Shqyrtim i mrekullueshëm

Vlerësime të habitshme & Përmbledhje Rishikimi


Emri: habitshme

Përshkrim: Struditërisht është një ndërtues faqesh në internet që lejon përdoruesit e rinj të ndërtojnë faqe interneti duke përdorur një ndërfaqe grafike të përdoruesit. Nuk kërkon aftësi për kodim dhe është i përsosur për faqet e internetit me një faqe, si dhe dyqanet në internet.

Sistemi Operativ: Web-bazuar

Kategoria e Aplikimit: Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë

 • Lehtësinë e përdorimit

 • templates & Designs

 • Funksione & lakueshmëri

 • Vlera e parase

 • Ndihma për klientët

i përgjithshëm

3.6

përmbledhje

Struditërisht është një perlë e fshehur midis të gjithë krijuesve të faqeve të internetit. Ka karakteristikat që ju lejojnë të krijoni një faqe në internet mahnitëse me një faqe – lëvizje paralele, animacion, etj. Kjo bën të mundur menaxhimin dhe azhurnimin e faqes tuaj në internet me aplikacionin e tyre të fuqishëm celular. Nëse jeni duke kërkuar për alternativa, Struditërisht mund të jetë ai që po kërkoni. Mëso më shumë

 • Karakteristikat që ju ndihmojnë të merrni internet
 • Prmimet dhe planet në mënyrë të habitshme
 • Modelet dhe aplikacionet
 • vendim

rekuizitë

 • E shkëlqyeshme për faqet e internetit me një faqe
 • Gjeneroni një faqe në internet nga një profil social
 • Ndërtoni dhe menaxhoni faqen tuaj të internetit duke përdorur aplikacionin celular
 • Kaloni modelin pa humbur punën tuaj
 • Lejoni të shtoni kode HTML të ngulitura
 • Fotografitë e aksioneve falas nga Unsplash

Cons

 • Tema dhe zgjedhjet e kufizuara të aplikacioneve
 • Rinovimi i shtrenjtë i domenit 24,95 $ / vit
 • Produkte të kufizuara për dyqan online
 • Markë e habitshme në një nga planet e paguara
 • Provo në mënyrë të jashtëzakonshme falas
 • Shihni Modelet e Mrekullueshme

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "rishikim",
"itemReviewed":
"@type": "SoftwareApplication",
"emër": "habitshme",
"përshkrim": "Struditërisht është një ndërtues faqesh në internet që lejon përdoruesit e rinj të ndërtojnë faqe interneti duke përdorur një ndërfaqe grafike të përdoruesit. Nuk kërkon aftësi për kodim dhe është i përsosur për faqet e internetit me një faqe, si dhe dyqanet në internet.",
"imazh": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/strikingly-review-home.jpg",
"operatingSystem": "Web-bazuar",
"applicationCategory": "Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë"
},
"reviewRating":
"@type": "vlerësim",
"ratingValue": 3.600000000000000088817841970012523233890533447265625,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor":
"@type": "person",
"emër": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

Struditërisht është një perlë e fshehur midis të gjithë krijuesve të faqeve të internetit. Ka karakteristikat që ju lejojnë të krijoni një faqe në internet mahnitëse me një faqe – lëvizje paralele, animacion, etj. Kjo bën të mundur menaxhimin dhe azhurnimin e faqes tuaj në internet me aplikacionin e tyre të fuqishëm celular. Nëse jeni duke kërkuar për alternativa, Struditërisht mund të jetë ai që po kërkoni. Mëso më shumë

\ R \ n

  \ R \ n
 • Karakteristikat që ju ndihmojnë të merrni internet
 • \ R \ n

 • Prmimet dhe planet në mënyrë të habitshme
 • \ R \ n

 • Modelet dhe aplikacionet
 • \ R \ n

 • vendim
 • \ R \ n

"
}

Si mund të ndërtojë me mahnitje një uebfaqe perfekte me një faqe

Ka shumë ndërtues të faqeve në internet. Disa nga emrat më të dëgjuar janë Wix, Weebly dhe Squarespace.

Struditërisht është një perlë e fshehur midis të gjithë krijuesve të faqeve të internetit. Specialshtë e veçantë nga një anë e veçantë – Mund të ju ndihmojë të ndërtoni uebfaqe të shkëlqyera me një faqe.

Interneti po përjeton një rritje të vërtetë në faqet e internetit me një faqe. Dhe, më shumë njerëz po zgjedhin faqet e internetit me një faqe për të vendosur biznesin e tyre në internet.

Për shkak se faqet e internetit me një faqe janë:

 • Koncize dhe në modë.
 • Paraqet të gjitha informacionet në një faqe të vetme.
 • Përgatit më shumë njerëz për blerjen / zgjedhjen brenda.

Uditërisht njihet më së miri për ndërtimin e faqeve të internetit me një faqe. Karakteristikat si shabllonet, pjesët e përmbajtjes dhe animacionet janë një ndeshje e mirë për të.

habitshmevizitë Uebfaqja zyrtare e befasishme.

Nuk është më pak kompetent për ndërtimin e faqeve të internetit me shumë faqe. Mund të krijoni një faqe në internet me shumë faqe në të njëjtën mënyrë të thjeshtë.

Ndërfaqja ndërtuese është pa kod dhe intuitiv. Ata nuk kërkojnë ndonjë aftësi teknike. Dokush (me ose pa përvojë) mund të ndërtojë me lehtësi një sit duke e përdorur atë.

Në këtë përmbledhje të mrekullueshme, nuk do ta gjeni më mirë tek ndërtuesit e tjerë.

Rishikim i mrekullueshëm – Karakteristikat që ju ndihmojnë të merrni online

1. Gjeni një uebfaqe të personalizuar nga profili juaj i mediave sociale

Struditërisht ka prezantuar një mënyrë të re për të ndërtuar një faqe në internet të personalizuar nga profili i mediave sociale. Thjesht mund të lidhni llogarinë tuaj të LinkedIn për të gjeneruar një uebfaqe personale.

Do të funksionojë pothuajse menjëherë.

Struditërisht një faqe në internet me një klikimNjë faqe në internet me një klikim të gjeneruar nga Strikingly.

Sistemi kap informacionet që keni mbi profilin tuaj të LinkedIn. Ju mund të modifikoni faqen e internetit të gjeneruar për të përmbushur nevojat tuaja.

2. Vazhdoni të ndërtoni edhe kur jeni në një pajisje të lëvizshme

Struditërisht është në dispozicion në aplikacionin celular. Ju mund të shkarkoni për të dy android dhe pajisje iOS.

Makesuditërisht bën të mundur që të vazhdoni të punoni në faqen tuaj edhe kur nuk jeni në një kompjuter.

Ndërtues i mrekullueshëm i lëvizshëmJu mund të ndërtoni dhe menaxhoni uebfaqet tuaja në celular.

Meqenëse krijuesi i faqes në internet është paraqitur në aplikacionin celular, mund të bëni edhe disa detyra të tjera përmes aplikacionit. Si, menaxhoni porositë në dyqan, shkruani postime në blog dhe më shumë.

3. Ndërtoni një faqe në internet pa prekur një linjë kodesh

Ndërtuesi i faqes në internet Strikingly nuk është ndërtuesi tradicional i tërheqjes dhe tërheqjes. E ka bërë edhe më të lehtë. E tëra që ju duhet është të zgjidhni një model dhe të filloni redaktimin.

ndërtues i mrekullueshëm i faqes në internetFilloni të ndërtoni një faqe në internet duke bërë ndryshime në secilin element.

Ndërtuesi përmban një ndërrues të faqosjes dhe secila seksion përmban paraqitje të shumta. Ju mund të kaloni mes tyre dhe të zgjidhni atë që ju nevojitet saktësisht.

Nëse dëshironi të bëni ndryshime. Ju mund të redaktoni në çdo element të dukshëm. Do të shfaqet një kuti mjetesh për personalizimin që vjen me një grup unik opsionesh.

4. Ndërtoni me shpejtësi faqet e internetit duke përdorur seksione të gatshme

Struditërisht ka shumë seksione të gatshme në ndërtuesin e tyre të internetit. Këto seksione para-projektimit përfshijnë tekstin, galerinë, formën e kontaktit, rreshtin, kolonën, butonin, kutinë e pajtimeve dhe më shumë.

Secila prej seksionit ka disa paraqitje (referojuni fotografisë më poshtë). Ju mund të zgjidhni atë që ju përshtatet.

Seksione të bëra në mënyrë të habitshmeNdërtoni me shpejtësi faqet e internetit me seksione të gatshme.

Me pjesët e gatshme, është e mundur që të lëshohen faqet e internetit në asnjë kohë. Thjesht shtoni pjesët që ju nevojiten.

5. Krijoni një blog për të bashkëvepruar me vizitorët tuaj

Seksioni i Blogging mund të jetë zgjidhja. Ju mund të shtoni një blog të thjeshtë në faqen tuaj në disa minuta.

Ju mund të shkruani postime në blog duke përdorur redaktorin vizual që ata ofrojnë. Ju mund të shikoni paraprakisht ose të hartoni një postim para se ta publikoni në internet.

Ka veçori të tjera të dobishme të blogut, si:

 • Lejoni vizitorët të regjistrohen në blogun tuaj
 • Përdoruesi AMP për SEO celular
 • Gjeneroni RSS Feed
 • Redaktoni kodin e header dhe footer

Ju madje mund të menaxhoni komentet e faqes në internet nga pulti i blogut.

Postimi në blogShtimi i një seksioni Blog për të bashkëvepruar me vizitorët tuaj.

6. Filloni të shisni produkte nga faqja juaj në internet

Ju mund të filloni shitjen nga faqja juaj në internet me disa klikime të thjeshta.

Struditërisht ka një sistem të integruar në tregti elektronike. Për ta kthyer faqen tuaj në një dyqan të tregtisë elektronike, thjesht shtoni një pjesë të re të quajtur “Dyqan” në faqen tuaj të internetit.

Dyqan onlineShtimi i një produkti të ri në një dyqan online.

Ju mund të shtoni produkte të reja, të menaxhoni porositë dhe të gjurmoni dërgesat nga pulti i dyqanit tuaj.

Ka edhe gjëra të tjera që mund të bëni me një dyqan online:

 • Krijoni kode kuponi
 • Kategorizoni produktet
 • Shtoni nivelin dhe udhëzimet e transportit
 • Merrni predikimet
 • Zgjidhni monedhën

Për pagesa, mund të përdorni Paypal ose Stripe. Ju mund të merrni pagesa me dorë përmes Pagesave Offline. Për këtë, ju duhet të shkruani procesin në kutinë e udhëzimeve.

Templates dhe Aplikacionet e mrekullueshme

Struditërisht ka 25 shabllone të bukura në depon e tyre. Ato janë të organizuara nën 6 kategori të ndryshme. Ju mund të gjeni një të mirë për nevojën tuaj.

Modelet e habitshme janë më të përshtatshmet për krijimin e faqeve të internetit me një faqe. Disa prej tyre shfaqin lëvizje paralele dhe animacione të mira. Skedarët janë të përgjegjshëm dhe ato do të duken të mira në pajisje të ndryshme.

Shabllone të mrekullueshmeModele të mrekullueshme unike.

Do model ka opsionet e tyre unike të stilimit. Disa përfshijnë skema të gatshme të ngjyrave, fonte, animacione dhe më shumë.

Përveç kësaj, në mënyrë të mrekullueshme ofrojnë bibliotekat e tyre të mediave për të përmirësuar modelet.

Ju mund të përdorni media kudo në shabllonet tuaja me një klik. Imazhet dhe videot janë falas për përdoruesit në mënyrë të mrekullueshme pa ndonjë çështje të drejtës së autorit.

biblioteka e imazhitBiblioteka e mrekullueshme e imazheve.

bibliotekë videoBiblioteka befasuese e videos.

Struditërisht ka një dyqan i vogël aplikacionesh që përmban rreth 18 aplikacione. Të gjitha aplikacionet mund të integrohen me faqen tuaj të internetit në disa klikime.

Megjithëse Dyqani i aplikacioneve është i vogël, ai mbulon të gjitha nevojat e marketingut dhe mediave sociale.

Dyqan i mrekullueshëm i aplikacioneveDyqan i mrekullueshëm i aplikacioneve.

Lista e kontrollit në mënyrë të habitshme SEO

E di mahnitëse rëndësia e SEO. Ajo u ofron përdoruesve një listë kontrolli themelor të SEO. Ju mund të rishikoni nëse keni mbuluar bazat ose keni nevojë për punë.

Praktikat përfshijnë:

 • Shtoni titullin e faqes dhe përshkrimin meta
 • Shtoni imazhin e ndarjes sociale
 • Shtoni favicon
 • Vendosni URL me porosi
 • Vendosni tekstin alternative të figurës
 • Përfshini fjalen kyçe në etiketën kreu

lista kontrolluese e SEO-veLista e kontrollit SEO në një shikim.

Përveç listës së kontrollit, Strikingly vijnë me sistemin e integruar të analitikës për të gjurmuar vizitorët.

Sjellja e vizitorëve luan një pjesë të rëndësishme të strategjisë suaj të përgjithshme të SEO.

statistikat e faqes në internetSistemi i integruar i analitikës për të ndjekur sjelljen e vizitorëve.

Me vështirësi në mënyrë analitike, mund të gjurmoni sjelljen e vizitorëve deri në matje të ndryshme.

Disa nga metrikat e tij të rëndësishme janë:

 • Vizitorë unikë
 • Burimet e trafikut
 • vendet
 • Devices

Mrekullueshëm do të mbajë të dhënat e statistikave për 90 ditë.

Krahasoni Prmimet dhe planet Struditërisht

Ofrojnë mahnitëse çmime dhe plane të thjeshta. Të gjitha planet vijnë me gjyqin 14-ditor falas. Riskshtë pa rrezik. Mund t’i provoni.

Planet / Çmimi
falas
i kufizuar
pro
Mimi mujor$ 0$ 8$ 16
Kushtet e pagesëspërgjithmonëFaturohet çdo vitFaturohet çdo vit
SitesI pakufizuar falas2 site të kufizuar3 site Pro
Bandwidth5 GB50 GBi pakufizuar
Dyqan online1 produkt / sit5 produkte / faqe300 produkte / faqe
Tarifa e transaksionit0%0%0%
fushëjofalasfalas
Faqe të shumtajojoDeri në 20 faqe / faqe
Tregu i aplikacionevejoAplikacion i kufizuarQasja në aplikacionin Pro
Ftoni bashkëpunëtorëjojopo
24/7 Mbështetjepopopo

Mund të vendosni plane në mënyrë të habitshme në 2 qasje të ndryshme. Mund të ndërtoni faqe të pakufizuara me karakteristika falas. Ose, keni nevojë për një plan të paguar për karakteristika të përparuara.

Mund të publikoni sa më shumë faqe që dëshironi me veçori falas. Nëse jeni mirë me një faqe falas, mund ta mbani përgjithmonë.

Përndryshe, mund të gjeni se ka disa veçori të disponueshme vetëm për planet e paguara. Për shembull, më shumë faqe / site, bibliotekë e plotë me font, dhe butona veprimi celular. Nëse keni nevojë të shtoni kod, siç janë HTML, CSS ose Javascript, duhet të rifreskoni në llogarinë Pro.

Shqyrtim i mrekullueshëm – Aktgjykimi ynë

Një raport thotë se 55% e vizitorëve kalojnë më pak se 15 sekonda në një faqe në internet. Kjo do të thotë se shumica e faqes tuaj nuk lexohet.

Uebfaqet me një faqe mund të zgjidhin këtë problem. Ata janë të shkurtër dhe të veprueshëm. Ata mund të bindin vizitorët të ndërmarrin veprime brenda këtij afati të shkurtër kohor.

Shumica e krijuesve të faqeve në internet nuk janë të pajisura mirë për faqet e internetit me një faqe. Por Strikingly ka mjetin e përsosur për ndërtimin e faqeve të internetit me një faqe. Shkarkimi paralel, animacioni dhe tranzicioni janë tiparet unike që ai ka.

Shtë i përshtatshëm për krijimin e faqeve të internetit si:

 • Uebfaqja e vetme e produktit / shërbimit
 • Uebfaqja e kompanisë / organizatës
 • Uebfaqja e portofolit
 • Uebfaqja e bazuar në ngjarje / shkak
 • Uebfaqja e fillimit

Zbulimi i FTC

BuildThis.io fiton komision nga referimi i vizitorëve tek produktet, shërbimet dhe programet përmes partneritetit të bashkëpunëtorëve.

Faqja jonë përqendrohet në ndihmën e bizneseve të vogla dhe individëve që duan të ndërtojnë gjëra të mrekullueshme në internet. Na përkrahni duke bërë një blerje përmes lidhjeve tona të bashkëpunimit, në mënyrë që të vazhdojmë të prodhojmë udhëzues falas, të dobishëm si ky.

Alternativat e habitshme

Po kërkoni një alternative? Këtu janë të tjerë krijues të njohur të faqeve në internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map