Revisió de l’espai

Classificació de l’espai & Resum de revisió


Nom: Espai d’espai

Descripció: L’espai es pot utilitzar gairebé qualsevol persona que necessiti un lloc web per combinar-lo de manera ràpida i senzilla. Ofereix plantilles pre-dissenyades en un entorn molt fàcil d’utilitzar. Les plantilles dels dissenyadors fan que Squarespace superi els competidors.

Sistema operatiu: Basat en la web

Categoria d’aplicació: Constructor de llocs web, creador de botigues en línia, solució de comerç electrònic

 • Facilitat d’ús

 • Plantilles & Dissenys

 • Funcions & Flexibilitat

 • Relació qualitat preu

 • Atenció al client

En general

4.2

Resum

El quadrat s’aposta per perfeccionar el disseny. Les plantilles conceptuals dels dissenyadors fan que Squarespace es distingeixi d’altres competidors. Amb la nova dimensió d’un editor, fa que el procés de personalització sigui més suau i natural, totes les plantilles es veuran excel·lents en els dispositius. Malgrat tots els inconvenients, Squarespace és una plataforma molt adient per als principiants i adequada per a aquells que busquen plantilles de caixa.

Aprèn més

 • Squarespace: el constructor més fàcil encara?
 • Plantilles premiades
 • FAQ de l’espai
 • El nostre veredicte

Pros

 • LayoutEngine 2: la nova dimensió de l’editor
 • Accés a imatges de Getty Images i Unsplash
 • Plantilles de bon aspecte optimitzades per a mòbils
 • Blocs facilitats
 • Funcions bàsiques d’allotjament

Contres

 • No hi ha pla gratuït disponible
 • No es permet cap aplicació addon d’eines o addon de tercers
 • El pla de comerç electrònic és car
 • Opcions limitades per al creixement del lloc web
 • Proveu Squarespace de forma gratuïta
 • Consulteu Plantilles d’espai

{
"@context": "http://schema.org",
"@tipus": "Revisió",
"ítem revisat": {
"@tipus": "Aplicació de programari",
"nom": "Espai d’espai",
"descripció": "L’espai es pot utilitzar gairebé qualsevol persona que necessiti un lloc web per combinar-lo de manera ràpida i senzilla. Ofereix plantilles pre-dissenyades en un entorn molt fàcil d’utilitzar. Les plantilles dels dissenyadors fan que Squarespace superi els competidors.",
"imatge": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/squarespace-home-review.jpg",
"sistema operatiu": "Basat en la web",
"aplicacióCategoria": "Constructor de llocs web, creador de botigues en línia, solució de comerç electrònic"
},
"revisar valoració": {
"@tipus": "Valoració",
"Valoració": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"millor valoració": 5,
"pitjor valoració": 0
},
"autor": {
"@tipus": "Persona",
"nom": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

El quadrat s’aposta per perfeccionar el disseny. Les plantilles conceptuals dels dissenyadors fan que Squarespace es distingeixi d’altres competidors. Amb la nova dimensió d’un editor, fa que el procés de personalització sigui més suau i natural, totes les plantilles es veuran excel·lents en els dispositius. Malgrat tots els inconvenients, Squarespace és una plataforma molt adient per als principiants i adequada per a aquells que busquen plantilles de caixa.

\ r \ n

Aprèn més

\ r \ n

  \ r \ n
 • Squarespace: el constructor més fàcil encara?
 • \ r \ n

 • Plantilles premiades
 • \ r \ n

 • FAQ de l’espai
 • \ r \ n

 • El nostre veredicte
 • \ r \ n

"
}

Però és el creador de llocs més fàcil?

En els últims anys, hem vist una bona part dels creadors de llocs web visuals que faciliten als no desenvolupadors el desenvolupament dels llocs web. Sempre segueixen un patró quan es tracta de funcionalitat, disseny i usabilitat.

Després d’haver passat unes hores a Squarespace, estic força convençut que és un dels exemples perfectes del que haurien de ser els constructors de llocs..

Abans de la bat, us ajudarà a començar tot des de zero: des del registre d’un nou domini i la integració d’un tema al vostre lloc web.

A continuació, feu una ullada ràpida a les funcions de Squarespace:

1. És fàcil gestionar els recursos visuals

Atès que el disseny és un dels punts més alts de Squarespace, inclou un gestor d’imatges arrossegable. Això us pot ajudar a organitzar, ampliar i optimitzar la vostra biblioteca d’actius visuals sense problemes.

A continuació, es mostren algunes de les coses que podeu fer amb el Gestor d’imatges de Squarespace:

 • Accés a 40 milions d’imatges
  Si necessiteu una imatge destacada única per a una publicació de bloc totalment nova, podeu aprofitar la integració de Squarespace Getty Images. Us dóna accés a més de 40 milions d’imatges que podeu utilitzar a un preu just.
 • Rendiment més ràpid del lloc web
  Per assegurar el màxim rendiment del vostre lloc web, Squarespace proporciona un CDN gratuït per a la xarxa de lliurament de contingut. Funciona distribuint la càrrega de transmissió de contingut a una xarxa de centres de dades distribuïts globalment.
 • Carregador d’imatges responsive
  Sempre que pengeu un fitxer d’imatges, SquareSpace genera automàticament un conjunt d’imatges en diferents escales. A continuació, es carrega la imatge de la mida adequada en funció de la visualització de l’usuari.
 • Mostra els teus recursos visuals
  Per mostrar els vostres recursos visuals, podeu crear “Galeries de blocs” que es poden col·locar a qualsevol lloc del vostre lloc. També podeu incloure vídeos i aplicar efts de visualització per tal de destacar la vostra galeria.

2. Noves dimensions del control

L’editor del lloc Squarespace proporciona als usuaris un control de personalització nou i senzill.

Amb el “LayoutEngine 2“, Sempre us presenten una configuració al tauler esquerre i una vista prèvia en directe a la dreta. A diferència de plataformes com WordPress.org que es basen en proves i errors, Squarespace facilita aconseguir el disseny exacte que desitgeu.

Personalitzeu el disseny del lloc web que desitgeu amb la nova dimensió del controlAmb noves dimensions de control, podeu personalitzar el disseny del lloc web que desitgeu.

També podeu modificar directament tots els elements de la pàgina seleccionant-los a la finestra de previsualització.

A l’hora d’editar contingut, podeu afegir ràpidament elements de pàgina com botons, presentacions de diapositives, calendaris i fragments de codi. Feu clic al botó més (+) a l’extrem inferior dret de l’editor de publicacions.

editor de quadratsEditor de l’espai.

Per descomptat, cada element inclou la seva pròpia pàgina de configuració completa. Això és útil per a usuaris que tinguin idees grans però no tinguin les habilitats tècniques necessàries per fer-les realitat.

Per exemple, si feu clic en un botó recentment afegit, podeu modificar la seva aparença, interacció i posició.

edició d’espais quadratsEdició d’espais.

3. El bloc de blogs ha estat fàcil

Independentment del vostre nínxol i objectius, una secció de blocs és innegablement una de les funcions més importants del vostre lloc. Us pot ajudar a conduir trànsit recurrent, establir la vostra credibilitat com a expert i millorar el SEO.

A Squarespace, les publicacions del bloc són els elements bàsics de l’estructura d’un lloc web. Podeu modificar-les mitjançant l’editor flotant, que s’assembla a una aplicació de processament de textos primària.

Blocs és fàcil amb SquarespaceBlocs és fàcil amb Squarespace.

Pot semblar senzill, però l’editor de Squarespace només inclou els fonaments bàsics a l’hora de publicar publicacions del bloc. Podeu organitzar-les en categories, aplicar etiquetes, activar comentaris i molt més. Desplaçar-se a “Opcions” també us pot ajudar a optimitzar aspectes crucials de la publicació, des de l’extracte fins a la imatge en miniatura.

Podeu organitzar-les en categories, aplicar etiquetes, activar comentaris i molt més. Desplaçar-se a “Opcions” també us pot ajudar a optimitzar aspectes crucials de la publicació, des de l’extracte fins a la imatge en miniatura.

Altres funcions clau del sistema de blocs de Squarespace inclouen les següents:

 • Podcast
  Podeu crear “Blocs d’àudio” per publicar entrevistes, seminaris web enregistrats i altres formes de podcasts. Admet l’etiquetatge d’iTunes, que us permet promocionar el vostre canal de podcast a més usuaris.
 • Múltiples autors
  Squarespace permet treballar amb col·laboradors de contingut. Com a propietari del lloc, podeu modificar els seus privilegis d’accés, com ara afegir publicacions noves i canviar el tema del lloc.
 • Compartició social
  Amb Squarespace, és fàcil inserir botons de compartició social a les publicacions del vostre bloc. Algunes de les xarxes compatibles inclouen Reddit, Facebook, Twitter i Tumblr.

4. Vendre productes des del vostre lloc web

Si aspireu a vendre productes directament des del vostre lloc web, podeu utilitzar les funcions de comerç electrònic integrades de Squarespace. Podeu fer el seguiment de les comandes, gestionar el vostre inventari i fer el seguiment dels clients, tot a la secció “Comerç” unificada.

Podeu fer el seguiment de les comandes, gestionar el vostre inventari i fer el seguiment dels clients, tot a la secció “Comerç” unificada.

vendre productes al lloc web de squarespaceÉs fàcil gestionar les vostres vendes amb comerç electrònic Squarespace.

Squarespace també permet crear promocionals de descompte que poden estimular més vendes. Es poden oferir com a descomptes automàtics per a un període determinat, o mitjançant codis promocionals exclusius.

ofertes de descompte per a placesÉs fàcil gestionar un descompte a Squarespace.

Plantilles i aplicacions de l’espai

Hi pot haver molts creadors de llocs que ofereixen desenes de temes d’aspecte professional, però la col·lecció de Squarespace és senzillament visualment impressionant.

Actualment, Squarespace compta amb més de 40 plantilles de dissenyadors que es segmenten en diverses categories, incloses, però sense limitar-se a botigues en línia, salut, música i fotografia..

Simplement navegar per la col·lecció de plantilles oficial de Squarespace pot estar connectat durant un temps:

plantilles i temes dissenyats professionalmentEls temes d’espais estan dissenyats per a fotografies grans i tipografia forta.

Malgrat les imatges d’alta resolució, aquests temes utilitzen un enfocament minimalista i planer a qualsevol altre lloc. Això vol dir que el vostre lloc web de càrrega es carregarà ràpidament i funcionarà amb fluïdesa una vegada que es publiqui.

Totes les plantilles de Squarespace també estan dissenyades per respondre als mòbils directament fora de la caixa, per assegurar-se que l’experiència de l’usuari continuï sent coherent a diverses plataformes. També permet canvis a CSS per modificar les plantilles.

Per estendre el poder del vostre lloc web a través del web, Squarespace admet un bon nombre d’integracions d’aplicacions.

Aquestes integracions poden ajudar a ampliar la funcionalitat del vostre lloc web. Algunes de les aplicacions més populars inclouen G Suite, Xero, Facebook, Disqus, Google Analytics i plataformes de màrqueting per correu electrònic.

SEO de l’espai

Squarespace ofereix una completa analítica de llocs web que us ajudarà en la presa de decisions de SEO.

Podeu confiar en analítica integrada de Squarespace per millorar el rendiment del vostre lloc web amb el pas del temps. Cobreix mètriques com les fonts de trànsit, les consultes de cerca al lloc, el contingut popular i el nombre total de visitants únics.

Més informació sobre l’espai (FAQ)

És lliure d’espai?

Squarespace no ofereix un pla gratuït, a diferència d’altres com Wix i Weebly. Però, Squarespace ofereix una prova gratuïta de 14 dies, de manera que podeu provar Squarespace sense cap cost..

Tens un domini gratuït amb Squarespace?

Podeu registrar un domini gratuïtament quan us registreu amb un pla de facturació anual. El domini gratuït té una validesa d’un any. La qual cosa significa que després del primer any, heu de pagar la taxa estàndard de renovació del domini a 20 dòlars anuals.

Quant cobra Squarespace per transacció?

Per a eCommerce, Squarespace inclou 2 tipus de comissions de transacció: una taxa d’entrada de pagament (0,30 $ + 2,9%) i una taxa de transacció de Squarespace per al pla de negocis (3%). No hi ha tarifes de transacció de l’espai quadrat inclosos en els plans de comerç electrònic.

Quant són els llocs web de Squarespace?

Squarespace té 4 plans: 2 per a lloc web i 2 per a comerç electrònic: 1) Pla personal – 12 dòlars al mes, 2) Pla de negoci – 18 dòlars al mes, 3) Pla bàsic de comerç – 26 dòlars al mes, 4) pla de comerç avançat – 40 dòlars al mes

Necessiteu allotjament per Squarespace?

No. No necessiteu un allotjament per utilitzar Squarespace. El vostre lloc web estarà allotjat a l’allotjament en núvol completament gestionat. Tot i que Squarespace no imposa límits de recursos per als paquets, heu de seguir la seva política d’ús.

Revisió de l’espai: El nostre veredicte

Tornant a la pregunta, és Squarespace, el creador de llocs més fàcil fins ara? Probablement sí, però no en massa si es compara amb altres plataformes fàcils d’utilitzar com Weebly i Wix.

Tot plegat, Squarespace és una plataforma molt agradable per als principiants. Amb el seu conjunt de funcions, us pot ajudar a crear un lloc web competitiu en menys d’una hora. Tot i que la corba d’aprenentatge hi ha, qualsevol pot aprendre al seu voltant bastant ràpidament.

Com començar

Tant si ets un principiant com un venedor de continguts amb experiència, Squarespace té tot el que necessiti. Fins i tot compta amb una prova gratuïta de 14 dies, la qual cosa permet oferir a la plataforma una petita unitat de prova.

Divulgació de FTC

BuildThis.io guanya comissions per referir els visitants a productes, serveis i programes mitjançant una associació afiliada.

El nostre lloc es centra en ajudar a petites empreses i individus que vulguin construir coses fantàstiques en línia. Ajudeu-nos a realitzar una compra a través dels nostres enllaços d’afiliació per tal de seguir produint guies útils gratuïtes com aquesta.

Alternatives de l’espai

Cerqueu una alternativa? Aquí hi ha altres constructors de llocs web més populars.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map