Top 5 najboljih Ahrefovih alternativa u 2020. godini za izgradnju veza

27

Tko ne voli dominirati ciljanim ključnim riječima na prvoj stranici tražilica?


Ima ih više od toga 200 faktora koje Google koristi za rangiranje web stranica, a dvije od njih imaju najviše utjecaja. Prva je sadržajna, a sekunda povratna. Možete stvoriti ubijanje sadržaja koji pružaju visoku vrijednost za korisnike, ali kako analizirati ili pronaći konkurencijske povratne veze?

Ahrefs je jedan od najboljih alata za analizu konkurentskih profila povratne veze, a može se koristiti i za nadgledanje povratnih veza bilo koje web stranice. Ali malo je skupo što nagovara većinu korisnika da traže ahrefs alternative. Ako se dugo nalazite u SEO polju, možda znate da svi najbolji SEO alati nude prilično slične cijene kao Ahrefs.

Dakle, evo nekoliko razloga za traženje alternativa ahrefima:

 • Besplatni plan više nije dostupan
 • To je skupo sredstvo
 • Njihove značajke poteškoća s ključnim riječima nisu točne kao što bi trebale biti
 • Nedostatak Google Chrome proširenja

5 najboljih Ahrefsovih alternativa za analizu i izgradnju povratnih veza

1. SEMrush

SEMrush najbolja alternativa ahrefu

U početku se možete zbuniti da biste vidjeli sučelje SEMrush zbog značajki koje se nalaze na nadzornoj ploči. Ali u stvarnosti je program jednostavan za upotrebu. Ovo je ne samo SEO alat ali uključuje gomilu korisnih stvari uključujući

 • Analiza povratne veze
 • Praćenje ranga
 • Planiranje oglašavanja
 • Prometna analitika i puno više …

To je sve u jednom rješenje za digitalni marketing i izbacivanje konkurentskih podataka što ga čini velikom ahrefs alternativom.

Pomoću Semrush-a vrlo je jednostavno dobiti detaljne podatke o natjecateljevoj web lokaciji. Samo trebate unesite svoju konkurentsku domenu ime i tada će se prikazati imperativni statistički podaci

 • organske ključne riječi i njihove pozicije na Googleu
 • povratni profil sidrom
 • najbolje rangirane ključne riječi.

Nakon dodavanja stranice konkurencije samo se prebacite na stranice organskog pretraživanja s bočne trake. Sada ćete vidjeti ključne riječi zajedno s opsegom pretraživanja i rangiranjem u tražilici. SemRush također uključuje i poteškoće s ključnim riječima svake ključne riječi. Na ovaj način možete najbolje iskoristiti Semrush i prikupiti vrijedne ključne riječi.

Također opisuje koja su najnovija kretanja ključnih riječi vašeg konkurenta u tražilicama. I stavljanjem jednog konkurentskog imena domene Semrush nabrojite ostale potencijalne konkurente i na taj način će vam pomoći u dizajniranju kompetentnijih SEO strategija.

Još jedna značajna značajka koja je vrlo korisna ako znate o ciljanoj publici je izbor lokacije. Alat podržava više od 100 lokacija. Ako odaberete SAD, tada će se indeksirati i prikazivati ​​informacije samo o američkoj publici. Nakon dobivanja podataka samo dodajte svoj projekt u SEO reviziji, ovo će pomoći poboljšati on-line SEO.

SEMrush vam može pomoći u planiranju PPC-a. Sa ovim samo jednim alatom možete izvoditi istraživanje oglašavanja i analizirati strategije oglašavanja konkurencije. Njihov alat za ključne riječi PPC uvelike vam pomaže da ocrtate kampanju Adwordsa. Uz prikazne oglase možete pratiti konkurentske video oglase i sami planirati.

Nedavno su se predstavili magija alat za ključne riječi što je kombinacija nekoliko cjelovitih istraživačkih alata i daje vrlo opsežne detalje. Evo pogledajte snimku zaslona.

Magični alat za ključne riječi Semrush

Nažalost, i ahrefs i Semrush nisu softveri koje svatko može sebi priuštiti. Ali za razliku od ahrefa, Semrush nudi a besplatan račun koji pruža do 10 upita dnevno. Nadalje, također možete dobiti 14-dnevni probni račun. Dok s druge strane, ahrefs ne pružaju besplatan račun, a za probni račun zahtijevaju podatke o plaćanju.

Semrush je jedan od sjajnih alata i ako si to možete priuštiti, morate ga koristiti. Ali ako ste tek početni bloger, možda vam ovo neće trebati i možete se osloniti na njihov besplatni račun. Sveukupno, SEMrush je sjajan alat s mnoštvom značajki koje predstavljaju izvješća u različitim formatima i sigurno vrijedi svaki vaš peni.

Posjetite SemRush

2. SEO Power Suite

SEO powersuite alternativa all-in-one za ahref

SEO Power Suite nudi sljedeće: program temeljen na softveru umjesto internetskog web alata. Za korištenje njihovih usluga morate preuzeti njihov softver na lokalno računalo i zatim ga instalirati. Dostupna je za Windows, Mac i Linux. SEO Power Suite vjeruje više od 500 tisuća korisnika.

Oni nude 4 nevjerojatna alata koji su

 • Tragač za rang
 • SEO SpyGlass
 • Revizor web stranica
 • Pomoćnik za vezu.

Tragač za rangiranje pomaže korisniku da nadgleda položaj u Googleu, Bingu, Yahoo-u i više od toga 327 tražilice. Samo dodajte adresu web lokacije i zatim povežite svoj Google Analytics ili Adwords račun. Počet će analiza.

Dobra stvar je što možete dodati još 10 web lokacija zajedno sa svojom web stranicom koja bi mogla biti vaši konkurenti za procjenu razlika u napretku. Jednim klikom možete dobiti najnovije rezultate rangiranja ili samo postaviti na Auto-pilot za praćenje rangiranja.

Alat može pratiti rangiranje na određenom mjestu. Tragač za rangom može biti vrlo koristan alat za iskopavanje profitabilnog & vrijedne ključne riječi za vašu kampanju sastoji se od 16 različitih alata za sugestije kao što je Google Planner ključnih riječi, alat za otkrivanje ključnih riječi i SEMRush itd. To ga čini odličnim alatom za istraživanje ključnih riječi i na taj način najboljom alternativom ahrefs. Nadalje, možete izvesti prilagođena izvješća s grafikom.

Istraživanje i analiza ključnih riječi pruža sve bitne informacije poput

 • srodne ključne riječi
 • opseg pretraživanja
 • poteškoće u rangiranju
 • broj konkurentskih mjesta itd.

SEO SpyGlass je najupečatljiviji i jedan od naših najdražih alata u SEO Power Suite. Nakon dodavanja stranice u SEO SpyGlass, prikazat će sažeti prikaz ukupnog broja povratnih veza i domena odakle veze dolaze. Ukazuje i na količinu jedinstvenog IP-a.

Seo power suite SpyGlass statistika alata

Pojedinosti koje nam donosi SpyGlass čine SEO Power Suite savršenim alatom u industriji. Njegov algoritam daje vam detaljan uvid o najnovijim povratnim vezama slijedite i sljedeće oznake. Prelaskom na razne kartice možete dobiti detalje o povratnim vezama s početne stranice, prometu povratnih veza i riziku povezivanja itd. Postoje uvidi o povezivanju domena i sidra. Na osnovu ovih detaljnih i presudnih detalja možete izraditi adekvatnu strategiju izgradnje veza.

Alat za nadzor web mjesta može provjeriti zdravlje vaših stranica. To saznaje

 • prekinute veze
 • HTML kodovi
 • naslovi
 • opisi i interne veze.

Štoviše, to može generirati prijateljski Mapa i prati učinkovitost vaših društvenih profila.

Alat za pomoć u vezi s programom Power Suite mogu pronaći mogućnosti izgradnje veza. Veze su date s različitim mjernim podacima kao što su sidra i faktor kvalitete. To vam može pomoći pronaći autoritativne stranice s vezama do Vaših konkurenata. Na taj način možete im pristupiti i vi. Također, to nadgleda vaše povratne veze i mogu vam reći jesu li to isporučujući neku vrijednost na vašu web lokaciju ili ne. Alat za pomoć u vezi služi uredno i čisto sučelje za usluge e-pošte.

Dakle, kad je riječ o cijenama, SEO moć može napraviti ozbiljnu rupu u džepovima za proračunske blogere i vlasnike tvrtki. Profesionalni plan dolazi od 499 USD, dok Enterprise plan košta 1199 USD. Glavna razlika između ova dva plana je u tome što Profesionalni plan ne može dopustiti izvoz nekih izvještaja za klijente.

Sve u svemu, alat vam može biti skup, ali izvrstan je svestrani izbor za izgradnju veza, analizu povratnih veza i istraživanje. Morate probati.

Posjetite SEO PowerSuite

3. Serpstat

početna stranica serpstate

Serpstat je sveobuhvatna SEO platforma koja se sastoji od 5 alata:

 • Praćenje ranga
 • Istraživanje ključnih riječi
 • Analiza konkurentnosti
 • Revizija web mjesta
 • Analiza povratne veze

Kao povratna analiza, Serpstat analizira vaš povratni profil, prati nove i izgubljene povratne veze, pokazuje sidra i mjeri autoritet veze. Također, istražuje povratne veze konkurencije. Pomoću ove značajke možete saznati koje web stranice i stranice povezuju s vašim konkurentima, procijeniti njihovu strategiju za izgradnju veza i ugrabiti neke ideje ili web stranice u svoju strategiju..

nadzorna ploča serpstate

Također ima širok raspon značajki koje vam pomažu da iskoristite što više istraživanje ključnih riječi slično kao Ahrefs. Uz uobičajeni odabir ključnih riječi, on nudi:

 • Povezane ključne riječi: Ova značajka pruža vam ogroman popis ključnih riječi koje su semantički povezane s vašom primarnom ključnom riječi (LSI ključne riječi). Pomaže vam proširiti popis ključnih riječi sinonimima, različitim varijacijama izraza kako biste optimizirali jednu stranicu za više ključnih riječi i učinili da vaš sadržaj izgleda prirodnije.
 • Prijedlozi za pretraživanje: Kada počnete upisivati ​​svoj upit u Google pretraživanje, Google predlaže uobičajene ključne riječi koje ljudi pretražuju kod Googlea. Serpstat za vas prikuplja sve ove ključne riječi sa dugim repom.
 • Pitanja pretraživanja: To su prijedlozi za pretraživanje u upitnom obliku.
 • Poteškoća ključne riječi: Ovaj pokazatelj pokazuje koliko je ključna riječ konkurentna. Pomoću ovih podataka možete shvatiti vrijedi li KW trošiti novac i vrijeme.
 • Namjera ključne riječi: Alat pokazuje koji su posebni elementi prikazani za vaš upit (karta, okvir za odgovore, kupovina itd.) Može vam pomoći u pronalaženju odgovarajućih KW-ova kako biste se tamo istakli.
 • Klasteriranje ključnih riječi: Grupiranje grupa ključnih riječi po značenju i značaju. Ovaj pomaže optimizirati jednu stranicu za više upita i smisliti ogroman popis ključnih riječi.
 • Istraživanje konkurentskih ključnih riječi: Možete usporediti svoj URL i URL vašeg konkurenta i pronaći SEO / PPC ključne riječi koje su vam promakle.

Još jedan sjajan alat je Praćenje ranga. Možete postaviti dnevno, svaka 3 dana ili tjedno ažurirati. Nadalje, možete nadgledati svoje pozicije rame uz rame sa pozicijama svojih konkurenata u jednom projektu, bez potrebe za stvaranjem dodatnih projekata i trošenjem dodatnih ograničenja.

 Revizija web mjesta alat procjenjuje razinu tehničke optimizacije web mjesta. Serpstat pronalazi sve pogreške povezane s metapodacima, naslovima, HTTP statusnim kodom, indeksacijom, vezama i preusmjeravanjima, brzinom učitavanja, parametrima poslužitelja itd. Sortira pogreške po prioritetu, daje vam popis veza na kojima se nalaze pogreške i preporučuje način popraviti ih.

Uz to možete procijeniti konkurencijske oglase s PPC-om, pronaći primjere oglasa, pronaći ključne riječi za koje nude ponude, usporediti oglase iz nekoliko domena. Gotovo svaka karakteristika ovog alata je pogodna za konkurentnu analizu kao i za analizu vlastite web stranice što ga čini najprikladnijom Ahrefs alternativom.

Dostupna je besplatna verzija, ali ograničena je značajkama, upitima dnevno i rezultatima po izvješću. Plaćene verzije počinju od 19 USD mjesečno, ali najjeftiniji plan obično nije dovoljan za pravilnu analizu. Ostali planovi za osobnu upotrebu koštaju 69 do 299 dolara mjesečno, a za poslovnu upotrebu od 499 do 2500 dolara mjesečno.

Budući da je plan B (69 USD) sasvim dovoljan za pokretanje i optimizaciju nekoliko web lokacija, čini se da Serpstat nudi jedan od najboljih omjera cijene i performanse na tržištu.

Posjetite SerpStat

4. Moz

MOZ najbolji alat za izgradnju veza

Moz je izuzetno poznati alat i smatra se snažnom alternativom ahrefima. Moz je započeo svoj put 2004. godine kao SEO konzultantska tvrtka, ali sada nude više proizvoda. Majstori blogeri, programeri i tvrtke jako ga koriste za bolje SEO i ključne riječi.

Njihova najpopularnija metrika je Nadzor domena i stranice skale od 0-100 koja se mjeri uzimajući u obzir više faktora. Web lokacija s visokim autoritetom znači da ima visoki utjecaj.

Moz proizvodi uključuju

 • Explorer za ključne riječi
 • Otvoreni istraživač stranica
 • Alati za rangiranje i optimizaciju.

Oni također nude Moz bar za sve njihove korisnike. Alatnu traku možete instalirati iz Chrome trgovine. Ispod rezultata Google pretraživanja, kao i povratnih veza, bit će prikazane važne metrike, kao što su statistike domena i stranice. Ovo je vrlo korisno za provjeru koliko su igrači utjecali na ključnu riječ koju ste upisali u Googleu.

Moz open site explorer privlači većinu korisnika besplatno ili premijsko za prijavu na Moz pretplatu. Oni imaju ogromnu veličinu indeksa i također ga povećavaju ažuriranjem rasporeda. Da biste pregledali profil veze, samo stavite adresu web mjesta u traku i pritisnite Enter. Prikazat će se sve veze koje dolaze na tu web stranicu. povrh toga, to govori sljedeće oznake, ocjena neželjene pošte i tekst za sidrenje svake veze zajedno s mjernim podacima mjerenja i domena i stranica.

Također pročitajte:

 • 10 najboljih semRush alternativa i usluga natjecatelja
 • SPyFu alternative za špijuniranje vaših konkurenata i istraživanje ključnih riječi

Dobivanjem ovih podataka možete špijunirati profil svog natjecatelja i odlučiti koliko vam je čvrstih veza potrebno za rangiranje. Ovim alatom možete ili provjeriti profil ulazne veze posta ili čitavog web mjesta.

Nadalje, omogućuju vam primijeniti filtre za određenu vrstu informacija poput prikazivanja vanjske ili unutarnje veze ili oboje. Također možete filtrirati 301, 302, slijediti, ne pratiti, vlasnički kapital, bez veza na kapital ili veze do poddomena i korijenske domene itd..

Statistika preglednika MozSEO

Sada s toliko informacija, možete dizajnirati put kojim trebate povratne veze i koliko utjecajne veze trebaju biti. Značajke mogućnosti veze također igraju značajnu ulogu prikazujući 302, 4xx, 5xx. Još jedna fantastična značajka je presijecanje veze koje vam pomažu da pronađete stranice koje se povezuju s vašim konkurentima, ali ne i za vas.

Najbolje ih iskoristite pretraživač ključnih riječi prije nego što slijepo napišete bilo koju ključnu riječ. U traku istraživača ključnih riječi unesite ključnu riječ i ona će se prikazivati ​​mjesečno opseg pretraživanja, težina i stopa mogućnosti. Stopa prilike odnosi se na procijenjeni klikovni postotak. Također, tu je i mjerač razine prioriteta gdje se ključne riječi s višim ocjenama smatraju povoljnijim. Ključne riječi Explorer također pružaju vrlo dugačak popis prijedloga i SERP analizu.

Moz Pro plan uključuje optimizaciju stranica i alate za praćenje rangiranja. Optimizacija stranica generira izvješća na temelju 27 različitih faktora na stranici i daje SEO ocjenu. SEO rezultat možete poboljšati slijedeći preporuke. Moz također pruža Followerwonk za nadgledanje društvenog profila. Za programere API-ja pružaju Mozscape API u tri različita plana.

Možete se prijaviti za besplatan račun što je ograničeno na 5 kamenoloma dnevno za alat za istraživanje ključnih riječi, dok Explorer Explorer radi neograničeno. Naplaćuju 99 USD mjesečno za standardni (osnovni) plan za do 2 korisnika i 24/7 usluge podrške. Možete slobodno odabrati plan, uzimajući u obzir džep i potrebe.

Štoviše, Moz članci su jako korisno za SEO učenje. Moz je impresivan alat koji vam uvelike pomaže istražiti novu ključnu riječ i analizirati konkurente te vam tako pomoći u osmišljavanju učinkovitog planiranja nadmašiti ih.

Posjetite Moz

5. Veličanstven

veličanstven s najvećim indeksom

Sljedeći na popisu je Majestic. U vlasništvu je Majestic-12 Ltd, tvrtke sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Ovaj softver za izgradnju veza na jednom mjestu nudi više alata na jednom mjestu kao što su

 • Site Explorer
 • Analiza povratnih veza
 • Usporedba domena
 • Pretraživač
 • I moćan API za programere.

Postoje i proširenja preglednika.

Na nadzornoj ploči vidjet ćete traku istrazivača mjesta gdje trebate staviti adresu web mjesta o kojoj trebate uvid. Sad na jednoj nadzornoj ploči pokazat će vam se vanjske povratne veze, koje se odnose na domene i detalji teksta sidra. Posebno će istaknuti Vladine i obrazovne veze.

Za više detalja morate kliknuti na karticama. Kao na kartici Povratne veze, program prikazuje sve slijedi i ne slijedi veze i odakle te veze pripadaju. Možete ili sakriti ili pokazati izbrisane veze. Izvrsna stvar koja vam omogućuje izvoz podataka povratnih veza na lokalni pogon.

Majestic show informacije temeljene na dvije značajke indeksa poznate kao Svježe i povijesno. Opcija Povijesni indeks daje sveobuhvatne podatke na temelju svih podataka koje imaju, dok Fresh indeks daje podatke u zadnjih 90 dana. Ove opcije povećavaju produktivnost vaših strategija povezivanja jer nude povijesnu i najnoviju povijest konkurencije za vaše povratne veze.

Razjasnimo jednu stvar majestic ne nudi SEO usluge. Uglavnom blogeri na početnoj razini, koji istražuju osnovne detalje poput procijenjenog broja ključnih riječi, poteškoća u rangiranju, praćenja položaja ključnih riječi, podataka o organskom prometu i srodnim ključnim riječima itd., Ali veličanstvenim nedostaju sve ove stvari.

Pa za što je Majestic dobar? Može obaviti bolju analizu povratnih veza s različitim mjernim podacima kao što su Citation flow, Topical Flow i Trust Flow. Imaju bogat indeks povratnih veza.

Povjerljivi tijek: Odredite prema broju klikova na URL naveden na pouzdanom mjestu.

Tijek navoda: Uglavnom određuje broj povratnih veza i njihov utjecaj na domenu.

Aktualni tijek: Mjeri utjecaj URL-a u određenoj kategoriji.

Majestic Bulk alat za povratnu vezu pomaže vam analizirati do 400 URL-ova odjednom. Najbolje je kada želite analizirati višestruke konkurente.

Da biste stali protiv svog konkurenta, također vam je potreban sličan povratni profil. Ovdje Alat Clique Hunter mogu ti pomoći. Ako dodate tri URL-a konkurencije, prikazat će se koja zajednička web lokacija šalje vezu do svih njih. Majestic dobio je dugi popis značajki koje uključuju Buzzsumo, Neighbourhood Checker i podnositelja URL-a itd..

Možete dobiti besplatni račun Majestic, samo pružite potrebne informacije i prijavite se. Iako je ograničen u značajkama, ali može biti dobar za vrlo osnovnu analizu ili testiranje njihovih usluga. „Lite” plan koštati samo 41,67 USD / godišnje što je ograničeno u mogućnostima „Pro” plan uključuje tonu funkcionalnosti i košta 83,33 dolara. Majestic je fantastičan alat ako vam je glavni cilj nadzirati povratne veze.

Posjetite Majestic

Alat za bonus: Vrišteći žaba SEO Spider

Vrištajuća žaba jedna je od najboljih alternativa ahrefima zbog njihovog dugog popisa značajki i detaljnih informacija. Također ga koriste velike marke poput Apple, Disney i Amazon, itd. Njihova nevjerojatna SEO pauk alat mogu se instalirati na vaše Windows, Mac i Linux sustave i s ovim jednim alatom možete pretraživati ​​rezultate u stvarnom vremenu.

Samo dodajte URL u softver i kliknite Start. U besplatnoj verziji, dok može provući 500 veza premijski plan skenira neograničene veze. Prebacivanjem između različitih kartica dobivate detalje o internom & vanjske poveznice, H1, H2, Meta Opis i naslovi stranica. Nadalje, prikazuje i veze s HTTP i HTTPS protokolima.

Vrištajuća žaba je najbolji način za uštedu vremena vodeći računa o tome on-page SEO faktori. Jednostavno možete pronaći izlazne i ulazne veze zajedno s URL-ovima. SEO pauk identificira stalna i privremena preusmjeravanja. Također, ona nudi sljedeće i sljedeće znakove za veze.

Za starije web lokacije, prekinute veze su glavobolja i to može ubiti vašu web lokaciju SEO. SEO pauk ističe ne samo 404 stranice, već i 301. Tako možete poduzeti korake za brzo popravljanje vezanih veza. Kad softver završi indeksirati na 100%, tada samo prijeđite na “Kodovi odgovora” na kartici i primijenite Client Error 4xx filter. Sada za pronalaženje izvora prekidanih veza kliknite karticu Poveznice dano na dnu softvera.

Kao što svi znamo da tražilice ne vole dupliciranje i s ovim alatom, sve možete učinkovito otkriti duplikati naslova stranica, Meta opisi i stranice sa malim sadržajem itd. SEO Spider može izvršiti provjeru veza za CSS, Javascript i flash. Možete ga čak i konfigurirati za indeksiranje svih poddomena.

Jedan od glavnih elemenata jest to što može dohvatiti podatke Google analitike, kao i podatke konzole za pretraživanje i predstaviti sve svoje podatke na samo jednoj nadzornoj ploči. Možete lako izvesti prilagođeni sitemap.

Alat uključuje mnoge druge važne značajke poput

 • URL-ovi koje blokira robots.txt
 • Revizija hreflang atributa i Ajax itd.

Među svim tim, u premium verziji, a tehnički tim je uvijek za vašu pomoć. Korisnički vodič sa njihove web stranice možete koristiti u slučaju bilo kakvih poteškoća.

The Screaming Frog nudi i mnoge druge usluge kao što su optimizacija za tražilice, izgradnja veza i upravljanje PPC-om itd., Ali za takve značajke morate platiti dodatni iznos. Paukov alat ne može pružiti statistike poput prijedloga ključnih riječi, opsega pretraživanja i natjecanja itd., Već se usredotočuje na optimizaciju vaše web stranice kako bi ju web pretraživač učinio prijateljskom. Trenutno dolazi od £ 149.00 sa svim omogućenim njihovim značajkama.

Screaming Frog SEO Spider mora imati alat koji uključuje puno stvari za SEO na jednom mjestu i tako vam štedi puno vremena. Možeš izvesti podatke na proračunsku tablicu i druge standardne formate. Bez obzira jeste li bloger ili SEO agencija, to će, naravno, donijeti više od novca koji plaćate.

Posjetite Screaming Frog

Zaključak

Prema našem mišljenju, ovo su neke od najboljih ahrefovih alternativa. Ali izbor u potpunosti ovisi o vašim zahtjevima. Kao ako vam je glavna koncentracija da budno pazite na konkurente koji tada povezuju profil Veličanstven veličanstven je alat za isprobavanje jer oni imaju ogroman indeks i na taj način pružaju detaljnu analizu.

Za rješenje sve u jednom, SEO PowerSuite je odličan izbor. Njihov rang alat za praćenje funkcionira uz suradnju 16 različitih alata. Njihov SEO SpyGlass fantastičan je alat s toliko statistika, dok revizor web stranica može pružiti korisne informacije za SEO web stranice. Ali cijene su im nebo visoke, što može biti glavni faktor za većinu kupaca.

Možda biste željeli pročitati:

 • Najbolji alat za provjeru plagijata za stvaranje jedinstvenog sadržaja
 • Visoko preporučene i najbolje SSD hosting usluge

Dakle, ono što je najbolje, što pokriva sve ključne faktore i pokazuje se zgodnim SEO alatom?

Za ovo vam preporučamo da krenete SEMrush zbog njihovih multifunkcionalnih alata. Možete špijunirati poteze vašeg konkurenta, dobiti dugi popis mogućih natjecatelja, poteškoće s ključnim riječima & praćenje, planiranje prikaza & Video oglašavanje i podrška na više od 100 lokacija. Osim toga, oni nude konkurentne cijene i 14 dana besplatnog probnog računa.

Dakle, ovo su prijedlozi. Slobodno podijelite onu koja je za vas najbolja ahrefs alternativa. Cijenimo vaše komentare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map