Top 5 cele mai bune alternative Ahrefs în 2020 pentru Link Building

27

Cui nu îi place să domine cuvintele cheie țintă din prima pagină a motoarelor de căutare?


Sunt mai mult decât 200 de factori pe care Google îl folosește pentru a clasifica site-urile web și două dintre ele au cea mai mare influență. Primul este conținut, iar secundele sunt backlinks. Puteți crea conținuturi ucigătoare care oferă o valoare ridicată utilizatorilor, dar cum să analizați sau să găsiți backlinkurile concurenței?

Ahrefs este unul dintre cele mai bune instrumente pentru a analiza profilele de backlink ale concurenților, precum și poate fi folosit pentru a monitoriza backlinkurile oricărui site web. Dar este puțin costisitor care îndeamnă majoritatea utilizatorilor să caute alternative ahrefs. Dacă sunteți în domeniul SEO de mult timp, este posibil să știți că toate cele mai bune instrumente SEO oferă prețuri destul de similare ca Ahrefs.

Iată, așadar, câteva motive pentru a căuta alternative ahrefs:

 • Planul gratuit nu mai este disponibil
 • Este un instrument scump
 • Caracteristicile lor de dificultate a cuvintelor cheie nu sunt exacte așa cum trebuie
 • Lipsa extensiei Google Chrome

5 cele mai bune alternative Ahrefs pentru a analiza și a crea backlinks

1. SEMRush

SEMrush cea mai bună alternativă la ahref

La început, este posibil să vă confundați pentru a vedea interfața SEMrush din cauza funcțiilor care sunt pe tot tabloul de bord. Dar, în realitate, programul este simplu de utilizat. Aceasta este nu doar un instrument SEO dar include un grup de lucruri utile inclusiv

 • Analiza de backlink
 • Urmărirea clasamentului
 • Planificare publicitară
 • Analiza traficului și multe altele …

Este un soluție integrală pentru marketing digital și extragerea datelor competitive care o fac o alternativă excelentă.

Cu Semrush este foarte simplu să obții date în profunzime despre site-ul web al concurentului. Trebuie doar să faci asta introduceți domeniul dvs. concurent nume și apoi va apărea statistici imperative, cum ar fi

 • cuvintele cheie organice și pozițiile lor în Google
 • profil de backlink cu ancore
 • Cuvinte cheie de top clasate.

După adăugarea site-ului concurentului, întoarce-te la Pozițiile organice de căutare din bara laterală. Acum veți vedea cuvinte cheie împreună cu volumul de căutare și clasament în motorul de căutare. SemRush implică, de asemenea, dificultate de cuvinte cheie pentru fiecare cuvânt cheie În acest fel, puteți folosi cel mai bine Semrush și puteți apuca cuvintele cheie valoroase.

De asemenea, descrie care sunt cele mai recente mișcări ale cuvintelor cheie ale competitorului dvs. în motoarele de căutare. Și prin punerea unui singur nume de domeniu concurent Semrush enumerați ceilalți concurenți potențiali și astfel vă ajută să proiectați strategii SEO mai competente.

O altă caracteristică semnificativă, care este foarte utilă dacă știți despre publicul vizat este alegerea locației. Unealta acceptă peste 100 de locații. Acum, dacă selectați SUA, acesta va accesa cu crawlere și va afișa informații numai despre publicul american. După obținerea informațiilor, nu trebuie decât să adăugați proiectul în auditul SEO, acest lucru va ajuta la îmbunătățirea SEO pe pagina.

SEMrush vă poate ajuta în planificarea PPC. Cu acest singur instrument, puteți efectua cercetare publicitară și analizați strategii de publicitate concurentă. Instrumentul lor de cuvinte cheie PPC vă ajută foarte mult să conturați campania Adwords. Împreună cu anunțurile Display, puteți urmări anunțurile video concurente și vă puteți planifica propriile.

Au introdus recent instrument magic de cuvinte cheie care este combinația mai multor instrumente de cercetare integrale și oferă detalii foarte cuprinzătoare. Aici uitați-vă la captură de ecran.

Instrument de magie cuvinte cheie Semrush

Din păcate, atât ahref-urile, cât și Semrush-ul nu sunt programe software pe care toată lumea le poate permite. Dar spre deosebire de ahrefs, Semrush oferă un cont gratuit care oferă până la 10 întrebări pe zi. În plus, puteți obține și Cont de probă de 14 zile. Deși, pe de altă parte, ahrefs nu oferă cont gratuit și pentru un cont de încercare, ele necesită detaliile de plată.

Semrush este unul dintre instrumentele minunate și dacă vă puteți permite, atunci trebuie să îl utilizați. Dar dacă sunteți doar un blogger începător, este posibil să nu aveți nevoie de acest lucru și să vă puteți baza pe contul lor gratuit. În general, SEMrush este un instrument excelent cu tone de caracteristici care prezintă rapoarte în diferite formate și cu siguranță merită fiecare bănuț.

Accesați SemRush

2. SEO Power Suite

SEO powersuite alternativa all-in-one pentru ahref

SEO Power Suite oferă un program bazat pe software în locul instrumentului web online. Pentru a utiliza serviciile lor, trebuie să descărcați software-ul pe computerul local și apoi să îl instalați. Este disponibil pentru Windows, Mac și Linux. SEO Power Suite este de încredere de mai mult de 500k utilizatori.

Ei ofera 4 instrumente uimitoare care sunt

 • Tracker de rang
 • SEO SpyGlass
 • Auditorul site-ului web
 • Asistent de legătură.

Rank Tracker ajută utilizatorul să monitorizeze poziția în Google, Bing, Yahoo și multe altele 327 motoare de căutare. Adăugați adresa site-ului și apoi conectați-vă contul Google Analytics sau Adwords. Va începe analiza.

Bine că puteți adăuga încă 10 site-uri web împreună cu site-ul dvs., care ar putea fi concurenții dvs. pentru a estima diferențele de progres. Cu un singur clic, puteți obține cele mai recente rezultate ale clasamentului sau doar setați-l pe Auto-pilot pentru a urmări clasamentul.

Instrumentul poate urmări clasamentul într-o anumită locație. Trackerul de rang poate fi un instrument foarte util pentru a descoperi profitabilul & cuvinte cheie valoroase pentru campania dvs. ca atare constă din 16 diverse instrumente de sugestie cum ar fi planificatorul de cuvinte cheie Google, instrumentul de descoperire a cuvintelor cheie și SEMRush etc. Acest lucru îl face un instrument excelent de cercetare a cuvintelor cheie și deci cea mai bună alternativă la ahrefs. În plus, puteți exporta rapoarte personalizate cu grafică.

Cercetarea și analiza cuvintelor cheie oferă toate informațiile esențiale precum

 • cuvinte cheie aferente
 • volumul de căutare
 • dificultate de clasare
 • numărul de site-uri concurente etc..

SEO SpyGlass este cel mai remarcabil și unul dintre instrumentul nostru preferat în SEO Power Suite. După adăugarea site-ului în SEO SpyGlass, va afișa o vedere sumară a numărului total de backlinkuri și domenii de unde vin linkurile. De asemenea, indică cantitatea de IP-uri unice.

Statistici pentru instrumentele SpyGlass de la suita de putere

Detaliile prezentate de SpyGlass fac din SEO Power Suite instrumentul perfect din industrie. Algoritmul său vă oferă o perspectivă detaliată despre ultimele backlink-uri cu urmăriți și nu urmați etichetele. Trecând la diverse file, puteți obține detalii despre backlinks de pe pagina de pornire, trafic de backlinks și Link-uri de risc, etc. Există, de asemenea, informații despre legarea domeniilor și ancorelor. Deci, cu aceste detalii aprofundate și cruciale, puteți construi o strategie adecvată de construire a legăturilor.

Instrument pentru auditorul site-ului web vă poate verifica starea de sănătate a paginilor. Acesta află

 • legături rupte
 • Coduri HTML
 • titluri
 • descrieri și legături interne.

Mai mult, poate genera prietenos Harta site-ului și monitorizează eficiența profilurilor tale sociale.

Instrumentul de asistență pentru link-uri Power Suite pot găsi oportunități de construire a legăturii. Legăturile sunt date cu metrici diferite, cum ar fi ancore și factorul de calitate. Te poate ajuta să găsești site-urile autorizate cu link-uri către concurenții tăi. În acest fel, vă puteți apropia și de ei. De asemenea, ea vă monitorizează backlink-urile și vă pot spune dacă acestea sunt livrând o valoare pe site-ul dvs. sau nu. Instrumentul de asistență Link servește o interfață îngrijită și curată pentru serviciile de e-mail.

Deci, când vine vorba de prețuri, puterea SEO poate face o gaură serioasă în buzunare pentru bloggerii și proprietarii de afaceri conștienți de buget. Planul profesional vine în valoare de 499 dolari, în timp ce planul Enterprise a costat 1199 dolari. Principala diferență între aceste două planuri este că planul profesional nu poate permite exportarea unor rapoarte pentru clienți.

În total, instrumentul ar putea fi scump pentru dvs., dar este o alegere completă excelentă pentru construirea de link-uri, analiza backlink-urilor și cercetarea. Trebuie să încercați.

Accesați SEO PowerSuite

3. Serpstat

serpstate homepage

Serpstat este o platformă SEO all-in-one care constă din 5 instrumente:

 • Urmărirea clasamentului
 • Cercetare cu cuvinte cheie
 • Analiza competitivă
 • Auditul site-ului
 • Analiza de backlink

Cât despre analiza de backlink, Serpstat vă analizează profilul de backlink, monitorizează backlink-urile noi și pierdute, afișează ancorele dvs. și măsoară autoritatea linkului. De asemenea, cercetează backlinkurile concurenților. Cu această caracteristică, puteți afla ce site-uri și pagini leagă concurenții dvs., estimați strategia de construire a legăturilor lor și puteți apuca câteva idei sau site-uri web la propria strategie.

tabloul de bord serpentin

De asemenea, are o gamă largă de funcții care vă ajută să profitați la maxim cercetare cu cuvinte cheie similar cu Ahrefs. Pe lângă o selecție obișnuită de cuvinte cheie, aceasta oferă:

 • Cuvinte cheie înrudite: Această caracteristică vă oferă o listă uriașă de cuvinte cheie legate semantic de cuvântul dvs. cheie principal (cuvinte cheie LSI). Vă ajută să extindeți lista de cuvinte cheie cu sinonime, variații diferite de fraze pentru a optimiza o pagină pentru mai multe cuvinte cheie și pentru a face conținutul dvs. să pară mai natural.
 • Sugestii de căutare: Când începeți să introduceți interogarea în căutarea Google, Google sugerează cuvinte cheie comune pe care oamenii le caută pe Google. Serpstat adună toate aceste cuvinte cheie cu coadă lungă pentru dvs..
 • Întrebări de căutare: Aceste sunt sugestii de căutare sub forma interogativă.
 • Dificultate pentru cuvinte cheie: Această metrică arată cât de competitiv este cuvântul cheie. Cu aceste informații, puteți înțelege dacă KW merită să cheltuiți bani și timp.
 • Intenție de cuvinte cheie: Instrumentul arată care elemente speciale sunt afișate pentru interogare (hartă, căsuță de răspuns, cumpărături etc.) Vă poate ajuta să găsiți KW-uri potrivite pentru a fi prezentate acolo.
 • Gruparea de cuvinte cheie: Gruparea grupă cuvinte cheie după semnificație și relevanță. Acesta ajută la optimizarea unei pagini pentru mai multe întrebări și la sensul unei liste uriașe de cuvinte cheie.
 • Cercetare competitivă a cuvintelor cheie: Puteți compara adresa URL și adresa URL a concurentului dvs. și puteți găsi cuvinte cheie SEO / PPC pe care le-ați ratat.

Un alt instrument excelent este Urmărirea rangului. Puteți configura zilnic, la fiecare 3 zile sau actualizări săptămânale. Mai mult, puteți să vă monitorizați pozițiile cot la cot cu pozițiile concurenților într-un singur proiect, fără a fi necesar să creați proiecte suplimentare și să cheltuiți limite suplimentare.

 Auditul site-ului instrumentul estimează nivelul de optimizare tehnică a site-ului. Serpstat găsește toate erorile legate de metadate, titluri, cod de stare HTTP, indexare, link-uri și redirecționări, viteză de încărcare, parametri de server etc. pentru a le repara.

În plus, puteți estima anunțuri PPC ale concurenților, găsiți exemple de anunțuri, găsiți cuvinte cheie la care licitează, puteți compara anunțuri din mai multe domenii. Aproape fiecare caracteristică a acestui instrument este potrivită pentru o analiză competitivă, precum și pentru analiza propriului dvs. site web, făcând-o cea mai potrivită alternativă Ahrefs.

Versiunea gratuită este disponibilă, dar este limitată în funcții, interogări pe zi și rezultate pe raport. Versiunile plătite încep de la 19 dolari / lună, dar cel mai ieftin plan nu este de obicei suficient pentru o analiză corectă. Alte planuri pentru uz personal costă 69 – 299 USD lunar, pentru utilizarea în afaceri este de 499 – 2,500 USD lunar.

Întrucât planul B (69 dolari) este suficient pentru a rula și a optimiza mai multe site-uri, Serpstat pare să ofere unul dintre cele mai bune raporturi preț-performanță de pe piață..

Accesați SerpStat

4. Moz

Cel mai bun instrument de creare a legăturilor MOZ

Moz este instrumentul extrem de cunoscut și considerat drept alternativa puternică ahrefs. Moz și-a început călătoria în 2004 ca companie de consultanță SEO, dar acum oferă mai multe produse. Este foarte utilizat de bloggeri, dezvoltatori și companii de nivel mic, la nivel de expert, pentru o mai bună explorare a SEO și a cuvintelor cheie.

Cele mai populare valori ale acestora sunt Autoritatea de domeniu și pagină scalele de la 0-100 care se măsoară luând în considerare factorii multipli. Un site web cu înaltă autoritate înseamnă că are o influență ridicată.

Produsele Moz includ

 • Explorator de cuvinte cheie
 • Explorator de site deschis
 • Instrumente de clasare și optimizare.

De asemenea, oferă un Bara Moz pentru toți utilizatorii lor. Puteți instala bara de instrumente din magazinul Chrome. Va afișa valori importante, cum ar fi statisticile autorității domeniului și paginii, sub fiecare rezultat al căutării Google, precum și link-uri de backlink. Acest lucru este foarte util pentru a verifica dacă influența jucătorilor s-au clasat pe cuvântul cheie pe care l-ați tastat pe Google.

Explorator Moz site deschis atrage majoritatea utilizatorilor fie gratuit, fie premium pentru înregistrarea abonamentului Moz. Au o dimensiune imensă a indexului și o cresc și cu actualizări de program. Pentru examinarea profilului de legătură, trebuie doar să introduceți adresa site-ului în bara și să apăsați Enter. Va afișa toate linkurile care vin pe site-ul respectiv. în plus, spune etichetele nofollow, scorul de spam și textul de ancorare al fiecărui link, împreună cu valorile autorității domeniului și paginilor.

Citește și:

 • 10 cele mai bune alternative SemRush și servicii pentru concurenți
 • Alternative SPyFu pentru spionarea concurenților și cercetarea cuvintelor cheie

Obținând aceste informații, puteți să spionați profilul concurentului dvs. și să decideți cât de puternică este legătura necesară pentru clasare. Cu acest instrument, puteți verifica fie profilul legăturii de intrare a unei postări sau a unui site întreg.

În plus, acestea vă permit aplicați filtre pentru un anumit tip de informații cum ar fi arata link extern sau link-uri interne sau ambele. De asemenea, puteți filtra 301, 302, urma, nofollow, echitate, fără legături de capitaluri sau link-uri către subdomenii și domeniu root, etc..

Statistici pentru exploratorul site-ului MozSEO

Acum, cu atât de multe informații, puteți proiecta o cale care de unde aveți nevoie de backlinkuri și cât de influente ar trebui să fie legăturile. Funcția de oportunități de legătură joacă, de asemenea, un rol semnificativ, arătând 302, 4xx, 5xx. O altă caracteristică fantastică este intersectarea legăturii care te ajută să găsești site-urile care se leagă de concurenții tăi, dar nu de tine.

Utilizați-le la maxim explorator de cuvinte cheie înainte de a scrie orbește pe orice cuvânt cheie. Tastați cuvântul cheie în bara de explorare a cuvintelor cheie, apoi va apărea lunar volumul căutării, dificultatea și rata de oportunitate. Rata de oportunitate se referă la rata estimată de clic. De asemenea, există un nivel de prioritate, unde cuvintele cheie cu punctaj mai mare sunt considerate mai preferabile. Exploratorul de cuvinte cheie oferă, de asemenea, o listă foarte lungă de sugestii și o analiză SERP.

Moz Pro planul include instrumente de optimizare a paginii și de urmărire a rangului. Optimizarea paginii generează rapoarte bazate pe 27 factori diferiți pe pagină și oferă scor SEO. Puteți îmbunătăți scorul SEO urmând recomandările. De asemenea, Moz oferă Followerwonk pentru monitorizarea profilului social. Pentru dezvoltatorii API furnizează API Mozscape în trei planuri diferite.

Vă puteți înscrie la un cont gratuit care este limitat la 5 cariere / zi pentru instrumentul de explorare a cuvintelor cheie, în timp ce exploratorul de site funcționează nelimitat. Încasează 99 USD / lună pentru planul standard (de bază) pentru până la 2 utilizatori și servicii de asistență 24/7. Puteți alege planul liber, luând în considerare buzunarul și nevoile.

Mai mult, Moz articole sunt foarte de ajutor pentru învățarea SEO. Moz este un instrument impresionant care vă ajută foarte mult să explorați noul cuvânt cheie și să analizați concurenții și vă ajută astfel să concepeți o planificare eficientă pentru a-i depăși.

Vizitați Moz

5. Maiestuos

maiestuoasă cu cel mai mare indice

Următorul din listă este Majestic. Este deținută de Majestic-12 Ltd, o companie din Marea Britanie. Acest software de construire de linkuri unice oferă mai multe instrumente la un loc, cum ar fi

 • Explorator de site-uri
 • Analiza backlinks
 • Compararea domeniilor
 • Explorer de căutare
 • Și o API puternică pentru dezvoltatori.

Există, de asemenea, extensii de browser.

La tabloul de bord, veți vedea bara de explorare a site-ului unde trebuie să puneți adresa site-ului despre care aveți nevoie de informații. Acum la un tablou de bord, vă va arăta backlinkuri externe, domenii de referință și ancoră text text. Acesta va evidenția legăturile guvernamentale și educaționale separat.

Pentru mai multe detalii, trebuie să faceți clic pe file. Ca în fila Backlinks, programul arată toate urmează și nu urmează link-uri și de unde aparțin aceste legături. Puteți ascunde sau afișa linkurile șterse. Marele lucru care vă permit să exportați date de backlinks în unitatea locală.

Afișează informații majore bazate pe cele două caracteristici ale indexului cunoscute ca Proaspăt și istoric. Opțiunea Index istoric oferă detalii complete pe baza tuturor datelor pe care le au în timp ce indexul Fresh oferă informațiile din ultimele 90 de zile. Aceste opțiuni fac ca strategiile de legătură înapoi să fie mai productive, oferind istoricul de backlink istoric și cel mai recent al concurenților.

Să lămurim un lucru majestic nu oferă servicii SEO. În mare parte bloggerii de nivel începător care urmăresc detaliile de bază, cum ar fi volumul estimat de cuvinte cheie, dificultatea de clasare, urmărirea pozițiilor cuvintelor cheie, date despre traficul organic și cuvinte cheie aferente etc., dar lipsesc maiestuos toate aceste lucruri.

Deci, la ce este bun Majestic? Poate efectua o analiză de backlink mai bună cu diferite valori precum fluxul de citare, fluxul actual și fluxul de încredere. Au un indice bogat de backlink-uri.

Flux de încredere: Definiți după numărul de clicuri pe URL-ul dat pe site-ul de încredere.

Flux de citare: Determină în principal numărul de backlink-uri și efectul acestora asupra domeniului.

Flux de subiect: Măsoară influența adresei URL în categoria specifică.

Instrumentul Majestic Bulk Backlink vă ajută să analizați până la 400 de adrese URL simultan. Este cel mai bine atunci când doriți să analizați mai mulți concurenți.

Pentru a vă opune concurentului, aveți nevoie și de un profil de backlink similar cu acesta. Aici Instrument de vânător Clique vă poate ajuta. Dacă adăugați trei adrese URL ale concurenților, atunci va arăta ce site comun trimite un link către toate. Majestic are o listă lungă de caracteristici, inclusiv Buzzsumo, verificatorul de vecinătate și expeditorul URL etc.

Puteți obține un cont gratuit de Majestic, furnizați doar informațiile necesare și vă înscrieți. Deși este limitat în funcții, dar poate fi bun pentru analiza foarte de bază sau testarea serviciilor lor. „Lite“ planul costă doar 41,67 USD / an, ceea ce este limitat în funcții “Pro” planul include tone de funcționalități și costă 83,33 USD. Majestic este un instrument fantastic dacă obiectivul principal de a monitoriza backlink-uri.

Vizitați Majestic

Instrument bonus: Screaming Frog SEO Spider

Screaming Frog este una dintre cele mai importante alternative la ahrefs datorită listei lor lungi de caracteristici și informații detaliate. De asemenea, este folosit de marci mari, cum ar fi Apple, Disney și Amazon, etc. Instrument de păianjen SEO poate fi instalat pe sistemele Windows, Mac și Linux și cu acest singur instrument, puteți trage rezultate în timp real.

Trebuie doar să adăugați adresa URL în software și faceți clic pe Start. Într-o versiune gratuită, în timp ce acesta poate trage 500 de legături plan premium scanează legături nelimitate. Comutând între diverse file, obțineți detalii despre intern & link-uri externe, H1, H2, Meta Description și titluri de pagină. Mai mult, arată și legăturile cu protocoalele HTTP și HTTPS.

Screaming Frog este cel mai bun mod de a economisi timp în timp ce aveți grijă de factori SEO pe pagină. Puteți găsi cu ușurință legăturile de ieșire și de intrare împreună cu adresele URL. Păianjenul SEO identifică redirecționările permanente și temporare. De asemenea, oferă etichete de urmărire și nofollow pentru link-uri.

Pentru site-uri mai vechi, legături rupte sunt dureri de cap și acestea îți pot ucide site-ul SEO. Spider SEO nu numai că indică 404 de pagini, ci și 301. Astfel, puteți lua măsuri pentru a remedia rapid linkurile afectate. Când software-ul termină accesul cu crawlere până la 100%, trebuie doar să treceți la „Coduri de răspuns” filați și aplicați filtrul de eroare client 4xx. Acum pentru a găsi sursa de legături sparte, faceți clic pe fila Inlinks din partea inferioară a software-ului.

După cum știm cu toții că motoarele de căutare nu le place duplicarea și cu acest instrument, puteți descoperi eficient toate duplicarea titlurilor de pagini, meta descrieri și pagini cu conținut scăzut, etc. SEO Spider poate efectua o verificare pentru CSS, Javascript și link-uri flash. Puteți chiar să îl configurați pentru a trage toate subdomeniile.

Unul dintre elementele principale este faptul că poate aduce analiza Google, precum și datele consolei de căutare și pot prezenta toate informațiile lor la un singur tablou de bord. Puteți exporta cu ușurință sitemap-ul personalizat.

Instrumentul include multe alte caracteristici importante, cum ar fi

 • Adrese URL care sunt blocate de robots.txt
 • Auditarea atributelor hreflang și Ajax, etc.

Printre toate acestea, într-o versiune premium, a echipa tehnică este întotdeauna acolo pentru asistență. Puteți utiliza ghidul utilizatorului de pe site-ul lor web în caz de dificultate.

Screaming Frog oferă, de asemenea, multe alte servicii, cum ar fi optimizarea motoarelor de căutare, crearea de link-uri și gestionarea PPC etc., dar pentru astfel de funcții, trebuie să plătiți o sumă suplimentară. Instrumentul de păianjen nu poate oferi statistici precum sugestii de cuvinte cheie, volumul de căutare și concurență etc., ci se concentrează pe optimizarea site-ului dvs. pentru a-l face motorul de căutare prietenos. În prezent, vine în 149,00 lire sterline, cu toate caracteristicile lor activate.

Screaming Frog SEO Spider este un instrument care trebuie să includă multe lucruri pentru SEO la un loc și astfel să vă economisiți mult timp. Poti exporta datele la o foaie de calcul și alte formate standard. Indiferent că sunteți blogger sau o agenție SEO, va oferi, desigur, mai mult decât banii pe care îi plătiți.

Vizitați Screaming Frog

Concluzie

În opinia noastră, acestea sunt unele dintre cele mai bune alternative ahrefs. Dar alegerea depinde total de cerințele tale. Cum ar fi dacă concentrarea ta principală pentru a păstra cu ochii mari pe concurenții care leagă profilul atunci Maiestuos este un instrument magnific de încercat, întrucât au un indice masiv și oferă o analiză aprofundată.

Pentru un soluție all-in-one, SEO PowerSuite este o alegere excelentă. Instrumentul lor de urmărire de rang funcționează cu colaborarea a 16 instrumente diferite. SpyGlass-ul lor SEO este un instrument fantastic, cu atât de multe statistici, în timp ce auditorul site-ului poate oferi informații utile pentru SEO pe pagina. Însă prețul lor este ridicat, ceea ce poate reprezenta o întrerupere importantă a ofertelor pentru majoritatea clienților.

Ați putea dori, de asemenea, să citiți:

 • Cel mai bun verificator de plagiat pentru producerea de conținut unic
 • Foarte recomandate și cele mai bune servicii de găzduire SSD

Deci, care este cel mai bun care acoperă toți factorii cruciali și dovedește un instrument SEO util?

Pentru aceasta, îți recomandăm să mergi SEMrush datorită instrumentelor lor multifuncționale. Puteți să spionați mișcările concurentului dvs., să obțineți o listă lungă de concurenți posibili, cu dificultăți în cuvinte cheie & urmărire, planificare Display & Publicitate video și asistență a peste 100 de locații. Mai mult, oferă prețuri competitive și cont de încercare gratuit de 14 zile.

Deci acestea sunt sugestii. Simte-te liber să împărtășești cea care dovedește cea mai bună alternativă ahrefs pentru tine. Apreciem foarte mult feedback-ul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map