Revisió BigCommerce

Valoracions BigCommerce & Resum de revisió


Nom: BigCommerce

Descripció: BigCommerce atén tant els consumidors com les grans empreses del seu fabricant de botigues en línia. Tot i que molt comprensiu, alguns poden trobar l’abundància de funcions un repte a dominar.

Sistema operatiu: Basat en la web

Categoria d’aplicació: eCommerce Solution, creador de botigues en línia

 • Facilitat d’ús

 • Plantilles & Dissenys

 • Funcions & Flexibilitat

 • Relació qualitat preu

 • Atenció al client

En general

4.8

Resum

BigCommerce és la plataforma en línia tot-en-un que us permet construir i fer escala a la vostra botiga en línia. Ofereix funcions de comerç electrònic completes per al creixement, suporta la venda multicanal (Facebook, eBay, Amazon, etc.) i aplicacions per agilitzar les vostres operacions. La millor part: no hi ha cap càrrec addicional quan s’utilitzi una solució de pagament de tercers. Podeu començar escollint una plantilla totalment optimitzada.

Aprèn més

 • Planificació i preus de BigCommerce
 • Funcions avançades per estalviar temps i augmentar les vendes
 • Temes i aplicacions de BigCommerce
 • El nostre veredicte

Pros

 • Sincronitza els teus productes amb diferents llocs de mercat
 • Funció d’estalvi de carretons abandonats
 • Personalitza la teva promoció personalitzada
 • Comissions de transacció zero
 • Automatització de les tasques difícils
 • Crea la teva botiga a tot el món

Contres

 • Pla dissenyat en funció del llindar de vendes
 • Temes premium cars
 • Sense versió lite
 • Proveu BigCommerce de forma gratuïta
 • Obteniu més informació sobre BigCommerce

{
"@context": "http://schema.org",
"@tipus": "Revisió",
"ítem revisat": {
"@tipus": "Aplicació de programari",
"nom": "BigCommerce",
"descripció": "BigCommerce atén tant els consumidors com les grans empreses del seu fabricant de botigues en línia. Tot i que molt comprensiu, alguns poden trobar l’abundància de funcions un repte a dominar.",
"imatge": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/bigcommerce-review-home.jpg",
"sistema operatiu": "Basat en la web",
"aplicacióCategoria": "eCommerce Solution, creador de botigues en línia"
},
"revisar valoració": {
"@tipus": "Valoració",
"Valoració": 4.79999999999999982236431605997495353221893310546875,
"millor valoració": 5,
"pitjor valoració": 0
},
"autor": {
"@tipus": "Persona",
"nom": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

BigCommerce és la plataforma en línia tot-en-un que us permet construir i fer escala a la vostra botiga en línia. Ofereix funcions de comerç electrònic completes per al creixement, suporta la venda multicanal (Facebook, eBay, Amazon, etc.) i aplicacions per agilitzar les vostres operacions. La millor part: no hi ha cap càrrec addicional quan s’utilitzi una solució de pagament de tercers. Podeu començar escollint una plantilla totalment optimitzada.

\ r \ n

Aprèn més

\ r \ n

  \ r \ n
 • Planificació i preus de BigCommerce
 • \ r \ n

 • Funcions avançades per estalviar temps i augmentar les vendes
 • \ r \ n

 • Temes i aplicacions de BigCommerce
 • \ r \ n

 • El nostre veredicte
 • \ r \ n

"
}

Visió general: Què és BigCommerce?

BigCommerce és una plataforma de comerç electrònic única en una amb moltes funcions útils que us permeten crear i mantenir una botiga en línia de manera senzilla. Ofereix als usuaris un conjunt complet d’eines per crear botigues en línia com a integració de passarel·les de pagaments, eines de màrqueting avançades, allotjament de confiança i seguretat per donar suport a les seves botigues.

BigCommerce és fiable?

Un informe diu que BigCommerce ha processat 8B + en vendes totals de comerciants.

Introducció a les grans empreses comercialsIntroducció BigCommerce (font).

Així, en aquesta revisió de BigCommerce, descobrirem com BigCommerce pot ajudar a fer créixer el nostre negoci.

Característiques de BigCommerce: estalvieu temps i impulseu les vendes

1- Podeu vendre a tot arreu: eBay, Amazon, Facebook, etc..

Amb BigCommerce, podeu integrar la vostra botiga amb diferents canals de vendes per augmentar les vostres vendes.

BigCommerce compta amb un útil gestor de canals anomenat “Omni-Channel”. Et permet connectar i vendre els teus productes a diferents mercats.

Importarà els vostres productes als canals que connecteu. Per tant, no cal afegir detalls del producte manualment a cada canal.

Us ofereix vendre en:

 • Mercats com Amazon, eBay i Google Shopping
 • Mitjans socials com Facebook, Pinterest i Instagram
 • Botigues físiques com Square, ShopKeep i Springboard Retail

Connecta’t a diferents canals per generar més vendes a la teva botiga.Connecta’t a diferents canals per generar més vendes a la teva botiga.

Quan obtingueu una venda a qualsevol canal connectat, podeu processar la comanda des del Tauler de control de BigCommerce. Estalvieu molt temps valuós.

2- Funció de Despatx de carro abandonat

És de destacar la característica BigCommerce Abandoned Carts. La funció enviarà fins a 3 missatges de correu electrònic automatitzats als visitants que no hagin completat el procés de checkout. És evident que això pot augmentar els ingressos de productes no pagats al carretó de visitants.

A continuació, es mostra on podeu configurar una sèrie de correu electrònic i configurar quan els voleu enviar. Es tracta d’una configuració única.

Recuperar les vendes amb carretons abandonats de BigCommerce.Recuperar les vendes amb carretons abandonats de BigCommerce.

Algunes de les raons per les quals l’eina ajuda:

Molts dels nostres clients deixaran el nostre lloc mantenint articles no comprats al carretó. De fet, més del 70% dels carretons de compra d’eCommerce estan abandonats abans de fer el check-out.

Per tant, els podrem recuperar enviant correus electrònics oportuns. A partir de les estadístiques de BigCommerce, el guardador de carretons abandonats BigCommerce ajuda el comerciant a recuperar el 15% de les vendes perdudes de mitjana.

3- Establiu les vostres normes de promoció

Podeu codis de cupó personalitzats i descomptes per a les vostres botigues. A més, podeu mostrar anuncis de banners per promocionar aquestes ofertes. El sistema natiu us permet crear i ubicar anuncis de bàner amb més facilitat.

BigCommerce ofereix un descompte a nivell de carretó. Això significa que s’aplicarà un descompte a la cistella de la compra en temps real per evitar una complexitat innecessària.

Descompte del nivell del carretó per a grans empresesDescompte a nivell de carretó per a grans empreses.

Les opcions d’orientació profunda també disponibles al sistema de descomptes per mostrar ofertes exclusives abans de la sortida. Com, compra un article més per obtenir enviament gratuït.

4- Passarel·les de pagament i tarifes de BigCommerce

La manca de diferents mètodes de pagament pot perdre les vendes. Els clients buscaran una forma de pagament còmoda quan paguen.

BigCommerce no bloqueja els comerciants amb només alguns mètodes de pagament. Hi ha més de 40 mètodes de pagament preintegrats que podeu trobar per a més de 100 països.

La plataforma té integració nativa amb PayPal, Square, Adyen, Stripe, Authorize.net i Klarna i pagaments amb targeta de crèdit (alimentat per Braintree).

Formes de pagament per a grans empresesBigCommerce us ofereix diversos mètodes de pagament.

Com a opcions de cartera mòbil, són mètodes de pagament com ara Amazon Pay i Apple Pay.

En funció de la passarel·la de pagament que trieu, hi ha un determinat percentatge d’una quota de transacció que els comerciants han de pagar. Tot i que BigCommerce no cobra cap comissió de transacció, aquestes tarifes es cobren pel proveïdor de processament de pagaments.

Preneu nota, amb BigCommerce, no hi ha cap quota de transacció aplicada a cap dels seus plans. Això és bo i destaca dels altres.

5- Automatització de les tasques més difícils

BigCommerce ofereix moltes eines d’automatització en el seu sistema. Podeu automatitzar el càlcul de taxes i taxes d’enviament mitjançant les eines següents:

Expedidor

Expedidor calcula la taxa d’enviament en funció de les regles que heu establert. Podeu definir operadors, mètodes i tarifes d’enviament en funció de les especificacions del producte.

ShipperHQ ofereix funcions avançades com Dropshipping, Multi-Origin i molt més.ShipperHQ ofereix funcions avançades com Dropshipping, Multi-Origin i molt més.

Avalara

Avalara s’integra amb BigCommerce per calcular els impostos segons diferents criteris. L’anomenen “AvaTax”. Us ajudarà a cobrar l’impost correcte en efectuar el pagament.

Avalara funcionarà perfectament en funció de les regles que configureu.Avalara funcionarà perfectament en funció de les regles que configureu.

6- Creix la teva botiga a tot el món

Ara, fins i tot podeu vendre els vostres productes a clients que viuen a qualsevol part del món.

BigCommerce us permet carregar automàticament les taxes d’impostos i d’enviament al carretó de la compra.

bigcommerce moneda estrangeraBigcommerce moneda estrangera.

Podeu visualitzar els preus en monedes estrangeres i processar el pagament mitjançant un dels molts mètodes de pagament.

Planificació i preus de BigCommerce

Plans / Preu
Estàndard
Més
Pro
Empresa
Preu mensual29,95 dòlars79,95 dòlars249,95 dòlarsPersonalitzat
Llindar de vendesFins a 50.000 dòlarsFins a 150.000 dòlarsFins a 1.000.000 de dòlarsIl·limitat
Comissions de transacció0%0%0%0%
Estalviador de carretons abandonats
Opinions de clients de Google
Assistència 24/7

Podeu obtenir un descompte addicional del 10% sobre el preu anterior si decidiu subscriure-us al pla d’1 any. En cas contrari, podeu triar començar a utilitzar BigCommerce amb la prova gratuïta de 15 dies. No requereix cap detall de la vostra targeta de crèdit.

Tingueu en compte que el pla i preus BigCommerce depèn molt dels ingressos de la vostra botiga. BigCommerce estableix un límit a les vendes anuals en funció d’un pla diferent. A mesura que augmenten les vendes, haureu d’actualitzar a un pla superior.

A continuació es mostra la llista de totes les ofertes de plans BigCommerce:

 • Productes, emmagatzematge i ample de banda il·limitats
 • Comptes de personal il·limitats
 • eBay i Amazon connectats
 • Punt de venda
 • Integració de canals socials (Facebook, Pinterest i Google Shopping)
 • Comprovació d’una sola pàgina
 • Blog integrat
 • Cartera mòbil (Amazon Pay i Apple Pay)
 • Cupons, descomptes i certificats de regal
 • Llocs web responsables
 • HTTPS gratuït a tot el lloc i SSL dedicat
 • Motor de regles d’enviament del quarter general d’expedient
 • Tarifa especial de la targeta de crèdit des de PayPal

Si preferiu comparar el pla i la cotització de preus de BigCommerce, seguiu aquest enllaç.

Temes i aplicacions de BigCommerce

BigCommerce té una col·lecció de 111 temes premium i 7 temes gratuïts. Els temes premium tenen un preu que comença des de 145 $ i oscil·la fins als 235 dòlars.

Tots els seus temes són mòbils (de franc i de pagament). Són professionals i presenten un conjunt únic d’opcions. Ofereixen actualitzacions de tota la vida gratuïtes per a tots els temes.

El seu repositori temàtic està ben organitzat. Hi ha més de deu categories que les organitzen per indústria. Així que no heu de passar pel cercle per trobar-ne un de adequat.

Temes de grans empresesTemes BigCommerce.

Tots els temes de BigCommerce són mòbils. Podeu visualitzar la visualització d’aquests temes en diferents dispositius de l’editor de temes.

Els clients poden comprovar des del seu mòbil la mateixa manera que ho farien en un ordinador.

El mòbil BigCommerce té opcions de cartera com Amazon Pay i Apple Pay. Per tant, no podreu perdre vendes pel bé dels dispositius mòbils.El mòbil BigCommerce té opcions de cartera com Amazon Pay i Apple Pay. Per tant, no podreu perdre vendes pel bé dels dispositius mòbils.

BigCommerce té integracions amb prop de 472 aplicacions. Inclou articles gratuïts i de pagament.

Hi ha moltes aplicacions gratuïtes. Així, podeu fer algunes de les vostres obres sense pagar.

Aplicacions per a grans empresesAplicacions de BigCommerce.

Què tan ràpid i segur és una botiga BigCommerce?

Per a la vostra botiga en línia és obligatori un entorn fiable. És responsabilitat del propietari empresarial oferir als vostres clients un entorn de compres segurs.

BigCommerce allotja els seus llocs web en servidors certificats PCI DSS 3.1 de nivell 1. Això vol dir que protegirà la vostra botiga contra fraus de targeta de crèdit i pagament.

Hi ha més avantatges per a l’entorn de BigCommerce. Alguns d’ells són:

 • Certificat SSL a tot el lloc
 • Mitigació DDOS (per a pla d’empresa)
 • Xarxa de lliurament de contingut (CDN)

L’entorn de BigCommerce té un bon historial d’horaris. Prometen un 99,99% de temps de servei per al vostre lloc. Durant els tres darrers cibers dilluns, van poder aconseguir un temps de vida 100%!

BigCommerce promet un 99,99% de temps de servei per a la vostra botiga.BigCommerce promet un 99,99% de temps de servei per a la vostra botiga.

Un altre avantatge és que BigCommerce gestiona la infraestructura per als llocs web dels seus clients. De manera que els clients poden posar tot el seu focus en com augmentar les vendes, no en les infraestructures.

Quant a la velocitat del lloc

BigCommerce utilitza Network Delivery Network (CDN) per carregar lloc web més ràpidament. Saben quant pot costar un segon més en el temps de càrrega.

Emmagatzemarà el vostre lloc web en 7 servidors distribuïts arreu del món. El vostre lloc web es carregarà més ràpidament i serà publicat des del servidor de contingut més proper al visitant.

Temps de resposta de BigCommerceTemps de resposta de BigCommerce.

Amb BigCommerce, podeu assegurar-vos que la vostra botiga en línia és segura i funciona de manera més ràpida.

BigCommerce SEO

El SEO per al lloc de comerç electrònic pot resultar ser un mal de cap. Normalment hi ha moltes pàgines que cal optimitzar. Quan el nombre de producte augmenta, pot ser més difícil.

BigCommerce estableix títols i URL optimitzats automàticament per a les vostres pàgines. Seguirà les pràctiques més actualitzades. A més, cada pàgina tindrà una caixa de SEO per afegir la informació de forma manual.

A continuació, hi ha més funcions de SEO integrades:

 • Gràfic obert de Facebook
 • 301 Redireccions
 • Fragment ric de Google
 • Mapa del lloc XML generat automàticament
 • Fitxer Robots.txt editable
 • Etiqueta canònica
 • Google AMP

Tots els plans de BigCommerce ofereixen un certificat SSL a tot el lloc. Pot generar una mica més de confiança per part de Google.

Caixa de SEO BigCommerceQuadre SEO BigCommerce.

Preguntes freqüents sobre BigCommerce

Quant és BigCommerce mensualment?

Els plans de preus de BigCommerce són senzills:

1) Standard BigCommerce: 29,95 dòlars mensuals
2) BigCommerce Plus – 79,95 dòlars mensuals
3) BigCommerce Pro – 249,95 dòlars mensuals

Què és millor Shopify o BigCommerce?

Mentre que BigCommerce us ofereix eines que no s’afegeixen al pla mensual, Shopify té més aplicacions de tercers disponibles a la botiga. Les dues plataformes són proveïdors competents de solucions de comerç electrònic.

Podeu llegir el nostre BigCommerce vs Shopify per obtenir una comparació detallada.

BigCommerce té comissions de transacció?

BigCommerce no cobra cap comissió de transacció per sobre de plans o en funció de la passarel·la de pagament que utilitzeu.

BigCommerce ofereix una prova gratuïta?

BigCommerce ofereix una prova gratuïta de 15 dies sense targeta de crèdit per registrar-se. Podeu provar la unitat i crear un lloc de comerç electrònic completament funcional amb la versió de prova de BigCommerce.

Com puc canviar a BigCommerce?

És fàcil canviar a BigCommerce. Només necessiteu un fitxer CSV estàndard per traslladar dades com ara informació sobre clients, productes, imatges i variacions al vostre magatzem BigCommerce.

Quant triga la transferència de diners a un compte de comerciant?

Depèn de la passarel·la de pagament, normalment els diners seran transferits al vostre compte bancari en un termini de 2 dies.

Ofereix BigCommerce certificat SSL?

Sí, tots els plans inclouen un certificat SSL gratuït i HTTPs a tot el lloc. Per als usuaris de Pro i BigCommerce Enterprise, també podeu comprar i instal·lar un certificat SSL de tercers.

Revisió de BigCommerce: el nostre veredicte

BigCommerce és adequat per a vostè si està buscant una plataforma completa de comerç electrònic amb diversos conjunts d’eines d’optimització i màrqueting avançats..

O, si opereu una botiga de maó i morter, però cerqueu un canal nou per ampliar el vostre negoci en línia, BigCommerce us pot ajudar.

Shopify segueix sent el primer competidor de BigCommerce. Tots dos són bons fabricants de botigues de comerç electrònic. Com a resultat, es manté un debat on l’un és millor que l’altre. No obstant això, aquí hi ha algunes de les raons per les quals estem impressionats:

 • Funcions avançades que us estalvien temps i amplien el vostre canal de vendes, com ara Omni-channel, estalvi de carro abandonat, descompte a nivell de carretó, ShipperHQ i etc..
 • Comissions de transacció zero quan altres plataformes de comerç electrònic normalment cobraran un 1% – 3% de la quota de transacció per venda
 • Una àmplia gamma d’aplicacions útils per afegir a la vostra botiga, com ara el programa de recompenses de fidelització & venda creuada, etc.
 • Assistència tècnica 24/7 a través del telèfon, correu electrònic, xarxes socials o xat en directe. També podeu trobar la vostra resposta a través del fòrum de la comunitat

Per no oblidar-ho, no cal que hi hagi habilitats de disseny o desenvolupament web per utilitzar BigCommerce. Les plantilles i les opcions són fàcils de treballar.

Com començar

BigCommerce ofereix una prova de 15 dies sense risc per experimentar la plataforma tu mateix. A més, no cal que es faci cap detall de la targeta de crèdit. Per tant, podeu estar segur que no us cobrarà si decidiu no continuar després de 15 dies.

Aquí teniu l’enllaç que podeu seguir per configurar una botiga en línia amb BigCommerce.

Creeu una botiga en línia de prova gratuïta amb BigCommerce.Creeu una botiga en línia de prova gratuïta amb BigCommerce.

Ompliu uns quants detalls per crear la vostra botiga.Ompliu uns quants detalls per crear la vostra botiga.

Visita BigCommerce

Renúncia

Vam fer grans esforços per mantenir informació precisa sobre totes les ofertes presentades.

Tanmateix, aquesta informació es proporciona sense garantia. Els usuaris han de consultar el lloc web oficial del proveïdor de serveis per obtenir-ne els termes i detalls actuals. BuildThis.io rep una compensació de les eines que es mostren al lloc.

Alternatives BigCommerce

Cerqueu una alternativa? Aquí hi ha altres constructors de llocs web més populars.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map