Rishikim Wix

Vlerësime Wix & Përmbledhje Rishikimi


Emri: Wix

Përshkrim: Wix është një shërbim që lejon përdoruesit të ndërtojnë faqe interneti edhe me zero njohuri teknike. Shumica e llojeve të faqeve të internetit mbështeten, nga faqet e thjeshta statike deri tek dyqanet e e-commerce.

Sistemi Operativ: Web-bazuar

Kategoria e Aplikimit: Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë

 • Lehtësinë e përdorimit

 • templates & Designs

 • Funksione & lakueshmëri

 • Vlera e parase

 • Ndihma për klientët

i përgjithshëm

4.7

përmbledhje

E marrë në formën e saj më themelore, Wix është një mjet ndërtimi në internet që u ofron përdoruesve mundësinë për të krijuar faqe në internet mahnitëse përmes një ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur drag and drop. Ai gjithashtu ka karakteristikat shtesë që lejojnë shtesa të fuqishme të përfshihen për të zgjeruar funksionalitetin e faqes, duke e bërë atë një nga ndërtuesit më të gjithanshëm të faqeve që dalin sot.

Mëso më shumë

 • Planet dhe çmimet e Wix
 • Wix shabllone dhe modele
 • Wix ADI vs Redaktor Wix
 • Aktgjykim: Kush duhet të përdorë Wix

rekuizitë

 • Ton të modeleve të para-ndërtuar
 • Redaktor vizual shumë intuitiv i faqes
 • Redaktor unik i faqes mobile
 • Shtesa të fuqishme në dispozicion
 • Mbështetje gjithëpërfshirëse në dispozicion
 • Wix-faqet janë të shpejta

Cons

 • Falas nuk është FALAS
 • Vështirë për të kaluar modele
 • Ju nuk mund të eksportoni faqen tuaj Wix
 • Provoni Wix falas
 • Shihni Modelet Wix

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "rishikim",
"itemReviewed":
"@type": "SoftwareApplication",
"emër": "Wix",
"përshkrim": "Wix është një shërbim që lejon përdoruesit të ndërtojnë faqe interneti edhe me zero njohuri teknike. Shumica e llojeve të faqeve të internetit mbështeten, nga faqet e thjeshta statike deri tek dyqanet e e-commerce.",
"imazh": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/wix-review-home.jpg",
"operatingSystem": "Web-bazuar",
"applicationCategory": "Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë"
},
"reviewRating":
"@type": "vlerësim",
"ratingValue": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor":
"@type": "person",
"emër": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

E marrë në formën e saj më themelore, Wix është një mjet ndërtimi në internet që u ofron përdoruesve mundësinë për të krijuar faqe në internet mahnitëse përmes një ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur drag and drop. Ai gjithashtu ka karakteristikat shtesë që lejojnë shtesa të fuqishme të përfshihen për të zgjeruar funksionalitetin e faqes, duke e bërë atë një nga ndërtuesit më të gjithanshëm të faqeve që dalin sot.

\ R \ n

Mëso më shumë

\ R \ n

  \ R \ n
 • Planet dhe çmimet e Wix
 • \ R \ n

 • Wix shabllone dhe modele
 • \ R \ n

 • Wix ADI vs Redaktor Wix
 • \ R \ n

 • Aktgjykim: Kush duhet të përdorë Wix
 • \ R \ n

"
}

Përmbledhje: isfarë është Wix

Si funksionon Wix?

Ofrohet si një shërbim në internet, Wix ju lejon të punoni me një redaktues vizual tërheqës dhe tërheqës për të ndërtuar faqen tuaj të internetit edhe nëse keni njohuri zero për kodim dhe pa trajnime paraprake. Mendoni si duke përdorur blloqe ndërtimi për të krijuar modelin tuaj personal. Sistemi është aq intuitiv sa ka të ngjarë të ju kërkojë vetëm momente për tu njohur me të.

Sapo faqja juaj themelore të jetë e gatshme dhe vizualisht e pranueshme për ju, Wix Website Builder gjithashtu ju lejon të shtoni elemente shtesë si shtesa të veçanta në faqen tuaj, siç janë ndërtuesit e formave, forume, dyqane online dhe shumë gjëra të tjera.

Shembuj të uebfaqeve të ndërtuara me Wix

Këtu janë disa site të shkëlqyera të ndërtuara me Wix.

Shembull i faqes në internet të ndërtuar me WixShembulli # 1: Muzika e Kafshëve – Agjensia e reklamimit me video, kjo faqe dinamike që duhet ta provoni ta besoni.

Shembull i faqes në internet të ndërtuar me WixShembulli # 2: Monica Pack Pilates – Në lidhje me palestrën dhe stërvitjen e cila është e thjeshtë, por megjithatë ngjyra dhe tërheqëse.

Shembull i faqes në internet të ndërtuar me WixShembulli # 3: Karlie Kloss – Një nga faqet me profil më të lartë të krijuar dhe të pritur me Wix, nga një supermodel jo më pak!

Për të parë më shumë, shikoni mbledhjen tonë të shembujve të faqes Wix.

Pro: Whatfarë më pëlqen në lidhje me Wix

1- Ton të modeleve të mira të faqes në internet për të zgjedhur

Ekzistojnë më shumë se 500 modele të bukura të faqes në internet Wix në 70 kategori të ndryshme nga të cilat mund të zgjidhni. Ai mbulon pothuajse të gjitha nevojat e përgjithshme dhe të ngrohta. Nisja në faqen tuaj të internetit është aq e thjeshtë sa shfletimi në bazën e të dhënave të shablloneve të tyre dhe thjesht duke klikuar në atë për t’u përdorur.

Wix templates në stile të ndryshme - ju gjithashtu mund të ndërtoni një faqe në internet Wix në kanavacë boshEkzistojnë më shumë se 500 modele të bukura Wix në 70 kategori të ndryshme dhe stilet e dizajnit që ju të zgjidhni (shihni mostrat).

2- Redaktor vizual shumë intuitiv i faqes

Ofrohet si një shërbim në internet, Wix ju lejon të punoni me një redaktues vizual tërheqës dhe tërheqës për të ndërtuar faqen tuaj të internetit edhe nëse keni njohuri zero për kodim dhe pa trajnime paraprake. Mendoni si duke përdorur blloqe ndërtimi për të krijuar modelin tuaj personal. Sistemi është aq intuitiv sa ka të ngjarë të ju kërkojë vetëm momente për tu njohur me të.

Mësoni më shumë rreth krijimit të faqes tuaj të parë duke përdorur Wix

Wix Editor në Uebfaqe - Shtoni elementë të ndryshëm të faqes duke përdorur zvarritjeDemo – Redaktimi i faqes suaj të internetit në Wix. 1) Vendosja e përgjithshme e faqes në internet – Menaxhoni faqe, vrojtoni faqen tuaj në ekranin celular ose desktop, publikoni faqen tuaj dhe lidheni me një domen këtu. 2) Menuja e faqes – Vendosni sfondin e faqes dhe redaktoni menunë këtu. 3) Wix Editor – Drag and drop për të lëvizur elementët e faqes tuaj dhe për të redaktuar tekstin.

3- Redaktori unik i faqes mobile

Wix është miqësor me celularin në dy mënyra të ndryshme. E para është se kjo ju lejon të përdorni ose shabllone të përgjegjshëm në sinkron me modelin tuaj bazë ose mund të rregulloni një sit miqësor për celularin në mënyrë të pavarur.

Më interesante edhe pse është Wix unik aplikacioni celular të cilat mund t’i përdorni për të punuar me faqet tuaja Wix nga pajisjet mobile. Kjo është diçka që unë mund të shoh do të jetë shumë e dobishme për sipërmarrësit solo që në thelb duhet të bëjnë gjithçka vetë.

Aplikacioni Wix celular u jep atyre një mënyrë për të krijuar dhe modifikuar faqet e tyre në lëvizje pa pasur nevojë të lidhin një laptop – vetëm një tabletë apo edhe një smartphone me ekran të madh do të bëjë!

Shihni demonstrimin e aplikacionit Wix në videon më poshtë.

?

4- Shtesa të fuqishme përmes App Market

Siç e përmenda më parë, Wix ka shumë karakteristika shtesë që mund t’i shtoni në faqen tuaj të internetit themelore. Për t’i përdorur ato, më lejoni t’ju prezantoj në Tregun Wix App. Kjo depo funksionon në mënyrë të ngjashme me shtojcat e WordPress.

Ka mbi 260 aplikacione të krijuara nga Wix dhe zhvilluesit e tjerë të palëve të treta që mund t’i shikoni dhe të zgjidhni të integrohen në faqen tuaj të internetit. Nga të gjithë krijuesit e faqeve që kam parë, Tregu Wix App është një nga më të gjithanshmit deri më tani.

tregu me wix aplikacioneTregu me Wix App

5- Mbështetje gjithëpërfshirëse në dispozicion

Për shkak se Wix është krijuar për të bërë ndërtimin e faqes në internet sa më të thjeshtë që të jetë e mundur, ai nuk mbështetet vetëm në komunikimin me ekipin e tij për mbështetjen e klientëve për ta bërë këtë. Përvoja fillon që nga momenti kur regjistroheni me ta dhe sistemi ju ndihmon së bashku me shenjat dhe sugjerimet.

Në redaktorin Wix, secili dizajn i elementëve të redaktueshëm shënohet me një pikëpyetje për t’ju njoftuar se ndihma është atje për ju nëse keni nevojë për të.

Nëse ka diçka për të cilën jeni akoma të pasigurt për më shumë ndihmë vetë në dispozicion në formën e një qendre ndihme dhe komuniteti ose forumi i përdoruesve. Qendra e ndihmës ka një njohuri të pasur për të gjitha gjërat Wix por gjithashtu përfshin shumë informacione të tjera të lidhura si bazat e SEO ose marketingut.

Për çështje më komplekse, mund të filloni një temë diskutimesh në forumin e komunitetit dhe të trokitni te pasuria e njohurive që mund të kenë përdoruesit e tjerë të Wix. Nëse gjithçka tjetër dështon, gjithmonë ekziston mundësia që të kontaktoni me mbështetjen e Wix përmes emailit.

Mbështetje WixQendra e Ndihmës Wix

6- Faqet Wix janë të shpejta

Shpejtësia e faqes në internet është e rëndësishme në sytë e Google, si dhe vizitorëve tuaj. Kur ndërtoni faqen tuaj me Wix Site Builder, kjo do të thotë që ju jeni të pritur në serverët e tyre gjithashtu. Për qëllimin e këtij rishikimi Wix, unë krijova një sit kampioni me ta dhe testova shpejtësitë që ishin mjaft të pranueshme.

Test i shpejtësisë në internetTesti i shpejtë i shpejtësisë në internet në internet Bitcatcha. Rezultati i performancës = B.

Test i shpejtësisë në internetTesti i faqes Wix në internet me shpejtësi Pingdom. Shkalla e performancës = 82.

Cons: Whatfarë nuk më pëlqen në lidhje me Wix

1- Falas nuk është FALAS

Në rregull, ai nëntitull mund të jetë pak mashtrues, por versioni falas i Wix është i gjymtuar në shumë mënyra. Për shembull, të gjitha faqet falas Wix duhet të mbajnë markën Wix, e cila ndonjëherë mund të jetë pak e bezdisshme. Sidomos kështu, nëse thjesht po përpiqeni të drejtoni një sit të vogël, personal nga i cili nuk po fitoni asgjë.

Shembull i faqes në internet të ndërtuar në planin Wix falasTë gjitha faqet falas të Wix mbajnë këtë shpallje Wix.

2- Modele të vështira për tu ndërruar

Sidoqoftë, një pengesë në modelin Wix është se pasi t’i zgjidhni ato është e vështirë të ndryshoni mendim më vonë. Përmbajtja juaj nuk do të transferojë me lehtësi një model në tjetrin, kështu që nëse vendosni të dëshironi një shabllon tjetër, ka të ngjarë që do t’ju duhet të bëni përsëri shumë punë.

3- Ju nuk mund të eksportoni faqen tuaj Wix

Lëvizja e hosteve në internet është pjesë e paketës së jetës së disa pronarëve të faqes në internet. Justshtë thjesht diçka që duhet të bëhet ndonjëherë dhe mund të ndodhë për shumë arsye. Kryesorja është pakënaqësia me hostin tuaj ekzistues.

Wix e heq plotësisht nga duart tuaja duke mos lejuar përdoruesit të eksportojnë faqet e internetit Wix. Ju gjithashtu nuk mund të ngulitni ndonjë element nga ju faqja Wix diku tjetër, kështu që largojeni atë nga mendja.

Sipas tyre;

“Në mënyrë të veçantë, nuk është e mundur të eksportoni ose ngulitni skedarë, faqe ose site, të krijuara duke përdorur Redaktorin Wix ose ADI, në një destinacion tjetër ose pritës të jashtëm.”

Planet Wix & Çmimeve

VIP
eComm.
i pakufizuar
combo
Connect

Mimi vjetor$ 24.50 / mo$ 16.50 / mo$ 12.50 / mo$ 8.50 / mo$ 4.50 / mo
Ruajtja e diskut20 GB20 GB10 GB3 GB500 MB
Siguria SSLpopopopopo
Domain falaspopopopojo
Hiq reklamat Wixpopopopojo
Formulari i Ndërtimit të Aplikacionitpopojojojo
App Booster Sitepopojojojo
Dyqan onlinepopojojojo
Fushata me Email10 postë elektronike / hënëjojojojo

Ixmimi Wix & Features

Wix është në dispozicion falas por llogaritë e tyre falas vijnë me shumë kufizime. Për shembull, nuk do të përdorësh emrin tënd të domain-it dhe faqja jote markohet me disa reklama të Wix. Pasi të jeni irrituar sa duhet me këtë, është koha për të parë planet e tyre të paguara.

Strategjia e çmimeve Wix duket jashtëzakonisht e ngjashme me mënyrën se si e bëjnë kompanitë pritëse – sa më shumë të paguani, aq më shumë karakteristika do të merrni. Ekzistojnë dallime të dallueshme midis secilit prej planeve, kështu që kaloni nëpër to me kujdes.

Për shembull, nëse ajo që dëshironi të bëni është të ndërtoni një dyqan në internet, atëherë vetëm planet e përshtatshme për ju do të ishin dy ato më të shtrenjtat – eCommerce ose VIP.

Modelet Wix & Designs

Ka modele Wix që i përshtaten pothuajse çdo kategorie të përdorimit të imagjinueshme. Nuk kam kaluar në secilën prej tyre (përsëri, ka mbi 500!) Por mund t’ju them se kam vërejtur shumë kategori të përgjithshme. Për shembull, ka modele të përshtatshme për biznes si dyqanet në internet dhe ndërmarrjet e pasurive të patundshme për të hobi faqet si kafshët shtëpiake dhe makinat.

Të gjitha modelet e Wix janë shumë të personalizueshme, kështu që ju rekomandoj t’i shikoni modelet e tyre si udhëzime të përafërta. Zgjidhni modelin më të afërt me atë që keni në mend, pastaj rregulloje atë që t’i përshtatet nevojave tuaja të sakta.

Këtu janë disa shabllone falas

Shihni të gjitha modelet e Wix & shabllone këtu.

Shqyrtoni shabllonet e faqeve të përfshira në planet e paguara Wix - Për faqet e internetit të ResumesWix templates: Resumes / CV

Shqyrtoni shabllonet e faqeve të përfshira në planet e paguara Wix - Për faqet e internetit të modësModelet e Wix: Moda & bukuri

Shqyrtoni shabllonet e faqeve të përfshira në planet e paguara Wix - Për menunë e ushqimit dhe restorantitModelet e Wix: Ushqimi & restorant

Shqyrtoni shabllonet e faqeve të përfshira në planet me pagesë Wix - Për faqet e uljesWix templates: Pages faqesh

Më shumë rreth ndërtuesit të faqes Wix (FAQ)

Wix ADI vs Wix Editor: Cili është ndryshimi?

Wix Editor është një mjet tradicional drag-and-drop që lejon përdoruesit të ndërtojnë një sit pa pasur ndonjë njohuri për kodimin. Wix ADI, ose Artificial Intelligence Design, është një program i bazuar në AI që ndihmon përdoruesit të krijojnë një faqe automatike duke iu përgjigjur disa pyetjeve themelore.

Personalisht, nuk mendoj se të dy opsionet janë gjithmonë ekskluzive. Për shembull, përdoruesit mund të zgjedhin të përdorin ADI dhe më pas ta ndjekin atë duke bërë ndryshime të vogla në faqe në redaktorin Wix. Gjithçka në të gjitha, një kombinim i fuqishëm për të qenë i sigurt.

Redaktor Wix ADI Wix Wix ADI dhe Redaktor Wix

Këtu mund të gjeni një uebfaqe Wix duke përdorur Wix ADI dhe Wix Editor.

Wshtë Wix falas?

Wix ka një plan falas ku përdoruesit mund të presin faqet e tyre falas dhe për aq kohë sa dëshirojnë. Sidoqoftë, ka kufizime të ndryshme, të tilla si përfshirja e markës Wix, të aplikuara në faqet e internetit të pritura në planin falas Wix.

A është Wix mjeti i duhur për një dyqan online?

Wix ofron mjete që mund të ndihmojnë uebsajtin të shmangen pothuajse gjithçka që pronarët e tyre dëshirojnë të jenë. Nga dyqanet në internet deri tek bloget, Wix i ka të gjitha. Mbani në mend se për nga natyra, Wix është një mjet i shpejtë ndërtimi dhe këtu qëndron fokusi i tij.

Shihni mostrat e dyqaneve në internet të ndërtuara me Wix.

Sa kushton Wix?

Plani i hyrjes i Wix fillon me 4,50 dollarë në muaj që ju lejojnë të lidheni domainin tuaj në sitin falas. Për planin Combo, ju kushton 8,50 dollarë në muaj i cili është pa reklama dhe përfshin një emër domain falas për 1 vit. Wix Unlimited kushton 12,50 dollarë në muaj dhe është i përshtatshëm për një sit të mesëm në të madh. Nëse dëshironi të krijoni një dyqan në internet, plani VIP dhe plani i tregtisë elektronike janë opsionet. Të dy ju kushtojnë 24,50 dollarë në muaj dhe përkatësisht 16,50 dollarë në muaj.

Si e krahason Wix me platformat e tjera?

Ne e konsiderojmë Wix si një nga ndërtuesit më të mirë të faqeve në internet. Ju mund të krahasoni të gjithë ndërtuesit e njohur të faqeve të internetit krah për krah duke përdorur këtë tabelë.

A është Wix për bloge të mirë?

Si rregull, Wix është një mjet ndërtues faqesh. Kjo do të thotë që ju mund të ndërtoni çdo lloj siti me të. Sidoqoftë, ka shtesa të dedikuara për blogela të cilat mund t’i përdorni me faqen tuaj Wix.

Sa kushton Wix për regjistrimin e domain?

Do të merrni një domain falas 1-vjeçar kur të regjistroheni çdo vit në ndonjë nga planet premium. Pas kësaj, ju duhet të paguani për tarifën e rinovimit të domain në vitet pasuese, e cila ju kushton rreth 14,95 $ në vit.

A ka Wix SSL?

E gjithë faqja Wix vjen me çertifikata të përbashkëta SSL. Përdoruesit mund të implementojnë HTTPS në faqet e tyre të internetit Wix nga pulti. Sidoqoftë, vini re se Wix nuk mbështet certifikatat SSL të palëve të treta në këtë pikë të të shkruarit.

Si krijoni një llogari Wix?

1. Shkoni në faqen e regjistrimit të Wix.com > 2. Vendosni adresën tuaj të postës elektronike > 3. Vendosni fjalëkalimin tuaj të preferuar > 4. Klikoni për tu regjistruar. Klikoni këtu për të filluar.

Krahasoni: Wix vs WordPress.com vs Weebly

Features
Wix
Weebly
WordPress.com
Plan falaspopopo
Plani më i ulët i paguar$ 4.50 / mo$ 12.00 / mo$ 5 / mo
Hapsirë ruajtjejeNga 500MBNga 500MBNga 3 GB
BandwidthNga 1 GBi pakufizuarpamatur
Domain falasCombo Plan dhe më lartPo, përveç planeve falasPlani Personal dhe më lart
Shtojcat e shtojcave / faqeve250+320+50,000+
Ndihma për klientëtTelefon dhe email për planet me pagesëMbështetje telefonike vetëm për planet me nivele më të larta të paguaraEmail dhe mbështetje chat live për planet me pagesë
Dyqani Online gati?Vetëm në planet e nivelit të lartëVetëm në planet e nivelit të lartëI varur nga pllaka
Podcast gati?pojoI varur nga pllaka
Forumi i gatshëm?poMe shërbimin e palëve të tretaI varur nga pllaka
SSL falaspopopo
Porta e PagesaveStripe, PayPal, Square, 2CO, dhe më shumëStripe, PayPal, Square, 2CO, dhe më shumëVetëm PayPal
Mund të shesë produkte dixhitalePlani i biznesit vetëmpoI varur nga pllaka
Mbështetje shumëgjuhëshepoVaret nga aplikacionipo
ShënimeWix është i fuqishëm dhe i lehtë për t’u përdorur, por i mban përdoruesit e saj afër, duke mos lejuar eksportet e faqesWeebly është tërhequr pak më shumë drejt vendeve të e-commerce dhe ka një zgjedhje më të kufizuar të modeleveNë tërësi, WordPress është jashtëzakonisht i fuqishëm dhe i popullarizuar, por për ta shfrytëzuar plotësisht atë ekziston një kurbë mësimi.
vizitëWix.comWeebly.comWordPress.com

Rishikimi Wix: Aktgjykimi ynë

Wix u ofron përdoruesve të saj një mundësi për të ndërtuar uebfaqe të bukura shpejt dhe me njohuri zero të kodimit. Ajo ofron funksione shumë gjithëpërfshirëse për ta mbështetur këtë dhe mundësitë janë të mëdha. Imagjinoni të krijoni një dyqan në internet dhe të filloni biznesin tuaj në vetëm disa orë – dhe kjo është ajo që është premisa.

A është e përsosur? Ndoshta jo pasi ka të meta në gjithçka. Megjithatë personalisht ndiej se të metat në Wix janë më natyrore tregtare (është një biznes, në fund të fundit) sesa teknike. Ekzistojnë disa kufizime të çuditshme siç janë mos lejimi i përdoruesve të eksportojnë faqet e tyre, për shembull dhelpra.

Prapëseprapë, si një krijues i faqes në internet, përvoja është shumë e efektshme dhe ka shumë pak arsye për konfuzion. Për shumicën e pronarëve të mundshëm të faqeve në botë, Wix është një ofertë shumë e fortë që do ta rekomandoja shumë. Ka kaq shumë për të dashur për atë që është një propozim i vështirë për tu mposhtur.

Si të filloni?

Dokush mund të regjistrohet dhe të krijojë një faqe në internet në platformën Wix (nuk ka nevojë për kartë krediti). Klikoni këtë lidhje për të filluar.

Filloni të përdorni Tani ndërtuesin e faqes WixHapi 1 – Regjistrohuni me provë dhe hyrje falas të Wix.

Zgjidhni tiparet dhe llojet e faqes në internet që po ndërtoniHapi 2 – Zgjidhni llojin e faqes së internetit që dëshironi dhe zgjidhni një model të paracaktuar.

* Përkthimi: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map