Top 10 alternative Spyfu și instrumente similare 2020

0

Cu toții ne place să ne clasăm mai sus în paginile de căutare, dar pentru a domina pozițiile SERP, trebuie să ai un arsenal de instrumente SEO de încredere, dar puternice.


Spyfu este un instrument de cercetare plătit pentru concurenți, la pachet cu multe caracteristici, cu toate acestea, nu este atât de eficient pe cât ar trebui să fie.

Așadar, am testat și cercetat amănunțit pentru a găsi unele dintre cele mai bune servicii alternative Spyfu care să vă ajute să atingeți așteptările.

Am analizat unul dintre site-urile noastre web prin Spyfu pentru a verifica datele organice, clasamentele de cuvinte cheie, backlink-urile și rezultatele au fost un pic învechite, ceea ce într-adevăr suge când plătiți taxe lunare frumoase.

În același interval de prețuri, puteți lua în considerare abonarea altor instrumente care oferă rezultate fiabile și rapoarte actualizate.

Cu toate acestea, Spyfu are potențial de a duce afacerea la nivelul următor.

Iată principalele caracteristici oferite de companie:

 • Cuvinte cheie organice de top cu clicuri estimate
 • Căutarea plătită sau datele campaniei PPC
 • Vârsta numelui de domeniu
 • Comparație între KW-urile plătite și cele organice
 • Statistici de clasament
 • Nume de domeniu concurenți de top
 • Backlinkuri de intrare

Top 10 instrumente alternative Spyfu pentru competitor și cercetare de cuvinte cheie 2020

1. SEMRush

SEMrush este unul dintre cele mai populare instrumente de construire a legăturilor care vă permit să pășiți în fața concurenților pentru a obține mai mult trafic și astfel încât să obțineți mai multe venituri. Prin acest instrument SEO complet, puteți explora fără efort termenii de căutare ai concurentului care îi conduc mai mult trafic sau clienți. Incluzând cercetare cu cuvinte cheie, această alternativă SPYFu este o casă de instrumente utile

 • backlink
 • Informații despre trafic
 • Compararea domeniilor
 • Urmărirea poziției
 • Auditul site-ului
 • Pe pagina SEO
 • Cercetări în domeniul publicității
 • Instrument de generare de plumb și multe altele

SEMrush este un software SEO bazat pe cloud și pentru a utiliza software-ul de care aveți nevoie pentru a vă autentifica pe site-ul lor web. În primul rând, pe tabloul de bord va apărea o bară de căutare în care puteți introduce URL-ul dvs. sau al concurenților pentru o statistici rapide valoroase de genul căutare organică, numărul de backlink-uri, cuvinte cheie organice performante și tendințe etc. Acest lucru vă ajută, de asemenea, să vă identificați rivalii și clasamentul acestora în motorul de căutare. Mai mult, SEMrush vă permite, de asemenea, să filtrați rezultatele din perspectiva desktop sau mobil. În acest fel, puteți scoate concurenții cuvinte cheie organice, precum și cuvinte plătite fără efort.

cel mai bun spyfu semrush alternativ

SemRush ține unul dintre cele mai bune instrumente de cuvinte cheie în industrie. Prin acest instrument, nu puteți explora doar tone de cuvinte cheie conexe, dar, între timp, va oferi detalii precum dificultatea cuvântului cheie și volumul de căutare etc., astfel încât să puteți decide rapid asupra unei idei. Instrument magic pentru cuvinte cheie este un alt plus frumos în cercetarea cuvintelor cheie de către SEMrush. Această caracteristică inteligentă vă permite să explorați milioane de cuvinte cheie cu diferite potriviri și astfel să explorați noi oportunități.

instrument de magie cuvinte cheie semrush

După cum știm cu toții, backlink-urile au o pondere semnificativă asupra pozițiilor SERP. Prin SEMrush poți descoperiți profilul de backlink al concurentului și astfel proiectează-ți unul mai eficient al tău. Pentru o analiză aprofundată, funcția oferă detalii precum backlink-uri, ancore, domeniul de unde vin linkurile, backlink-uri noi și pierdute și multe altele. Există o altă caracteristică numită Instrument de audit de backlink care funcționează împreună cu consola de căutare Google pentru a vă ajuta să descoperiți rapid și ușor legăturile toxice.

Împreună cu cuvintele cheie și cercetarea concurenților eficienți, lucrul care îl face o alternativă puternică la spyfu este instrumentul de cercetare publicitară. SEMrush vă permite să desenați campanii PPC eficiente prin furnizarea de date utile. Instrumentul poate dezvălui concurenți

 • Activități de anunțuri
 • Cele mai bune cuvinte cheie ale acestora
 • Copiile lor publicitare profitabile
 • Istoricul anunțurilor

În acest fel, puteți afla multe despre plusul și negativul lor, în timp ce economisiți timpul. Deoarece preferințele clienților variază de la o țară la alta, SEMrush este și cel mai bun pentru PPC local acceptă 100 de locații și 20 de limbi.

În ceea ce privește prețul, puteți părea SEMrush ca o alternativă scumpă, dar vă permite să explorați mai multe oportunități în comparație cu SpyFU. Bloggerii pot efectua o cercetare aprofundată a cuvintelor cheie, iar pentru reclame, există o mulțime de funcții pentru a urmări rivalii și campaniile proprii. SMErush poate furniza date pentru mai mult de 100 de locații, ceea ce este clar în ceea ce privește SpyFU. Mai mult, puteți accesa funcțiile premium SEMrush prin intermediul Proces de 7 zile și există un cont gratuit de asemenea, ceea ce este bun pentru începători. În timp ce SPYfu oferă doar un cont gratuit cu rezultate foarte limitate. Pe scurt, SEMrush este cel mai bun, într-un singur pachet demn, unde puteți descărca, de asemenea, rapoarte în format pdf pentru o privire de ansamblu ulterioară..

2. Mangools – AKA KWFinder (cea mai bună alternativă Spyfu pentru cercetarea organică a cuvintelor cheie)

Mangoolele numite adesea KWfinder vă ajută să vă extindeți afacerea, expunând oportunitățile potențiale pentru site-ul dvs. web. Instrumentul are una dintre bazele de date bogate din industrie pentru a vă prezenta rezultatele exacte. Mangoolele sunt bine organizate, care reprezintă o combinație de 5 instrumente diferite

 • KWFinder
 • SERPChecker
 • SERPWatcher
 • LinkMiner
 • SiteProfiler

Dacă sunteți blogger și căutați o alternativă SpyFu pentru explorarea oportunităților de cuvinte cheie, KWFinder este un instrument excelent pentru a face acest lucru. Pe KWFinder puteți genera sugestii, puteți utiliza termeni de completare automată sau pe bază de întrebări. Vă prezintă sute de sugestii de cuvinte cheie. Lucrul care își maximizează capacitatea de utilizare pe care fiecare dintre cuvintele cheie sugerate apare cu graficul de tendințe în motorul de căutare, volumul de căutare, CPC, PPC și dificultatea cuvintelor cheie. În plus, puteți aplica diferite filtre care cu adevărat economisesc timp.

kwfinder - alternativa spyfu pentru cercetarea SEO

Oamenii din diferite locații au gusturi diferite, deci preferințele de căutare. KWFinder este un instrument excelent pentru cercetarea localizată a cuvintelor cheie, unde puteți chiar să selectați un oraș pentru a face cercetări precise. În plus, acceptă mai mult de 40 de limbi.

Verificator SERP vă permite să cunoașteți paginile de top ale unui cuvânt cheie cu 48 de valori SEO diferite. Puteți verifica sau debifa de la valori cum ar fi puterea profilului de legătură, MOZ DA / PA, Majestic TF / CF, diferite extensii de domeniu, URL indexat și multe altele. În acest fel, puteți determina rapid puterea site-urilor web clasate pe un cuvânt cheie. Mai mult, în partea de jos a paginii SERPChecker, puteți vedea o bară unde puteți pune site-ul sau o adresă URL a concurentului pentru comparație.

La fel ca Spyfu, SERPWatcher vă permite să urmăriți poziția pe un cuvânt cheie pe care îl introduceți. La un singur ecran puteți vizualiza o mulțime de informații, cum ar fi

 • Poziții în motorul de căutare
 • Istoricul pozițiilor
 • Modificări de poziție
 • Volumul căutării acestui cuvânt cheie într-o anumită perioadă
 • Urmărirea cuvintelor cheie pentru mobil și desktop
 • Urmărire a cuvintelor cheie localizate

Indicele de dominanță este o altă valoare excelentă prezentată în SERPWatcher care vă spune cât de mult cuvântul dvs. cheie domină traficul organic.

Link Miner este o caracteristică excelentă pentru descoperirea și urmărirea eficientă a strategiilor de construire a legăturilor concurentului și apoi pentru conceperea propriei dvs. Ei au a îmbinat maiestuoasa bază de date de legături istorice și proaspete cu linkuri deci pentru a descoperi toate legăturile. Link Miner vă permite să filtrați toate backlinkurile noi, noi și pierdute. Când introduceți adresa URL, instrumentul va extrage toate linkurile și va putea evidenția

 • Total backlinks și domenii de referință
 • Urmează / Nu Urmează & link-uri șterse
 • Flux de citare / flux de încredere
 • Alexa Rank & Facebook partajează
 • Ancoră
 • Puterea legăturii: o combinație de diverse valori SEO precum follow / nofollow, CT / TF și multe altele. Astfel, puteți accesa rapid sucul de legături care se va adresa URL-ului rival.

Compania a introdus recent o nouă funcție numită SiteProfiler. Similar cu SpyFu, este un instrument de analizator de site-uri web care extrage o mulțime de informații demne ale concurentului tău

 • Măsuri DA și PA etc.
 • Tendințe de trafic, vizite lunare și regiuni
 • Cuvinte cheie organice / plătite de top
 • Profil backlink, conținut de top și concurenți etc.

site similar cu spyfu mangools instrumentprofiler site

Deși mangoole vă oferă PPC & Statisticile CPC, dar nu vă oferă nicio funcție avansată, deoarece SpyFu și SEMrush fac copii de succes cu anunțuri, istoricul AdWords al concurentului, comparând mai mulți concurenți pentru a vedea cuvintele cheie profitabile și cheltuielile lor, etc. nu va fi bine ca o alternativă la SpyFu pentru campanii de marketing. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un alternativ în principal pentru cercetarea de cuvinte cheie a site-ului web atunci KWFinder / mangools este cu siguranță cea mai bună alegere pentru care să mergi.

3. Serpstat

Inaugurat în 2013, Serpstat este un instrument SEO popular pe scară largă, care în doar aproximativ 5 ani au primit aproape 100k de utilizatori înregistrați. Nu există nici o îndoială de ce este atât de popular – la un singur loc veți obține toate instrumentele de cercetare SEO și PPC. Această platformă SEO puternică cuprinde

 • Analiza concurentului
 • Cercetare cu cuvinte cheie
 • Urmărirea clasamentului
 • Analiza de backlink
 • Analiza publicității
 • Auditul site-ului și multe altele…

Similar cu SpyFu, SerpStat vă oferă instrument de analiză a site-urilor web pentru a vizualiza rapid performanța unui domeniu care poate fi dvs. sau concurentul dumneavoastră. Această caracteristică descrie informațiile cruciale cum ar fi cuvintele cheie organice, vizitele lunare, anunțurile cheie etc., împreună cu diverse informații grafice.

Serpstat Secțiunea de cercetare SEO conține un set de caracteristici benefice. Poate scoate cuvintele cheie ale concurentului fără nicio luptă. În termen de timp instrumentul va enumera toate cuvintele cheie ale concurentului dvs. împreună cu poziția motorului de căutare, volumul de căutare, CPC și PPC etc.. În bara laterală, „concurenții” vor afișa toți potențialii rivali și, făcând clic pe orice domeniu, instrumentul își va extrage cuvintele cheie – mod simplu.

Cercetare SEO Serpstat

Un alt lucru care face din Serpstat o alternativă excelentă la SpyFu este capacitatea lor de a face cercetări localizate. Serpstat vă oferă o bază de date din 28 de țări pentru a efectua o mai bună cercetare locală în domeniul SEO și PPC.

Dacă sunteți marketer, puteți, de asemenea, să-l utilizați pe Serpstat ca un înlocuitor pentru SpyFu. În Cercetări PPC puteți afla fără efort copiile anunțului, poziția anunțului în motorul de căutare, volumul de căutare a cuvintelor cheie, CPC și nivelul concurenței. De asemenea, puteți vedea exemple de anunțuri și puteți efectua cercetări publicitare pentru a cunoaște paginile promovate.

instrumente precum spyfu - serpstat cercetare PPC

Cuvinte cheie lipsă este o altă caracteristică demn de remarcat, care este cu adevărat utilă pentru a descoperi noile cuvinte cheie pe care se clasează concurentul dvs., dar nu sunteți.

Alături de instrumentul în care tocmai ați introdus adresa URL a concurentului pentru extragerea cuvintelor lor cheie, Serpstat oferă și el instrument de cercetare a cuvintelor cheie. Introduceți doar cuvântul cheie pentru semințe și în cel mai scurt timp veți vedea sute de sugestii generate de instrument și o mulțime de alte statistici pe un singur ecran, cum ar fi Volumul căutării fiecărui cuvânt cheie organic și plătit, tendințe Google, concurent organic și anunțuri și multe altele. Este posibil să știți că întrebările pe bază de întrebări sunt mai atractive și aici Serpstat vă va ajuta. Funcția de întrebare de căutare va generează sugestii bazate pe întrebări prin includerea cuvântului cheie dorit.

Doriți să săpați în strategia de backlink a concurentului? Analiza de backlinks Serpstat este instrumentul potrivit pentru a face acest lucru. Trebuie doar să introduceți adresa URL a concurentului și să apăsați butonul de căutare pentru a vizualiza o mulțime de valori cum ar fi

 • Domenii de referință
 • Urmăriți / Nofollow link-uri
 • Număr de pagini accesate pentru link-uri
 • Număr de tipuri diferite de link-uri precum .edu, .gov etc.
 • Valorile Serpstat Clasarea paginii și Clasarea încrederii
 • Nou & Linkuri pierdute
 • Ancore și pagini de top etc.

Serpstat Instrumentul de audit al site-ului este cel mai rapid instrument pentru a efectua SEO pe pagina eficientă. Instrumentul va identifica site-ul din diferite perspective precum duplicarea titlului și descrierii, descrierea lipsă, redirecționările, indexarea și diferite grafice pentru o înțelegere ușoară. Există, de asemenea, funcția de urmărire a rangului inclusă în Serpstat care pot urmări pozițiile cuvintelor cheie în funcție de locațiile selectate.

Alte caracteristici includ

 • Până la 3 comparații de domenii
 • Instrument pentru marketingul de conținut
 • Analiza SERP
 • Analiză URL …

Serpstat vă oferă o mulțime de rezultate benefice fără a rupe banca. Indiferent dacă căutați un instrument pentru SEO sau PPC sau doriți să efectuați o analiză de backlink în profunzime, Serpstat este un bun pachet all-in-one.

 4. Ahrefs

Ahrefs este un instrument de excepție pentru a vă ajuta cu explorarea SEO și link-uri. Dacă doriți să știți profilul de backlink ahrefs este cel mai bun loc pentru a face o analiză aprofundată. Vă prezintă cele mai proaspete și complete date datorită bogatei lor baze de date de 12 trilioane de link-uri. Mai mult, sistemul lor rapid și pro-activ crawlează aproape 6 miliarde de pagini web în fiecare zi. Prin urmare, veți obține rezultate cuprinzătoare împreună cu diverse valori de valoare.

Ahrefs vă oferă cel mai bun set de instrumente care include

 • Explorator de site-uri
 • Cercetarea cuvintelor cheie
 • Analiza backlinks
 • Urmărirea clasamentului
 • Auditul site-ului
 • Explorator de conținut și multe altele

Explorator de site-uri este cel mai bun mod de a începe să săpați în orice site sau pagină. Instrumentul vă oferă informații largi despre trei aspecte majore trafic organic, informații de backlink și trafic plătit din domeniul dvs. cercetat. Pentru a vedea informațiile despre trafic, introduceți doar site-ul web al concurentului în exploratorul site-ului și apoi selectați „căutare organică” în bara laterală. instrumentul va enumera toate cuvintele cheie organice, împreună cu volumul de căutare, poziția, nivelul de dificultate și traficul estimat. Ahrefs pot face acest lucru mai precis deoarece monitorizează 130M + cuvinte cheie într-o singură locație (SUA), în timp ce sprijină peste 100 de țări. În plus, Ahrefs explorează, de asemenea, dacă concurentul dvs. cumpără reclame și care sunt acele cuvinte cheie plătite.

explorator de site-uri ahrefs

Dacă doriți să cunoașteți linkurile care primesc mai mult suc la site-ul dvs. concurent. Sau care link-uri rănesc site-ul dvs.? Folosește verificator de backlink care explorează

 • Toate backlink-urile / nou / pierdute
 • domenii de referință
 • Backlink-uri sparte
 • Textele de ancorare
 • Ce pagini au cele mai multe backlink-uri
 • Link-uri de ieșire etc ….

Alerte este cea mai frumoasă caracteristică urmăriți profilul backlinkurilor concurenței. Această caracteristică vă permite să știți prin e-mailuri zilnice, săptămânale sau lunare (la alegere) despre backlink-uri noi și pierdute. Și ceea ce este mai uimitor vă trimite alerte pentru cuvinte cheie noi pe care site-ul dvs. începe să se plaseze.

Explorator de cuvinte cheie este un alt instrument care face din ahrefs o alternativă perfectă la Spyfu. Efectuarea de cercetări cu cuvinte cheie este enorm de ușoară și în cel mai scurt timp veți obține mii de idei noi, din cauza bazei lor de date imense. Mai mult, spre deosebire de SpyFu, care acceptă doar baza de date SUA / Marea Britanie Ahrefs returnează rezultatele bazate pe baza de date a peste 100 de țări. Instrumentul vă va oferi tone de valori

 • Volumul căutării & dificultate de cuvinte cheie
 • Rata de clic a unui cuvânt cheie
 • Rezultate de top cu diferite valori
 • Crearea listei de cuvinte cheie fav etc..

Nu aveți o idee pentru scrierea conținutului. Nu vă faceți griji „Explorator de conținut” poate găsi o oportunitate potențială pentru tine. Acesta va afla articolele populare bazate pe valorile cum ar fi traficul organic, acțiunile sociale și domeniile de referință. Puteți utiliza, de asemenea, „conținut explorator” pentru oportunități de legătură utilizând caracteristica „Evidenționați domenii nerecomandate”. Vă permite să descoperiți site-urile de conținut conexe care nu se leagă de site-ul dvs..

Auditul site-ului Ahrefs este un instrument de economisire a timpului pentru a afla ce vă afectează site-ul. Acesta va trage site-ul dvs. și vă va raporta cu ajutorul unor valori diferite legate de conectarea internă, etichete HTML, link-uri, imagini, CSS, Hreflang și multe altele. În plus, instrumentul nu identifică doar probleme, ci oferă și recomandări pentru remedierea acestora.

Alături de aceste instrumente uimitoare, ahrefs mai au și alte instrumente precum

 • Compararea domeniilor
 • Analiza lotului pentru domenii în vrac
 • Linkul se intersectează – găsiți site-urile care leagă concurenții, dar nu dvs.
 • Conținut Gap găsiți cuvântul cheie pe care concurentul pe care l-a clasat

Ahrefs este un instrument complet care poate dezvălui organice, precum și eforturile plătite ale concurentului. Mai mult, când vine vorba de analiza backlinks-ului de detalii și baza de date imensă, Ahrefs are cu siguranță un avantaj față de Spyfu.

5. SEO PowerSuite

Suita de alimentare potrivită pentru acest software. SEO PowerSuite este integrat cu o multitudine de instrumente, astfel încât să vă permită să analizați în mod profund competitorul și propriul site. Datorită capacității sale de utilizare îmbunătățite și a rapoartelor exhaustive, SEO Powersuite este recomandat pe scară largă de către experți. Spre deosebire de majoritatea instrumentelor, vi se va furniza configurarea software-ului instalați-vă pe computer. Software-ul este divizat în principal în

 • SEO SpyGlass
 • Asistent de legătură
 • Auditorul site-ului web
 • Tracker de rang

Backlink-urile joacă un rol important în clasamentul site-ului și dacă doriți să aveți un avantaj față de concurent, trebuie să creați un profil de backlinks puternic. SEO SpyGlass este unul dintre cele mai bogate instrumente din industrie pentru a dezvălui profilul de backlink al concurentului. Alături de propria lor bază de date, acestea integrează, de asemenea, instrumentele cu cea mai mare bază de date, cum ar fi Google Analytics și consola de căutare Google.

În ceea ce privește valorile, SEO SpyGlass vă oferă numeroase valori utile. Una dintre valorile demne este Risc de penalizare care vă descrie cât de nocivă este o legătură pentru dvs. bazată pe factorii google.

instrument de analiză a concurenților SEO spyglass

Pentru informații interesante, puteți analizați baza de legături pe mai mult de 50 de valori, cum ar fi

 • Total link-uri și text ancoră
 • Urmăriți / nu urmați eticheta
 • Link-uri dezavantajate
 • Alexa Rank, Moz PA / DA
 • Starea indexului în diferite motoare de căutare
 • Conectarea domeniilor și multe altele …

Mai mult, există și funcție de intersecție a link-urilor care atrage site-urile care se leagă de competitorul dvs., dar nu de dvs. și vă permite să comparați cu domenii.

Asistent de legătură este un instrument foarte util pentru a gestiona legăturile fără efort. Software-ul va explora legăturile care funcționează, valoarea de backlink și ancoră texte etc., prin diferite valori. Tu doriți să construiți link-uri, instrumentul vă va ajuta să găsiți oportunitățile conform metodelor selectate.asistent de legătură - SEO powersuite

Chiar în software, va fi automat colectați datele de contact deci puteți contacta administratorul web legat de eliminarea link-urilor sau pentru orice modificări în cazul în care analizați propriul site.

Construiți un profil de backlink mai bun decât adversarul dvs., dar totuși, site-ul dvs. este slab performant. A auditul site-ului pentru SEO de pe pagina și alte aspecte tehnice v-ar putea ajuta. Pentru a găsi probleme, software-ul va analiza site-ul dvs. în funcție de numeroși factori, precum redirecționări, indexări, imagini, link-uri sparte și probleme de pe pagina etc. Auditorul de site vă poate ajuta în diverse alte lucruri, cum ar fi

 • Construirea de sitemap-uri XML prietenoase
 • Lista tuturor erorilor și avertizărilor împreună cu sugestiile soluției
 • Verificarea optimizării pe pagină, cum ar fi lungimea titlului, descrieri, număr de la H1 la H6 etc.
 • Analiza scorului de optimizare a conținutului
 • Densitatea cuvintelor cheie
 • Pagini măsurători de popularitate socială. Și mai sunt multe de explorat.

SEO Powersuite include software remarcabil pentru urmărirea rangurilor. Puteți urmări cuvinte cheie nelimitate și puteți vizualiza starea pozițiilor, precum și un grafic de clasament care arată cât de performant este site-ul dvs. Unealta suport în jur de 327 de motoare de căutare, inclusiv Google, Bing, Yandex, Yahoo, duckduckgo etc. și vă permite să urmăriți cuvintele cheie pentru anumite locații. Instrumentul oferă, de asemenea, informații organice, vizibilitate a cuvintelor cheie și caracteristică de comparare.

SEO PowerSuite deține un strălucitor instrument de cercetare a cuvintelor cheie transformând-o în cea mai bună alternativă SpyFu. Pentru generarea de sugestii de cuvinte cheie, software-ul folosește diferite instrumente precum:

 • Planificator de cuvinte cheie AdWords
 • descoperire de cuvinte cheie
 • Yandex wordstat
 • Google / Bing / Youtube / Ask / Amazon instrument de completare automată și conexe
 • Mixer de cuvinte și generator de cuvinte cheie bazat pe întrebări

În plus, puteți să introduceți și URL-ul concurentului pentru a vizualiza lista cuvintelor cheie ale acestora împreună cu clasamentul și alte valori. Deși SEO Powersuite vine cu un preț mai mare decât SpyFu, dar veți primi un set de instrumente valoroase pentru cercetare în profunzime, cuvinte cheie profitabile și multe altele.

6. Seranking

Seranking-ul este una dintre cele mai bune platforme pentru SEO, precum și cercetarea PPC, prin urmare, este o alternativă apropiată SpyFu. Indiferent dacă sunteți blogger individual sau aveți nevoie de un instrument de încredere pentru afacerea dvs., SEranking este un stop shop care adăpostește aproximativ 35 de instrumente diferite. Unele dintre instrumentele majore

 • Monitorizare backlink
 • Cercetare cu cuvinte cheie
 • Auditul site-ului web
 • Cercetare concurentă pentru SEO / PPC
 • Urmărirea cuvintelor cheie
 • Informații despre trafic și tot mai multe

Indiferent dacă doriți să urmăriți profilul de backlink al site-ului sau site-ul concurentului monitorizare backlink este cel mai bun instrument pentru a face acest lucru. Este o caracteristică impresionantă pentru managementul backlink care vă permite analizați linkul din aproape 15 parametri diferiți, cum ar fi linkurile Follow / nofollow, starea indexului Google, valorile Moz / Alexa, popularitatea socială și descoperiți date etc.. În loc să lipiți copierea, marcați doar acele linkuri care credeți că v-a rănit site-ul, astfel încât acestea să creeze un fișier dezavantaj rapid.

Dacă doriți mai întâi să rămâneți în competiție, trebuie să știți care sunt concurenții dvs. Secțiunea concurentului SEANking vă permite să urmăriți eficient concurentul pentru cuvântul cheie selectat. Graficul de tendințe vă permite să urmăriți cu ușurință progresul altora, astfel încât să puteți acționa în timp util clasamentele. instrumentul poate urmări pozițiile cuvinte cheie organice / plătite conform dispozitivului selectat (desktop / mobil), locații (țară / oraș) și motorul de căutare (Google, Yahoo, YouTube, Bing și Yandex).

Similar cu SpyFu, SEranking poate rula audit detaliat al site-ului pentru optimizarea fără efort a site-ului pe pagină. Acesta va descrie care sunt problemele cruciale care deranjează site-ul dvs. în legătură cu redirecționări, meta, pagini și link-uri etc. și cum puteți să le rezolvați. Prezintă, de asemenea, starea rampată a paginilor.

Un alt factor care face din SEranking o alternativă strânsă la SpyFu este cercetare cu cuvinte cheie. La fel ca și concurentul său, SEranking vă oferă un instrument eficient atât pentru cercetarea SEO, cât și pentru PPC. SEranking pune la dispoziție 14 baze de date, inclusiv SUA, Canada, Suedia și Marea Britanie etc., care este destul de remarcabil în comparație cu SpyFu. Instrumentul vă oferă estimările traficului provenind din surse organice și plătite. În plus, prin acest instrument, puteți obține o listă întreagă de concurenți cuvinte cheie organice și plătite. De asemenea, SErankig arată istoricul reclamelor a unui domeniu căutat, care este o cale excelentă pentru marketeri în timp ce își proiectează propriile.

alternativă la spyfu - SEranking instrument de cercetare a cuvintelor cheie

SEranking deține, de asemenea, un instrument de sugestie de cuvinte cheie care vor genera cuvinte cheie ca cuvinte cheie similare, înrudite și cuvinte cheie cu coadă lungă.

Pe lângă diferitele instrumente de cercetare SEO / PPC, SEranking oferă un instrument interesant numit “Plan de marketing”. Acest instrument de analiză a site-ului scanează site-ul tău împotriva a numeroși factori, inclusiv optimizarea conținutului în pagină, în afara paginii și a conținutului etc., astfel încât să îți ofere sfaturi valoroase. Sincer, acesta este un instrument excelent pentru începători deoarece oferă detalii despre fiecare dintre factorii și link-ul pentru a descrie cum să abordăm acest factor.

SEranking deține diverse alte instrumente utile

 • Grup de cuvinte cheie
 • Generator de plumb
 • Un instrument eficient de gestionare a rețelelor de socializare pentru postarea programului și diferite valori
 • Vă permite să creați rapoarte SEO cu o reprezentare grafică pentru clienți și multe altele …

SEranking este o alternativă accesibilă la SpyFu. Spre deosebire de SpyFu pe care le oferă Proces de 14 zile acces la majoritatea caracteristicilor lor. În plus, vă permit să vizualizați informații limitate într-un cont gratuit. Planul lor de bază începe doar de la 7 USD / lună, care include atât cercetare PPC cât și SEO. Deși acest plan nu include gestionarea rețelelor de socializare, monitorizarea modificărilor de pagină și API etc. În general, SEranking este un instrument bun pentru începători cu un buget restrâns. Puteți folosi cu siguranță utilizarea productivă a instrumentului și puteți accesa baza de date a mai multor locații (în jur de 14) decât SpyFu.

7. Moz Pro

Este posibil să știți numele Moz. În 2004 a fost înființată ca o companie de consultanță, dar acum compania a introdus o varietate de servicii precum Moz pro, SEO local și unele instrumente gratuite. Este posibil să auziți despre valorile utilizate pe scară largă Autoritatea domeniului și autoritatea paginii Moz sunt dezvoltate ca una dintre măsurile solide pentru determinarea puterii unui site web. Similar cu SpyFu, MOZ este o casă cu diverse instrumente productive

 • Explorator de cuvinte cheie
 • Explorer de legături
 • Urmărirea clasamentului
 • Optimizare la pagina
 • Și la cerere crawl etc.

Puteți accesa serviciile MOZ gratuit proces (30 de zile) sau cont premium. Într-un cont gratuit, acestea oferă zece căutări gratuite pe lună pentru a vizualiza DA și PA a domeniilor cu alte informații limitate. Cu toate acestea, puteți instalați-le bara de instrumente gratuită pentru browserele web precum Google Chrome și Firefox. Bara va afișa DA / PA în rezultatele căutării Google vă oferă astfel o privire de ansamblu rapidă asupra puterii unui site web.

Doriți să descoperiți mai multe cuvinte cheie sau doriți să enumerați cuvintele cheie ale concurentului dvs. aceasta este Moz Explorator de cuvinte cheie dezvolta pentru. Puteți accesa baza de date a SUA, Marea Britanie, Canada și Australia. Fie introduceți cuvântul cheie de semințe, fie adresa URL în bara de căutare. Să presupunem că am pus un domeniu, apoi va scoate o listă întreagă de cuvinte cheie poziția de clasare, scorul de dificultate și volumul de căutare estimat. Puteți pune adresa URL a paginii specifice pentru a afla în câte cuvinte cheie se clasează pagina respectivă. Exploratorul de cuvinte cheie Moz vă permite, de asemenea, să comparați până la 2 domenii.explorator de cuvinte cheie moz

Linkurile joacă un rol major pentru a obține mai multă vizibilitate în motorul de căutare pentru site-ul dvs. Moz explorator de legături este un instrument bogat în caracteristici, care deține o bază de date de 35,5 trilioane de legături. Deși nu este la fel de grozav ca ahrefs și SEO PowerSuite, dar este încă o alternativă excelentă la SpyFu pentru rezultate aprofundate. Jut între adresa URL a domeniului, subdomeniul sau pagina specifică pentru analiza domeniilor legate de acesta. Moz vă permite să analizați strategia de legătură prin diferite valori, cum ar fi

 • Legături de intrare cu tag / follow / nofollow
 • Conectarea domeniilor și a textelor Anchor
 • Backlinkuri noi și pierdute
 • Puteți compara profilul de legătură cu mai multe domenii
 • Scor spam, top urmăriți site-uri de link-uri și alte alte valori

exploratorul de legături moz

Ca și alte instrumente de marketing de top, MOZ oferă, de asemenea „Legătura se intersectează” caracteristică. Trebuie doar să introduceți adresele URL apropiate de rival și instrumentul va urmări site-urile care leagă. În acest fel, puteți aborda, de asemenea, cei care leagă proprietarii de site-uri pentru backlink.

Pentru o vizibilitate mai mare în motorul de căutare, site-ul dvs. nu necesită doar link-uri, dar ar trebui să fie bine optimizat. În Nivelător pe pagină trebuie doar să introduceți adresa URL a paginii dvs. și cuvântul cheie pentru care vă străduiți să clasificați pagina. Instrumentul verifică pagina cu numeroși factori de clasificare și, dacă există probleme, va oferi recomandări despre cum să le rezolvi.

Bineînțeles, atunci când puneți cele mai mari lupte pe construirea link-urilor și optimizarea site-ului, doriți să urmăriți progresul. Aici instrumentul de urmărire a rangurilor Moz vă ajută să vă urmăriți cuvintele cheie din sute de țări în ceea ce privește Google, Bing și Yahoo. De asemenea, puteți activa raportarea prin e-mail, astfel încât să trimită noi e-mailuri de clasare. Moz a introdus recent crawl la cerere pentru a găsi probleme precum timpul de încărcare lentă, erorile 4xx / 5xx și duplicarea etc., împreună cu recomandarea de a remedia acea eroare. din pacate, Moz nu este o opțiune pentru cercetătorii PPC deși pentru cercetarea SEO în special valorile PA și DA sunt cu adevărat utile pentru determinarea puterii concurentului și dificultății cuvintelor cheie.

8. iSpionage

Bazele de date cu mai multe țări și capacitatea de a săpa în strategiile concurenților care le conferă o conversie mai mare fac din iSpionage o alternativă ideală la SpyFu. Acest instrument inteligent competitiv permite cu capabilitățile de descoperă-ți rivalii strategii SEO și campanii de succes. Puteți cerceta date SEO și PPC de pe mai multe motoare de căutare precum Google, Yahoo și Bing. Deblochează instrumentele

 • Cercetare competitivă SEO și PPC
 • Alerte pentru mutări ale concurentului
 • Cercetare cu cuvinte cheie
 • Copii publicitare și comparație între concurenți
 • Ceas de campanie …

Pentru cercetarea concurentei doar du-te pe site-ul lor. Instrumentele vă permit să inițiați cercetarea punând un cuvânt cheie sau un domeniu. După intrarea într-un domeniu, puteți vedea statisticile estimate Bugetul PPC, mediu poziția anunțurilor și faceți clic pe etc. împreună cu graficele de tendințe. iSpionage acoperă o frumoasă baza de date mare 35 + M cuvinte cheie care este în continuă actualizare, astfel încât să poată enumera fiecare cuvânt cheie PPC din domeniul dvs. rival, împreună cu diverse valori

 • Numărul de anunțuri pentru anumite cuvinte cheie
 • CPC, poziția anunțurilor, volumul de căutare etc..

isponage cea mai bună alternativă la spyfu

iSpionage vă oferă, de asemenea, un metrici unice numite KEI (indicele de eficiență a cuvintelor cheie). Un scor mai mare de KEI indică probabilitatea mare ca un cuvânt cheie să fie rentabil pentru dvs. Se calculează pe baza diferitelor variabile, cum ar fi cât timp a folosit un anumit cuvânt cheie utilizat în reclamă și ultima dată văzută. De exemplu, dacă un cuvânt cheie este utilizat într-o reclamă pentru o lungă perioadă de timp, înseamnă că poate fi, de asemenea, profitabil pentru tine, altfel rivalul tău ar fi încetat să folosească asta.

Alături de Google, puteți vizualiza, de asemenea, aceste detalii pentru Yahoo și Bing.

Similar cu SpyFu, iSpionage extrage și copii ale anunțurilor din domeniul căutat cu multe detalii utile. Vă vor spune

 • Eficacitatea reclamei (concept similar cu KEI)
 • Cuvinte cheie utilizate în acel anumit cuvânt cheie
 • Med. rangul și numărul de zile pentru anunțul respectiv etc..

Prin iSpionage, puteți, de asemenea urmăriți paginile de destinație ale concurentului care vă va oferi cea mai bună idee în timp ce vă schițați propria.

iSpionage este un instrument excelent dacă doriți să vă scoateți concurentul cuvinte cheie organice. Acesta este într-adevăr un mod fără efort de a afla noile oportunități. Instrumentul afișează cuvinte cheie de la prima pagină, poziția unui cuvânt cheie, tendința poziției și volumul de căutare estimat etc..

site-uri similare precum spyfu - isponajele de cercetare organică

O altă caracteristică remarcabilă a iSpionage este Alertă concurentă. Această caracteristică la îndemână monitorizează continuu diferiții dvs. concurenți și vă trimite alerte despre modificările pe care le-a făcut concurentul în cuvintele cheie și anunțuri etc., de asemenea, trimit e-mailuri cu anunțuri și cuvinte cheie de cea mai performantă. Puteți adăuga, de asemenea, un cuvânt cheie, astfel încât sistemul vă notifică dacă concurentul dvs. îl folosește în noua lor reclamă.

Urmărirea campaniei este un proces simplu pas cu pas care compilează și trimite rapoarte săptămânale prin e-mail. Acest sistem de monitorizare automatizat în profunzime urmărește concurenții dvs. PPC adăugați, pagini de destinație a cuvintelor cheie etc. În plus, puteți vizualiza testarea A / B a concurentului pe PPC, care vă permite să alegeți cel mai bun fără cheltuieli. Deși țineți cont de această caracteristică de asistență Marea Britanie, SUA și Baza de date Australia.

Împreună cu instrumentele de cercetare SEO și PPC, iSpionage oferă o bogăție galeria paginii de destinație legate de diferite categorii, cum ar fi educația, moda și IT etc.

Puteți folosi Servicii iSpionage gratuit care oferă informații limitate. Planurile plătite încep de la 59 USD / lună, care permit cercetarea nelimitată, până la 5 alerte de cuvinte cheie, acces la galeria de pagini de destinație și vizionarea campaniei. iSpionage este o alternativă excelentă pentru SpyFu, dar a ratat instrumentul de urmărire a rangului și valorile de dificultate a cuvintelor cheie, altfel este un instrument productiv pentru a utiliza.

9. LongTailPro

Longtailpro, după cum îi indică numele, specializat în descoperirea cuvintelor cheie longtail. Deci, dacă căutați instrumentul de cercetare PPC, atunci nu este pentru dvs. Cu toate acestea, pentru cercetarea SEO, puteți folosi acest instrument într-o măsură mai mare. Cand vine vorba de cercetarea cuvintelor cheie pentru explorarea de noi oportunități LongTailPro este o alternativă excelentă la SpyFu. Când terminați înregistrarea unui cont, veți avea acces la următorul instrument printr-un tablou de bord.

 • Cercetare cu cuvinte cheie
 • Tracker de rang
 • Analiza de backlink
 • Analiza SERP

Inițial, ei ofereau un instrument bazat pe software care se instalează pe unitatea computerului. Dar acum oferă o soluție SEO bazată pe cloud, care este destul de rapidă în comparație cu software-ul vechi bazat pe computer. Spre deosebire de SpyFu, longtailpro cercetare cu cuvinte cheie instrumentul oferă mai multe moduri precum căutarea

 • Cuvinte cheie înrudite
 • Cuvânt cheie competitor
 • Cuvinte cheie manuale

Cea mai bună parte care LongTailPro este foarte eficient pentru a genera sute de cuvinte cheie longtail chiar de la un singur cuvânt cheie cu o singură sămânță folosind date de planificare a cuvintelor cheie Google. La fel ca Spyfu, longtailpro adaugă și un modul de cercetare a cuvintelor cheie competitor unde trebuie doar să puneți adresa URL a concurentului și instrumentul le va descoperi cuvintele cheie. Alături de volumul estimat de căutare, sumele licitate și concurența sunt cercetate în cuvintele cheie instrumentul vă oferă valori de competitivitate a cuvintelor cheie. KC este o estimare a cărui cuvânt cheie este ușor, moderat sau greu de clasat.

Backlinks-urile sunt considerate coloana vertebrală a unui site atunci când faceți SEO. Din fericire, longtailpro inclus cu instrumentul de analiză backlinks ușor de utilizat. După introducerea adresei URL a concurentului, puteți vedea Toate sau Nou / pierdute backlinkuri împreună cu diverse valori

 • Domenii de referință și backlinkuri totale
 • Citation Flow, Flux de încredere
 • Urmărește, Nu urmează și șterge indicația
 • Textele de ancorare, adresa URL a sursei
 • Link-uri externe ale URL sursă și multe altele …analiză de backlink longtailpro

Analiza SERP este o altă modalitate fără efort de a vă identifica potențialii concurenți. Tastați un cuvânt cheie de semințe și instrumentul va scoate clasamentul pe site-urile de top din acel cuvânt cheie. Acum puteți pune URL-ul concurentului în instrumentul de cercetare a cuvintelor cheie pentru concurenți, pentru a da o privire asupra cuvintelor lor cheie. Analiza SERP vă oferă o imagine de ansamblu a URL-ului cu ajutorul diferitelor valori. Analiza automată vă oferă competitivitate de cuvinte cheie, backlinks, valori majore (flux de încredere, flux de citare) și vârstă a site-ului etc. Așadar, la o singură interfață, puteți afla despre puterea concurentului. Longtailpro vă oferă și dumneavoastră Disponibilitate SERP, un scor mai mare din aceasta înseamnă mai multe rezultate organice.

După ce ați investit bani și mult timp în optimizarea conținutului dvs., desigur, trebuie să urmăriți progresul cuvintelor cheie. Longtailpro oferă instrument de urmărire de rang uimitor care afișează clasamentul curent, ieri, săptămâna trecută și luna trecută etc. În plus, puteți vedea și istoricul clasamentului prin topurile de clasament. Ele vă permit urmărirea localizată și clasarea cuvintelor cheie în Google, Yahoo și Bing.

Dacă sunteți începător și nu știți multe despre SEO, lucrul bun pe care LongTailPro include tutoriale video gratuite și acces la Long Tail University de unde veți obține strategii SEO utile și cum să folosiți cel mai bine instrumentele lor. Spre deosebire de SpyFu, LongTailPro nu oferă un cont gratuit. Cu toate acestea, vă puteți înscrie 7 zile de încercare cont (necesită detalii despre cardul de credit) pentru a accesa funcțiile premium.

Din partea prețurilor, este un an kit SEO accesibil în comparație cu SpyFu. Veți obține date mai fiabile, cum ar fi volumul căutării, datorită integrării datelor Google. Cu toate cele spuse, LongTailPro este o alegere excepțională pentru cercetătorii SEO care să spioneze concurenții, să exploreze strategiile lor și să găsească noi oportunități în cadrul unui pachet accesibil.

10. KeywordSpy

În calea de a depăși site-urile rivalului dvs. Spionul cuvinte cheie este un instrument demn. Puteți utiliza spionul de cuvinte cheie ca o alternativă la SpyFu as oferă PPC și instrumente de cercetare organică care sunt susținute de o bază de date mai mare și simplitatea de utilizare. Pe măsură ce oferă un cont de încercare gratuit astfel, vă încurajăm să încercați singur înainte de a investi. În acest fel, puteți decide mai bine dacă este alternativa perfectă SpyFu pe care o căutați sau nu. Instrumentul include

 • Cercetări PPC și SEO
 • Spionarea concurenților
 • Urmărirea în timp real a cuvintelor cheie
 • Găsirea unor produse afiliate profitabile

Cu ajutorul spionului cuvinte cheie, puteți explora cuvintele cheie ale clasamentului competitorului, astfel încât să vă puteți concepe mai eficient strategia de marketing. Fie puneți un domeniu, un cuvânt cheie pentru semințe sau o adresă URL specifică pentru a începe cercetarea. Caracteristica care ne place cel mai mult este cercetarea domeniului. Trebuie doar să introduceți un nume de domeniu și să păstrați butonul radio pe „Domeniu”.. Îți oferă cheltuielile estimate pe site pentru reclamă, imagine de ansamblu organică, imagine de ansamblu PPC și copii de anunț, etc.. Spionul pentru cuvinte cheie vă permite, de asemenea, să știți care sunt potențialul dvs. CPC și concurenții organici împreună cu numărul lor de cuvinte cheie organice.

Un alt lucru care diferențiază Keyword Spy de Spyfu este acoperirea bazei sale de date. În cazul în care Spyfu acoperă doar Marea Britanie și SUA KeywordSpy acoperă peste 30 de țări în America, Asia și Africa.

analiza concurentului ppc - cuvânt cheieSpy

Acum, comutând între file, puteți accesa detalii aprofundate. De exemplu, făcând clic pe Reclame vă va oferi o listă cu copii publicitare că un site rulează alături de diferite valori (cuvinte cheie, volum de căutare, CPC mediu, poziții și zile văzute etc. În continuare, dacă faceți clic pe acel mic kw veți vedea o listă întreagă de cuvinte cheie utilizate în anunț. Și cu doar un clic vă permit să exportați cuvinte cheie CSV și fișier Excel.

alternativă la spyfu pentru cercetare PPC - Cuvinte cheie anunțuri cheie Sppy

Mai mult, în fila Cuvinte cheie organice instrumentul vă oferă o listă de cuvinte cheie în care contul gratuit este limitat doar la 10 rezultate, în timp ce un cont premium vă va obține mai multe rezultate. Lista cuvintelor cheie organice prezente cu

 • Poziția în motorul de căutare
 • Volumul căutării
 • Procentul de trafic, estimarea valorii cuvintelor cheie și URL etc.

În Cuvinte cheie PPC au dezvoltat o valoare unică numită ROI. Este estimarea rentabilității unei reclame. Deși este o estimare, dar vă puteți face o idee despre cât de eficient este un anunț.

KeywordSpy conține și un urmărirea cuvintelor cheie care vă va urmări progresul în Yahoo, Google și Bing. Spre deosebire de alte instrumente de pe piață, aceasta este activată cu urmărirea în timp real. Înseamnă că urmărirea cuvintelor lor cheie vă va face cunoscut care este progresul cuvintelor dvs. cheie pe site-ul dvs. și care cuvinte cheie au nevoie de mai multă atenție.

Cuvântul cheie Spy nu se referă doar la PPC și cercetare organică sau urmărire. Compania dezvoltați o caracteristică distinsă care vă va ajuta să găsiți un produs afiliat rentabil. După aceea, puteți decide cum să o promovați fie folosind un blog, fie campanii publicitare. Prin intermediul informațiilor de afiliere, puteți accesa rapid ofertele de rețele de afiliere chiar în ecranul instrumentelor.

Rapoartele de afiliere este o caracteristică utilă în alegerea unei rețele de afiliere prin date precum:

 • Numărul de cuvinte cheie pentru promovarea produselor
 • Numărul afiliaților care promovează

Prezintă date de afiliere cu ID-ul produsului, poziția publicitară estimată, numărul afiliaților concurenti și multe altele.

Pe lângă multitudinea lor de caracteristică, KeywordSpy oferă un plugin pentru browser care dezvăluie o mulțime de detalii în timp ce căutați termeni în google sau yahoo. Pluginul vă permite să analizați numeroase aspecte SEO, cum ar fi Link-uri, rangul Alexa, rangul paginii Google, vârsta domeniului, detalii despre Whois și multe altele. Mai mult, pluginul vă permite să faceți căutări localizate pe Google. Acestea fiind spuse, Keywordspy este un instrument bogat în caracteristici care permite accesul la baza de date profundă. Cu o mare acoperire de baze de date regionale, urmărire în timp real și date de cercetare fiabile pentru PPC / SEO, va fi o alternativă excelentă la SpyFu.

Concluzie – Care este cea mai bună alternativă la SpyFu?

Instrumentele Seo oferă cu siguranță o modalitate fără efort de a îmbunătăți traficul și astfel vânzările. Există o mulțime de instrumente SEO cu diverse specialități disponibile pe piață. Acesta este motivul pentru care creăm o listă cu cele mai bune 10 alternative alternative spyfu, pentru a găsi cea corectă pe care o căutați. Aceste instrumente au o bază de date bogată în comparație cu spyfu diferă în ceea ce privește prețul, funcționalitatea și capacitatea de utilizare.

Când vine vorba de selectarea unei alternative, mergem pentru SemRush. Este un instrument uimitor all-in-one într-un mod de a spiona concurenții, de a explora noi oportunități și de a proiecta strategii pentru publicitate eficientă. SEMrush oferă mai multe opțiuni în timp ce face cercetări organice și PPC. Există o mulțime de alte funcții incluse în SEMrush pentru a putea fi explorate precum generarea de plumb, analiza decalajului, dificultatea kw, noul instrument de magie kw și multe altele.

Cu toate că dacă sunteți în căutarea celei mai bune alternative spyfu pentru cercetare ecologică, atunci vă sugerăm să mergeți pentru mangoole (aka KWfinder). Este un instrument simplu, accesibil, care vă ajută să descoperiți rapid noile cuvinte cheie. Este un pachet de cercetări de cuvinte cheie, urmărire de rang, analiză de backlink, observator SERP și cercetare concurentă prin domeniu.

Deci, cel pe care îl alegeți depinde de modul în care îl veți utiliza. Întrucât există o mulțime de instrumente acolo, vom încerca tot posibilul să menținem actualizarea postată ori de câte ori vom găsi orice altă alternativă bună la spyfu.

Am ratat instrumentul tău preferat care crezi că ar trebui să facă parte din acest ghid? Spuneți-ne care l-ați ales aruncând un comentariu mai jos. Apreciați-vă cu adevărat timpul și cuvintele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map