SiteGround Review 2020: Je li to stvarno najbolji WordPress domaćin?

0

SiteGround je jedna od najboljih web hosting usluga koja je započeta još 2004. godine. Oni su stekli dobro ime usprkos jakoj konkurenciji. Gotovo svi koji se služe uslugama SiteGround hostinga bilo da se stručnjaci ili početnici smatraju veoma strahovitim. Ovaj pregled mjesta dat će vam uvid u značajke koje nude, planove i sve što trebate znati prije kupnje.


Oni se nalaze na gornjoj polici u pružanju podrške, produženja rada, brzine itd. I imaju izvrsnu reputaciju u industriji web hostinga. Također, oni imaju poslužitelje u mnogim geografskim područjima radi praktičnosti i lakog pristupa svojim kupcima.

Sa puno iskustva u industriji (više od deset godina), SiteGround nudi različite proizvode kao što su Shared, Cloud, Dedicated, VPS i WordPress hosting.

Omogućavaju SSD diskove na svim njegovim planovima za ubrzavanje usluga.

Napredak tehnologije koji tvrtka ima;

 • SSD diskovi za hosting poslužitelje
 • SuperCacher
 • Tehnologija web poslužitelja NGINX
 • HTTP / 2 protokol
 • Linux kontejneri

Zašto preporučujem SiteGround?

Jer su vrste usluga koje pružaju u odnosu na cijenu izvanredne; posebno usluge produženja rada i podrške. Nadalje, budući da je WordPress platforma koja se najviše koristi, SiteGround nudi neke jedinstvene značajke povezane sa WordPressom koje se mogu pokazati vrlo korisnim. Mnogo je drugih razloga zbog kojih ću u nastavku opisati. Dakle, krenimo u obilazak

Ovaj pregled web mjesta pružit će vam potpun uvid u usluge tvrtke. Nakon što ga pročitate moći ćete odlučiti je li vam dobro ili ne?

Revizija web-mjesta za 2020. godinu – uporedimo značajke, planove i cijene

Prvo razmotrimo neke osnovne značajke i prednosti ove najbolje usluge hostinga.

Uptime

Uptime je vrlo bitan za vašu web stranicu, jer produženje rada je vrijeme tijekom kojeg vaše web mjesto funkcionira ili možemo reći dostupnim posjetiteljima.

Neuobičajeno vrijeme vaše web stranice izravno utječe na posjetitelje poput ako je posjetitelj većinu vremena pronašao vašu web lokaciju (nepristupačnu), a na kraju će u nekom trenutku on / ona napustiti web lokaciju nikad se više ne vraćati.

Dakle, morate postaviti svoje web mjesto na hosting koji pruža izvanredno vrijeme rada poslužitelja.

Linux tehnologija spremnika koristi ga tvrtka koja je poznata i kao učinkovito korištenje resursa. Oni prate servere češće od općeg praćenja kako bi saznali probleme prije nego što se ti pretvore u ozbiljne probleme.

Nadalje, još jedan napredak tvrtke u tehnici je tehnika izolacije računa. w \ S ovim, ako je hosting račun pogođen i smanjen zbog nekog problema kao što je skok u prometu tehnika izolacije računa neće dopustiti da na drugi račun utječe.

uptime-2

Vrijeme koje nudi SiteGround iznosi 99,99%. Prema našem iskustvu, produženje rada tijekom nekog mjeseca je 99,99%. Najmanje vremena koje doživimo je 99,97% što jasno pokazuje da oni nikada ne iznevjeravaju vašu web stranicu. Stopostotni Uptime je također izvediv ako se koristi posvećen hosting, ali vrlo je skup.

Mnoge druge tvrtke koje tvrde 99,99% produženog vremena, ali poanta je u tome, jesu li ga isporučile? Da, neke tvrtke ga isporučuju, ali njihovi planovi hostinga su skupi, dok se neke tvrtke samo usredotočuju na zahtjeve umjesto da isporučuju.

Dakle, naš zaključak je da SiteGround nudi dobru i konkurentnu produktivnost u odnosu na mnoge druge tvrtke. Palac gore! Za produženje rada koje isporučuju svojim klijentima.

podrška

support-copy

Prije svega, pogledajmo ovaj video,

Što ako se dogodilo nešto krivo i ne znate što učiniti? Tada su vam potrebne usluge podrške kako biste riješili problem. Ali što ako tim za podršku ne odgovori pravilno ili na direktan način. To će stvoriti još užasniju situaciju; izgubit ćete i posjetitelje i prihod. Dakle, u slučaju SiteGround-a, ne morate se brinuti za podršku.

Njihov tim za podršku vrlo je aktivan i uvijek vam stoji na raspolaganju da vam pomogne. Njihov tim za podršku vrlo je informativan, osposobljen i brzi da riješi vaše probleme u kratkom roku i vodi klijente što je brže moguće. Nadalje, oni održavaju profile svog tima na web mjestu kako bi stvorili okruženje pouzdano.

Postoje tri načina da ih kontaktirate 24 sata na dan putem karata, live chat-a i telefona. Imam dobro iskustvo s njima i želio bih ih dati 9 do 10. Dakle, kad je riječ o podršci, ne morate se brinuti i bez sumnje kupiti SG hosting..

Ubrzati

Brzina učitavanja vaše web stranice je još jedan važan i vrlo kritičan čimbenik, jer je Google već spomenuo da oni to smatraju rangijskim signalom. To znači da bi vaše web mjesto trebalo biti učitano u roku od nekoliko sekundi, poput maksimalno 2 do 3 sekunde. Bez obzira koji plan hostinga koristite SiteGround, pružit će izvanrednu i nevjerojatno veliku brzinu poslužitelja.

Imam dobro iskustvo i zaključio sam da su zadovoljni što se tiče brzine. Na Internetu je dostupan niz besplatnih alata za testiranje brzine za provjeru brzine stranice kao što su GTMetrix i Pingdom. Iskusio sam visoku brzinu ne samo jednom, već je češće provjeravamo i ustanovio sam da su u skladu s brzinom.

Pa je pitanje što rade za najveću brzinu koju drugi nisu? Prije svega, koriste SSD pogone čak i na Shared Hostingu kako bi se operacija brže izvela u usporedbi s tradicionalnim diskovima.

speed-copy

Uz to, koriste SuperCacher tehnologiju koja je dostupna sa svim planovima osim

StartUp. SuperCacher tehnologija sastoji se od tri sloja; prvi sloj kopira statičke sadržaje poput slika, skripti itd. i stavlja ih u RAM memoriju tako da se sljedeći put sadržaj učita iz RAM memorije što je vrlo brzo u usporedbi s učitavanjem s tvrdih diskova poslužitelja.

Drugi sloj kešira upite iz baze podataka i pohranjuje ih u RAM-u kao rezultat toga, ako se ponovo traži isti upit, rezultati će se odmah pojaviti. Posljednji je sloj Dynamic koji sprema cijele stranice vaše web stranice što će sigurno drastično smanjiti vrijeme učitavanja sadržaja.

Još jedna tehnologija koju nude je CloudFlare CDN unutar cPanela koji se koristi za predmemoriranje sadržaja vaše web lokacije u različitim podatkovnim centrima preko geografskih granica. Tako da kad posjetitelj pristupi vašoj web stranici, korisniku učita sadržaj iz najbližeg podatkovnog centra.

CloudFlare je najbolja besplatna usluga kada je u pitanju optimizacija vaše web stranice nevjerojatnom brzinom. Ako je vaša glavna briga oko brzine web mjesta ili doživljavanja niske brzine kod drugih hosting kompanija, onda biste to trebali probati sigurno.

Besplatno sigurnosno kopiranje

Smatrate li sigurnosne kopije web stranica važnim čimbenikom? Što ćete učiniti ako vaša web lokacija bude hakirana ili ugrožena? Da biste spremili svoj sadržaj, morate imati sigurnosnu kopiju.

Postoje razni programeri i programeri koji grade teme i dodatke kako bi vam pomogli u postizanju željenih funkcija na vašoj web lokaciji. Ali ponekad dodatak ili tema mogu uništiti vašu web stranicu i učiniti je potpuno nepristupačnom.

Za prevladavanje ove situacije potrebno je spasiti život. Za vrhunsku izradu sigurnosnih kopija blogeri / webmasteri moraju trošiti 5 do 30 dolara mjesečno. No SiteGround, za razliku od mnogih drugih domaćina, nudi besplatnu dnevnu izradu sigurnosnih kopija za sve planove.

Tako da u slučaju bilo kakvih ozbiljnih problema možete brzo vratiti cijelu stranicu. Napravili su jednu kopiju vaših podataka na StartUpu, ali na svim ostalim višim planovima napravili su 30 primjeraka. To znači da više nema brige oko gubitka podataka.

Upravljani WordPress hosting

Još jedna vrlo atraktivna ponuda koja može nagnuti kupce do upravljanog WP hostinga SiteGround-a. Ovdje imajte na umu da to ne nudi nekoliko drugih hosting kompanija i to obično košta više od tradicionalnog hostinga.

Dakle, što znači Upravljani WordPress hostingom?

Za novorođenče, trebat će vremena da se zna kako pravilno osigurati web stranicu wordpress? Kako napraviti ažuriranja i dnevne sigurnosne kopije? Kako održavati brzinu?

Rješenje je Upravljani WordPress hosting. Pri tome tvrtka upravlja svim tim aspektima kao što su sigurnost, brzina, sigurnosno kopiranje itd. Sada se ne trebate brinuti ni o čemu, samo se usredotočite na svoj sadržaj, jer sve ostale stvari postaju glavobolja tvrtke.

sigurnosti

Morate osigurati svoje web mjesto jer je sada sigurnost dana glavni problem. Hakeri uvijek traže sigurnosne rupe i svake godine tisuće web stranica koje su hakeri hakirali samo zato što ljudi ne obraćaju puno pozornosti na sigurnost web mjesta. Možete pogledati videozapis kako SiteGround osigurava vaše web stranice i blogove. Molim te pogledaj;

Iz sigurnosnih razloga, tvrtka svakodnevno izrađuje sigurnosne kopije, nadzire prepoznavanje sigurnosnih rupa, ažuriranja, dodataka itd. Računi su izolirani čak i na zajedničkom hostingu, to znači ako je hosting račun hakiran ili je ranjiv zbog nekog drugog razloga. neće utjecati.

Svake godine dodaju mnoga pravila u vatrozidu kako bi zaštitila i WordPress i ostale platforme. Sigurnosni tim tvrtke s vremena na vrijeme otpušta mnoge sigurnosne zakrpe kako bi se osigurala odgovarajuća sigurnost.

Osim toga, njihov sustav za zaštitu od neželjene pošte filtrira sve dolazne i odlazne poruke e-pošte jer je vrlo lako proširiti ranjivosti putem e-pošte. Dakle, na kraju, ako bilo koja ranjivost utječe na vaš hosting račun nakon varanja svih sigurnosnih slojeva (što je gotovo nemoguće), tvrtka će vam pružiti besplatnu mogućnost dnevnog sigurnosnog kopiranja na svim planovima; u tom slučaju lako se vratite u roku od nekoliko klikova.

cPanel 

SiteGround je napravio svoj prilagođeni panel za upravljanje vašim web hosting računom, vjerovali ili ne, njihov je prilagođeni panel na jednostavan način jednostavan za upotrebu poput cPanela. Oni će uskoro ubuduće izbaciti cPanel.

CPanel koji nudi tvrtka vrlo je jednostavno upravljati hosting računom lako. Pa koja je uloga cPanela? Pomoću cPanela možete upravljati e-mailovima, domenama, poddomenama, upraviteljem datoteka, različitim statistikama, FTP računima, sigurnosnim kopijama baza podataka i još mnogo toga. Oni su ploču učinili prijateljskom za lakše razumijevanje.

Nadalje, možete prilagoditi cPanel. Tvrtka je partner alata treće strane kao što su Softaculous, SpamExperts itd. Radi poboljšanja korisničkog iskustva. Tvrtka je razvila neke vlastite jedinstvene alate kao što su Automatska ažuriranja, SuperCacher itd. Kako bi usluge bile pouzdanije. Također možete web stranicu prenijeti s drugog hostinga na SiteGround bez ikakvih troškova.

Nema skrivenih naknada

Sada ću u ovom odjeljku SiteGround pregleda raspravljati naplaćuju li bilo koju skrivenu naknadu?

Pa, vrlo su transparentni i vrlo detaljno pokazuju svaki detalj o njihovim planovima. Kada kliknete na popis za usporedbu ili detalje plana, uporedni popis prikazuje sve planove u kojima su sve naknade i postoci vrlo jasno navedeni. Podatke možete shvatiti tako da mišem držite miš na bilo kojem sadržaju na popisu.

Također, na odjeljku za podršku prikazuju prioritete koji vam se daju prema planu koji odaberete. Oni na svom web mjestu također prikazuju produženje rada svojih službi tijekom cijelog mjeseca i godine. Dakle, slobodno kupujte i pročitajte podatke prije nego što odaberete plan.

Ograničenje upotrebe SiteGround-a

Dakle, podijelio sam sve značajke koje nude, ali pričekajte da postoje i neki nedostaci, razgovarajmo.

Ograničeni posjetitelji

Za razliku od drugih hosting kompanija, SiteGround (zajednički i WP Managed) planovi su ograničeni na određeni broj posjetitelja mjesečno. Broj posjetitelja varira od plana do plana.

Osnovni plan je StartUp plan koji omogućuje 10.000 posjetitelja mjesečno. Ovo je mala količina posjetitelja, ali ovakav broj posjeta pogodan je za vrlo novi blog i male web stranice.

Ako ćete započeti novi blog, onda će to biti odličan izbor za početak s SG-om. Dakle, dok kupujete plan, odaberite ga mudro prema vašim zahtjevima, ne idite na veće planove.

“StartUp” plan možete kupiti za samo 3,95 USD mjesečno zbog 60% popusta koristeći ekskluzivnu vezu, dok ovaj plan obično košta 9,95 USD.

skup

SiteGround je malo skuplji ako ga uspoređujemo na temelju prostora za pohranu, web mjesta za hostovanje i dopuštenih posjetitelja mjesečno. Mnoge druge hosting tvrtke nude više prostora za pohranu poput 50GB ili 100GB u svojim osnovnim planovima, ali SiteGround je ponudio samo 10GB.

Osim toga, nekim se tvrtkama omogućuje neograničena propusnost u razmjerno niskim cijenama. Ako je cijena u vašem slučaju zaista bitna, onda postoje mnoge druge hosting tvrtke poput InMotion (preporučeni naš WordPress hosting) u suprotnom je SiteGround dobar izbor za odabir.

Stoga je jasno da su cijene malo visoke, ali su vrlo učinkovite u pružanju brzine, vremena, sigurnosti i podrške što ih čini skupo..

Ograničena pohrana

Ako smo usporedili prostor za pohranu s ostalim hosting tvrtkama, onda je on malo niži. No pohrana možda ne predstavlja problem u slučaju opisnog bloga / web stranice.

Pod opisnom naravi podrazumijevamo da ako je vaš blog zasnovan uglavnom na tekstualnom sadržaju, tada je dovoljno prostora koje nudi tvrtka u “StartUp planu”..

Ali može biti problema ako ga upotrebljavate za učitavanje softvera i sličnih sadržaja koji zauzimaju više prostora. Dakle, ako ste novak, tada je StartUp plan pogodan za gotovo sve vrste web stranica, a kada promet poraste onda se prebacite na viši plan.

Pregled planova hosting hosting stranica

Razgovarajmo o planovima SG hostinga. Trenutno SiteGround nudi tri plana StartUp, GrowBig i GoGeek u kategoriji dijeljenih i wordpress hostinga.

Dakle, podijelit ću samo detaljne informacije o tim planovima (zajednički hosting). Dijeljeni i WP hosting paketi pogodni su za sve glavne CMS-ove kao što su WordPress, Joomla, Drupal itd., Kao i za osrednja prometna mjesta. Ako vaša web lokacija dobiva puno prometa, tada će VPS ili namjenski poslužitelj biti u pravu za vas.

StartUp

To je vrlo osnovni plan koji je trenutno dostupan po cijeni od 3,95 USD / mjesečno zbog 60% ograničenog vremenskog popusta. Ovaj plan je pogodan za blog prosječne veličine ili poslovnu web stranicu, jer ovaj plan omogućuje samo 10 000 posjeta mjesečno.

plan dijeljenja mjesta na mjestu

Dok kupujete ovaj plan, imajte na umu da na njemu možete ugostiti samo jednu web stranicu. Osnovne značajke su:

 • HTTP / 2 omogućeni poslužitelji
 • Neograničena e-pošta & DBS
 • 24/7 Tehnička podrška
 • SSD za pohranu od 10 GB
 • 10k mjesečno posjetitelja
 • Besplatno Šifrirajmo SSL-ove
 • Besplatne dnevne sigurnosne kopije
 • Besplatno postavljanje & Prijenos
 • Besplatno graditelj web stranica
 • cPanel & SSH pristup
 • Besplatno CloudFlare CDN
 • Neograničen moj SQL DB
 • 30 dana garancije povrata novca

GrowBig

Kako se blog ili web stranica razvija, možete se prebaciti na viši, poput GrowBig paketa. Ovaj plan vam omogućuje da domaćin više web stranica. Ovaj je plan prikladan i kada imate više web lokacija s prosječnim prometom i uključuje SuperCacher tehnologiju na tri razine.

GoBig Siteground hosting paket

Plan omogućava 25000 posjeta mjesečno. U redovnim redovima ovaj je plan dostupan po cijeni od 14,95 USD, ali sada ga zbog 45% popusta možete iskoristiti za samo 7,95 USD. Ovaj plan uključuje sve bitne značajke, uključujući one premium:

 • Tehnička podrška na prioritetnoj osnovi
 • Ekskluzivna tehnologija SuperCasher
 • 20 GB za pohranu podataka
 • Dobro za 25k posjetitelja mjesečno
 • Možete ugostiti više web lokacija
 • Tehnička podrška Premium 24/7
 • Nevjerojatno velika brzina poslužitelja
 • Neograničena MySQL baza podataka
 • Besplatna migracija web stranica
 • Jednogodišnja besplatna Wildcard SSL
 • Besplatni instalatori aplikacija
 • Dnevne sigurnosne kopije
 • 30 Rezervne kopije

GoGeek

Ako imate novac i tražite hosting za visoke performanse, odaberite “GoGeek”. Ovaj plan namijenjen je web lokacijama s velikim prometom jer omogućuje 100.000 posjeta mjesečno.

Ovaj plan također dolazi sa SuperCacher tehnologijom od tri sloja. Prema tvrtki, malo je korisnika na svakom poslužitelju koji dijele resurse.

Obično ovaj plan košta 29,95 dolara, ali sada je dostupan sa 60% popusta, pa iznos postaje 11,95 dolara. Zato ne trošite samo klik na vezu i iskoristite je prije nego što postane prekasno.

GoGeek Siteground hosting paket

Ovaj plan uključuje bitne i premium značajke kao što su:

 • Možete ugostiti neograničene web stranice
 • Besplatna PCU sukladnost
 • Opcija stagniranja za WordPress i Joomla
 • Neumjereni promet i baza podataka
 • cPanel i SSH
 • Besplatni računi e-pošte
 • Prioritetna tehnička podrška
 • SuperCacher za veću brzinu
 • 1 godina besplatne SSL kartice WildCard
 • 30 Rezervne kopije
 • Gumb Repo kreacija jednim klikom
 • Besplatno graditelj web stranica
 • Web prostor temeljen na SSD-u od 30 GB
 • Besplatni dnevni sigurnosni sustav
 • Mogućnost povrata novca od 30 dana

Geeky alati za inscenaciju za Joomla i WordPress koji vam omogućuju testiranje promjena prije nego što prezentirate materijal na mreži.

Besplatna PCI sukladnost: Ovaj certifikat osigurava sigurnosne standarde koji su potrebni u slučaju kada vaša web stranica prihvaća kreditne kartice i pomaže u održavanju sigurnog okruženja.

Zaključak

Ako tražite web hosting s velikom brzinom, produženom brzinom i brzom podrškom, onda kupite SiteGround bez ikakve sumnje. Ono što treba imati na umu je hosting cijena i ograničenja paketa.

Osim cijene i ograničenja, nude i hrpu značajki besplatno. Ako imate web mjesto s velikim prometom, onda je SiteGround najbolji.

Prema našem gledištu, cijene su prikladne jer isporučuju toliko. Dakle, ako vam cijena nije bitna, idite na SiteGround.

Nadalje, trenutno nude 60% popusta na StartUp planu, tako da su cijene gotovo jednake ostalim planovima niskobudžetne hosting kompanije samo kliknite na donju vezu i iskoristite ogroman popust.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map