10 alternativat më të mira Spyfu dhe mjetet e ngjashme 2020

0

Të gjithë ne duam të renditemi më lartë në faqet e kërkimit, por të mbizotëroni pozicionet SERP, duhet të keni një arsenal mjetesh SEO të besueshme por të fuqishme.


Spyfu është një mjet hulumtimi me konkurrencë të paguar, i mbushur me shumë karakteristika, megjithatë, nuk është aq efikas sa duhet të jetë.

Pra, ne kemi testuar dhe hulumtuar plotësisht për të gjetur disa nga shërbimet më të mira alternative Spyfu për t’ju ndihmuar të arrini përtej pritjes.

Ne kemi analizuar një nga faqet tona në internet përmes Spyfu për të kontrolluar të dhënat organike, renditjen e fjalëve, backlinks dhe rezultatet ishin pak të vjetëruara e cila me të vërtetë thith kur paguan tarifa mujore të bukura.

Në të njëjtën gamë çmimesh, ju mund të merrni parasysh pajtimin e mjeteve të tjera që ofrojnë rezultate të besueshme dhe raporte të azhurnuara.

Sidoqoftë, Spyfu ka disa potenciale për të marrë biznesin tuaj në nivelin tjetër.

Këtu janë tiparet kryesore të ofruara nga kompania:

 • Fjalë kyçe më të mira organike me klikime të vlerësuara
 • Kërkimi i paguar ose të dhënat e fushatës PPC
 • Mosha e emrit të domainit
 • Krahasimi midis KW të paguar dhe organike
 • Renditja e statistikave
 • Emrat e fushave të konkurrencës më të mirë
 • Linjat lidhëse hyrëse

10 Top Tools Spyfu Alternative për Hulumtimin e Konkurrencës dhe Fjalë kyçe 2020

1. SEMRush

SEMrush është një nga mjetet më të njohura të ndërtimit të lidhjeve që ju lejon të shkoni përpara nga konkurrentët tuaj për të marrë më shumë trafik dhe kështu që më shumë të ardhura. Përmes këtij mjeti gjithëpërfshirës të SEO, ju pa mundim mund të eksploroni termat e kërkimit të konkurrencës që i shtyjnë ata më shumë trafik ose klientë. Përfshirë hulumtim fjalen, kjo alternative e SPYFu është një shtëpi e mjeteve të dobishme

 • Backlinks
 • Pasqyra e trafikut
 • Krahasimi i domenit
 • Ndjekja e pozicionit
 • Auditimi i sitit
 • Në faqen SEO
 • Hulumtime në reklamim
 • Vegla e gjenerimit të plumbit dhe shumë më tepër

SEMrush është një softuer SEO me bazë cloud dhe për të përdorur softverin që ju nevojitet për t’u loguar në faqen e tyre të internetit. Para së gjithash, në pult, do të shfaqet një shirit kërkimi ku mund të vendosni URL-në tuaj ose të konkurrentëve për një statistika të shpejta të vlefshme si kërkimi organik, numri i backlinks, fjalët më të mira organike që kryejnë dhe trendet etj. Kjo gjithashtu ju ndihmon të identifikoni rivalët tuaj dhe pozicionin e tyre në motorin e kërkimit. Për më tepër, SEMrush ju lejon gjithashtu të filtroni rezultatet nga perspektiva e desktopit ose celularit. Në këtë mënyrë, ju mund të tërhiqni pa mundim konkurrencën organike, si dhe fjalë kyçe të paguara.

pulti më i mirë i spyfu alternative semrush

SemRush mban një nga mjetet më të mira të fjalëve në industri. Përmes këtij mjeti, ju jo vetëm që mund të eksploroni mijëra fjalë kyçe të ndërlidhura, por ndërkohë, ai do të sigurojë detaje si vështirësinë e fjalëve dhe vëllimin e kërkimit etj, kështu që ju mund të vendosni shpejt për një ide. Mjet mjet magjik është një tjetër shtesë e bukur në hulumtimin e fjalëve nga SEMrush. Kjo veçori inteligjente ju lejon të eksploroni miliona fjalë kyçe me ndeshje të ndryshme dhe kështu për të eksploruar mundësi të reja.

vegël magjike fjalë kyçe semrush

Siç e dimë të gjitha, linjat lidhëse kanë një peshë të konsiderueshme mbi pozicionet SERP. Përmes SEMrush mundeni zbuloni profilin e lidhjes së prapme të konkurrencës tuaj dhe kështu të hartoni një më të efektshmin tuaj. Për një analizë të thelluar, tipari jep detaje si linja lidhëse, spiranca, domeni nga vijnë lidhjet, linqe të reja dhe të humbura dhe shumë më tepër. Ekziston një veçori tjetër e quajtur Mjet mjet kontrolli e cila funksionon së bashku me tastierën e kërkimit të Google për t’ju ndihmuar të zbuloni dhe të shpëtoni nga lidhjet toksike shpejt dhe me lehtësi.

Së bashku me fjalen dhe konkurrentët efektivë hulumtojnë gjë që e bën atë një alternative të fortë për spyfu është mjeti i kërkimit reklamues. SEMrush ju lejon të vizatoni fushata efektive PPC duke siguruar të dhëna të dobishme. Mjeti mund të zbulojë konkurrentët

 • Aktivitetet e reklamave
 • Fjalët kyçe më të mira të tyre
 • Kopjimet e tyre fitimprurëse
 • Historia e reklamave

Në këtë mënyrë, ju mund të mësoni shumë rreth plusit dhe negativëve të tyre ndërsa kurseni kohën. Për shkak se preferencat e klientëve ndryshojnë nga një vend në tjetrin, kështu që SEMrush është një më e mirë edhe për PPC lokale si mbështet 100 lokacione dhe 20 gjuhë.

Në anën e çmimeve, ju mund të duket SEMrush si një alternative e shtrenjtë, por kjo ju lejon të eksploroni më shumë mundësi në krahasim me SpyFU. Bloggerët mund të kryejnë hulumtime të thelluara për fjalët kyçe dhe për reklamim, ka shumë karakteristika për të mbajtur në vëmendje rivalët dhe fushatat e veta. SMErush mund të sigurojë të dhëna për më shumë se 100 lokacione që është një avantazh i qartë mbi SpyFU. Për më tepër, mund të hyni në veçoritë e primitit SEMrush përmes Gjyq 7-ditor dhe ka një llogari falas gjithashtu gjë që është e mirë për fillestarët. Ndërsa SPYfu ofron vetëm një llogari falas me rezultate shumë të kufizuara. Me pak fjalë, SEMrush është një nga më të mirat në një paketë të denjë, ku gjithashtu mund të shkarkoni raporte në formatin pdf për një përmbledhje të mëvonshme.

2. Mangools – AKA KWFinder (Alternativa më e mirë Spyfu për hulumtimin e fjalëve organike)

Mangools që shpesh quhen KWfinder ju ndihmon të zgjeroni biznesin tuaj duke ekspozuar mundësitë e mundshme për faqen tuaj të internetit. Mjeti ka një nga bazat e të dhënave të pasura në industri për t’ju prezantuar rezultatet e sakta. Mangools është i organizuar mirë që është një kombinim i 5 mjeteve të ndryshme

 • KWFinder
 • SERPChecker
 • SERPWatcher
 • LinkMiner
 • SiteProfiler

Nëse jeni një bloger dhe kërkoni një alternative SpyFu për të eksploruar mundësitë e fjalëve, atëherë KWFinder është një mjet i shkëlqyeshëm për ta bërë këtë. në KWFinder ju mund të gjeneroni sugjerime, të përdorni terma autokompletë ose të bazuar në pyetje. Ju prezanton me qindra sugjerime për fjalen. Gjë që maksimizon përdorshmërinë e saj që secila prej fjalëve të sugjeruara shfaqet me grafikun e trendit në motorin e kërkimit, vëllimin e kërkimit, CPC, PPC dhe vështirësinë e fjalëve. Për më tepër, mund të aplikoni filtra të ndryshëm të cilët me të vërtetë kursen kohë.

kwfinder - alternative spyfu për hulumtimin e SEO

Njerëzit në lokacione të ndryshme kanë shije të ndryshme dhe kështu preferencat e kërkimit. KWFinder është një mjet i shkëlqyeshëm për hulumtimin e lokalizuar të fjalëve, ku madje mund të zgjidhni një qytet për të bërë hulumtime të sakta. Për më tepër, mbështet më shumë se 40 gjuhë.

Kontrollues SERP ju njoftoni me faqet e rangut më të lartë në një fjalen me 48 metrika të ndryshme SEO. Mund të kontrolloni ose zgjidhni mënyrën e matjes si psh forca e profilit të lidhjes, MOZ DA / PA, TF / CF Majestic, shtesa të ndryshme domain, URL të indeksuar dhe shumë më tepër. Në këtë mënyrë, ju mund të përcaktoni shpejt forcën e faqeve të internetit të renditura në një fjalë kyçe. Për më tepër, në fund të faqes SERPChecker, ju mund të shihni një bar ku mund të vendosni faqen tuaj ose një URL të konkurrencës për krahasim.

Ashtu si Spyfu, SERPWatcher ju lejon të gjurmoni qëndrimin tuaj në një fjalen që shtypni për të ndjekur. Në vetëm një ekran të vetëm mund të shikoni shumë informacione si

 • Pozicionet në motorin e kërkimit
 • Historia e pozicionit
 • Pozicioni ndryshon
 • Kërko vëllimin e asaj fjalen gjatë një periudhe specifike
 • Përcjellja e fjalëve me celular dhe Desktop
 • Ndjekja e lokalizuar e fjalëve

Indeksi i Dominancës është një tjetër matje e shkëlqyeshme e treguar në SERPWatcher e cila ju tregon se sa fjalen tuaj mbizotërojnë trafiku organik.

Link Miner është një veçori e shkëlqyeshme për të zbuluar dhe ndjekur në mënyrë efektive strategjitë e ndërtimit të lidhjeve të konkurentit dhe më pas sajimin e tuajën. Ata kane bashkuar bazën e të dhënave madhështore të pasur historike dhe të freskëta të lidhjeve pra për të zbuluar të gjitha lidhjet. Link Miner ju lejon të filtroni linqet e të gjitha, të reja dhe të humbura. Kur vendosni në URL mjeti do të nxjerrë të gjitha lidhjet dhe në gjendje të tregojë

 • Backlinks gjithsej dhe fusha referuese
 • Ndiqni / Jo Ndiqni & lidhje të fshira
 • Fluksi i citimit / fluksi i besimit
 • Renditja Alexa & Aksionet në Facebook
 • spirancë
 • Fuqia e lidhjes: një kombinim i metodave të ndryshme SEO si follow / nofollow, CT / TF dhe shumë të tjerë. Kështu që ju mund të hidhni shpejt lëng lidhës që po shkon në URL tuaj rival.

Kompania kohët e fundit prezantoi një veçori të re të quajtur SiteProfiler. Ngjashëm me SpyFu është një mjet i analizatorit në internet i cili tërheq shumë informacion të denjë për konkurrencën tuaj si

 • Metrika DA dhe PA etj.
 • Tendencat e trafikut, vizitat mujore dhe rajone
 • Fjalë kyçe më të mira organike / të paguara
 • Profili i backlink, përmbajtja kryesore dhe konkurrentët etj.

site i ngjashëm me mjetin spyfu mangools siteprofiler

Megjithëse mangoolat ju ofrojnë PPC & Statistikat e CPC, por ato nuk ju ofrojnë ndonjë veçori të përparuar pasi SpyFu dhe SEMrush u pëlqen kopje të suksesshme të reklamave, historia e konkurrencës AdWords, duke krahasuar shumë konkurrentë për të parë fjalët fitimprurëse dhe shpenzimet e tyre etj. Kështu që nuk do të jetë mirë si një alternative për SpyFu për fushatat e marketingut. Sidoqoftë, nëse keni nevojë për një alternative kryesisht për hulumtimin e fjalëve në uebfaqe atëherë KWFinder / mangools është sigurisht zgjidhja më e mirë për të kërkuar.

3. Serpstat

Inauguruar në vitin 2013, Serpstat është mjet shumë i popullarizuar SEO që për rreth 5 vjet ata morën gati 100k përdorues të regjistruar. Nuk ka dyshim pse është kaq popullor – në një vend të vetëm do të merrni të gjitha mjetet e hulumtimit SEO dhe PPC. Kjo platformë e fuqishme SEO përfshin me

 • Analiza e konkurrencës
 • Hulumtim fjalen
 • Ndjekja e renditjes
 • Analizë lidhëse
 • Analiza e reklamave
 • Auditimi i sitit dhe shumë më tepër…

Ngjashëm me SpyFu, SerpStat ju siguron mjet analize në internet për të rishikuar shpejt performancën e një domeni që mund të jetë konkurrenti juaj. Kjo veçori përshkruan informacionin thelbësor si fjalë kyçe organike, vizita mujore, fjalë kyçe të reklamave, etj, së bashku me informacione të ndryshme grafike.

Serpstat Seksioni i hulumtimit SEO përmban një seri karakteristikash të dobishme. Mund të nxjerrë fjalët kyçe të konkurrencës pa luftë. Brenda asnjë kohe mjeti do të rendisë të gjitha fjalët kyçe të konkurrencës suaj, së bashku me pozicionin e motorit të kërkimit, vëllimin e kërkimit, CPC dhe PPC etj.. Në funksionin “konkurrentët” në shiritin anësor do të shfaqen të gjithë rivalët e mundshëm dhe duke klikuar në çdo fushë mjeti do të nxjerrë fjalët kyçe të tij – mënyrë e thjeshtë.

Hulumtim i Serpstat SEO

Një tjetër gjë që e bën Serpstat një alternative të shkëlqyeshme për SpyFu është aftësia e tyre për të bërë hulumtime të lokalizuara. Serpstat ju ofron të dhëna rreth 28 vendeve për të kryer një hulumtim më të mirë lokal për SEO dhe PPC.

Nëse jeni tregtar, atëherë mund ta vendosni edhe Serpstat në një përdorim më të madh si zëvendësim për SpyFu. Në Hulumtim për PPC ju mund të gjeni me lehtësi kopjet e reklamës, pozicionin e reklamës në motorin e kërkimit, vëllimin e kërkimit të fjalëve, CPC dhe nivelin e konkurrencës. Ju gjithashtu mund të shihni shembujt e reklamave dhe të kryeni hulumtime për t’u njohur me faqet që promovohen.

mjete si spyfu - serpstat hulumtim i PPC

Fjalë kyçe që mungon është një tjetër veçori e dukshme që është me të vërtetë e dobishme për të zbuluar fjalë kyçe të reja në të cilat renditet konkurrenti juaj, por ju nuk jeni.

Së bashku me mjetin ku thjesht vendosni URL-në e konkurrencës për nxjerrjen e fjalëve të tyre, Serpstat gjithashtu ofron mjet për kërkimin e fjalëve. Thjesht shkruani fjalen e farave dhe brenda asnjë kohe do të shihni qindra sugjerime të krijuara nga mjeti dhe shumë statistika të tjera në një ekran të vetëm si p.sh. Kërkoni vëllimin e çdo fjalen organike dhe të paguar, tendencat e Google, konkurruesin organik dhe reklamat dhe shumë më tepër. Ju mund të dini që pyetjet e bazuara në pyetje janë më tërheqëse dhe këtu Serpstat do t’ju ndihmojë. Karakteristika e pyetjes së kërkimit do gjeneroni sugjerime të bazuara në pyetje duke përfshirë fjalen tuaj të dëshiruar.

A doni të gërmoni në strategjinë tuaj të lidhjes së prapme të konkurrencës? Analiza e backlinksve të Serpstat është mjeti i duhur për ta bërë këtë. Thjesht shkruani URL-në e konkurrencës dhe goditni butonin e kërkimit për të parë shumë metrikë si psh

 • Duke iu referuar fushave
 • Ndiqni lidhjet / Nofollow
 • Numri i faqeve të zvarritura për backlinks
 • Numri i llojeve të ndryshme të lidhjeve si .edu, .gov etj.
 • Renditja e faqeve të matjeve të Serpstat dhe Renditja e Mirëbesimit
 • I ri & Lidhje të humbura
 • Anchors dhe faqet kryesore etj.

Serpstat Mjeti i auditimit në sit është mjeti më i shpejtë për të bërë SEO efektive në faqe. Mjeti do të identifikojë sitin nga këndvështrime të ndryshme si kopjimet e titullit dhe përshkrimit, përshkrimi i humbur, ridrejtimet, indeksimi dhe grafikët e ndryshëm për të kuptuar lehtë. Ekziston gjithashtu veçori e përcjelljes së gradave të përfshira në Serpstat që mund të gjurmojnë pozicionet e fjalëve sipas vendndodhjeve që keni zgjedhur.

Karakteristikat e tjera përfshijnë

 • Deri në 3 krahasim të domain
 • Mjet për marketing të përmbajtjes
 • Analiza e SERP
 • Analiza e URL-së…

Serpstat ju ofron shumë rezultate të dobishme pa prishur bankën. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar një mjet për SEO ose PPC ose doni të bëni analiza të thelluara të lidhjes së lidhjeve, Serpstat është një paketë e mirë gjithëpërfshirëse.

 4. Ahrefs

ahrefs është një mjet i shkëlqyeshëm për t’ju ndihmuar me SEO dhe kërkimin e lidhjeve. Nëse doni të dini ahrefs të profilit të backlink-ut është vendi më i mirë për të bërë një analizë të thelluar. Ai ju paraqet të dhënat më të freskëta dhe të plota për shkak të bazës së të dhënave të tyre të pasur me 12 trilionë lidhje. Për më tepër, sistemi i tyre i shpejtë dhe aktiv-aktiv zvarrit pothuajse 6 miliardë faqe në internet çdo ditë. Pra, si rezultat, do të merrni rezultate gjithëpërfshirëse së bashku me metrikë të ndryshme të vlefshme.

Ahrefs ju ofron mjetet më të mira të mjeteve që përfshijnë

 • Explorer i faqes
 • Hulumtimi i fjalëve kyçe
 • Analiza e backlinks
 • Ndjekja e renditjes
 • Auditimi i sitit
 • Explorer i përmbajtjes dhe shumë më tepër

Explorer i faqes është mënyra më e mirë për të filluar gërmimet në ndonjë faqe interneti ose faqe. Mjeti ju siguron informacion të gjerë për tre aspekte kryesore trafik organik, pasqyrë lidhëse dhe trafik i paguar të domenit tuaj të hulumtuar. Për të marrë informacionin e trafikut, thjesht shkruani në faqen e internetit të konkurrencës në faqen e internetit dhe më pas zgjidhni “kërkimin organik” në shiritin anësor. mjet do të rendisë të gjitha fjalët kyçe organike së bashku me vëllimin e kërkimit, pozicionin, nivelin e vështirësisë dhe trafikun e vlerësuar. Ahrefs mund ta bëjnë këtë më saktë sepse monitorojnë 130M + fjalë kyçe në vetëm një vend (SH.B.A.) ndërsa ata mbështesin mbi 100 vende. gjithashtu, Ahrefs gjithashtu eksplorojnë nëse konkurrenti juaj duke blerë reklama dhe cilat janë ato fjalë kyçe të paguara.

eksploruesi i faqes ahrefs

Nëse doni të dini lidhjet që po marrin më shumë lëng në faqen tuaj konkurruese. Apo cilat janë lidhjet që dëmtojnë faqen tuaj? Bën përdorimin e kontrollues i lidhjeve të pasme që hulumtojnë

 • Linjat lidhëse të gjitha / Të Re / Humbura
 • fushat referuese
 • Lidhjet e prishura
 • Tekstet e ankorimit
 • Cilat faqe kanë më shumë linqe
 • Lidhje dalëse etj….

Administrim Shkarkimesh Faqerojtësa Fjalorë është tipari më i dobishëm për të vëzhgoni profilin e lidhjeve të konkurrencës. Kjo veçori ju bën të ditur përmes postave elektronike ditore, javore ose mujore (zgjedhja juaj) në lidhje me lidhjet e reja dhe të humbura. Dhe çfarë është më e mahnitshme ju dërgon alarme për fjalë kyçe të reja në të cilat faqja juaj fillon të renditet.

Eksploruesi i fjalëve është një mjet tjetër që e bën ahrefs një alternative të përsosur për Spyfu. Bërja e hulumtimit të fjalëve është jashtëzakonisht e lehtë dhe brenda asnjë kohe ju do të merrni mijëra ide të reja për shkak të bazës së të dhënave të tyre të mëdha të fjalëve. Për më tepër, ndryshe nga SpyFu që mbështesin vetëm bazën e të dhënave SHBA / UK ahrefs rikthejnë rezultatet bazuar në bazën e të dhënave 100+ vendeve. Mjeti do t’ju ofrojë ton metrikë

 • Vëllimi i kërkimit & vështirësi fjalen
 • Klikoni normën e një fjalen
 • Rezultatet e rangut më të lartë me metrikë të ndryshme
 • Krijimi i listës së fjalëve fav, etj.

Mos keni një ide për të shkruar përmbajtje. Mos u shqetësoni ahrefs “Explorer i përmbajtjes” mund të gjejë një mundësi të mundshme për ju. Ai do të zbulojë artikujt popullor bazuar në metrics si trafiku organik, aksionet sociale dhe fushat referuese. Ju gjithashtu mund të përdorni “eksplorues të përmbajtjes” për mundësitë e lidhjes duke përdorur veçorinë “Highlight domain”. Kjo ju lejon të zbuloni faqet e internetit të përmbajtjes që nuk lidhen me faqen tuaj.

Auditimi i faqes Ahrefs është një mjet për të kursyer kohë për të zbuluar se çfarë po dëmton faqen tuaj. Do të zvarritet faqja juaj dhe t’ju raportojë me ndihmë metrike të ndryshme që lidhen me lidhjen e brendshme, etiketat HTML, lidhjet, imazhet, CSS, Hreflang dhe më shumë. Më tej, mjeti nuk do të identifikojë vetëm çështje, por gjithashtu do të japë rekomandime për t’i rregulluar ato.

Së bashku me këto mjete të mahnitshme ahrefs gjithashtu kanë disa mjete të tjera si

 • Krahasimi i domenit
 • Analiza e grupeve për fushat me shumicë
 • Kryqëzimi i lidhjeve – gjeni faqet që lidhen me konkurrencën tuaj, por jo ju
 • Përmbajtja Gap gjeni fjalen kyçe për të cilën renditet konkurrenti juaj

Ahrefs është një mjet i plotë që mund të zbulojë organike, si dhe përpjekjet e paguara të konkurrentit tuaj. Për më tepër, kur bëhet fjalë për analizën e detajeve të backlinks dhe databazës së madhe Ahrefs me siguri ka një avantazh ndaj Spyfu.

5. SEO PowerSuite

Kompleti i duhur i fuqisë së emrit për këtë program. SEO PowerSuite është i integruar me një bollëk mjetesh në mënyrë që t’ju mundësojë të analizoni thellësisht konkurrencën tuaj dhe faqen tuaj. Për shkak të përdorueshmërisë së saj të zgjeruar dhe raporteve shteruese SEO Powersuite është rekomandohet gjerësisht nga ekspertët. Për dallim nga shumica e mjeteve, do t’ju pajiset me konfigurimin e softuerit instaloni në kompjuterin tuaj. Softueri kryesisht është i ndarë në

 • SEO SpyGlass
 • Asistent për lidhje
 • Auditori i faqes në internet
 • Renditësi i rangut

Backlinks luajnë një rol të rëndësishëm në renditjen e faqeve dhe nëse doni të keni një avantazh mbi konkurrencën tuaj, ju duhet të ndërtoni një profil të fortë backlinks. SEO SpyGlass është një nga mjetet më të pasura në industri për të zbuluar profilin e lidhjes së konkurrencës. Së bashku me bazën e të dhënave të tyre, ata gjithashtu integrojnë mjetet me databazën më të madhe si Google Analytics dhe tastierën e kërkimit të Google.

Kur bëhet fjalë për metrics, SEO SpyGlass ju ofron metrikë të shumta të dobishme. Një nga metrikat e denja është Rreziku penal që ju përshkruan se sa e dëmshme është një lidhje për ju bazuar në faktorët google.

mjet analize konkurrenti spyglass

Për një informacion inteligjent, mundeni analizoni bazën e lidhjes në 50 + metrikë të tilla si

 • Backlinks gjithsej dhe teksti i spirancës
 • Ndiqni / etiketim nofull
 • Lidhje të pavlefshme
 • Alexa Rank, Moz PA / DA
 • Statusi i indeksit në motorë kërkimi të ndryshëm
 • Lidhja e domeneve dhe më shumë…

Për më tepër, ekziston gjithashtu lidhja e kryqëzimit të lidhjeve që përfshin faqet që lidhen me konkurrencën tuaj por jo me ju dhe ju lejon të krahasoni deri me fushat.

Asistent për lidhje është një mjet shumë i dobishëm për të menaxhuar lidhjet pa mundim. Softueri do të eksplorojë se cilat lidhje janë duke punuar, vlera e lidhjes së lidhjes, dhe tekstet e ankorimit, etj përmes metodave të ndryshme. ju dëshironi të ndërtoni linqe mjeti do t’ju ndihmojë të gjeni mundësi sipas metodave tuaja të zgjedhura.asistent për lidhje - Fuqitë e SEO

E drejta në program, automatikisht do të mbledh detajet e kontaktit kështu që ju mund të kontaktoni webmasterin në lidhje me heqjen e lidhjeve ose për çdo ndryshim në rast se po analizoni faqen tuaj.

Ju ndërtoni një profil të lidhjes më të mirë sesa kundërshtari juaj, por megjithatë, faqja juaj është duke mos funksionuar. A auditimi i sitit për SEO në faqe dhe aspekte të tjera teknike mund t’ju ndihmojnë. Për gjetjen e çështjeve, programi do të analizojë faqen tuaj kundër faktorëve të shumtë, si: ridrejtimet, indeksimi, imazhet, lidhjet e prishura dhe çështjet në faqe, etj. Auditori i Faqes mund t’ju ndihmojë në gjëra të ndryshme të tjera si

 • Ndërtimi i hartave XML miqësore
 • Lista e të gjitha gabimeve dhe paralajmërimeve së bashku me sugjerimet e zgjidhjes
 • Kontrollimi i optimizmit në faqe si gjatësia e titullit, përshkrimet, llogaritjet H1 deri H6 etj.
 • Analiza e rezultatit të optimizmit të përmbajtjes
 • Dendësia e fjalës
 • Metra të popullaritetit të faqeve. Dhe ka shumë më tepër për të eksploruar.

SEO Powersuite përfshin softuer të shkëlqyeshëm për ndjekjen e gradave. Ju mund të gjurmoni fjalë kyçe të pakufizuara dhe mund të shikoni statusin e pozicioneve, si dhe një grafik të rangut që tregon se sa mirë funksionon faqja juaj. Mjeti mbështesin rreth 327 motorë kërkimi përfshirë Google, Bing, Yandex, Yahoo, duckduckgo etj. dhe ju mundëson të gjurmoni fjalen për vendndodhje specifike. Mjet gjithashtu siguron njohuri organike, dukshmëri të fjalëve dhe veçori krahasuese.

SEO PowerSuite mban një mjet i shkëlqyeshëm i kërkimit të fjalëve duke e bërë atë një alternativë më të mirë SpyFu. Për gjenerimin e sugjerimeve për fjalen, programi përdor mjete të ndryshme si

 • Planifikues i fjalëve kyçe të AdWords
 • zbulim fjalen
 • Fjala fjalëformuese Yandex
 • Google / Bing / Youtube / Pyetni / mjetin automatik dhe të plotë të kërkimit të Amazon
 • Mikser fjalësh dhe gjenerator fjalen bazuar në pyetje

Për më tepër, ju gjithashtu mund të vendosni URL-në e konkurrencës për të parë listën e fjalëve të tyre kryesore, së bashku me renditjen dhe metrics e tjera. Edhe pse SEO Powersuite vjen me çmim më të lartë se SpyFu, por do të merrni një sërë mjetesh të vlefshme për hulumtime të thelluara, fjalë kyçe fitimprurës dhe më shumë.

6. KUJDES

SEranking është një nga platformat më të mira për SEO, si dhe hulumtimet e PPC, kështu që qëndron si një alternative e ngushtë SpyFu. Pavarësisht nëse jeni një bloger individual ose keni nevojë për një mjet të besueshëm për biznesin tuaj, SEranking është një dyqan ndalimi që strehon rreth 35 mjete të ndryshme. Disa nga mjetet kryesore

 • Monitorimi i lidhjeve backlink
 • Hulumtim fjalen
 • Auditimi në Uebfaqe
 • Hulumtimi i konkurrencës për SEO / PPC
 • Ndjekja e fjalëve
 • Pasqyra e trafikut dhe gjithnjë e më shumë

Pavarësisht nëse dëshironi të mbani gjurmimin e profilit të faqes suaj të backlink-ut ose faqes konkurruese monitorimi i linjës së lidhjes është mjeti më i mirë për ta bërë këtë. Shtë një tipar mbresëlënës për menaxhimin e linjës backlink që ju lejon analizoni lidhjen nga pothuajse 15 parametra të ndryshëm si lidhjet Ndiqni / nofull, statusin e indeksit google, metrics Moz / Alexa, popullaritetin shoqëror dhe zbuloni data etj.. Në vend që të ngjitni kopjimin, thjesht shënoni ato lidhje që mendoni se dëmtojnë faqen tuaj, në mënyrë që ata të krijojnë një skedar të shpejtë disavow.

Nëse doni të qëndroni në konkurrencë së pari duhet të dini se cilat janë konkurrentët tuaj. Seksioni i konkurrencës SEranking ju mundëson gjurmoni konkurrencën tuaj në mënyrë efektive për fjalen tuaj të zgjedhur. Grafiku i trendit ju lejon të ndiqni me lehtësi përparimin e të tjerëve, në mënyrë që të mund të ndërmarrni veprime me kohë për renditjen tuaj. mjet mund të gjurmojë pozicionet e fjalëve me fjalë kyçe organike / të paguara sipas pajisjes tuaj të zgjedhur (desktop / celular), vendndodhjet (vendi / qyteti) dhe motori i kërkimit (Google, Yahoo, YouTube, Bing dhe Yandex).

Ngjashëm me SpyFu, SEranking mund të kandidojë një kontroll i detajuar i faqes për optimizimin e lehtë të faqeve në faqe. Ai do të përshkruajë cilat çështje thelbësore po shqetësojnë faqen tuaj në lidhje me ridrejtimet, metat, faqet dhe lidhjet etj. Dhe si mund t’i rregulloni ato. Ai gjithashtu paraqet statusin e zvarritur të faqeve.

Një faktor tjetër që e bën SEranking një alternativë të afërt me SpyFu është hulumtim fjalen. Ashtu si konkurrenti i saj, SEranking ju ofron një mjet efektiv si për SEO ashtu edhe për kërkime PPC. SEranking vë në dispozicion databazën e 14 vendeve duke përfshirë SH.B.A., Kanada, Suedi, dhe Mbretëria e Bashkuar etj., E cila është mjaft e jashtëzakonshme në krahasim me SpyFu. Mjet ju siguron vlerësimet e trafikut nga burimet organike dhe të paguara. Për më tepër, me anë të këtij mjeti, mund të merrni një listë të tërë të fjalëve kyç organikë dhe të paguar të konkurrentëve. SErankig gjithashtu tregon historinë e reklamave të një domeni të kërkuar që është një rrugë e shkëlqyeshme për tregtarët ndërsa hartojnë vetë.

alternative për spyfu - Mjet kërkimor për fjalen kyçe SEranking

SEranking gjithashtu mban një mjet sugjerimi për fjalen që do të gjenerojnë fjalë kyçe si fjalë kyçe të ngjashme, të ngjashme dhe fjalë kyçe me bisht të gjatë.

Përveç mjeteve të ndryshme të hulumtimit SEO / PPC, SEranking ofron një mjet interesant të quajtur “Plani i marketingut”. Ky mjet i analizës së faqes skanon faqen tuaj kundër faktorëve të shumtë, duke përfshirë optimizimin në faqe, jashtë faqes dhe përmbajtjes etj, kështu që t’ju ofrojë këshilla të vlefshme. Sinqerisht, kjo është një mjet i shkëlqyeshëm për newbies pasi ato ofrojnë detaje në lidhje me secilin nga faktorët dhe lidhjen për të përshkruar mënyrën e trajtimit të këtij faktori.

SEranking mban mjete të ndryshme të tjera të dobishme

 • Grouper fjalen
 • Gjeneratori i plumbit
 • Mjet efektiv i menaxhimit të mediave sociale për postimin e orareve dhe metrika të ndryshme
 • Ju lejoni të krijoni raporte të SEO me një paraqitje grafike për klientët dhe më shumë…

SEranking është një alternativë e përballueshme për SpyFu. Për dallim nga SpyFu ato ofrojnë 14 ditë gjyq qasje në shumicën e karakteristikave të tyre. Më tej, ata ju lejojnë të shikoni informacion të kufizuar në një llogari falas. Plani më themelor i tyre sapo fillon nga $ 7 / muaj që përfshin si PPC dhe hulumtimin SEO. Megjithëse ky plan nuk përfshin menaxhimin e mediave sociale, monitorimin e ndryshimeve të faqeve dhe API etj. Në përgjithësi, SEranking është një mjet i mirë për fillestarët me një buxhet të ngushtë. Ju me siguri mund të përdorni përdorimin produktiv të mjetit dhe mund të hyni në bazën e të dhënave të më shumë lokacioneve (rreth 14) sesa SpyFu.

7. Moz Pro

Ju mund të jeni të vetëdijshëm për emrin Moz. Në vitin 2004 u krijua si një kompani këshilluese por tani ndërmarrja prezantoi një sërë shërbimesh si Moz pro, SEO lokale dhe disa mjete falas. Ju mund të dëgjoni për metrikat e përdorura gjerësisht Autoriteti i Domainit dhe Autoriteti i Faqes të cilat konsiderohen si një nga masat e ngurta për përcaktimin e fuqisë së një faqe në internet janë zhvilluar nga Moz. Ngjashëm me SpyFu, MOZ është një shtëpi e mjeteve të ndryshme prodhuese

 • Explorer i fjalëve
 • Explore Explorer
 • Ndjekja e renditjes
 • Optimizimi në faqe
 • Dhe në kërkesë zvarritje etj.

Ju mund të përdorni shërbimet MOZ përmes falas gjyq (30-ditë) ose llogari premium. Në një llogari falas, ata ofrojnë dhjetë kërkime falas në muaj për të parë DA dhe PA të domeneve me disa informacione të tjera të kufizuara. Sidoqoftë, mundeni instaloni shiritin e tyre të veglave falas për shfletuesit e uebit si Google Chrome dhe Firefox. Bar do të tregojë DA / PA në rezultatet e kërkimit në Google kështu ju siguron një përmbledhje të shpejtë të forcës së një faqe në internet.

Ju dëshironi të zbuloni më shumë fjalë kyçe ose dëshironi të rendisni fjalët kyçe të konkurrencës tuaj, kjo është ajo që Moz Eksploruesi i fjalëve zhvillohet për Ju mund të hyni në bazën e të dhënave të tyre në Sh.B.A., MB, Kanada dhe Australi. Ose vendosni fjalen e farës ose URL-në në shiritin e kërkimit. Supozojmë se vendosim një domen, atëherë do të nxjerrë një listë të tërë të fjalëve kyçe së bashku me pozicioni i renditjes, rezultati i vështirësisë dhe vëllimi i vlerësuar i kërkimit. Ju mund të vendosni URL-në specifike të faqes për të zbuluar se sa fjalë kyçe që po renditet. Eksploruesi i fjalëve kyç gjithashtu ju lejon të krahasoni deri në 2 fusha.eksplorues fjalen moz

Lidhjet luajnë një rol kryesor për të marrë më shumë shikueshmëri në motorin e kërkimit për faqen tuaj. Moz eksplorues i lidhjeve është një mjet i pasur me tipare që mban rreth datën 35.5 trilionë lidhje. Megjithëse nuk është aq i shkëlqyeshëm sa ahrefs dhe SEO PowerSuite, por prapë është një alternativë e shkëlqyeshme për SpyFu për rezultate të thelluara. Përfundoni të përfshini domainin, nënfushën ose URL-në specifike të faqes për të analizuar fushat e lidhura me të. Moz ju lejon të analizoni strategjinë e lidhjeve përmes metodave të ndryshme si psh

 • Lidhje hyrëse me etiketën vijuese / nofollow
 • Lidhja e domeneve dhe teksteve të ankorimit
 • Linqe të reja dhe të humbura
 • Mund të krahasoni profilin e lidhjeve me fusha të shumta
 • Rezultati i Spam, faqet më të mira të lidhjes dhe disa matje të tjera

eksplorues i lidhjeve të mozit

Si disa mjete të tjera kryesore të marketingut, MOZ gjithashtu ofron “Kryqëzimi i lidhjeve” tipar. Thjesht shkruani URL-të tuaj të ngushtë të rivalit dhe mjeti do të gjurmojë faqet që lidhen me ta. Në këtë mënyrë, ju gjithashtu mund të afroheni tek ata që lidhin pronarët e faqeve për lidhjen e prapme.

Për shikueshmëri më të lartë në motorin e kërkimit faqja juaj jo vetëm që kërkon lidhje, por duhet të jetë e optimizuar mirë. Në Grader në faqe thjesht duhet të futni URL-në tuaj të faqes dhe fjalen kyçe për të cilën po përpiqeni të renditni faqen tuaj. Mjeti kontrollon faqen kundër faktorëve të shumtë të renditjes dhe nëse ka ndonjë problem, ajo do të japë rekomandimet se si t’i rregulloni ato.

Sigurisht kur vendosni përpjekjet tuaja maksimale për ndërtimin e lidhjeve dhe optimizimin e faqeve, gjithashtu dëshironi të gjurmoni përparimin. Këtu mjet i ndjekjes së rangut të Moz ndihmon në gjetjen e fjalëve tuaja në qindra vende në lidhje me Google, Bing dhe Yahoo. Ju gjithashtu mund të aktivizoni raportimin e postës elektronike në mënyrë që ata të dërgojnë email të ri të rangut. Moz prezantoi kohët e fundit zvarritje të kërkesës për të gjetur çështje të tilla si koha e ngadaltë e ngarkesës, gabimet 4xx / 5xx, dhe kopjimi etj, së bashku me rekomandimin për të rregulluar ato gabime. për fat të keq, Moz nuk është një mundësi për studiuesit e PPC edhe pse për hulumtime SEO veçanërisht, matjet e tyre të PA dhe DA janë vërtet të dobishme për përcaktimin e fuqisë së konkurrencës dhe vështirësinë e fjalëve kyçe.

8. iSpionage

Baza e të dhënave të shumë vendeve dhe aftësia për të gërmuar në strategjitë e konkurrencës që u jep atyre konvertim më të lartë i bën iSpionage një alternative ideale për SpyFu. Ky mjet konkurrues i inteligjencës mundëson me aftësitë për të zbuloni strategjitë tuaja SEO dhe fushatat e suksesshme. Ju mund të hulumtoni të dhënat e SEO dhe PPC nga motorë kërkimi të shumta si Google, Yahoo dhe Bing. Ajo hap mjetet

 • Hulumtim për konkurrencën SEO dhe PPC
 • Alertet për lëvizjet e konkurrencës
 • Hulumtim fjalen
 • Kopjimi i reklamave dhe krahasimi i konkurrencës
 • Shikimi i fushatës…

për hulumtimi i konkurrencës thjesht drejtohuni tek faqja e tyre. Mjetet ju lejojnë të filloni hulumtimin tuaj duke vendosur një fjalen ose domen. Pas hyrjes në një domen mund të shikoni statistikat e vlerësuara rreth Buxheti i PPC, mesatarisht. pozicioni i reklamës dhe klikoni etj, së bashku me grafikët e trendeve. iSpionage mbulon një bukuroshe baza e të dhënave të mëdha 35 + M fjalët kyçe i cili vazhdimisht po azhurnohet në mënyrë që ata të mund të rendisin çdo fjalë kyçe PPC të domenit tuaj rival, së bashku me metrikë të ndryshme

 • Numri i reklamave për fjalë kyçe të veçanta
 • CPC, pozicioni i reklamës, vëllimi i kërkimit etj.

isponage alternativa më e mirë për spyfu

iSpionage gjithashtu ju siguron një metrikë unike të quajtur KEI (indeksi i efektivitetit të fjalëve). Një rezultat më i lartë i KEI tregon mundësinë e lartë që një fjalë kyçe të jetë e dobishme për ju. Ajo llogaritet duke u bazuar në variablat e ndryshëm si për sa kohë një fjalë kyçe e veçantë e përdorur në reklamë dhe data e fundit e parë. Për shembull, nëse një fjalë kyçe është duke u përdorur në një reklamë për një kohë të gjatë që do të thotë se gjithashtu mund të jetë fitimprurës për ju përndryshe rivali juaj do të kishte ndaluar përdorimin e kësaj.

Së bashku me Google, ju gjithashtu mund të shikoni këto detaje për Yahoo dhe Bing.

Ngjashëm me SpyFu, iSpionage gjithashtu nxjerr kopjet Ad të fushës së kërkuar me shumë detaje të dobishme. Ata do t’ju tregojnë

 • Efektiviteti i Ad (koncept i ngjashëm me IEK)
 • Fjalë kyçe të përdorura në atë fjalen e veçantë
 • Avg. renditjen dhe numrin e ditëve për atë reklamë etj.

Përmes iSpionage, ju gjithashtu mund të gjurmoni faqet e uljes së konkurrentit tuaj e cila do t’ju japë idenë më të mirë ndërsa skiconi tuajin.

iSpionage është një mjet i shkëlqyeshëm nëse doni të nxirrni konkurrencën tuaj fjalë kyçe organike. Kjo është me të vërtetë një mënyrë e lehtë për të gjetur mundësitë e reja. Mjeti paraqet fjalë kyçe të faqes së parë, pozicionin e një fjalen, trendin e pozicionit dhe vëllimin e vlerësuar të kërkimit etj.

site të ngjashëm si spyfu - kërkime organike isponage

Një tjetër veçori e shquar e iSpionage është Alert i Konkurrencës. Kjo veçori e dobishme monitoron vazhdimisht konkurrentët tuaj të ndryshëm dhe ju dërgon alarme për ndryshimet që konkurruesi juaj bëri në fjalë kyçe dhe reklama etj. Më tej, ata gjithashtu dërgojnë postë elektronike me reklama më të mira performuese dhe fjalë kyçe. Ju gjithashtu mund të shtoni një fjalë kyçe, kështu që sistemi ju njofton nëse konkurrenti juaj e përdor atë në reklamën e tyre të re.

Shikimi i fushatës është një proces i thjeshtë hap pas hapi që përpilon dhe dërgon raporte javore të njoftimeve me email. Ky sistem i thelluar i automatizuar i monitorimit gjurmon konkurentët tuaj të shtuar reklamat PPC, faqet e uljes së fjalëve kyçe, etj. Më tej, ju mund të shikoni konkurrencën tuaj A / B testimin në PPC i cili ju lejon të zgjidhni më të mirën pa shpenzuar. Edhe pse mbani në mend këtë mbështetje tipar MB, SH.B.A. dhe Baza e të dhënave Australiane.

Së bashku me mjetet e kërkimit SEO dhe PPC, iSpionage ofrojnë një të pasur galeria e faqes së uljes në lidhje me kategori të ndryshme si arsimi, moda, dhe IT etj.

Ju mund të përdorni Shërbime iSpionage falas që ofrojnë informacion të kufizuar. Planet e paguara fillojnë nga 59 $ / muaj që lejojnë hulumtime të pakufizuara, deri në 5 njoftime për fjalët kyçe, qasje në galerinë e faqeve të uljes dhe vëzhgimin e fushatës. iSpionage është një alternativë e shkëlqyeshme SpyFu por ajo ka humbur mjetin e ndjekjes së gradave dhe metrics me vështirësi në fjalen kyçe etj përndryshe është një mjet produktiv për të shfrytëzuar.

9. LongTailPro

Longtailpro si emër tregon të specializuar në zbulimin e fjalëve kyçe të gjata. Pra, nëse po kërkoni mjetin hulumtues për PPC, atëherë nuk është për ju. Sidoqoftë, për hulumtimin e SEO, mund ta vendosni këtë mjet në një përdorim më të madh. Kur është fjala për hulumtim fjalen për kërkimin e mundësive të reja LongTailPro është një alternativë e shkëlqyeshme për SpyFu. Kur të përfundoni regjistrimin e një llogarie, do të keni qasje në mjetin e mëposhtëm përmes një pulti.

 • Hulumtim fjalen
 • Renditësi i rangut
 • Analizë lidhëse
 • Analiza e SERP

Fillimisht, ata po ofronin një mjet të bazuar në softuer që instalon në kompjuterin tuaj. Por tani ata ofrojnë një zgjidhje SEO me bazë cloud, e cila është mjaft e shpejtë në krahasim me programin e vjetër të bazuar në kompjuter. Për dallim nga SpyFu, longtailpro hulumtim fjalen mjet ofron mënyra të shumta si kërkimi i tyre

 • Fjalë kyçe të lidhura
 • Fjalë kyçe konkurruese
 • Fjalë kyçe manuale

Pjesa më e mirë që LongTailPro është shumë efikas për të gjeneruar qindra fjalë kyçe të gjata e drejtë nga vetëm një fjalë kyçe e vetme farë duke përdorur të dhënat e planifikuesit të fjalëve në Google. Ashtu si Spyfu, longtailpro gjithashtu shtoni një mënyra e kërkimit të fjalëve kyçe të konkurrencës ku thjesht duhet të vendosni URL-në e konkurrencës tuaj dhe mjeti do të zbulojë fjalët kyçe të tyre. Krahas vlerësimit të vlerësimit të vëllimit të kërkimit, ofertave dhe konkurrencës, kërkimet e tyre për fjalen mjet ju jep metrikë të konkurrencës në fjalen. KC është një vlerësim i të cilit fjalen është e lehtë, e moderuar ose e vështirë për t’u renditur.

Linjat e prapambetjes konsiderohen shtylla kurrizore e një siti kur bëni SEO. Për fat të mirë, longtailpro përfshirë me mjet të lehtë për t’u përdorur mjetet e analizës së backlinks. Pasi të vendosni URL-në e konkurrencës, mund të shikoni të gjithë ose New / Lost backlinks së bashku me metrikë të ndryshme

 • Duke iu referuar domeneve dhe lidhjeve totale
 • Fluksi i Citimit, Fluksi i Mirëbesimit
 • Ndiqni, Treguesin NoFollow dhe Fshirë
 • Tekstet e ankorimit, URL-ja e burimit
 • Lidhje të jashtme të URL-së të burimit dhe më shumë…analiza e lidhjes së linjës së gjatë

Analiza e SERP është një mënyrë tjetër e thjeshtë për të identifikuar konkurrentët tuaj të mundshëm. Shkruaj një fjalë kyçe të farës dhe mjeti do të nxjerrë në renditjen e faqeve kryesore në atë fjalë kyçe. Tani mund të vendosni URL të konkurrencës në mjetin hulumtues të fjalëve kyçe të konkurrencës për të hedhur një vështrim në fjalët kyçe të tyre. Analiza e SERP ju siguron një përmbledhje të një URL me ndihmën e metodave të ndryshme. Analiza e automatizuar ju siguron konkurrencën e fjalëve, backlinks, metrikë madhështore (rrjedhja e besimit, rrjedhja e citatit) dhe mosha e sitit etj. Kështu që, në një ndërfaqe vetëm të vetme, mund të mësoni për fuqinë e konkurrencës tuaj. Longtailpro gjithashtu ju siguron Disponueshmëria e SERP, një rezultat më i lartë i kësaj do të thotë më shumë rezultate organike.

Pasi të keni investuar para dhe shumë kohë në optimizimin e përmbajtjes tuaj, natyrisht, duhet të gjurmoni përparimin e fjalëve tuaja kyçe. Longtailpro ofron mjet i mrekullueshëm i ndjekjes së gradave që tregon renditjen aktuale, dje, javën e kaluar dhe muajin e kaluar etj. Për më tepër, ju gjithashtu mund të shikoni renditja e historisë përmes grafikëve të renditjes. Ata ju lejojnë për ndjekjen e lokalizuar dhe renditjen e fjalëve kyçe në Google, Yahoo dhe Bing.

Nëse jeni fillestar dhe nuk dini shumë për SEO gjërat e mira që LongTailPro përfshijnë mësime video falas dhe hyrje në Universitetin Long Tail nga ku do të merrni strategji të dobishme të SEO dhe si të përdorni më së miri mjetet e tyre. Për dallim nga SpyFu, LongTailPro nuk ofron një llogari falas. Sidoqoftë, mund të regjistroheni 7 ditë gjyq llogari (kërkon detaje të kartës së kreditit) për të hyrë në veçoritë e primit.

Nga ana e çmimeve, është një Pako e përballueshme SEO në krahasim me SpyFu. Do të merrni të dhëna më të besueshme si vëllimi i kërkimit për shkak të integrimit të të dhënave Google. Me gjithë ato që thanë, LongTailPro është një zgjedhje e jashtëzakonshme që studiuesit e SEO të spiunojnë konkurrentët, duke eksploruar strategjitë e tyre dhe duke gjetur mundësi të reja brenda një pakete të përballueshme.

10. Fjalë kyçeSpy

Në mënyrën për të tejkaluar faqet e rivalit tuaj spiunazhi i fjalëve është një mjet i denjë. Ju mund të përdorni të fjalës spiun si një alternative për SpyFu si ofron PPC dhe mjete kërkimore organike të cilat mbështeten nga një bazë e të dhënave më e madhe dhe thjeshtësia e përdorimit. Ndërsa ata po ofrojnë një llogari falas për gjykim kështu ju inkurajojmë ta provoni vetë, para se të investoni. Në këtë mënyrë, ju mund të vendosni më mirë nëse është alternativa perfekte e SpyFu që po kërkoni apo jo. Mjeti përfshin

 • Hulumtime të PPC dhe SEO
 • Spiunimi i konkurrentëve
 • Ndjekja e fjalëve në kohë reale
 • Gjetja e produkteve fitimprurëse Filialin

Me spiun fjalen ju mund të eksploroni fjalët tuaja të rangut të konkurrencës, në mënyrë që të krijoni strategjinë tuaj të marketingut në mënyrë më efektive. Ose vendosni domain, fjalë kyçe të farës ose URL të veçantë të faqes për të filluar hulumtimin. Karakteristika që na pëlqen më shumë është hulumtimi i fushës. Thjesht shkruani një emër domain dhe mbani butonin e radios në “Domain”. Ju siguron shpenzimet e vlerësuara të faqes për reklama, përmbledhje organike, përmbledhje të PPC dhe kopjet e reklamave, etj. Spiun fjalen gjithashtu ju njoftoj se cilat janë potencialet tuaja PPC dhe konkurrentët organikë, së bashku me numrin e tyre të fjalëve organike.

Një tjetër gjë që dallon Key Spy nga Spyfu është mbulimi i bazës së të dhënave. Ku Spyfu vetëm mbulon Mbretërinë e Bashkuar dhe SHBA Fjalë kyçeSpy mbulon 30+ vende në Amerikë, Azi dhe Afrikë.

Analiza e konkurrencës ppc - fjalen kyçe

Tani duke ndërruar mes skedave, mund të keni detaje të detajuara. Për shembull, duke klikuar në Ads do t’ju japë një listë të kopjet e reklamave që funksionon një sit krahas metrikës së ndryshme (fjalen kyçe, vëllimi i kërkimit, CPC mesatare, Pozitat dhe ditët e shikuara etj.). Tjetra, nëse klikoni në atë të vogël kw do të shihni një listë të tërë të fjalëve kyçe të përdorura në reklamë. Dhe me vetëm një klik ju lejojnë të eksportoni fjalë kyçe CSV dhe skedar Excel.

alternative për spyfu për studime PPC - fjalët kyçe për reklama me fjalë kyçe

Për më tepër, në skedën e fjalëve kyçe Organike mjeti ju sjell një listë të fjalëve kyçe ku llogaria falas kufizohet vetëm në 10 rezultate ndërsa një llogari premium do t’ju marrë më shumë rezultate. Lista e fjalëve kyçe organike të pranishëm me

 • Pozicioni në motor kërkimi
 • Vëllimi i kërkimit
 • Përqindja e trafikut, vlerësimi i vlerës së fjalës kyçe dhe URL etj.

Fjalë kyçe PPC ata zhvilluan një metrikë unike të quajtur ROI. Shtë vlerësimi i përfitimit të një reklame. Megjithëse është një vlerësim, por afërsisht mund të merrni një ide se sa efektive është një reklamë.

KeywordSpy gjithashtu përmban një ndjekja e fjalëve që do të gjurmojnë përparimin tuaj në Yahoo, Google dhe Bing. Për dallim nga mjetet e tjera në treg, kjo mundësohet me ndjekja në kohë reale. Kjo do të thotë që ndjekja e fjalëve të tyre do t’ju njoftojë se cili është përparimi i fjalëve të faqes tuaj dhe cilat fjalë kyçe kanë nevojë për më shumë vëmendje.

Spy fjalen nuk ka të bëjë vetëm me PPC dhe hulumtimin organik ose ndjekjen. Kompania zhvilloni një veçori të dalluar për t’ju ndihmuar në gjetjen e një produkti shoqërues fitimprurës. Pas kësaj, ju mund të vendosni se si ta promovoni atë duke përdorur një blog ose fushata reklamimi. Nëpërmjet inteligjencës së filialeve, mund të qaseni shpejt në rrjetin e filialeve duke ofruar të drejtën në ekranin e mjeteve.

Raportet e Filialit është një veçori e dobishme në marrjen e një rrjeti bashkëpunëtor përmes të dhënave si:

 • Numri i fjalëve kyçe për promovimin e produkteve
 • Numri i bashkëpunëtorëve që promovojnë

Ata paraqesin të dhëna lidhur me id të produktit, pozicionin e vlerësuar të reklamës, numrin e bashkëpunëtorëve konkurrues dhe më shumë.

Përveç shumë karakteristikave të tyre, KeywordSpy ofrojnë një plugin shfletues që zbulon shumë detaje ndërsa jeni duke kërkuar terma në google ose yahoo. Plugin ju mundëson të analizoni aspekte të shumta të SEO si lidhjet, rangut Alexa, Renditja e faqeve Google, mosha e domenit, detajet e Whois dhe shumë më tepër. Për më tepër, shtojca ju lejon të bëni kërkime të lokalizuara në Google. Thënë kështu, Keywordspy është një mjet i pasur me tipare që lejon hyrjen në bazën e të dhënave të thella. Me një mbulim të madh rajonal të dhënash, ndjekje në kohë reale dhe të dhëna të besueshme kërkimore për PPC / SEO do të jetë një alternative e shkëlqyeshme për SpyFu.

Përfundim – Cila është alternativa më e mirë për SpyFu?

Mjetet SEO patjetër ofrojnë një mënyrë të lehtë për të përmirësuar trafikun dhe kështu që shitjet. Ka shumë mjete SEO me specialitete të ndryshme të disponueshme në treg. Kjo është arsyeja pse ne krijojmë një listë të 10 alternativave më të mira spyfu në mënyrë që të gjeni atë të duhurin që po kërkoni. Këto mjete kanë një bazë të dhënash të pasur në krahasim me spyfu ndryshojnë në çmimet, funksionalitetin dhe përdorshmërinë.

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një alternative, ne shkojmë për SemRush. Shtë një mjet i mahnitshëm gjithçka-në-një në një mënyrë për të spiunuar konkurrentët, duke eksploruar mundësi të reja dhe hartimin e strategjive për reklamim efektiv. SEMrush ofron më shumë mundësi ndërsa bën hulumtime organike dhe PPC. Ka shumë karakteristika të tjera të përfshira në SEMrush për të eksploruar si gjenerimin e plumbit, analizën e hendekut, vështirësinë e kw, mjetin e ri magjik të kw dhe shumë më tepër.

megjithëse nëse jeni duke kërkuar alternativen më të mirë të spyfu-së për hulumtime organike, atëherë ne ju sugjerojmë të shkoni për mangool (aka KWfinder). Shtë një mjet i thjeshtë dhe i përballueshëm që ju ndihmon të zbuloni shpejt fjalët e reja. Shtë një paketë e hulumtimit të fjalëve kyçe, ndjekja e gradave, analiza e lidhjes së lidhjeve, vëzhguesi SERP dhe hulumtimi i konkurrencës përmes domenit.

Pra, cilën do të zgjidhni varet nga mënyra se si do ta shfrytëzoni. Pasi që ka shumë mjete atje, ne do të përpiqemi të bëjmë më të mirën për ta mbajtur postin të azhurnuar sa herë që të gjeni ndonjë alternative tjetër më të mirë për spyfu.

A na ka munguar mjeti juaj i preferuar që mendoni se duhet të jetë pjesë e këtij udhëzuesi? Na tregoni se cilin keni zgjedhur duke hedhur një koment më poshtë. Vlerësoni vërtet kohën dhe fjalët tuaja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map