Com subcontractar el vostre treball de desenvolupament de llocs web

Pot ser que estigueu iniciant la vostra presència web i necessiteu un lloc nou. O potser sou un propietari existent del lloc que desitgeu que el vostre lloc web sigui millor. Hi ha moltes situacions en les quals estic segur que us heu jugat amb la idea d’externalitzar el vostre desenvolupament web, ja sigui completament o en parts.


Abans de llegir més, us he de fer saber que sóc de l’escola de pensament que el negoci sempre s’ha de centrar en les seves capacitats bàsiques. Això significa que si els vostres ingressos principals provenen d’activitats diferents del desenvolupament web, subcontracteu el vostre desenvolupament web!

Tingueu en compte que la subcontractació per al desenvolupament de la web no us permetrà exactament eliminar els esforços, sinó les parts necessàries.

Com funciona la subcontractació

En general, com funciona la subcontractació de desenvolupament de pàgines web –

1- Trieu un soci adequat d’externalització

2- Contacte inicial i configuració

3- Planificar i establir fites

4- Elaborar contractes

5- Desenvolupament i llançament

Introducció: Disseny Web vs Desenvolupament Web

Tot i que molta gent pot dir que no és només la selecció de terminologia, el disseny i el desenvolupament web no són el mateix. El disseny fa referència a l’estètica del lloc. El desenvolupament pot incloure el disseny del lloc, però inclou la construcció del motor que gestiona el lloc.

De PSD a HTML / PSD a WordPress ja no funciona

Fa molt de temps, els propietaris d’empresa van descriure a un dissenyador com volien que semblés el seu lloc web. El dissenyador redactaria l’aspecte del lloc mitjançant alguna cosa com Photoshop i després el lliuraria a un desenvolupador que convertís el fitxer PSD en codi HTML.

En bona mesura, ara és antiquat, gràcies a l’enfocament massiu de dispositius amb diferents mides de pantalla. El disseny de “mida única s’adapta a tots” ja no és factible i, a menys que estiguis disposat a gastar el temps i els diners fent un disseny i desenvolupament separats per a cada tipus de dispositiu, el PSD a HTML ja no és realista..

PSD a HTML continua sent un tema massiu a la web avui (veure cerca), Tot i que avui en dia ja no és factible el disseny d’una mida única per a tothom.

Simplement, fixeu-vos en WordPress per exemple i considereu aquest fet. La utilització de plantilles pot facilitar moltes càrregues del disseny i moltes d’elles donen resposta, cosa que significa que les plantilles s’adapten a diversos formats de pantalla..

No m’equivoquisqueu, encara ho podeu fer, de fet, fins i tot podeu convertir els vostres fitxers PSD en plantilles de WordPress, però val la pena la pena?

Com funciona el desenvolupament de l’outsourcing web

El primer que heu de saber és que, fins i tot amb la subcontractació del vostre desenvolupament web, com a futur propietari del lloc, encara esteu involucrats molt en el procés de desenvolupament. Des d’escollir el soci adequat fins a definir l’abast exacte de les vostres activitats en línia, el vostre aport és vital si no espereu que us decebeu el que resulten els vostres desenvolupadors web.

Recordeu-ho: els desenvolupadors web són els mateixos que altres propietaris d’empreses: són experts en el seu propi camp. El que necessiteu és poder transmetre els vostres coneixements en el vostre domini i permetre’ls transferir aquests coneixements al seu disseny tècnic. Assegureu-vos que s’eliminin les coses en termes tan simples com sigui possible per tal que no hi hagi lloc per a una interpretació errònia.

Queixa de l'ÍndiaEl web està ple de queixes sobre desenvolupament web subcontractat

Què esperar 

 • Retards en la línia de temps del projecte
 • Modificacions suggerides als teus dissenys
 • El personal intern haurà de tenir un temps assignat per relacionar-se amb el promotor
 • Si més no, superen els costos menors

Què no espereu que s’inclogui:

 • Contingut del lloc web
 • Qualsevol imatge / vídeo especial
 • Motor de cerca & màrqueting de xarxes socials
 • Allotjament web i nom de domini

1. Trieu un soci adequat d’externalització

Ara que ja ho hem aconseguit, com es pot saber si un desenvolupador web li convé? No és tan fàcil com sembla.

A banda de l’habitual spam des de Prínceps nigerianos i l’IRS que em demanava que recuperi milions d’alguns llocs que m’han estat atribuïts, en els darrers anys també he començat a rebre correu brossa de desenvolupadors web. Generalment es tracta d’individus i el correu brossa fins i tot ha evolucionat fins a trucades fredes intentant vendre els seus serveis.

Hi ha literalment milers d’empreses de desenvolupament web en l’actualitat i un nombre encara més gran de desenvolupadors web autònoms. El problema és trobar el més adequat per treballar amb vosaltres al vostre lloc web.

Aquí teniu un parell de consells per escollir-ne un;

 • Demaneu-los referències – Totes les empreses de desenvolupament web poden oferir un lloc digne i propi, però la prova és que hi ha clients feliços. Consulteu aquestes referències i preneu nota dels seus comentaris.
 • Avaluar el flux de comunicacions – Pregunteu com és el flux de comunicacions laborals. Vaig treballar una vegada amb un desenvolupador que tenia un enfocament molt silenciós: em vaig comunicar amb el seu personal d’assistència, que es va comunicar amb el seu personal tècnic i es va separar a altres persones que gestionaven la facturació, queixes, etc. El procés va ser dolorosament lent i moltes vegades confús.
 • Ajusta el teu pressupost – Sovint serà temptador acudir amb un desenvolupador més petit que us promet la lluna i les estrelles per a una petita imatge. Comparativament, una empresa més gran, amb més reputació, podria ser una de les coses que necessiteu: escolteu les dues parts de forma realista i imparcial abans de decidir el nivell de risc que esteu disposat a assumir..

Grans opcions per a la contractació laboral

Plataforma exterior # 1- Codificable

Pàgina inicial codificable (visita en línia)

Fundada el 2012, Codeable va començar assumint persones amb talent i contractant-les a aquells que necessitaven suport ad-hoc. Avui s’han transformat en un dels millors recursos disponibles per als que necessiten habilitats de WordPress.

Han simplificat el sistema d’autònoms per reduir el temps i l’esforç necessaris per trobar les habilitats adequades. Tot el que heu de fer és dir-los què voleu i us ajudaran a trobar el talent adequat i a citar un preu únic, avalat amb garantia.

* Nota: ens vam associar a Codeable i aquí hi tenim un formulari de pressupost integrat. Envieu els detalls del vostre projecte i demaneu 1) un pressupost gratuït i 2) una recomanació per al desenvolupador; mitjançant aquest formulari. 

PROS

 • Tarifes horàries raonables d’entre 70 i 120 dòlars
 • L’estimació del preu únic ajuda a desconnectar el cost
 • Autònoms experts en més de 60 països
 • Garantia de correcció d’errors de 28 dies

CONTRES

 • El 17,5% de les tarifes per serveis se superen a les tarifes horàries
 • Les despeses de servei no són reemborsables
 • Només hi ha habilitats específiques per a WordPress

Vés a Codeable

Plataforma externa # 2- Desbordament de pila

Stackoverflow (visiteu la borsa de treball aquí).

Com a xarxa d’autònoms especialitzada en gurus de codis, Stack Overflow va començar el seu camí el 2008. Han augmentat fins al punt d’haver passat per quatre talls de finançament per import de 70 milions de dòlars. Avui tenen una xarxa de més de 50.000 desenvolupadors.

El que els fa únics en l’espai de la xarxa d’autònoms és la seva Q&Un model que us permet fer simplement preguntes i participar en l’intercanvi de coneixements. El lloc és un punt de congregació per a desenvolupadors especialitzats que participen de bon grat a Q&A sessions.

PROS

 • Sense despeses addicionals, pagueu només el que cobra l’autònom
 • Q de gran impulsió per comunitat&Una base de dades
 • Permet publicacions laborals

CONTRES

 • Estructura de llistes de treball tradicional per trobar autònoms

Vés a StackOverflow

Plataforma externalitzada # 3- Fiverr

Fiverr talents en programació i tecnologia (visita en línia).

Fiverr és un altre recurs que us permet navegar per grups d’autònoms per a qualsevol cosa, des de la creació de contingut fins a l’assistència en xarxes socials. Permeten als autònoms crear ofertes que després podeu triar per vosaltres. De forma alternativa, podeu crear una feina (publiqueu una “sol·licitud”) que necessiteu específicament i permeteu que els autònoms de Fiverr s’ofereixen en ella.

Per a cada transacció, Fiverr assumirà la seva reducció en forma de comissió aplicada al preu final. El preu varia segons el valor de la transacció. A causa d’un sistema de reputació, els autònoms de Fiverr poden ser agressius a l’hora de complir els requisits laborals.

PROS

 • Àmplia gamma de tipus i nivells disponibles
 • La navegació laboral pot ser una font d’idees per al que necessiteu
 • Fiverr manté els pagaments fins que dius que està satisfet amb la feina feta

CONTRES

 • Existència de publicacions desactualitzades
 • Àmplia gamma de preus no regulats
 • És possible que alguns venedors no siguin qualificats

Vés a Fiverr

Plataforma exterior # 4- Toptal

Pàgina inicial de Toptal (visita en línia)

La fama de la xarxa és que l’ajuda a subcontractar els treballs a la crema del desenvolupador web autònom. Han aconseguit agrupar talents que cobreixen totes les habilitats que possiblement necessitin un lloc web, fins i tot els dissenyadors.

Tant si busqueu desenvolupadors generals com aquells que tinguin àrees d’habilitats específiques com Node.js o el motor Unity, és probable que trobareu ajuda aquí.

PROS

 • Una gran font de desenvolupadors i dissenyadors de gran talent
 • S’adapta a totes les mides dels negocis
 • Autònoms prèvia a les pantalles a diversos nivells: habilitats, llenguatge, ètica laboral i molt més
 • Període de prova gratuïta amb tots els autònoms

CONTRES

 • Es pot costar amb tarifes horàries entre 60 i 210 $
 • Cal registrar-se per examinar talents

Vés a Toptal

Plataforma exterior # 5- Gun.io

Pàgina inicial de Gun.io (visita en línia)

Gun.io tracta de trencar les tradicionals i doloroses pràctiques embarcades a través del seu aportació a les seves competències al procés de contractació autònom. Combinen talents altament experimentats (no hi ha novetats aquí) que estan disposats a treballar per contracte i els proporciona ajuda, a continuació, ajuden a trobar els ajuts adequats tant per als autònoms com per a tu..

No disposen de llistes d’autònoms que podeu sol·licitar, però treballen amb aquells que volen contractar directament. Una trucada per ajudar-los en una missió de recerca de fets us resultarà en trobar la persona adequada per al treball.

PROS

 • Només autònoms amb experiència altament
 • Candidats preseleccionats i avaluats
 • No cal navegar per llistes per trobar el que desitgeu
 • Partit de talents en 48 hores

CONTRES

 • Cost reduït a la durada del lloguer: les contractacions curtes poden ser cares

Vés a Gun.io

Plataforma externalitzada # 6- Treball superior

Pàgina inicial (visitar en línia)

L’ofici és més que un lloc de xarxa d’autònoms multi-mix en lloc d’un especialista en gurus de desenvolupament web. Ofereixen tot, des del desenvolupament web fins a la comptabilitat, especialitzats en treballadors remots disponibles des de qualsevol part del món.

El seu funcionament és semblant al format tradicional de fitxa de taules de treball, on es combinen talents de tot tipus i es classifiquen a continuació. A més dels autònoms, les agències també es troben aquí i això proporciona als sol·licitants de talent una opció addicional.

PROS

 • Disponibles nivells de diverses habilitats
 • Àmplia gamma de competències disponibles

CONTRES

 • Cal registrar-se per navegar pels autònoms
 • El que podeu veure està limitat pel paquet d’inscripció (preu que va des de gratuït fins a 499 dòlars al mes)
 • Despeses de processament de fins a un 13% per sobrecàrregues

Vés a Upwork

2. Sabeu què voleu (i expliqueu-ho amb claredat)

El que vull dir aquí és que cal que tingueu una visió del vostre lloc web. Quines intencions teniu? Voleu que el vostre lloc web només sigui informatiu i doni suport al vostre lloc principal de negoci o voleu utilitzar-lo com a extensió virtual del vostre negoci?

Hi ha diferències clau d’abast aquí que el desenvolupador web ha de conèixer.

Un cop hàgiu decidit què ha de ser al vostre lloc, assegureu-vos de transmetre la informació clarament al desenvolupador web. Tot i que les aparences són importants, no us deixeu emportar i centreu massa en el disseny del vostre lloc.

Exemples: trama de filferro i esbossos digitals que fem servir quan tornem a desenvolupar aquest lloc el 2018. Es van utilitzar enregistraments de vídeo, xats, imatges i esbossos de mà per comunicar-se amb claredat.

3. Establir les fites del projecte

Col·loqueu amb el vostre desenvolupador per obtenir una línia de temps que sigui acceptable per a tots dos. A cada etapa, hi hauria d’haver un punt d’avaluació per assegurar-se que podeu trucar un termini per si sentiu que alguna cosa no va de la manera que hauria de.

La línia de temps també us proporciona una millor idea de quan estarà disponible el vostre producte final (el lloc web), de manera que podeu planificar activitats de suport com un llançament suau, algunes promocions o altres activitats de màrqueting al voltant de la data de llançament..

Una fita estàndard per al desenvolupament de llocs web. Cada projecte de disseny web és únic, però és una bona referència per als usuaris que estan establint les seves fites del projecte per primera vegada (font).

4. Elaborar un contracte

Ara per ara probablement us adonareu que el vostre lloc web pot ser una eina inestimable en la qual podeu crear encara més activitats empresarials. Per això, se li comprometrà de moltes maneres. Tenir un contracte protegeix tant la vostra inversió com els interessos del desenvolupador web.

Tingueu en compte, però, que si decidiu subcontractar a un tercer a, per exemple, a l’Índia, aleshores també heu d’aprendre com s’executa qualsevol contracte que pugueu tenir amb ells..

5. Construeix una bona relació amb el teu desenvolupador

Un cop tingueu el lloc web, normalment és la norma que de tant en tant, algunes coses podrien anar malament. Mantenir una bona relació amb el vostre desenvolupador us ajudarà a que es resolguin ràpidament els errors o altres problemes que tingueu.

També es basa en la confiança i us ofereix una bona opció en cas que decidiu afegir una “fase 2” al vostre lloc web. Els nois que l’han construït normalment podran desenvolupar-lo més endavant amb un plaç de temps més curt i amb menys recursos.

Història d’èxit: Credo

Font: Emprenedor augmenta el negoci mitjançant la subcontractació

Com a consultor en màrqueting a Credo, John va costar competir pel seu compte contra altres empreses que van oferir als clients la seguretat de “mida”. Hi havia límits quant podia aconseguir cada dia pel seu compte i va decidir subcontractar a un desenvolupador de WordPress.

Mitjançant una relació de treball, John va arribar a un punt en què ja no es va sentir estressat pels problemes de desenvolupament en els seus treballs de consultoria i és capaç de centrar-se en els seus objectius bàsics de negoci..

Eviteu aquests 5 errors a l’hora d’externalitzar

 1. Escollir el soci equivocat
 2. Establir un pressupost poc realista
 3. No tenir definits clarament els objectius clau
 4. Estar massa “en mans” en el procés de desenvolupament
 5. No crear un pla de màrqueting al voltant del vostre lloc web

Conclusió: és una contractació externa adequada per a TU?

Tots els negocis són diferents, tant en el que fan com en quin punt hi ha. Si us pregunteu si la subcontractació és la tria adequada per a vosaltres, és probable. El que heu de mirar és molt del que he tractat en aquest article.

No m’equivoquisqueu: la ruta de subcontractació no està revestida de roses i conté més que la seva bona part d’espines. Tanmateix, al final del dia, si es fa correctament, haureu obtingut un avantatge molt professional per a les vostres activitats bàsiques..

La diferència clau entre la subcontractació o no consisteix en alguns fonaments bàsics. Si externalitzes, en lloc de centrar-te en competències tècniques que mai no necessitaràs, en lloc de construir altres bones qualitats de gestió: comunicació i planificació de projectes.

Funcionaran bé per al vostre avantatge, independentment de quina línia de negocis estigueu inclosa, fins i tot després que es faci el projecte de desenvolupament web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map