Shërbimet më të mira të marketingut me email për biznesin në vitin 2020

Shumë prej nesh përdorin email, por në mendjet tona, është i zhvendosur në pjesën e prapme si diçka që thjesht merret e mirëqenë që është atje për ta përdorur. Megjithatë, siç do ta dijë çdo tregtar dixhital, marketingu përmes postës elektronike është në themel të asaj që ata bëjnë.


Sidoqoftë, kjo nuk vlen vetëm për tregtarët me email, por pothuajse çdo rol pune që integron funksionin e marketingut dixhital. Kjo zgjeron hapësirën për të përfshirë shumë më tepër njerëz siç janë pronarët e faqeve në internet ose blog, stafi i shitjeve dhe më shumë.

Tabela e Përmbajtjes

Udhëzues për marketing të postës elektronike

 • Keni nevojë për marketing në email?
 • Platformat më të mira të marketingut me email rekomandoj
 • Karakteristikat ideale duhet të kenë sistemet më të mira të marketingut me email
 • Mendimet përfundimtare: Me kë të shkojmë?

Ofruesit e Shërbimit të Rishikuar

 • Kontakt i vazhdueshëm
 • GetResponse
 • MailChimp
 • Aweber
 • SendinBlue
 • SendPulse

Zbulimi: BuildThis.io merr tarifa referimi nga disa kompani që përmendëm në këtë faqe interneti. Mësoni se si ne i financojmë operacionet tona në internet dhe zbulimin e plotë të fituar këtu.

Nëse deri tani nuk jeni akoma të sigurt se si përshtatet ky element me ju, atëherë ne do t’i thjeshtojmë gjërat me një pyetje të vetme …

A keni nevojë për marketing në email?

Nëse keni nevojë për shitje, trafik në uebfaqe ose bëni ndonjë gjë tjetër që kërkon që ju të keni sa më shumë njerëz sa të mundeni shpejt, atëherë duhet të bëni marketing me email.

Pavarësisht nëse nuk keni qasje të drejtpërdrejtë me njerëzit ose nuk jeni në kontakt të drejtpërdrejtë me ta në atë kohë ose nëse thjesht nuk jeni në gjendje t’i arrini ata drejtpërdrejt në çdo moment të kohës, marketingu me email është ajo që ju ndihmon të mbani kontakte me ta.

Me hartimin e një poste të vetme duke shkulur disa cilësime dhe një klik të vetëm, mund të arrini të prekni dhe prekni dikë pavarësisht nga koha, qëllimi i informacionit ose disponueshmëria..

Le të shohim disa nga përfitimet më të hollësishme të Tregut me Email.

Marketingfarë mund të bëjë Marketingu me Email për ju?

Marketingu me email ka një kthim të vlerësuar të investimit (Roi) prej 3,800% që do të thotë se mesatarisht, secili dollar i investuar në rrjetet e marketingut me email përmes një kthimi prej 38 $. Përveç nga perspektiva financiare, ka shumë aspekte të tjera të dobishme të marketingut me email, siç janë;

Qasje e zgjeruar

Vizitorët në uebfaqe vijnë dhe shkojnë, por pasi të jenë shkuar shumë nuk kthehen kurrë. Duke mbledhur informacione me postë elektronike nga vizitorët tuaj, ju do të jeni në gjendje t’i afroheni përsëri atyre në të ardhmen. Me një listë emaili ju dërgoni të gjithë listën me përmbajtje të vlefshme që përndryshe mund të humbasin. Ju gjithashtu mund të fitoni një trafik shtesë kur disa vendosin të ndjekin lidhjet përsëri në faqen tuaj në bazë të informacionit dërguar atyre.

Rritja e shitjeve

Konvertimet e postës elektronike janë vërejtur për të tejkaluar trafikun e kërkimit social dhe organik. Në fakt, tregojnë statistikat që media sociale ka një normë të përgjithshme angazhimi prej vetëm 0.58% në krahasim me një normë prej 3.71% të klikimit (CTR) për email. Shitjet do të rriten ose në internet ose brenda dyqanit, si rezultat i asaj që përdoruesi lexon në një email, për shembull, duke marrë një ofertë speciale ose një çmim ekskluziv.

Përcaktoni rregullimet e operacioneve tuaja

Për shkak se marketingu me email është i bazuar në statistika, është e mundur të mblidhen këto të dhëna dhe t’i analizojnë ato. Ai informacion më pas mund të përdoret për të përmirësuar më tej fushatat tuaja të postës elektronike për të rritur efektivitetin. Për shembull, mësoni për pëlqimet, pëlqimet dhe interesat e bazës së përdoruesit tuaj dhe dërgoni atyre materiale përkatëse.

Platformat më të mira të marketingut me email që rekomandoj

Ekziston fjalë për fjalë një ngarkesë me sisteme të marketingut me email në dispozicion këto ditë dhe do ta keni të vështirë të mos e godisni me një gur (nëse hidhen). Ashtu si platformat e biznesit të mbajtjes së biznesit – zgjedhja e platformës së duhur të marketingut me email mund të jetë e përditshme, kështu që unë kam testuar dhe zgjedhur gjashtë shërbime më të mira të marketingut me email.

Shumë nga sistemet e marketingut Email do të kenë karakteristika të ngjashme, por pothuajse të gjithë kanë një provë falas. Unë do të rekomandoja shumë të regjistrohesh dhe t’i provosh ato para se të blesh vetëm për të parë nëse sistemi është i përshtatshëm për ju.

1. Kontakt i vazhdueshëm

Softuer për marketing të postës elektronike ConstantContact - klikoni këtu për të provuar falas

Uebfaqja: https://www.constantcontact.com

Kontakti i vazhdueshëm është një nga emrat më të njohur në biznesin e sistemit të marketingut me email. Në treg për më shumë se një dekadë ai ka evoluar me kalimin e kohës dhe sot u shërben më shumë se 650,000 klientëve. Duke u bazuar në kompetencat e tyre thelbësore në marketing me postë elektronike ata kanë bërë mirë në frontin e tipareve.

Përveç që kanë një sistem efektiv dhe të lehtë për t’u përdorur, ato kanë shtuar në shumë karakteristika të cilat janë të paçmueshme si menaxhimi i ngjarjeve, aftësia e fushatës sociale dhe madje edhe mjetet e anketimit të përdoruesve. Për një zgjidhje gjithëpërfshirëse, ato janë djemtë e duhur.

Mbështetja është gjithashtu gjithëpërfshirëse në formën e bisedës live, email-it dhe një forumi me një komunitet të konsiderueshëm. Më i miri nga të gjithë ju mund të regjistroheni me ta për një gjykim një mujor falas për të provuar shërbimet e tyre. Pas periudhës së provës, çmimet ndryshojnë në varësi të numrit të kontakteve me email që keni.

Gjithashtu – lexoni Shqyrtim i thelluar i Kontaktit të Përgjithshëm të Timothy në WHSR.

Pricemimi fillestar: Gjykimi Falas pastaj Fillon nga 20 $ / muaj

Me te Mire: Bizneset e vogla dhe ndërmarrjet e mëdha me kërkesa të ngrohta siç është administrimi i ngjarjeve

2. GetResponse

Softueri i marketingut të emailit GetResponse - klikoni këtu për të provuar falas

Uebsajti: https://www.getresponse.com

GetResponse kontrollon të gjitha kutitë e duhura për një sistem të marketingut me email. Ju mund të ngarkoni një listë postimesh në serverat e tyre, pastaj të krijoni posta elektronike të marketingut për t’u dërguar në listë. Edhe automatizimi është kujdesur dhe ekziston një grup i plotë analitik për nevojat tuaja për mbledhjen e të dhënave.

Ata aktualisht kanë rreth 350,000 pajtimtarë në 183 vende të botës dhe e shesin veten si një nga më të lehtë për t’u përdorur në treg. Disponueshmëria është shumë e lartë, falë lokalizimit në 27 gjuhë, kështu që pothuajse kushdo nga kudo tjetër mund ta përdorë atë. Nëse keni probleme, mbështetja është në dispozicion përmes bisedës live, telefonit dhe postës elektronike (natyrisht!).

Planet e tyre janë të ndara sipas numrit të postave elektronike në bazën e të dhënave tuaja, por të gjitha përfitimet thelbësore të sistemeve GetResponse janë në dispozicion për të gjitha planet. Kjo përfshin modele falas, postë elektronike të përgjegjshme (kështu që shikimi në celular do të kujdeset gjithashtu!) Dhe ndarjen e postës elektronike për marketing më efektiv.

Startingmimi fillestar: Gjyqi falas 30-ditësh i ndjekur nga 15 $ / muaj për 1000 abonentë

Me te Mire: Bizneset e vogla dhe të mëdha

3. MailChimp

Softuer për marketing të postës elektronike Mailchimp - klikoni këtu për të provuar falas

Uebsajti: https://mailchimp.com/

Mbaj mend MailChimp shumë mirë pasi është ndër mjetet e para të marketingut me email që kam përdorur ndonjëherë. Extremelyshtë jashtëzakonisht e thjeshtë për t’u përdorur dhe ka qenë rreth e rrotull që nga fundi i shekullit (po, kaq gjatë!). Sot ajo ka rënë pak jashtë radarit për shumicën e tregtarëve me email të vështirë, por mbetet jashtëzakonisht e popullarizuar në mesin e pronarëve të faqeve të internetit dhe bizneseve të vogla.

Një nga arsyet thelbësore për këtë është se MailChimp ka një plan falas, si modeli që disa ndërtuesit e faqeve të internetit ndjekin. Kjo vetëm e bën atë jashtëzakonisht tërheqës për bizneset me buxhet të ulët që ende kërkojnë të përdorin fuqinë e marketingut me email.

Edhe pse ekziston një plan falas, MailChimp nuk kufizon funksionet dhe ka aftësi të gjera raportimi, së bashku me një redaktues të fuqishëm të shablloneve vizuale për emailet tuaja. Ekzistojnë gjithashtu mundësi të panumërta integrimi për MailChimp dhe ofron një zgjidhje të mirëfilltë gjithçka-në-një.

Startingmimi fillestar: FALAS

Me te Mire: Blogjet, Sipërmarrësit dhe bizneset e vogla

4. AWeber

Ndihmoni programin e marketingut në email - klikoni këtu për të provuar falas

Uebsajti: https://www.aweber.com

Themeluar nga Tom Kulzer në 1998, AWeber mund të konsiderohet një pionier i industrisë dhe sot shërben rreth 100,000 klientë. Ai funksionon mirë në funksionet e tij parësore si një sistem marketing i postës elektronike dhe ofron integrim të mirë me një numër të mirë të programeve të tjera.

Ende është një zgjidhje solide, veçanërisht nëse keni nevoja themelore dhe nuk dëshironi të mërziteni nga rrëmuja sesa një sistem “ne kemi gjithçka!” Duhet të ofrojë. Ju mund të importoni formate të shumta skedarësh në bazën e të dhënave të tyre dhe të monitoroni fushatat tuaja të marketingut pasi po vazhdon, gjë që është shumë e dobishme.

Një pikë e fortë në lidhje me AWeber është zgjedhja e gjerë e shabllonit të tij të postës elektronike, e cila është një lloj i shkëlqyeshëm nëse jeni i ri në lojë. Ai gjithashtu ka aftësi shumë gjithëpërfshirëse të mbështetjes së klientit i cili ka qenë një fitues i çmimeve për tre vitet e fundit në Stevie Awards të Shoqatës Kombëtare të Klientëve të SHBA.

Startingmimi fillestar: Gjendje gjyqësore 30-ditore, atëherë 19 $ / muaj

Me te Mire: Blogjet, bizneset e vogla dhe sipërmarrësit

5. Sendinblue

SendinBlue email marketing marketing - klikoni këtu për të provuar falas

Uebsajti: https://www.sendinblue.com

Kur u përpoqa për herë të parë të hyja në SendinBlue, u çudita pak se më duhej të kapërceja një reCaptcha vetëm për të hyrë në sit. Arsyeja e vetme për të cilën mund të mendoja ishte se unë jam duke përdorur një monitor ultrawide, i cili mund të ketë marrë flamur për madhësi ekrani jo tradicionale.

Ashtu si MailChimp, SendinBlue gjithashtu ofron një paketë abonimi falas por që është një lloj i kufizuar në atë që mund të dërgoni. Marrëveshja falas është vetëm për deri në 300 postë elektronike në ditë, e cila për mua është më shumë si një gjykim i zgjatur sesa çdo shërbim i vërtetë falas. Pasi të keni marrë parasysh se në planet e tyre të pajtimit, numri i dërguesve rritet shumë (siç bëjnë çmimet e tyre).

Kontrollon shumicën e opsioneve tradicionale të sistemit të marketingut të postës elektronike, por gjithashtu ka një veçori të mesazheve transaksionale. Kjo ju jep mundësi shtesë, siç janë dërgimi i konfirmimeve për porositjen, arkëtimet dhe posta elektronike të tjera të ngjashme me markën tuaj. Kjo është diçka për tu përmendur pasi jo të gjitha sistemet e marketingut me email e mbështesin atë.

Startingmimi fillestar: FALAS

Me te Mire: Blogjet, Sipërmarrësit, bizneset e vogla

6. SendPulse

Softuer i marketingut me email email SendPulse - klikoni këtu për të provuar falas

Uebsajti: https://sendpulse.com/

Kompania filloi si një startup që synonte të jepte shpërthime të pjesës më të madhe të postës elektronike dhe së shpejti mori popullaritet të merituar në mesin e tregtarëve. Aktualisht, kompania është shndërruar në një platformë të automatizimit të marketingut që ka shumë për të ofruar në drejtim të promovimit në internet.

Përdoruesit tani mund dërgoni postë elektronike me shumicë, Njoftime për SMS, Web Push.

Ekipi i SendPulse punon shumë për të qëndruar në krye të tendencave të marketingut dixhital dhe ka lëshuar një chatbot të dërguarve në Facebook. Chatbot mund të jetë i dizajnuar për të shërbyer si linja e parë e mbështetjes së klientit, si dhe të kërkojë informacione kontakti për ushqimin e mëtejshëm të plumbit.

Kur bëhet fjalë për shërbimet e marketingut me email, midis shumë veçorive të tjera, SendPulse ofron një redaktues të shablloneve të postës elektronike, format e pajtimit me porosi, postat elektronike të transaksioneve dhe të dhënat e statistikave në fushatat tuaja të marketingut në email..

Startingmimi fillestar: FALAS

Më e mira për: Blogs, Bizneset e Vogla, Marketerët

Shkoni te SendPulse

Karakteristikat Ideale duhet të kenë sistemet më të mira të marketingut me email

1. Aftësia e projektimit

Për shkak se emailat e marketingut kanë për qëllim të tërheqin vëmendjen e marrësve, aspekti vizual është mjaft i rëndësishëm. Kjo do të thotë se kopja tërheqëse e cila është koncize dhe e dobishme do të duhet t’u apelojë atyre.

Shikoni për një shërbim të marketingut me email i cili ju lejon të keni kontroll të mirë mbi aspektet vizive të fushatave tuaja të marketingut me email. Kjo përfshin një përhapje të mirë të shablloneve, një përbërje të fortë përbërësish dhe shtojca të fuqishme për funksionalitet të zgjeruar.

Modelet e para-ndërtuara të postës elektronike në bibliotekën e MailChimpShembull – MailChimp: Modelet e paravendosura të postës elektronike për të kujdesur nevoja të ndryshme.

2. Integrimi i CRM

Shitjet dhe marketingu janë simbiotikë, kështu që platforma juaj CRM duhet të funksionojë mirë me cilindo sistem të marketingut me email që ju zgjidhni. Kjo do të kursejë shumë djersë dhe lot nga të dy ekipet dhe ndihmon në krijimin e një potenciali shumë më të mirë të analizave.

Për shembull, të integruar mirë, të dhënat tuaja të marketingut me email mund të ndihmojnë në krijimin e fushatave automatike të shitjeve dhe anasjelltas. Edhe më mirë, pasi ato janë të integruara dhe të kompjuterizuara, këto funksione mund të përpunohen në kohë reale që i jep biznesit përparësi të shtuar në shkathtësi..

Integrimi në kontakt të vazhdueshëmShembull – Kontakt i vazhdueshëm: Ndërlidhni me CRM, krijuesit e dyqaneve dhe median sociale për të tërhequr detajet e klientëve dhe për të krijuar segmente.

3. Analiza e të dhënave

Sapo përmendëm përparësitë e analitikës vetëm më lart, është e rëndësishme që çdo sistem i marketingut me email të jetë i pajisur me mjete analitike. Kjo është e paçmueshme për çdo tregtar pasi ju ndihmon të kuptoni informacionin që po merret bazuar në fushatat tuaja të marketingut.

Emailet jopopullore mund të largojnë klientët e mundshëm, kështu që është thelbësore që ju të keni gishtin në pulsin e klientëve tuaj. Mënyra për ta bërë këtë është duke analizuar të dhënat dhe duke optimizuar fushatat tuaja bazuar në atë informacion.

Të dhënat tuaja të marketingut mund t’ju tregojnë;

 • Whatfarë është ose nuk po funksionon
 • Whatfarë përmbajtje ju dërgoni është më tërheqëse
 • Devicesfarë pajisje klientët tuaj kanë tendencë të përdorin
 • Demfarë demografie kanë ato interesa

… dhe me shume.

Analitika & Raportimi në Kontakt të PërhershëmShembull – Kontakt i vazhdueshëm: Grafikët vizualë dhe tabelat për t’u treguar përdoruesve se si kanë bërë fushatat në krahasim me njëri-tjetrin dhe gërmoni më thellë për secilin raport për normat e hapura dhe normat e klikimeve.

4. Pajtueshmëria

Faleminderit rregulloreve si GDPR dhe Akti për mbrojtjen e të dhënave, shumë tregtarë të postës elektronike kanë përfunduar që përmbajtja e tyre të shënohet si spam. Ky është padyshim antiprodhues, kështu që do të dëshironi një sistem të marketingut me email që është në gjendje të analizojë përmbajtjen tuaj. Kjo do të ndihmojë për të verifikuar nëse është në përputhje me rregulloret dhe se lidhjet tuaja (e rëndësishme!) Janë gjithashtu të mira.

GDPR në MailChimpShembull – MailChimp: Fusha e integruar GDRP në Form Builder për të mbledhur pëlqimin e përdoruesve.

5. Automatizimi

Bizneset kanë tendencë të punojnë paraprakisht dhe sistemet e marketingut me email që kanë veçori automatizimi mund të jenë shumë të dobishëm. Për shembull, thoni që po udhëheqni një biznes me pakicë në internet, por stafi juaj është i fikur gjatë pushimeve.

Para-planifikoni dhe automatizoni fushatat për të përfituar nga sezonet e shitjeve të pikut edhe kur njerëzit tuaj nuk janë rreth. Karakteristikat e tjera të automatizmit mund të përfshijnë raportimin, shpërndarjen e kuponit, përgjigjet e postës elektronike dhe të ngjashme.

6. Shkallueshmëria dhe kostoja

Sot po dërgoni 1000 email por çfarë të themi kur biznesi juaj rritet dhe po dërgon 50,000? Sa i shkallëzuar është sistemi i emailit të marketingut që po shikoni dhe sa do t’ju kushtojë të shkallëzoni me ta?

Mundësisht, zgjidhni një zgjidhje e cila mund të shkojë me biznesin tuaj ndërsa zgjeroni dhe merrni përparësi që nevojat tuaja mund të ndryshojnë me kalimin e kohës. A e ofron sistemi që po kërkon të sigurojë fleksibilitetin për të trajtuar atë lloj ndryshimi? Nuk është e nevojshme t’i ofroni këto aftësi shtesë direkt, por mund të funksionojë mirë me sistemet e tjera të palëve të treta, ndoshta?

7. Shërbimi ndaj klientit

Si pronar biznesi, ju e dini që në zemër të çdo biznesi është shërbimi juaj i klientit. Kur blini një shërbim, kjo është e vërtetë gjithashtu. Zbuloni se çfarë niveli të mbështetjes do të merrni nga kompania që ofron sistemin e marketingut me email dhe nëse ka një komunitet mjaft të madh për ta mbështetur atë.

Mendimet përfundimtare: Shërbimi më i mirë i marketingut me email

Përsëri – pothuajse të gjitha sistemet e marketingut me email në treg kanë një provë falas. Do ju rekomandoja shumë të regjistroheni dhe t’i provoni ato përpara se të blini.

Sidoqoftë, pasi këto janë rekomandimet e mia, unë do të sugjeroja që nëse jeni një biznes i madh, atëherë do të ishte një ide e mirë të shikoni më nga afër drejt Kontaktit dhe GetResponse. Nëse keni një blog, faqe të vogël ose ndonjë gjë tjetër, atëherë ndjehuni të lirë të shikoni ndonjë nga gjashtë sistemet më të mira të marketingut të emailit që ju rekomandova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map