Millors ofertes de Black Friday 2019 per a petites empreses

Divendres negre és a la volta de la cantonada i aquesta és la millor època per a què els propietaris puguin agafar les millors ofertes. Des de l’allotjament web fins a les eines comercials, hi ha tantes coses que poden ajudar les empreses a prosperar en aquesta era digital. Exercir un negoci avui significa que heu de realitzar més activitats en línia que simplement tenir un lloc web que hi ha estancat.


Algunes d’aquestes coses poden ser difícils, com trobar les eines adequades per ajudar-vos. Vegem alguns dels millors que hi ha enguany i com els podeu fer servir per aconseguir una competició.

Ofertes del Divendres Negre seleccionades a mà per a propietaris de petites empreses

1. NameCheap

Descomptes de divendres negres de Namecheap 2019

NameCheap és un nom reconegut que és la indústria d’allotjament web i subministrament de noms de domini. Ofereix als clients diverses opcions d’oferta aquest Black Friday. El primer és una gran venda –fins al 97% de descompte– en el registre de dominis principals i el 27% de descompte en les transferències de noms de domini. També podeu estalviar un 60% de descompte en plans de correu electrònic privat i fins a un 85% en certificats SSL.

Tenir una presència web avui en dia ja no és simplement una opció que és bo per convertir-se en imprescindible per a empreses de tots els nivells. Tot i que no utilitzeu Internet directament per a vendes, sense la presència digital podríeu perdre pèrdua de marca i generació de clients.

Però el que molta gent no s’adona és que no heu de comprar tots els productes que necessiteu per a les vostres activitats en línia en un mateix lloc. Per exemple, podeu optar per comprar el vostre allotjament web a una empresa, però el vostre nom de domini a una altra.

El motiu per fer-ho és que tots aquests productes tenen preus elàstics. Namecheap és un dels millors recursos per oferir bones ofertes en noms de domini i estalviar un 97% sobre el preu d’un pot ser significatiu per a una petita empresa.

Tot i que molts paquets d’allotjament web ofereixen una certa quantitat de gestió per correu electrònic, aquests no sempre són adequats per a les necessitats empresarials. Per exemple, si voleu enviar grans volums de correus electrònics de màrqueting, probablement us convindreu amb un allotjament de correu electrònic privat separat.

Finalment, hi ha la certificació SSL. Això és necessari avui en dia, ja que moltes empreses de navegadors d’Internet han començat a centrar-se en la seguretat. Google també penalitza les classificacions de cerca de llocs que no tinguin certificat SSL.

Quina és l’oferta de NameCheap?

 • 97% de descompte en el registre dels dominis principals
 • 27% de descompte en les transferències de noms de domini
 • 60% de descompte en plans de correu electrònic privat
 • Fins a un 85% de descompte en certificats SSL

Visiteu NameCheap

2. Elements Envato

Promoció del Divendres Negre Envato 2019

Envato Elements ofereix als usuaris l’accés a una enorme col·lecció de gràfics que es poden utilitzar per a qualsevol propòsit. Això els converteix en gairebé una necessitat per a les empreses, especialment aquelles que volen arribar a una àmplia audiència a través del màrqueting digital.

El problema de buscar una imatge per utilitzar en les vostres activitats de màrqueting és que sovint, els articles que trobeu en línia pertanyen a algú. Per utilitzar-les per a les vostres necessitats, heu d’intentar obtenir els drets per a això que puguin resultar bastant acurats i costos diferents.

Resoleu aquest problema donant-vos d’alta amb Envato i accedeix a la seva base de dades que conté milions de fitxers. Es poden tornar a utilitzar de la manera que vulgueu, de manera ràpida i senzilla. Tot el que necessiteu és una subscripció única que pagueu mensualment.

Aquest divendres negre ofereixen descomptes tant en les subscripcions anuals com mensuals. Els preus de la subscripció mensual baixen de 33 dòlars mensuals a 19 dòlars mensuals, mentre que si pagueu anualment estalvieu encara més a raó de només 14 dòlars mensuals.

Compareu-ho amb les bases de dades d’imatges d’accions, com les fotos d’iStock, que cobren 12 dòlars per un sol crèdit (algunes imatges costen més d’un 1 crèdit) i podreu veure què pot robar una subscripció amb Envato..

Les ofertes del Divendres Negre comencen a partir de les 12:00 AEDT del 2 de desembre de 2019 i s’allotgen fins a les 17 hores. AEDT el 3 de desembre de 2019.

Què és l’oferta de Envato?

 • 50% de descompte en tots els plans de subscripció

Visita Envato

3. Allotjament compartit de hosting A2

A2 Hosting Black Friday Promo 2019

En el cas que Namecheap ofereix grans ofertes sobre noms de dominis i altres accessoris aquest Black Friday, A2 Hosting us ha cobert si esteu al mercat d’allotjament compartit. El servei d’allotjament A2 és un dels noms més importants del negoci i, si no esteu satisfet amb el vostre allotjament actual, aquest és un lloc ideal per traslladar-vos ara.

Han reduït els preus compartits d’allotjament fins arribar a l’os i aquests plans comencen a partir d’1,98 dòlars ara. Això els fa extremadament assequibles. El millor és que la taxa de descompte del 67% en allotjament compartit s’aplica a tota la seva gamma d’allotjament compartit, cosa que significa que si busqueu més recursos en allotjament compartit, estalviareu encara més.

Si us heu preocupat per un allotjament web amb un bon funcionament, ara moveu-vos ara no només us estalviareu diners, sinó que també s’ocuparan de la vostra migració del lloc web. Permeteu que es preocupin pels detalls tècnics!

Gaudeix d’aquestes tarifes especials amb descompte des de l’A2 Hosting des de les 9 del matí del 26 de novembre de 2019 fins a les 23.59 hores. el 3 de desembre de 2019.

Quina és l’oferta d’allotjament a A2?

 • 67% de descompte en tots els plans d’allotjament compartits

Visita Hosting A2

4. Hosting VPS conegut

Ofertes de divendres negres conegudesHost 2019

KnownHost és un proveïdor de serveis d’allotjament web de gamma completa, però també és conegut (perdona el puny) pels excel·lents plans VPS que té. Es tracta d’un formulari d’acompanyament compartit regular i, sovint, podeu triar quant voleu exactament quant a recursos. Aquests recursos també es poden escalar fàcilment.

Si el vostre lloc ha tingut èxit, assegureu-vos de fer un cop d’ull al vostre ús de recursos i del vostre pla d’expansió. L’allotjament compartit, si sovint no perdona, si excedeix l’ús de recursos, pot provocar interrupcions del servei que afectin la vostra empresa.

Mireu els plans VPS, sobretot ara que KnownHost ofereix ofertes especials aquest Black Friday. Per a qualsevol pla de VPS on us registreu, no només esteu rebent descomptes dels preus, sinó també altres avantatges.

Utilitzant el codi de cupó KHBLKFRI5030 Quan opteu pels paquets VPS o KVM Cloud Managed us obtindrà no només el 50% de descompte, sinó que també tindreu descomptes recurrents del 30% quan arribi el moment de la renovació. També estan duplicant els recursos d’allotjament VPS, de manera que obtindreu més de tot. La combinació és un avantatge a llarg termini sòlid per a la gestió del vostre lloc web empresarial.

Agafa aquestes ofertes de KnownHost aquest Black Friday, vàlid des de les 6 del 22 de novembre de 2019 fins a la mitjanit de l’1 de desembre de 2019.

Quina és l’oferta de KnownHost?

 • 50% de descompte VPS o núvol KVM gestionat
 • 30% de descompte en les factures recurrents

Visita KnownHost

5. Contacte constant

Contacte Contacte Black Friday Promo 2019

Constant Contact és un dels noms més importants quan es tracta de màrqueting digital. Tenen una àmplia gamma de funcions per oferir empreses de qualsevol mida que abastin diverses àrees del màrqueting digital. Això va des de màrqueting per correu electrònic fins automatització de màrqueting. Són el vostre actiu de màrqueting digital únic.

El màrqueting digital pot ajudar les empreses de moltes maneres i és una potent eina per fer-ne ús. Constant Contact no només pot ajudar a arribar als vostres clients, sinó també en el moment adequat i amb les ofertes adequades. Incrementeu la vostra generació de plom fàcil i ràpidament.

Per als usuaris que siguin nous en contacte constant podeu gaudir d’un descompte del 50% de descompte dels primers tres mesos de la vostra subscripció. El preu de la subscripció depèn del nombre d’adreces de correu electrònic que tingueu a la vostra llista de correu electrònic.

L’acord també s’aplica als usuaris que es procedeixin a la prova gratuïta, així que no us preocupeu, els que encara pugueu obtenir aquest descompte del 50% en els primers tres mesos.

Aquest acord és vàlid des del 25 de novembre de 2019 fins a l’1 de desembre de 2019. Si us el perdreu, la inscripció entre el 2 de desembre de 2019 i el 4 de desembre de 2019 us farà estalviar un 40% de descompte en els tres primers mesos..

Quina és l’oferta en contacte constant?

 • 50% de descompte en els tres primers mesos de la subscripció

Visiteu Contacte constant

6. Coet WP

Promoció WP Rocket Black Friday 2019

WP Rocket és un complement de WordPress dissenyat per accelerar el vostre lloc. Amb tants llocs web que utilitzen WordPress avui en dia, és una elecció popular que no només és potent, sinó com un complement, també fàcil d’utilitzar. Simplement, instal·leu-lo des del vostre complement de WordPress i configureu-lo perquè funcioni.

WordPress és una plataforma fantàstica, però, a causa del seu comportament, de vegades també és una mica de recursos. Això afecta els llocs de negoci més perquè els seus llocs web no només fan vendes o generen oportunitats, sinó que són la cara digital de la seva marca.

Necessiteu un lloc que faci el millor possible per mostrar al vostre negoci el millor possible i és aquí on us convé una eina com WP Rocket. Només heu de configurar-lo una vegada i el vostre lloc funcionarà durant molt de temps en condicions punta.

Aquest divendres negre podreu obtenir WP Rocket amb un 30% de descompte, independentment de la llicència que trieu. L’acord va des del 26 de novembre de 2019 fins al 3 de desembre de 2019.

Quina és l’oferta de WP Rocket?

 • 30% de descompte en totes les llicències

Visita WP Rocket

Fes una ullada: les ofertes elegides del Black Friday per als propietaris de petites empreses mitjançant @BuildThis_io, expliquen a un amic

Conclusió: estalvieu grans i augmenteu el vostre negoci

El Black Friday sovint és el millor moment per aconseguir una gran quantitat, però és especialment cert per a les petites empreses que han de vigilar molt les despeses. La col·lecció d’ofertes d’aquest divendres negre que hem recollit aquí cobreix moltes parts del negoci digital per a vosaltres.

Per a les empreses, la presència digital és més que simplement “veure’s en línia”, però hi ha moltes maneres en què podeu utilitzar els vostres actius en línia per impulsar la vostra empresa.

Considereu que moltes d’aquestes eines no són tan opcionals, sinó que potencialment serveixen de maneres inestimables d’incrementar el vostre negoci. En qualsevol cas, això és bo, però amb descomptes forts millora encara. Aprofita els preus més baixos ara i augmenta el teu rendiment digital de seguida.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map