Els 10 millors registradors de dominis 2020 [Consell: el número 2 és bastant barat]

4

Les necessitats bàsiques per entrar en línia són l’allotjament web i el nom de domini. Aquesta llista de millors proveïdors d’allotjament web us ajuda a seleccionar els serveis d’allotjament de qualitat segons els vostres requisits dins del pressupost.


Així doncs, heu decidit iniciar un bloc o lloc web i cercar el millor registre de domini?
Sens dubte, hi ha nombrosos registres de dominis disponibles, però quin és fiable i confiable? Així doncs, decidim fer aquesta llista tenint en compte els factors següents;

Navegació ràpida

Factors a considerar abans d’escollir el vostre registre de domini

 • Acreditació ICANN: Els registradors haurien de ser ICANN (Corporació Internacional de Noms i Nombres Assignats) acreditat. Aquesta organització gestiona tots els dominis que heu adquirit a l’empresa. Per tant, és obligatori que el registrador estigui acreditat per la ICANN.
 • Serveis d’assistència: un altre element molt crucial que heu de consultar en un registre del domini, és oferir serveis de suport 24 hores? I quins són els seus canals per ajudar els clients? (Cal comprovar si ofereixen suport tècnic mitjançant xat en viu, Ticketing, assistència per correu electrònic i trucada telefònica)
 • Reputació: quin tipus de reputació tenen? Són una empresa coneguda en general? Una empresa d’estafa no només malgasta els vostres diners sinó que també perjudica la vostra empresa / blocs. Per això és força important seleccionar una empresa que ofereixi bona reputació i credibilitat.
 • Freebies: oferir regalos gratuïts és una forma fantàstica d’atraure clients. Segons la nostra opinió, els regalos són bons, però han de ser valuosos, ja que ningú vol craps, no? Hi ha algunes empreses que ofereixen privadesa de domini gratuïta.
 • Transferència de dominis: de vegades, a causa d’algunes raons, com ara taxes elevades de renovació, potser voldreu transferir el vostre nom de domini a un altre registre. Per tant, abans de triar qualsevol empresa venedora de dominis heu de comprovar les seves tarifes de transferència. Els millors registradors de dominis no solen demanar cap tipus de despesa, com NameCheap i GoDaddy.
 • Seguretat: el registrador ha de ser fiable en termes de seguretat i disponibilitat. Comproveu que els usuaris existents tenen confiança? Podeu trobar ressenyes d’usuaris sobre qualsevol registre de domini.
 • Tauler de control: Aquest és un dels factors més fonamentals per seleccionar un registre del domini. Un tauler de control fàcil d’utilitzar facilita la configuració del domini i, així, estalvieu molt del vostre temps que podeu utilitzar en altres coses importants. El tauler de control clar, suau i ràpid és molt fàcil de navegar.
 • Tarifes de renovació: les empreses en línia com els allotjaments web i els proveïdors de noms de domini solen oferir un gran descompte als nous clients en la seva primera compra. I alguns d’ells demanen taxes més que normals en el moment de la renovació. Per tant, heu de verificar els termes i les tarifes de renovació per evitar majors taxes de renovació.

Algunes empreses només ofereixen el registre de noms de domini, però la majoria de les empreses ofereixen nom de domini i allotjament web. Els avantatges que obté en comprar productes web (domini i allotjament) del mateix proveïdor és que no cal que els indiqueu (Canviar la configuració DNS) i que la majoria de vegades obteniu nom de domini gratuït amb la subscripció del pla d’allotjament. No us preocupeu d’assenyalar el domini amb allotjament web no és una tasca difícil. Simplement demaneu que el vostre registrador ho faci per vosaltres, us atendran amb molt de gust.

Segons la nostra opinió, si els diners no importen en el vostre cas, la subscripció als dos serveis de la mateixa empresa està bé. Però si voleu desfer-vos de les renovacions més elevades, compreu un nom de domini i allotjament web de diferents empreses.

Per què?

Com que segons la nostra experiència, els proveïdors d’allotjament web demanen un preu més elevat de renovació de noms de domini i també paquets d’allotjament. Si escolliu l’empresa que és el negoci bàsic que ven noms de domini, podeu estalviar diners importants. Per exemple; Per renovar el nom de domini amb BlueHost, haureu de pagar al voltant de 15 dòlars / any, però NameCheap només exigeix ​​10,69 dòlars / any.

Ara, parlem dels registradors de noms de domini més fiables i millors per comprar noms de domini.

Els 10 millors registres de dominis 2020 per a serveis de qualitat i fiables

Després d’una anàlisi profunda i de la comparació de preus, així com de funcions, trobem la llista següent dels registradors de noms de domini principals?

1. NameCheap

Registrador de dominis top namecheap

NameCheap se situa entre els proveïdors de serveis de domini i allotjament més barats. Tenir un domini amb ells va ser una experiència agradable. La companyia que va començar el 2001 creix ràpidament, i ara es gestionen més de 7 milions de dominis. En el passat, quan apareix SOPA i PIPA (factures contra la llibertat d’usuaris d’Internet), NameCheap es mostra partidari del públic en general. És molt agradable.

Quan la majoria de les empreses atreuen els seus clients amb un preu introductori baix, NameCheap també ofereix uns preus introductoris exclusius en els plans de compra de noms de domini i d’allotjament web amb renovacions econòmiques..

Podeu comprar un domini .Com amb només 10,69 dòlars, amb una subscripció GRATU 1TA de “WhoisGuard” d’un any. Quan el domini arriba a un venciment, podreu renovar-lo que costava només 10,69 dòlars. També podeu renovar el WhoisGuard fins a 2,88 dòlars.

A mesura que els casos de pirateria augmenten dia a dia, és necessari que cada empresa amb existència en línia pugui protegir les dades del seu client mitjançant certificat SSL. Per a aquest nom, ofereix un certificat PositiveSSL en 9,00 dòlars / any.

Juntament amb tots aquests NameCheap també ofereix solucions d’allotjament web. El pla d’allotjament més bàsic costa només 9,88 dòlars per any, on podeu allotjar 3 llocs web. L’empresa disposa de diversos centres de dades per proporcionar un allotjament web fiable. Podeu seleccionar el centre de dades dels Estats Units o el centre de dades del Regne Unit. No només això, ofereixen servidors d’allotjament a nivell d’empresa amb solució d’allotjament SSD. A més, també podeu iniciar la vostra pròpia empresa de hosting obrint un compte de distribuïdor amb ells.

NameCheap ofereix serveis d’assistència tècnica a través dels canals comuns com a Entrades, correus electrònics i Live Chat. I no dubtem a dir que estan disponibles cada vegada que els contactem a través del Live Chat. També podeu trobar solucions mitjançant l’enorme estoc de bases de coneixement. No hi ha assistència telefònica. Tant si voleu comprar l’allotjament o no, però segons la nostra experiència, NameCheap és el millor registrador de noms de domini. El recomanem sense cap mena de dubte.

Visiteu NameCheap

2. iPage

ipage

Aquí hi ha un altre registrador de noms de domini, que atén els clients des de 1998. A més, més d’un milió de llocs web allotjats als seus servidors. Segons la nostra opinió, ofereixen serveis substancials d’allotjament per als usuaris que necessiten allotjament a tarifes molt econòmiques. La majoria de vegades està disponible amb descomptes abundants que abaixen els preus enormement. iPage està sota la gestió d’EIG; l’influent grup empresarial.

Per tant, si només voleu comprar el nom de domini, costarà 8,99 dòlars / any. A més, si voleu activar la privadesa del domini, haureu de pagar per separat 9,99 dòlars / any.

En la compra del pla d’allotjament web, obteniu un nom de domini GRATUIT i només us costa 24 dòlars per any. No és súper més barat? I teniu permès instal·lar llocs web il·limitats. A més, si no satisfà la seva qualitat de servei, no dubti en demanar la devolució d’aquí a 30 dies. Enviaran els vostres diners sense cap pregunta.

La companyia ofereix un munt de regalis com Sitelock, eines de seguretat, 1GB d’emmagatzematge en núvol i creador de llocs web, etc. Crèdit publicitari de 200 dòlars també l’ofereixen de forma gratuïta, cosa que és fantàstica per anunciar els vostres llocs web de recent creació a Google i Bing..

Els noms de domini disposen d’un tauler de control net que permet una gestió fàcil. Així que no us preocupeu per si teniu diferents proveïdors de hosting i domini. Podeu propagar-les fàcilment. L’empresa també ofereix opcions escalables com VPS i plans d’allotjament dedicats. És una opció fantàstica quan voleu acollir un petit projecte i un pressupost reduït.

Quan es tracta d’assistència al client, no dubteu a ajudar-vos. No importa quin dia sigui i des d’on pertany. Truqueu-los o obriu un xat en viu per obtenir ajuda. També envieu un bitllet si no teniu pressa. iPage manté el centre d’ajuda amb una gran informació útil relacionada amb allotjament web, dominis, dissenyar llocs web i guies de gestió de comptes.

Visita iPage

3. G oDadd y

Registrador de noms de domini més gran de godaddy

Aquesta empresa es va constituir el 1997 i va aparèixer amb el nom de GoDaddy el 1999. Amb més de 5.000 empleats i 14 milions de clients, podeu endevinar quins grans i professionals són? GoDaddy conegut com el registrador de domini més gran. I sí, perquè hi ha prop de 63 milions de dominis. Ofereixen una àmplia varietat de productes web relacionats amb dominis, hosting, correus electrònics, seguretat i màrqueting en línia, etc..

GoDaddy té una àmplia varietat d’extensions de domini. El domini .com està disponible a només 2,99 dòlars el primer any. I si voleu que la protecció de la privadesa oculti informació important com ara nom, adreces de correu electrònic, adreça física i número de telèfon, etc., haureu de pagar 7,99 dòlars / any. Quan es tracta de la renovació, és possible que us sorprengui veure que heu de pagar 14,99 dòlars. És superior a NameCheap.

Per seguretat, ofereixen certificats SSL, a partir de 55,99 dòlars / any. És realment superior a moltes altres empreses, i podeu comprar SSL barats a altres amfitrions. D’altra banda, també ofereixen serveis d’allotjament a partir de 3,99 dòlars / mes.

Al pla bàsic (Economia), obtindreu 1 domini gratuït. Pot allotjar 1 lloc web i emmagatzemar gran quantitat de dades (emmagatzematge de 100 GB). A més, no hi ha cap restricció al nombre de visitants / mes permesos. Sens dubte, GoDaddy és un dels principals registradors de dominis, però per a allotjament web, mai no ho recomanem, a causa dels seus serveis de baixa qualitat. Us recomanem que seguiu els 10 millors proveïdors d’allotjament web.

Tant si es tracta d’un domini com d’un allotjament web, l’assistència al client és sempre un factor primordial que cal tenir en compte. Tot i que en el cas d’un domini no necessitava molta ajuda del registrador, però tot i així és un factor molt important a tenir en compte. Alguns canals d’assistència estan disponibles les 24 hores del dia, com ara el telèfon i els correus electrònics. El xat en viu només està disponible durant algunes hores concretes. Com en el cas dels dominis, el client no necessitava serveis d’assistència amb molta freqüència, per la qual cosa estarà bé. O el que suggereix és que els seus serveis són considerables per comprar el nom de domini.

Visita GoDaddy

4. BlueHost

registrador de domini barat de bluehost

BlueHost no necessita cap introducció gairebé tothom sap el seu nom. No importa que siguis blogger o desenvolupador o que necessitis els seus serveis per al lloc de comerç electrònic que satisfan tot tipus d’usuaris. Comencen a atendre els clients des del 2003. No només els recomanem nosaltres i els millors bloggers, sinó que també els recomana WordPress.org. Per tant, si voleu crear un lloc mitjançant la plataforma WordPress, BlueHost seria una elecció fantàstica per a serveis d’allotjament fiables.

BlueHost ofereix un nom de domini gratuït quan els compres allotjament web. Per tant, si esteu buscant el registre de dominis més important, per descomptat, haureu de tenir hosting per entrar en línia. Per tant, per què gastar un cèntim addicional per registrar el domini quan en podeu obtenir de franc. Per tant, no perdis l’oportunitat d’agafar domini gratuït amb allotjament de baix cost en un mateix lloc. L’empresa ofereix una gran varietat de serveis d’allotjament com ara WordPress compartit, núvol, dedicat, WooCommerce i Gestió de WordPress, etc.

Més de 2 milions de llocs web s’allotgen sota la seva gestió i augmenten cada dia. Podeu allotjar 1 lloc web i emmagatzemar fins a 50 GB de dades i 5 comptes de correu electrònic comprant un pla bàsic. Ofereixen cPanel per a la gestió, que és un programari tradicional de la indústria per gestionar el vostre compte d’allotjament.

Si us ho podeu permetre, proveu de seleccionar el pla “Plus”, que és un paquet ben indicat i permetre llocs il·limitats. El pla també inclou emmagatzematge il·limitat, amplada de banda, comptes de correu electrònic i crèdits gratuïts del motor de cerca de 200 dòlars.

Tots els plànols estan integrats en opció CDN, que requereix poques pessigolles per activar el servei. CDN és un servei excel·lent per carregar el lloc web ràpidament. BlueHost permet ajudar els clients de forma immediata. Per a això, el xat en viu sempre està disponible. A més, l’empresa manté el sistema de bitllet i el número de telèfon. Així, si voleu començar a treballar professionalment, BlueHost és un proveïdor de confiança tant per a noms de domini com per a allotjament.

Visita BlueHost

5. Inmoció

el millor allotjament i el domini per immersió

InMotion és un dels grans proveïdors d’allotjament a causa dels seus serveis d’assistència excel·lents i els seus plans rics. Sovint veus que la majoria de les empreses de hosting ofereixen xat en directe, telèfon, entrades i correus electrònics per ajudar els seus clients. Però l’equip compromès amb InMotion avança i manté una línia Skype. Qualsevol que sigui el canal que vulgueu utilitzar està disponible tot el dia. També podeu aprendre pel vostre compte cercant la informació de la base de coneixement que es conserva al seu lloc web.

Quan es tracta de serveis de dominis, ofereixen dominis a 14,99 dòlars l’any. Si voleu amagar les vostres dades personals, us haureu de subscriure a la privadesa de WHOIS que té un cost de només 9,99 dòlars. Sí, hi ha algunes empreses que ofereixen domini a preus baixos, però InMotion és un proveïdor d’allotjament de WordPress molt fiable i conegut. També tenen una qualificació A + per BBB.

L’empresa ofereix una àmplia gamma d’opcions d’allotjament. Els plans d’allotjament d’InMotion solen estar disponibles amb descomptes i, mitjançant l’enllaç EXCLUSIU, podreu estalviar fins a un 43% de descompte en el pla de negoci.

El pla molt bàsic anomenat “Inicia”, on podeu allotjar 2 dominis, perfecte per als usuaris amb un pressupost limitat. Aquest acord inclou totes les funcions essencials com l’instal·lador CMS d’un clic, la zona de velocitat màxima, la llibertat de plataformes de codi obert i la còpia de seguretat de dades, etc. A més, per a la publicitat del lloc que ofereixen tots els plans inclou un crèdit publicitari de 250 dòlars.

Una altra característica impressionant és la recuperació segura. Si la versió més recent de l’aplicació no responia adequadament i mostrava un comportament inestable, aquesta funció us permetrà tornar a la versió anterior amb seguretat.

InMotion també va fer un pla especial per als usuaris de WordPress. Per tant, si us agrada fer servir WordPress com nosaltres, aleshores l’elecció de WordPress és excel·lent, que inclouen WordPress preinstal·lat. A més, està disponible al mateix preu que l’allotjament compartit. La companyia confia molt en la seva qualitat del servei i és per això que proporcionen 90 dies de garantia de devolució. Sembla que és una inversió total sense risc, segurament els seus serveis són considerables, així que compra un pla d’allotjament i obté un domini gratuït.

Visiteu Hosting InMotion

6. 1 a 1

1 i 1 dominis introductors baixos

Cerqueu alguns registres de hosting i domini de WordPress barats amb preus introductoris baixos; aquí teniu el 1and1, el gran registrador de dominis amb solucions d’allotjament. Hi ha tones d’extensions de domini disponibles i, fins i tot, podeu seleccionar-les segons el vostre nínxol o negoci, com ara .restaurant.

Ofereixen extensions de domini gratuïtes com “.info” i “. Lloc web”, etc. I si necessiteu domini “.com”, cobren només 0,99 dòlars el primer any. L’empresa ofereix múltiples funcions juntament amb el domini .com, incloent 1 compte de correu electrònic gratuït, complement addicional de WhoIs i bloqueig de domini, etc..

No només els dominis ofereixen una àmplia categoria de productes. Aquests productes estan relacionats amb allotjament web, creador de llocs i plantilles, comerç electrònic, productes de màrqueting i MS, etc. Podeu triar un allotjament amb constructor de llocs per dissenyar la vostra pròpia plantilla o allotjament basat en cPanel. El pla bàsic “Il·limitat”, que ofereix molts recursos. Podeu allotjar dominis il·limitats al compte únic, ja que inclou l’emmagatzematge il·limitat. Aquest pla també inclou el certificat SSL.

A la web "Il·limitat" podeu crear 20 bases de dades. També, un domini gratuït inclòs al pla. Així, si us haureu decidit comprar un allotjament, no cal que el compreu, ja que ofereixen domini gratuït fins i tot amb el pla bàsic. Sincerament, no recomanem el seu allotjament per a projectes més grans. Però podeu acollir petits projectes amb el menor nombre de visitants. A més, proporcionen un període de devolució de 40 dies.

L’empresa afirma oferir serveis de suport 24 hores al dia. Però no hi ha cap canal d’assistència que no sigui la trucada telefònica. Sí, la trucada telefònica és una manera ràpida d’interaccionar. Però la gent que pot no ser bona en anglès o fora dels Estats Units pot trobar una assistència difícil. Així que tingueu en compte abans de donar-vos d’alta als vostres serveis. 1and1 també va mantenir tones d’articles útils relacionats amb allotjament web, nom de domini, serveis SSL i correu electrònic, etc. Tots els articles s’expliquen bé mitjançant les imatges..

Visita 1 i 1

7. HostGator

hostgator millor registre de dominis 2019

A partir del 2002, HostGator no triga gaire temps i ràpidament es va convertir en el seu nom com un dels millors proveïdors d’allotjament web. Ara estan allotjant més de 8000k dominis. Registrar un domini amb HostGator és molt senzill. En lloc de bombardejar l’oferta nova, el procediment és molt senzill, i el client sap què vagi a comprar. Obtindreu el vostre propi domini dins de 13 dòlars. També donen suport al bloqueig de domini per evitar qualsevol transferència no autoritzada. La privadesa del domini està disponible a un preu relativament baix en comparació amb moltes altres empreses.

Experimentem el seu allotjament compartit i seguim fent servir, són impressionants. Recentment ens hem registrat al servei de WordPress gestionat, que és increïblement ràpid i suau. Hi ha 3 plans d’allotjament compartits disponibles. Obtindreu amplada de banda il·limitada, bases de dades MySQL i comptes de correu electrònic. A més, hi ha tones de scripts disponibles que podeu instal·lar sense esforç. HostGator ofereix 100 € de crèdit de màrqueting Google i 100 $ Bing. Aquí tingueu en compte que Google necessita primer gastar 25 dòlars per obtenir aquests 100 crèdits.

HostGator ofereix una política de reembossament de 45 dies. És un període llarg i prou per provar els serveis. A més, també està per sobre del període prevalent de la indústria. A més de l’allotjament compartit, també hi ha altres tipus d’allotjament a preus relativament baixos com Cloud, VPS i dedicats, etc.

A més, per protegir el lloc és necessari fer còpies de seguretat de les dades, de manera que l’empresa proporciona serveis de CodeGuard que costen 1,67 dòlars al mes. En general, ofereixen un allotjament valuós amb un 99,9% de garantia de temps de vida, política de reemborsament de 45 dies, instal·lador de 1 cick, plantilles de lloc web de tones. No és perfecte per només 3,95 dòlars al mes?

L’assistència està disponible el 24/07/365 amb el número gratuït. També hi ha un sistema de xat en directe i ticketing per a la facilitat dels clients. Per a assistència visual, ofereixen accés gratuït a les tones de vídeo tutorials. A més, aquest registrador i empresa de hosting de noms de domini barats també construeixen un fòrum on interactuar amb altres membres. Per tant, si necessiteu totes les solucions en un mateix lloc, aquestes són la millor opció.

Visita HostGator

8. Registre

registre.com millor registre 2019

Register.com és un dels més antics proveïdors de serveis web i el millor registre de domini també. Són a la indústria des del 1994. Ara hi ha uns 2 milions de dominis sota la seva gestió i centenars de milers de clients satisfets que l’utilitzen. És per això que els vam anomenar com un dels millors registradors de noms de domini.

L’empresa ofereix gairebé 50 productes diferents, com ara domini, hosting, màrqueting per correu electrònic i SSL, etc. El procés de compra és tan senzill només heu d’introduir el nom del lloc web desitjat i fer clic a Afegeix al carro i, a continuació, ompliu les dades de pagament. I ja s’ha fet Ara prepararan immediatament el vostre nom de domini. És fàcil sopar.

Actualment, les extensions .com i .net només estan disponibles a 0,50 dòlars. Prou barat, eh! Però us sorprendrà veure que cobren 35 dòlars el proper any per renovació del domini. Per tant, si necessiteu un domini durant un any, aleshores register.com és impressionant. Un altre truc que podeu fer servir és comprar el domini i quan caduci, transferir-lo a un altre registre de domini barat com NameCheap. D’aquesta manera, podeu obtenir el seu descompte promocional i també us podreu estalviar de grans renovacions.

També podeu activar la protecció WHOIS per només 10 dòlars. Ara, si per algun motiu no podeu renovar el vostre domini, l’asseguren durant un any. A més, si voleu algun nom premium, podeu navegar per categoria i afegir una paraula clau a la secció de dominis premium.

També podeu comprar productes relacionats amb blocs i comerç electrònic. Si només necessiteu allotjament de correu electrònic, podeu fer-ho i crear el vostre compte de correu electrònic personalitzat. Registre.com ofereix funcions d’allotjament rics, com ara emmagatzematge de 300 GB i amplada de banda il·limitada, però no li recomanem el seu allotjament. A més, 20 GB també es destinen a emmagatzematge de correu electrònic en el seu pla més bàsic. Els plans d’allotjament basats en Windows i Linux estan disponibles per triar. També ofereixen un paquet introductori en només 1,96 dòlars per mes, inclosos tant de domini com d’allotjament.

A més, els serveis d’assistència i les preguntes freqüents de les 24 hores del dia, sempre són de gran ajuda. Trieu un telèfon i truqueu-los o simplement envieu un correu electrònic. Mantenien diferents línies d’allotjament, vendes, facturació i suport tècnic. A més, els números gratuïts als Estats Units i el Canadà també es poden utilitzar per posar-se en contacte. També podeu aprendre moltes coses a partir de consells i tutorials que comparteixen aquests apartats.

 • Els 10 millors serveis d’allotjament web del 2019
 • Millor allotjament de WordPress barat 2019

Registre de visites

9. DreamHost

Preus de dominis més recents de Dreamhost

DreamHost no només ofereix la millor solució d’allotjament de WordPress, sinó que també es coneix com el millor registrador de dominis. El nom del lloc web té només 13,95 dòlars i la mateixa tarifa de renovació. La compra de domini de DreamHost també inclou privadesa de domini gratuïta per protegir-vos dels actes maliciosos. Podeu crear nombrosos subdominis.

Actualment ofereixen més de 350 extensions de domini, com ara .com, info i .org, etc. Hi ha tres opcions de renovació com “automàtic”, “manual” i “pregunta’m”. També per assegurar el domini teniu l’opció de bloquejar el vostre domini, evitant qualsevol transferència no autoritzada.

DreamHost ofereix allotjament compartit, gestionat de WordPress, dedicat i VPS, que reclama allotjar prop de 1,5 milions de llocs web i blocs sota gestió. Hi ha un servei d’allotjament compartit a 7,95 dòlars amb l’instal·lador d’un clic que et permetrà instal·lar els scripts amb fluïdesa. Són una mica costosos per als principiants, però podeu allotjar llocs il·limitats, emmagatzematge i amplada de banda. La compatibilitat dels plans d’allotjament permet xifrar i amb un clic podeu activar el certificat SSL / TLS que us pot ajudar en la classificació del motor de cerca..

Les dades emmagatzemades a les unitats SSD que disminueixen el temps de càrrega de la pàgina i milloren el rendiment general del lloc. Els plans d’allotjament també inclouen una fàcil integració CloudFlare amb exploració automatitzada de programari maliciós. Les úniques coses que ofereixen són la garantia de devolució. És possible que escolteu uns 15 dies i 30 dies de garantia de devolució. Però DreamHost arriba amb 97 dies de ruta. Ha estat un període força gran.

Actualment, l’empresa disposa d’un equip d’atenció al client intern i proporciona un quadre de control personalitzat per a la gestió de les funcions d’allotjament. Podeu contactar-hi a través dels canals principals (correus electrònics, telèfon i xat en directe, etc) i també a través de Twitter.

L’equip de suport intern significa que el personal de suport contracta a la pròpia empresa. I l’equip sap clarament com ajudar els clients i resoldre els seus problemes. A més, podeu aprendre molt de les seves bases de coneixement en el vostre temps lliure. Ofereixen una mena de serveis cars, però al nostre parer, els serveis són dignes.

Visita DreamHost

10. Nom.com

registrador de domini barat i millor

Aquesta empresa acreditada per la ICANN comença a funcionar des del 2003. Nom.com manté un gran catàleg de productes. Ofereixen allotjament web, correu electrònic, dominis, SSL, eina de creació de llocs i productes molt més digitals. Pot ser que no siguin els proveïdors de baix cost, però, en aquesta llista, el nostre objectiu és descriure els millors registradors de domini. Però no són massa cars, podeu adquirir el nom en només 12,99 dòlars. No només això si el domini relacionat amb les vostres paraules clau no està disponible, podeu consultar les dades de domini caducades.

Com que el SSL és crucial sobretot per als llocs web de comerç electrònic que és un protocol de seguretat per protegir la informació del client. Podeu activar-lo fàcilment amb pocs clics i tindrà un cost de 8,49 dòlars per any. Per protegir la vostra informació personal, necessiteu WhoisGuard que costarà 4,99 dòlars. Així que gastant pocs dòlars, us proporcionen la manera segura d’anar en línia. El procés és força senzill i net: només cal buscar el nom, afegir al carret i omplir els detalls de pagament.

Fem una petita visió general dels seus serveis d’allotjament. El pla d’allotjament inclou un certificat SSL gratuït i una amplada de banda de 100 GB. Permet crear 10 bases de dades MySQL i emmagatzemar dades de 10 GB als seus servidors per 4,99 dòlars / mes. quan us subscriviu com a mínim durant un any. A més, podeu establir comptes FTP il·limitats.

També proporcionen l’opció de scripts preinstal·lats (50+). Altres funcions inclouen còpies de seguretat gratuïtes, exploració de correu brossa, reenviaments i més de 100 comptes de correu electrònic. A més, la vostra inversió està segura en la política de reemborsament de 30 dies.

També ofereixen productes relacionats amb SEO i allotjament. Mitjançant SEO tutor, us proporcionaran informació de competència i el suggeriment per augmentar la visibilitat del vostre lloc. Malauradament no hi ha cap xat en viu dedicat disponible. Però podeu contactar amb Facebook i Twitter, etc. Per a més noms.com mantenia una base de coneixement ben gestionada. No som fan dels seus serveis d’allotjament, però per registrar un domini, name.com és una opció considerable.

Nom de la visita

Consells ràpids per obtenir un millor nom de domini

Si només busqueu un nom de domini, us recomanem NameCheap, ja que els seus preus són molt menors que els altres i també inclouen diversos freebies útils. Així, anem a fer això.

Tens un nom en ment i vols comprar, però, si no està disponible? Així, mai no depèn d’un sol nom. Aquí teniu en compte els suggeriments següents.

Nínxol / tema: quin és el vostre nínxol (tema)? A continuació, penseu en les paraules relacionades amb el vostre tema. Per exemple, si el vostre tema està relacionat amb el menjar, inclosa la cuina, la serp, etc. Un tema, per exemple, què en penses de foodgeek.com i de receipeshub.com? Un nom de domini rellevant és la primera bona impressió per als visitants. Si no en teniu cap idea, podeu fer servir el generador de noms com Shopify i BusinessNameGenerator.

Opcions d’ampliació: us recomanem que seleccioneu un nom que cobreixi un camp. Per exemple, si compreu un domini recipehub.com i en el futur també es pot utilitzar per compartir qualsevol tipus de recepta.

Memorable: proveu de triar un nom fàcil d’escriure. D’altra banda, un nom memorable també és molt necessari. No utilitzeu conjurs equivocats com a armes d’ús per a peces de vestir, perquè és difícil dir-ho a algú.

Nombres: poden confondre els usuaris i fer que sembli lleig. Només cal imaginar el nom-012.com. És difícil.

Breu: el nom de domini amb una longitud de 3 a 4 paraules gairebé no s’ha desaparegut. I ara què? Simplement intentes seleccionar el nom més curt que sigui possible. Un nom amb gairebé 10 a 12 caràcters és excel·lent, ja que és fàcil parlar i escriure.

Extensió: hi ha moltes extensions disponibles com .com, .org, .info. Us suggerim que seleccioneu un .com ja que és l’extensió més utilitzada. A més, si voleu orientar-vos a l’audiència d’un país determinat com Anglaterra, l’ús de .uk seria fantàstic, ja que també tindran beneficis per a la classificació dels motors de cerca..

Consell: intenteu evitar la comprovació de la disponibilitat en línia dels noms de domini quan no vulgueu registrar-vos en aquell moment. Com que hi ha casos rars en què una empresa compra el nom, el vens a vosaltres. És per això que seleccionem les empreses amb més prestigi, però volem que siguis actiu en aquesta perspectiva.

Tenint en compte les directrius anteriors, podeu trobar un nom de domini excel·lent.

Com comprar un domini

Podeu seleccionar qualsevol registrador de dominis de la llista, ja que preferim NameCheap per ajudar-vos a familiaritzar-vos amb el procediment de compra del domini. Si escolliu una empresa diferent, no us preocupeu perquè gairebé tot el registre del domini té un procés similar.

Vés a Nom barat i, a continuació, anota el nom de domini que vols comprar

com comprar domini a namecheap

Després d’això, us mostraran si el domini està disponible o no. A més, també mostren suggeriments d’altres noms de domini amb diverses extensions. Ara feu clic a la icona Afegeix el carretó. Consulteu la imatge següent per obtenir assistència visual.

afegir nom de domini al carretó

Al mateix temps, podeu veure la taula de despeses a la part dreta de la pantalla. Només cal fer clic sobre el botó "Veure cistella" botó. Aquí no necessita necessàriament res més.

preu del domini seleccionat

A continuació, veureu la durada per la qual voleu comprar el nom de domini. La durada és el període després del venciment del vostre nom de domini. Tot suposa el vostre pressupost i, si ho podeu permetre, compreu un període més llarg. Per exemple, ens subscrivim tres anys. La major durada pot estalviar algun cèntim.

Opció de renovació automàtica també donada per l’empresa per renovar automàticament el vostre domini.

Aquí teniu en compte que heu de mantenir l’import en un compte bancari connectat per a una renovació correcta; en cas contrari, us envien diverses alertes.

També activem WhoisGuard que es dóna gratuïtament durant el primer any i en el següent cobren una quantitat molt petita. I si voleu renovar-lo al cap d’un any, també es dóna una altra opció de renovació automàtica.

WhoisGuard

WhoisGuard és un addon de domini que protegeix informació d’informació privada com ara nom, número de telèfon, adreça, identificador de correu electrònic, etc.

Per què protegir la informació

Perquè si no heu activat la capa de protecció, tothom veu la vostra informació personal. Per tant, haureu d’habilitar-lo per protegir-se dels spammers i els pirates informàtics si us ho podeu permetre fàcilment. Però tingueu en compte que no és un complement addicional.

Després de seleccionar la durada i altres opcions, feu clic a “Confirma la comanda".

bateu amb la privadesa de whois

Ara us demanen que creeu un compte. És tan fàcil omplir els camps obligatoris, i així. El compte ajudarà a estar atent als diversos factors, com ara la llista de dominis i el domini caducador, etc.

Després de crear el compte, apareixerà una pàgina d’informació de contacte que us demanarà que ompliu els detalls com ara Adreça, Ciutat, Província, codi postal i número de telèfon, etc..

Després d’omplir els detalls, feu clic a “Continua”. A les pàgines següents es mostraran diverses informacions No hi ha res especial per mirar-lo i després continuar.

El següent és seleccionar la forma de pagament. NameCheap ofereix tres maneres de fer el pagament de les compres. Trieu la forma de pagament i després feu clic al botó “Continuar”.

com pagar diners per domini

Després d’això, veureu una casella al costat dret. Feu clic al botó “Paypal” i hi aneu. Redirigirà a la vostra pàgina de PayPal on només heu de posar els detalls d’inici de sessió, i això serà.

fer el pagament mitjançant Paypal

Tarden uns segons en processar la comanda. I ja s’ha fet el nom del domini és vostre. Namecheap també ofereix xerrades en directe durant el cant. Així que en cas d’inconvenient no dubteu a parlar amb ells. Són força ràpids.

Quan us registreu al domini mentre compreu allotjament web de NameCheap, no haureu de vincular el domini i l’allotjament perquè l’empresa ho farà automàticament. Però quan es compra un domini i allotjament de diferents empreses per evitar taxes elevades de renovació.

Quan us registreu per al domini mentre compreu allotjament web, no cal que enllaceu el domini i el hosting, ja que l’empresa ho farà automàticament. Però quan compreu un domini i allotgeu de les diferents empreses per tal d’evitar els alts índexs de renovació, haureu d’enllaçar-los..

Com apuntar al domini a hosting

 • És molt més fàcil del que pensa. Quan compreu un domini, l’empresa us ofereix un tauler de control per a la gestió del domini. Si no sabeu on es troba el tauler de control, heu de comprovar els vostres correus electrònics enviats pel registre del domini. O simplement dirigeix-te al lloc de registre del teu domini i cantant-lo.
 • Quan inicieu la sessió al tauler de control de domini, entra a la pestanya Llista de dominis.
 • Després d’això, feu clic al botó Gestiona a prop del domini al qual voleu connectar-vos a l’allotjament

com apuntar un domini a allotjament

Desplaceu-vos cap avall fins a trobar la secció “Servidor de noms”. A continuació, feu clic a la fletxa desplegable i seleccioneu “Personalitzada”.

Ara heu de posar el “Server Server 1” i el “Server Server 2”..

enganxa dns als servidors de noms

Per obtenir el “Nom de servidor 1 i 2”, comproveu de nou el vostre compte de correu electrònic. Però en aquest moment obre el correu electrònic enviat per l’empresa d’allotjament. Però si no heu trobat el servidor de noms allà, inicieu la sessió al tauler de control d’allotjament o poseu-vos en contacte amb l’empresa d’allotjament.

· Quan inicieu la sessió al tauler de control d’allotjament / Tauler de gestió de comptes, cerqueu la “Informació del compte” que es dóna principalment a la barra lateral.

Els servidors de noms semblen més avall

ns1.bluehost.com

Ns2.bluehost.com

Si us plau, utilitzeu el servidor de noms tal com el proveïdor de hosting.

 • Ara copieu els servidors de nom i enganxeu-los a la secció “Servidor de noms” que es mostra a la imatge anterior.
 • Després, guardeu els canvis. Ara es triguen entre 4 i 48 hores a propagar completament el vostre allotjament web i el vostre nom de domini.
 • I ja està.

Pensem que ara és clar que es pot comprar el domini i, després, connectar-lo amb l’allotjament web. No obstant això, si alguna cosa no està clara, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Conclusió: doncs, quin és el millor registre de dominis?

Aquesta és la llista dels millors registradors de noms de domini, però quines són les nostres recomanacions personals? Segons la nostra opinió, si només necessiteu un domini, NameCheap és un bon registre de dominis, ja que ofereixen dominis a preus barats i el preu de renovació també és raonable. La renovació de SSL i WhoisGuard també és de baix cost.

Però si busqueu allotjament web que inclogui un nom de domini, aneu a buscar BlueHost, ja que també té el suport de WordPress.org. Són un proveïdor d’allotjament de WordPress assequible i de qualitat i obté un nom de domini GRATU domainT.

Aquest és el nostre suggeriment ara que toca seleccionar el vostre pressupost i requisits. I si ja heu provat algú, no dubteu a compartir quin és el millor registre de dominis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map