Rishikim Weebly

Vlerësime Weebly & Përmbledhje Rishikimi


Emri: Weebly

Përshkrim: Weebly lejon përdoruesit të ndërtojnë uebfaqe me lehtësi dhe shpejt si një shërbim dhe përfshin web-marrëveshje në marrëveshje. Nëse thjesht dëshironi një sit të thjeshtë, është edhe në dispozicion falas.

Sistemi Operativ: Web-bazuar

Kategoria e Aplikimit: Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë

 • Lehtësinë e përdorimit

 • templates & Designs

 • Funksione & lakueshmëri

 • Vlera e parase

 • Ndihma për klientët

i përgjithshëm

4.6

përmbledhje

Weebly është një krijues i faqeve në internet, do të thotë se ofron mjetet e nevojshme për njerëzit që të zhvillojnë faqet e tyre të internetit shpejt dhe me më pak përpjekje sesa të kodojnë një nga e para. Shtë gjithashtu mjaft e plotë, do të thotë se nuk mbaron vetëm në fazën e ndërtimit – por ndihmon gjatë gjithë rrugës për të pasur mjete shtesë për SEO, rezervë dhe të ngjashme..

Mëso më shumë

 • Planet dhe çmimet e Weebly
 • Dizajnimi me Weebly (tema Weebly)
 • FAQ Weebly
 • Verdikti: Nëse duhet të përdorni Weebly për të ndërtuar faqen tuaj?

rekuizitë

 • Përzierje e mirë e shablloneve
 • Redaktor i faqes i lehtë për t’u përdorur
 • Weebly App Center
 • Analitika ju ndihmon të monitoroni faqen tuaj
 • Ndërtuar mjet SEO
 • E shkëlqyeshme për tregtinë elektronike

Cons

 • Bloggerët mund të tremben larg
 • Ndihma mund të jetë e shtrenjtë
 • Jo sistemi më i madh rezervë
 • Ështje me imazhet dhe redaktimin e fotografive
 • Provoni Weebly falas
 • Shihni Modelet e Weebly

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "rishikim",
"itemReviewed":
"@type": "SoftwareApplication",
"emër": "Weebly",
"përshkrim": "Weebly lejon përdoruesit të ndërtojnë uebfaqe me lehtësi dhe shpejt si një shërbim dhe përfshin web-marrëveshje në marrëveshje. Nëse thjesht dëshironi një sit të thjeshtë, është edhe në dispozicion falas.",
"imazh": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/weebly-review-home.jpg",
"operatingSystem": "Web-bazuar",
"applicationCategory": "Ndërtuesi i faqes në internet, Ndërtuesi i dyqaneve në internet, Zgjidhja e e-Tregtisë"
},
"reviewRating":
"@type": "vlerësim",
"ratingValue": 4.5999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor":
"@type": "person",
"emër": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

Weebly është një krijues i faqeve në internet, do të thotë se ofron mjetet e nevojshme për njerëzit që të zhvillojnë faqet e tyre të internetit shpejt dhe me më pak përpjekje sesa të kodojnë një nga e para. Shtë gjithashtu mjaft e plotë, do të thotë se nuk mbaron vetëm në fazën e ndërtimit – por ndihmon gjatë gjithë rrugës për të pasur mjete shtesë për SEO, rezervë dhe të ngjashme..

\ R \ n

Mëso më shumë

\ R \ n

  \ R \ n
 • Planet dhe çmimet e Weebly
 • \ R \ n

 • Dizajnimi me Weebly (tema Weebly)
 • \ R \ n

 • FAQ Weebly
 • \ R \ n

 • Verdikti: Nëse duhet të përdorni Weebly për të ndërtuar faqen tuaj?
 • \ R \ n

"
}

Përmbledhje: isfarë është Weebly?

Si funksionon Weebly?

Fuqitë Weebly më shumë se 40 milion faqe interneti. Isshtë ekuivalent me 2% të të gjitha faqeve të internetit që aktualisht janë live. Duket e shkëlqyeshme kur e krahason me disponueshmërinë e gjerë të ndërtuesve të faqeve të internetit. Ajo u themelua në besimin se “çdokush duhet të ketë mjetet për të marrë biznesin e tij nga ideja për të filluar deri në rritje”.

Weebly punon duke u ofruar përdoruesve një ndërfaqe shumë vizuale të cilën mund ta përdorin për të krijuar faqet e tyre të internetit dhe nuk kërkon njohuri fare për kodimin. E tëra që ju nevojitet është të tërhiqni dhe të bjerë sende, të ndryshoni përmasat në gjërat me miun dhe të shtoni ose modifikoni tekstin dhe imazhet.

Shembuj të uebfaqeve të ndërtuara me Weebly

Disa site të mrekullueshme të ndërtuara me Weebly-

Shembull i dobishëm 1Shembulli # 1: Fotografia Leo Edvard e bën përdorimin e Weebly për të shfaqur paraqitjet mahnitëse të pasura me imazhe

Shembull i dobishëm 2Shembulli # 2: Kutitë e kutive është një dyqan në internet që ofron zanate të bëra me dorë.

Shembull i dobishëm 3Shembulli # 3: Kuzhina e gjirit Tampa është një shkollë pak e vjetër, por një shembull i mirë i një siti themelor që i bën gjërat të përfunduara

Shembull i dobishëm 4Shembulli # 4: Raquel Orozco është një tjetër shembull i mirë i një butiku në internet të modës

Shembull i dobishëm 5Shembulli # 5: Uiski Ball bën përdorimin e një plan urbanistik jo-tradicional për të bërë një ndryshim

Për të parë më shumë, shikoni këtë përmbledhje të faqeve të bukura Weebly.

Pro: Ajo që më pëlqen në lidhje me Weebly

1- Përzierje e mirë e shablloneve

Njëherë e një kohë, Weebly ndoqi rrugën e përshkuar nga shumica e ndërtuesve të faqeve në internet dhe kjo ishte për t’u ofruar përdoruesve një ton modelesh për të zgjedhur. Sot ata kanë arritur disi ta optimizojnë këtë edhe pse numri është prerë në nja dy duzina shabllone.

Ndjehem sikur kjo është një shpatë me dy tehe sepse disa njerëz thjesht mund të dëshirojnë të kalojnë kohën duke kërkuar nëpër shabllone të modeleve të ndryshme, por edhe të konfigurimeve. Sidoqoftë, mbi një bazë më personale ndjehem sikur është në përputhje me misionin thelbësor të Weebly – për të ndihmuar në zhvillimin e shpejtë, të shpejtë të sitit.

Ndërsa shfletova databazën e tyre të modeleve (Weebly i quan Temat), vura re që ata ofrojnë një përhapje që ndërsa spartan, mbulon shumicën e kategorive që njerëzit do të kishin nevojë për faqet themelore. Kjo do të thotë se, është gjithçka, por ka qenë i efektshëm për të parandaluar përdoruesit të humbin kohë dhe të kërkojnë nëpër qindra shabllone për të gjetur atë “të përsosur”.

Temat e WeeblyTemat e Weebly për lloje të ndryshme të siteve.

Shumë hënë më parë, Weebly ka një ton modelesh për të zgjedhur, por për disa arsye ata i ulin ato në një 50-të çuditshme. Unë do të jem i sinqertë këtu dhe do të them që jam pak në gardh për tërë thing numrin e modeleve ’.

Ai gjithashtu inkurajon përdoruesit të marrin pak më kreativ në modelet e tyre, kështu që në përgjithësi, unë e vlerësoj këtë si një fitore për ta.

2- Redaktues i faqes së lehtë

Ndërtuesi i tërheqjes dhe tërheqjes është thelbi i sistemit Weebly dhe është ajo që i ndihmon përdoruesit të ndërtojnë shpejt faqet e internetit. Përmes manipulimit të disa elementeve vizuale, përdoruesit mund të krijojnë faqen e tyre në një ndërfaqe ajo që shihni është ajo që merrni ’.

Thelbi i kësaj është i dyfishtë. Një – kërkon njohuri zero për kodim. Po, plotësisht zero. Edhe nëse nuk mund ta tregoni HTML nga PHP mund të ndërtoni një uebfaqe të plotë dhe funksionale që ka potencialin të jetë aq i fuqishëm sa çdo tjetër (gati).

Pjesa e dytë është se sistemi lejon zhvillimin e shpejtë të sitit. Mendoni se si si ndërtimi modern, ku kontraktorët përdorin pjesë të parafabrikuara në vend që të ndërtojnë gjithçka në vend. Ajo ul shpejtësinë e zhvillimit me një ton!

Duke përdorur ndërtuesin dhe shabllonet e tyre, unë kam ndërtuar personalisht një faqe interneti funksionale me personalizime në më pak se disa orë! Sigurisht, kjo vlen vetëm nëse nuk e lejoni veten të hutohet nga gjithçka që ka Weebly.

Redaktori WeeblyDemo Weebly: Për të shtuar përmbajtje në faqen tuaj, përdorni ndërtuesin tërheqës dhe në të majtë.

Redaktori WeeblyDemo Weebly: Për të shtuar një faqe në faqen tuaj.

Redaktori WeeblyDemo Weebly: Paraprakisht faqja juaj në versionin celular.

3- Qendra e Aplikimeve Weebly

Për ata që janë duke kërkuar përvojën themelore të ndërtimit të faqes në internet, që është aty ku hyn Qendra e Aplikimeve Weebly. Ndërfaqja e drag and drop lejon përdorimin e elementeve themelorë të faqes së internetit, por qendra e aplikacioneve është ajo ku ju shkoni për mjete më të fuqishme.

Weebly ka gjithsej më shumë se 270 aplikacione këtu, të cilat janë një përzierje e përdorimit falas dhe e paguar. Këtu mund të shtoni dhe aktivizoni me lehtësi gjëra të tilla si tregtia elektronike, marketing, ose veçoritë e mediave sociale. Përsëri, ata nuk kërkojnë njohuri për kodimin, megjithëse disa mund të kërkojnë një kuptim të koncepteve themelore të tilla si marketing përmes postës elektronike dhe të ngjashme.

Weebly App Center

Aplikacionet për t’i bërë faqet e internetit tuaja Weebly më të fuqishme (shihni të gjitha aplikacionet në dispozicion këtu).

4- Analitika ju ndihmon të monitoroni faqen tuaj

Sapo një faqe të funksionojë, pronarët e faqeve munden atëherë monitoroni se si po funksionon faqja e tyre për të gjurmuar dhe kuptuar sjelljen e vizitorëve. Weebly ju lejon të shikoni disa metrikë themelore si ato faqe që do të shkojnë vizitorët tuaj, sa goditje do të merrni, çfarë kërkojnë njerëzit në faqen tuaj apo edhe atë që burimet e jashtme i referohen vizitorëve në faqen tuaj.

Saktësisht se çfarë niveli i qasjes në analitikë ju merrni varet nga llogaria juaj Weebly. Llogaritë falas mund të shohin vetëm Paraqitjet e faqeve dhe Vizitorët Unikë, kështu që mund t’ju duhet të “paguani për të luajtur” siç mund të thonë disa. Megjithatë, është e shkëlqyeshme të dini se tipari ekziston.

Ju mund të gjurmoni vizitorët dhe të kuptoni performancën e biznesit tuaj duke përdorur Statistikat Weebly.

5- Mjet SEO i integruar

Optimizimi i Motorit të Kërkimit është një kapitull jashtëzakonisht i madh në librin e zhvillimit dhe menaxhimit të faqes në internet. Ndërsa disa mund të tallen me funksionalitetet shumë themelore që Weebly ka ku bëhet fjalë për SEO, unë përsëri ju bëj thirrje që të merrni parasysh se për çfarë është menduar Weebly – zhvillimi i shpejtë dhe i thjeshtë i faqes.

Si i tillë, në këtë përmbledhje të Weebly, konstatoj se opsione më të kufizuara të SEO janë më të mira për faqet themelore dhe ajo që Weebly tashmë e mbulon atë. Ato lejojnë hyrjen e titujve të faqeve dhe përshkrimet, kodin e kokës dhe të futbollit, kontrollin e indeksimit të motorëve të kërkimit dhe ridrejtimet.

SEO weeblyWeebly mbulon funksionet themelore të SEO në thelbin e tyre. Ju mund të rregulloni personalizimin e titullit të faqes, të krijoni dhe modifikoni sitinapart, të ridrejtoni një faqe duke përdorur .htaccess dhe të modifikoni skemën e produkteve në Dashboard. > mjedis > SEO.

6- E shkëlqyeshme për tregtinë elektronike

Një kategori faqesh në internet e cila është e njohur duke pasur parasysh popullariteti i blerjeve në internet është faqet e tregtisë. Weebly është thjesht e shkëlqyeshme për këtë dhe ka gjithçka që ju nevojitet për të filluar vendosjen e një dyqani në internet të gjithë në tuaj.

Ekziston edhe një sistem për të shtuar dhe mirëmbajtur një bazë të dhënash produkti, e plotë me imazhe dhe kategori. Segmenti i tyre i tregtisë elektronike vjen edhe në formë të modeluar, duke ndikuar në mënyrën e shfaqjes së produkteve. Ekzistojnë madje modele diferencash për lloje të ndryshme të mallrave; për shembull, për të menaxhuar ndarjen e të mirave dhe shërbimeve fizike dixhitale.

Karakteristikat dhe shabllonet e dyqaneve onlineKonfigurimi i dyqanit tuaj online Weebly – d.m.th. shtoni kuponë, administroni produkte dhe portë pagese të konfigurimit në Dashboard > dyqan.

Shtimi i një produkti në dyqanin tuaj online në Weebly.

Ai madje ndihmon përdoruesit të menaxhojnë pagesa dhe do t’ju lejojë të lejoni klientët tuaj të paguajnë me mënyra të ndryshme si Karta krediti dhe PayPal. Në këtë fushë ka shumë mundësi dhe gjithçka që nuk mund të gjesh në zonën kryesore të pagesave të Weebly mund të gjendet në qendrën e aplikacioneve.

Mund t’ju ndihmojë gjithashtu në mënyra të tjera për tregtinë elektronike, siç janë:

 • Kuponi: Ofertoni kode kupon për të tërhequr më shumë shitje sezonalisht.
 • Karta e Dhuratës: Dërgoni kartat e dhuratave të befasishme për klientët tuaj përmes postës elektronike.
 • Transporti: Vendosni rregulla dhe tarifa transporti për lloje të ndryshme të porosive.
 • Taksa: Vendosni taksat për secilin vend dhe shtetin ku dërgoni produkte.

Cons: Whatfarë nuk më pëlqen

1- Blogerët mund të tremben larg

Mos më gabo, nuk është sikur nuk mund të blogosh me një sit të Weebly. Sidoqoftë, për dikë si unë që është shumë i njohur me sistemin e menaxhimit të përmbajtjes WordPress, Weebly seriozisht i mungon në këtë fushë.

Megjithatë, përdorimi i mjetit të blogut Weebly ndjehet aq shumë sa unë jam duke përdorur një version shumë primitiv të një procesori fjalësh që të ndjehet kaq… e shurdhër. Ka shumë pak që i kushtohet përmbajtjes dhe lejon funksionim të zgjeruar atje.

E gjithë përvoja e Blogimit në këtë platformë u ndje e çuditshme dhe dukej si një përpjekje e rëndë për të ofruar diçka që ata me të vërtetë nuk donin të bënin. Format tuaja janë kryesisht të fiksuara, dhe ju lejohet të krijoni një titull dhe të hidhni përmbajtje, kjo është në lidhje me të.

Duke pasur parasysh numrin masiv të blogeve që dalin sot, unë u çudita pak pasi Weebly nuk dukej më e etur për të kapur atë treg gjithashtu. Ndoshta nuk dëshironte të merrej në konkurrencë të drejtpërdrejtë me WordPress.com.

2- Ndihma mund të jetë e shtrenjtë

Mbështetja e klientit mund të jetë e shtrenjtë për kompanitë – e kuptoj këtë. Megjithatë, në të njëjtën kohë, mbështetja e keqe ndaj klientit mund të krijojë ose prishë një kompani. Prandaj, unë jam pak kurioz se si Weebly vendosi për një plan shumë të qartë të mbështetjes së klientëve.

Sa ndihmë merrni nga Weebly varet nga cili plan jeni me ta. Sigurisht, bazat janë të gjitha për të gjithë (p.sh. baza e njohurive, FAX dhe madje disa mësime video) por nëse nuk jeni në ndonjë gjë tjetër përveç një plani falas ose fillestar, nuk do të keni qasje në mbështetjen e tyre të telefonit ose mbështetjen prioritare.

Ata kanë një forumi i komunitetit por kur hodha sytë atje dukej pak… i zhveshur.

3- Jo sistemi më i madh rezervë

Karakteristikat rezervë Weebly

Kjo është diçka që më bëri të çmendem – sistemi i dobët rezervë i ofruar nga Weebly. Rezervat rezervë janë diçka që është thelbësore për pothuajse çdo gjë që lidhet me teknologjinë. Në një kompjuter lokal, uebfaqe ose ndonjë gjë, gjithmonë keni nevojë për kopje rezervë. Nëse nuk keni ndërmend të humbni orë të panumërta të punës tuaj nëse diçka shkon keq.

Sistemi i kopjes rezervë të Weebly kërkon pak lundrim për të arritur tek, por gjëja më qesharake nga të gjitha është që edhe nëse e keni bërë kopje rezervë në faqen tuaj, Weebly nuk ju lejon të importoni skedarin rezervë përsëri në sistemin e vet!

Duke pasur parasysh këtë, unë nuk jam i sigurt pse lejojnë fare rezervimin.

4- Issështje me imazhe dhe redaktim fotografish

Për një ndërtues të gjithanshëm të faqeve, aftësitë e redaktimit të figurave të ofruara nga Weebly janë më të mirat. Në fakt, ju mund të bëni më mirë duke përdorur Microsoft Paint (nëse jeni në një sistem Windows). Në vetë Weebly gjithçka që mund të bëni është Zoom, Blur, Darken ose të aplikoni një filtër me ngjyra.

Planet Weebly & Çmimeve

Planet Weebly
falas
pro
biznes
Mimi vjetor$ 0.00 / mo$ 12.00 / mo$ 25.00 / mo
Ruajtja e diskut500 MBi pakufizuari pakufizuar
Siguria SSLpopopo
Lidheni fushënjopopo
Domain falasjopopo
Tarifat e transaksionit3%0%
Shtoni produkte25 produktei pakufizuar
Të përshtatshme për…Uebfaqja e Flyer-itBiznes i Vogël / Dyqan OnlineGjithçka dhe më shumë

Prmimi Weebly ka 5 plane të ndryshme – Falas, Fillestar, Pro, Biznes dhe Performancë. Plani falas i Weebly vjen me një ruajtje me vlerë 500MB, reklama Weebly dhe adresë në internet me nënfushën e Weebly.com. Caveat kryesore këtu është që ju nuk mund të kryeni aktivitete të tregtisë në planin falas.

Sidoqoftë, mund të bëni më shumë me Weebly nëse vendosni të azhurnoni në planet e paguara.

Modele Weebly & Designs

Weebly ofron modele 50+ në uebfaqe në depon e tyre. Ata duken të pastër, të përgjegjshëm dhe të kategorizuar nën etiketa të ndryshme – të tilla si dyqan në internet, personal, blog, biznes etj.

Shembuj të modeleve të faqes Weebly

Shihni të gjitha temat e Weebly & hartime të para-ndërtuara këtu.

Modelet WeeblyModelet Weebly: CV / faqja personale e internetit

Modelet WeeblyModelet Weebly: Sajti i plotë i faqeve të biznesit

Modelet WeeblyModelet Weebly: Portofoli i biznesit

Modelet WeeblyModele Weebly: Portofol i thjeshtë / galeri fotografish

Më shumë rreth Weebly (FAQ)

A është Weebly i lirë për t’u përdorur?

Po, Weebly është i lirë për t’u përdorur. Ju mund të regjistroheni në Weebly falas. Por, për të shfrytëzuar plotësisht të gjitha tiparet si analitikë më të detajuar dhe kështu me radhë, do të duhet të regjistroheni në një nga versionet me pagesë të Weebly. Sidoqoftë, versioni falas i Weebly është mjaft i mirë për të ndërtuar faqe interneti të mrekullueshme.

Ja se si të krijoni faqen tuaj të parë me Weebly.

Sa kushton të përdoret Weebly?

Prmimi Weebly ndryshon në varësi të asaj që dëshironi të bëni dhe sa funksionalitet ju nevojitet. Plani i hyrjes fillon me 5 dollarë në muaj që ju lejojnë të lidhni një domen në faqen tuaj të internetit. Plani Pro ju kushton 12 dollarë në muaj ku reklamat hiqen dhe përfshijnë statistikat e avancuara të faqeve. Nëse dëshironi të vendosni dyqanin tuaj online, ju mund të zgjidhni planin e biznesit, kushton 25 dollarë në muaj, ose plani i biznesit Plus, kushton 38 dollarë në muaj. Në përgjithësi, Weebly është një nga shërbimet me çmime më të arsyeshme në llojin e tij.

Si mund të krijoj një llogari falas Weebly?

1. Shkoni në faqen e internetit të Weebly në “www.weebly.com” > 2. Regjistrohu për një llogari Weebly > 3. Zgjidhni një temë për faqen tuaj > 4. Zgjidhni një emër domain për faqen tuaj > 5. Dizajnoni dhe modifikoni faqen tuaj të internetit > 6. Klikoni në “Publikoni” kur të jeni të kënaqur me faqen tuaj të internetit. Klikoni këtu për të filluar.

A është domain falas Weebly?

Weebly ofron një nënfushë plotësisht falas. Një nën-domain falas është formatuar si yourwebsite.weebly.com. Nëse nuk planifikoni të blini një domain për faqen tuaj të internetit, mund të përdorni nën-domainin falas të ofruar nga Weebly. Përndryshe, ju mund të merrni një emër domain falas për një vit dhe të rinovoni me 19,95 $ në vit nëse përmirësoni planet e paguara.

A ofron Weebly SSL falas?

Të gjitha planet e Weebly vijnë me SSL falas. Ju mund të implementoni SSL në të gjitha faqet e internetit tuaj Weebly pa tarifa duke e aktivizuar atë në skedën e cilësimeve. Si krijuesit e tjerë të faqeve të internetit, Weebly nuk mbështet ofruesit e certifikatave SSL të palëve të treta.

A mund ta rregulloj dyqanin tim online me Weebly?

Po, Weebly është një nga ndërtuesit më të mirë të dyqaneve online për newbies. Ka veçori të gjera të tregtisë elektronike nga modelet e dyqaneve deri tek paraqitjet dhe menaxhimi i prezantimit të produkteve, ai ka gjithçka që ju nevojitet, përfshirë portën e pagesave, për të filluar një dyqan online.

Opsione të mira për Weebly përfshijnë Shopify dhe BigCommerce.

A ngarkon Weebly një tarifë transaksioni?

Weebly nuk ju ngarkon një tarifë të transaksionit nëse jeni në planin e biznesit. Weebly tarifon vetëm një tarifë të transaksionit 3% nëse shitet në planet e Connect dhe Pro. Sidoqoftë, Weebly do t’u ngarkojë të gjithë përdoruesve një 2.9% + 0.30 $ për tarifën e transaksionit në portë pagese. Ofruesit e pagesave që janë integruar me Weebly janë Stripe, PayPal dhe Square.

A mund ta përdor domenin tim me Weebly?

Po, ju mund të përdorni fushën tuaj me Weebly. Për të lidhur një emër domain ekzistues në Weebly, ju ose mund të transferoni emrin e domain në Weebly ose të azhurnoni regjistrimet tuaja të DNS të domenit.

A mund t’i shes gjërat në Weebly?

Po, ju mund të shesni të gjitha llojet e gjërave në faqen tuaj të internetit Weebly. Për shembull, produkte fizikë që kërkonin transportim ose edhe produkte dixhitale të shkarkueshme si eBooks dhe këngë.

A është Weebly i mirë për blogging?

Ndërsa Weebly mund të jetë një mjet i dobishëm dhe madje i fuqishëm për ndërtimin e faqes në internet, i mungon disi kur bëhet fjalë për mjetet e blogjeve. Ju mund të bëni blog, por mundësitë tuaja këtu janë më të kufizuara sesa krahasohen me një sistem të dedikuar për menaxhimin e përmbajtjes si WordPress.

A mund të krijoj një forum ose një sistem anëtarësie me Weebly?

Po. Weebly ofron sistemin e anëtarësimit / forumit dhe lejon deri në 100 anëtarë për Pro Plan dhe anëtarë të pakufizuar për Planin e Biznesit.

Krahasoni Weebly me Wix dhe WordPress.com

Wix
Weebly
WordPress.com

Plan falaspopopo
Plani më i ulët i paguar$ 4.50 / mo$ 12.00 / mo$ 5 / mo
Hapsirë ruajtjejeNga 500MBNga 500MBNga 3 GB
BandwidthNga 1 GBi pakufizuarpamatur
Domain falasCombo Plan dhe më lartPo, përveç planeve falasPlani Personal dhe më lart
Shtojcat e shtojcave / faqeve250+320+50,000+
Ndihma për klientëtTelefon dhe email për planet me pagesëMbështetje telefonike vetëm për planet me nivele më të larta të paguaraEmail dhe mbështetje chat live për planet me pagesë
Dyqani Online gati?Vetëm në planet e nivelit të lartëVetëm në planet e nivelit të lartëI varur nga pllaka
Podcast gati?pojoI varur nga pllaka
Forumi i gatshëm?poMe shërbimin e palëve të tretaI varur nga pllaka
SSL falaspopopo
Porta e PagesaveStripe, PayPal, Square, 2CO, dhe më shumëStripe, PayPal, Square, 2CO, dhe më shumëVetëm PayPal
Mund të shesë produkte dixhitalePlani i biznesit vetëmpoI varur nga pllaka
Mbështetje shumëgjuhëshepoVaret nga aplikacionipo
ShënimeWix është i fuqishëm dhe i lehtë për t’u përdorur, por i mban përdoruesit e saj afër, duke mos lejuar eksportet e faqesWeebly është tërhequr pak më shumë drejt vendeve të e-commerce dhe ka një zgjedhje më të kufizuar të modeleveNë tërësi, WordPress është jashtëzakonisht i fuqishëm dhe i popullarizuar, por për ta shfrytëzuar plotësisht atë ekziston një kurbë mësimi.
vizitëWix.comWeebly.comWordPress.com

Rishikimi Weebly: Aktgjykimi ynë

Megjithëse ka avantazhet dhe disavantazhet e tij, unë mendoj se Weebly është një sukses dhe do të funksionojë mirë për pothuajse të gjithë. Bazat janë të gjitha atje dhe sigurisht që është një mjet i fuqishëm për ndërtuesit e faqeve në eCommerce.

Karakteristikat kryesore janë mjaft të lehta për t’u përdorur pothuajse për këdo, madje duke marrë parasysh edhe pak kohë të nevojshme për njohje. Në të njëjtën kohë, qendra e aplikacioneve i jep mjetet më të përparuara të përdorura për të bërë faqet e tyre më të fuqishme.

Më e mira nga të gjitha, ju mund të filloni me një plan falas për të parë nëse ju përshtatet juve dhe nëse ndodh, atëherë mund të zgjidhni një plan të paguar.

Te filloj

Filloni me ndërtuesin e faqes WeeblyHapi 1 – Regjistrohuni duke përdorur Facebook, Google ose një llogari me email.

Zgjidhni cilin lloj të uebfaqes doni të ndërtoni me WeeblyHapi 2 – Zgjidhni nëse keni nevojë për një dyqan në internet (mund ta ndryshoni këtë më vonë në Vendosje).

* Përkthimi: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map