ju ndihmon të analizoni deri në 400 URL-të menjëherë. Shtë më së miri kur doni të analizoni konkurrencën tuaj të shumëfishtë.

Për të qëndruar kundër konkurrencës tuaj ju duhet gjithashtu profil lidhës i ngjashëm me ta. këtu Mjet mjet gjuetarësh mund të ju ndihmojë. Nëse shtoni URL të tre konkurrentëve, atëherë ajo do të tregojë se cila faqe e zakonshme dërgon një lidhje për të gjithë ata. Majestic mori një listë të gjatë të veçorive përfshirë Buzzsumo, Checker Lagje, dhe dërguesin URL, etj.

Ju mund të merrni një llogari falas e Majestic, thjesht siguroni informacionin e nevojshëm dhe regjistrohuni. Edhe pse është i kufizuar në karakteristika, por mund të jetë i mirë për analiza shumë themelore ose testimin e shërbimeve të tyre. “Lite” plani kushton vetëm 41,67 $ / vit i cili është i kufizuar në karakteristika ndërsa “Pro” plani përfshin ton funksionalitete dhe kushton 83,33 dollarë. Majestic është një mjet fantastik nëse qëllimi juaj kryesor për të monitoruar linjat e lidhjeve.

Vizitoni madhështor

Vegël Bonuse: Screaming Frog SEO Spider

Screaming Frog është një nga alternativat kryesore për ahrefs për shkak të listës së gjatë të tipareve dhe informacioneve të hollësishme. Po përdoret gjithashtu nga marka të mëdha si Apple, Disney, Amazon, etj. Mrekullueset e tyre Mjet merimangash SEO mund të instalohet në sistemet tuaja Windows, Mac dhe Linux dhe me këtë një mjet, ju mund të zvarritni rezultatet në kohë reale.

Thjesht shtoni URL-në në softuer dhe klikoni në Start. Në një version falas, mund të zvarrit 500 lidhje ndërsa plan premium skanon lidhje të pakufizuara. Duke ndryshuar midis skedave të ndryshme, ju merrni detaje rreth brendshme & lidhje të jashtme, tituj H1, H2, Meta Përshkrimi, dhe faqet. Për më tepër, ai tregon edhe lidhjet me protokollet HTTP dhe HTTPS.

Screaming Frog është mënyra më e mirë për të kursyer kohë ndërsa kujdeseni për të faktorët SEO në faqe. Ju lehtë mund të gjeni lidhjet dalëse dhe hyrëse së bashku me URL-të. Merimanga SEO identifikon ridrejtimet e përhershme dhe të përkohshme. Gjithashtu, ajo siguron etiketa vijuese dhe nofollow për lidhje.

Për vendet më të vjetra, lidhje të thyera janë një dhimbje koke dhe këto mund të vrasin SEO faqen tuaj. Merimangë SEO jo vetëm që tregon 404 faqe, por edhe 301. Kështu që ju mund të merrni masa për të rregulluar lidhjet e prekura shpejt. Kur programi kompjuterik përfundon zvarritje në 100%, atëherë thjesht shkoni te “Kodet e reagimit” skedoni dhe aplikoni filtrin Error 460 të Klientit. Tani për të gjetur burimin e lidhjeve të thyera klikoni në skedën Inlinks të dhënë në fund të softuerit.

Siç e dimë të gjithë se motorët e kërkimit nuk u pëlqen kopjimi dhe me këtë mjet, ju mund të zbuloni në mënyrë efikase të gjitha tituj kopjimesh të faqeve, përshkrime meta dhe faqe me përmbajtje të ulët, etj SEO Spider mund të kryejë një kontroll për lidhjet CSS, Javascript dhe flash. Ju madje mund ta konfiguroni që të zvarritet të gjitha nënfushat.

Një nga elementët kryesorë është që ai mund të marrë analitikën e Google, si dhe të dhënat e tastierës Kërko dhe të paraqesë të gjithë informacionin e tyre në vetëm një tabelë. Ju lehtë mund të eksportoni hartën e personalizuar.

Mjeti përfshin shumë karakteristika të tjera të rëndësishme si psh

 • URL të cilat bllokohen nga robotët.txt
 • Auditimi i atributeve hreflang dhe Ajax, etj.

Midis gjithë kësaj, në një version premium, a ekipi teknik është gjithmonë atje për ndihmën tuaj. Ju mund të përfitoni nga udhëzuesit e përdoruesit nga faqja e internetit e tyre në rast të ndonjë vështirësie.

Screaming Frog gjithashtu ofron shumë shërbime të tjera si optimizimi i motorit të kërkimit, ndërtimi i lidhjeve dhe menaxhimi i PPC, etj., Por për karakteristika të tilla, duhet të paguani shuma shtesë. Mjeti merimangë nuk mund të sigurojë statistikat si sugjerimet për fjalët kyçe, vëllimin e kërkimit dhe konkurrencën, etj. Përkundrazi përqendrohet në optimizimin e faqes tuaj për ta bërë atë motorin e kërkimit miqësor. Aktualisht, ajo vjen në 149,00 with me të gjitha tiparet e tyre të aktivizuara.

Screaming Frog SEO Spider është një mjet i domosdoshëm që përfshin shumë gjëra për SEO në një vend dhe kështu ju kursen shumë kohë. Ti mundesh eksportoni të dhënat në një spreadsheet dhe formate të tjera standarde. Nuk ka rëndësi që ju jeni një bloger ose një agjenci SEO, sigurisht që do të japë më shumë sesa paratë që paguani.

Vizitoni Frog Screaming

përfundim

Sipas mendimit tonë, këto janë disa nga alternativat më të mira të ahrefs. Por zgjedhja varet plotësisht nga kërkesat tuaja. Si në qoftë se përqendrimi juaj kryesor për të mbajtur një sy të mprehtë në konkurrencë që lidh profilin atëherë madhështor është një mjet i mrekullueshëm për t’u provuar pasi ato kanë një indeks masiv dhe kështu siguron një analizë të thelluar.

Per nje zgjidhje gjithëpërfshirëse, SEO PowerSuite është një zgjedhje e shkëlqyeshme. Vegla e tyre për gjurmimin e gradave funksionon me bashkëpunimin e 16 mjeteve të ndryshme. SEO e tyre SpyGlass është një mjet fantastik me kaq shumë statistika ndërsa auditori i faqes mund të sigurojë informacion të dobishëm për SEO në faqe. Por çmimi i tyre është i lartë që mund të jetë një ndërprerje e madhe për shumicën e klientëve.

Ju gjithashtu mund të dëshironi të lexoni:

 • Kontrolluesi më i mirë i plagjiaturës për prodhimin e përmbajtjes unike
 • Sherbime te rekomanduara shume dhe me te mira pritese te SSD

Pra, cila është më e mira që mbulon të gjithë faktorët thelbësorë dhe dëshmon një mjet të dobishëm SEO?

Për këtë ju rekomandojmë të shkoni SEMrush për shkak të mjeteve të tyre shumë funksionale. Ju mund të spiunoni lëvizjet e konkurrentit tuaj, të merrni një listë të gjatë të konkurrentëve të mundshëm, vështirësi për fjalen & ndjekja, planifikimi i ekranit & Reklama në video dhe mbështesin më shumë se 100 vende. Për më tepër, ata ofrojnë çmime konkurruese dhe llogari për prova falas 14 ditë.

Pra, këto janë sugjerime. Mos ngurroni të ndani atë që dëshmon alternativen më të mirë të ahrefs për ju. Ne vlerësojmë shumë reagimet tuaja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map