11+ najboljih jeftinih usluga oblačenja u oblaku 2020

12

Cloud hosting je najbolji način da svoj sadržaj učinite dostupnim diljem svijeta putem brojnih poslužitelja umjesto korištenja CDN (Content Distribution Network) usluge. Kako je ova infrastruktura izgrađena na više poslužitelja i zato je malo skuplja od zajedničkog hostinga. Ako tražite jeftino gostovanje u oblaku, nastavite čitati da biste pronašli najbolji.


Cloud Hosting uglavnom je dizajniran za pružanje maksimalne i non-stop usluge. I pogodite kako? U hostingu u oblaku više poslužitelja je povezano (paralelno) na način da djeluje poput jednog. Jednostavnije objašnjenje, za razliku od usluge zajedničkog hostinga koji se oslanjaju na samo jedan poslužitelj, cloud hosting sastoji se od više poslužitelja.

Stoga, ovo značajno smanjuje šanse za stanke, malu brzinu i gubitak podataka. Koristi više resurse od tradicionalnog hostinga što ga čini skupljim i koristi prednosti ove vrste hostinga; morate platiti više novca. Ali ovdje smo, nakon što smo uložili sve napore, sastavili popis najboljih jeftinih pružatelja usluga hostinga u oblaku.

Najbolji jeftini hosting u oblaku

Razlika između Cloud i Shared hostinga

Kao što je gore spomenuto, u oblaku koji ugošćuje više poslužitelja spojenih su na različitim mjestima. Na primjer, kupili ste plan hostinga u oblaku i u nekom trenutku neispravnost poslužitelja. Što će se sada dogoditi? Da, shvatili ste, ako se neki poslužitelj pokvari, vaša će web stranica i dalje biti dostupna. Kod zajedničkog hostinga vaše se web mjesto sigurno smanjuje.

U samom početku ova vrsta hostinga bila je vrlo skupa, a samo tvrtke mogu je koristiti, ali od posljednje 3 ~ 4 godine cijene se snižavaju, a sada su dostupne i jeftine usluge hostinga u oblaku s obećanom kvalitetom. Dakle, ako tražite najboljeg, ali jeftinog pružatelja usluga cloud hostinga, onda će vam ovaj članak pomoći pronaći pravu tvrtku. Jer ovdje smo akumulirali najnoviju listu najboljih uglednih cloud hosting usluga koje nude planove po najnižim cijenama.

Naše glavne preporuke

Domaćin

Pogodan za

Ocjena

Cijena

Kamatera ♥

Svi korisnici

Provjeri sada

Vultr

Mali ~ veliki projekti

Provjeri sada

A2Hosting

Blogeri, webmasteri

Provjeri sada

Najbolji jeftini pružatelji usluga hostinga u oblaku 2020

Dakle, ovdje je popis jeftinih i najjeftinijih usluga hostinga u oblaku pomoću kojih možete uštedjeti značajan novac. Preporučujemo da odaberete onaj koji odgovara i ispunjava sve vaše zahtjeve.

1. Kamatera – Nabavite 30 dana besplatne probne verzije

Kamatera

Osnovana 1995. godine, Kamatera nudi zadovoljavajuće usluge hostinga u oblaku zajedno s fleksibilnim i skalabilnim rješenjima. Znajući činjenicu da su performanse glavni prioritet za svakog korisnika, Kamatera je svoju infrastrukturu naoružala vrhunskim tehnologijama kao što su SSD uređaji, Intel Xeon E5 v4 procesor i globalnim točkama prisutnosti.

Kamatera je specijalizirani pružatelj oblačne platforme koji nudi široku paletu proizvoda pod svojim imenom, poput jeftinih poslužitelja u oblaku, blok pohrane, balansiranja učitavanja, upravljanog hostinga oblaka i još mnogo toga. I najvažniji dio, osim razumnih cijena, tvrtka nudi i 30-dnevni besplatni probni račun.

Brzina je jedan od glavnih čimbenika koji igraju značajnu ulogu u poboljšanju ne samo vašeg korisničkog iskustva, već i rangiranja tražilice. Razlog zbog kojeg bi Kamatera mogao biti idealan izbor za vas je taj što ima 13 lokacija sa centrima podataka po cijelom svijetu, što vam omogućuje pohranjivanje sadržaja web mjesta / aplikacija u blizini vaših potencijalnih korisnika. Ako vaša publika pripada Americi, Europi ili Aziji, lako možete odabrati najbliži datacenter.

Infrastruktura u oblaku savršen je put ako želite iskoristiti trenutnu skalabilnost. To znači da će vam se brzo pružiti dodatni resursi i izbjeći mogući prekid. Nakon postavljanja računa na Kamatera, možete instalirati ili deinstalirati ili nadograditi OS.

Dopušteno vam je korištenje bilo koje verzije gotovo svakog operativnog sustava poput Ubuntu, CentOS, Debian, FreeBSD i OpenSUSE. Nadalje, njihov poslužitelj također podržava sva izdanja sustava MS Windows. S druge strane, Kamatera uključuje kontrolnu ploču s jednostavnom upotrebom koja vam omogućuje upravljanje značajkama i mrežnim postavkama itd.

Kada je u pitanju postavljanje poslužitelja Kamatera je dizajnirao jednostavan postupak, možete odabrati broj resursa poput vCPU, RAM-a, mjesta za pohranu i datacentera. Također, s ogromnog popisa možete odabrati svoj željeni operativni sustav.

Tvrtka također znatno olakšava dodavanje neobaveznih usluga poput cPanela i proširenih sigurnosnih kopija. Nadalje, kad vaš projekt počne rasti, nećete se morati migrirati bilo gdje drugdje, jer oni imaju prilično visoke specifikacije infrastrukture. Možete koristiti do 20 vCPU, 256 GB RAM-a i pohranu u terabajtima.

Kamatera održava live chat, telefonsku podršku i sustav e-pošte kako bi se brinuli o njihovim upitima kupaca. Dostupnost više kanala podrške korisna je za početnike koji će prvi put doživjeti hosting u oblaku. Zaključno, možemo reći da je Kamatera nesumnjivo pouzdan pružatelj usluga oblaka koji ne samo da predstavljaju skalabilno rješenje, već nude i najnovije usluge podržane na infrastrukturi u pristupačnim cijenama..

2. Vultr

vultr

Vultr je vrlo jeftin pružatelj usluga hostinga u oblaku koji nudi planove za oblake koji počinju već od 2,50 dolara mjesečno. Vultr planovi su vrlo slični DigitalOcean-u, zapravo nude povoljnije planove u oblaku. Najosnovniji plan uključuje 20GB SSD memorije, 512 RAM-a, 1 CPU jezgru i 500GB propusnosti tek za 2,50 USD mjesečno. I već sljedeći paket nudi 25GB SSD, 1CPU, 1024 RAM-a i 1000GB propusnosti samo po 5 USD. Tako Vultr stoji među super jeftinim pružateljima usluga hostinga u oblaku.

Vultr ima širok raspon podatkovnih centara. Trenutno nude 15 različitih svjetskih lokacija tako da možete odabrati lokaciju podatkovnog centra prema svojoj ciljanoj publici. Tvrtka nudi obilje aplikacija za instaliranje jednim klikom kao što su WordPress, Joomla, PrestaShop itd. Ako razvijete igru, tada koristite Vultr poslužitelje oblaka, oni će zasigurno ispuniti vaša očekivanja.

Tvrtka je sigurnost postala strogom i dodala sloj zaštite od DDOS napada. Njihovi sustavi kontinuirano prate mrežu i otkrivaju zlonamjerne aktivnosti što je prije moguće. Nadalje, možete instalirati OS ono što želite voljeti Windows, Ubuntu, CentOS i još mnogo toga. Ploča je puna opcija s jednim klikom poput ponovnog pokretanja, ponovne instalacije, instalacije aplikacija itd.

Vultr službe za podršku nisu toliko pouzdane koliko bi trebale biti. Nisu dosljedni, ponekad je odgovor brz, ali ponekad morate pričekati gotovo sat vremena. Možete im poslati kartu za pomoć jer ne nude podršku putem telefona ili live chat. U odjeljku FAQ-a možete potražiti pomoć u vezi s naplatom i tehničkim aspektima. Oni također održavaju forum zajednice koji je prepun različitih tema.

Mislimo da bi trebali nadograditi svoje usluge podrške i barem ponuditi chat uživo koji će biti vrlo zgodan. Tvrtka nudi 100% produžnog roka, a ako u bilo kojem trenutku tvrtka ne postigne to jamstvo, tada će biti u mogućnosti izdati SLA kredit.

3. CloudWays

cloudways

Cloudways je uspio jeftino gostovanje u oblaku usluga. Možete početi s njima trošeći samo 10 dolara mjesečno. Njihov plan hostinga podržava sve aplikacije povezane s e-trgovinom, blogere, dizajnere, digitalne agencije i programere. Trenutno nude besplatnu probnu verziju tako da ne gubite vrijeme i ugrabite pokusni račun što je prije moguće.

Kao i mnoge druge tvrtke, Cloudways je također dao prioritete uslugama podrške. Pružaju ponuđena rješenja putem chata i ulaznica. Također, na raspolaganju je trgovina znanja o različitim temama, uključujući FAQ. Sve usluge podrške pružaju se bez vremenskih ograničenja kako biste u bilo kojem trenutku mogli komunicirati s tehničkim timom.

Jedna stvar koju morate znati je da oni koriste DigitalOcean, Amazon, Google, Vultr i KYUP infrastrukturu da bi poslužili svojim kupcima. To znači da imaju obilje data centara, jer i sama tvrtka tvrdi da ima 25+ data centara. Kloniranje nikada ranije nije bilo lako; Cloudways nudi značajku kloniranja jednim klikom. Kloniranje čini kopiju vašeg sadržaja koju možete koristiti u svrhu obnove.

Ako imate tim, ali ne želite da web stranice vide ključne informacije ili im ne želite dati potpunu kontrolu nad resursima, ne brinite, CloudWays je napravio kontrolni odbor tima koji uključuje različite uloge s pristupom ograničenja.

Neke tvrtke poput GoDaddy čak ne nude zadani vatrozid, ali Cloudways automatski podižu vatrozid i nadziru poslužitelje za bilo kakve zlonamjerne uređaje kako bi se zaštitili. Nadalje, tvrtka tvrdi da su u tijeku ažuriranje poslužitelja sa sigurnosnim protokolima i zakrpama.

Tvrtka je ponudila vlastitu izrađenu tehnologiju nazvanu ThunderStack. To je alat za predmemoriranje koji radi na NGINX, Apache i Memcached itd. Uz to, oni nude Git razvojni komplet, SSH & SSF i instalacija SSL-a jednim klikom. Nismo testirali SSL instalaciju, ali prilično smo sigurni da je to jednostavno i lako. Možete početi s njima, jer oni nude skup značajki poput Cron Job, Project grupiranje, HTTP / 2 i dugačak popis značajki.

Cijene plana su fantastične; možete iskoristiti cool i korisne značajke za samo 10 USD, što uključuje 1GB RAM-a, 1 jezgru CPU-a, 25GB web prostora i 1TB propusnost. Oni također rade migraciju web mjesta za vas bez ikakvih troškova.

4. Host1Plus | Heficed

Host1Plus Cloud hosting

Traženje pouzdanog hostinga u oblaku s fleksibilnošću ovdje je Host1plus. Vrijeme produživanja i učitavanja prioritet su svi koji traže web hosting. S Host1plus se ne morate brinuti zbog njih. Jer, s njima vaša web stranica ne ovisi samo o pojedinačnom poslužitelju. Tvrtka izrađuje razne kopije web mjesta i pohranjuje ih na više poslužitelja i na taj način maksimalno produžava.

Dobra stvar je što imaju različite centre podataka za najbolju izvedbu kako bi mogli služiti kupcima širom svijeta. Vrijeme učitavanja vrlo je neophodno jer se nitko ne želi držati web stranice i čekati dok se stranica u cijelosti ne učita. Posjetitelj će jednostavno napustiti vašu stranicu i tako veliki gubitak. Nije važno gdje vašoj publici pripada zbog Host1Plus ponude izbora podatkovnog centra koji vam omogućuje odabir najbliže lokacije i na taj način smanjuje vrijeme učitavanja web mjesta..

Najviše što nam se sviđa kod hostinga oblaka je jednostavna skalabilnost. Širok izbor planova može u potpunosti ispuniti vaše potrebe, a u bilo koje vrijeme možete i povećati ili smanjiti ograničenje resursa. To je velika blagodat za sve korisnike hostinga u oblaku i također pomaže smanjiti troškove. Host1plus nude i Linux i Windows-poslužitelje. Prvi i osnovni plan “LIN1” nudi jednojezgreni procesor, 20 GB pohranu s 512 MB RAM-a, što je izvrsno za rukovanje projektima početne razine. Štoviše, svi planovi uključuju sigurnosne kopije bez ikakvih podataka, IPv4 bez softvera, Intel Xeon procesore, Decent API i mnoge druge značajke.

Nude CentOS, Debian, Fedora i Ubuntu. A ako ste ljubitelj cPanela i ne znate za rad u naredbenim crtama, instalirati web aplikacije poput WordPressa postaje teško. Dakle, ako želite cPanel, tada će to koštati 15 dolara. Puno je vodiča dostupnih putem interneta za instaliranje web aplikacija pomoću naredbi, a to nije velika stvar.

Ne znate što učiniti ili kako riješiti problem. Slobodno potražite pomoć od njih. Ne nude live chat, ali odgovor je prilično brz na sustavu karata. I najvažnije su vrlo prijateljski. Kako bi pratili resurse, oni pružaju kompletnu statistiku kako bi korisnik mogao poduzeti mjere prema situaciji. Dakle, ne gubite vrijeme jer nude i razdoblje suđenja od 14 dana.

5. Digitalni ocean

hosting digitalocean cloud

Digital Ocean je renomirana tvrtka koja od korisnika dobija puno zahvalnosti. Digital Ocean je izvrsna opcija, posebno za programere. “Kapi” možete stvoriti u minuti i dobiti potpuni pristup njenom upravljanju, uključujući odabir OS-a. Nude širok raspon planova, počevši od 5 USD mjesečno. Možete kupiti plan mjesečne pretplate ili se možete prebaciti na satnu pretplatu.

Sam osnovni plan uključuje SSD za pohranu od 25 GB, prijenos podataka od 1 TB, memoriju od 1 GB i 1 Core procesor samo za 5 USD mjesečno, nije li najjeftinija usluga hostinga u oblaku? Ako je problem s web-om za vas, nemojte brinuti skalabilni volumen SSD prostora. Više prostora za pohranu možete kupiti po cijeni od 0,10 USD / GB. Tvrtka također nudi planove na razini poduzeća. Ti su planovi bogati izvorima kao što su pohrana, RAM i procesor itd.

Prema našem mišljenju, izvrstan način doživljaja hostinga oblaka je kupiti neki njihov jeftini plan oblaka, poput 5 dolara mjesečno. Nakon iskustva kad osjetite da imate dovoljno razumijevanja i da ste spremni započeti ozbiljan posao, postoji jednostavno skalabilno rješenje. To će vam omogućiti da iskoristite više resursa u bilo kojem trenutku.

Poslužitelji su dostupni s 99,99% produženog vremena s brojem podatkovnih centara. Ako ne uspiju u bilo kojem mjesecu, izdavat će kredit. Tvrtka je održavala podatkovne centre u San Franciscu (2), Torontu (1), New Yorku (3), Londonu (1), Amsterdamu (2), Frankfurtu (1), Bangaloreu (1) i Singapuru (1). Postoje i tonovi aplikacija za instaliranje jednim klikom kao što su WordPress, Magento, Joomla, Drupal, Ruby on Rails i Horizon, itd..

Digital Ocean nudi sustav za prodaju ulaznica za podršku. Oni također grade veliku bazu znanja u kojoj možete odmah dobiti pomoć. U zajednici možete koristiti različite vodiče i postavljati pitanja. Ne nude podršku putem telefona ili live chat.

Tražite sličnu uslugu kao što je DO? Evo nekoliko alternativa DigitalOcean-u.

6. InterServer

InterServer Cloud

Jednostavna skalabilnost je ljepota hostinga u oblaku i to što dobivate od Interservera. Zamislite da vaša web stranica stekne veliku količinu prometa. Za obradu takve vrste posjetitelja potreban vam je prilagodljiv web hosting. Plan počinje od 6 dolara mjesečno. i uključuje 1GB RAM-a, 25 GB web prostora i 1000GB (1TB) propusnost. Također možete napraviti plan prema vašim zahtjevima. To ga čini isplativim izborom.

Hostiranjem web stranice na Interserveru dobit ćete nekoliko prednosti poput SSD pogona, 99,9% jamstva za produženje rada, do 16 opcija OS-a itd. Možete birati između Linuxa i Windows poslužitelja. Ovdje imajte na umu da ako želite cPanel, tada morate platiti 10 dolara dodatnog iznosa. Nadalje, tvrtka ima više podatkovnih centara kako bi se osigurala najveća dostupnost usluga s maksimalnom brzinom. Vrijeme učitavanja stranica je također zadovoljavajuće, ali ponekad vidimo kako je potrebno učitavanje gotovo 765 ms. Ali to se događalo rijetko.

Usluge podrške dostupne su 24 sata dnevno i 7 sati. Ali tužna je vijest da ne nude live chat. Mislimo da je razgovor uživo uživo najbolji način da brže riješite probleme. Ako želite brzu podršku, kontaktirajte ih telefonom. Također, na raspolaganju su sustavi e-pošte i ulaznica za pomoć kupcima. Pored toga, tvrtka održava forum zajednice i mnoštvo savjeta.

Poslužitelji podržavaju više jezika poput PHP, Perl i Python itd. Ostale istaknute značajke uključuju sigurnosno kopiranje, snimke, DNS menadžer, IPV6 i još mnogo toga. Također, nude besplatne usluge migracije. Ne nude nikakvo probno razdoblje koje bismo željeli ako to učine, to će biti super za nove korisnike. Zaključno, možemo reći da Interserver ne pruža jedinstvenu značajku, ali njihove su usluge vrijedne upotrebe kada je riječ o dobro opremljenom, ali niskim cijenama web hostinga.

7. A2Hosting [99,99% Uptime]

a2hosting za pohranu

A2Hosting je tijekom godina stekao ogromnu reputaciju, sada opslužujući tisuće kupaca širom svijeta. Ima ne samo 300% bržu, već visoke performanse i ultra pouzdanu infrastrukturu za nesmetano pokretanje vaših web lokacija / aplikacija. Oni su i jedan od najboljih domaćina SSD-a koji pružaju brze usluge. Svoj plan možete prilagoditi prema vlastitim potrebama, a to će spriječiti dodatne troškove.

I naravno, službe za podršku, mnoge jeftino gostovanje u oblaku ne nudi čak ni opciju Live Chat. A2Hosting popunjava ovaj jaz i pruža usluge podrške 24/7/365. Oni služe kupcima putem Live Chat-a, telefona, karata i baze znanja. Također biste trebali posjetiti njihov blog jer su objavljivali različite članke, koji su vrlo korisni o različitim aspektima. Jednu stvar koju želimo reći je da je njihov tim za podršku upoznat i prijateljski raspoložen.

Kroz A2 QuickInstaller korisnik može lako i brzo instalirati bilo koji glavni CMS. Uz instaliranje bilo kojeg CMS-a, možete postaviti alate za web razvoj poput Node.js itd. Poboljšana tehnologija poput brzih poslužitelja i SSD-a za brže učitavanje stranica dramatično povećava performanse vaše web stranice.

Plan od 5 dolara nazvan “Ulaz”, koji uključuje 512 MB DDR3 RAM-a, 2TB propusnost, 20 GB prostora za pohranu, 1 Core CPU i CentOS 7 s Webuzo. Također možete implementirati dodatke uz dodatnu cijenu.

Njihov Cloud hosting u potpunosti je prilagođen i imate kontrolu nad izborom Linux operativnog sustava. Na stranici za kupovinu možete odabrati verziju CentOS-a, Fedora, Debiana itd. Tvrtka nudi i korisničku upravljačku ploču na kojoj možete upravljati datotekama, bazama podataka i drugim vitalnim značajkama. A ako želite cPanel, koristit ćete ga nakon što dobijete licencu po pristupačnim cijenama.

Ako ste programer, onda je Cloud Disaster Recovery odlična opcija za vas. Kao programer, bit ćete svjesni da je pisanje kodova složen posao i ponekad možete naići na pogreške koje će biti teško otkriti ili ponekad pogreška uzrokuje ozbiljnu štetu. Prije implementacije bilo kakvih promjena u kodiranju, trebali biste napraviti sigurnosnu kopiju koju možete koristiti za vraćanje prethodne verzije.

Uz to, A2Hosting nudi 99,9% jamstva za produženo vrijeme poslužitelja i visoku dostupnost prijenosa. Primarni koncept koji stoji iza tehnologije oblaka je velika dostupnost. Kada poslužitelj ne uspije, tada se vaša web stranica automatski prebacuje na drugi operativni poslužitelj bez ikakvih prekida rada, to se zna pod nazivom Visoka dostupnost.

Uz sve ove tvrtke također traže jamstvo povrata novca u bilo kojem trenutku. No dobit ćete puni fond u roku od 30 dana i nakon što promirira fond za neiskorištene usluge vratit ćemo povrat.

Možda biste željeli pročitati: 10 najjeftinijih VPS poslužitelja hostinga

8. BlueHost [Najbolje za blogere]

blue-host

BlueHost je jedna od naših najdražih tvrtki kada je u pitanju cloud i WordPress hosting. Nalaze se na gornjoj polici WordPress-ovih preporučenih hosting tvrtki. Uz tako izvrsnu reputaciju, briga o svim svojim kupcima i nudi oblačni plan samo od 6,95 USD / mjesečno (Starter plan) koji obično počinje od 9,99 USD / mjesečno.

Ako s njima već imate zajednički račun za hosting, a želite uživati ​​u hostingu u oblaku, ne brinite za automatiziranu migraciju, moći ćete se prebaciti na noviji paket u bilo kojem trenutku. Oni nude potpuno upravljani hosting u oblaku, što znači da se ne morate brinuti zbog sigurnosnih zakrpa, ažuriranja, pristupa portova i sličnih problema.

U industriji uvijek vladaju uslugama podrške i nude 24/7 podršku na telefonu, live chatu i ulaznicama. Oni također ističu glavne teme kao što su WordPress, domene, račun i upravljačka ploča itd., Tako da ako imate problem povezan s tim, lako možete pronaći svoj odgovor. Video tutorijali su sjajan način učenja, a BlueHost također nudi bazu znanja i zalihu video tutorijala.

Starter plan uključuje 1 web mjesto na kojem možete ugostiti, 1 besplatnu domenu, 100 GB prostora za pohranu, neograničenu propusnost, 2 GB RAM-a i 2 jezgrena procesora. Oni također uključuju 50 dolara za marketing i lokalne usluge predmemoriranja. Sve to možete zgrabiti po 6,95 dolara mjesečno. Ali mi bismo vam preporučili da odaberete plan “Performance” koji košta 8,95 USD / mjesečno, ali zauzvrat imate obilje mogućnosti. Plan performansi uključuje sljedeće karakteristike: Neograničeno web mjesto za hostiranje, neograničeno spremanje podataka, 4 GB RAM-a, 4 jezgre CPU-a i marketinški kredit od 200 USD.

S BlueHost-om ne brinite zbog gubitka podataka, oni kopiraju vaše podatke na druga 3 poslužitelja, tako da će u slučaju bilo kakvog izdanja druga kopija automatski početi raditi bez ikakvih prekida. BlueHost također nudi opciju skaliranja koja vam omogućuje povećanje resursa bez ponovnog pokretanja. Značajka automatskog prebacivanja prebacuje vaše web mjesto na drugi poslužitelj u slučaju automatskog kvara hardvera. Pored svega toga, BiH nudi 30 dana garancije povrata novca.

9. DreamHost

hosting hosting oblaka

Imajući puno iskustva, DreamHost se izborio za ulazak na vrh WordPress hosting usluga. Oni nude sve vrste hostinga Shared, Managed, VPS, Dedicated and Cloud. Usluge oblaka tvrtke jeftine su i vrijedne upotrebe.

DreamHost podržava razne platforme otvorenog koda poput MongoDB, Redis, Python, Perl i još mnogo toga. Uz pomoć OpenStack-a može se stvoriti prilagođeni poslužitelj. Kao što tvrtka nudi lako skalabilne nadogradnje poput memorije, pohrane i CPU-a, itd. S DreamHost-om dobit ćete potpuni korijenski pristup. Dobivate potpuni izbor softvera / OS-a i njegove verzije. Njihovi poslužitelji mogu pokrenuti Linux, BSD i Windows operativni sustav.

Oni uslužuju kupce vrhunskom tehnologijom koja usluge oblaka čini jednostavnim i jednostavnim za korištenje. Sofisticirana nadzorna ploča pomaže korisnicima da obavljaju zadatke poput stvaranja snimki, upravljanja mrežom i dodjele prostora za pohranu. Uz to, svi planovi se isporučuju s memorijom Ceph koja vaše podatke češće (3 puta) sprema, tako da ih možete preuzeti u slučaju lošeg incidenta.

Faktor koji je doista važan jesu usluge podrške. Kroz Live Chat i e-poštu možete koristiti usluge podrške. Također, nalazi se većina rješenja u njihovoj bazi znanja. Oni kategoriziraju rješenja kao što su Opće teme (PHP. Sigurnosni hosting itd.), Podrška za proizvode (Namjenski hosting, VPS Hosting, E-pošta itd.) Kao i podrška za oblačne proizvode. Možete sudjelovati u njihovom forumu za raspravu tako što ćete predati svoj problem i dobit ćete odgovore. Forum trenutno broji 26.440 registriranih članova. Tvrtka je održavala blog stanja, gdje možete dobiti status njihove službe da biste saznali da li radi ili ne.

Njihov plan počinje od 512MB RAM-a, 1 Core CPU-a, 80GB SSD-a i 100 GB blok prostora za pohranu od 4,50 USD mjesečno. Smatramo da je ova cijena prilično pristupačna jer uključuje potpuni pristup korijenu, API i izbor različitog OS-a, SSD-a, sigurnosnih kopija u oblaku i automatske izrade sigurnosnih kopija za WordPress, itd..

10. Linode

linode

Linode je još jedna usluga oblačenja u oblaku koja ima 400 000 kupaca i nudi usluge pouzdane za programere, dizajnere, blogere itd. Oni također nude planove sa SSD-om. Podaci se nalaze u tri različite regije Azijskog Tihog oceana, Sjeverne Amerike i Europe.

Linode kloniranje omogućava korisniku da napravi potpunu kopiju svog sadržaja i poveže ga sa IP zaštitnom značajkom, tako da se u slučaju pada, automatski prebaci na drugi poslužitelj s istom konfiguracijom.

Skaliranje je kritično pogotovo kada vam treba više resursa i podržavaju značajku skaliranja. Mnoge tvrtke to još uvijek ne nude. Pretpostavimo da kupite plan koji nema mogućnost skaliranja i ubuduće želite samo dodatni prostor za pohranu, a onda nemate izbora umjesto da kupujete viši plan koji ima mnogo dodatnih resursa koji vam stvarno nisu potrebni. Dakle, skaliranje će dati samo one značajke koje želite na svom postojećem planu.

NodeBalancer je tehnika koja pomaže poduzeću u distribuciji tereta. Ako se povećava opterećenje na jednom poslužitelju, to će utjecati na performanse svih korisnika. Dakle, Linode dijeli opterećenje između različitih poslužitelja kako bi izbjegao nedostatak usluga.

Tvrtka koristi transparentan pristup; ovo će pomoći korisnicima da prate statistiku i poduzimaju akcije na uskim grlima. Imate puni pristup grafovima i drugim informacijama, tako da ćete lako uočiti probleme. Nadalje, na jednoj ćete stranici dobiti sve detalje o procesorima, korištenju, povezivanju i stanju poslužitelja. Ova vrsta informacija čini vas proaktivnim i možete izbjeći ozbiljne probleme.

Planovi počinju od 10 USD mjesečno što uključuje 2 GB RAM-a, 1 CPU Core, 24GB-SSD pogone i 2 TB prijenosa podataka. Njihove usluge također možete unajmiti na satu. A ako ste nezadovoljni njima, imate 7 dana da dobijete svoj puni fond.

Imate obilje mogućnosti da se u slučaju bilo kakvih problema obratite timu za podršku. Oni nude e-poštu, ulaznicu, telefon, faks i chat za zajednicu. Štoviše, možete i prijaviti sigurnosne i druge probleme odvojeno, tako da će postati briga o tvrtki koja će je rješavati i pružiti trajno rješenje. Dakle, ne gubite vrijeme, nemojte se povezivati ​​s njima na mreži.

11. Atlantic.Net

Atlantski domaćin oblaka

Ovdje je Atlantic.net koji nudi vrlo širok spektar planova, ali nije tako jeftin hosting u oblaku kao što je spomenuto na popisu. Tvrtka kategorizira plan na temelju resursa, kao što su Memory Optimize plan, koji su dizajnirani uglavnom za one kojima treba više RAM-a. Nakon kupnje neće im trebati puno vremena i poslužitelj će vam biti spreman u roku od 30-45 sekundi. Kao što svi znamo da SSD pogoni postaju temeljni zahtjev korisnika. Štoviše, brzina je jedan od SEO čimbenika, a Atlantic.net je tu potrebu dodao na svoje poslužitelje.

Oni također automatski snimaju sigurnosne kopije vaših podataka jednom dnevno, plaćajući malo novca za ovu značajku. Dobit ćete jednu IP adresu s planom, a ako želite više, naplatit će vam 2,19 USD / mjesečno ili 0,003 USD / sat. Njihov opći plan temeljen na Linuxu dolazi s 1 GB RAM-a, 40 GB pohrane, 3TB prijenos podataka i 1 jezgrenim procesorom koji košta samo 10 USD mjesečno. Također možete kupiti planove temeljene na sustavu Windows s istim specifikacijama za 15 USD mjesečno. Pružaju izlazni promet od 10TB za besplatan i neograničen ulazni promet. Ako prekoračite granicu odlaznog prometa, naplatit će vam se 0,02 USD po GB.

Trenutno imaju 6 aktivnih podatkovnih centara i imaju za cilj pokretanje novog u Singapuru. Osim toga, bilo kada skalabilnost i cPanel također su dozvoljeni. Nisu ponudili besplatni cPanel koji morate kupiti licencu, a koštao je 14,97 USD mjesečno. Uz to, oni pružaju hosting s RESTful API-om koji vam pomaže u upravljanju web aplikacijama, resursima, operativnim sustavom i razvojem aplikacija itd. Atlantic tvrdi da pruža impresivno 99,99% produženog vremena za poslužitelj za sve planove.

Tvrtka ispunjava sve industrijske standarde koji se odnose na usluge podrške. Smatramo da su usluge podrške važnije kada je u pitanju hosting u oblaku jer je to puno ručni hosting paket. Ako korisniku u bilo kojem trenutku treba pomoć, pružatelj usluga hostinga trebao bi biti proaktivan u tom pogledu. Atlantski stručnjaci uvijek su tu preko telefona, live chat i pošte kako bi vam pomogli. Također možete dobiti pomoć ako svoj problem objavite na forumu zajednice.

  • 7 najboljih pružatelja usluga SSD hostinga
  • 10 najbržih web hosting usluga

12. GoDaddy

oblačni poslužitelji godaddy

Ne samo da dijele hosting, već su i jedan od jeftinih pružatelja usluga hostinga u oblaku. Njihov najosnovniji plan uključuje 20 GB web prostora, 512MB RAM-a, 1 jezgru i 1TB prijenos podataka. Za razliku od zajedničkog hostinga, oni nude SSD servere za brže performanse. Tvrtka trenutno nudi 30 dana besplatnog probnog razdoblja sa 99,9% Uptime-a na američkim poslužiteljima.

Tvrtka nudi prijateljski i čist API koji vam omogućuje raspodjelu prostora za pohranu, razvoj hardvera i aplikacija itd. Imate dvije mogućnosti sigurnosne kopije podataka, snimke i sigurnosne kopije. Pomoću snimke možete u bilo kojem trenutku spremiti svoje podatke, dok automatska izrada sigurnosnih kopija automatski sprema napredak nakon svakih nekoliko dana.

Došlo je vrijeme kada GoDaddy trpi napad hakera i većina usluga se spušta, uključujući e-poštu, domenu i do određene mjere ‘hosting’. Tvrtka također pati zbog nepovoljnih postupaka podrške SOPA-i i seksualnom oglašavanju. Ali sada tvrtka puno poboljšava i pruža dosljedne usluge.

Ako ste zaglavili i ne znate kako se riješiti problema, ne brinite, oni nude podršku putem telefona i razgovarajte. Također, sigurno će vam pomoći centar za pomoć i forumi sa ogromnim brojem aktivnih članova.

Još jedna vrlo dobra mogućnost kontrole resursa putem internetske nadzorne ploče je OpenStack. Ova platforma otvorenog koda omogućuje jednostavno dodjeljivanje obradnih i drugih resursa. GoDaddy nudi mnoštvo aplikacija koje se odnose na CMS, e-trgovinu, infrastrukturu, alate za programere i još mnogo toga. Trebate samo kliknuti i instalacija obavljena u kratkom vremenu.

Jedna stvar koju morate znati je da oni ne nude nikakav prilagođeni plan. To znači da nemate dozvolu za smanjenje ili povećanje resursa prema vašim potrebama. GoDaddy preporučujemo samo za male projekte i potrebe testiranja.

13. Oblak HostGator

hostgator cloud hosting

HostGator uvijek nastoji osigurati jeftin hosting za WordPress i oni relativno nude pouzdane usluge u oblaku s jeftinim planovima. Također smo koristili njihove zajedničke hosting planove, što nas je stvarno iznenadilo. Ali mi imamo problema sa uslugama podrške uživo. Tvrtka bi ga trebala poboljšati i odgovoriti kupcu na prioritetnoj osnovi. S druge strane, tvrtka održava centar za podršku koji sadrži telefonsku podršku zajedno sa sustavom ulaznica, Live Chat, video tutorijali i Forumi.

Općenito je tvrtka dobra i uvijek privlačna zbog atraktivnih popusta. Trenutno su dostupna tri plana hostinga u oblaku pod nazivom Hatchling, Baby i Business. Hatchling plan može se dobiti samo s 4,95 USD mjesečno, a jedna domena je dopuštena s 2 GB RAM-a i 2 jezgrenim procesorom. Možete ugostiti neograničene domene na Baby and Business planu. Nema ograničenja u uporabi pohrane i propusne širine, ali trebali biste je mudro koristiti.

Jednostavna skalabilnost omogućuje vam povećavanje resursa pritiskom na nekoliko klikova bez ikakvog zastoja s rastom vašeg poslovanja. Dobro su polirali nadzornu ploču i učinili je prilično jednostavnom. Jednostavno možete pratiti upotrebu, brzinu preuzimanja, trendove sadržaja koje ljudi uglavnom vide na vašoj web stranici i ostale statistike.

HostGator nudi integrirani alat za predmemoriranje lakova koji pomaže učitati statički sadržaj brže nego inače. Uz to, svaki plan uključuje cPanel i Data Mirroring. Zrcaljenje podataka je tehnika koja radi sigurnosti distribuira tri kopije vaših podataka na različite uređaje koji se nalaze na različitim mjestima. Dakle, ako se cijeli podatkovni centar sruši zbog nekog ozbiljnog problema poput požara, tada još uvijek možete pristupiti svojim podacima s drugih poslužitelja koji se nalaze na drugoj lokaciji.

Ne možete iskoristiti prednosti namjenske IP adrese na šrafiranom planu. Za namjenski IP morate se prebaciti na Baby plan i kupiti ga za dodatnih 4 USD mjesečno. Google polako omogućuje ljudima da upotrebljavaju SSL certifikat kako bi učinili svoje web lokacije sigurnijima. Svi planovi HostGator uključuju besplatni zajednički SSL dok poslovni plan sadrži privatni SSL. HostGator je izvrstan i povoljni pružatelj usluga hostinga, a možete kupiti jeftin hosting u oblaku s sjajnim mogućnostima.

Zaključak

Glavno je što želimo reći da se ne možete u potpunosti osloniti na jeftine usluge. Da biste ugostili svoje dugoročne projekte odaberite neke od najboljih pružatelja usluga hostinga poput oblaka kao što je Vultr. Ako vam treba plan oblaka za dulji rok, onda biste ga svakako trebali odabrati bez ikakvih nejasnoća.

Ulažemo sve napore da nabrojimo tvrtke koje imaju jeftine jeftine pakete oblaka, ali pouzdane do određene mjere. Prema našem mišljenju, Host1Plus je najbolji za programere i napredne korisnike.

Dakle, gore su jeftini pružatelji usluga hostinga u oblaku koji nude pouzdane usluge po povoljnim cijenama. Odaberite najbolje prema potrebama vaše web lokacije / aplikacije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map